MØKKALØRDAG OG MENSENPROBLEMATIKK!

Okei.. La meg presentere en rimelig shitty lørdag, klokkeslett for klokkeslett. Jeg advarer mot sure miner og massiv syting, men jeg kan nesten garantere et smil om munnen, haha. 

Leggo!

06.00: Vekkerklokken ringer og jeg spretter opp av sengen. Jeg skal rekke å få ut et blogginnlegg før jeg setter meg i bilen, og jeg kan ikke kjøre senere enn 07.00 for å være sikret å rekke posten før den stenger klokken 15.00. Jeg har nemlig mottatt to hentelapper på noe skikkelig gøy jeg har bestilt, nemlig en haug av fargerike pool floats. Jeg har siden i fjor mast om at jeg gleder meg til en morsom og fargerik fotoshoot i poolen i Spania, og jeg husker fortsatt hvor irritert jeg var da jeg glemte den oppblåsbare donuten hjemme forrige sommer. En bloggers issues, ass. LOL! Denne gangen har jeg derfor gått ALL IN og bestilt så mange figurer som mulig, slik at jeg får max kompenasjon for forglemmelsen i fjor. 

07.15: Det ble 15 minutter forsinket, gitt. Som ALLTID! At jeg aldri klarer å være presis til noe som helst.. Jeg kysser mannen og suser ut av garasjen på Scandic.

09.00: Jeg har kjørt et stykke og er på god vei. Jeg gleder meg sånn til å hente disse pakkene, for deretter å begynne å pakke ned det mest happy innholdet som noen gang har blitt med til Spania. I åttedraget brer en helsikens stank seg rundt i bilen, og Fokus har tydeligvis luft i magen. Jeg stopper for å ta han på en liten luftetur sånn for sikkerhets skyld, men neida.. Han vil IKKE gjøre fra seg, så turen er bortkastet, i tillegg til at den bidrar til enda større forsinkelse. 

11.00: Fokus fiser som faen, det stinker herfra til Sverige og tilbake, og jeg sopper enda en gang for å sjekke om han vil ta en liten tur på dass. Neida.. Bare snuse og skvette litt. Nå er jeg ytterligere 10 min forsinket.

12.30: Jeg begynner å få troen på at jeg skal rekke posten med glans, og synger med til glade låter på radioen. Jeg har valgt å tune inn på P1 sammen med de andre over seksti. Pensjonisten i meg trår til for fullt, nå koser jeg meg. 

12.40: Glem det.. Jeg koser meg ikke i det hele tatt. Campingbiler i 40km/t ligger foran meg, og det er umulig å kjøre forbi. Endelig ser jeg en mulighet, men plutselig kommer jeg inn i en lang kø. Kø? Midt på en øde landevei? JAVEL!

13.00: Jeg får mensen, og jeg har ikke tamponger eller noe som helst. LOL!

13.20: Der er en bensinstasjon, og selvom jeg ikke har tid er jeg nødt til å stoppe for å kjøpe tamponger. Ånei.. Det var bare en rasteplass ja.. Alright, takk for den! Jeg stapper trusen full av toalettpapir.. Den mest classy redningen på mensenproblematikk. 

14.00: Klokken tikker og jeg begynner å få dårlig tid. Jeg er sur på ALLE bilister og trafikken generelt. Jeg har jo tross alt mensen og noen helsikens menssmerter, da er det lov å være litt forbanna. 

14.30: Jeg nærmer meg Oslo. Jeg har SÅÅ troen! Nå er jeg ikke langt unna, så dette ordner seg. Fokus slipper en ny smyger - den lukter IKKE godt!

14.46: Okei.. "Gå ut va veien, folkens, jeg SKAL FORBI NÅÅÅÅÅÅ!!!!!!" Jeg hyler for meg selv mens jeg svinger inn Markensgate, jeg rekker det for pokker, og parkerer bilen før jeg løper inn. Jeg trekker en kølapp, setter meg ned og puster lettet ut. I føkkings made it! Ojsann.. Var det mensen som rant ned forbi shortsen????????

14.50: Det er min tur, jeg legger hentelappene på benken, og blir spurt om ID. Jeg har ikke ID. Jeg har kun et kort uten bilde, og det er helt krise i dette tilfellet, selvom posten er mitt andre hjem, og at de nesten burde vite at jeg er jeg, haha. (jeg er serr på posten 4 ganger i uken) Jeg kommer på at jeg også ble spurt om legg på polet i Stavanger, og at jeg ble nektet å kjøpe en flaske vin da de ikke trodde jeg var gammel nok. WTF? Det ser ikke ut som jeg er 17 år, helt seriøst. Jeg er 30 om et år, liksom.. Komanigjen!

Jeg opplever ca. samme mareritt på posten, men her er damen i skranken så sur og gretten. Hun på polet var i det minste litt morsom, men her på posten er det ikke snakk om å komme til en enighet. Hun vil bare hjem på slaget tre, og jeg vil bare ha de forbanna pakkene jeg har kjørt i 8 timer for å hente. Jeg hiver meg i bilen og suser opp til cribben for å hente et pass, for så å suse ned igjen til posten.

14.57: Jeg er tilbake igjen på posten og får omsider utlevert pakkene. Den ene inneholder noe som skal rett til lageret, og jeg får heldigvis sendt den av sted før jeg drar til Spania. Den andre pakken som jeg har ventet så innmari mye på - som skal inneholde alle disse oppblåsbare herlighetene som jeg skal ha med til Spania, inneholder noe helt annet...

Pakken inneholder KULEPENNER for faen. (Riktignok noen veldig freshe kulepenner som snart kommer for salg i shoppen, men disse trenger jeg ikke nå) ALT JEG VIL HA ER DE FORBANNA OPPBLÅSBARE FLÅTENE, DE SKULLE LIKSOM VÆRE MED TIL SPANIA FOR POKKER. SATAN SÅ IRRITERENDE. Og litt morsomt.Jeg kan ikke tro at jeg har stresset sååå mye for noen kulepenner, så jaddaa... Gratulerer til meg - dette var dagens!

Søren så irriterende, ass.. Jeg kunne blitt en dag til i Stavanger, men i stedet sitter jeg her i stuggu helt alene, omringet av kulepenner og visne planter. Innholdet i kjøleskapet får snart bein å gå på, så kanskje det ikke er så dumt at jeg er hjemme en dag tidligere likevel.. Og så har jeg omsider fått fatt i tamponger, og det er jo ganske alright etter en hele dag med papir i trusen, haha!

Etter jeg har trøkket i meg en skål med pasta og peto skal musikken fyres opp på full guffe, og skal jeg pakke, rydde og vaske. Heretter kan de kun gå oppover, og i morgen på denne tiden hygger jeg med et glass vin på Gardermoen. En uke i Spania skal gjøre godt for kropp og sjel, selvom jeg ikke har like mange oppblåsbare pool-rekvisita med meg som jeg hadde håpet på, hehe.

Snakkes! 

26 kommentarer

Heii

25.07.2015 kl.18:49

Heii :)

Det kan godt være du har skrevet det, og at jeg ikke har fått det med meg, meen..

Hvilke Scadic hotell var det dere bodde på i Stavanger?

Håper kvelden blir bedre :)

Karoline E.N

25.07.2015 kl.19:00

Hahaha, du skriver sååå bra og jeg lo ganske godt, selvom jeg kjenner frustrasjonen sammen med deg. Er det mulig, en eske med penner og ingen bade dyr! Fy fader, stresse så mye for ingenting!! Hahaha. Har opplevd en samme episode, så jeg kjenner meg så innmari godt igjen, og det er faktisk så frustrerende at man nesten har lyst til og gråte en skvett. Pennnene var riktig nok awesome, men vet hvordan den skuffelsen er.. Wææ! Og sånne damer på posten, kan ta seg en bolle og kose seg med den. Makan! Haha. Jaja, får håpe at du får ordnet og ryddet hjemme, og koser deg med god musikk. Ønsker deg en super fin kveld! Sender deg en super god klem ❤️

25.07.2015 kl.19:07

Hhahahah jeg ler. Morsomt innlegg! Ehhh blogginnlegg altså

Miriam

25.07.2015 kl.19:19

Haha stakkar, jeg må bare le. Sikkert ikke å morsomt for deg i øyeblikket, men i etterkant er det til å humre av :-)

Så mange morsomme og fine innlegg du har skrevet i det siste! Har vært på ferie, og scrollet derfor (selvfølgelig) nedover bloggen din for å se hva du har delt med omverdenen imens jeg var vekke. Haha, jeg fikk et unødvendig choke da jeg så "forrett til bryllupet". Det var en blanding av excitement og et stort hurra, helt til jeg kom til et skikkelig *sukk*. Haha, jeg trodde i et lite øyeblikk at dere hadde forlovet dere. Overskrifter ass! Håper du koser deg og gleder deg til å dra på ferie i morgen :) Klem

25.07.2015 kl.19:32

HAHAHHAHA

Du er bare helt herlig. Dette innlegget made my day

Jeanett

25.07.2015 kl.19:46

Hahaha!

Morsomt å lese men ikke så morsomt å oppleve!?

Huff føler virkelig med deg, men jeg personlig ville nok satt pris på å være hjemom en liten tur før jeg skulle reise videre :). Kos deg med høy musikk,pakking og rydding også håper jeg du får en strålende ferie i Spania med eller uten oppblåsbare pool-rekvisita :D.

Nancy Elin

25.07.2015 kl.19:49

Haha, stakkars deg! Så mye slit for "ingenting" kan jeg forstå er nokså kjipt når du oppå det hele får mensen og ikke har noe å hjelpe deg med :O jaja, godt du har fått humøret opp igjen 😂 de kulepennene så morsomme ut, gleder meg til se de når de kommer i nettbutikken 😃

Og forresten; takk nok en gang for at du ikke later som om livet er perfekt og alt er i sin skjønneste orden til en hver tid! Verden trenger flere som deg!

Ha en fin kveld og god tur i morgen ❤️

Vilde S

25.07.2015 kl.21:43

Hahaha, uff, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte med deg! Tenkte på det istad, at du glemte donuten i fjor, så jeg ble så glad for at det ordna seg i år. Men, den gang ei! Føler det er veldig typisk din flaks da.. haha. Huff! Da jeg leste det fikk jeg bare lyst til å løpe på butikken for å finne noen badeting! Hahaha. Regner med at dy finner noen andre morsomme bloggrekvisitter, for det klarer du alltid :) gleder meg til å se inspirerende, flotte og magiske bilder fra ferien deres :)

Kristin

25.07.2015 kl.22:35

Hahah! For en dag!:p du kan jo alltids kjøpe en oppblåsvar krokosille på supermarkeden i Spania;p

Elisabeth

25.07.2015 kl.22:40

Hei Kristin! Det er en ting jeg bare må kommentere.

Har sett at du skriver flere steder at "jeg må rekke å legge inn et blogginnlegg" eller "stresser som faen med å få inn et innlegg på bloggen" og lignende. Det sårer!

For vi som leser bloggen din er jo mye av grunnen til at bloggen din går så bra! Hvordan tror du det føles for oss, at innleggene dine er noe du føler du må stresse med og som nærmest virker som en tidstyv! Håper du ikke skriver sånt mer, da vil jeg heller bruke tid på bloggere som ikke skriver slikt om sinne egne innlegg.. Hilsen E

Emma Julie

25.07.2015 kl.22:55

Haha, fyfader altså! Livet er ikke alltid grei mot deg, Kristin! Du får trøste deg med at du er i varmere strøk straks og at du kan slappe helt av! Sov godt :)

Alexandra Lillebø

25.07.2015 kl.23:11

Haha!

Jeg ser for meg hvordan du reagerer og hvor irritert og fortvilt du må ha vært!

Du e bare best!!

StyleConnection

25.07.2015 kl.23:44

Elisabeth: WHAT? Nå ble jeg helt sjokkert her! Det er ikke ofte jeg skriver at jeg "stresser som faen for å inn et innlegg på bloggen"!! Hvis jeg stresser, så er det bare fordi jeg er i konstant tidsklemme, ikke fordi at dere skal føle at jeg ser på bloggen som en tidstyv. Det må du aldri tro. Jeg er vel også den bloggeren som setter mest pris på leserne sine, ved å kåre en månedens leser HVER måned. Jeg har gjort dette i tre år, uten unntak, så denne kommentaren synes jeg er urettferdig. Klem

Nathalie

25.07.2015 kl.23:50

Hahahah :p du er herlig , du over som klager ta deg en bolle og les andre blogger om du tror det gir meg mer :p

Text by Tina

26.07.2015 kl.00:35

Hahhaha, så utrolig stressende, men så morsomt å lese!

Kaja

26.07.2015 kl.00:48

Hahahaha sykt morsomt!! Men eg må si at eg faktisk e enig med at eg og har følt noelganger at du gjør "et poeng" ut at at du nesten ikke har tid til å skrive ting og at det oppleves som noe du liksom bare må rekke og bare få gjort unna før dagen kan begynne liksom! Men er sikkert ikke sånn det egentlig e :) men skjønner den kommentaren. liker deg og bloggen din!

Gina

26.07.2015 kl.10:32

FOR en dag! Også til ingen nytte... Herregud, hadde det vært meg hadde jeg blitt så sur at du aner ikke... Uansett får jeg håpe du fikk litt tid til å fikse litt i leiligheten før avreise :) God tur!

worldofliz

26.07.2015 kl.12:00

Haha noen dager er sånn :s jaja, kos deg masse i Spania da! :)

Silje

26.07.2015 kl.12:14

Hei kjære deg. Huff høres ikke ut som den beste lørdagen en skulle ønske det ha vært. Forstår din frustrasjon , men du var ikke alene med å ha menstruasjonsmerter i går. Hehe 😂

Håper du fikk en fin lørdagskveld og får en fin reise til Spania senere i dag.

Dere drar vel begge eller drar du alene på tur til Spania ? God sommer klem 😊😘

<3

26.07.2015 kl.12:28

Ååå hærregud uflaks... ;-o

Anna

26.07.2015 kl.12:55

Haha, digger deg Kristin!! Beste bloggeren, så ærlig og utrolig herlig!:D

Trude Myhre

26.07.2015 kl.21:29

Du skriver så utrolig bra, og det er så morsomt å lese om. Dumt det var kulepenner i pakken da, men de var jo veldig flotte, men de flyter vel kanskje ikke så lett i bassenget ;) Men en ting jeg begynte å tenke på, hadde du ikke med deg førerkort som du kunne ha brukt som legitimasjon på posten? ;) Ønsker deg det helt strålende i Spania :D

Diana

27.07.2015 kl.02:12

Hata når eg ikkje har tampong å må nøye meg me papir... kos deg i Spania 😊

Martine

27.07.2015 kl.23:10

Hahahaha, ånei! Så grusomt😂

Er så typisk! Og de damene på postkontoret er alltid sure, sånn serr alltid!

Håper du koser deg max i spania til tross for at Dennis ikke ble med.

Maria

28.07.2015 kl.13:11

Fantastisk innlegg! Fekk meg ein latter ja! : )

Amalie Paulette

12.08.2015 kl.21:19

Vet hvordan du har det! Men har heldigvis ikke hatt mensen på over 1 år! thank god for P-stav :D

Skriv en ny kommentar

hits