10 WAYS TO MAKE HER SMILE!

Hallaisen, fininger - hallaisen, onsdag 

Vi sitter her i 30 varme, og nyter en rolig start på dagen. Christian og jeg skal om ikke lenge ta fatt på La Marina, et kjøpesenter like utenfor Albir, og i dag skal det shoppes, haha. Det passer egentlig sjukt dårlig, sånn i forhold til at jeg allerede på turen ned hadde med meg 5 kg for mye, men jeg må jo se hva slags ræl som får bli med meg hjem denne gangen.

Ale-Hop har jeg selvfølgelig vært innom allerede, og der røk en tusenlapp på dritt. Jeg var jo så brisen da jeg gikk rundt her, og da er man ikke særlig kritisk, hahahha!

Men okei.. Nå babler jeg jo i vei om alt annet enn det dette innlegget egentlig handler om - typisk meg.. Jeg har nemlig skrevet ned 10 punkter til alle menn der ute, som kan komme godt med om dere trenger noen tips til hvordan dere skal sette litt ekstra pris på oss. Noen ganger er det jo lett å glemme og gjøre nye hyggelig for kvinnen man elsker, og det er jaggu ikke mye som skal til for at vi føler oss litt ekstra verdsatt. 

Disse 10 punktene får oss garantert til å trekke på smilebåndet!

1. Når vi kvinner står på badet for å fikse oss til kveldens date, går ingenting fortere om du maser og kjefter, og klager på at vi bruker så lang tid. Vi kommer ikke til å gå ut døren før vi føler oss vel, og den klagingen bidrar ikke til noe annet enn en dårlig stemning, og en kjip start på en kveld som egentlig skal være hyggelig for begge parter. Hva om du kan bite i det sure eple, og heller servere et glass vin eller en iskald øl til oss der vi står og stresser som pokker. Vi gjør så godt vi kan for å bli fort ferdig, og det hjelper noe så til de grader om du er positiv og hjelpsom.

2. Om man er samboere, er det fort gjort å tenke at man er sammen hver eneste dag, og at man da vil legge andre planer når helgen nærmer seg. Det er selvfølgelig helt ok, men selvom man bor sammen, betyr ikke dette nødvendigvis at man faktisk ER sammen hver dag. Vi blir kjempeglad om du velger bort en fotballkamp eller en guttekveld til fordel for en lørdagskveld med oss.. Og det fordi du har lyst, ikke fordi du føler du må!

3. Det er mulig at arbeidsfordelingen i heimen ikke er helt rettferdig, men noen av oss kvinner er jo såpass kontrollfreaks, at vi heller ønsker å gjøre ting selv enn å få hjelp. Vi setter derimot stor pris på om du er litt oppmerksom, og faktisk gir oss litt ros når at vi har vasket huset, hengt opp klesvasken, eller støvsuget alle rom. Det kan være kjekt med husarbeid, men ikke om det aldri blir lagt merke til.

4. Blomster er og blir en klisjé, men blomster er alltid hyggelig å få. Og når vi tenker blomster, så tenker vi ikke på en gigantisk oppsats fra Finn Schjøll.. En bukett med roser til en femtilapp fra Bunnpris funker som bare rakkern, og det er vel ikke så innmari vanskelig å dra seg innom butikken på vei hjem fra jobb, og røske med seg ei litta kvast, eller? Dette betyr mer enn dere aner.

5. Alle liker overraskelser. Det gjør dere, det gjør vi, så hva med å overraske oss litt?! Ta litt kontrollen og slenge et par flybilletter til en storby på bordet, med avreise allerede til helgen? Eller hva med å handle inn en god flaske vin og ingrediensene til en perfekt lørdagsmiddag, for så å la oss kulan i såffan mens dere disker opp for oss? Det er overraskelsen sin det!!

6. Det er lett å undervurdere en hyggelig SMS i et samfunn hvor man altfor ofte sitter med telefonen i hånden. Likevel er det ekstremt koselig å få noen koselige gloser på en uventet SMS fra kjæresten, og vi kommer garantert til å trekke på smilbåndet om det tikker inn en liten hyggelig meding. Og dere? Det trenger ikke være en milelang novelle.. Det holder med «jeg elsker deg», «jeg er glad i deg», eller «du er den fineste jeg vet». Til og med noe så enkelt som en emoji, er bra nok!

7. Lytt til hva vi sier og prøv å by på litt engasjement, uansett hvor mye du kjeder deg. Jada, så kan det være at vi ønsker å dele noe som overhodet ikke interesserer deg, men vi deler det med deg for en grunn, og du gjør oss ekstremt glad om du i hvert fall later som du synes historien er interessant, haha.

8. Ingenting er hyggeligere enn om du har fanget opp noe vi har sagt, for så å glede oss med dette på et senere tidspunkt. La oss si at vi går forbi en butikk, og vi ser en liten ting i vinduet som vi fallar pladask for. Tenk om du da kjøper denne lille tingen til oss uten at vi vet det, for så å gi den når vi minst venter det. Der viser du at du er oppmerksom, og det setter vi stor pris på. Det kan også være at du fanger opp en eller annen matrett vi har fått dilla på, eller et bestemt produkt. La oss si at vi har cravings på sjokomelk.. Da er det veldig hyggelig om det plutselig står en sjokomelk i kjøleskapet! Det er ikke mye som skal til - de små tingene betyr så innmari mye.

9. Om du står opp før oss, og vekker oss med en kopp kaffe eller frokost på sengen, da er du Supermann, påskeharen og julenissen på èn og samme gang! Dette er virkelig en kjapp og superenkel måte å sjarmere oss på.

10. Du oppfører deg ikke annerledes overfor oss, uansett hvem du er sammen med. Noen mannfolk har en tendens til å bli litt i tøffeste laget når gutta er tilstede, og dette er bare sjukt nørd. Du blir ikke mindre mann av å gi oss et kjærlig stryk på ryggen eller en suss, så dropp den der matcho-rollen å gi oss en kos!

Sånn.. Da er det bare til å løpe bort på Bunnpris, sant? Hehe.. Vi krever ikke allverdens, men litt oppmerksomhet settes stor pris på!

Talk later, hotties 

18 kommentarer

Marlene Nilsen

29.07.2015 kl.13:33

for et koselig innlegg :D

Stine

29.07.2015 kl.13:39

Kjærsten min er veldig flink til ting som dette, men kunne du laget en sånn for oss jenter og? Jeg har veldig lyst å gjøre noe sånt for kjærsten min, men syns det er vanskelig å vite hva jeg kan gjøre...

29.07.2015 kl.13:57

Til Stine: Tror det går an å gjøre de samme tingene andre veien også!

For en fiin liste! Vet jeg hva jeg skal gjøre de kommende dagene ;) Ha det fint i Spania!

Karoline E.N

29.07.2015 kl.14:16

God onsdag, kjære Kristin 🌴☀️ Kjære vene så fort ukene går, blir helt skremt jeg! Men over til innlegget. Super flott innlegg, og jeg digget det så innmari. Jeg kjenner meg veldig igjen på punkt Nr 10, for min samboer er litt sånn at og gi en klem eller nuss på munnen når vi er ute plant andre, er liksom ikle helt ok, selvom om han blir med på det sånn av og til. De fleste i han vennekrets er vel litt sånn, og jeg har prøvd og si til han at det er ingen som tenker at du er mindre mann bare fordi du viser i offentligheten at du er glad i meg. Men han har blitt bedre, det skal han ha! Vi har tross alt hvert sammen i over et år, så det skulle jo bare mangle 😃 Hehe. Jeg er enige i alle punktene! Mannfolk tror liksom det er så mye som skal til, så dem gidder liksom ikke, selvom vi sier mange mange ganger at det ikke er så mye som skal til. Jeg blir super glad om samboeren min kjøper med favoritt sjokoladen min eller favoritt bladet mitt når han er på butikken. Nå sender han morgen ml hver eneste dag, og det gjør at jeg får en supe bra start på dagen, så det skal han ha :) hihi. Han kan være veldig søt innemellom, men langt imellom. Haha! Jeg er også enig i det punkte med at vi står på badet og fikser oss. Da står han alltid og maser om at j må sjappe meg, Gud så irriterende! Hahah.. Jaja, mannfolk er mannfolk, dem er ganske så like 😂 digget dette innlegget, kom gjerne med flere sånne innlegg i samme duren!

Ønsker dere en supe deilig dag! Måtte den bli super digg ❤️ Klem klem

Kristin

29.07.2015 kl.14:34

morsomt innlegg:) har en veldig lite romantisk kjæreste, så han skal få lese gjennom denne lista:)

29.07.2015 kl.15:31

Hei💕

Først vil jeg bare si ar jeg synes du er en kjempe morsom og inspirerende person!

Jeg lurte på om du kunne lage en innkjøpsvideo av alt du kjøper i Spania(ting,klær, interiør osv.) Siden det virker som om du reiser hjem med MASSE MORSOMT og ting du egentlig ikke trenger og da blir det veldig morsomt å se på! Ikke bare bilder men en video jeg synes personlig at det er veldig gøy siden du ikke er en av de som hvis det ikke er merke skal jeg ikke kjøpe det!

Håper du vurderer dette💕💕💕❤️❤️❤️💕💕💕

xs

29.07.2015 kl.16:48

Nice! I just got a Minecraft card code for FREE! :D http://freeminecraftgiftcode.net

Emma Julie

29.07.2015 kl.17:09

Flotte tips! Hadde blitt veldig glad for alt dette. Kos dere med shopping :)

M

29.07.2015 kl.18:00

Sender denne til typen med engang! Typen er vanvittig dårlig på dette, selv om jeg gjør absolutt alt for å hinte om at dette er det jeg vil! Har også vært over grensa generøs og grei så dette blir saker du

Jeanett

29.07.2015 kl.18:09

Hei Kristin! Igjen et bra innlegg som vanlig fra deg, å jeg kjenner jeg er en smule misunnelig på deg som nyter 30 varme grader å jeg sitter her med 13 grader å regn :p.. Men bra du koser deg for all del!

Gode tips det der altså, å dette mener jeg gjelder alle veier, både mann-dame, dame-dame, mann-mann osv :D

Så håper ingen tar dette som at det kun er den ene partneren som skal stille opp med dette :)

Håper du har kost deg på shopping i dag, noe jeg regner med at du har gjort ;).. Klem <3

Emma

29.07.2015 kl.22:49

Kan du lage en for oss jenter også, eventuelt få dennis til å komme med et par tips ? :)

Marte

29.07.2015 kl.23:07

Mange koselige ting her ja! <3 <3

Hadde vært supert med et inlegg om små ting som gleder gutter også, kanskje Dennis har noen tips?

Oda Elise

30.07.2015 kl.01:00

Kjæresten min har gjort mange av de tingene der. Å er ikke annerledes foran kompisene sine. Drømmemann for meg.. :)

Oda Elise

30.07.2015 kl.01:01

Kjæresten min har gjort mange av de tingene der. Å er ikke annerledes foran kompisene sine. Drømmemann for

meg.. :)

Maria

30.07.2015 kl.09:49

Du har min favorittblogger! Digger innleggene dine, og måten du skriver på :D

Maria

30.07.2015 kl.09:51

er* haha :p

Trude

30.07.2015 kl.18:56

Kjæresten min har allerede mottat link til ditta blogginnlegget - du har bare så rett :D

Mariann

02.08.2015 kl.10:51

haha, er vel ikke så vanskelig og raske med seg en kvast?

Du er rå, men nei? Burde jo ikke være det?

Men gi meg avskårende... Jeg klarer ikke ta vare på annet.. 😇

Skriv en ny kommentar

hits