LIKE IDYLLISK I VIRKELIGHETEN?

//Oppholdet er sponset

Hehe.. 

Når vi bloggere skal ta bilder av en hyggelig morgenstund, er det vanlig at bildene viser en litt mer idyllisk side av seansen, enn slik den egentlig er i virkeligheten. Under her får man inntrykk av en nydelig morgenstund, hvor vi begge nyter en god frokost på balkongen på hotellrommet vårt. Sannheten er selvutløser og en mann som ikke kunne brydd seg mindre om frokosten var servert, haha.

I tillegg er det ikke akkurat temperatur for å sitte ute å spise frokost, men etter all organisering og frem og tilbake til selvutløserknappen x-antall ganger, ble jeg så varm at jeg kunne sitte her å nyte mat og kaffe i fred og ro. Så joda.. Til slutt ble det ganske så idyllisk likevel, og det er ikke så vanskelig når man tross alt befinner seg på et av de koseligste hotellene i verden, iført morgenkåpe og lokale tjukkelabber. Disse var en gave til Dennis, og perfekt for meg å låne da jeg skulle sitte litt ute og nyte utsikten. 

Rosendal Turisthotell svikter aldri, og hit kommer vi tilbake hvert eneste år. Jeg har sagt det før men sier det igjen, gjør deg selv en tjeneste å ta en eller flere netter her i løpet av livet.. Det er så magisk her, så idyllisk, koselig og vakkert, og det perfekte stedet å reise på en skikkelig kjærlighetsferie.

Nå skal vi begynne å pakke i bilen, og sette kursen mot Stavanger og Gladmaten! Satser på strålende sol fra skyfri himmel og behagelig temperatur, hehe. 

Sees senere, vakre venner ♥

SMASK

10 kommentarer

Kristin

23.07.2015 kl.11:25

Hehe! Jeg ler sånn av innleggene dine noen ganger:D

Håper jeg får muligheten til å ta med kjæresten min dit en gang:)

Karoline E.N

23.07.2015 kl.11:38

God morgen ❤️ (en stund siden jeg våknet, men vil allikevel ønske deg god morgen)

Dette så både kaldt og deilig ut, men med ullsokker og en god morgonkåpe kan det fort bli hyggelig allikevel. Hahaa, mannfolk altså! Jeg syns faktisk at måltid ute alltid er deilig, uansett vær! Det er noe med stemmningen :) jeg skal helt klart besøke rosendal en gang i livet mitt, for det ser så fint ut der. Faktisk er det litt synd at når vi tenker på og skal dra på ferie, faller det fort på syden, Danmark, London osv og vi glemmer helt av det Norge har og tilby. Nei, neste ferie etter Kroatia blir og dra på en Norges ferie! Ikke noe mere det store utland, før jeg har opplevd Norge. Jeg ønsker dere begge god tur til Stavanger, og kjør pent ❤️ Stor klem

Commoner Creature

23.07.2015 kl.12:19

Ahh, ser digg ut! Tenker at bloggbilder egentlig bare blir morsomme når man vet at muligheten er stor for at motivet har sittet og tatt ørten bilder med selvutløser, haha.

God tur videre!

sara

23.07.2015 kl.12:35

Ser heeelt nydelig ut. :)

Hvor får du kjøpt den fine hvite neglelakken fra?

Vil så gjerne ha den (:

Trine

23.07.2015 kl.12:38

Hei Kristin!

Jeg fikk nettopp pakke i posten fra Styleconnection og må bare si at grey sweat skirt må være et av de diggeste plaggene jeg har nå!! Men jeg bestilte også favorite skirt og det var knøtt lite selvom jeg bestilte det i samme str som sweat skirt...

Emma Julie

23.07.2015 kl.12:50

Det ser idyllisk ut uansett! Kos dere på ferden mot Stavanger :)

Fromfat2phat

23.07.2015 kl.14:29

Deilige bilder:D Det får de to kneipskivene jeg nettopp spiste med makrellfilét på til å bleikne litt, haha;D Men det var digg, lell;) Og zomg, de tjukkelabbene MÅ JEG HA - si at det er mulig å få tak i dem og at det ikke var en magisk fe som ga dem til ham?!

Asalia

23.07.2015 kl.15:26

Haha, jeg og bruker selvutløser. Så kjenner meg igjen, haha! :)

Vilde S

23.07.2015 kl.21:24

Haha, digger deg så sykt, Kristin! Digger at du ikke skryter på deg at ting er bedre enn de egentlig er :) Selvom jeg tror nå at du faktisk har det så bra som det ser ut som på bilde :) for det ser helt herlig ut!

LisaLDN

24.07.2015 kl.08:45

Haha, been there, done that! Kjempesant!

Skriv en ny kommentar

hits