UBESKRIVELIG BEUNDRINGSVERDIG!

God morgen, kjære venner ♥

Steike ta så tidlig da gitt! Men sånn er det når man skal roadtrippe nedover til det glade sørland, og komme ned tidlig nok til å ikke gå glipp av noe som helst, haha. Endelig er det duket for Pamesus i deilige Kristiansand, og vi gleder oss sååå! 

Men først.. Jeg ser at flere av dere fikk sett mamsen og meg på God Sommer Norge i går, og tilbakemeldingene rører oss begge to. Tusen takk, skjønninger! Dere er så fine ♥ Episoden ser dere på Sumo HER, om dere gikk glipp av sendingen. 

Jeg er så heldig som har en så flott og sterk mamma. Hun har slitt med kraftig angst i mange år, både før og etter jeg ble født, i tillegg til MS. Likevel har hun vært den beste mammaen en datter kan ønske seg.. Så sterkt, tøff og fantastisk, og hun har virkelig gjort alt for at jeg skal ha det bra.

Det er vanskelig å i det hele tatt prøve å sette seg inn i situasjonen.. Tenk da.. Du har akkurat født en datter, og så rammes du av et kraftig angstanfalll. Du er livredd for å fortelle dette til noen i frykt for at din nyfødte datter skal bli tatt fra deg, og i tillegg begynner du å kjenne på MS symptomene.. Du mister følelsen i fingrene og armene, deretter større deler av kroppen.. Du mister synet på det ene øyet, og i tillegg sliter du med denne angsten. At man med alle disse plagene kan være den beste mammaen i verden - alltid en klippe, så smilende, glad, positiv og sterk, er så ubeskrivelig beundringsverdig..

Mammaen min er en heltinne! Hun er en fighter! Hun er den som betyr mest for meg i hele verden, og ingen ord kan beskrive hvor høyt jeg elsker henne!Se på oss da.. Det er ikke vanskelig å skjønne at jeg hadde en vidunderlig barndom!

I God Sommer Norge snakker vi begge åpent om sykdommen, og hvordan den påvirket oss begge to da jeg vokste opp.. Absolutt verdt å ta en titt, for å bli enda bedre kjent med oss, og da spesielt den fine mammaen min ♥ Og til de som lurer, var jeg iført både skjørt, topp og armbånd fra StyleConnection. 

Vi skravles fra sørlandet, fininger.. Husk å fortelle den som står deg nærmest, at du er glad i han eller henne! Disse ordene kan man ikke si for mye - jeg er glad i deg!  ♥

God og varm klem fra meg!

22 kommentarer

Mathilde

02.07.2015 kl.07:54

hei! Så søtt skrevet!! De klærne du hadde på i

Går var veldig fine!:)

Susanne S

02.07.2015 kl.08:15

God morgen, kjære Kristin! Er så utrolig koselig å se hvor mye du setter pris på moren din, og hvor mye hun betyr for deg. Jeg tror ikke jeg er så flink å sette pris på mamma, men dette åpna virkelig øynene mine. Når jeg leste dette innlegget innså jeg hvor fantastisk mamma er. Er det en person som ALLTID er der for deg og ALDRI forlater så er det mamma. Uansett du mister kjæresten, venner og om du føler deg alene så er hun alltid der for å prøve å muntre meg opp. Selvom jeg kan være tidenes bitch mot hun selvom hun ikke har gjort meg noe, stopper hun aldri å prøve å klemme meg.

Du er virkelig en rollemodell for meg, Kristin! På klær, personlighet og alt du har oppnådd.

Det har vært en litt mørk periode for meg i det siste. Har følt meg ensom og hatt mange dager i sengen hvor tårene har trillet. Men hver gang tar jeg en tur innom bloggen din, eller ser på videoer av deg. Vet du hva? Da kommer smilet, håpet og livsgleden igjen. For hver gang jeg ser inspirasjonen fra bloggen din får jeg litt mer glede. Så vit at du betyr mye for mange, og jeg er ganske så sikker på at det ikke bare er jeg som ser på deg sånn. Hvertfall, stå på videre! vi heier på deg :) Nyt været idag, og en strålende dag!

Forresten, er det noen andre steder man kan se intervjuet med deg og moren din? Har så lyst å se det, men har ikke sumo :(

Berit

02.07.2015 kl.08:16

Såg deg i går og det jeg likte best var det med lebestiften. Det har jo faktisk noe å si og det rørte meg. Kjenner også ei som står veldig nær som har MS og det er ikke å spøke med.

Ha en fin dag!

Tea

02.07.2015 kl.09:55

Hei Kristin!

Synes alltid du har mange gode innlegg med tekst og historier, men savner litt å se oppdateringer med skinnende farger av flotte antrekk. Gleder meg like mye hver gang du oppdaterer bloggen :)

Karoline E.N

02.07.2015 kl.10:32

God morgen, fine Kristin 🌴☀️ Her har vi hvert oppe et par timer alt, og driver og legg gulv :) eller, gubben legg gulv og pappaen min kjem straks for og hjelpe til. Jeg hjelper kunn til når det trengs! Så jeg får tid til og sole meg litt mellom slaga :) jeg så selvfølgelig på tven og i går, og jeg må bare si: for en dame, for en helt! Hun oser godhet, sterk, snill og viljestyrke! Historien deres rørte meg og jeg må innrømme at det kom en tåre eller to. Jeg kunne se at kjemien mellom dere, og det var utrolig fint! Bare det at du strøk mammaen din på skulderen når hun snakket om sykdommen og barndommen, viser bare hvor gode dere er mot hverandre. Moren din er en tøff dame, og hun kler den røde lebestiften mer en noen annen! At din mor har brukt den røde lebestiften siden du ba henne om og sette den på, viser bare hvor mye hun gir av seg selv, og det er beundringsverdig. Flere bør være som henne! Mange som har mye mindre plager som klager hver eneste dag, syter og setter seg ned og sier vil ikke. Men moren din, hun har bein i nesen. Selvfølgelig skal man få si i fra at man har vondt, for har man vondt så har man jo vondt. Men jeg kjenner et par som ikke gjør noe annet en og snakke om vondtene sine og sykdommene sine! Jeg håper disse så på moren din og deg i går, og fikk litt innspirasjon. Jeg har i hvertfall fått det av og høre og se om moren din og det forholde dere har :) selvom j har tidenes beste forhold til mammaen min, var jeg ikke like flink til og si at jeg var glad i henne, men etter og har lest dine innlegg har jeg blitt mye flinkere til og si til dem jeg er glad i, at jeg er glad i dem ☺️ Jeg har skjønt at det er viktig! Jeg vil også takke mammaen din og deg som står frem og deler historien deres med oss andre. <3 skulle ønske jeg kunne gitt dere begge en stor klem, men sender den i stedet. Hihi! Nei, moren din er jaggu en flott dame, det skal hun vite.

Jeg ønsker deg en suuper god tur til Sørlandet, måtte palmesus bli like fin som det du er :) måtte helgen din blir knall og jeg skal krysse det som krysses kan for at dere får knall vær ☀️☀️🌴 bloggen din er fantastisk, takk igjen for at du fins! Klem

Emma Julie

02.07.2015 kl.11:38

Desverre fikk jeg ikke sett det i går.. Synes det er så flott at du hedrer din mor på denne måten! Du viser at hun betyr mye for deg og at hun er super! Kos deg masse på veien mot Palmesus :)

Elin

02.07.2015 kl.12:54

Wow Kristin. Du er absolutt den beste bloggeren i norge! Den jeg gleder meg mest til å lese hver dag. Du er så positiv og engasjert i de riktige tingene også har du alltid noen gode ord på slutten av hvert innlegg for oss som følger deg, det setter iallefall jeg stor pris på :) hver morgen er en litt bedre morgen med din blogg! Klem <3

Gina

02.07.2015 kl.13:13

Å herlighet for et nydelig bilde av dere to :)

Jeg elsker sånne bilder, som sier mer enn tusen ord! Jeg fikk dessverre ikke sett sendningen i går, men har jo lest om både deg og mammaen din tidligere. Jeg syns det er utrolig hvor sterkt bånd dere to har, og hvor mye du setter pris på moren din :)

God tur til sørlandet - kos dere masse!

Camilla

02.07.2015 kl.14:20

Min tante har MS og min mor har en alvorlig muskelsykdom så jeg vet alt om å leve med det. Men dere er positive og det er det viktigste. Så flott hun mammen din.

02.07.2015 kl.16:17

så utrolig fint!! og din mor virker jo bare nydelig. stå på!!!

Nina Hoel

02.07.2015 kl.16:59

så fantastisk Kristin. Jeg så det på sumo i dag å ble skikkelig rørt :)

Skulle ønske jeg kunne kurere mamman din å alle andre syke i verden :)

Ha en superfin dag :-)

worldofliz

02.07.2015 kl.17:28

God tur til Sørlandet:)

Susanne

02.07.2015 kl.17:48

Ser dere vandrer rundt i kr.sand, satser på at dere koser dere, byen vår er fantastisk!

Julie Nomeland

02.07.2015 kl.18:26

Utrolig rørende! Herlig bilde av deg og din mor <3

klem!

Heidi

02.07.2015 kl.18:52

Så nettopp intervjuet på Sumo, og ble rett og slett rørt. Fantastisk å se en mor og en datter med et så godt forhold! Har ikke noe kontakt med min egen mor, men kunne ikke unngå å tenke at hadde vi hatt halvparten så godt forhold som deg og din mor så hadde nok ting vært veldig annerledes.

Alltid koselig å lese bloggen din, Kristin! Alltid masse glede og positivitet i innleggene dine - fortsett med det :) Ønsker deg en strålende fin uke videre!

Helga

02.07.2015 kl.21:06

Dere to - tuppen og lillemor. Fantastisk å se hvor godt forhold dere har, og hvor sterk din mor er. Det står virkelig respekt av den dama, og jeg tror vi mange har noe å lære av hun. Så erlige, glad og oppriktige som dere er også. Nei, dere er bare veldig fine begge to. <3

Ååh, Lykke til på Palmesus Kristin!! Du kommer til å gjøre en fantastisk jobb som host - jeg gleder meg til blogg oppdateringer fra herlige sørlandet. Festival er livet. Klem

SG

03.07.2015 kl.00:40

Å herregud, for en fantastisk mamma du har!

Fikk ikke sett episoden, og har dessverre ikke sumo, eller penger til det :(

Hadde vært spennende å lese mer om historien deres om du vil skrive om det. Åh, håper det går bedre med henne den dag i dag, men herregud for en dame!

Renate

03.07.2015 kl.00:57

Hælledussan for et hærlig bilde! Blir ordentlig glad av å se hvor mye dere koser dere og får ordentlig flashback til sommer og sol på 80/90tallet, da ferieturene som regel gikk til gode besteforeldre som alltid hadde maten klar når man kom :D

silje ML

03.07.2015 kl.08:04

har akkurat sagt opp sumo abonomanget mitt:( Ingen plasser det går an å se gratis eller uten å tegne nytt? Har superlyst å få deg me meg!!

Tanya S. Johnsen

03.07.2015 kl.08:58

Jeg fikk den diagnosen for ett år siden (blir 17 i slutten av måneden), og jeg tenkte det ikke var mulig for meg å bli mor og være den moren jeg alltid har ønsket å bli. Så da jeg så programmet måtte jeg smile, for jeg forstod at du kan faktisk ha en familie osv. Hun ser veldig bra ut til å hatt det i mange år!:)

Mona

03.07.2015 kl.15:49

Nydelig bilde og flott intervju med dere på God Sommer Norge! Rørende, men også humørfylt og herlig :-)

Fint at du er ærlig og forteller om dette. Angst (og MS) er noe som rammer svært mange mennesker, dessverre..

Keep up the good work! Du er en finfin fargeklatt, Kristin!

GOD SOMMER (hilsen en "gammel" eks-kollega) :-)

ingild

04.07.2015 kl.09:50

fantastisk <3

Skriv en ny kommentar

hits