10 TING JEG IKKE FORSTÅR!

Happy gooooood moooorning! Happy Friday! 

Det er jo snart helg for pokker, og jeg starter like så greit fredagen med en aldri så liten liste.. En liste over de 10 typiske tingene man får øye på i bloggverden og på sosiale medier, som jeg virkelig ikke klarer å forstå meg på. Noe har jeg gjort selv, og det blir jeg så flau over atte HJELP, haha. Please forgive me, sier jeg bare!

Happy reading, peeps.. Håper dette får dere til å trekke litt på smilebåndet! Kanskje vi til og med er enig?

1. Me and my Calvins

Okei, jeg skjønner at mange vil være like kul som Justin Bieber, men det er liksom så lite kreativt at mer eller mindre alle bloggere skal dra Calvin-logoen godt over hoftebeinet, for så å hashtagge #meandmycalvins. Snakk om å følge strømmen, ass.. 

2. Fargeløse barnerom

Dette er det jeg forundrer meg mest over. Selvom du som bloggemamma velger å gå for en minimalistisk, skandinasvisk eller fargeløs stil, så synes jeg det er skikkelig trist at barnerommet på død og liv skal matche resten av cribben. Når alt interiør på barnerommet, og til og med leker er sorte, grå, hvite eller beige, blir jeg litt trist. Er det ikke viktig å gi barn en god fargebalanse?   

3. Sheinside 

Ojoj... Hvorfor gidder såpass mange bloggere å skrive om produkter fra sheinside? Jeg mottok i starten av min bloggkarriere et par-tre produkter fra Sheinside, og kvaliteten var så crappy at jeg fikk vondt i huden. De får massiv markedsføring totalt sett, når man ser hvor mange som nevner denne shoppen, og jeg føler virkelig at leserne blir lurt når bloggere anbefaler klær herfra - med mindre kvaliteten har blitt bedre enn den var for fire år siden!

4. Den O-magiske blogghemmeligheten

Det er så mange bloggere som på død og liv skal fremstille livene sine så sjukt spennende, og den beste måten å gjøre det på, er de store hemmelighetene etterfulgt av de store avsløringene. "Ojoj, folkens. I dag har jeg gjort noe helt sinnsykt noe, men det får dere ikke vite helt enda." Drit i de forbanna hemmelighetene, fortell nå bare hva du skal, eller hold kjeft om hele opplegget. 

5. Kaffe quotes

Hehehehe.. Jeg har selv vært på kaffe-quotes-kjøret, I know, men heldigvis har jeg kvittet meg meg med denne grusomme tendensen. JA, vi VET at du liker kaffe. JA, vi VET at du trenger kaffe for å overleve, men vi trenger ikke se hundre quotes om kaffe i sosiale medier for å forstå, haha. Altså, "My blood type is coffee".. NEI! Det er ikke ok!

6. Latest looks

Dette skjønner jeg overhodet ingenting av. De som følger bloggen har sett outfitpostene dine gjennom måneden som gikk, og hvis bloggen er moteblogg med masse outfits, er det virkelig ikke nødvendig å få en recap av antrekkene dine som vi så i går. En egen outfit-kategori er mer enn nok, så kan man bla seg gjennom den om man ønsker å se hva du har hatt på deg de siste dagene. 

7. Bloggbestiser 

Bloggbestiser er litt morsomt.. Selvom man blogger, blir man ikke automatisk bloggbestis med andre bloggere som du f.eks møter på bloggevents! Det blir så himla overfladisk og fake når man skal kysse, klemme og nærmest holde hender i det sekundet man treffer hverandre for første gang. 

8. Throwback med bikinibilder

"Throwback - OMG, I miss this place", og så er det mer bilde av den halvnakne sommerkroppen2013, enn det stedet du mener du savner så fryktelig mye, haha. Helt supert om du er fornøyd med kroppen din, men vær heller ærlig om det enn å gjemme deg bak en misvisende throwback, haha. 

9. Papirsugerør

They totally invaded social media!! Unnskyld meg, men det er virkelig ikke noe digg å slurpe i seg smoothie eller saft, med et sugerør i papir. Wtf liksom. Det er like lite digg som å spise kjærlighet på pinne, når papiret på stangen øverst opp mot kjærligheten, blir mykt, ekkelt og dekket av sikkel. Måtte de forbanna sugerørerne brenne, haha, uansett hvor sjarmerende de kan se ut i sosiale medier. 


10. Selfie i speilet hvor man smiler til seg selv

Hva er greien med dette, egentlig? Når man liksom står foran et speil, tar et bilde av helfiguren, for så å se på seg selv i skjermen på telefonen og smile. Burde man ikke heller se rett i kameralinsen i speilet, få øyekontakt med dem som bildet er ment for, og smile til de som ser på? Det der har jeg aldri forstått meg på.. Gjør dere?

Phew!

Steike så deilig å få det ut av systemet.. Jeg har nemlig grublet over dette så lenge nå, og da er det så fint å få tankene ned på papiret, haha.

Nå skal jeg begynne å pakke ned leiligheten, så da snakkes vi senere. LOVE YA!

73 kommentarer

worldofliz

07.08.2015 kl.10:04

Hahaha ENIG :)

Kos deg med å pakke ned leiligheten :)

Carina

07.08.2015 kl.10:10

Haha, AMEN til det altså. Folk er jo redd for å skille seg ut, så hvorfor ikke fortsette med å gå med strømmen!

Lykke til med pakking av leilighet :D

Lene Mari

07.08.2015 kl.10:15

Ha ha funny! ! Har nok gjort (og gjør nok også innimellom innimellom) noen av disse. . He he. Her er fforresten barnerommet blått og med masse herlige dyr på veggene ☺

Anette

07.08.2015 kl.10:16

Hehe, enig i mye her :) Men faktisk, jeg kunne ønske du kunne laget et innlegg med alle outfitpostene for mnd som gikk, nettopp fordi det er mine og manges favorittinnlegg og de fine bildene du tar kan gjeerne vises en gang til! :)

Julie

07.08.2015 kl.10:20

Haha! Men hey; bestilte nettopp to plagg fra Sheinside og er superfornøyd! Visste ikke at Shein var en blogg-greie da, bestilte bare på eget iniativ :) Men anbefaler den siden faktisk! :)

Guro

07.08.2015 kl.10:24

Takk! Haha, det er grusomt! God helg og lykke til med nedpakking!

Camilla.

07.08.2015 kl.10:34

Uff, ja, den med at barnerommet og lekene skal stå i stil.. HALLO. Helt bak mål, spør du meg. Unger bryr seg ikke om det og de vil bare ha masse fargerike gleder å sette øynene i :-)

Martine S

07.08.2015 kl.10:36

Haha såå enig med deg!!

Meen sikkert teit spm, men skal sende to plagg i retur til deg, for bestilte feil størrelse :-/ hvordan gjør jeg det? Skal jeg betale portoen? Oog hvorfor må jeg krysse av på hvilken betalingsmåte?

Håper du får en fantastisk bra dag kjære deg <3 og lykke til med nedpakking av leiligheten ;) smask :*

Fromfat2phat

07.08.2015 kl.10:41

Hahaha, oh my God TAKK, du treffer midt i blink her! Jeg er så fullstendig enig at jeg kan ikke få sagt det sterkt nok:D Du bryter så deilig med blogge'normen', det er en fryd å lese her inne, takk for det:D

Carina Chanel

07.08.2015 kl.10:43

Head on! ;) Den satt tenker jeg! Du fikk lessa av deg gørra og bloggerne føler seg truffet. Kan nok si at jeg har tråkket i et par av disse bloggfellen selv, men er ganske ferdig og lei mye av det her selv nå kjenner jeg. Sånn som CK trusene... hvorfor vil man vise trusa si til folk??? Om man ikke er glamourmodell da selvsagt..!

Kamilla Haaland

07.08.2015 kl.10:44

Den Calvingreia kan ikke jeg heller klare å forstå :P

Miriam

07.08.2015 kl.10:56

Haha! Så bra sagt Kristin! Veldig enig :-)

Nå har jeg nominert deg til flere kategorier. Har vært litt sleip og jeg da, og brukt et par eposter.... *Kremt*... Var faktisk kjæresten sin den andre. Det må vel være lov? Heia Kristin!

Gina

07.08.2015 kl.11:10

Kunne ikke vært mer enig. Endelig en blogger som fremstår som et normalt menneske. YOU GO GIRL

LisaLDN

07.08.2015 kl.11:23

Haha, kjempebra! Men må innrømme at eg er guilty i å falle for kaffe-quotes sjølv.. :)

Tina

07.08.2015 kl.11:37

Bestilte klær fra sheinside en gang, og da sier jeg bare; aldri igjen. Hahahha verste av klær jeg noen gang har kjøpt...

Maria

07.08.2015 kl.11:47

Mhmmm... jeg har fulgt deg i mange år, og jeg kjenner igjen mye av deg i disse pkt.her... ble liiiitt dobbeltmoralistisk for meg dette altså. Klager på mye rart du..

Hilde

07.08.2015 kl.11:47

HELT enig!

Maria

07.08.2015 kl.11:48

Heey, jeg har en idè - kan du ikke hver gang du klager på bloggen din legge ut en rabatt-kode på 10% på alle klærene dine på styleconnection?

StyleConnection

07.08.2015 kl.11:49

Maria: Er ikke dobbeltmoralsk når man innrømmer at man har gått i samme fellen selv ;) :) Jeg klager heller ikke, jeg bare forundres :) Ikke vær så sur da :) Haha. Klem

Marie Gjernes

07.08.2015 kl.11:55

Såå enig!

Hanne Kristin

07.08.2015 kl.12:15

Du ass! Taler der andre tier, og jeg elsker det. Helt enig med deg og fy søren så deilig det var å se så mange av mine frustrasjoner skrevet ned😍😝😝❤️

Papirsugerørne, fy faen kunne ikke vært med enig med deg!

Sagt det før og sier det igjen, Takk Kristin😍

Emma Julie

07.08.2015 kl.12:23

Haha, disse punktene er så utrolig sanne! Det som irriterer meg mest er disse sugerørene, sier nei takk om jeg blir byd en siden de "smaker" hærk! Kos deg med å pakke ned leiligheten :)

Marthe

07.08.2015 kl.12:35

Haha, er så enig. Det som irriterer meg noe så inni helvete er at alle bloggerne for øyeblikket skal stå på tå når de blir fotografert? Regner med det er for å se lengre og tynnere ut? Huffa meg.

Nathalie

07.08.2015 kl.12:35

Haha! :) Jeg hadde gledet meg til jeg skulle teste disse papirsugerørene som jeg bestile på ebay, men kunne ikke vært mere enig huff sier jeg bare!

07.08.2015 kl.13:03

haha varene fra shelnside er nok fortsatt like dårlig! Hvertfall det jeg har opplevd. Bestilte noen klær som så kjempe fine ut på nett, men jeg endte opp med å beholde 3 av kanskje 8 plagg haha! Fikk ihvertfall noe som jeg er veldig fornøyd med da 😁

Michelle

07.08.2015 kl.13:05

Dødelig enig med i hvert fall nr 9.. Har en venninne som er så dilla, at det er det eneste hu kjøper- og da vi sku blande drinken med det sugerøret istedenfor skje (synes det smaker bedre ifra sugerør og ikke fra glasset).. Og tok min første slurk? Det smakte jo bare papir og drit.. Nei æsj

07.08.2015 kl.13:14

Jævla papirdritt!! De sugerørene fungerer jo ikkeeee..

Maiken

07.08.2015 kl.13:24

Jeg kjenner meg så altfor godt igjen i dette! Hater å se alt dette, særlig tb og bilde av bikini, liksom alle skjønner at hun bare vil legger ut bildet hun synes var fint igjen. Supert innlegg! Liker å kjenne meg litt igjen i meninger!

Vilde S

07.08.2015 kl.13:27

Hahaha, ååååh, Kristin, jaaa! Er så glad det hvertfall finnes en som har skjønt det i denne forskrudde perfekte bloggverdenen.

07.08.2015 kl.13:30

Jeg har aldri hatt noe problem med papirsugerørene! Jeg synes de er utrolig fine, og gjør et litt kjedelig vanlig bilde av et glass smoothie seendes litt finere ut ;) Dessuten synes jeg ikke det er noe problem å suge på dem, så lenge man ikke bruker 2-3 timer på å få i seg et glass smoothie eller liknende :)

Tonje

07.08.2015 kl.13:42

Kunne ikke sagt det bedre selv ! :D

Caroline

07.08.2015 kl.13:45

HALLELUJA!! Der fikk du sagt det Kristin! Må faktisk si meg enig i ALLE sammen! Bloggverden er blitt så flatt og likt at det får meg til å grøsse og det er også derfor jeg har falt av lasset til omtrent alle blogger, forutenom din og et par stk til, men DU er og blir min favoritt!!

Victoria

07.08.2015 kl.14:03

Haha nå lo jeg godt! Så morsomt,og er ening. Ha en fargerik helg Kristin 😊

Siri

07.08.2015 kl.14:37

Haha tragisk å klage på... du virker som en person som er veldig på at "folk skal få gjøre det de vil". Slutt å klag over hva andre gjør med livene sine. Må finne viktigere ting her i livet enn å erge seg over at folk drikker av papirsugerør... Du blogger om mye rart også, men folk bryr seg faktisk ikke om det heller. Kanskje sett fokuset mot LITT større problemer haha... blir litt trangsynt

Ida

07.08.2015 kl.14:39

Du får sagt det!!!

Skjønner virkelig ikke de som anbefaler shein jeg heller... Går på smellen med å bestille produkter jeg synes er fine på bloggerne jeg også, og når jeg får det blir jeg alltid like skuffa... Fikk nylig en pakke med en jumpsuit, og den røyk stroppen på bare jeg prøvde den første gang.. Var også så dum å bestille 5 kjoler derfra før det, og alle måtte jeg selge på finn.no.. Makan til dårlig kvalitet skal du lete lenge etter!

Takk Gud for styleconnection.no!

Benedicte Isabell Haugaard

07.08.2015 kl.14:55

Enig i ALT bortsett fra det med antrekksbilder! Det er en fin måte å få oppmerksomhet fra NYE lesere :-) Men Sheinside.. OMG, for noe drit! Fikk to sponsede jakker derfra og måtte opp i XXL PLUSS at hele jakka revnet i sømmene. #FølteMegIkkeFeitDaNei

Karoline E.N

07.08.2015 kl.15:05

God freda :) hahha, jeg kunne ikke hvert mere enig og her har du enda en grunn til at jeg leser din blogg. Sheinside har jeg hvert innom en gang og aldri igjen, man ser jo på bare på nettsiden at det ikke er noe og kjøpe og at kvalliteten stinker! haha. Måtte bare innom deg en liten tur, for nå setter jeg meg straks på bussen rettning Oslo, så vi snakkes fine fine du. <3 klem

Leen

07.08.2015 kl.15:13

Kvaliteten til sheinside har ikke blitt bedre...

Dette var morsomt å lese!!

Maria

07.08.2015 kl.15:16

Hahaha! Utrolig bra skrevet. Tror faktisk ikke jeg har gått på noen av de smellene der selv... Utrolig nok. Ikke har jeg Calvin Klein - anything egentlig. Barnerommet til guttungen (som vi skal pusse opp nå) skal få farger!! SheInside har jeg kjøpt noen klær av men OMG det tar de jo fire måneder å få sendt varene så det har jeg gitt opp gitt. Og da gidder jeg ikke reklamere heller. Neida - jatakk til litt god gammeldags kvalitet. :-) Jeg tar ikke selfies på bloggen (tar ikke mange selfies punktum tror jeg), jeg henger ikke med mange bloggere (eller - etter bloggturer med femelle gjør jeg jo det litt da... men ikke sånn - åj se på min bloggbestis type ting) Caffe drikker jeg fint lite av og sist gang (og eneste gang) jeg hadde throwback med bikinibilder så snakket jeg om været! At jeg hadde lyst på vær til å bruke bikini liksom... :-)

Emilie

07.08.2015 kl.15:20

Følte noen av punktene her ble litt feil.. Følte faktiskt du snakket litt ned om den som gjor disse forskjellige tingene.

Men mye bra også da.

Nina

07.08.2015 kl.16:24

du glemte et punkt- hvorfor skal alle bloggere stå på tå selv om de er i joggesko eller barbeint? Også ha det tydelig med på bildene?

krist.in

07.08.2015 kl.16:31

haha, enig i mange her altså! Men sheinside har faktisk forbedret kvaliteten utrolig mye - har fått mange plagg som jeg var helt overrasket over, fordi jeg forventet jalla, tynne stoffer og så var de skikkelig lekre og god kvalitet :))

Julie

07.08.2015 kl.18:11

Ganske enig med Emilie :)

Marie

07.08.2015 kl.18:35

Kristin!!! Du er så morsom!! Er så deilig å lese dine innlegg som ikke har disse tingene fordi jeg synes faktisk at det kan være irriterende til tider ;) Du er kjempesøt Kristin, en herlig gledesspreder som er deg selv.

Steffi

07.08.2015 kl.20:01

Herregud som du får sakt det!! Kunne ikke ha vært mer enig med deg!! Særlig det me barnerommet. Kiden kommer til å få traumer av alt det gråe, hvite å svarte. Damn! U rock beste bloggen som finnes!!

Kamilla

07.08.2015 kl.20:08

Jeg bestilte nettopp klær fra sheinside, hadde mine tvil grunnet det var så billig. Men jeg ble faktisk ganske fornøyd! :-) Kjøpte to kimono og en tskjorte. Og tskjorten har jeg så å si bodd i hele sommeren hehe.. :-)

Papirsugerør syns jeg ser så fint ut. Kjøpte det med en gang jeg fant det i butikken men gudameg.. tror jeg fikk mer papir i munnen enn jeg fikk drikke hehe! Men fine er dem da :-D

Amalie L

07.08.2015 kl.20:36

Helt enig! Gidder ikke lese sånne innlegg ... hopper bare rett til neste ! Lykke til med pakkingen gleder meg til å se den nye leiligheten helt ferdig :-)

Eirin

07.08.2015 kl.21:01

HAHAHA, jeg er så enig i alle!! Digger deg, bloggen din og trynet ditt på tv-skjermen, gleder meg til å følge med fortsettelsen :)

Kristina SO

07.08.2015 kl.21:03

Så sant så sant, du får sagt det 👏

S.

07.08.2015 kl.21:29

Skjønner egentlig ikke poenget med å kritisere hva andre skriver og mener i sine blogger. Folk er forskjellige, verre er det ikke. Noen liker sterke farger, men det kan du vel ikke forvente at alle gjør.

Hemmeligheter har du selv annonsert vil komme på et senere tidspunkt, så her skyter du deg selv i foten. Ærlig talt, noe trenger man ikke gulpe opp i offentligheten, synes jeg.

Kristin

07.08.2015 kl.22:13

Haha, elsker dette innlegget! nr 8 er priceless!

Rebekka

07.08.2015 kl.22:25

HALLELUJA for noen fantastiske poeng du kommer med. Jeg har (ja faktisk) lest gjennom 3 ganger nå, og blir igrunn bare mer og mer enig i det du skriver. Og for en kul blogg, for noen gøyale bilder og for en god skribent du er. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri legger igjen en hilsen. Skal skjerpe meg. Du gjør det du kan , fortsett med det :) Gleder meg alltid til å sette meg ned for å lese meg gjennom oppdateringene dine.

Ha en god helg :)

Fra meg

M

07.08.2015 kl.22:57

Så sabla bra! Apropos punkt 2. Jeg tenkte på deg da jeg pynta til barnebursdag i dag. Ha ha. Masse knallrosa store ballonger i lampa, neonfarga servietter med fargebonanza, megastore sugerør i rosa og gult, knallrosa krølla gavebånd som pynt osv. Jeg digga det og det gjorde 2-åringen også. Og forøvrig blir jeg innmari glad av alle fargene på bloggen din.

Cecilie

07.08.2015 kl.23:35

HELT enig! Amen

Benedicte

07.08.2015 kl.23:41

Hahaha, sykt bra! Latest looks er innlegg jeg alltid scroller forbi... har bloggeren hatt på seg noe som gjorde særlig inntrykk så husker man det godt uten at man nødvendigvis trenger å se det igjen! Og de man ikke husker... hvorfor skulle man villle se de ENDA en gang? Haha.

08.08.2015 kl.00:01

Dette er det beste jeg har lest. I hele mitt liv. Sånn seriøst. Og klærne har ikke forandret seg, det er bare ræva klær fra e-bay. Ligger der til en brøkdel av prisen. Med samme møkkakvalitet. #lærtavminefeil

Nancy Elin

08.08.2015 kl.00:16

Haha, jeg er så enig! skjønner ikke alt i den verden😂

Lykke til med flyttingen, klem fra meg ❤️

Christine L

08.08.2015 kl.01:29

Haha, jeg digger bloggen din! Den gir meg så mye glede. Tuuusen takk for at du gjør en ganske kjedelig kveld, spennende! Og jeg må si meg enig med deg; papirsugerør SUGER!

Katrine

08.08.2015 kl.07:57

Det jeg virkelig ikke skjønner er hvorfor dere bruker engelske uttrykk og ordspill i overskriftene i hytt og vær?? I mange av tilfellene er de ikke engang stavet riktig! Skikkelig kleint

Synne

08.08.2015 kl.08:24

Enig i alle punktene! Ikke at jeg fordømmer de som gjør noen av disse tingene (bortsett fra nr.3 kanskje, for der har jeg gått på en smell nettopp pga blogganbefaling), men forstår meg virkelig ikke på dem heller🙈
Er spesielt enig i det med papirsugerør,har det hjemme, men de er ekle...(jeg kjenner i hvertfall igjen kjærlighet på pinne problemet,DET er irriterende det)

Hanne

08.08.2015 kl.19:18

AMEN!

Evelyn

09.08.2015 kl.11:54

Folkens da, hu klager jo ikke og heller kritiserer hu ikke, hu FORUNDRES😂 kanskje dette er et gammelt innlegg, men samma det.😁

Jofrid Helene

09.08.2015 kl.13:23

Oi, wow, enig i mye her. I alle fall at papir sugerør er æsj! Greit at det ser fancy ut, men når du har sippet to ganger er allerede pappen bløt...

Julia

09.08.2015 kl.13:40

Dette er akkkkurat slik jeg tenker og! og de jævla sugerørene! i papir!!!!!!!!!!!!!

09.08.2015 kl.14:10

ting jeg ikke forstår meg på:

damer på 30-ish som spammer snapstory med fyllavideoer av seg selv som tisser og oppfører seg som en 17 åring

Christine

09.08.2015 kl.14:22

Dette er det beste jeg har lest på lenge;)

StyleConnection

09.08.2015 kl.14:42

Evelyn: TAKK! Jeg FORUNDRES!! Stor forskjell, haha ;) Løøøøv

09.08.2015 kl.15:23

Hehe.. så sant så sant...

madel

09.08.2015 kl.15:45

haha så syykt enig i det med papirsugerørene

Sarah

10.08.2015 kl.16:44

Hahah genialt innlegg! Har tenkt på nesten alt du ramset p

Opp selv:P mye av dette er helt idiotisk haha

Renate

13.08.2015 kl.22:17

Jeg er ikke typen (evt damen) til å kommentere på blogginnlegg, men fy fader du har RÅ humor. Hahaha, jeg flirer meg seriøst skakk ihjel av dette innlegget.. Keep on the good work :-D

Kristin

14.08.2015 kl.17:44

Elsker dette innlegget! Er såå enig med deg. Liker også selvironien i starten😄

Kanskje du kan ha et slikt innlegg en gang i mnd. for eksempel?:)

Skriv en ny kommentar

hits