BRYLLUPSMENY? CHECK!

Hehehe.. 

Jeg var så vidt inne på det i går, men Dennis og jeg har altså funnet den perfekte menyen til bryllupet vårt.. Og det på tross av at det verken er snakk om noe frieri eller bryllup riktig enda, haha.

Det var faktisk Dennis som utbrøt "WOW, dette blir forretten i bryllupet, Kristin", under middagen for to dager siden, og jeg kunne ikke vært mer enig. Det er jo fint å fange opp gode smaker når man er ute på tur, for et bryllup blir det jo en gang, og da skal menyen kunne hashtagges med #foodporn og #bestematenever, hehe. 

Men okei.. Nok snakk om det som enda ikke er en realitet! Vi har ankommet Stavanger, og skal straks komme oss ut for å oppleve den magiske stemningen her, men før dere får bildedryss fra S-town, er det på tide med en solid bildeoppdatering av vidunderlige Rosendal..

Her får dere se alt fra mat og øl, til Baroniet, shopping, og max hygge. Det er ingen tvil om at vi har kost oss gløgg ihjel, og ferien i nydelige Norge har så langt vært en drøm. Jeg anbefaler alle å ta samme roadtrip som vi gjør nå, ved en passende anledning. Det er så mye vakkert å se på veien, og jeg går aldri lei av vår flotte natur ♥Åh ♥

Hvordan kan man liksom ikke elske dette? Nå er jeg på mitt aller lykkeligste, det er det i hvert fall ingen tvil om ♥

Har dere det fint? Nyter dere sommeren?

Kjærleik ♥

14 kommentarer

worldofliz

23.07.2015 kl.18:20

Love it! Fin fine bilder

<3

23.07.2015 kl.20:28

Niice :-D

Kristin

23.07.2015 kl.20:29

Ser veldig idyllisk ut!:)

Kos dere i Stavanger!

siljelillefosse

23.07.2015 kl.20:39

Så flotte bilder i fra Rosendal og baroniet :D , pleier å ta turen dit en del siden jeg har slekt der :D

Emma Julie

23.07.2015 kl.20:56

Bra dere er godt ute i tide med maten da, haha. Nydelige bilder! Stor klem :)

Kamilla Haaland

23.07.2015 kl.21:11

åh, for noen herlige bilder! <3

Vilde S

23.07.2015 kl.21:28

Absolutt helt fantastisk! Jeg hadde store planer om å ta med kjæresten min på roadtrip i sommer, på omtrent samme rute som dere er på nå. Og jeg hadde gledet meg så til å se Rosendal! Men planene ble endret og vi havnet istedenfor på en liten roadtrip til Danmark. Noe som absolutt ikke var feil det heller. Satser på en tur til Rosendal neste sommer :)

Thea

23.07.2015 kl.21:49

Hei, elsker bloggen foresten har lest den evig lenge no:D

Men til poenget. Har merket at du handler masse av intriøret ditt fra Ellos skal handle noe der no på nett. Koster frakt masse? Er det sånn at man setter sammen mykje av møblene selv?:))

Karoline E.N

23.07.2015 kl.21:53

Kjære kjære Kristin ❤️ Noe så vakkert! Jeg har nå bestemt meg at ved første ledige anledning skal jeg på Norge reise, for fy søren så vakkert! Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke tenker på Norges ferie når vi skal ut og reise, for Norge er jo så nydeliiiig! Jeg syns det er herlig at dere har funnet maten til bryllupet, for er jo viktig og planlegge selvom man ikke har frieriet gjennomført enda, men er jo ikke noe hast. Men dennis! Få fingeren ut. Neida, man skal gjøre det når man er klar og har man funnet den man skal dele livet med, så er det jo ingen hast :) jeg håper at dere får tidenes kveld i Stavanger og at dere koser dere! Du er så vakker Kristin ❤️ Kjempe fine bilder, med herlige detaljer. Stor klem

Blogazine by Christina Fraas

23.07.2015 kl.22:11

Dere to er innmari klissete og søte!

Cecilie

23.07.2015 kl.23:00

Heisann

Digger deg fortsatt 😊

Kult å se at vi var på samme plass samtidig. "Eg e fra Bergen", men har vært noen dager på Ænes, rett borten for Rosendal. Og første gangen eg var innom den butikken der med "alt-det-rare-i", tenkte jeg faktisk på de fargerike innleggene dine 😀 Artig. Kos dere i stavanger.

Klem

Gina

24.07.2015 kl.09:43

Ser du som om dere har kost dere max :D

Norge er absolutt ikke det verste landet å feriere i - så mye flott natur og koselige omgivelser.

Kos dere i Stavanger :D

Fromfat2phat

24.07.2015 kl.12:36

Så vidunderlig deilig! Åh, jeg er jo på ferie selv nå med alle de herlige bildene jeg drømmer meg bort i <3 <3

Veronica Leirvaag

29.07.2015 kl.10:54

Fantastisk fine bilder og utrolig morsomme tekster du har. Kjenner meg så igjen i det du skriver og at du i tillegg er en felles bergenser, kan det bli bedre? Et lite spørsmål har jeg dog, hvilket kamera bruker du? Jeg har kjøpt meg et Olympus PEN E7, men bildene blir ikke så bra altså. Ha en fortsatt flott sommer :-)

Skriv en ny kommentar

hits