FORANDRING? YES PLEASE!

//Behandlingen er sponset, men innlegget er ikke betalt! 
Jeg har heller ikke mottatt gratis produkter, selvom jeg viser bilder av et assortert utvalg her i innlegget.

Hallaisen, fine mennesker!

Dere er så herlig, ass. Det skal dere vite, og jeg vil takke for et godt engasjement på forrige innlegg. Jeg må bare konstatere en ting, for jeg ser at enkelte misforstår. Jeg har INGEN problemer med å merke mine reklameinnlegg. Dette er jeg svært nøye på, og jeg gjør alt riktig. Derfor blir jeg irritert når Forbrukerombudet på død og liv skal finne et eller annet som de kan klage på, at de pirker så vanvittig, og at de er så opptatt av å ta oss bloggere.

Hva med musikere og sportsfolk? Jeg kan ikke se at f.eks. Northug har fått Forbrukerombudet på nakken, selvom han legger ut et bilde av skiene sine på Instagram, UTEN å merke dem som #reklame. Og hva skal jeg gjøre med bildene jeg tar hjemme i leiligheten? Man bruker jo naturligvis sin egen stue som arena for fotosjuuut, men siden den ene boken som ligger på hyllen i bakgrunnen er et sponset produkt, må jeg vel merke dette innlegget som sponset. Dette blir for dumt, og jeg avslutter nå denne debatten. Jeg gidder ikke bruke mer tid på det, haha!

Men okei.. Over til gårsdagens frisørbesøk!

Jeg var desperat etter en time, for nå var håret mitt så jævlig som det aldri før har vært. Det innså jeg da jeg kom over bildet under her fra i fjor. SE den lengden! Hvor ble den av, liksom?Jeg har jo ikke klippet bort særlig mange centimeter det siste året, men det er altså denne ombré'en som jeg på død og liv ville ha, som har føkket opp alt. Håret mitt har rett og slett ikke taklet bleikingen i tuppene, men når sant skal sies, så har jeg ikke vært spesielt flink til å gi håret den behandlingen det trenger når det har blitt utsatt for en slik påkjenning, haha.

Lengden har rett og slett blitt slitt bort, så nå er alle tupper klippet av, og heretter skal det spares. Aldri noe mer ombré på denne jenten for å si det sånn, og nå skal jeg til og med begynne på de der Hair Care tablettene som alle bloggerne snakker om, så skal dere om noen mpneder få se levende bevis på om det funker eller ikke!

I går fikk jeg altså glimrende hjelp av de herlige jentene på Hendrix Hair, i den nye avdelingen i Rosenkrantzgate, og jeg har nå fått ryddet opp i galskapen. Hurra!

Resultatet ser dere på Mystory på Snapchat (Styleconnection) JUUUHUU!

Nå suser vi til Tønsberg, snakkes fra bryggen  ♥

LØØØV

26 kommentarer

Fredrikke Lous

16.07.2015 kl.14:47

Det ble kjempefint! Kledde deg utrolig bra! :D jeg må få tipse deg om en cafe i Tønsberg jeg tror du kommer til å like! Den heter BARE BARISTA og den har nydelig mat og masse farger :D kos dere masse på Slottsfjell :) <3

Merethe

16.07.2015 kl.14:59

Hei Frøken Strøken!

Har du noen antrekksbilder på lager i kommende innlegg? Jeg trenger inspirasjon av deg!

.

16.07.2015 kl.15:24

Du får jo strengt tatt "betalt" gjennom en sponset behandling.

krist.in

16.07.2015 kl.15:53

alltid digg å freshe seg opp på håret ! <3 Og er så enig med deg i denne forbrukerombudet-saken , det blir så rart! Men kanskje det kommer noen oppdaterte regler etterhvert, for det burde det !

Emma Julie

16.07.2015 kl.16:45

Håret ble stilig og vi får krysse fingrene for at det vokser seg så langt igjen. Du får flotte bilder til og med fra en frisørsalong liksom! Nyt veien til Tønsberg :)

LJ

16.07.2015 kl.16:48

Kos deg i den fineste sommerbyen jeg vet om ❤️ Mulig jeg er partisk fordi jeg er derfra da :P

Karoline E.N

16.07.2015 kl.17:04

Hello fine Kristin ❤️ Kommentaren i sted ble litt sånn i hu og hast, for var opptatt! Men jeg vil du skal vite at jeg syns du er kjempe flink til og informere når du har et sponset eller reklamert innlegg, så at dem tar deg på noe der er jo helt surrete. Virker som dem da leter ihjel seg for og finne noe og ta noen på. Haff, folk har lite og gjøre. Du skal i hvertfall vite at jeg syns ikke at du gjør en dårlig jobb i det hele tatt på det! Du ble sååå fin på håret 😍😍 håper på flere bilder ute på bloggen, for du ble super hot. Jeg er heller ikke så flink til og ta vare på håret mitt, men skulle hvert det!

Ønsker deg en super deilig kveld - klem klem ❤️

16.07.2015 kl.17:16

Tror neppe Forbrukerombudet er så ute etter å "ta" dere bloggere. Vil heller tro at det handler om at blogg som bedrift forsatt er så nytt og lovverk/regelverk ikke helt har passet til denne måten å formidle reklame på. Dere har i grunnen i lang tid kunne gjort mye som dere selv ville, men nå er det ikke slik lengre. Å helt ærlig; heldigvis for det.

Martine

16.07.2015 kl.17:34

Hahaha!! Den gule teksten på toppen😂 Tipper det var en del som lurte da jeg brast ut i latter på trikken! Elsker hvordan du setter de på plass👏🏼👏🏼 Jeg blir hvertfall ikke lurt til noe som helst på bloggen din og er ikke så dum at jeg ikke skjønner hva som er sponset og ikke. Og jeg vet at du deler din ærlige mening uansett hva slags produkt det er!

Håper du storkoser deg på tur! Sveisen var flott - som alltid☀️

16.07.2015 kl.17:44

Haircare-tablettene bør du absolutt starte på! Kjempebra for håret :))

Kristoffersen

16.07.2015 kl.17:46

Ah, heldige du! haha, må flire litt av teksten du har brukt på toppen, elsker at du klarer å se ironien i så mye <3 ha en fin kveld videre

LisaLDN

16.07.2015 kl.18:07

Liker at du setter det litt på spissen :)

worldofliz

16.07.2015 kl.18:11

Kos deg i Tønsberg

Alexandra

16.07.2015 kl.19:43

Du ble så vakker! Syns du kledde det godt!!

Xoxo

Jeanett

16.07.2015 kl.19:56

Du ble sååå fin på håret Kristin! Smashing rett å slett ;)

Å jeg digger ironien du bruker med tanke på forrige å dette innlegget!!!. Håper du får det kongekult i Tønsberg :)

Miriam

16.07.2015 kl.20:05

Den lengden kledde du veldig! Alt kler den smukke<3

Kos dere så masse i Tønsberg!

silje ML

16.07.2015 kl.21:32

Jeg elsker håret ditt fine Kristin <3 Har faktisk tenkt mange ganger de siste måndene at det er så fint og jeg har hat lyst å farge det i samme farge! Men gjør det ikke da jeg er veldig lys blond og har alltid vert det så tror nok ikke jeg hadde passet brun, men en gang i livet må jeg jo prøve det også;D

Til forrige innlegg og kommentaren her om forbrukerområdet er jeg så sykt enig med deg, de har jo tatt helt av når det kommer til bloggere. Sånn som du sier med P for produktplassering, på PH for eksempel ok, P'en er gjennomsiktig oppe i hjørnet i 10 sekunder før den forsvinner også får du stappet 20 esker betakaroten opp i trynet de neste 45minuttene, men du vet faktisk ikke at det er blant annet den som er sponset, mens du til og med må merke dine egne klær? HALLOOO kjenner jeg blir sur over systeme deres! Vertfall at du ikke får reklamere for noe du selv lager og produserer på en kanal du selv skriver og produserer,, haha alltså det er bare latterlig! Stå på kristin, så får vi håpe forbrukerområdet snart skal på ferie;) for et år..

Linn Therese

16.07.2015 kl.22:11

Ååå, Kristin! Du er så nydelig!!! Det har jeg syntes siden første gang jeg klikket innom bloggen din, og enda sitter jeg her og dåner ved å lese innleggene du skriver så godt, og se bildene du gløder på!!

Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under "historien om angsten min) :) Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det. I tillegg handler det siste innlegget mitt om at jeg er sykemeldt, flere som ble overrasket når jeg skrev det.

Jeg håper at du har hatt en kjempe fin sommer så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

Åshild

16.07.2015 kl.23:38

Jeg synes du er flink med å merke innleggene dine med om det er reklame eller ikke :)

Men det du gjorde i dette innlegget var helt fantastisk! Fortsetter du med å gule ut og skrive det så forståelig for leserne fremover så burde forbrukerombudet lage en god-liste for di som gjør ting rett, med deg i toppen!

Kamilla Haaland

16.07.2015 kl.23:40

Haha, jeg synes det er litt rart å skulle skrive alt i et bilde som er sponset... Altså, skal man skrive en hel rulletekst i bunnen da?

Caroline

17.07.2015 kl.01:18

Hei vakre menneske! Endelig fikk jeg tid til å lese bloggen din igjen! Har ikke hatt mulighet på 1,5 mnd! så nå har jeg oppdatert meg på livet ditt. Du stråler 😍 Jeg og noen venninner skal reise på jentetur til Oslo nå på mandag. Vi skal være 4 dager, har noen ting du vil anbefale oss å gjøre? Hvor bør vi shoppe? Favoritt klesbutikk? 😄 alle tips mottas med takk! ❤️

Kristin

17.07.2015 kl.11:35

Det ble SÅ bra! Du kledde du veldig godt:) bli gøy å se om tablettene funker. Stoler ikke på andre bloggere enn deg når det kommer til anbefalinger🙊

mediakaos

17.07.2015 kl.19:58

Så flott du ble! Jeg er så enig med deg når det kommer til merking! Jeg har skrevet et innlegg om det selv også. http://mediakaos.blogg.no/1437155543_blogg_millionene_.html

Stå på, og ps. Elsker bloggen din, med eller uten produktmerking! :D

Maren

18.07.2015 kl.11:17

Digger måten du har merket dette innlegget med at behandlingen er sponset. Lættis, du er RÅ!

Anonym

19.07.2015 kl.08:36

hvordan kan du si at du gjør alt riktig? Du er den bloggeren sammen med Lene orvik som blir oftest klaget inn til forbrukerombudet. Du merker blant annet enkelte reklameinnlegg i bunnen, affiliateinnlegg er ofte helt umerket, og det samme gjelder innlegget ditt for blindeforbundet og ibs.

Charlotte

20.07.2015 kl.23:18

Digger deg!

Skriv en ny kommentar

hits