UKENS...

Hei igjen, darlings ♥

I går ga jeg jaggu ikke mye lyd fra meg, og det gikk hardt utover min ukentlige oppdatering. Jeg vet jo at dere setter enort stor pris på disse innleggene, så her kommer omsider "ukens" ditt og datt.. 

WANDERLUST:

San Diego, ass..

En av mine soleklare favorittdestinasjoner, og denne ukens soleklare wanderlust. Jeg gleder meg altfor mye til å tilbringe hele 10 dager her i september, og ser frem til å nyte late dager ved Pacific Beach. Stemningen her er så laidback og deilig.. Alt du trenger er flipflops, en hoodie og et smil om munnen, til og med når du skal ut på byn. Å danse seg inn i de sene nattetimer iført flipflops er SÅ innafor - jeg elsker denne plassen!

INSTAGRAM:

Jeg kom for ikke lenge siden over @celebratewithavery på Instagram, og dette er et fargeunivers med gode idéer til hvordan man kan lage festen enda mer spennende. Når jeg scroller meg gjennom profilen får jeg bare lyst til å dekorere og stelle i stand en eller annen feiring, for så å servere donuts med knallfarget glasur og happy sparkles. Wuuuuhuuuu!

CRAVING:

Okei, NAM!! Jeg har snakket litt om burgeren fra Burger Joint tidligere, men jeg må bare nevne den igjen.. Dette er noe av det mest yummy som finnes, og disse burgerne har vært denne ukens craving. Jeg liker jo egentlig ilkke burger, så det at jeg elsker disse, sier jo litt om hvor magisk Burger Joint faktisk er. Man må aldri glemme å bestille Fries Royale med Black Truffle Oil & Parmesan i tillegg til burgeren, sånn for å bli ekstra kvalm, haha. Den fries'en er helt crazy. Steike ta så god den er!!LÆTTIS:

Tønsberg tok på, og i det jeg skulle prøve å få ut et blogginnlegg forsvant jeg inn i drømmeland på to sekunder. Plutselig våkner jeg av latteren til Betty, og da hadde hun tatt masse flatterende bilder av meg der jeg lå og pustet tungt, med munnen på vidt gap, og håret til alle kanter. Hun sende meg rund på Snapchat med tilhørende tekst, og det er teksten som er litt lættis. Party-Kristin deluxe det her.. Skikkelig festløve, ass. Det er det ingen tvil om. LOL!VINNERE:

Det er på høy tid å kåre noen vinnere i de to konkurransene jeg har kjørt i gang på bloggen i juli.

Vinneren av gavekort i SOBAZAAR x StyleConnection-konkurransen er @monicahaugen_s! HURRAAAA! Du stikker altså av med dette gavekortet fra StyleConnection til en verdi av 2500NOK, og hvis dere andre vil bli med i trekningen av det siste gavekortet i julikonkurransen, kan dere gjøre følgende: 

Last ned SOBAZAAR-appen på din telefon.
Lag en kollasj/board med dine StyleConnection-favoritter!
Publiser ditt board på Instagram hvor hashtags som #styleconnection og #sobazaar er inkludert. Du kan laste opp så mange boards du ønsker! (Har du ikke iPhone, kan du legge ut et bilde av ditt favorittprodukt fra shoppen, og tagge dette med samme hashtags)

Vinnerne av ett års forbruk at Venus barberhøvler er @hannahgroenberg, @96linea, @prinsessemaria. Hurraaa for dere. Send adressen deres på mail til meg (kristin@styleconnection.no) så sendes premien ut til dere så snart som mulig. LÅT:

Åh, 80-tallet lenge leve! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker 80-talls musikk, og Cherish av Madonna er intet unntak! Denne går på repeat i skrivende stund, og låten får meg i sjukt godt humør. Hurra!INSPIRASJON:

Fletter, fletter, fletter!! Det er så fint, spesielt double french braids.. Jeg MÅ faktisk lære meg å flette noen sånne, for det er faktisk en av de fresheste frisyrene som finnes. Slike fletter inspirerer meg så til de grader, så nå skal jeg rett inn på diverse YouTube-tutorials og lære meg dette én gang for alle!Nå skal vi nyte resten av ettermiddagen her på Voss med disse fine bergenserne, før vi i morgen setter kursen mot Tysnes Rosendal. Fortell meg noe gøy fra uken som gikk, da!? Hva var ukens høydepunkt? 

LOVE YOU ALL ♥

20 kommentarer

Kristin

20.07.2015 kl.15:41

har dagens høydepunkt. Det er når jeg klikker meg inn og ser at du har lagt ut et nytt innlegg:) blir alltid så glad av å lese bloggen din!

krist.in

20.07.2015 kl.15:49

jaa vi elsker disse innleggene :D Åh, den instaprofilen skal jeg rett inn og følge, for det så absolutt ut som noe jeg elsker :D

Victoria Caroline

20.07.2015 kl.15:50

Bildene av en sovende Kristin var jaggu nydelige, det må jeg si! HEHE... Kos deg videre pp Norge-turen <3

..og gratulerer til alle vinnerne!!

Karoline E.N

20.07.2015 kl.16:03

Ååh som jeg har savnet deg! Og ja, digger disse innlegende 😃 hurra for deg! Men, det er helt greit og ta en dag fri, for det fortjener man faktisk! Jeg håper helgen var fantastisk og at dere koste dere Max. Dæven døtte, den burgeren såå magisk ut! Trur jeg må smake på denne burgeren neste gang j skal til Oslo, som blir i august. Gratulerer til vinnerene, så fortjent! 👏🏼👏🏼 ønsker deg en super deilig dag, fine fine Kristin <3 måtte den bli fantastisk! Stoor klem

Emma Julie

20.07.2015 kl.17:58

Åå, så digg med San Diego! I dag har jeg vært på spa med min søster og mamma i Strømstad. Senere skal vi grille, så dette er en herlig mandag! Nyt tiden dere har i Voss :)

Pernille

20.07.2015 kl.18:08

Skal du ha bursdag salg for nettbutikken imorgen?:)

StyleConnection

20.07.2015 kl.18:13

Pernille: Herregud så skjønn du er som husker at bursdagen er i morgen :D <3 I morgen blir det bursdagssalg fra klokken 12.00, så da er det bare til å klikke seg inn ;)

Andrea

20.07.2015 kl.18:47

Haha du aner ikke Kristin! Ifjor var jeg så heldig å tilbringe litt av sommeren hos Kragerø Spa & Resort - samtidig som deg! Jeg og lillesøss så deg fra balkongen men rakk ikke ned til deg, og så deg ikke igjen under oppholdet... Også, nå på lørdag, setter jeg og familien min oss ned på Kverneriet i Tønsberg, og gjett hvem som kommer rett etter! Du trenger vel egentlig ikke gjette ettersom du kanskje skjønner at det er deg jeg snakker om! Ettersom du skulle spise osv. ville jeg ikke forstyrre, men håper virkelig jeg får muligheten, neste sommer da, til å faktisk møte deg! Elsker bloggen! Fulgt med lenge😁

Linn Solheim

20.07.2015 kl.19:30

Å som jeg elsker fletter! Spesielt nå om sommeren! Skulle bare ønske jeg klarte å flette like fint som på bildene du la ut.

Ha en fortsatt fin sommer, favoritt bloggeren min<3

Lill Falch

20.07.2015 kl.19:59

Jaa, slike fletter er utrolig fine! :D Vil lære meg det selv, legg ut video om du finner en kjempe bra! :)

Pernille

20.07.2015 kl.20:13

Jippiii, da blir det feiring :D

20.07.2015 kl.21:46

Kan du lage et innlegg om hunden din 😁 denne så søt kanskje med en video med triks den kan ? :)

Silje

20.07.2015 kl.22:04

Så gøy at du digger San Diego. Skal snart flytte dit, aldri vært der før. Kanskje jeg møter på deg i September :D

Ida

21.07.2015 kl.00:23

Hei kristin!

Elsker både bloggen din og klærne dine. Men må si en liten negativ ting om nettsiden styleconnection da det ikke virker som om man kan avbestille en ordre enda varen ikke har blitt sendt ut? Jeg klarte ved et uhell å bestille dobbelt og ble veldig frustrert da det var for sent å bare krysse den ut selv. Slet veldig med at jeg ikke får sendt epost til support. Får håpe jeg klarte å komme gjennom til contact før de sender. Passer nemlig litt dårlig å trekke dobbel betaling :/ ellers fin side med mye inspirasjon. Stå på!

Sissi

21.07.2015 kl.01:35

Hei:) Når flytter dere inn i den nye leiligheten?

StyleConnection

21.07.2015 kl.01:54

Sissi: Vi flytter inn den 25. august :)

StyleConnection

21.07.2015 kl.01:55

Ida: Takk for feedback! Dette skal jeg få en bedre orden på, og jeg skal ta meg av mailen din i morgen. Jeg fikser uansett tilbakebetaling til deg, selvom pakken er sendt ut. Stor klem til deg <3

Ida

21.07.2015 kl.06:45

Suuuupert :D tusen takk!

Synne

22.07.2015 kl.12:37

Utfordrer deg ;) http://www.side3.no/ingen-har-nadd-utgangen-i-mckamey-manor/3422805226.html

StyleConnection

22.07.2015 kl.15:31

Synne: Å herreguuud! Satan!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits