SEX TALK #6Hallaisen, boys & babes!

Nå har dere ventet lenge nok! Flere har etterspurt en ny sex talk da det er altfor lenge siden sist vi snakket om sex her på bloggen, så nå snurrer vi i gang en ny runde. I disse ferietider blir det en del one night stands, så la oss snakke om nettopp dette.. One night stands!

Vi har alle ulike meninger om tilfeldig sex, men én ting er sikkert som banken; Du bør aldri, aldri, aldri, aaaaldriii bygge opp en forhåpning om at du har møtt THE ONE, etter et tilfeldig ligg. Gjør du dette er det stor sjanse for at du blir såret, så styr unna kjærlighetstanker og romantikk, det kan vi overlate til en senere anledning. Mye av meningen med et one night stand er jo også at det skjer en gang og en gang only.. Du er keen på å få deg noe, og det får du. Punktum. End of story. Ferdig snakka. 

Man går jo som regel ikke på byen for å få seg kjæreste.. I noen tilfeller, hvis man tilfører litt flaks, kan man være heldig å møte drømmedama/mannen, men i utgangspunktet går man ikke ut for å finne fast følge. Man går ut for å ha en gøy kveld med vennene sine, eller for å få rocket litt på dansefoten.. Eller for å få seg noe, og dette gjelder både kvinner og menn. Menn er nok kanskje hakket mer ivrig etter å få seg et knull, men kvinnfolk kan være like giret på å dele natten med noen, noe som er helt ok! Jeg føler man som kvinne fort blir stemplet løs, om man hyppig sprer med bena, men det er jo faktisk noe sant i det også. Ligger man med en ny person hver helg, er man litt løs, så i stedet for å bli nebbete og snurt for å bli stemplet, synes jeg heller at man får bære stempelet med litt stolthet. "Yes! Jeg puler rundt, og jeg liker det. Do you mind?" Man skal pule litt rundt, det er bare fint det! A woman's gotta eat, sier jeg bare, haha.. Og det står jeg ved!! 

Så.. Hvor enkelt er det egentlig å få napp når klokken nærmer seg 03.00 natt til søndag? Jeg har forhørt meg med et par-fire menn, og svaret var som forventet... Veldig enkelt!

Er du jente er du nærmest garantert en sengepartner, men så kommer det jo også an på hvilke kriterier du har. Det samme gjelder gutta. Noen av dem er på jakt etter troféer! Jada, det høres jo helt loket ut, men noen av dem er altså på jakt etter å få med seg utestedets diggeste dame, for å kunne skryte litt. Jenter tenker nok litt i samme baner, tror dere ikke? Hvorfor ikke sikte høyt? Eller er du av dem som tar hva som helst? Husk at de fleste mannfolk liker å fikse biffen sjæl, så ikke vær altfor ivrig der du står og super i deg siste slurken av en Pornstar Martini! Vis interesse, men ikke bli overivrig.. Dette kan være turn off for flere menn, de liker jo tross alt å jakte!

Men ait. Vi snakker fortsatt om one night stands, og det er på tide å komme med 6 konkrete tips på veien, som vil gjøre hele opplevelsen både bedre og mindre klein. Et one night stand kan jo veldig ofte bli ganske kleint, haha!

1. Ikke ha for høye forventinger, uansett hvordan du vrir og vender på det.. Sexen kommer garantert ikke til å være blant det beste du har opplevd, du kan bli ekstremt skuffet over utstyret, og megakleine stunder kan oppstå. Samtidig kan man oppleve gull og grønne skoger, fyrverkeri og magi, men forvent det verste og håp på det beste..

2. Som jeg never i starten; ikke gå med forhåpninger om at dette er mannen i ditt liv.. De fleste mannfolk vil nok ikke se på deg som konemateriale, etter at du har vært den som har tatt initiativet til sex, før du i det hele tatt fikk vite hva han het. Undersøkelser viser jo faktisk at drømmendamen er hun som venter med sex, og hun som ikke tar det første skrittet.. Allerede på denne one night standen har du strøket på to av de viktigste punktene på dette-er-drømmedama-listen, så ikke bli lei deg om dette ikke fører til noe mer enn en orgasme (forhåpentligvis, haha)

3. Kom deg hjem i tide!! Ingenting i verden er verre enn de såkalte "stayers" - de som aldri kjenner sin beøkelsestid! Uansett hvor mye DU koser deg i hans leilighet, må du huske å tenke på at dette kanskje ikke er gjensidig. Få på deg fillene og kom deg hjem!

4. Husk å ha både tyggis og intimservietter i partyvesken. Ingenting er kjipere enn å våkne sammen dagen derpå, med en fylleånde herfra til satan og tilbake. Det er heller ikke digg å ha sex med discomus, så en liten runde med intimservietter down stairs, kommer til å gjøre deg mer selvsikker og fresh.

5. Ikke inviter på frokost. Når dere våkner bør dere ta farvel relativt kjapt, og om du er keen på å ha han der lenger og dermed invtiterer på frokost, blir det ekstra kjipt om han takker nei. Styr unna alt som har med dagen derpå hangout!

6. Le litt av deg selv når du er på vei ut døren iført høye hæler og gårsdagens minikjole, og ved å være i stand til å le av seg selv, fremstår du som selvsikker i det du forlater området. I tillegg vil litt latter føre til at du føler deg litt tøffere, når du skal ut i dagslyset iført klær som lyser one night stand laaang vei. 

One night stands, ass.. 

Noe jeg mener alle bør oppleve en eller flere ganger i løpet av livet. Litt tilfeldig sex har aldri skadet noen, så pul rundt og kos deg gløgg. Og husk prevensjon! Ikke bare p-piller, men også kondom. Er du en one nighter, blir du et lettere bytte for nasty kjønnsykdommer, og det er du ikke interessert i. 

Del gjerne noen opplevelser, tanker og erfaringer i kommentarfeltet.. Det er SÅ gøy å få i gang en diskusjon rundt temaet, hurra!

Peace & Love 

//Bildene er hentet fra Google

70 kommentarer

Anonymbby

08.07.2015 kl.19:25

Hahah! Jeg møtte en på byen, drit digg! Jeg og ei veninne satt å snakket om at han var så deilig, å plutselig i baren, så såg han på meg, å plutselig kom han bort, og vi stod å snakket. Endte jo opp med sex selvfølgelig, derimot den deiligste sexen jeg har hatt! EVER! Møtte han for noen dager siden på byen igjen, å endte i samme greia igjen. Så det er vel normalt at det skjer mer enn en gang? Eller? Det er jo ikke noe one night stand da når det skjer flere ganger? Haha! Synes det er morsomt, å han skrev til meg dagen etter, og vi skriver enda. Men fortsatt er alt bare sex! Det er vel greit det? Digg fyr, digg sex,?🙈 liker

08.07.2015 kl.19:37

Var på byen med en venninne, koste oss glugg i hjel, hun ville videre på nach når byen stengte mens jeg ble men denne ene fyren hjem, hadde selvfølgelig sex, noe jeg ikke husker mye av siden jeg var ganske full, ikke vet jeg hva fyren heter heller men sånn er no det hahaha, sånn er min historien :)

Celine

08.07.2015 kl.19:37

Til annonumbby, ikke noe i veien for det nei, men da er dere vel heller fuck friends ;)

plix

08.07.2015 kl.19:45

Ååååh! hahaha, du er så bra! Denne sextalken ga meg inspirasjon og litt selvsikkerhet! Møtte en fyr for 1 måned siden ish, første natten hadde vi nesten sex, men siden vi var tre i samme dobbltseng lot vi være. hahha. Senere har vi snakket masse, blitt litt kjærester, hatt sex en del ganger og nå er det slutt da jeg skal på folkehøyskole i Finnmark og han skal studere i Stavanger. Han fikk også forresten følelser, og freaka helt ut over det (noe jeg også gjorde..). Men, sexen, åh, den var digg. Amen for at han introduserte meg til det. HEHE. En sommerflørt må da værra lov.

Et annet spørsmål: en handjob, er dette noe du kunne skrevet om? Jeg er er nysgjerrig og trenger tips hvertfall!!

God uke videre til deg, fine Kristin <3 Kos og klem

Linn Solheim

08.07.2015 kl.19:53

Haha, jeg digger disse innleggene!

akkurat for sein

08.07.2015 kl.20:00

hahaha! jeg hadde hatt crush på en dude i seriøst ett og et halvt år (det er lenge!) og hadde liksom satt meg et mål med at jeg skulle nå toppen og ha sex med han en eller annen gang snart, og mest fordi våre felles venner sa til meg at han aldri kom til å ha sex med meg pga aldersforskjellen (jeg var 18 og han 24), noe som gjorde at jeg var litt eksta higen på å bevise for de. Hvordan dette skulle skje ble så klart nøye planlagt av meg og venninna mi, og etter en kveld på byen dro vi hjem til han i 4-tida. Jeg var ganske sulten og begynte å whine om det, så han diska opp med rundstykker og alt (midt på natta altså!) og så skulle vi legge oss mette og fornøyde. Så fulgte den værste sexen jeg har opplevd noen sinne, og verken jeg eller han kom (SKAL IKKE GUTTER ALLTID KOMME LIKSOM) og vi sovna med tidenes keineste stillhet rungende i rommet.

Ikke nok med det, men jeg skulle seff på skolen morgenen etter, og klokka ni sto jeg opp og pilte som en mus inn på badet for å fikse meg. Jeg hadde heldigvis vært stille nok, og han hadde ikke våknet, og jeg tok en liten seiersdans i det jeg skjønte at jeg kunne gå ut derfra uten å trenge å si hadet til han. Jeg hadde klart alt så bra, pile inn på rommet og hente klærne, pile på do og kle på meg og stelle meg kjapt, og pile til gangen for å kle på meg og dra. Og i det jeg tar på meg skoene, tror du ikke han kommer ut av soverommet i bare bokseren og det ramler ut av han et "hei". Bare "hei", og et kleint, skjevt smil. jeg bare "hei, drar på skolen nå, hade". SÅ KOM HAN BORT OG SKULLE GI MEG KLEM. Gud jeg holt på å dø, men spurta ganske greit ned trappa og til skolen. Har heldigvis ikke møtt han siden, og har ikke planer om det heller hahah. Så feil kan man ta, når man har så sinnsykt høye forventninger til en gutt man liker såååå godt, så kan det bli såååå fælt. jaja, da har jeg opplevd det også, og ler bare av det i dag, heldigvis.

Anonym

08.07.2015 kl.20:01

Møtte min nåværende samboer ved et one night stand. Det var i grunn bare sex vi begge var ute etter, men endte opp med at vi flørta, ble sammen og flytta ilag. Nå har vi vært sammen i 2 år og har en nydelig datter ilag😊🙊

Maria

08.07.2015 kl.20:05

Jeg og to venninner er dronningene av walk of shames, eller stride of pride som vi kaller det. Vi har det bare gøy, og tar ikke alt like seriøst. Meghan Trainor - Walkashame er vår nye kjenningslåt! haha

Anonym

08.07.2015 kl.20:05

Jeg har hatt en del one night stands, men min aller værste må vell bli da jeg fikk i meg for mye å drikke, og lå med bestekompisen til en jeg tidligere holdt på med, som ville få tilbake det vi en gang hadde, uten anelse om at jeg hadde hatt sex med beste kompisen... ler litt av meg selv som gjør slike dumme ting..

Mie

08.07.2015 kl.20:11

Møtte mannen min på byen, sex, mye sex første kvelden. Ingen av oss tenkte det ville bli mere enn det, men......nå har vi vært gift i 25 år.

Anonym

08.07.2015 kl.20:23

Hadde en one night stand en gang, som i tillegg endte opp med morgensex dagen derpå (haha!), vi gikk så og ordnet oss noe frokost før jeg ble der til rundt 15 faktisk 🙈 Der gjorde jeg 2 ting på "fy-listen" din, men tok en sjanse på at jeg var ønsket der enda, og vi har holdt kontakten og treftes mye siden det, hihi! Meen, sier meg likevel enig i det du skrev 🙌🏽 Dette tror jeg er et av de sjeldnere resultatene av one night stands, i hvert fall utifra egen erfaring..

Guri

08.07.2015 kl.20:35

Jeg møtte samboeren min på byen! Helt tilfeldig, selvfølgelig. Var egentlig bare gira på å få meg noe (og det var han også)- men 3 år senere er det fremdeles fabulous :D

Malin

08.07.2015 kl.20:42

Hahahaha du er konge! Rett og slett fantastisk :D

Lenge leve one night stands! :D

Katarina

08.07.2015 kl.20:59

heheh morsomt! Er helt enig med deg.

Selv endte jeg opp med en person som viste seg og være min beste venn den dag i dag! :D

Og forrige personen jeg ble med hjem endte jeg opp med i 2,5 år og vi var samboere en stund og! :)

Men så er det jo de som bare var kjempe kleine....

Husker en gang var det så kleint at når han sovnet så skulle jeg snike meg ut, men foreldrene hans var komt hjem ( Jeg trodde han bodde alene) også hoppet jeg ut vinduet ut på taket hans og klatret ned fra et tre som sto inntil huset...

Det gikk veldig bra og trodde jeg hadde komt meg smertefritt unna han, men neida... i det jeg kommer meg på bakken og skal gå hjem, kommer faren ut og spørr hvem i helvette jeg er...

Jeg sa bare en veninne av sønnen deres, og løp! var så flaut!

Linn Therese

08.07.2015 kl.21:01

Hei! Jeg håper du får en fantastisk onsdagskveld, og jeg håper jeg kan gjøre den enda mer fantastisk ved å tipse deg om det siste innlegget på bloggen min hvor du kan vinne et gavekort på 500,- på nelly bare ved å se om du ser hvilken farge jeg har på toppen min på svart-hvitt bildet :-) Håper ikke du ser på dette som for mye reklame, det er tross alt du som kan eie et gavekort på nelly om ikke lenge, jeg tjener ikke noe på det!

Alfa

08.07.2015 kl.21:12

One night stands ja, har hatt noen av de ja.. Noen man som regel angrer på etter på men, alt kan skje med øl briller på ;P

Den siste endte opp med at han flytta inn og nå har vi 3 katter å 1 hund å vi har vært i lag i snart 3 år.

08.07.2015 kl.21:21

jeg syns ikke det virke så enkelt ,høre folk får seg ligg samme hvor pene/fæle dem ser ut og jeg har aldri fått meg noe på byen , drikke litt da men kanskje det å være sjenert er altfor turn off ,det er deprimerende :p

men hvis du syns one night stand er så awesome så skjønner jeg ikke at du gidde å være i forhold

men på en måte når jeg ser folk på byen så ser det ikke ut som folk går ut for å få seg noe , virke mer ut som mange bare henge med vennene sine og sett at jenter menge seg mer med jenter enn gutta

Lisa

08.07.2015 kl.21:44

Ahaaaahhh for en (sorry at eg sier det, men regner med du tåler å høre det) LATTERLIG blogg...! Haha off! Har hørt noen venninner nevne denne bloggen i løs sammenheng og ville sjekke den ut, da jeg kjenner litt av dine felles venner i stvg.. Men dette var jo bare helt sinnsykt!

StyleConnection

08.07.2015 kl.22:04

Lisa: Haha, tåler å høre alt jeg :) Helt fair, man kan ikke like alt her i verden. God sommer, kos deg max :)

08.07.2015 kl.22:19

Jeg var på fest å begynte med en fyr å det ente me sex, haha ble så skuffa over utstyre at jeg nesten begynte å le, å det ende me dårlig sex, desverre. One night stand er alltid spennende, men trist viss du har for høye forhåpninger og det ender dårlig

helene

08.07.2015 kl.22:30

fint at dette innlegget kom nå, og at jeg ikke bommet på noen av rådene dine i helgen haha!

Fornuftig

08.07.2015 kl.22:43

Husk at selv om man bruker kondom kan man fortsatt bli smittet av hpv viruset som fører til kreft i livmorhalsen, så sex med mange randoms er en unødvendig sjansen å ta! Det er mangle fler negative sider ved dette enn positive....

08.07.2015 kl.22:45

Jeg var så dum at jeg tok med meg kompisen til en jeg var fucking good friends med hjem fra byen en gang. Og hvem dukket opp på Nach i samme leiligheta?SELVFØLGELIG han jeg var fucking good friends med. jeg delte på dette tidspunktet leilighet med ei venninne som ikke visste jeg hadde tatt med meg en hjem og skulle være snill og ta med han andre til meg. Vi endte opp drita og han jeg var fucking good friends med ble sjalu og tok med seg venninna mi inn på soverommet for å gjøre meg sjalu. Men der lå jo jeg og han andre. Enden på visa var at vi alle 4 ble liggende i samme seng, jeg med en på hver side. Og min fucking good friend lå å spoona meg mens jeg ga han andre en hand job🙈( de visste så klart ikke om det da). Dagen etter var KLEIN, mildt sagt. Venninna mi som bare hadde ligget med ryggen til og sovi lå der og lo når hun våknet til meg som lå å sov i midten av en guttesandwich, og jeg snek meg ut av rommet og inn på mitt eget så fort jeg våknet og skjønte hva som hadde skjedd. Kan si det sånn som at jeg hadde ett lite forklaringsproblem når telefonen min ringte på kvelden og han jeg var fucking good friends med var sint som en furie og fortalte at han hadde lagt mer i det og hadde fått følelser. Jeg hadde dermed ødelagt ett vennskap( mellom de to), og sagt hadet bra til digg uforpliktende sex. Men men, man er bare 20år en gang😂

Anonym

08.07.2015 kl.23:00

Så noen andre flekken på rumpen til han på det ene bildet? trodde det var noe på skjermen min så tok nesten der for å ta det vekk xD men bladde ned for å sjekke og merket at det var bilde

Guro

08.07.2015 kl.23:00

Det kjipeste er om du har one night med en du har følelser for.. han sier det er gjensidig. Men så snakker han ikkje med deg etter sex. Mildt sagt kjipt

Silje

08.07.2015 kl.23:06

For et fantastisk flott innlegg! Du er rå Kristin, setter så pris på en offentlig person med et friskt pust og et åpent sinn. Jeg har selv hatt mine ons i mine single år, noen helt fantastiske! Noen ekstremt kleine og dårlige. Men alle har gitt meg en god historie, en latter, og ikke minst gjort meg mer trygg på min egen seksualitet. At sex er best med en man er glad i, er ingen hemlighet. Men ons handler jo om noe helt annet, det får du bra frem ;)

Ingeborg

08.07.2015 kl.23:08

Fantastisk innlegg!!! Jeg har vært kronisk singel i mange år og elsker one night stands så godt det lar seg gjøre, men vet det er delte meninger om dette. En liten historie å dele, er vel for noen år siden, da hadde det akkurat blitt slutt med en fyr jeg hadde holdt på med i 1,5 år. Jeg var knust kjempelenge og hadde seriøst ikke sex på et halvt år!!! Når ting gikk bedre, var jeg og venninnen min fast bestemt på å ha en sykt bra kveld, og om mulig, få oss noe! Ganske tidlig på kvelden fant jeg en passende kandidat - Et år eldre enn meg, i god jobb og eget sted å bo, spanderte drinker, var kjekk og sjarmerende! Ting gikk riktig vei for å si det sånn, for før jeg visste ordet av det hadde jeg ølbriller herifra og til månen og var i en taxi på vei hjem til han. Vi begynte å ha sex og det var kjempedeilig å lette på trykket. Plutselig kom det en person inn døren hans - storesøsteren!!!!! Som ba oss, på en ikke pen måte, å holde kjeft og ikke lage så mye lyd! Syyyyykt klein stemning. Verre var det morgenen etter. Jeg våknet, men ikke han, av at det var mye lyder i underetasjen. Der var nemlig moren, faren, søsteren(faen) og to hunder. Denne karen var heller et år yngre enn meg og bodde hjemme. Etter en time i sengen hvor jeg hadde kvinnet meg opp, tok jeg på meg klærne og med meg vesken, og gikk ned for å stirre døden i hvitøyet. Når jeg kom ned ble det helt stille, før foreldrene hans kom bort til meg, kremtet HØYT og spurte hva jeg het, hvordan jeg kjente sønnen deres, osv. Det endte med at jeg satt og nippet til en kaffe mens jeg oste tequila, sex og sæd og svarte på spørsmål om sønnen deres, før jeg til slutt måtte late som jeg hadde en avtale senere den dagen og måtte hjem. Jeg var ute av døren på et nanosekund, glemte et par høye hæler og og har aldri vært i den delen av oslo siden!!

Uansvarlig

08.07.2015 kl.23:12

Sjekk lusefill@ og ikke

bli skuffet av råtne bananer!

08.07.2015 kl.23:19

Du er rå!!!!! Endelig en dame som innrømmer at de faktisk er greit at jenter også knuller litt rundt det er jo så gøy å spennende😃😃😃

lykkemisjonen

08.07.2015 kl.23:31

Hei! Jeg bare måtte kommentere nå. Jeg dømmer ikke deg som person, og hva du gjør med livet ditt er jo kun din business og ingen annens. Men siden du er så høyt på blogglisten vil jeg tro du er et forbilde for mange unge jenter, og som mor til en liten datter som skal vokse opp i dette samfunnet, føler jeg at jeg bør si ifra at jeg ikke syns noe om at du "oppmuntrer" jenter til one night stands. Ønsker at min datter skal ha selvrespekt og ikke bare "gi" seg til hvem som helst. Å ha sex med noen er intimt og spesielt, du deler noe du ikke bør dele med en tilfeldig person. Vi er jo mennesker, ikke dyr! Vi bør jo ha LITT selvkontroll, man bør ikke følge lystene sine i alt!

Å ha one night stands kan kanskje virke som "no big deal" der og da, men man risikerer å få kjønnssykdommer og å bli ufrivillig gravid, for ikke å snakke om hva det kan gjøre med en psykisk- på sikt.

I dag er det jo så populært å kalle kroppen sin for "et tempel" i forbindelse med kosthold, og være påpasselig med hva man spiser, burde man ikke være minst like nøye med hvem man har sex med?

Som sagt, hva du gjør er din business, men å oppmuntre unge, kanskje sårbare jenter til å gjøre det samme, syns jeg ikke noe om. Enten du vil eller ikke, har du jo et ansvar, det får man jo når man blir en offentlig person.

Bortsett fra det, ønsker jeg deg en riktig god sommer! :)

rebekka

08.07.2015 kl.23:42

Jeg mener at det å ha one night stands er no-no, men det er min mening!

Maja Romstad

08.07.2015 kl.23:51

Neimen hallo til tidenes kuleste person!! Jeg digger deg for at du er en blogger som gir sånn faen, og virkelig kan ha slike innlegg i ny og ne! Det viser bare hvor uendelig mye kulere du er enn alle andre i din verden :D

Selv er jeg bare 16 år gammel, og driver ikke med one night stands, men hallo, innlegget er uansett nyttig å lese, fordi det gir innblikk i hva som kan vente seg når man skal ute på byen de første gangene!!

Over til noe helt annet, jeg vet at jeg har vært utrolig dårlig med kommentarene, men jeg ville bare si at jeg er innom bloggen din hver dag, leser alt, elsker deg som person, og digger deg herifra til månen!! :D

Stine

08.07.2015 kl.23:53

Heei! :-)

Ville bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg ble skikkelig sjokkert i dag! Kom nemlig over en blogger som er litt mindre kjent, og hun er virkelig prikk lik deg! Dere kunne vært søstre :O Jeg legger ved linken i url-feltet hvis du vil se din tvillingsjel haha :-)

knollogtott

09.07.2015 kl.00:16

en Enukers er heller ikke å forakte. Bare ikke følg hverandre på sosiale medier, snapchat,spesielt mystory, dreper mystikken. La det være med den ene uka! :)

09.07.2015 kl.00:51

har hatt noen one night stands ja.. mistet faktisk jomfrudommen min slik, desverre. den siste jeg hadde startet med at jeg dro på vors hos en venninde, for så dra på byen. hvor jeg så noen ukjente gutter. bor på en liten plass, så kjenner så og si alle. da jeg begynte og bli litt full, gikk jeg og satt meg sammen med de, for og snakke. det ente opp med at jeg snakket i ca en halvtime med en av gutta, før han plutselig sa vi skulle ut en tur. vi ente opp hjemme hos kompisen hans, hvor vi hadde sex. for så og gå vidre på nach, hvor vi ente opp i stamp hvor det skjedde en del. husker bare navnet, men ikke noe av utseendet. redd for at jeg hadde ølbriller, but who cares. one night stands er digg

Celine

09.07.2015 kl.01:04

Som student blir det selvfølgelig litt flørting og moro på byen. Men kleina meg totalt ut når jeg endte opp på nachspiel med medstudenter (da også samme studie, kremt kremt), og venninna mi dro med seg de andre i taxi hjem. Jeg hadde småklina litt med fyren jeg var hos på tidligere fester, og vi var jo venner. Endte den kvelden med å kun overnatte og se fotballkamp sammen dagen etter. Men så skjedde dette flere ganger, og vi endte jo opp med å ha sex en kveld. Utrolig nok, vi våkna og lagde frokost, så fotballkamp mellom våre favorittlag og slappet helt av. Er i dag gode venner og har overnatta og festa sammen flere ganger, men uten sexen. Så, man kan visst finne seg en venn i det man trodde skulle bli den ene kvelden og aldri mer snakke sammen. Verden er flott!

ani

09.07.2015 kl.01:08

verste walkofshame er bunad på 18.mai.

=)

Christina

09.07.2015 kl.01:12

Ahh.. One night stands. Var såå frisluppen og digga det før, skjønner ikke hva som har skjedd med meg nå? Virkelig på tide å slå ut håret å få seg no kjøtt mellom bena! Det er jo så digg! Eller; kan være digg 😂

Ellers må jeg få si at jeg digger deg og bloggen din! Dårlig på å kommentere, mem leser alt og følger deg på snap. Du er så forfriskende i en hektisk hverdag! Digger StyleConnection merket også, skal aaabsolutt inn å shoppe litt når økonomien bare tillater det ☺

Ha en super sommer, skjønne kvinne!

Isabel Hausvik

09.07.2015 kl.01:21

Er ikke så god på å kommentere men etter jeg startet min egen blogg vet jeg hvor motiverende det kan være. Det er ingen bloggere som er som deg. Skulle seriøst ønske vi var venner på ekte haha blir glad hver gang jeg ser deg. Du er så rå! Har ikke ord for hvor mye vi setter pris på at du er den du er, og gjør hverdagen vår litt lysere :D

Anonym

09.07.2015 kl.01:30

Haha, du er så morsom altså. Hadde satt skikkelig pris på om du kunne nett sjekket innom bloggen min. :)

www.aiam.blogg.no:))

Direktøren

09.07.2015 kl.01:53

Dette her er desverre bare noe

grumsen i samfunnet driver med hvis

du vil ha god samvittighet så burde dere

ikke gjøre som dette men heller tenke nøye

om før dere deler kroppsvæsker med fremmede

Miapia

09.07.2015 kl.02:21

Tipper Lisa ikke blir mnd's leser 😂

Malin :) :) :)

09.07.2015 kl.08:22

Du er bare helt rå, Kristin! Utrolig bra innlegg!

TOMMEL OPP!

Julie

09.07.2015 kl.09:32

Til lykkemisjonen (hun som kommenterte litt lenger oppe her): Det er ikke Kristin sitt ansvar å oppdra din datter. Det er Kristin sin blogg og hun kan faktisk skrive om det hun vil. Det er sant det du sier at Kristin har et visst ansvar på grunn av at hun har en kjent blogg, men hun har fortsatt ikke skylda i hva folk velger å tro på/gjøre. Det finnes mange oppegående mennesker som leser bloggen til Kristin og som ikke lar seg påvirke bare av en sextalk, så dise innleggene er vel mer retta til dem. Hvis du er så redd for at datteren din skal spre beina for hver eneste gutt på byen, så burde du heller lære henne at sånne ting ikke er ok med mindre du er erfaren med sex og hva sex innebærer. Vil ikke akkurat si at one-night stands er for folk som aldri har hatt sex før. Det er jo mest for folk som er gamle nok til å dra på byen, og da gjerne 20+. En annen ting, hvis du er redd for at datteren din skal bli påvirket av tekster som dette, så er det kanskje en ide å begynne å skjerme henne fra nettet. For her på nettet leser man MYE rart, og det finnes flere blogger og tekster der ute som er 100 ganger "verre" enn dette. Lykke til!

Julia

09.07.2015 kl.10:21

Gotta love sex talk!

Jeg mener, tilfeldig sex er morsomt, spennende og ikke minst noe man baremå oppleve før man slår seg til ro. MEN, jeg har lyst til å korrigere deg pitte litte granna. Kun fordi jeg er en petimeter :D Du sier at tilfeldig sex ikke har skadet noen. Deeeet har det jo da. Det er mye som kan gå galt. Men jeg skal ikke remse opp det i det vide og det breie. Men jeg syns jeg måtte nevnes. Men med alle forbeholdt for å bevare sikkerheten, så er et one nights stand helt innafor. Og det trenger å bli sagt!!! Vi jenter kan da for f*** meg også gå ut for å få oss noe! :D

Leila

09.07.2015 kl.11:07

Hei Kristin! Lest blogggen din en stund nå, å er vel andre gang jeg kommenterer. Liker og lese det du skrive. Du skriver bra, samtidig som du er litt badass ;) Fett innlegg! Kan vel si at jeg kjente meg igjen i så å si alt ;p Favoritt blogger #1. Digger personligheten din :) Keep up the cool work! Med både blogg og kolleksjon :)

Btw, Rita Ora er min favoritt designer, og vi har endelig fått en norsk designer som kan måle seg med henne!

Hugs

MK

09.07.2015 kl.11:26

Haha! Jeg har aldri hatt en sånn type klein one nighter som du beskriver her, så vet ikke om jeg er helt enig. Men ser greia :)

09.07.2015 kl.11:26

hehe One night stand ja.. jeg har studert å bodde en god stund i Volda vi hadde fadderuke å møtte en som kom like ved der hvor jeg bor i Asker åmerådet. vi endte oppe i sengen hans der hvor han var på besøk selvføgelig hadde vi Sex. men det har skjedde flere ganger når jeg har vert hjemme på ferie og han har vert der oppe og besøkt kompisen sin. problemet er det at han viste interesse i fjord sommmer han møtte familie jeg møtte han sin familie etc.. teknisk nesten kjerster men så sier han plutslig en dag at han vil ende det å bare være fuck friends jeg syns det var vansklig å gå fra å vær betatt til fuck friends. men jeg møter han fortsatt og når jeg har vert hos han og overnater eller bare vert der på dagtid og skal hjem, så sier han jeg sender deg en melding eller ringer deg. skjer det nei han ringer aldri og sender aldri melding så jeg har funnet ut at en sån type er ingenting å spare på.

men One night stand som er den ene gangen og ikke mer (just this One time) det er jeg enig om at er lov.

Karoline E.N

09.07.2015 kl.11:59

Haha, for et herlig innlegg Kristin :) jeg har hvert i et fast forhold siden jeg var 18, så one night stand har jeg aldri hvert borti faktisk. Og da j hadde sex første gangen som 16 åring, var det med min daværende kjæreste! Men uansett, super flott at du deler sånne innlegg med oss, det er lærerikt 😃 ønsker deg en super fin dag - klem

Kristin

09.07.2015 kl.12:08

Beste sextalken hittil!;)

Alle bør ligge litt rundt før de slår seg til ro, mener jeg:)

lykkemisjonen

09.07.2015 kl.12:08

Julie: Jeg har ikke påstått at det er Kristin sin oppgave å oppdra min datter. Men det må jo være lov å si ifra at jeg ikke syns denne typen oppmuntring er bra og sunt? Jeg planlegger å gi min datter gode verdier og selvrespekt. Og håper at hun vet bedre enn å hoppe til sengs med- og dele kroppen sin med hvem som helst.

Men desverre er det jo kun så mye vi som foreldre får gjort, vi vet alle at på et eller annet tidspunkt har de fleste ungdommer en løsrivningsprosess fra foreldrene da vi som foreldre ikke lenger er de "kuleste", og da ser de gjerne opp til forbildene sine, ungdommer på sin egen alder- eller litt eldre. Og som såpass stor blogger har man et ansvar! Det er nå min mening. Og siden denne bloggeren har sagt sin mening om one night stands, må da jeg også få lov til å si min?

Ønsker deg en god sommer videre:)

09.07.2015 kl.12:46

Oppfordre unge jenter til one night stand ja.. da har jeg lest det og

Kleint kleint kleint kleint kleint

09.07.2015 kl.13:01

Jeg hadde nettopp blitt dumpa av en drittsekk og tenkte at nå er det på tide å finne seg en ny type for en natt. Venninna mi hooka meg opp med den drit deilige typen (han veit det sjæl). Endte opp med at jeg sitter nede i sofaen med han, venninna mi og kompisene hans. Plutselig smeller det fra han; vil du være med opp å se på papegøya mi? Jeg bare ler og sier ok. Det morsomme er at når vi kom opp i andre etasjen så var det en papegøye der.

Anyways, vi endte opp med å ha AMAZING sex! helt til kompisen hans kom inn å begynte å klå på meg fra siden og ville ha trekant og fysj og æsj. Dagen derpå våkner jeg i armkroken hans og han hadde mista piercingen i nippelen. Haha, og kompisen hans var jævlig lei seg for det som skjedde natten før.

Møtte han to ganger til, like bra knull hver gang! :D

Karoline

09.07.2015 kl.13:11

må legge til en ting: BRUK KONDOM!

man tenker gjerne at man får ikke kjønnsykdom, men det er vanligere enn man tror og det kan skje DEG.

Det er ikke kleint å bruke kondom, det er en investering i egen helse!!

Reisaren

09.07.2015 kl.13:18

Har selv vært singel hele livet (med unntak fra barneskolen), og hatt en del flørter som ikke har ført noen steder. Har derimot hatt noen ålreite one night stands (faktisk) MEN flertallet bikket mot den andre siden, for å si det sånt. Har derfor gitt meg litt med det, men har mange rare historier.

For eksempel da jeg var i utlandet, laangt laangt unna - og begynte å prate med en rimelig heit, australsk surfer. Det viste seg at han var 40 år, men han var ærlig om det og jeg bare lo - for jeg syntes ikke han så så gammel ut. Han lo selv, da han fikk vite min alder, for eldste sønnen hans var født samme år som meg. Vi ignorerte aldersforskjellen og dro etter hvert til hans hus.

Han viste meg bilder av familien (haha), hadde tre barn og var separert (sa han i hvert fall selv) fra kona. Så vi hadde en veldig hyggelig natt, og han behandlet meg bare kjempebra. (Vært borti noen drøyt respektløse folk, og han her var snill som et lam). Det komiske i historien, var da klokka 7 på morgenen, sønnen på 20 stakk hodet inn og sa "Bye dad, I'm going to school".. Heldigvis lå jeg andre veien så slapp øyekontakt. TAKK OG LOV, det skal mye til for å gjøre meg klein men det ville ikke blitt det festligste møtet i mitt liv.. Lå man der med faren hans liksom

Guro

09.07.2015 kl.16:20

Jeg har gått i den fella du beskriver her ikke bare en gang, men flere! Forelsket meg etter et one night stand, jeg blir flau når jeg tenker på det nå i ettertid, bare litt morsomt å kjenne seg igjen og høre at det er flere som gjør det samme :p Jeg er også evig takknemmelig over å ha kjæreste idag og kunne tenke tilbake på alle one night stands som en erfaring å ta med seg videre, selvom det har vært mange som ikke er nevneverdige engang!

Tusen takk for at du er så åpen og ærlig, det er en grunn til at jeg klikker meg inn hver dag og at du er en av favorittbloggerne mine!

Ha en strålende torsdag og lykke til med bursdagsfeiring i morgen :D

09.07.2015 kl.16:45

Det virker digg, men er personlig noe jeg ikke ville ha gjort. Jeg blir utrolig lett forelsket, og det kan være vanskelig for meg hvis han andre ikke vil noe mer.

En annen ting jeg føler få nevner er å være trygg på hverandre... for å ha sex med noen må jeg kjenne dem ut og inn for å være komfortabel og kunne slippe meg løs. Sex er jo det mest intime og nærmeste to mennesker kan komme hverandre, og jeg klarer ikke slappe av med en jeg ikke kjenner så godt. Dette er bare min erfaring, litt klining går helt fint :) Andre får gjøre som de vil, de er heldige som er komfortable nok!

Andrea F

09.07.2015 kl.17:08

Jeg... Jeg vil først starte med at jeg digger disse innleggene og de råda du legger til!

Såååå, til dere lesere, som kanskje ikke leser dette.. Men hvert fall, jeg synes det er ganske sykt at dere setter dere ett mål at dere SKAL ligge med han, uansett hva? Hallooo... DU SKAL?

Karianna

09.07.2015 kl.20:10

Ler høyt og er så enig i det du skriver Kristin! :) Du er den råeste damen ever!! Jeg kjenner meg veldig igjen, og selv har jeg en fast venninne som bruker å hente meg etter one night stands, så kjører vi alltid innom Burger King hvor jeg spanderer mat ;) Og hver gang ler jeg av meg selv der jeg forlater vedkommende med skyhøye hæler og kort kjole ;)

Helene

09.07.2015 kl.22:45

Min gøyeste/rareste one night stand.. Det tror jeg må være i 2012 når jeg var på et stort ute-arrangement i Trondheim, og det regna og stemninga var veldig laber. Endte opp med å sitte med en fyr som kjeda seg like mye, og etter å ha snakka i en time om hvor kjipt været var spurte han "skal vi stikke hos meg å ha sex?". Og bløt til skinnet og så iskald som jeg var, så var jeg ikke vond å be.

Etter han sovna snek jeg meg ut og fikk skaffa en taxi, og da jeg våkna dagen etterpå lå det en melding i innboksen om hvor skuffa han ble over at jeg snek meg hjem uten å ta farvell.

I dag har vi vært samboere i nesten 4 år, så man kan virkelig få noe helt annet enn man ser for seg ja :)

Jente 25

09.07.2015 kl.23:08

For ikke lenge siden ble jeg med en fyr hjem, en svenske faktisk, som jeg hadde snakket litt med på facebook. Vi satt hjemme hos han, drakk vin og koste oss, deretter for vi på byen, drakk, danset og råååklina. Kjekkeste kvelden på leeenge. Ettervhert så gikk turen hjemover, og vi hadde sex. På en måte var det bra sex, på en annen måte ikke. For det første, så varte sexen jæææævlig lenge. For det andre, så føltes det ut som han prøvde å stappe kuken inn i livmora mi. Kuken var alt for lang for musa mi, hahaha...! Etterpå da vi var ferdige sprang jeg på toalettet. Og det RANT blod ned mellom bena mine, ikke rart når kuken var 5 cm lengre enn hva jeg har "kapasitet" til hah ;-) Har aldri skjedd før! DET var så flaut. Måtte fortelle han det da jeg kom tilbake, så han ikke skulle få sjokk da han gikk på toalettet etter meg.

Og det verste av alt... han hadde SELVFØLGELIG hvitt laken på senga, guuuuud! Våknet neste dag, blodkladdemerker over alt, jeg trodde jeg skulle dø.. Bare: "Ehm tror du må skifte på senga de hehe.." Jeg kledde på meg, fikk et kort å kleint kyss, og sprang ut dørene. Lo av meg selv... Har ikke noe kontakt med han nå, for det viste seg etterhvert at det var en annen jente med i bildet også! Mygad.. Men jeg ser han jo på trening nesten hver dag, supergøy... Har lyst til å synke i jorden. Det er hvertfall ikke mannen i mitt liv, med en kuk som er lang og tynn haha... Life goes on ;-)

Jente 20 år

09.07.2015 kl.23:59

Hmm.. Etter jeg fikk kjæreste for 4 år siden fant jeg ut at Sex skal være noe mellom to personer som elsker hverandre! Såklart kjenner jeg følelsen av å ha litt lyst å være spontan, men jeg klarer det ikke lenger, SELV om jeg hadde vært singel. Liksom fått mer selvrespekt, og ønsker ikke være løs.

Fikk for ikke lenge siden tilbudet om å ha sex med en som var med i Paradise Hotel i år, men næsh, hadde jeg vist det var mer enn en natt såå.... ;);)

Emma Julie

10.07.2015 kl.00:33

Kjempe bra skrevet! Liker disse saftige innleggene, hehe. Du kommer med gode tips og det du sier er sant. Go girl :)

S

10.07.2015 kl.01:06

Var i et langt forhold fra jeg var veldig ung, perioden rett før alle begynte å feste skikkelig og slikt. Da tenkte jeg aldri på meg selv som en person som ønsket et one night stand. Men da det ble slutt etter noen år, så gikk det faktisk bare 3 dager til mitt første one night stand. Skal innrømme at jeg angret der og da, sidne det var så rett etter, og vi hadde avsluttet ting ganske fint. Men herreguud så lei jeg var av forhold, og jeg misunnet vennene mine som bare kunne slå seg helt løs og drite i alt. Vell, noe er det to år etter bruddet, og la oss bare si at jeg har hatt min del av casual sex. Og jeg elsker det, helt ærlig. Det er jo såå digg å kunne tenkte at det bare er sex, og det trenger ikke å bli noe seriøst ut av det, ingen forpliktelser, bare en deilig orgasme, så kan du gå hjem til deg selv og lage frokost liksom. Nei, blir nok noen år til før denne jenten skal ut å finne seg en mann hun kan slå seg til ro med hehe!

<3 K.

10.07.2015 kl.05:19

Du er tøff som tørr og skrive om dette, det skal du vite :-)

Kleeein

10.07.2015 kl.20:55

Gud, Sex Talk er virkelig noe av det morsomste å lese om!

Det kleineste jeg har gjort, var da jeg dro med en fyr hjem til venninna mi, og hadde sex der etter en fuktig kveld på byen...Hele familien var hjemme..Gjett hvor flaut det var å opp til frokost? Moren hennes hadde liksom dekt på til han også..hjelp..haha

Det positive var at sexen var den beste jeg har opplevd. Hehe..

A

10.07.2015 kl.21:36

Det var det virkelig et par veldig judgemental personer i kommentarfeltene her da. Fikk lyst til å skrive noe retta til dem, dog vet ikke om noen av dem kommer til å lese det. Anyways.

Hva hun velger å skrive om på bloggen, er hennes business. Det er også ofte ting LESERNE ønsker å høre hennes mening om, og tips. Det å angripe henne fordi hun skriver om noe som både hun og lesere synes er spennende, er bare idiotisk og slemt. Greit alle ikke vil lese om det samme, men om du ikke er interessert, så kan du hoppe over dette innlegget og gå videre til neste av interesse. :)

Alle har forskjellige meninger om one night stands, og det er helt flott det, vi trenger ikke alle være like. Men hva en person velger å gjøre MED SIN EGEN KROPP er den personens business. Vi kan ikke bare komme å si at "one night stands er feil, du skal bare ha sex med noen du er glad i..." blah blah bullshit. Jeg sier bare, uff. Du kan velge hva du gjør med din kropp, men ikke kom her og prøv å bestem over andres! Om andre har lyst til å få orgasmer men de ikke er i et forhold, så skal de faen meg få lov til det sier jeg.

Og ja, det er MASSE på internet som påvirker både unge jenter og gutter, og om ikke hun ville skrevet om one night stands, så ville de unge funnet det ut uansett. Er noe som heter google også. Ingen personer, uansett hvor kjente de er, kan ta ansvar for hva de unge finner på. Det er nok alltid greit å ta hensyn, men hvor mye hensyn skal man ta? Alle har forskjellige syn på kontroversielle temaer, som sex, og om man skal ta hensyn til alle, må man bare la vær å snakke om det. SÅ KJEDEEELIG. (Om du har en datter eller sønn som du ikke ønsker skal bli eksponert til sex, så er det selvfølgelig noe du bestemmer... Men jeg sier nå bare, når jeg får barn selv, og de blir nysgjerrig, skal ikke jeg være den som tier stille slik at de må lære alt på nett. Jeg vil fortelle dem alt jeg har av kunnskaper, og hjelpe dem finne den kunnskap jeg ikke har selv. Nysgjerrighet er viktig, og så lenge man er åpen om slikt hjemme, så skal alt ordne seg.)

Men noe som er litt konstruktiv kritikk da, er at one night stands kan være farlig, det er alltid en risiko om du ikke kjenner personen og dermed ikke kan stole på dem. De kan f.eks. si at de ikke har kjønnssykdommer, men så har de det. Det finnes mange assholes i verden, som er grunnen til at jeg ikke har turt å prøve meg på det enda. Dog viktig å alltid bruke kondom som mange nevner ;)

Susanne

11.07.2015 kl.04:57

Folk som legger seg op i hva andre velger å skrive om på SIN blogg ercet mysterium, spesielt når barneoppdragelse dras inn i diskusjonen. Jeg mener, hvis dette innlegget, som presenterer både fordeler OG ulemper med one night stands, er er så sykt upassende for barna der ute, burde vel en lignende skjennepreken sendes ut til en hver pornoside på hele internett. Som barn synes jeg det var driitspennende å lese om ting som var litt på kanten, men det førte ikke til at jeg automatisk ble forvandlet til en sexslave uten ryggrad. Jeg leste også blogger av folk med sikikonpupper, men jeg sitter her fremdeles den dag i dag, godt fornøyd med småpupplivet jeg alltid har levd! Nei, ta ansvar for egen kid, ikke vær en av dem som klikker på barbie og komikere og de få bloggerne som skriver MORSOMME ting, plis. Dette er forsåvidt heller ikke en mammabogg, eller toys'r us sin hjemmeside:)

Hahhaha jeg ler forresten av meg selv, nå som jeg har kommentert tre av innleggene dine, Kristin, på sånn to timer, alle gangene ganske irr i toppen, med myyyye på hjertet! Klokka er 0500 og jeg blamer deg for at jeg ikke sover om nettene! (Dårlig innflytelse!! HEHE)

StyleConnection

11.07.2015 kl.12:22

Susanne: Haha, Susanne!? Jeg DIGGER DEG!!!

05.08.2015 kl.01:41

skriv om hvordan man skal ta på seg selv

Skriv en ny kommentar

hits