DEN ALLER FØRSTE GANGEN - DEL 1!

Hei igjen, skjønniger!

Har dere en bra lørdag så langt? 

Vi har beveget oss fra tropen oppe i stuen, ned til kulden på soverommet. Her er det så svalt og digg, så her blir vi liggende til i morgen, haha! Dennis har tatt med seg Playstation, og jeg sitteligger med data'n på fanget - nå skal det blogges!

Flere av dere har ønsket seg et Den aller første gangen- innlegg, og det skal dere selvfølgelig få! Jeg dævver her jeg sitter og mimrer tilbake. FOR en tid! Og fy fader så jævlig jeg så ut. Er det mulig, liksom, haha. Det villeste av alt er jo at jeg fant noen bilder fra ungdomstiden i et album dekket av støv, og jeg skal selvsagt dele noen blinkskudd med dere!

Jeg deler innlegget inn i to deler, da jeg har lagt inn en god del punkter på listen, og da får dere jo også enda mer å glede dere til. 

Enjoy!

Min første BH:

Åhåj.. Min første BH! Jeg følte meg så kul da jeg faktisk kjøpte min første BH med push-up, for frem til dette tidspunktet var jeg tro mot de såkalte BH-toppene uten innlegg, men med sånne justerbare stropper. Aller helst med bilde av Snoopy eller Ole Brumm, DET var søren meg hot. Men min første BH var altså i rosa silke, med masse push-up, i str. 65A. Egentlig hadde jeg ikke pupper nok til å gå med BH i det hele tatt, men det var jo liksom noe som fikk oss jenter i 12-års alderen til å føle oss litt mer kvinnelig. 

Mitt første kyss:

Å gud så kleint.. Det første skikkelige kysset! Kliningen!! Jeg hadde jo kysset en del på barneskolen da vi lekte kyss, klapp og klem på klassefest, men det var aldri snakk om noe tungekyss før på ungdomsskolen. I 8. klasse, for å være helt presis.

Jeg hadde fått meg en kjæreste som jeg var skikkelig keen på. Vi ble selvfølgelig sammen via-via, og det var en av de eldre jentene på skolen som kom bort til meg i et friminutt, og spurte om jeg hadde lyst til å bli sammen med skolens tøffeste type. Jeg svarte selvfølgelig JA, men det tok noen gode timer før vi turte å gi hverandre en klem, haha!! Etter noen dager tok vi følge hjem etter skolen, og da vi tok farvel med hverandre ble det til at vi kysset. Tennene klinket borti hverandre, tungene var i utakt, og hele opplevelsen føltes absolutt ikke bra. Dette var et ekstremt kleint øyeblikk, og det ble slutt mellom oss etter tre uker, haha. Ungdomstiden ass!

Min første kjæreste:

Etter den uheldige klineopplevelsen og første forhold, var det en annen gutt som tok meg med storm. Han var så kul! Og kjekk! I tillegg var han litt badass, og i 9. klasse begynte vi jentene å interessere oss litt for disse tøffe gutta med en badass touch. Jeg husker ikke helt hvordan vi ble sammen, men det ble vi, og GUUUD så forelsket jeg var. Dette var første gang jeg virkelig følte på det å være stormforelsket. Han var mitt ALT på den tiden, og i dette forholdet ble det litt mer klining enn i det forrige. Vi klinte masse, hele tiden, men gikk ikke lenger enn det.. Og det var grunnen til at fyren dumpet meg etter 6 måneder. Fy fader da var jeg knust!!

Min første kjærlighetssorg: 

Det passer godt å komme inn på den første kjærlighetssorgen etter forrige avsnitt, for da min store kjærlighet dumpet meg, var jeg så knust som jeg aldri før hadde vært. Jeg husker så godt den dagen det skjedde, for det var like etter skoleavslutningen til sommerferien. Han tok meg med opp på det vi kalte for "haugen", og fortalte at det var over. Jeg var helt ødelagt, og mamma måtte trøste meg i flere timer da vi kom hjem. Jeg fikk til og med is på veien hjem, en sånn boks vet dere, sånn som man ser på film, og jeg var mer eller mindre utrøstelig i flere måneder. Denne kjærlighetssorgen tok fullstendig knekken på meg, og jeg tror det tok et helt år, før jeg kom meg videre, haha. 

Min første ferieflørt:

Ojojoj, disse ferieflørtene ass. 

Da jeg var 15 år dro jeg på en 5 uker lang sommerferie i Spania med min gode venninne, Thine, og hennes foreldre. Selvom vi hadde strenge innetider, hindret ikke det oss i å starte festen tidlig, og både flørte og danse oss ihjel. Vi var faktisk i Albir, der hvor vi nå ferierer hvert år, og på denne tiden kunne man finne et superhot utested midt i sentrum som het Penelope. Der var vi hver dag, og drakk, festet og koste oss gløgg.. Og det var også på Penelope vi møtte de tøffeste guttene som raskt ble en ferieflørt. Jeg vekslet mellom to karer.. En fra Oslo og en fra Fredrikstad, og det ble selvfølgelig litt klinings med begge to. Det kleineste var da jeg gikk hånd i hånd med flørten fra Oslo, for så å plutselig møtte på flørten fra Fredrikstad.. Da ble det sjukt dårlig stemning for å si det sånn, haha. 

Min første tatovering:

Hahahh, det var på denne Spania-turen jeg snakker om over her, jeg også fikk min første tatovering.. Mine to første, faktisk, i tillegg til en piercing i navlen. Jeg var SÅ stolt, og øyebligget måtte selvsagt foreviges ved hjelp av et bilde. SJEKK de tattisene! SJEKK den stilen. Fy faen så schtøggt! Man kan ikke gjøre annet enn å le seg ihjel, og de stygge tatoveringene vil alltid være en påminnelse om en helt fantastisk tid i livet mitt, haha!

Min første catfight:

Dette er skikkelig pinlig, for min første catfight skjedde for ikke veldig lenge siden. Jeg har aldri vært en sånn dame som vil slåss men noen, men i dette tilfellet klarte jeg ikke å holde meg unna. 

Jeg var på toalettet med to venninner da vi var ute på byn.. Man ender jo ofte opp på dass sammen for å få litt fortgang i prosessen, og mens vi stod her inne og tisset etter tur, var det noen som banket konstant på døren og dro i dørhåndtaket. Jeg ble så forbanna at jeg til slutt åpnet døren i full fart, mens jeg samtidig utbrøt; "hvem i helvette er det som banker sånn på døren, kan du ta en chill pill for faen???"..

Før jeg visste ordet av det ble jeg dradd etter håret ut av toalettet, og dere kan jo bare forestille dere hvordan jeg reagerte. Hun som banket på døren var også interessert i å banke meg, og dette førte til full slåsskamp på dassgulvet. Vi lugget og sparket og hylte og slo, helt til to vektere måtte komme å skille oss fra hverandre. Hahahahahahha, jeg ler så høyt når jeg tenker på det.. Jeg i slåsskamp, liksom.. Det blir ikke mer feil enn det! 

Min første jobb:

Min aller første jobb fikk jeg da jeg var 13 år gammel, og det gikk ut på å gå med avisen i helgene. Alle som har hatt denne jobben vet hvor inn i satans jævlig den er, for det å skulle stå opp klokken fire hver natt til lørdag og søndag, for så å traske flere kilometer med en gul tralle er ikke innafor. Jeg leverte helgeavisen i et relativt stort område, og hatet jobben fra begynnelse til slutt, haha. Jeg lærte meg dog noe om arbeidsmoral og det å jobbe for sine egne penger, og jobben var det jeg selv som på død og liv ville ha. Jeg holdt ikke ut så fryktelig lenge, men jeg fikk i hvert fall tester ut hvordan arbeidslivet var. 

Mine første karakterer: 

Jeg husker at det var stor stas å få karakterer for første gang.. Det var noe jeg hadde gledet meg til, og mine aller første karakterer som ble utlevert i 8. klasse var ikke så aller verst. Jeg holdt meg for det meste på firere og femmere, og den femmeren i fransk skriftlig forundrer meg den dag i dag. Hvor forsvant de kunnskapene, liksom? Haha. 

Så..

Nå er jeg spent på å høre hva dere synes? Er dere overrasket? haha. 

Nyt lørdagskvelden, fininger!

SMASK

27 kommentarer

krist.in

11.07.2015 kl.19:46

haha så gøy å lese! Og såå morsomt å se gamle bilder - uff jeg har ikke lyst til å finne frem mine bilder fra ungdomstiden !

Susannecasandra

11.07.2015 kl.19:49

dette var kjempe gøy Kristin :) gleder meg til en del 2:)

Emma Julie

11.07.2015 kl.20:01

Så utrolig artig! Mye som var nytt her ja. Må mest le av punktet med catfight! Tenk å klikke slik for en dotur liksom. Du var en liten vilkatt i ungdomsårene. Dette kan vi like! Kos dere i hverandres selskap i sengen :)

Veronica S

11.07.2015 kl.20:05

HAHAHAHA! Værste er at jeg husker mye av dette! Merker jeg savner 8 klasse litt.. Vi hadde jo verdens mest fantastiske lærer!!

JuliaSofie

11.07.2015 kl.20:15

Så kult hehe, syns jeg ser for meg den catfighten hehe:b

Annonym

11.07.2015 kl.20:55

veldig morsomt innlegg, høres ut som du har hatt en veldig morsom oppvekst! Gleder meg allerede til neste innlegg😚 hadde vært gøy om du tok: første gang jeg hadde sex, første gang du fikk en seriøs jobb.... Hahah

Kos deg videre!

Victoria Caroline

11.07.2015 kl.21:13

Utrolig artig innlegg!! Herligheeet.. Litt sånn pute-TV bare i blogginnlegg, dette med ditt første kyss, haha. Kjenner meg så godt igjen i den kleine situasjonen, som nå heldigvis er overstått!

Jeg gleder meg MASSE til del to :-D

Mona

11.07.2015 kl.21:20

Hei Kristin! Dette var sååå gøy å lese. Lo i meg ihjel da du skrev om første Slåsskampen din.

11.07.2015 kl.21:21

Hei, jeg bor i samme området som du gjordet da du var liten, så jeg lurer på hvilken barneskole, ungdomsskole og videregående du gikk på?

StyleConnection

11.07.2015 kl.21:26

Anonym: Heia :) Jeg gikk på Midtun barneskole, Slåtthaug Ungdomsskole, og Bergen Yrkesskole/Slåtthaug vgs. :)

beautyblossom

11.07.2015 kl.21:42

Utrolig bra innlegg:)

God helg:)

Silje S. Lopez

11.07.2015 kl.21:52

HEHE, kjempe kult innlegg : ))
Gleder meg allerede til neste innlegg!

Helle Kristin

11.07.2015 kl.23:52

Likte innlegget veldig! Morsomt, håper på en del 2 :D

Miriam

12.07.2015 kl.00:06

Hahahaha! Nå ler jeg bra her jeg sitter. Så utrolig morsomt innlegg, sånt må vi se mer av! Artig å høre disse historiene. Love it!!!

Hanne

12.07.2015 kl.00:15

åååhahah, så morsomt å lese! Dette var virkelig ett innlegg jeg likte godt, selvom jeg liker alle. Du imponerer meg hver dag over hva slags fantastisk menneske du er!

DIGGER DEG ❤️

madel

12.07.2015 kl.01:48

haha såå gøy å lese! gleder meg til del 2 og forhåpentligvis flere deler<3

Regine

12.07.2015 kl.08:44

HAHA, elskerdeg❤️😂 dette var morsomt å lese!

Nina Hoel

12.07.2015 kl.10:11

hahaha, dette var bra 😂 gleder meg til del 2 :-)

Karoline E.N

12.07.2015 kl.11:11

Gøy gøy gøy 😃 gleder meg til del 2! Det er så gøy og mimre tilbake, for kjære vene og mye man egentlig har opplevd, og Gud hvor mye man har lært av om seg selv opp igjennom åra. Haha, så søt du var når du var 15 år!! Og j må jo bare le litt av denne sloss kampen 😂 kjære vene, skulle likt og hvert flue på vegen! Trur ikke jeg har hvert i noe sloss kamp før, bortsett fra da jeg var på Vålerenga - lyn for noen år tilbake. Da hadde ikke Vålerenga vunnet mot dem på 20, eller var det 40 år, også var det siste kampen Vålerenga skulle mot lyn, siden lyn var konk, og den kampen vant vi faktisk (for et øyeblikk) men når kampen var ferdig, og jeg var på vei til bussen var det en lyn og Vålerenga supporter som begynte og krangle. Lyn supporteren dyttet Vålerenga supporteren så kraftig at han falt over meg. Så det er vel det nærmeste j har hvert en sloss kamp 😂😂 og den første jeg skulle kline med, hadde hvert min venn på hele barne skolen, men han flyttet i 7 klassen og vi fikk kontakt igjen når vi begge hadde begynt på ungdomskolen. Jeg hadde jo aldri klint før, og var livredd for og si det sånn. Så jeg øvde meg altså på min bestevenn! Dagen kom hvor jeg skulle møte denne gutten, og hadde fått beskje av bestevennen min og ta en tyggis, som jeg måtte kaste før jeg skulle kline, men denne tyggisen ble altså i munnen min 😂 en uke etterpå vart det slutt. Haha! Bh ja, den hadde olebrum på seg og var hvit. Den andre hadde snoppy på seg og var lyse blå :) Hahaa. Hadde ikke pupper, men bh skulle jeg ha! Jaja, ler høyt. Haha! Dette var et knall innlegg, og jeg føler vi fikk bli enda bedre kjent med deg :) ønsker deg en super fin søndag, måtte den behandle deg fint ❤️ Du er den beste - klem

Martine Skogstrand <3

12.07.2015 kl.12:11

Det var ett utrolig bra innlegg og det var ett morsom innlegg lese :) Må si at du var skjønn som 15-åring. Gleder meg til del 2 og liker at du deler slike ting med oss lesere!

12.07.2015 kl.12:44

Håpet på fler gamle bilder.

StyleConnection

12.07.2015 kl.12:51

Anonym: Det kommer flere i del 2 :)

Vilde S

12.07.2015 kl.13:52

Haha, gøy!! Sånne ting er moro!:) hahahah bilder fra den tiden er til å dø av! Gleder meg til å se flere!

Ingri

12.07.2015 kl.16:32

Herlig innlegg :) Men jeg la merke til stjernen bak G'en i orden/atferd? Hva kom det av? ;)

Kristin

12.07.2015 kl.17:10

Haha! Liker at catfighten var for ikke så lenge siden:p gøy med slike innlegg:D

12.07.2015 kl.22:58

Gikk du på slåtthaug umgdomsskole? For jeg går der nå, og vi har et sted/haug vi kaller "haugen", og tror det alltid har vært kalt det. Og siden du bodde i nesttunområdet.

Skriv en ny kommentar

hits