DEN ALLER FØRSTE GANGEN-DEL2

Yo!

Denne dagen er helt balle, og jeg har slitt med en helsikens skrivesperre. Heldigvis har dere hjulpet meg med gode tips på Snapchat (styleconnection), og nå er det på tide å gå løs på andre del av "Den aller første gangen", som jeg vet at mange av dere har ventet på.

Here we go..

Mitt første møte med ekstremsport:

Jeg vet ikke om strikkhopp egentlig regnes som ekstremsport, men det føltes i hvert fall veldig ekstremt, da jeg i 2004 bokstavlig talt hoppet i det, på en jentetur i Hersonissos. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg gjorde det - hele opplevelsen var jo helt grusom, men når sant skal sies endte jeg opp med tidenes adrenalinkick. Å sitte der i stolen å vente på sin tur, var en ekstremt nervepirrende opplevelse, og det å bare slenge seg ut i fritt fall er jo helt idiotisk, haha. Like idiotisk var det å slenge seg ut i en fallskjerm året etter, men nå har jeg i hvert fall gjort det, og skal ALDRI gjenta verken strikk- eller fallskjermhopp. Min første bot: 

Den første kjedelige boten, ass.. Leiligheten jeg hadde i Bergen lå veldig nærme et lite sentrum som heter Nesttun, og for å komme seg dit med bil, måtte man kjøre en laaaaaang vei gjennom hele nabolaget. Det fantes riktignok en bitteliten bakke på 10 meter, som tok deg direkte ned i sentrum, men denne bakken var enveiskjørt, og markert med innkjøring forbudt. På dager hvor jeg hadde ekstremt dårlig tid, fristet det noe voldsomt å ta snarveien selvom det ikke var lov, og jeg fikk virkelig lære the hard way, da jeg trosset skiltet og kjørte ned bakken. I bunnen stod politiet til min store fortvilelse og overraskelse (dette er jo et knøttlite sted uten trafikk), men der stod de altså, og delte ut en bot på hele 4.200 kroner, samt tre prikker! NOT cool!

Mitt første kjæledyr:

Jeg har hatt så mange kjæledyr at jeg har mistet tellingen. Det begynte med en kanin, og deretter ble det både mus, en hamster, en ny kanin, enda en mus, samt mange andre kryp jeg fant ute i naturen. Frosker hadde jeg også, og en snegl (ÆSJ). Og så kjøpte jeg for pokker en tarantell. Hvem gjør sånt? Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, og levde i frykt i over en måned, haha.. Etter en måned døde den, og det var egentlig helt greit!

Men mitt første, "skikkelige" kjæledyr, var chow chowen vår, Monty! Det var så stas med hund, og jeg var så uendelig glad i denne vofsen. Sjekk den bamsen under her da! Håper den tar oppmerksomheten bort fra hårsveisen med lilla nyasner. Hahahahaha, det går ikke an!

Mitt første møte med intimbarbering:

Jeg var vel fjorten år, tenker jeg, da jeg hadde hørt fra jentene i klassen over meg at man skulle barbere musa. Det var liksom ganske kult og spennende, men hjelpes så redd jeg var for å tulle rundt med en barberhøvel der nede. Jeg husker ikke hvor godt jeg utførte jobben, men jeg tok alt sammen, og følte meg som et lite barn frem til det vokste ut igjen, haha. Deretter gikk jeg for den typiske trekanten, som man skulle ha på den tiden. LOL!

Min første jentetur:

Okei.. Hvor nørd er du når du har limt inn hele billetten i tillegg til bagasjetags i et album?? Da er du så forbanna NØRD, men så var det jo så stort for en 17-åring å skulle dra på tur UTEN foreldre for aller første gang. Jentene og jeg planlagte turen til Hersonissos på Kreta i flere måneder, og det var selvsagt ikke snakk om å finne reisen på internett. Her avtalte vi et møte med en reiseleder på Ticket, som hjalp oss med å finne den beste og billigste reisen, og jeg glemmer aldri den reisefeberen jeg hadde i flere uker før avreise. 

Mitt første møte med sminke:

Jeg begynte å sminke meg i 8. klasse, og da var det om å gjøre å kline mest mulig dritt i ansiktet. Øyenbrynene var nappet ihjel, og opptil brynet lå en hvit øyenskygge med shimmer. Selve øyelokket var dekket i brun skygge, og når jeg skulle pynte meg, inkluderte jeg litt shimmer i gull på øyelokket. Kajalen ble lagt både ved vippene og på våtlinjen, roughen i kinnene var rosa, og leppene var farget med hudfarget leppestift. USJ! 

Min første outfit-post på bloggen:

Okei, hold fast! 

Tenk at DETTE er det første antrekket jeg publiserte her på bloggen, og tenk at jeg faktisk var så lite kritisk til hva jeg postet. I tillegg til at jeg ser helt jævlig ut, er både kvaliteten og omgivelsene grusom. Her er jeg på vei ut på byn, og bildet ble tatt i gangen før vi hoppet inn i taxien, haha. Har dere sett noe så forferdelig? 

Mine første SCHTØGGE solbriller:

Denne måtte jeg bare legge inn som en bonus. Helt seriøst!!!!

Jeg er tom for ord. Man kan faktisk ikke gå med sånne solbriller! At slike briller var trendy for 11 år siden er umulig å forstå, hahahahaha! Fy faen!

Min første gode gjerning:

Jeg var tidlig ute med å gjøre gode gjerninger, og allerede som 7-åring laget nabojenten og min beste venninne på den tiden, vafler som vi solgte til inntekt for Redd Barna. Vi laget en liten stasjon i veien utenfor huset, og her gikk salget unna. I tillegg til vafler solgte vi leker vi ikke lenger brukte, og jeg husker at vi på en helg samlet sammen hele 800 kroner. Det var mye på den tiden, og vi ble til og med avbildet i Aftenposten for vår gode gjerning, haha. 

Mitt første møte med en mannlig stripper:

Heheheeh, åhåj! 

Den første gangen jeg dro til USA, reiste jeg sammen med de flotte venninnene mine fra Bergen, og på denne turen la vi inn fem dager i Vegas. Da vi var her hadde jeg bursdag, og jentene overrasket meg med limo og mannlige strippere, haha. Limoen tok oss til en klubb hvor klientellet var kvinnfolk, og underholdningen mannfolk. Som danset... Og strippet.. OG som tok dagens bursdagsbarn opp på scenen for en lapdance.. Og det bursdagsbarnet var MEG! Satan...

Jeg ble plassert på en stol på en slags catwalk, og mens damene i salen hylte og plystret, ble jeg overfalt av fire halvnakne nakne menn som danset rundt stolen jeg satt på, og som gav meg hver sin solide lap dance. Jeg har aldri vært så satt ut i hele mitt liv, og alt jeg kunne gjøre var å le, haha. Dessverre har jeg ikke noen bilder på lur fra denne elleville hendelsen, men under her har jeg skrapt sammen noen snaps fra oppholdet i Vegas.

Åh! Memories 

Har dere en fin mandag? 

Kjærleik i fleng 

22 kommentarer

10.08.2015 kl.13:53

Syns slike innlegg fortjener litt mer bilder.

Malin Jørgensen

10.08.2015 kl.13:54

Haha! har en super mandag.. Startet med at en elektriker kom inn i leiligheten min og skulle fikse steikovnen min TIDLIG på morgenen og ikke nokk med det, han skulle fikse røykvarslene mine så det pep i hele leiligheta😂

Jeg hadde også to gutter på overnattingsbesøk, kjæresten min og kompisen hannes, så han trodde sikkert jeg var den store sluten når jeg åpnet døra i mornkåpe og det lå to gutter i bokser i stua mi 💋 resten av mandagen skal jeg tilbringe sammen med familien min :)

Maren W

10.08.2015 kl.14:03

hahah, må bare le når jeg leser dette, du skriver de beste innleggene

Emma Julie

10.08.2015 kl.14:09

Haha, her var det mye søtt! Mange flotte bilder, hehe. Neida, synes du er tøff som deler disse bildene og historiene. Når jeg blir eldre kommer jeg sikkert til å tenke akkurat det samme! Ønsker deg en god mandag :)

Sara S

10.08.2015 kl.14:34

Jeg elsker denne type innlegg! Hahah, takk for at du deler dine rare, morsomme, gøyale (kanskje ikke alltid for deg den gangen!) opplevelser med oss :-)

Miriam

10.08.2015 kl.14:39

Unnskyld, men jeg måtte le HØYT når jeg så de solbrillene dine... Hahaha!! Minner meg om solbriller typen min syns er så jævla comfy og "kule", og som han alltid sier han vil kjøpe til min store fortvilelse. Typ "form etter øynene"-solbriller som er dritstygge. Hver gang han får lyst på sånne, får jeg et slags gag-anfall. ÆSJ! Hallo, finnes mange comfy solbriller som er fine altså :)

Litt morsomt å se hvor "fan" av svart du var før i tiden. Nå er du all in for farger. Liker det:-)

Evelina Scerba

10.08.2015 kl.14:47

Hei Kristin! Jeg har lenge lest bloggen din og syns du er ei utrolig tøff og kul jente. Digger stilen din ikke minst (shocker)! Jeg har nylig blitt inspirert til å starte en blogg selv. Bloggen omhandler hvordan jeg prøver å nå barndomsdrømmen min om å bli model! Jeg har aldri blogget før og ønsker derfor flest mulig tilbakemeldinger på bloggen :) Blir veldig glad om du tar turen og sier hva du syns! www.evithedreamer.blogg.no <3

Kamilla F

10.08.2015 kl.17:03

Hahhahaha jeg ler! For noen solbriller, Unnskyld for at jeg ler! Mannlig stripper og greier.. har vært borti mye du! Tidene har forandret seg og det har jammen meg du og. Var litt forskjell fra første outfit til nå, du virker mye mer sikker på deg selv, der lyses gjennom deg. Veldig kjekt innlegg, alltid gøy å lese noe utenom det vanlige. Fortsett slik! Forstår ikke hvorfor du ikke er på førsteplass på topplisten ass! Ha en fortreffelig aften, Kristin! Du et bare rå :-)

Gro

10.08.2015 kl.17:07

Hællemåne så lekker du så ut i tettsittende kjole Kristin!

Marianne

10.08.2015 kl.18:11

Gøy å lese!!👌✌️😃

Cicilie

10.08.2015 kl.20:08

haha så sykt fett at vi har vært på samme sted første-sydentur-uten-foreldre ;D jeg var 18 og vi gjorde akkurat det samme med tanke på bestilling av reisen og reisefeber'n i forkant. Uforglemmelig tur!!

LisaLDN

10.08.2015 kl.20:32

Dør litt inni meg av dei solbrillene, haha :)

Hege

10.08.2015 kl.21:07

Kult å se deg så classy kledd ;-)

10.08.2015 kl.21:10

Du er så herlig, Kristin<3

Fromfat2phat

10.08.2015 kl.21:23

Diiiigger disse innleggene! Elsk på at du er så åpen og ærlig - disse synes jeg faktisk er så gøye at jeg har stjææælt og laget et slikt innlegg selv:D Så skulle nå noen ha lyst til å lese mine første forskjellige greier, er det bare å ta turen innom (sorry for det som unektelig høres ut som egenreklame, det er ikke meningen. Jeg personlig elsker slike innlegg, så om andre har skrevet slike, er det bare å si fra til meg, så stikker jeg innom og leser:D)

Karoline E.N

10.08.2015 kl.21:26

Hallo fine fine Kristin ❤️🌴☀️ Nå har vi lit Internett, så da har j mulighet til og besøke favoritt bloggeren min. Disse innlegende er så morsomme og litt morsom fakta også. Hoppe i strikk vet jeg dæven ikke om jeg hadde turt, så du er tøff! Men sånn paraglalding (om j skriver det riktig) hadde hvert gøy og prøvd. Håper på flere sånne innlegg 😃 vi nyter varme dager, sol og bading! Håper du får en fin kveld ❤️ Klem

Heidieldes

10.08.2015 kl.23:03

Haha er så gøy å lese dette når man kjenner deg igjen!:p Også å høre dine reaksjoner og meninger om tin jeg selv vil gjøre..er helt vilt. Veldig Gøyt innlegg!:)

Elise

10.08.2015 kl.23:41

Altså, jeg håper denne kommentaren er grei å poste. Seriøst, jeg dævver av det bildet med solbrillene! Ikke bare er solbrillene dratt ut av det jævligste man kan finne, men hva skjedde med halsen din? HAHAH jeg ler høyt. Det ser seriøst ut som om hodet ditt er kastet på, hahaha, sjukt! Også ser du sykt ukomfortabel ut, enten så må du skikkelig drite eller så har du klart å spå hvor jævlige de solbrillene egentlig er når bildet ble tatt. Haha du er rå da, digger deg :D

Marie

11.08.2015 kl.10:27

Kristin!!!! Jeg leeeer sånn av de solbrillene 😂 nydelig ass!! Hahaha! Takk for et morsomt innlegg, du får oss jammen til å le

Jente 19-Ned i vekt

12.08.2015 kl.00:14

Så gøy innlegg!!! :)

elle

12.08.2015 kl.10:25

hahahah, du er helt rå, kristin!! jeg lo godt av de solbrillene der as hahah

Kristin

14.08.2015 kl.18:03

hahaha😄 slike solbriller hadde jo alle en periode. Kanskje ikke den fineste trenden🙈

Skriv en ny kommentar

hits