UKENS...

Yoooo!

Er dere på ferie hele gjengen eller? Haha! Dere er jo så stille, men det skjønner jeg godt. Kan ikke lese blogg i 30 graders trope, vett, haha!

Det er på tide å oppsummere uken som gikk.. BOOM!

CRAVING:

Mmmmm.. Norske moreller! Yum, yum, yuuuuuuuuummyyy! Smaken, konsistensen.. Jeg får bare ikke nok, og kan spise meg både stappmett, kvalm og uvel på disse røde, norske, velsmakende og altfor gode herlighetene. Moreller gir livet mening, haha!

WANDERLUST:

Denne uken har jeg vært skikkelig keen på Las Vegas. Jeg elsker Veags.. Vegas er LIVET! Jeg elsker denne harry plassen midt ute i ørkenen, alle lysene, den grisete maten, og selvfølgelig gamblingen, haha. Det er faktisk ikke så lenge til Dennis og jeg befinner oss på et av Vegas' mange casinoer, og jeg klarer nesten ikke vente til vi kommer frem!

GLADMELDING:

Det er søndag og på tide å kåre en ukesvinner i SOBAZAAR x StyleConnection konkurransen! Gratulerer så masse til @elineeliassen, som stikker av med et gavekort til en verdi av 2500NOK - HURRA!

Til dere andre deilige deltagere, så er det fortsatt hele tre sjanser igjen!

Last ned SOBAZAAR-appen på din telefon.
Lag en kollasj/board med dine StyleConnection-favoritter!
Publiser ditt board på Instagram hvor hashtags som #styleconnection og #sobazaar er inkludert. Du kan laste opp så mange boards du ønsker! (Har du ikke iPhone, kan du legge ut et bilde av ditt favorittprodukt fra shoppen, og tagge dette med samme hashtags)

LÅT:

Beaten, stemmen, låten! Swim Good er en låt som er superdigg å høre på til enhver anledning.. Perfekt i dag når jeg ligger utkjørt og slapp på såffan.. Frank Ocean kan kunsten å få meg til å senke pulsen - love it!

INSTAGRAM: 

@sophlog, you rock my world! Fytti rakkern for en glad, fargerik og sprudlende profil, og en svingom innom denne gjør det garantert i knallgodt humør! Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg er supermisunnelig på den sinnsykt festlige pool float- samlingen hennes, og nå er samtlige herligheter klikket hjem fra ebay, haha!

NYHETSARTIKKEL:

Kanskje noen av dere har sett artikkelen på dagbladet.no allerede? Hvis ikke kan dere klikke dere inn under her for å lese mer om hvordan det gikk med PH-parene fra de tidligere sesongene.. Tenk at det bare er D-dawg og jeg som er sammen fremdeles da? Det er jo litt koselig, er det ikke? 

WANTIE / LÆTTIS:

Det kommer vel ikke som et sjokk at jeg har hatt sjuuukt lyst på opptil flere sjukt fete pool floats, og etter noen timers leiting fikk jeg søren meg klikket hjem noen slike fra ebay.

Det villeste var da Belinda fortalte at den siste og villeste, world wide fetisjen til flere tusen kvinnfolk, er å gnikke musa inntil slike floats til det går for dem, og da må jeg bare formidle at jeg IKKE er en av dem med en slik fetisj, og at dette IKKE er hvorfor jeg er keen på floats. Hahahahahaha, jeg ler meg ihjel, og fikk totalt sjokk da Belinda fortalte dette. Her snakker vi ukens lættis og wantie i ett!

HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om hva som har vært ukens høydepunkt, for der troner Palmesus på toppen av listen!

Jeg skal ikke mase mer om hvor fantastisk helgen har vært, det har jeg fått frem allerede, men jeg kan altså ikke huske sist jeg hadde det SÅÅÅ gøy! Det var så deilig å tilbringe helgen med så mange fine mennesker - både kjæreste og hans kompiser, nye venner og selvfølgelig min elskede Belinda! Jeg savner henne sånn.. FOR en uke!

Har dere noen oppturer eller nedturer dere ønsker å dele fra uken som gikk? Kanskje en flause også? Eller en lættis? 

Nå blir det pizza og film.. Perfekt søndagskveld!

LØØV 

25 kommentarer

Fredrikke

05.07.2015 kl.21:13

Hørtes ut som en super uke! Er på ferie i Bergen og skal søren meg melde om en uke med BARE sol og over 30 grader på det varmeste :) Fineste byen i verden <3 Håper du får en super kveld <3

Du er fantastisk og jeg beundrer deg masse! Du og Dennis er søren meg superpower sammen :)

Klemmer

05.07.2015 kl.21:14

Må dessverre kritisere Dagbladet for slett research i Paradise-par-artikkelen sin.. Iris og Øystein fra sesong 1, som sammen med Dennis og deg er historiens søteste Paradise-par, er fortsatt sammen - 6 år senere!

Madeleine

05.07.2015 kl.21:15

ferie i Oslo her! Å er aktiv på bloggen ;)

05.07.2015 kl.21:20

Hvem vant instagram konkurransen ? #delikatsommer

silje

05.07.2015 kl.21:37

Hei, ser ut som aldeles flotte og morsomme dager i Kristiansand dere har hatt .

Moreller har jeg også spist en del av i løpet av noen dager her.Er jo så godt og sundt :)

Det er så koselig og flott at dere holder sammen enda du og Dennis ,og forhåpentligvis er bryllup det neste skrittet dere tar :) hehe ;) Det er lov å håpe på deres vegne ? ;) hehe

Er ikke på ferie enda her nei, men neste onsdag om nøyaktig 1 uke og 2 dager så går turen til 1 ukes ferie til Barcelona.. :)

Har du vært der ? har du noen gode tips ? Blir super takknemlig for tips hvis du har noen :)

Ha en flott søndagkveld :) klem :)

mathilde

05.07.2015 kl.21:41

god sommer.... du er fantastisk for et menneske

,

9

E.B

05.07.2015 kl.21:45

Hei!

Ukas nedtur: I flere måneder har jeg gledet meg til hyttetur med venninnegjengen, og på fredag var dagen endelig kommet. Alt var så bra, vi koste oss med vin, reker og masse prat og latter. Men så da jeg skulle sove, kjente jeg kroppen begynte å jobbe, vondt i mage, kvalme, huepine, feber og en skikkelig uro så jeg fikk ikke sove.. Yes da, hadde mest sannsynlig spist noe jeg ikke tålte, så lørdag morgen reiste jeg hjem igjen.. Det som skulle vært sommerens høydepunkt ble sommerens nedtur.. fml..

05.07.2015 kl.21:47

Blir det ikke måndens leser :P du var så flink til å prioritere måndens leser før, men synes ikke du tar det like mye på alvor lenger ..........

Karoline E.N

05.07.2015 kl.21:51

God kveld 🌴🍓 her ligger jeg som et slakt på sofaen etter en digg middag og her skal jeg ligge til jeg skal legge meg, om ikke så veldig lenge! Denne helgen har hvert herlig :) moreller, det er godt det! Men kunne smakt en hel morell i hele mitt liv, og fant fort ut at j ikke tålte det 😔 men den ene morellen smakte så digg, at j flere ganger vurderer og eta det igjen! Jeg har hekta på sorbe is med mango fra diplom is (andbefales) den er så nam! Jeg må bare si igjen, at j digger disse innlegende 😃 gratulerer så mye til vinneren av gavekort! Ønsker deg en super fin søndags kveld - klem

line marita haukås

05.07.2015 kl.21:59

Synes moreller er sykt godt :D de er noe med smaken gjør at det ikke er lett å slutte å spise det :)

Du må fortsatt ha en fin søndag kveld videre ^^

Susannecasandra

05.07.2015 kl.22:06

så bra at du har hatt en fin uke Kristin 😊

Mitt høydepunkt var at jeg fikk møte deg i virkeligheten etter å ha følgt bloggen din i 4 år 😊 hehe

Ha en fin søndag videre<3

Susanne S

05.07.2015 kl.22:51

Uken din har vært så sommerlig og koselig! Her hos min familie holder vi på å flytte. Flyttekaos overalt! Men en så utrolig god og sprek familie jeg har! Alle og en hver, både barn, voksne og eldre har hjelpet til med å skru møbler og få alt på plass. Er så takknemlig. Mamma og pappa hadde nok ikke klart alt alene.

Hvertfall, høres ut som du har hatt en deilig uke, og det fortjente du! 🌸💐🌷 helt utrolig hvordan du og Dennis passer hverandre så perfekt. Dere er liksom sydd etter hverandre. Dere har så lik stil, selvom du er irritert ler du alltid litt av Dennis og det er så viktig! Å kunne le sammen, og ikke bare ta seg selv så høytidelige og være alvorlige hele tiden! Måten Dennis noen ganger ser på deg i videoer osv, wow. Tror har har veldig mye respekt for deg og han setter utrolig stor pris på deg. Han trenger deg virkelig i livet, og du trenger en så herlig mann. Man er liksom sikre på dere. Det er en slags trygghet å se dere sammen.

Meen heisann, nå gikk jeg litt ut av sporet! 😂 ha en nydelig søndags kveld og få litt ro i sjelen etter en dundrende helg! Mange gode klemmer fra meg til dere begge to ❤️

krist.in

06.07.2015 kl.00:26

gøy uke ! Jeg følger med på snapchat - men er vanskelig å oppdatere seg på favorittbloggen med supertregt nett i barcelona !

Ingrid

06.07.2015 kl.04:45

Har du linkene til flytemadrassene du bestilte? :)

Guro

06.07.2015 kl.07:03

Ukens opptur er rett og slett den fantastisk deilige leiligheten vi ferierer i her nede på Venice Beach. Den er fresh, stilren og har fargerike detaljer. Tenkte jeg skulle tipse deg om denne fantastiske leiligheten, siden jeg vet du liker slike steder.

skal du feriere her, bør du sjekke ut boutique hotel 444 ;)

silje ML

06.07.2015 kl.08:16

Hørres ut som du har hat en gøy uke :D Kan du ikke legge ut linkene/bilder av tingene du har bestilt? Så gøy å se!! Selv har jeg bare jobbet hele uken mandag til søndag, så har ikke skjedd så mye, men klar for en uke fri nå:D satser på godvære kommer.

Hege B

06.07.2015 kl.08:35

Halla! Høres ut som du har hatt det supert på Palmesus og det kommer veldig godt frem på både snap og bildene du legger ut😁 driiitkule badeleker haha! Mon tro om jeg kansje skulle gått til innkjøp selv? 😂 Her har ikke ferien startet enda, så ikke mye høydepunkter enda! Men når sola titter frem er jeg veldig fornøyd😍 reiser bort en uke snart uten dekning. Kommer til å få abstinenser av å ikke få lest blogginnlegg😳 meeen, da har jeg iallefall mye lesestoff og glede meg til! Kos deg videre flotte frøken 😘

Camilla.

06.07.2015 kl.10:12

Åh! For en utrolig fin uke og helg du har hatt! :-D Nå gleder jeg meg enda mer til jeg skal på Festival om under ti dager! ÅÅH <3 <3

Emma Julie

06.07.2015 kl.11:04

Virker som du har hatt en strålende uke! Haha må le av historien til Belinda om badelekene. Ha en flott mandag :)

06.07.2015 kl.11:12

Jeg blir glad av å se på bildene dine, og glad av å lese om uka di :)

Denne uka har jeg virkelig kost meg i finværet, senket skuldrene og virkelig kjent på det å ha ferie. Herlig følelse!

Ny uke, nye muligheter. Håper denne uka blir like fin som den forrige :)

06.07.2015 kl.16:13

http://hijabii.blogg.no/

Maiken

06.07.2015 kl.19:22

Jeg har spist moreller hele uka og fysøren det er godt!! hahah lættisen din var bra, det er jo egentlig litt sykt også men er vel lite som overrasker meg nå i 2015 :) Jeg har faktisk fulgt den instagram brukeren en stund og der er det bare farger og glede all the way!

Helga

06.07.2015 kl.22:34

hahha, lo godt av ukens lettis. Greit å få avklart at du ikke bruker pool lekene til å gnikke musa :))

Ellers har uken min bestått av jobb man-fre. I helgen har jeg vært en tur i Haugesund - og der har de jonaåå fine strender. Været var descerre ikke helt med oss - men koselig piknikk på stranden ble det lørdag. (Med bukse og genser.. Vell å merke)

Søndag klarnet været - og årets første (!) båttur sto på planen. Herlig å ligge seg frempå "dekk" og sole seg mens bølgene slår mot båten og gamle mødre sitter inni og bekymrer seg vilt for barna der ute... Heheh. Unnskyld mamma. Vi retunerte til bergen nå, søndags kveld, og imorgen starter siste arbeidsuke. Teller ned dager nå... *gleder meg sånn*

Nina hoel

07.07.2015 kl.06:06

Jeg og min hunk har kjøpt oss hus, så her går dagene på innflytting, er så sykt lykkelig nå, så kommer sterkere tilbake til deg når alt er på plass :)

Lo litt av ukens lættis, syke greier 😂 hahaah

Ha ei fortsatt fin uke, Kristin ✌🏼️

Andrea

10.07.2015 kl.17:29

Ukens sjokk:

Var på ferie i Rhodos, også hadde vi og nabosvenskene nasj på hotellet. Og helt ut av det blå dukker det opp en mann med grønt hår som balanserte oppå en tre meter høy vegg, han gikk bort til taket på enden av bakhagen vår. Før han snudde seg tok løpefart og falt ned den 3 meter lange veggen!! (sykeste jeg har sett noen gang, og utrolig nok gikk det helt bra med han!)

Ukens lættis/flause:

Jeg og en av svenskene gikk på en lang tur (vi fant ikke hotellet) Også måtte jeg snakke engelsk til han siden han ikke forsto norsk. Også spurte jeg om han ville se etter et toalett med meg, men han mistolket det og trodde jeg ville ha sex med han på doen. Og da forklarte jeg at vi skulle ikke ha sex, men vi skulle på do, og at jenter sitter og tisser, mens gutter står og tisser. Og da trodde han at jeg skulle sitte på do og tisse, mens han sto og tisset oppå meg!

Dette var veldig surrete, men gud så gøy det var!!

Skriv en ny kommentar

hits