UKENS...

Halla babes ♥

I dag har vi vært noen reale livsnytere, og unnet oss like så greit et glass hvitvin til søndagsbrunchen. Nå er vi tilbake i hulen aka soverommet, og da passer det veldig bra at regnet meldte sin ankomst. Det er noe veldig koselig over lyden av regn, når man ligger under dynen i sengen.

Uken går mot slutten, og som vanlig er det på tide å komme med en oppsummering. Here we go!

SISTE INNKJØP:

Denne herlige snapbacken her ble klikket hjem fra Junkyard tidligere i uken, og jeg ELSKER den! Helt siden Pay og jeg var på Rangers-kamp i New York, har jeg vært keen på en sånn snapback, og nå er den omsider min. Jeg ser for meg et realt Rangers-inspirert outfit, og håper på å få tatt noen freshe bilder av dette i løpet av den kommende uken. 

Capsen finner dere HER

WANDERLUST:

Haha, jeg føler at jeg nevner Tokyo i hver eneste ukesoppsummering, og nå er det på tide å realisere drømmen om en tur til denne sjuke destinasjonen.

Ukens wanderlust er definitivt Tokyo, og jeg skal straks gå i gang med å søke etter billige flybilletter. Til de av dere som har vært der, når på året er det best å reise dit? Jeg drømmer om å få oppleve blomstringen, så da burde jeg vel reise på våren? Tokyo here I come!

LÆTTIS:

Hahaha, det skal ikke så mye til før jeg humrer godt for meg selv, og teksten under her bringer frem latteren. Det er jo så sant, man googler jo alt for å finne ut hva, hvem, hvordan.. Hva pokker gjorde vi før Google, egentlig? Klarte vi å komme oss igjennom hverdagen i det hele tatt? 

Jeg glemmer jo aldri at jeg før i tiden måtte ty til både biblioteket og leksikon, for å finne svar og info omkring det jeg lurte på. Dette i sammenheng med skolearbeid, selvfølgelig, men helsiken så mye enklere det hadde vært om man kunne googlet, haha. 

LÅT:

Okei, vi kan alle være enig i at jeg har den merkeligste musikksmaken ever, men låten under her her bare helt RÅ!! Chaka Khan, ass! 

Nå må jeg danse!

ANNONSERING:

Det er på tide å kåre en ny ukesvinner av et gavekort fra StyleConnection til en verdi av 2500NOK, og vinneren er @wanderlustied! Juuuhuuuuuuu og grattis! Steike ta så mange freshe outfits du har laget, og alle dere andre har fortsatt mulighet til å vinne ved å gjøre følgende: 

♥ Last ned SOBAZAAR-appen på din telefon.
♥ Lag en kollasj/board med dine StyleConnection-favoritter!
♥ Publiser ditt board på Instagram hvor hashtags som #styleconnection og #sobazaar er inkludert. Du kan laste opp så mange boards du ønsker! (Har du ikke iPhone, kan du legge ut et bilde av ditt favorittprodukt fra shoppen, og tagge dette med samme hashtags)

FRESHESTE TILBEHØR:

På sommeren er det ingenting som er finere enn å pynte anklene sine med freshe ankelsmykker. Det gjør virkelig noe med hele looken, og slikt tilbehør er et soleklart summer-must. Her har jeg på meg bl.a Feather Bracelet (brukt som ankelsmykke) HER og Tropical Anklet HER. Perfekt i kombinasjon med sneakers eller noen digge sandaler.  

INSTAGRAM:

Det er alltid en fryd å scrolle seg gjennom profilen til @designlovefest! Jeg blir alltid inspirert av de superfine og ikke minst fargerike bildene. Hele profilen oser happiness, og man blir rett og slett glad av å klikke seg inn her!

CRAVING:

SKILLINGSBOLLER! My god, finnes det noe mer yummy? 

Jeg spiser altfor sjelden skillingsboller, men holy macaroni så digg det er, og når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg faktisk slenge noen slike boller inn i ovnen. Mmmmm, jeg får vann i munnen!

OVERRASKELSE:

Denne uken fikk jeg virkelig kjenne på hvor mye bra som faktisk kan komme ut av Snapchat..

Jeg deler jo alt mellom himmel og jord på dette sosiale mediet, og tror dere jaggu ikke at forfatteren bak The Social Guidebook To Norway, fikk med seg at jeg hadde lagt ut et bilde av bokens forside på Snapchat? Jadda, det hadde han vett.. Via en venn som kjente en venn, og dette resulterte i en hyggelig melding på Facebook, og tre slike bøker samt en personlig hilsen i posten. 

Jeg gleder meg max til å lese den, og ønsker i samme slengen å gi ut to slike bøker til to heldige vinnere, som gir fra seg et livstegn i kommentarfeltet. Juuuubiii!

WANTIE:

Jeg orker ikke mer.. Jeg MÅ HA NOEN HVITE BUFFALO PLATFORMS ASAP! Skjønner dere?? Jeg MÅ et sånt par. Disse skoene vil gjøre skogarderoben perfekt, men de eneste jeg har kommet over kostet søren meg 1800 kroner. Det synes jeg er ekstremt mye penger for noen 90's shoes, så nå skal jeg prøve å få Dennis til ville gi de til meg i bursdagsgave, haha!Fortell meg noe gøy fra uken som gikk, da!? Hva har vært den største cravingen, og hva står på toppen av ønskelisten? 

LOVE YOU ALL!

97 kommentarer

MariM

12.07.2015 kl.19:13

Jaaa boken <3 vil ha :D hihi

Ingvild

12.07.2015 kl.19:15

Jeg vil gjerne ha den boka':) Har ei god venninne som flytter utenlands for et 6-årig studie, og da er den boka helt genial som avskjedsgave avskjedsgave!:)

Mari

12.07.2015 kl.19:19

ja, bok er gøy, og skillingsboller.. mmmmmm det er så sykt digg det!! sleng med ei litta bolle hvis du skulle finne på å sende meg boka a.

iselin

12.07.2015 kl.19:20

Boken hadde vært fantastisk å vinne, en jeg ble kjent med i spania kommer til Norge, og det hadde vært fantastisk å gi den boken!! Hahah

Wanderlustied

12.07.2015 kl.19:22

!!! Hjelpes, jeg vant! Kjære vene, så glad jeg er :-D Blir helt varm, oooh.. Tusen hjertlig takk, fine Kristin <3 Det er så gøy å vite at du liker boardsene, for jeg likte nemlig å lage de..

Nå gleder jeg meg til å gå gjennom hele nettshopen, og klikke hjem maange godsaker! Tusen takk igjen <3

(Mailen min er wanderlustied@outlook.com)

Karoline E.N

12.07.2015 kl.19:24

Ååh, elsker disse innlegende :) skillingsboller har jeg også sykt dilla på for tiden, så jeg tok faktisk ut et brett med hjemmelaget skillingsboller ut av ovnen nå. Lagde degen tidligere i dag, men pgr av denne heve tiden, har dem ikke blitt ferdig før nå. Hadde jeg bodd i Oslo, skulle j personlig kommet på døren din, med hjemmelaget skillingsboller! Ønsker deg en super deilig søndags kveld videre, fine fine du ❤️

Gina

12.07.2015 kl.19:32

De bøkene er så forbanna bra! Haha elsker de. Håper du får en fin fin søndag videre og får en hyggelig uke 😊

Victoria

12.07.2015 kl.19:34

Åå, den boka ser bare så rå ut og jeg er veldig nerd på sånt! Hadde vært moro å ta med seg til venner i Sør-Amerika, som jeg også syns du skal sette på listen over reisemål selv om jeg er helt enig i at Tokyo er en drømmereise!

fast bloggleser:)

12.07.2015 kl.19:41

Boken ser kul ut den! Sikkert tidig å lese når det handler om vårt eget land. Forsiden sier en del haha. Perfekt lesestoff på hytten når man kjeder seg.

Therese

12.07.2015 kl.19:51

Åå, nå fikk jeg også lyst på skillingsboller(kanelboller som jeg ville sagt.) tokyo ville vært en såå kul reise!!

Elise

12.07.2015 kl.19:52

Hei,

Har vært i Japan tre-fire ganger og har hatt familie som har bodd der i nesten 10 år. Det er et fantastisk sted som jeg virkelig anbefaler på det varmeste! Kirsebærtrærne blomstrer rundt påsketider, og da er det også veldig behagelige temperaturer (sommeren er uutholdelig). Det er så mye forskjellig å oppleve i Japan, både av mat, templer, natur, kultur og steder, som ikke inkluderes i turistguidene. Så om du er interessert i tips og anbefalinger, så kan du alltids sende meg en mail: elise.drag@hotmail.com

Kari-Anne

12.07.2015 kl.19:53

Mitt siste innkjøp var ein lyseblå NY Yankees-snapback, så kjenne følelsen!

De bøkene virke fantastiske, og eg kunne gjerne tenkt meg ei sånn ja :D Syns spesielt den om kordan nordmenn blir sammen/date'er er GENIAL! hahahahaah¨

Håpe neste uke behandle deg like godt, så "snakkes vi" i morgen ;) Klem i fleng, cutiepie <3

Linda

12.07.2015 kl.19:58

Hei Kristin! Jeg og min kjære var i Tokyo i midten av mai i år, og da var blomstringen for lengst over! Tror april er den ideele måneden å reise i om man vil ha det med seg, men en skal visstnok være veldig flinke med timingen, for det er ikke mange dager at de rosa, nydelige bladene pryder trærne. Anbefaler på det sterkeste å reise til Japan, nyyydelig land med herlige mennesker! Og Tokyo hadde du elsket - såå fargerikt og lekent!

Vibeke

12.07.2015 kl.20:01

Jaaa, gimmi gimmi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Elise

12.07.2015 kl.20:02

HEI KRISTIN! SYKT teit spørsmål haha, men la gå: har du mye hårvekst? haha, det er IKKE for å være frekk, men siden du fronter Venus og slikt.. Og hvis dette er tilfelle, har du noen gode tips?? Klem Elise <3

Hannah

12.07.2015 kl.20:09

Ååå den så rå ut!

Emma Julie

12.07.2015 kl.20:10

Spennende å se hva som har vært interessant gjennom uken din. Så artig med denne overraskelsen! Nyt tiden i senga :)

Oda

12.07.2015 kl.20:20

Den boken virker så morsom! Var på sånn "foredrag" eller hva man skal si med han som har skrevet det da han var å besøkte høyskolen i Volda, hvor han fortalte litt om Nordmenn vs resten og sånne steriotypiske ting! Utrolig morro, så hadde vært gøy å lese boken også :)

worldofliz

12.07.2015 kl.20:33

Jeg blir med til Tokyo jeg :D:p

Miriam

12.07.2015 kl.20:34

Så ut som en artig bok! Digger sånne :D

Karianne S

12.07.2015 kl.20:36

Haha, slike buffalo platform sko virker utrolig skumle! Jeg er sikker på at jeg hadde kommet til å vrikke ankelen så forferdelig at den ville falt av til slutt om jeg skulle gått i de!

Eva

12.07.2015 kl.20:43

Hei!

Jeg digger disse ukens innleggene, det er noe personlig over det som bare er strålende gøy å lese!!

Boken så sykt interessant ut så den kunne jeg gjerne ønske meg <3

Klem

Karoline

12.07.2015 kl.20:49

Hei :)

Vil gjerne ha en slik bok 🙌🏽🙌🏽

Så vil jeg gjerne slenge me at jeg elsker å lese om deg og Dennis, er virkelig Kristnis eller Denin fan! 🙌🏽 I root for you guys!! 😍

Madde

12.07.2015 kl.20:52

plis lag et innlegg med sneakers!!! Trenger inspirasjon og tips

Margrethe

12.07.2015 kl.20:54

jeg vil gjerne ha den boka :D

Var på gruppeprosjekt på skolen med en gjeng utvekslingsstudenter, og vi snakka om facebookgruppa som er forgjengeren til boka, og de kjente seg såå igjen. Skal si det var mye latter rundt bordet. Man må ha en smule selvironi for å lese den, men faaader så gøy det er :D

Vilde

12.07.2015 kl.20:55

Ååh jeg har også en cravings på skillingsboller, det er virkelig helt himmelsk! Hadde forresten vært sykt morro å lese the social guidebook to norway. Skrev faktisk om stereotyper på sist eksamen, veldig morsomt:-) Ha en fortsatt fin dag, Kristin! Bloggen din oser virkelig av inspirasjon - som vanlig!

Hanne

12.07.2015 kl.20:55

Hadde vært amazing å ha den boka på neste togtur fra Oslo til Bergen. Sitter nemlig på toget nå og har brukt over en time på å få postet en kommentar pga dårlig Internett. Og uten Internett følger noen kjedelige og rastløse timer på togturen jeg tar hver 14. dag.

Mette

12.07.2015 kl.20:56

Er jo kjempe gøy og lese om hvordan andre opplever Norge, så hadde vært supert med den boka!

Mariann

12.07.2015 kl.21:04

Hi hi hi buffaloene :) Har spart på mine fra 90 tallet, jeg hadde svarte 15 cm høye ha ha ha :D

Renathe

12.07.2015 kl.21:08

Kristin, bloggen din får meg alltid til å smile 😃

A. Kathenes

12.07.2015 kl.21:09

ÅÅh, Tokyo sin undergrund så hakket mer moro ut enn den vi har i Oslo. HAHA! Når det er sagt; så ville jeg satt utrolig stor pris på en av bøkene. Min kjære kompis og klassekamerat kommer hele veien fra Cardiff, Wales om en måned, for å være med meg og holde konsert på en festival utenfor Rosendal. Han gruer seg skikkelig for å komme til Norge, og har likevel mannet seg opp nok til å gjøre dette for min del, og jeg er SÅ takknemelig! Å kunne gi han en slik en ville nok løfter humøret og forhåpentligvis lært han en ting og to om dette vakre landet (med de kalde menneskene i)!

Uansett så må du ha en strålende start på ny uke i morgen, takk for at du alltid inspirerer oss <3

Helene

12.07.2015 kl.21:23

Helenealvestad@hotmail.com

Herlig innlegg <3 skillingsboller er diiiigggg!

Kristine

12.07.2015 kl.21:27

Har sååååå lyst på den boken😍😍😍😍 skal leses sammen med den britiske kjæresten min, han dauer av den norske kulturen. Vi er jo et merkeligt folkeslag:)

12.07.2015 kl.21:30

Hele denne uken har jeg cravet etter marshmellows.

Jeg var i Kroatia forrige uke og fikk så sykt lyst på men de solgte ikke vanlige marshmellows på butikken så det første jeg gjorde da vi svingte innom REMA 1000 da vi hadde landet var lete etter marshmellows. Det har aldri smakt så godt før ahhaha

Men den boken virker så utrolig morsom og jeg hadde virkelig elsket å vinne den!

Aurora

12.07.2015 kl.21:50

Ååå jeg vil ha den boken!!! Har ikke like fancy og spesielle grunner som de andre, og gidder heller ikke å finne på en, MEN jeg håper allikevel på litt flaks!

Gina

12.07.2015 kl.21:50

Noe av det diggeste jeg vet er når jeg kan ligge i senga med god samvittighet og høre regnet plaske mot ruta! Denne uka har vært inneuke, da det har bøttet ned. Kanelboller har selvsagt gått ned på høykant - det hører med til møkkaværet. Så jeg må nok si at kanelboller har vært min craving denne uka. Og øverst på ønskelisten står en ferietur til Frankrike :)

Maren Berg

12.07.2015 kl.21:56

åååh, skillingsboller sier jeg bare, GUD så digg! nå tror jeg at jeg må løpe til butikken og kjøpe meg en pose, du, det skal jeg faktisk gjøre haha. har klikket meg hjem noen par ankelsmykker OG armbånd, kan ikke venteeee til de kommer og jeg kan ta de med meg til spania og se freshest ut av alle på stranda <3

og de bøkene er fantastiske, for en tilfeldighet at det ble oppdaget på snap, haha! hadde vært sykt kult å få en :)

klemklem <3 <3

Karianne

12.07.2015 kl.22:13

Jeg syntes en bok hadde vært fint😉

Ingvild

12.07.2015 kl.22:17

Ønsker meg den boken!

Hanne Victoria

12.07.2015 kl.22:19

Har gått og ønsket meg ei sånn bok leenge, så min type humor!

madel

12.07.2015 kl.22:23

liker så godt å lese disse innleggene dine! får lyst på både skillingsboller, en tur til Tokyo og den boka når jeg leser haha<3 ha en fin kveld

Oda

12.07.2015 kl.22:36

Det hadde vært perfekt med en slik bok i ferien😍

Ingrid-E

12.07.2015 kl.22:43

Kunne også tenkt meg en tur til Tokyo. Virker som en sykt spennende by å besøke. So I'm in! Hehe :D

Har hatt syyke cravings på smågodt denna uka mens jeg har vært på jobb.. Spesielt de helt brune, flate colaflaskene fra Haribo! De er så digg!!

Smask å dask!

12.07.2015 kl.22:44

Gikk du på slåtthaug ungdomskole? Bare lurer siden du bodde i nesttunområdet. Og jeg går på slåtthaug nå, og der har vi et sted hvor vi kaller "haugen".

Monica

12.07.2015 kl.22:55

Var innom Tanum I Oslo i forrige uke og bladde i denne boken. Sto og humret for meg selv der inne, og innså da jeg var på vei til kassen med den at jeg hadde glemt kortet. Da jeg kom hjem gikk jeg innom bokhandelen her, men neida, de hadde den jo ikke. Sånn er er det å bo "på landet" da.

Camilla.

12.07.2015 kl.23:14

Ååh! Så utrolig artig at han faktisk sendte over noen bøker! Fordelen med å være litt offentlig person, hihi☺️ Jeg vil mer enn gjerne vinne en bok. Hadde vært deilig med noe lettlest mellom tung pensum ellers i året😴😴

Ha en fin dag, K! xx

Benedicte

12.07.2015 kl.23:30

Vil gjerne være med i trekningen om boka! :) De ser morsomme ut!

Malin

12.07.2015 kl.23:34

Hahah! Den boken er genial! Hadde vært moro å få en slik i posten ja ^^

God sommer!

Jeanett

12.07.2015 kl.23:47

Jeg tror seriøst jeg har blitt avhengig av å lese denne bloggen nå :p noe jeg aldri hadde sett for meg at jeg noen gang kom til å bli, har jo til og med lagt deg til på Snapchat :D hehehe :D

Det er alltid noe morsomt,interessant,fargerikt,seriøst og vakkert å se her inne på bloggen din! Du får alltid fram et smil om munnen min :). Så hvis jeg først skal være avhengig av noe så skal jeg være fornøyd med at det er bloggen din :). Ps: høres ut som du har hatt en fin uke å håper neste uke blir like bra for deg :). Kunne også veldig gjerne tenkt meg en av de bøkene, er jo sååå morsomt å lese/se hvordan andre mennesker i verden ser på oss normenn :D :D.

Klem

Jeanett :)

Vilde

12.07.2015 kl.23:59

Akkurat nå drømmer jeg meg bort i en ferie til et tropisk ferieparadis! Åh, så godt det hadde gjort seg nå! Og ukens craving må være freshe, sommerlige klær! Ettersom sommeren ikke vil komme til Trøndelag er vi vel nødt til å prøve å bringe litt sommerstemning i hit. :)

Hadde gjort meg superglad om den boken hadde dukket opp i postkassen!:)

Ønsker deg en super sommer videre!

Trude

13.07.2015 kl.00:00

Den boka så sykt artig ut! Du MÅ lese denne artikkelen, går mye i samme greia, kjenner meg så godt igjen, ler, haha:) https://thyra10.wordpress.com/2013/08/31/so-you-want-to-date-a-scandinavian/

hilderid

13.07.2015 kl.00:04

boka så sykt bra ut! elsker bloggen din og at du skriver rett fra levra, selv om jeg ikke gir lyd fra meg så ofte <3

Cassandra

13.07.2015 kl.00:11

Ukens største craving har vært fargerike blomster, i bøtter og spann! Du inspirerer meg til en mer fargerik hverdag, og det gjør så utrolige underverker for humøret! Kjøpte meg en fresh og deilig bukett i går, fordi jeg fortjener det! God søndag! :D

Guro Therese

13.07.2015 kl.00:34

Har kjempelyst på boka :D Elsker bloggen din! Den er så inspirerende! :)

Linda

13.07.2015 kl.00:42

Hei!

Vil gjerne ha den boken :)

Leser bloggen din flere ganger daglig, men dette er første gang jeg kommenterer!

Ha en flott dag herlige bergenser :)

13.07.2015 kl.01:00

Digga virkelig disse innlegga! Ha kjempelyst på både tur til Tokyo,skillingsbollar (eller kanelsnurra) og ei sann bok :) du e en stor inspirasjon Kristin! :)

Birthe

13.07.2015 kl.01:03

Digga virkelig disse innlegga! Ha kjempelyst på både tur til Tokyo, skillingsbollar (eller kanelsnurra) og ei sann bok:) du e en stor inspirasjon Kristin! :)

13.07.2015 kl.01:18

GUUUD som jeg elsker å lese bloggen din!! Humøret bare spudler av det du skriver, og jeg liker det når det er sånn..:) Hadde vært rått med en morsom liten bok også da :-D

Du er helt rååå og jeg digger deg til 1000❤️❤️

Klem fra Maren Elise

Cecilie

13.07.2015 kl.01:51

Jeg vil gjerne ha den boka :-) Broren min drar til USA snart, så det hadde vært en perfekt gave til han

Dania

13.07.2015 kl.02:00

sykt bra innlegg :)

Marthe Foss

13.07.2015 kl.03:23

Jeg vil ha bok! :D

Vilde S

13.07.2015 kl.09:01

Oh my god, de skoa!!!! Hadde vært så kult om du fikk tak i dem! :D

Katrine Nilsen

13.07.2015 kl.10:41

Å! Jeg har så lyst til å vinne den boken, slik at jeg kan gi den til min søsters 30års dag. Hun hadde digga den, mildt sagt :D

Kristin

13.07.2015 kl.10:48

De har sikkert masse slike sko i Tokyo;-)

Emilie

13.07.2015 kl.11:35

Den boka så utrolig fet ut, tar gjerne imot

emilie-no@hotmail.com <33 klem

Stine

13.07.2015 kl.11:39

shit for en sykt kul bok haaha

jeg føler du har så mange slike kule bøker, så jeg lurer på hvor du får tak i de?

Fredrikke Lous

13.07.2015 kl.11:56

Åå, hørtes ut som veldig bra ønsker! :D Håper dere koste dere ute :) Ha en strålende uke :)

Fanni Markussen

13.07.2015 kl.12:14

åhh den boka virker så braa, hadde vært supert å få en slik en altså :)

Wanderlustied

13.07.2015 kl.12:36

Kommer jeg forresten til å få mail i løpet av denne uken? Er så spent, hihi :-D Takk igjen!

Tina Olsen

13.07.2015 kl.16:24

Åh, den boka virker såå bra :) Kunne godt tenkt meg en slik ja! Ønsker deg en fin uke videre <3

Andrea Fredriksen

13.07.2015 kl.16:32

Å, når jeg leser innleggene dine så har jeg alltid lyst på noe etterpå! Klær, tilbehør, skillingsboller! Du er så i spirerende, takk <3

Lena R R

13.07.2015 kl.17:06

Har lest bloggen din lenge, og jeg blir alltid så glad og inspirert når jeg leser den :-) Du e herlig :-)

Kaja Emilie

13.07.2015 kl.17:19

ååååh!! Fikk sykt lyst til å lese den boken! Utifra bildet så må den jo være konge!! Krysser fingrene! :D :D :D

Elise

13.07.2015 kl.17:28

Hei, har ikke lest bloggen fin så lenge, men herlighet så mye inspirasjon og så glad jeg blir når jeg ser på bildene dine og leser innleggene dine ;)

Martine

13.07.2015 kl.17:39

Denne boka er midt i blinken for sånne som meg som studerer i utlandet. Engelske folk er så nyskjerrige på hvordan Norge egentlig er og fungerer! Krysser fingrene!!

silje ML

13.07.2015 kl.17:46

Endelig tilbake til bloggen din etter en sykehelg.. Herlig å få litt motivasjon, inspirasjon og farger I hverdagen igjen :D Du lyser faktisk opp dagen min, har ikke gått et eneste innlegg på bloggen din jeg ikke har lest de senere årene, og jeg blir like inspirert hver gang!! HEIA KRISTIN

Emma

13.07.2015 kl.19:21

jaa! den boka hadde vært toppen!

olsemm@live.no

Ruth

13.07.2015 kl.20:17

WIHUUU!

Birgitte I

13.07.2015 kl.21:34

Livstegn :))

13.07.2015 kl.21:56

Kristin, siden du har en drøm om å reise til japan, tokyo:) Så les denne bloggen http://heddahellekalland.blogg.no/, hun er norsk og bor der:) Kanskje gun kan hjelpe deg:)

Malin

13.07.2015 kl.22:02

Eg vil gjerne vinne boken.. Trenger noe å lese i ferien😉

StyleConnection

13.07.2015 kl.22:02

Anonym: Tusen takk for tips :D Denne skal sjekkes ut ASAP!! Stor klem

Veronica M. Pedersen

13.07.2015 kl.22:05

Åh, elsker sånne sære, spennende og sanne bøker! Har nylig lest en bok som heter "Den dagen jeg døde". Den handler kort og godt om personer rundt om i verden som har opplevd å død, for så å komme tilbake. Personene har skrevet det selv, og det er faktisk en kjent nordmann med i boka! annbefales virkelig.

Ser at dette er en bok jeg ønsker meg til samlingen min :)

Digger deg og stilen din, ha en fin uke!

Helga

13.07.2015 kl.22:30

Åh, Tokyo. Det må være deømmedestinasjonen nr.1.. Til tider skulle jeg virkelig øsnke at jeg var myndig, rik og uten begrensninger. Hadde lett tatt første fly til en slik fargeklatt av ett sted. Nei, det er no godt vi enda er ung, og har masse av tid fremover.

Appropos reiser... Jeg synes faktisk det er veldig viktig å tenke over hvor heldige vi er i Norge. Vi kan faktisk sitte å se på reiser, bestille togbilletter og booke weekends turer. Vi får opplevd og sett verden rundt oss. Jeg håper man tar til seg inntrykk, og innser at det er ett privilegium og få leve slik som de fleste nordmenn gjør - for vi er faen så heldige. Og bortskjemt, det håper jeg vi klarer å bruke på en god måte.

Ukens høydepunkt for meg var vell fredag - da var siste jobbdag ferdig og jeg kunne enedelog ta ferie. ENDELIG!!! to og en halv uke etter de fleste venninene. Så nå venter jeg bare på solstråler og varmegrader her i Bergen - da lover jeg å ikke si så mye som en eneste negativ glose. Hihi!

Håper uken som kommer behandler deg bra. Dagene har allerede begynt å gå i surr, men det er vell slik feire skal være. Deilig.

Vil selvfølgwlig delta i konkurranse. Email/ hthavard@hotmail.no

Prøver meg jeg. *krysser fingre og bein*

Sara Josefine

13.07.2015 kl.22:32

Du må fortsette med Ukens! Det er så gøy å lese💕

(Pssst jeg vil gjerne også ha bok☺️)

Anniken

13.07.2015 kl.22:41

Har akkurat kommet hjem fra Trondheim (byen i mitt hjerte) og hadde verdens beste helg med verdens beste venner og familie. Det var skikkelig kjipt å reise derfra og til Sandnes... Jeg føler trynet mitt ser ut som de på boka. EMO! Heldigvis har jeg sommerferie om 2 uker og da satser jeg på å kjøre "drunk"-stilen 17 dager i strekk. Hjemlengsel suger. Men bloggen din gjør alltid tankene lysere :) Takk

Thea Kassen

13.07.2015 kl.23:59

gjerne! :-)

Grete

14.07.2015 kl.10:59

jaaa, vil ha boken! 😄

Nora Beyer

14.07.2015 kl.12:47

jeg vil haa!

Anita

14.07.2015 kl.13:12

Ja takk veldig gjerne til boka :D

Digger bloggen din, den er så fargerik og fresh og inspirerende! :D

Synnøve R

14.07.2015 kl.16:20

De bøkene så artige ut.

synnove.raad@hotmail.com

Madeleine I

14.07.2015 kl.17:44

Veldig bra innlegg. Elsker å lese "Ukens".

Ønsker med denne boka veldig.

Natalie Pettersen

14.07.2015 kl.19:56

Stilig!

Susanne

14.07.2015 kl.21:11

Har hørt SÅÅ mye bra om den boka, så det var sykt kult at du fikk såpass respons fra forfatteren! Jeg skal om ikke lenge på utvekslig til Chile, og Det hadde egentlig vært dritgøy og gitt boka i gave til vertsfamilien! Hahah takk for inspo!

Elise H

15.07.2015 kl.18:57

Ønsker meg boka :)

Malene

17.07.2015 kl.19:25

Øverst på ønskelista står eit SUP brett (stand up paddleboard) hadde berre vêret vært litt betre her på Vestlandet... Takker ikkje nei til ei bok heller 😄

Jenni

30.07.2015 kl.11:33

Kristin!

Bloggen din er så kul og fresh. Har lest den iblandt når jeg har tid over en lenger periode, men dette er første gangen jeg legger igjen kommentar.

Digger din pasion for reise og funky fargeskala :D Usikker på om du har delt ut "The Social Guidebook To Norway" bøkene enda, men kunne veldig gjerne tenkt meg en. Den vil være en perfekt gave til min australske kjæreste som bør lære seg litt norsk kultur haha!

Ha en fortsatt fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits