NEI, DETTE ER IKKE ET SEXLEKETØY...

...SELVOM det ser sånn ut, haha!

De to spenstige greiene under her er altså noen kaktus-kulepenner, og jeg har ingen planer om å stappe dem langt oppi musa! Disse skal jeg skrive kreative notater med, og alt det andre rælet dere ser ved å scrolle seg nedover, ble altså med meg hjem fra Spania. 

Jeg vet ikke om det er lurt, eller helt på trynet å shoppe etter tre mugger med sangria, men én ting er sikkert som banken, og det er at jeg er sinnsykt fornøyd med stasjet som ble med meg hjem. Jeg dro med meg alt som jeg følte "snakket" til meg, og det ble en del ting, skal jeg fortelle dere, haha. 

Steike for en fargefest!! Dere kan jo bare se for dere hvor sprudlende kontoret mitt i den nye leiligheten kommer til å bli, for der skal både vegger males og spenstige pyntegjenstander på plass, i tillegg til at telefonen med ku-mønser skal få hedersplass på skrivebordet. Jeg håper den funker på ekte, haha! Da skal jeg søren meg gå til anskaffelse av et eget StyleConnection AS telefonnummer, som kobles direkte opp til denne telefonen. LOL!

Det beste kjøpet er definitivt sukkerspinnmaskinen. Hallo i luken, liksom.. Hvor awesome er det ikke å ha en egen cotton candy maker på kjøkkenet, hæ?? Jeg skal lage så mye sukkerspinn fremover at det tyter ut av ørene! Og så skal jeg invitere dere alle sammen på sukkerspinnaften. DÈT hadde vært noe det.. Hvordan jeg fikk med meg alt dette hjem er fortsatt et mysterium, og alle godsakene forblir nedpakket i koffert til vi overtar den nye boligen!

Mesteparten av rælet er fra Ale-Hop, resten er fra Zara Home og en eller annen interiørbutikk jeg ikke husker navnet på. Men Ale-Hop, dere.. Her snakker vi mekka for alle som lider av samlemani, haha. 

Så.. Hva synes dere? Mye gøy, sant? Slikt stasj som dette gjør meg rett og slett glad, og en vellykket shoppingrunde er dem hvor man får mye moro for pengene. Føkk designervesker, liksom.. Her kjører vi på med kulepenner som ligner på sexleketøy i stedet, hahahhaha!

Ellers da.. Fortell noe gøy da!? Har dere det fint? Er ferien over eller har den nettopp begynt? 

LOVE YA'LL 

29 kommentarer

silje

05.08.2015 kl.15:44

Heia :) Her var det mye fargerike stæsj og forskjellige ting,og det er som du sier at det liker vi :)

ja ,er mye som kan være et mysterium ,men er utrolig mye man også kan få til uten så mye hjelp når man står der alene.

Hva sa din kjære mann når du kom hjem med alt dette da ? Hehe Hadde vært interessant og litt gøy fått høre, om du har tid å skrive noe om det i et innlegg ?

Her er ferien egentlig over,men ikke blitt noe jobbing enda da jeg jobber som tilkalling i barnehage og det er lite behov for oss vikarer enda :)

Ellers prøver jeg å nyte de få godværsdagene vi får her i Trondheim .

Blir sikkert fint og gøy å få snart flyttet inn i den nye boligen deres :)

Håper dagen frem til nå har behandlet deg bra :)

klemmer :) <3

Kristin

05.08.2015 kl.16:43

HAHAHA nå gikk det opp for meg hvor du gal du egentlig er! Haha men jeg DIGGER det! amazeballs:))

Silje Marie

05.08.2015 kl.17:01

Hei: ) så mye kult, har såå lyst på sånn "gammelt telefonrør" som man kan koble til mobilen sin selv!

Men jeg lurte på en ting, når du har laget stemningsvideoer, hvor du har filmet og ikke bare tatt bilder. Bruker du det vanlige kamera ditt til å filme også? eller har du eget videokamera, eventulet hva slags type? : ) reiser til kreta med betevenninna mi på søndag, og har så lyst til å filme i løpet av turen : )

Miriam

05.08.2015 kl.17:32

Ahhh, den bingomaskina - eller hva en skal kalle det, kommer du GARANTERT til å få bruk for:) Morsomt å se at en ikke er den enste som kjøper masse unødvendig, for en gangs skyld. Men du kan jo nesten få bruk for alt, bare fantasien setter grenser:)

Jeg håper resten av dagen blir super og må bare takke for inspirasjons-boost, unødvendige greier eller ei:)

Hanna Kristin

05.08.2015 kl.18:07

Fyyyyysørn! Så mye kul og fargerik morro skal man lete lenge etter!! Gleder meg til å se bilder fra kontoret ditt, må være drømmekontoret du fortjener etter all den harde jobben du har gjort for få få bloggen til å bli så bra og spennende å lese, for å være en så sprudlende og det moteikonet du er! Du fortjener å kose deg i bøtte og spann og nyte alt du har oppnådd! Du er RÅ Kristin og er et stor forbilde for mange! Blir satt ut over hvor flink og hvor stort pågangs mot du har! Alt du har oppnådd og opplevd.. En syk mamma er tøft å vokse opp med, men dere to, du og den vakre moren din er søren meg en stor inspirasjon! Hurra for tidenes råeste dame med en kick-ass personlighet! Digger deg❤️

Karoline E.N

05.08.2015 kl.18:38

God onsdag ❤️ Ååh, så mye GØY! Masse masse deilige farger. Farger er livet, og jeg vet faktisk ikke hva j skulle gjort om det ikke fantes farger i denne verden. Tenkt om alt bare var grått/hvitt. Man blir glad av sånne små duppe dignser og jeg er glad jeg ikke er alene om og kjøpe masse ræl! Hurra for det :) sukkerspinn aften er jeg helt klart med på, det er det ingen tvil om i hvertfall, for sukkerspinn er livet!! Ååh, som j elsker sukkerspinn 😃 nmm. Tlf var awesome! Jeg har blitt syk, så ligger med gullgenser på, under dyna og prøver og bli frisk. Ønsker deg en super fin kveld - klem

Caroline

05.08.2015 kl.18:51

Haha jeg må få le litt av deg Kristin! Så MYE gøy, jeg trodde jeg var gal når det kommer til slikt men du tar virkelig kaka!

Guro

05.08.2015 kl.19:04

Hahaha, du finner alltid så mye gøy! :D hvordan reagerte Dennis på alt dette da? Det er vel verdt et eget blogginnlegg vil jeg tro :p haha!

Her er ferien snart over, skal tilbringe helgen i Ålesund, før det er tilbake på jobb på mandag! :-) litt trist, kunne fint hatt ferie til jul, men skal man finansiere neste års ferie er det bare å jobbe :p

Karoline

05.08.2015 kl.19:06

Når blir den siste vinneren av instagram konkurransen kåret? 💙 klem

Jeanett

05.08.2015 kl.19:13

Hahaha jeg må innrømme at jeg satt å lo litt for meg selv når jeg så disse bildene :p å ikke fordi jeg syns det var teit eller bortkastet, men utrolig gøy!!! Lurer på om jeg må ta meg en svipp tur til Spania selv, bare for å kunne anskaffe noe av dette morsomme stæsjet du har fått med deg hjem!!!

Har ikke hatt noe ferie i år desverre men jeg håper at resten av august og september kan stråle med litt sommervarme og SOL!! :D Er jo like bleik som jeg var før den såkalte "sommeren" startet.Men jeg begynner på voksenopplæring om 14 dager så det kan jo bli spennende å bli student igjen :).. Ønsker deg en fin kveld skjønne du! <3

Emma Julie

05.08.2015 kl.19:13

Haha, det er så mye kult og fargerikt! Er liksom ikke noe man trenger, men det kommer til å bli så fett på arbeidsrommet ditt! Når skulle dere overta leiligheten, var det ikke i starten av august? Ønsker deg en fin kveld :)

Vilde S

05.08.2015 kl.19:22

Hahahaha, åååh, herreguuud!!!! Så mye farger og moro på samme sted! You're crazy and I love it!!! Gleder meg til hagefest med sukkerspinn og bingo. Det hadde vært dødskult! :)

StyleConnection

05.08.2015 kl.19:32

Emma Julie: Haha, ja det er absolutt ikke noe man trenger, men det er jo så gøy :) Haha! Vi overtar 25. august :D Wæææ

Hanne

05.08.2015 kl.20:28

Åååherlighet, jeg elsker sånt ræl! Jeg vet nesten ikke om det finnes noe som gjør meg mer glad enn det!

Jeg elsker deg og bloggen din, Kristin! Du er helt fantastisk!

Jeg digger deg <3

Marthe

05.08.2015 kl.20:36

Innkjøpsvideo? Plzzzzzzzz..........

Anna

05.08.2015 kl.21:17

Ja, farger er fint, og det er bra å være sprudlende, men jeg lurer hva Dennis virkelig synes om alt dette som egentlig er for mye av det gode og kommer til å samle mye støv. Jeg hadde blitt litt crazy av å ha sp mye ting rundt meg...

Gina

05.08.2015 kl.21:34

Å herlighet!!! Så mye fresht og morsomt :D Jeg kunne lett ha gjort det selv, men da tror jeg det er en her hjemme som virkelig hadde satt foten ned... Og det fører meg over på neste spørsmål. Hva sa Dennis til alt dette?

Jeg GLEDER meg innlegg ;)

Lisa

05.08.2015 kl.21:47

Oh lord! Du er vitterlig dronningen av ræl! :-p

Ruth

05.08.2015 kl.22:15

Oi det her så jo bare fantastisk ut! Så sinnssykt mye kult du har dratt med deg hjem :) Fikk forresten pakken jeg bestilte fra Styleconnection i dag og fy slren du kan virkelig klær og alt som hører til. Kjempe stolt av deg!

Miriam

05.08.2015 kl.22:26

Haha oi! Så utrolig mye morsomt og fint! Elsker at du er så spontan og kjøper det du vil. Loving it!

VILDE

06.08.2015 kl.00:21

Jeg har lyst på ALT!

Kristin

06.08.2015 kl.06:02

herlighet, så mye gøy du har kjøpt! Synes det er mye morsommere å se når du har vært på ferie å handlet enn noen andre bloggere!:)

Det skal bli sååå gøy å se når dere har flyttet inn og kommet dere på plass i nyleiligheten! Kjenner jeg blir mer og mer gira på å kjøpe noe selv også☺️

Ha en fin dag😘

Veronica

06.08.2015 kl.09:39

Så utrolig mye gøy du har kjøpt deg! helt herlig Kristin :D Du er spontan og det digger jeg ved deg!

Ha en fin dag fine du! :)

Carina

06.08.2015 kl.10:22

Hahah, fantastisk! Ser bare for meg når du kommer hjem og pakker opp alt dette og Dennis sitter litt små oppgitt ut og ser på deg :P Men hva er det han faktisk sier når du kommer hjem med alt dette? :)

Trude Myhre

06.08.2015 kl.13:43

Her var det mye morsomt! Også sukkerspinnmaskin, det er virkelig et godt kjøp. Har en slik selv og det smaker akkurat like godt som det man kjøper på tivoli gjør. Tenk at av en skje sukker, kommer det masse godt sukkerspinn, så rart å tenke på :D

Jeg kom på en liten tanke her i dagtidlig. Jeg husker at du for en god stund siden linket til en nettbutikk som hadde små notislapper og alt mulig morsomt småtteri +++, kanskje du skjønner hvilken jeg snakker om? Husker overhodet ikke hva den butikken het, men jeg skulle gjerne ha vist det. Så skrik ut om du skjønner hva jeg mener :)

Klem fra meg <3

Toril Finvik

06.08.2015 kl.22:46

Så utruli masse hærlige farga å teng! Bli så inspirtert når e ser på bloggen din! Du e mett forbilde, før du har så masse energi å e så sprudlanes! Itellegg tell at du e et bevis på at vess man vil gjær nåkka så klar man det me hardt arbeid :D bli så inspirert å følg min egen drøm som e sang, e berre vanskeli å spre sangan mine osv :/ men ska klar det :D takk før at du e den du e! <3 så nettop den videoen du filma om mnds leser, flirt så mange ganga å sa dææææven du e ei rå dame :D stå på videre! Ha ei fin helg :)

Kriss :-)

07.08.2015 kl.00:48

Ååå stilig :-D

Duuu e rååå <3

Ska handle på nættbutikken din en dag, glede mæ :-D

Nathalie

07.08.2015 kl.12:26

WOW!!! Så mye fresht og kult! :) :) Jeg tror nesten jeg har lyst på alt hahaha, så dumt man ikke kan bestille dette fra noen nettbutikk :)

Celia

07.08.2015 kl.18:57

Galskap!!! Og jeg elsker det! Fysøren så mye tid og energi du legger i bloggen din Kristin. Du fortjener hver og en leser. Lykke til i ny leilighet!

Hilsen ei som elsker rosa og random dritt! :D

Skriv en ny kommentar

hits