ET NØDVENDIG SPARK I RÆVVA?

//I samarbeid med IBS

God morgen, fininger ♥

Jeg er tidlig oppe i dag for å formidle noe viktig, og jeg har gledet meg sååå til å skrive dette innlegget. 

IBS og jeg har samarbeidet lenge nå, og jeg er stolt over å kunne kalle meg en slags IBS ambassadør. Det er så viktig å fremme de mange studiemulighetene som finnes der ute i verden, og IBS er definitivt den mest seriøse aktøren på markedet. 

Nå har det har det gått en liten stund siden dommen fra samordna opptak falt, og da er jo det store spørsmålet om du har fått tenkt litt på hva du faktisk ønsker å gjøre!? Kom du inn på førstevalget? Kanskje du kom inn på det du ønsket, men at du likevel ønsker å hoppe i det, og ta fatt på studier i det store utland?

Dere som kjenner meg, vet at jeg hyller dem som tør å tenke litt utenfor boksen, og som faktisk velger å flytte litt på seg og søke utfordringer utenfor Norge. IBS tilbyr fortsatt ledige skoleplasser til høsten - oversikten over de ledige plassene finner dere HER, og for de av dere som enda ikke er helt sikker på hva, hvor eller hvordan, så har IBS begynt å behandle de sprudlende vårstudentene. Du kan søke på alle skolene til våren, og den altfor herlige oversikten over hvilke destinasjoner du kan velge, finner du HERNoen av dere ønsker kanskje bare å snuse litt på hva studier i utlandet med IBS faktisk innebærer, og til dere har jeg gleden av å presentere et helt eget interesseskjema, hvor dere kan stille de spørsmålene dere måtte ha på lur. 

Åh.. Det er så mange magiske plasser der ute som ikke er lenger enn en flytur unna, og IBS gjør drømmen mulig å oppfylle. What's not to love? 

Jeg håper dette innlegget gir dere en real motivasjonsboost, og et aldri så lite spark i rævva. Noen ganger trenger man en lite push for å ta fatt på livets mange spennende muligheter, er dere ikke enig?

Nyt dagen, hotties. Nå skal vi ta temperaturen på Stavanger og Gladmaten, woohooo!

LØØØV ♥

14 kommentarer

Kristin

24.07.2015 kl.10:04

Skulle ønske jeg var litt tøffere, da hadde jeg søkt på studie i utlandet. Kanskje hawaii:)

worldofliz

24.07.2015 kl.10:32

ÅH, om bare en var i studentalderen :D

Karoline E.N

24.07.2015 kl.11:49

God fredag, nydelige Kristin ☀️❤️ Solen skinner og det er fredag! Hurra hurra 🎉 det er helt fantastisk at du deler og forteller litt om alle disse mulighetene som finnes der ute i landet. For veldig mange er usikker på hvilken vei dem skal gå. For veldig mange trenger en litt spark i ræva! Jeg er da ferdig med min utdanning og trives veldig godt som helsefagarbeider, men hadde noen lagt frem sånne muligheter da jeg drev med min utdanning, hadde jeg vel tenkt annerledes! Det er jo så mange flotte muligheter der ut, at hjelpes meg! Jeg hat to venninner som har tatt det ene året i utlandet, og resten i Norge. Den ene reiste til USA og den andre til England og dem angrer ikke i det hele tatt på det valget! Søsteren min hadde også en mulighet til og reise til England og studere, men da hun fikk den muligheten var hun sammen med en manipulerende gærning, så hun fikk ikke lov av han og søke! Nå er det forsent, så hun må fortsette og ta utdanningen i Norge (hvertfall for i år, så får hun se neste år) det er hvertfall så mange muligheter der ute, så alle som har mulighet bør virkelig vurdere det!! Kjempe flott innlegg :)

Ønsker dere en super fin dag i stavanger! Håper sola er med dere og at dere får smakt på masse god mat! Stor klem ❤️

Emilie

24.07.2015 kl.12:23

Hei Hei, jeg har alltid hatt lyst å studere i utlandet!

Men det er så siiinnsykt dyrt! Altså vi fleste er bare noen år etter videregående og har ikke flere hundretusen i baklomma. Er det noen eksempler på hvordan ei på 20 år kan få råd til dette?

fyfaen du er herlig, du er virkelig en gledesspreder!

xx Emilie

StyleConnection

24.07.2015 kl.12:25

Emilie: Studier med IBS er dekket av Lånekassen, så man trenger absolutt ikke være stinn i gryn for å kunne leve ut sine drømmer. Litt lommepenger er alt du trenger :) You go girl!!! Stor klem

Siri H

24.07.2015 kl.12:58

Hei Kristin! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, får ikke kontakt med dere via styleconnection.no og jeg finner ikke noe nummer eller noe slikt. Det gjelder en bestilling som jeg har gjort og trenger hjelp fort!

StyleConnection

24.07.2015 kl.13:00

Siri H: Fikser med det samme jeg er tilbake på hotellet!!

Emma Julie

24.07.2015 kl.13:41

Spennende! Jeg kom heldigvis inn på førstevalget mitt og er super glad for det! Det kan nok være spennende å studere utenlands også. Kos dere masse videre i Stavanger :)

24.07.2015 kl.14:16

Ville bare legge igjen en hilsen til deg idag Kristin. Håper du får en super fredag! Klem fra meg

Rebecca

24.07.2015 kl.14:29

Hei,

Får ikke kontakt via styleconnection.no. Har prøvd å sende mail, men det går ikke. Lurer egentlig på hvor lang tid det tar før varene som jeg bestilte på tirsdag blir sendt. Det står fortsatt under status: ventende

Guro

24.07.2015 kl.14:30

wow, nå endret jeg nettopp planene mine etter videregående. Takk Styleconnection 😄😄

Linda

24.07.2015 kl.14:30

ÅÅÅÅH jeg har SÅ lyst! men starter på utdanningen min i OSlo til høsten, med drømmedeltidsjobber og flott leilighet blir det også topp!! Gleder meg til utvekslingssemesteret mitt! NY hadde vært drømmen da <3 <3

<3 Kriz.

24.07.2015 kl.17:09

Ååå syyykt, såå løst !! :-D

Ingrid-E

25.07.2015 kl.10:18

Min aller, aller største drøm er å bo i utlandet en kortere eller lengre periode. Det virker så spennende å oppleve en ny kultur, og bli kjent med nye folk. Helst ville jeg bodd i USA, og helst California. Jeg har vært lærling å nå har jeg fast jobb. Jeg trives veldig godt i jobben. Jeg har også kjøpt meg leilighet som jeg gleder meg kjempemye til å flytte inn i!! Men dette gjør det selvfølgelig litt vanskelig å gjøre noe slikt.. Men alle som vil og har mulighet bør absolutt gjøre det! :D Virker veldig gøy.

Skriv en ny kommentar

hits