UKENS...

Yooo, darlings ♥

Uken er over allerede, og jeg sitter som vanlig igjen som et spørsmålstegn. Hvor pokker blir dagene av, hæ? 

Det er på tide å oppsummere uken som har gått!

NEDTUR:

Det har vært misforståelser i forhold til Dennis' ferie, som resulterer i at min elskede mann ikke får fri denne uken. Det betyr Spania i en uke uten han, og jeg blir så lei meg av tanken. Jeg har gledet meg til vår årlige Spania-tur siden vi var der i fjor - vi koser oss alltid så til de grader på disse turene våre, og at han ikke skal være med er rett og slett nitrist. Jeg synes så synd på han, stakkars, som må jobbe denne uken.. Dette suger max!

Heldigvis er både mamma, Jon og min stebror på plass på "hytten" i Albir, så jeg skal nok få det max koselig likevel. 

INSTAGRAM:

@sweetbeautifulmess leverer virkelig et sweet beautiful mess, og jeg trekker alltid på smilebåndet når det postes et nytt bilde. Virkelig en profil som er verdt å følge, om du liker herlige farger og happy items. Love it!

LÆTTIS:

Hele gårsdagen er en eneste stor lættis!! Jeg ler fremdeles av hvor mislykket gårsdagen var, hahahha!

WANDERLUST:

Uansett hvor i verden, så lenge jeg finner en strand, noen palmer og sol. Denne ukens wanderlust har bare vært å komme seg dit sommeren befinner seg, og det spiller ingen rolle om det er et ekotisk reisemål eller et sant turisthelvete, haha. Jeg vil bare bort, og det ASAP! Hurra for boarding om 6 timer!! SYDEN here I come, wuuuhuuuu!

WANTIE:

Alt jeg går og tenker på om dagen, er ny leilighet, innredning og nytt stasj, og jeg vil bytte ut alt av servise med de fargerike herlighetene fra Melamine. Plastic fantastic, sier jeg bare, mens jeg gleder meg til å spise frokost i hagen fra en knallrosa tallerken. Jeg kjøpte litt i Rosendal, men jeg har lyst på enda mer, hehe. CRAVING:

Denne uken har jeg cravet frisk frukt, solskinn og basseng. Takk gud for at jeg vender snuten mot Spania og 30 grader om noen timer, for den sommeren i Norge er ikke mye å skryte av. I dag var det 10 grader i ellevedraget, og det er faktisk ikke ok, haha. Jeg er så lei av å fryse, så denne uken i solfylte strøk skal gjre godt!LÅT:

Åh, Twista med Sunshine, ass. Superdigg låt med deilig rap - dette er feelgood all the way, som bringer frem gode gamle minner! Denne låten går på repeat om dagen, og jeg elsker den like mye nå som i 2004!INSPIRASJON:

Pinterest og alt det vakre man får øye på.. Åh!

Jeg elsker dette inspoparadiset, og kan bruke flere timer på å scrolle meg side opp og side ned, mens jeg inspireres til tusen. Jeg har en bunch av bilder lagret i en mappe, som kommer godt med når vi skal gå i gang med innredning og dekorering i vårt nye, deilige hjem. Bare noen uker igjen til flytting nå, herlighet som jeg gleder meg!Nå skal jeg ta en kjapp dusj før jeg setter kursen mot Gardermoen. Der møter jeg mannen som kommer fra Stavanger, og vi får heldigvis tid til en middag sammen før jeg reiser videre. 

Fortell om uken som har gått, da.. Har den vært fin?

LOVE YOU ALL ♥

17 kommentarer

Miriam

26.07.2015 kl.14:12

Jeg har hatt en veldig fin uke, har kost meg :)

Så kjipt at Dennis ikke får vært med! Føler med han stakkars. Har vært i syden selv i sommer, og må si at det gjorde godt for kropp og sjel under denne kalde sommeren.... Gled deg til varme, Kristin! Du får sende litt varme til Dennis og Norge i samme slengen om du har muligheten ;) Have fun<3

Karoline E.N

26.07.2015 kl.14:17

Kjære vakkre Kristin ❤️ Den sangen, elsk! Noen sanger går man bare aldri lei :) disse plastikk kroppene har jeg også, og jeg elsker dem. Fargene får en hvilken som helst grå dag til og skinne! Nei, såå kjiipt 😔 kjempe leit at dennis må jobbe en uke til, men han kommer vel nedover til neste uke? Da kan han kanskje ta med badelekene du bestilte i posten også. Om den "blide" post dama lar han hente ut din pakke da! Jeg har hekta på knekkebrød med ost og skinke (noe så enkelt) caprisonne er også noe jeg har sikkelig hekta på denne uken. Jeg er også sikkelig lei været vi har i Norge for tiden, kjære vene så kaldt! Natt til lørdag var det 5 grader, 5 små GRADER 😫 ta meg tll varmen! Jeg reiser heldigvis til Kroatia om 13 dager, og jeg teller ned for harde livet. Min ukens nedtur må være at macen min tok kvelden, så den må på reparasjon (om det er noe og fikse) sikkelig dritt, når været er som det og jeg ikke får sett på serier. Jaja! Ønske deg en super super deilig tur! Måtte flytypen gå fint ❤️ Kos deg med god middag og dennis! Stor klem

Vilde S

26.07.2015 kl.14:18

Ånei!!! Tidenes nedtur! Men bra du klarer å se det positive i det negative. Det er du så flink til! :) kos deg på ferie, Kristin. Nyt den! :)

krist.in

26.07.2015 kl.14:20

elsker melamin-serviset! såå fargerikt og digg ! Og pinterest har jo såå mye inspirerende og fint, haha, jeg har sikkert 50 boards stappfulle av inspo !

Madeleine

26.07.2015 kl.15:05

så kjedelig ikke han får vært med da. men håper du kan kose deg likevel =) ha en fin dag =)

Jenny

26.07.2015 kl.15:17

Hei Kristin,

Jeg bestilte 8 ting på bursdags salget men de har forsat ikke kommet. Kommer de snart?

Hilsen en stor beundrer

26.07.2015 kl.16:02

Syns ikke sommeren har vært så ille. Men jeg er ikke begeistra for sol da. Så jeg koser meg med ull;) du må riktig så god tur!

26.07.2015 kl.16:10

Hva med "ukens vinner"? :) Skulle jo være siste vinneren i dag, fra SC-konkurransen.

Forresten! Jeg kommenterte på dette bildet ditt på insta: https://instagram.com/p/5kdAgbFjHe/?taken-by=styleconnection.no med brukeren "Wanderlustied". Kan du ta en titt? :-) Er ang. mangel på varer i bestilling.

Emma Julie

26.07.2015 kl.16:21

Det var dumt at Dennis ikke fikk vært med, men jeg tror du vil kose deg gløgg uansett jeg altså! God avreise :)

Karianna

26.07.2015 kl.17:55

Hei Kristin!

Så synd det med Dennis og ferie :(

Jeg skal til Albir snart jeg også, og lurer på om du kunne laget en liten reiseguide om Albir. Hvilke restauranter, barer/utesteder, butikker,aktiviteter osv? Det hadde vært helt fantastisk :)

God tur til varmere strøk 💜

Klem 💜

Kristin

26.07.2015 kl.18:30

Så trist at Dennis ikke får være med! Men jeg tipper det ikke blir lenge til dere skal på en ny tur uansett:) dere er så flink til å reise til spennende steder og ta fine bilder til oss lesere:)

Hva heter du på pinterest? Et det en pinner jeg vil følge, så er det deg!

Klem:)

LisaLDN

26.07.2015 kl.18:34

Masse inspirerende her! :)

Thea

26.07.2015 kl.19:30

Altså, hvis det er et sted du bare mååå besøke mens du er i Spania, så er det den lille og FARGERIKE kystbyen Villajoyosa. Gamlebyen der er full av farger! Under halvtimen fra Albir!

Renate

26.07.2015 kl.22:54

Ååh, feelgood sang ja :D Du har kanskje hørt den, men Biz Markie med 'Just a friend' cracks me up everytime.. Musikkvideoen må ses! :P

Jeanett

26.07.2015 kl.23:59

Kjipt at du ikke fikk med deg Dennis på tur :(.. Men du klarer vel å kose deg som bare det allikevel! :D

Ukens lættis deler jeg med deg :p hehe (husk jeg ler med deg og ikke av deg) :p

Bra det finnes en ny uke med nye muligheter! Gleder meg til å følge med på hva den bringer deg! <3

29.07.2015 kl.13:53

Hvem ble ukens vinner av gavekort? :) det har bare vært 3 vinnere...

Amalie Paulette

12.08.2015 kl.21:22

Jeg vil tro du koste det uansett selv om Denis ikke var der! Spania har jo mye å by på! :D

Skriv en ny kommentar

hits