40 KJAPPE!

Good morning, superstars!

OMG så skjønne dere er.. Tusen takk for fine ord i forrige innlegg, og takk til dere som nominerer. Det betyr så mye for meg, og jeg setter så enormt stor pris på dere alle sammen, TAKK!

I dag tenkte jeg å kicke i gang dagen med 40 kjappe fakta, og dette innlegget tror jeg vil falle i smak. Her får dere vite både hemmeligheter, og hva som skjuler seg i nattbordskuffen, hehe. 

Leggo..

1. Tre ord om meg: Gjennomført, positiv, rar!

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å slumre fire ganger før Fokus tvinger meg ut av sengen. Da er det rett ut på tur, før jeg setter kursen mot kaffemaskinen og dagens første kopp med kaffe!

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Som regel skikkelig irritert. Radio har en tendens til å ødelegge all musikk ved å spille de samme sangene ihjel, og det blir jeg irritret over, haha. 

4. Jeg gleder meg til: Å flytte inn i ny bolig. Jeg kan ikke tro at det snart er hele tre måneder siden vi vant budrunden, og ingen ord kan beskrive hvor begeistret jeg er over å skulle komme på plass i egen crib. 

5. Klesskapet mitt er fult av: Klær fra gulv til tak. Dennis og jeg deler et dobbelt garderobeskap som er så falleferidig atte HJELP, og det er ikke plass til halvparten av det vi har. 

6. Når jeg skal pynte meg: Setter jeg alltid på en spilleliste med gladsanger, i tillegg til å åpne en øl. Da blir det hundre ganger gøyere å hive på seg party-fillene og sminke seg. 

7. Jeg har medlemskap: På SATS, og det er noe vi alle sammen kan le høyt av!

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg har en mappe på data'n som heter "wedding"! I denne samler jeg alt jeg kommer over av bryllupsinspo ++, sånn for å ha dette til senere. JA, det er lov å le.. HAHHAAH! Hysj, hysj.. Ikke si det til noen!

9. Jeg føler meg best: Når jeg har fått litt brunfarge på kroppen. Når man er så mørk i håret som jeg, blir man ekstra bleik når man er bleik, og da føler jeg meg skikkelig ufresh.

10. I kaffebaren bestiller jeg: Sort kaffe med litt melk. Punktum. Ferdig snakka! Jeg takler ikke latte eller noe annet med altfor mye melk i forhold til kaffe, og sukker eller sirup kan du bare glemme. 

11. I baren bestiller jeg: Vodka cranberry, Vodka Redbull Summer, Amaretto Sour, eller en Corona. Det kommer helt an på om jeg skal drikke meg opp eller holde formen stabil, haha. 

12. I vennegjengen er jeg: Hun som aldri holder kjeft, og som alltid har noen pinlige historier på lur. Jeg har mistet tellingen over hvor mye vi har ledd av alt det idiotiske jeg har gjort opp gjennom årene. Jeg er også hun som elsker å invitere, og skape en hyggelig kveld for jentegjengen.

13. I familien er jeg: Hun som alltid hjelper til, som passer på at alle har det bra, og som alltid sier "jeg er glad i deg" så ofte som mulig. 

14. Jeg kan ikke leve uten: Kroppskontakt, gode venner, mamma, Dennis og kaffe. 

15. Barn er: Så sinnsykt irriterende, og noe jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg vil ha eller ikke. 

16. Om natten: Er vinduet alltid åpent uansett årstid, og jeg ligger så tett inntil Dennis som mulig. Vi sover faktisk flettet inn i hverandre, og jeg sover alltid best på denne måten. 

17. I vesken har jeg: Alltid med meg almanakk, telefon, notatblokk, kulepenn, kamera, håndkrem, lommebok og nøkler. 

18. Trening er: Så forbanna SNORK! ZzzZZZzzz

19. Politikk er: Viktig, men ikke noe jeg engasjerer meg så fryktelig mye i. Jeg stemmer på det partiet som vil ivareta de eldre på best mulig måte! 

20. Kjærelighet er: Vakkert og nødvendig. Jeg føler enorm kjærlighet for både mannen, familien min og mine venninner, og det er så vidunderlig å elske noen så høyt. 

21. I høst skal jeg unne meg: En sinnsykt komfortabel seng. Jeg driter i hvor mye den koster, så lenge den gir meg gode netter. 

22. I nattbordskuffen har jeg: En pakke tyggis, hårstikk, halstabletter, Carmex, og glidemiddel, haha!

23. På kjøkkenet er jeg: Helt håpløs, MEN det kommer seg.. Jeg begynner å få mer og mer lyst til å eksperimentere med mat, og har en drøm om å bli helt rå på kjøkkenet. 

24. Jeg er dårligst til: Å være strukturert og holde tiden. 

25. Jeg er flinkest til: Å legge kreative planer, og gjennomføre når jeg først går inn for det. 

26. Jeg elsker: Å høre fra dere fantastiske blogglesere, at jeg inspirerer dere, og at jeg har bidratt til at flere av dere tør å være seg selv. Det betyr mer enn dere aner!

27. Med livet mitt ønsker jeg: Å leve ut mine drømmer og oppnå suksess, aldri gi opp, og jobbe hard som pokker for å kunne gjøre akkurat det jeg gjør nå i flere år fremover! Jeg ønsker også å kunne gjøre en forskjell på en eller annen måte - å kunne bruke min posisjon og stemme til noe positivt!

28. Jeg beundrer: Den fine mammaen min, som på tross for sykdom og intense smerter, alltid er positiv og smilende. Hun er den største inspirasjonen en kan finne!

29. Når jeg jobber: Prøver jeg å være mest mulig effektiv og konsentrert, slik at jeg kommer i mål med alt på agendaen så fort som mulig. Ofte begynner jeg på flere oppgaver samtidig, som dessverre fører til at jeg mister litt kontollen. Jeg ønsker meg et kurs i det å være strukturert!

30. Min verste uvane: Er å feilberegne tiden. Jeg tror alltid jeg har mer tid å gå på enn det jeg egentlig har, og det fører ofte til forsinkelser. 

31. Jeg brenner for: Rettferdighet, at de eldre skal ha det bra, og NEI til pels!

32: Jeg tror på: At hardt arbeid lønner seg, og at ingenting kommer gratis her i livet. Jeg tror også på "what goes around, comes around"!!

33. Du visste kanskje ikke at jeg: At jeg for mange år siden hadde en drøm om å bli arkeolog, at jeg var helt rå på gitar back in the days, eller at jeg for 15 år siden måtte sy fire sting ved øyet, etter en aldri så liten snowboardulykke. 

34: På kvelden er jeg: Veldig kosete og veldig trøtt. 

35. Som venn er jeg: Hun som alltid lytter, som er ærlig, og som prøver å komme med gode råd. I tillegg er jeg hun som er åpen og som deler, noe jeg ser på som viktig i et vennskap. 

36. Når jeg har fri: Fri? Haha. Jeg har aldri fri, og vet for å være helt ærlig ikke hvordan det føles, haha!

37. Det beste jeg vet: Er å reise. Å reise beriker livet mitt så til de grader, og jeg drømmer om å oppleve alle verdens perler.


38. Det er lov å lyve hvis: Man har glemt noe som egentlig ikke burde glemmes. Som f.eks en mail eller en avtale - da er det lov å komme med en liten spansk en! Eller hvis man er litt sent ute.. Da sier jeg ofte at jeg er nærmere enn det jeg egentlig er, huff.. Hysj hysj.. Ikke si det til noen, hehe. 

39. Om fem år er jeg: 34 år gammel, og det er helt sjukt. Var jeg ikke nettopp tjue?

40. Om ti år er jeg: 39 år gammel, og på vei inn i førtiårskrisen, haha. Forhåpentligvis er jeg like optimistisk og glad som nå, og innen fylte førti er jeg både gift, mamma til to (kanskje), og eier av hytte ved sjøen. 

Wuuuhuuu, håper dette falt i smak.. Nyt dagen, fininger..

Sees senere 

34 kommentarer

Guro

06.08.2015 kl.09:23

slike innlegg er gøy lesing! ;-)

Miriam

06.08.2015 kl.09:27

Haha, jeg elsker disse innleggene! Ååå, gleder meg til den dagen du og Dennis blir forlovet så vi for alvor kan få innsyn i "wedding"-mappa di ;) Ser for meg at den er ekstremt inspirerende:-)

Ha en suuuperb dag

Tonje

06.08.2015 kl.09:30

Herlige sprudlende fargerike deg! Jeg sitter ofte med kaffekoppen og leser opp og ned på bloggen din og koser meg glugg. Dette med barn kan du og ta meget med ro, tenk så kult og kunne style din egen Kidd i di fresheste klær og unngå de barnslige dritt klærene som finnes der ute! Hehe kunne godt tenkt meg du laga en fresh barnekolleksjon!

Men dette livet du elsker med å reise og være på farten! Så ikke tenk unger enda! Dere er begge unge og kos dere med friheten

Mimi

06.08.2015 kl.09:50

Morsomt😃 blir så inspirert av bloggen din😃 glem barn, tror du kan leve helt fint uten☀️ Klem mimi

Martha

06.08.2015 kl.10:15

Gøy med sånne innlegg!

Carina

06.08.2015 kl.10:19

Super fint innlegg, som alltid! Morsomt å lese :D Ingenting slår morgener med en kaffe kopp og samle inspirasjon fra bloggen din! Håper du får en fargerik torsdag :)

Silje

06.08.2015 kl.11:31

Hvordan går det med testing av haircare? Vil gjerne prøve ut den selv, men stoler ikke helt på de andre bloggerne sine meninger.

Karoline E.N

06.08.2015 kl.11:31

God torsdag ❤️ Jeg digger disse innlegende! Jeg sitter her med kaffekoppen på nattbordet, tullet inn i dyna og prøver og bli frisk, mens jeg koser meg med bloggen din! Jeg blir så glad, og ikke minst inspirert. Jeg nominerer deg for harde livet, for du fortjener så masse for det sinnsyke bra arbeidet du gjør! Veldig gøy og lese disse punktene, og du virker så god, rar, litt smågal, snill, gavmild og jeg er ganske sikker på at alle rundt deg, er mega super glad i deg. Det er gøy og ikke være som alle andre, for vi gale har det godt 👍 Hehe. Nyt dagen, og kos deg masse - klem ❤️

Tonje

06.08.2015 kl.11:41

Ang. seng, Hästens!! Diggeste sengene som finnes, prisen er deretter, men så holder de til gjengjeld i m a n g e år :)

Vilde S

06.08.2015 kl.12:13

Gøy å lese sånne ting :) siste punktet er jeg helt sikker på at kommer til å skje! Hvertfall at du er like optimistisk og glad. Tipper du er helt lik deg selv om både 5 og 50 år :)

VILDE

06.08.2015 kl.13:21

Gøyt innlegg! :D Jeg håper på å se en like fargerik og kul Kristin om 10 år!

Hanna Kristin

06.08.2015 kl.13:28

Slike innlegg er såå artig! Lærer alltid noe nytt! Har selvsagt ikke møtt moren din, men hjelp, hun må virkelig være en stoor inspirasjon og vise at man nesten bare må gjøre det beste ut av hver situasjon og ta en dag av gangen! Ha en flottt dag Kristin☺️☺️

06.08.2015 kl.14:05

Hei :)

Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men kan jeg komme med et lite tips? Jeg følger deg på snapshat, og det er velig gøy! Men jeg tenkte å gi deg et tips om at bildene godt kan vare litt kortere. Jeg gidder aldri å se gjennom når hvert bilde varer i 10 sek. 3-5sek holder lenge ;)

Caroline

06.08.2015 kl.14:34

Du og Dennis as! Ligger flettet i hverandre mens dere sover! Dere er herlige.. Her i hus våkner vi alltid helt på hver vår side av senga som om vi i søvne prøver å flykte fra hverandre, haha!

StyleConnection

06.08.2015 kl.14:52

Anonym: Du vet at du kan trykke på skjermen for å gå til neste bilde, sant? ;) ;) Hihi

Jeanett

06.08.2015 kl.16:50

Hei Kristin!

Det er alltid like gøy å få vite facts om deg så dette innlegget falt veldig i smak for min del (ikke missforstå for alle innleggene dine faller veldig i smak altså :p)

Men over på en annen ting, jeg prøver å gå inn for å nominere deg til blogg awards men jeg kommer ikke inn på siden :( prøvde i går også men uten hell...?

Emma Julie

06.08.2015 kl.17:08

Veldig artig! Gøy å få vite litt annet om deg også. Ha en flott torsdag :)

Marianne Gran

06.08.2015 kl.17:49

Hei Kristin :D

det er en stund siden sist jeg har lest bloggen din det er ikke på grunn av deg. Det er bare jeg som har brukt tiden på annet, jeg har lakt merke til det å ha rutiner med å lese din blogg på morningen rett etter jeg står opp med kaffe er en av de rutinen jeg liker best, jeg starter dagen med et lyst glimnt og får masse instsperasjon om hva jeg kan gjøre vidre den dagen eller hele uken :D Du er et stort forbilde og rollemodell :D

Digger deg du får meg til å være meg :D

Stor Klem :D

Håper du får en super Torsdag :D

Benedicte

06.08.2015 kl.17:50

Du og bloggen din er kjempeawesome! Glemte helt å lese den en stund, men har begynt igjen fast nå og gjett om det er deilig å lese en blogg man blir i godt humør av! Uansett hva innleggene handler om får du en alltid til å dra på smilebåndet.. som oftest flere ganger! Stå på! :-) Jeg har nominert deg til Årets blogg.

StyleConnection

06.08.2015 kl.20:17

Benedicte: Kjekt at du er tilbake, kjære deg <3 Stor klem til deg og tusen takk for nominasjon <3

StyleConnection

06.08.2015 kl.20:18

Marianne Gran: Det gleder meg at du har brukt sommeren på annet enn å sitte på nett, men så må jeg innrømme at det er godt å ha deg tilbake igjen ;) <3 Takk for fine ord! Det betyr så ubeskrivelig mye <3

Pernille h

06.08.2015 kl.20:21

For et fantastisk og ærlig innlegg❤️ Gleder meg til du skal gifte deg og vi kan gå enda mer inspirasjon! Vil du ha et fargerikt bryllup?

Cornelia

06.08.2015 kl.20:42

Hei! Du er så SABLA KUL OG INSPIRERENDE! Håper det er greit at jeg svarer på spørsmålene på min blogg også - kjente skrivekløen meldte seg da jeg så spørsmålene! :) Håper du har en fantastisk dag, du er den desidert råeste bloggeren som fins på nettet.

StyleConnection

06.08.2015 kl.20:43

Cornelia: Selvfølgelig er det ok :) Herlig å kunne være til inspirasjon :) Stor klem

StyleConnection

06.08.2015 kl.20:44

Pernille h: OM da :) Haha.. Det skal være fargerikt og nede på jorden.. Med bare føtter og taco, haha ;) Stor klem til deg <3

silje

06.08.2015 kl.21:05

Herlig å lese slike innlegg. Kan du ikke ha slike type innlegg med jevne mellomrom ?

Håper du har hatt fin dag i dag :) <3

silje

06.08.2015 kl.21:47

Det var meg under silje navnet.. Var vist ikke logget inn :) hehe

Ruth Valerie

06.08.2015 kl.23:20

Så utrolig gøy å få bli bedre kjent med deg!

Carina

06.08.2015 kl.23:43

Fine svar, flott med en blogger som er så ærlig 😃👍

Kriss :-)

07.08.2015 kl.00:51

Stilig innlegg :-)

Håper du gjør dette igjen <3

Kristin

07.08.2015 kl.13:57

Såååå gøy å lese! <3 Skulle ønske du var min venninne, hahah

Jeanette

07.08.2015 kl.23:07

Thumbs up for et litt anderledes, og gøy innlegg! :D

Litt sånn btw, men disse to dokumentarene anbefaler jeg på det varmeste:

Begge er å finne på TV2 sumo - dokumentarer - dokument2

- rasende gamle damer

- livet er rart

Begge to er så inderlig vakre, triste og fine på samme tid. Jeg smilte, gråt og ble varm av disse to, så de anbefaler jeg til absoutt alle :D

Kos deg ikveld, lykke til de neste 2 ukene etter all dansingen ;-) God helg!

Marie

07.08.2015 kl.23:23

Du er utrolig skjønn Kristin!! Jeg kjenner meg igjen i så mye! Spesielt den om barn, har tenkt så mye på dette i det siste siden jeg er gravid. Det er helt utrolig hvor mye tankene om dette har forandret seg siden jeg oppdaget det.

Du er så skjønn Kristin! Takk for en sånn herlig blogg!

Kristin

14.08.2015 kl.17:37

Sitter og leser igjennom innleggene dine fra den siste uka, da jeg har vært i syden. Har gledet meg til å klikke meg innpå her for masse feelgoodbilder og herlige innlegg:) dette innlegget her likte jeg spesiellt godt😊

Skriv en ny kommentar

hits