ER DET LITT TEIT?

Hei igjen, vakringer  ♥

Hehehe, jeg har shoppet som en gal, og i dag har jeg faktisk inntatt pallplassering i NM i tåpelige innkjøp, men sånn får det bli når man heter Kristin Gjelsvik, og er i overkant glad i ræl. Søppel, faktisk. Jeg kjøper søppel... Det som er på salg, som ingen andre vil ha.. Det er sånt jeg kjøper, LOL! Og så har jeg kjøpt en ny koffert. En KNALLrosa koffert til hjemreisen. Sånn for å få plass til alt.. Gleder meg til å vise dere, haha. 

Men dere? Nå må jeg fortelle noe litt teit.. Jeg gikk gjennom minnebrikken min nå nettopp, og der fant jeg noen bilder fra Dennis' og min fredagskveld i sengen på deilige Scandic Stavanger City (oppholdet var sponset). Denne kvelden gikk med til sushi, smågodt og vin i sengen med serier snurrende på sidelinjen, og dette må være min soleklare favorittaktivitet.

Jeg elsker disse kveldene med mannen, hvor vi ikke gjør annet enn å spise og hygge, haha, og når jeg ser på disse bildene kjenner jeg hvor innmari jeg savner han. Er det teit? Å savne han så inn i granskauen mye etter bare noen dager fra hverandre?

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært lykkeligere, og på et mer riktig sted i livet enn nå. Jeg er så sikker på det forholdet jeg er i, på den fine mannen jeg har fått, og jeg blir bare mer og mer forelsket for hver dag som går. Det er så forbanna sprøtt.. Og litt teit, haha. Jeg føler meg så teit når jeg sier sånt, for jeg skjønner ikke selv at det er mulig..

Går det liksom an å toppe følelsene man har for noen, for hver dag som går? Du tror at du har nådd toppen, og så bare eksalerer det ut i det uendelige.. Det er vanskelig å forklare, men jeg får ikke nok av mannen, og jeg takler dårlig å være borte fra han for lenge. 

Vi sier ofte til hverandre at vi er hverandres bestevenn, og at det beste vi vet er å være sammen, uten å gjøre noe som helst. Jeg går aldri lei, eller vent litt, hehe.. Okei, litt lei innimellom, men det skal ikke mye til før jeg er tilbake på Dennis-kjøret, haha. Jeg kunne tilbragt hvert sekund med han for resten av livet, det er jeg faktisk helt sikker på!FOR en deilig kveld dette var.. Og nå skal jeg slutte å være så kvalm, haha, og så skal jeg heller la dere få være i fred mens jeg slurper i meg en iskald Corona. I kveld skal vi ut å spise en god middag, og jeg gleder meg!

Love you all  ♥

21 kommentarer

Linda

29.07.2015 kl.21:06

Det er så kjekt å høre at du har det sånn ilag med Dennis! Og syns det er veldig dumt at han ikke kunne bli med til Spania.. Men du får kose deg supermasse uten han <3 Godt å savne på noen litt iblant, så er du tilbake igjen i Oslo før du vet ordet av det ;)

Marielle

29.07.2015 kl.21:10

Har selv vært borte fra typen i snart en uke nå og trodde virkelig ikke at det var mulig å savne noen så kraftig bare etter noen få dager borte, og savnet har ikke blitt noe lettere. Heldigvis er det bare 5 dager igjen til jeg får se den hærlige kjæresten igjen.

bipolarfrue

29.07.2015 kl.21:13

Hehe. Kjenner meg igjen her. Litt vittig å lese nå da jeg sitter med akkurat de samme tankene selv nå. Er på hyttetur med noen venner, men kjæresten kunne ikke komme før til fredag. Tenkte det skulle gå greit. Vi er tross alt sammen hele tiden så litt pause er jo bare bra. Men så sitter jeg her da og føler meg som verdens største fjortiss jente som ikke klarer å være uten kjæresten noen få dager. Nå merker jeg i alle fall hvor stor del han faktisk er av livet mitt, savner han skikkelig og gleder meg enormt til å treffe han igjen. Er nok bare sunt å være litt fra hverandre, men er jo et godt tegn at man savner de også etter flere år som kjærester. Nyt ferien din, og tenk på hvor deilig det blir å treffe han igjen! Dere er søte sammen;) Har fulgt deg siden PH, men har vel aldri fått lagt igjen noen ord her. Så får vel helgradere meg nå da og avslutte med å si at du er bare helt fantastisk rå, keep up the good work!!;)

Karoline E.N

29.07.2015 kl.21:17

Hahaha!! Jeg ler meg ihjel, for når det kommer til og shoppe ræl, er vi ganske like 😂 altså, når jeg og venninner er på shopping har dem kjøpt masse nye freshe klær, og j har kanskje kjøpt Max 2 plagg og masse masse ræl. Haha! Hurra hurra for ræl andre ikke vil ha. Det er langt i fra teit og savne noen man har blitt så glad i, og j kjenner meg så godt igjen. Jeg er så glad for at dere to har funnet hverandre, og dere kler hverandre kjempe masse! Man ser at kjærligheten blomstrer mellom dere og jeg ønsker dere begge all lykke og kjærlighet ❤️ Det er godt og savne hverandre litt, for da er det ekstra stas og se hverandre igjen!

Jeg håper dere koser dere mer middagen i kveld og at stemmningen er på topp :) stor varm klem

Birgitte

29.07.2015 kl.21:20

Aaaaw <3 Dere er altså bare for søte!!

Kjenner de følelsene såå godt selv:D Han jobber på havet, så jeg har masse tid til å savne han for å si det sånn! Skal gifte meg med mannen i mitt liv til neste år, og gleder meg helt enormt mye <3

Emma Julie

29.07.2015 kl.21:23

Haha, ditt ræl liker jeg! Flotte bilder. Virker som om dere hadde en flott kveld på hotellet der! Synes det er søtt at du savner mannen din. Ønsker dere en god middag :)

29.07.2015 kl.21:25

Jeg personlig synes du virket som en av de smarteste der nede i Mexico når du var med på ph. Alt i alt er du sikkert ferdig med det, men hadde likevel vært fint om du delte dine meninger om trekandramet mellom Martine, Isabel og Pierre. Ville vært fint å få høre hva en toppblogger synes om at 2 nykommere kommer seg til topps pga. noe så tåpelig som det her, som ingen av oss har noe med.

Anette

29.07.2015 kl.21:25

Så koselig å se når noen er "kvalmt"forelsket. Og så kjekt at du viser det til hele verden.

Også er det litt ekstra kjekt å se det, fordi vi har sett den litt mer "kranglete" siden av dere og, på bloggerne.

Kose dere masse :)

Mari

29.07.2015 kl.21:35

Det er ingenting å være flau over :) Man skal savne kjæresten litt når man er borte fra hverandre. Etter min mening er det en god ting å kjenne på slike følelser. Det viser jo bare hvor uendelig glad man er i personen!

Jeg har bodd et halvår i USA mens samboeren min har blitt værende hjemme. Etter at jeg kom tilbake til Norge i sommer har vi hatt jobb på forskjellig kant av landet og har egentlig bare møttes en helg rett etter at jeg landet i Norge. Han besøkte meg riktig nok et par ukers tid i utlandet, men nå er det altså nesten gått 7 måneder siden vi har vært ordentlig sammen. Gleder meg supermasse til å få han hjem igjen neste uke!<3

Jeanett

29.07.2015 kl.21:53

Hahaha var det jeg visste at du kom til å kose deg på shopping!! :D Ræl er jo gøøøøøy!! Å den rosa kofferten gleder jeg meg til å se bildet av :D..

At du er så "kvalmt"forelska som du kaller det er vel bare ett godt tegn på at du er lykkelig med Dennis å har funnet den store kjærligheten!? ;) Er rett å slett bare kjempe søtt <3.. Å det er jo også ett godt tegn på at det forholdet dere har sammen kommer til å vare leeeenge å forhåpentligvis resten av livet <3 <3 <3

Nyt middagen å fortsett å kose deg masse selvom du savner sjærsten din ;)..

Miriam

29.07.2015 kl.22:34

Så koselig innlegg! Det/du er for all del ikke teit, jeg synes kjærlighet er herlig. Jeg blir så glad av at andre er glad og lykkelig! Lenge leve kjærleiken! Litt avstand er bare sunt, det er godt å kjenne litt på det savnet og hvor spennende det er å sees igjen. Synes det er koselig at du deler litt sånt med oss også, vi har alle sammen litt "kliss" innabords ;) Klem

DIna

29.07.2015 kl.22:39

hei Kristin 😀

Jeg har i dag og i går sett i gjennom alle videoene dine på you tube😂

Og har lest bloggen din no i en måned Ca, og jeg elsker den og stilen din!

Jeg har aldri skrevet en kommentar før på bloggen men prøver så jeg kan no å skrive en fin kommentar☺️

Dina

Tonje Kristin

29.07.2015 kl.22:44

Vil nå si det er ganske normalt å savne kjæresten sin, men det er nok godt for forholdet å ikke være oppå hverandre hele tiden ;-)

I forhold til det forrige innlegget du skreiv, ''10 ways to make her smile'', kunne du pratet med noen kompiser, eller kanskje fått Dennis til å skrive et innlegg med ''10 ways to make HIM smile''? :-) Innlegget var veldig kjekt, kan være fint å vise til samboeren/kjæresten, men hva med noe som vi jenter kan gjøre for dem? :-D Bare et lite ønske/forslag!

Kristin

29.07.2015 kl.23:01

Det er IKKE teit, bare koselig:-)

Fanny Potter

30.07.2015 kl.00:23

goals goals goals... går tilbake til mummikoppen min og ser på friends. alene.

Guro

30.07.2015 kl.06:52

Ser ut som dere koser dere!!

Idapida

30.07.2015 kl.07:13

Det er sånn det skal være! <3

Vilde S

30.07.2015 kl.10:38

Ja, det er klissete teit, men det er helt riktig!! Jeg og kjæresten min har vært sammen i to år nå, og før vi ble sammen hatet jeg sånne som deg. Men så ble jeg det selv! Og da skjønte jeg fort at dette forholdet var riktig :) vi har akkurat vært åtte dager fra hverandre, og det er det lengste vi har vært fra hverandre på to år! Det var grusomt. Men det er så deilig å savne hverandre også, da blir sååå deilig å se hverandre igjen :) savner han jo bare etter en dag uten han, vil være med han hele tiden! Så jeg kjenner til følelsen du har, og jeg tror det er et tegn på at du (og jeg) har funnet den rette! :) det er så deilig å være forelsket, beste følelsen i hele verden. Og det er så deilig å være klissete og teit, hahaha!

Caroline

30.07.2015 kl.19:47

Åååå nei det er jo bare såååå koselig!! Dere er virkelig helt nydelige sammen!! Er så godt å se noen par som klarer å komme seg gjennom utroskapskriser og vokse enda sterkere og bedre sammen! Dere er helt nydelige! Hele Norge heier på dere!!! Gleder meg til bryllupsbilder, jeg ;))))

Kriz.

31.07.2015 kl.00:03

Såå søtt skrevet :-D

LJ

31.07.2015 kl.02:50

Er helt lik selv ❤️ Etter jeg flyttet sammen med forloveden for snart 2 år siden så har vi bare vært borte fra hverandre 5 dager på det meste, og da savna jeg han så mye at jeg holdt på å gå på veggen :P Alt er lissom bedre når vi er sammen, vi diskuterer mindre, ler mer og er mer forelska. Snart er hans 3 uker ferie ferdig og til tross for at at vi bor sammen og jeg ser han hver dag så vil jeg ikke at han skal tilbake på jobb ❤️ Det er herlig å være stormforelska 😊 Men litt godt å savne også, er vel bare sunt det :)

Skriv en ny kommentar

hits