30 SPØRSMÅL OG SVAR!

God morgen, kjære venner ♥

Her er det full fart, og ikke mye feriemodus.. I hvert fall ikke enda.. Så i dag var jeg tidlig oppe for å få unna noen punkter på agendaen, og i tillegg svare på spørsmålene dere har stilt meg. Jeg vet at flere ønsker svar på video, men det blir så altfor kjedelig.. Såpas mange spørsmål på video er ikke innafor, så jeg får heller spille inn noe annet lurt til dere i nærmeste fremtid. 

Alright, here we go!

1. Har du sluttet å legge ut hver dag de fargene å hva det står? Den boken du kjøpte for en stund siden...

JA! Det tok meg over tretti minutter å redigere og mekke disse bildene hver dag. Jeg skrev av teksten i tillegg til å lete frem riktig farge, for så å gjøre denne om til et pantonekort. Jeg har rett og slett ikke tid.. Unnskyld! Boken er nok mulig å kjøpe på Urban Outfitters, så check it out på nett eller neste gang dere er på ferie. 

2. Kunne du tenkt deg å fri til Dennis en gang i fremtiden dersom han ikke gjorde det og du hadde gått å ventet en god stund? 

Haha, NEI! Jeg er altfor "gammeldags" til den slags. Dessuten tror jeg Dennis ville følt seg veldig lite mann, og det var jeg som gikk ned på kne. Et frieri synes jeg faktisk at mannfolkene skal få lov til å ta den fulle kontroll over, selvom jeg synes det er sporty av de kvinnfolkene som tar saken i egne hender, haha. 

3. Varierer lønnen din fra mnd til mnd, eller ligger du gjevnt hver mnd? 

Den varierer, og det gjør økonomien veldig usikker og uforutsigbar. Tidligere var det veldig slitsomt mht. til bl.a. lån i banken. Som blogger og selvstedig næringsdrivende, har man nemlig ikke noe tilgang på en typisk lønnslipp, som er ganske viktig når man skal til banken for å søke om et boliglån f.eks. Nå er jeg derimot ansatt av meg selv i mitt eget AS, slik at jeg får en fastlønn hver måned. Denne har jeg satt så lavt som overhodet mulig, da jeg synes det er viktigere å ha et sunt og friskt firma med god økonomi. Når sant skal sies går alt som kommer inn, rett ut til kolleksjoner og alt som følger med, så økonomien er ikke så mye å skryte av likevel, haha. 

4. Er du religiøs? Hva tror du på?

Jeg er ikke religiøs. Jeg er døpt, men ikke konfirmert i kirken, og kommer heller ikke til å gifte meg i kirken. Jeg trodde faktisk at jeg var en typisk gifte-meg-i-kirken-jente, men etter å ha vært i såpass mange kirkebryllup, har jeg innsett at dette ikke er noe for meg. Gud og Jesus skal ikke være i fokus på vår store dag, og salmer er ikke musikalske innslag jeg er mest begeistret for. 

5. Hvor mange seriøse forhold har du hatt?

Jeg har hatt to seriøse forhold. Det første med min exsamboer som varte i 7 år, og nå med min elskede Dennis!

6. Hva er favorittfargen din of all time?

Min favorittfarge er knæsj rosa, haha. Sitrongul kommer på en soleklar andreplass!

7. Hvem anser du på som din beste venninne?

Min aller, aller beste venninne er Betty. Jeg ser på henne som en søster, og hun vet absolutt alt om meg. Vi kan hverandre utenatt, om man kan si det sånn, og den dagen hun gifter seg skal det bli ekstremt vanskelig å holde tale som ikke varer i det uendelige, haha.

Jeg har ikke møtt en person som er sååå godhjertet som henne. Som alltid stiller opp uansett hva, og som alltid bidrar og hjelper til. Hun har støttet meg så vanvittig mye og bidratt så til de grader når det gjelder StyleConnection - både når det kommer til blogg og kleskolleksjonen, og hun er den beste støtten en kan ha når livet virker vanskelig og komplisert.  

Hvor mange venner gidder forresten å joine på en Elkjøp-messe liksom? Bare for å gjøre min jobbhverdag enda mer hyggelig? Betty gjør sånt. Hun blir med på ting som kan virke gørrkjedelig om man ikke er en blogger, men hun er alltid positiv og engasjert. I tillegg byr hun masse på seg selv, hun er en god lytter og i tillegg flinkt til å stille spørsmål og engasjere seg i livet mitt. Dette er så viktig.. Man kan ikke være bestiser uten å gi og ta like mye, og være der for hverandre, i tillegg til å vise interesse for hverandres liv. Alle burde ha en Betty i livet sitt.. Jeg er så heldig!

8. Har du planer om å fortsette med bloggingen til etter du er 40+?

Jeg tenker å fortsette så lenge både dere og jeg synes det er givende.. Så lenge jeg har noe å dele og noe å komme med. Jeg klarer ikke se for meg slutten på bloggingen enda i hvert fall.. Jeg har så mye jeg ønsker å dele og bidra med. 

9. Hva er din ærlige mening om Caroline Berg Eriksen?

Min helt ærlige mening er at jeg ikke er særlig begeistret. Jeg kjenner henne ikke, så dette er kun basert på det inntrykket jeg har fått på blogg og i media - hun er sikkert en veldig hyggelig og skjønn jente i virkeligheten, men sånn i forhold til blogg, synes jeg hun virker falsk og lite troverdig, og dermed et usunt forbilde. Hele livet virker så staget, hun skal fremstå så korrekt til enhver tid, og jeg synes ikke hun byr på seg selv.

Jeg liker svært dårlig når alt skal være så picture perfect til enhver tid, vi vet jo alle at livet ikke er en dans på røde roser til enhver tid. Nå leser jeg aldri bloggen hennes, det kan jo være hun har endret seg i det siste, men slik jeg oppfatter henne på blogg, så synes jeg hun mangler humor og selvironi. To av de viktigste egenskapene generelt, spør du meg!

10. Etter forrige bloggerne fikk vi se at du og dennis gikk i parterapi, hvordan har det gått?

Det ble med den ene timen, men det var faktisk nok til å bli flinkere til å kommunisere med hverandre. Vi krangler fortsatt til fillene fyker, men vi er blitt flinkere til å ordne opp, og til å snakke skikkelig ut om hva som plager oss ved hverandre. En tur til terapeut er absolutt å anbefale!

11. Hvor lenge har du blogget og hva er det beste med å blogge?

Jeg har blogget siden 2009, og mener det beste med å blogge er å kunne gjøre en forskjell. Å kunne bruke stemmen sin til noe positivt!! Dere skriver til meg at jeg har hjulpet dere til å bli tøffere, til å få bedre selvtillitt, til å bli flinkere til å tro på dere selv, til å tørre å kle dere i farger, og til å og mer faen.. Slike tilbakemeldinger rører meg til tårer, og det er dette som gjør at jeg blogger fremdeles. Dere er min største inspirasjon!!!

12. Hva er det beste med Dennis?

At han er så leken, rar og føkka, men samtidig verdens silleste, morsomme og mest omtenksomme mann. Vi utfyller hverandre helt perfekt, og har det helt vanvittig bra sammen. Vi er bestevenner, og det sier vi til hverandre hele tiden. I vårt forhold er det ekstremt mye latter og lidenskap, og jeg elsker han høyere himmelen!!!

En bonus er at han er ekstremt kjekk.. Han blir bare mer og mer sexy hver dag, og jeg blir bare mer og mer forelsket. Jeg klarer ikke å se for meg et liv uten han, dette er mannen jeg skal gifte meg med. 

13. Hva var det som inspirerte deg til å lage en egen nettbutikk?

Jeg har alltid hatt en drøm om å produsere noe eget, en drøm om å være kreativ og skape noe - noe annerledes! Inspirasjonen var dere.. Da jeg så hvor mange av dere som delte sin begeistring hvor hvordan jeg kledde meg! Det var da jeg tenkte at det var på tide å få fingern ut! Takk!!

14. Drømmereisemål?

Hmm... Jeg drømmer om så mange destinasjoner, men på toppen av listen står Tokyo og Jamaica! Jeg MÅ reise dit snarest, haha.. 

15. Hvordan synes du var å være med i "bloggerene" og synes du det var greit å ha masse kamera rundt deg som filmet hverdagen til deg og Dennis?

Jeg synes dette var en superfin opplevelse, rett og slett fordi jeg kunne vise dere enda mer av hverdangen enn det dere ser på bloggen. Vi begynner jo faktisk å bli ganske vant til å ha et kamera på slep, og det føles helt greit.  For meg var det viktig å formidle følelser og tanker, og i tillegg vise både gode og dårlige sider, i tillegg til sterke og ærlige meninger. Jeg er ikke redd for å by på meg selv, noe som er superviktig i en slik serie. Håper dere likte det dere fikk se!

16. Storbyferie eller strandferie?

Ja takk, begge deler!

17. Hvis du kunne valgt deg en egenskap du ikke har, hvilken?

Jeg kunne ønske jeg var mer tålmodig.. Det hadde vært skikkelig behagelig, haha! I tillegg kunne jeg ønske jeg var mindre konfliksky ovenfor enkelte mennesker. Det er nemlig noen jeg gjerne skulle hatt baller nok til å sette litt på plass!!

18. Fortell om ett øyeblikk der du var skikkelig stolt av deg selv?

Det må ha vært da jeg stod på scenen på BLÅ i mai i fjor, og presenterte StyleConnection for nesten 400 glade mennesker som hadde troppet opp på lanseringsfesten. Herregud for et stort øyeblikk. Da var jeg ekstremt stolt!

19. Sko vs vesker/sekker?

Sko.. UTEN tvil. Sko er LIVET. Vesker not so much.. Jeg bruker lett en pose fra Bunnpris til å ha tingene mine i, haha.

20. Har du kontakt med noen av de du var inne på ph med, foruten Dennis? Hvem?

Jeg har ikke kontakt med noen.. Litt på Facebook, men jeg møter aldri noen av de andre deltagerne. Inne på hotellet befinner man seg i en boble hvor alle blir bestevenner, og følelser for hverandre utvikler seg raskt. På utsiden, derimot, skal det godt gjøres at vennskapet varer. Man er så forskjellig, og når man blir plassert på et hotell sammen på denne måten, bli man gjerne venner med noen man aldri ellers hadde hatt en naturlig tone med.

21. Hva er ditt fulle navn?

Mitt fulle navn er Kristin Elisabeth Linde Gjelsvik. Dette er i lengste laget, så jeg holder meg til Kristin Gjelsvik. 

22. Stavanger vs Oslo?

Dette er en umulig sammenligning.. Oslo er best på tilbud, i tillegg til at jeg har mesteparten av vennene mine her. Stavanger er en vakrere by med mer personlighet og sjarm. I tillegg er det ingenting som slår utelivet i Stavanger - utelivet er helt unikt!

 

23. Hvis du hadde fått tilbudet om å være med på paradise en sesong til, hadde du sagt ja?

Heheheheheh, det tror jeg ikke. Er jeg ikke blitt litt for gammel for den slags? Hadde dere hatt lyst til å se meg i en ny sesong? Nå ler jeg høyt!

24. Kan du skrive litt om fabrikken hvor klærene dine blir produsert, bare sånn at vi vet hvordan arbeiderene har det. Det hadde jeg i hvertfall satt veldig pris på å få vite mer om!

Det viktigste for meg i hele prosessen med å bygge opp og produsere egne klær, er forholdene hos fabrikken. Produsenten/fabrikken er derfor valgt på grunnlag av gode arbeidsforhold, og at den i tillegg er lokalisert så nærme som mulig. Derfor ble Tyrkia det beste valget, slik at kundene mine og jeg skal kunne være sikre på at man kan kjøpe og bære et produkt med stolthet og sikkerhet.

At tekstilbransjen er en bransje som er vanskelig å kontrollere har med all tydelighet vist seg de siste årene. Barnearbeid og lokaler som ikke er godkjente er resultatet av hardt pressede priser. Det forekommer nesten overalt, men som foretak, produsent og kunde har man også et ansvar. Jeg har besøkt fabrikken i Tyrkia som produserer mine klær, og håndhilst på de fine menneskene som sitter og syr. For meg er det også uaktuelt å jobbe med store fabrikker som masseproduserer, og jeg benytter meg også kun av fabrikker som er etisk, sosialt og miljømessig korrekt. 

25. Er du en sjalu person? Hvis ikke, hva gjør du for å unngå sjalusi? Håper du sier noe smart så jeg klarer å få ro i sjelen etterhvert!

Hmm.. Jeg er ikke veldig sjalu - sjalusi er roten til alt ondt i et forhold, for det bunner i en mangel på tillitt. Stoler man på kjæresten sin har man ingen grunn til å være sjalu, så enkelt er det bare. Noen ganger kan jeg riktignok kjenne litt på det om en SUPERHOT dame står og prater med Dennis, men da sier jeg rett ut med en tullete stemme at jeg er sjaluuuuuuuu, uten at jeg egentlig er det, og så ler vi bare av hele greien. Haha!

Du må bare lære deg å stole på mannen din. Dere er sammen for en grunn, og skulle han flørte med andre jenter, er han en douche det ikke er noe vits i å ta vare på. Pass bare på så sjalusien ikke tar fullstendig overhånd. Manglende tillit i forhold er svært ødeleggende!

26. Hvordan "godtar" du at Dennis er venn med mange fremmede jenter som sender han forespørsel pga, for eksempel, han var med i Paradise Hotel?

Jeg ser ingen grunn til å ikke godta dette. Man må da få lov til å være venn med hvem man selv ønsker, uansett kjønn, så det har jeg ingen problemer med. Han er en offentlig person, og da må jeg godta at han har flere fremmede "venner" enn Ola Nordmann. 

27. Hvis du bare kunne reist til utlandet en gang til, hvilket land hadde du valgt og med hvem?

For en grusom tanke, haha.. Jeg hadde definitivt reist på tur med Dennis, og turen hadde gått til roadtrip i California! Jeg går aldri lei av denne destinasjonen, og legger inn en Cali-tur i kalenderen hvert eneste år. Det har jeg faktisk gjort de fem siste årene, og det kommer jeg til å fortsette med. I år skal vi tilbringe en hel måned i Cali, og jeg gleder meg så sjukt til avreise.  

28. Er det mulig at du kan få inn klær som er litt ``smale´´i størrelsen på Styleconnection? Elsker stilen din og alle klærne som produseres der, så er litt lei av at jeg ikke kan kjøpe noe der ifra. Jeg plages veldig med å finne bukser og diverse som er tettsittende, siden jeg har veldig høy forbrenning. 

Hmm.. Jeg kommer aldri til å lage åletrange styles, men mesteparten av det som finnes i butikken går ned til XS som kanskje kan passe? Kristin skirt er inntilsittende og små i størrelsen, kanskje disse kan være noe for deg?

29. Vil du få barn? Alle bloggleserene dine venter.

Haha, jasså.. Dere venter, altså? Jeg liker ikke barn, så enkelt er det bare. En eller annen gang blir jeg nok klar for det, men nå ville et barn vært svært hemmende. Jeg har for mange jern i ilden, i tillegg til at jeg har masse mer jeg ønsker å oppleve FØR det kommer en liten rakker til verden. Bah.. Jeg orker ikke tanken på kids! Tenk da.. Aldri mer kan du sette dine egne behov først. Du kan ikke sove når du vil. Du kan ikke være spontan, og bare løpe ut i solen med jentegjengen, og bli sittende og prate og le til laaaangt på natt. Nei, jeg er ikke klar.. 

30. Hva skjedde med sextalks?

Ja hva skjedde der, egentlig? Sorry.. Jeg har rett og slett manglet inspirasjon, så kom gjerne med forslag til tema, så skal jeg komme sterkt tilbake. Planen er en sextalk hver måned, uten unntak. Jeg må bare finne inspo og tid til å sette meg ned å skrive. 

 
Sånn.. Jeg tror 30 svar er mer enn nok i første omgang, så tar vi 30 nye svar litt ut i uken. Høres det ut som en god plan? Nå skal jeg utover å klemme litt på den fine mamsen min, så da skravles vi senere. 

Husk at dere betyr ubeskrivelig mye for meg. Jeg er så glad i dere ♥

SMASK

43 kommentarer

Sara S

29.06.2015 kl.12:18

Hahha! Jeg ler av spørsmålet "29. Vil du få barn? Alle bloggleserene dine venter."

Det er ikke alle som liker barn, sånn er det bare, og jeg vil iallefall tørre å påstå at det er ikke alle bloggleserne dine som venter! Jeg gjør iallefall ikke det :-)

Sant skal sies, at jeg ikke er så begeistret over barn selv, jeg og samboer tror ikke det blir noen barn på oss. Iallefall vil det være maaaaange år til.

Ha en strålende dag Kristin! <3

29.06.2015 kl.13:03

Tusen takk for at du svarte på spørsmålet om fabrikken, er veldig godt å vite at man kan bruke klære med god samvittighet! Og all ære til deg som har valgt en fabrikk med gode arbeidsforhold.

29.06.2015 kl.13:05

Hva hadde bloggerne vært uten Kristin? <3 Jeg ble så glad når jeg fikk med meg at du skulle være med på det programmet! Har ikke gått glipp av ett eneste episode. Det er så mange ting jeg digger med deg, blant annet dialekten din. Jeg blir så glad av den! Du virker som en sprudlende kvinnemenneske. :-) Og så må jeg si at jeg eeelsker interiøret ditt og klesstilen. Håper du skriver mer om interiør og den slags veldig snart. Stå på!👊🏼

Miriam

29.06.2015 kl.13:06

Morsomt innlegg! Jeg leste den flause-episoden din akkurat istad, og jeg sitter og ler enda. HerreGUD så flaut! Haha, må det aldri skje med meg.

Denne uka skal jeg på ferie, og da skal elektronikken ligge på hylla. GLEDER meg til å komme hjem til bloggen din og lese en hel haug med nye og sprudlende innlegg. Er alltid noe man må få med seg! Ha en super uke og får håpe været blir knall i Oslo<3

sunniva

29.06.2015 kl.13:52

er SÅ enig me det me fotballfrue, hahah her om dagen skrev hun at hun var misfornøyd me å bare ha løpt i en time den dagen, liksom, what?

Hege

29.06.2015 kl.13:53

Du MÅ jo bare bli med på ny runde med bloggerne. Fikk med meg hver eneste episode :) Ler meg skratt i hjel gitt :) Elsker at du byr såpass på deg selv! Thumps up! Og med tanke på drittværet vi enda har i Stavanger, så hjelper det virkelig på humøret og klikke seg inn på din fargefylte blogg med dine fine og morsomme innlegg :) :)

Ina

29.06.2015 kl.13:57

Hei kristin :) elsker bloggen din. Om du skulle få barn en gang i framtiden, kunne du tenkt deg å utvide kolleksjonen din da og lage barneklær? :)

Karoline E.N

29.06.2015 kl.14:51

God mandag Kristin 🌷 håper denne mandagen er fin så langt! Du er så flink til og svare Kristin, og når jeg satte og leste dette innlegget ble jeg faktisk litt glad, for det er så annerledes spørsmål og det er kjempe gøy 😊😊 det er det jeg liker så godt med bloggen din! Den er heldigvis ikke så typisk rosa bloggere. Ønsker deg en super deilig dag videre! Klem 💜💜

Ida

29.06.2015 kl.14:54

Morsomt innlegg å lese :D

Kan du skrive et innlegg om pakkeliste til Palmesus? :) Skal dit selv, men aldri vært der, så litt vanskelig å vite hva jeg skal pakke med meg :-p

LisaLDN

29.06.2015 kl.15:23

Fantastisk svar på 29! All hail ;)

Ella

29.06.2015 kl.16:13

Hei Kristin. Jeg har lenge vært en stor fan av din blogg, den er ærlig og ekte. Men dessverre syns jeg du sank litt lavt når du velger å ta med spørsmålet om "Hva er din ærlige mening om Caroline Berg Eriksen?" for å så kritisere og skrive nedlatende om henne. Helt greit å ha disse tankene om henne, men da kan du holde dem for deg selv. Du har mange lesere hver dag, og med det følger det også ansvar. Da er det dumt at du dømmer noen du ikke kjenner.

Håper du tenker deg bedre om til neste gang:)

29.06.2015 kl.16:25

Sjekk ip-adressen til kommentaren over her. Ikke for å fremstå som frekk osv, men kan være kommentaren er skrevet av fotballfrue selv, eller mannen hennes.

Igjen, ikke ute etter konflikt el. noe, gir bare en heads-up 👌😊

Hanna

29.06.2015 kl.16:49

Latterlig kommentar angående ip-adresse. Sier meg helt enig med Ella, og kan bekrefte at det absolutt ikke er Fotballfrue. Synes normalt du skriver så reflektert og bra Kristin, men dette var lavmål.

Elisabeth

29.06.2015 kl.16:57

Liker bloggen din:)

GlamGirl

29.06.2015 kl.17:07

Ha ha, herlig! Masse rett fra levra-svar, du er fargerik både i bilder og tekst :)

Holder med deg om nr. 29. Barn er ikke min greie heller, men jeg gleder meg selvfølgelig på vegne av dem som ønsker seg dem. Supert å leve i 2015 og kunne velge selv.

EM

29.06.2015 kl.17:09

Hei, jeg lurte på om du noen gang vil produsere klær i barne-strl? Jeg er 21 år men kortvokst, og jeg digger stilen din...men jeg kan ikke bruke noe.

Andrea

29.06.2015 kl.17:11

Hei, vet du reklamerte for libresse-boksene for ikke så lenge siden og har utroolig lyst på en boks til tamponger, men kan ikke finne på verken rema, bunnpris eller kiwi... De selger kun boksene for bind. Irriterende! Vet du hvor de små boksene er å få kjøpt?

Ha en fin dag :-)

heeeii

29.06.2015 kl.17:31

Hadde vært veldig gøy med sextalk om leketøy da :)
Jeg bare rett og slett digger at du er så ærlig og rett frem! Det skulle ha vært flere folk som deg!

Anne

29.06.2015 kl.20:06

Hei, jeg kunne tenkt meg et sextalk-innlegg om onenight stands eller ikke. Jeg er 19 år og et sinnsykt Sexfrustrert, men det er på en måte en verdi i livet mitt at jeg ikke vil ha sex utenfor et forhold. Nå begynner jeg å vurdere det, det er greit? Eller har jeg ikke noe selvrespekt da?

29.06.2015 kl.20:40

Hvilken app redigerer du bildene dine i?

Susanne S

29.06.2015 kl.21:14

Er så glad for at du svarer så utfyllende på ting, liker det!! Godt å vite at arbeiderne for styleconnection har det godt :) Tenkte bare å si at du er en herlig person, og inntrykket jeg får av deg blir bare bedre og bedre! Mange varme klemmer fra en stolt leser <3

Gina

29.06.2015 kl.21:28

Morsomt når du svarer på mange spørsmål på en gang, og at du er så dønn ærlig i svarene dine. Det skiller bloggen din fra de fleste andre blogger, som gjerne pakker svarene inn til det leserne "ønsker" å høre.

Anna

29.06.2015 kl.21:39

hei:)

Kristin, dere må få barn etterhvert:) fine menneser må få barn, slik at det blir flere fine mennesker, skjønner du?

ellers blir vi etterhvert erstattet av andre mennesker som ikke gjør annet enn å få barn...:(

når det gjelder å ikke kunne være spontant, har du hørt om barnevakt???

barn sover storsett fra 19 til morgenen etter, så jeg tror at du finner venner som stiller opp

verre for meg som ikke har venner eller familie i nærheten som kan stille sånn opp

så jeg håper at du overvurderer dette med barn:)

stine

29.06.2015 kl.21:49

kan noen plis si meg hvor jeg kan se episodene fra den sesongen du var med i paradise hotl, kristin! hvis det fortsatt er mulig da.

Anna

29.06.2015 kl.21:53

forresten, du virker som en herlig person med mange meninger, så hadde vært fint å høre hva du synes om sånn situasjon:

(det kan være kanskje et tema for neste innlegg?, du skrev jo selv at du ikke alltid vet hva du skal skrive om: "Utroskap med en nærvenn hvor barn også er involvert")

så forestill deg at

en venninne som ofte var velkommen hjem til en som var gravid og gift med mannen hun studerte på medisinske studie sammen (de var gift i 4 år før hun ble gravid).

Det viser seg (etter noen år) at den venninne som er 10 år yngre ble forelsket og var utro med mannen til sin venninne, de gjorde alt dette da hun gikk gravid, og etterbarnet ble født, gjerne mens hun var på besøk hos de, og vennina var opptatt med barnet mens faren/mannen koste seg i selskapet til hun bitchen:(

De er fortsatt gift, men har ikke bodd sammen på 2 år.

Han er fortsatt med den "venninne", og situasjonen blir ikke bedre da de fortsatt er gift , og han ikke vil skille seg siden det er komplisert pga felles boliglån og barnet er 9 år gammel, så han vil ikke miste sine materialistiske ting i skilsmissen.

Mannen er lege, men den elskerinnen jobber som psykolog og jobber med å hjelpe andre familier å finne ut av ting når de har det vanskelig i ekteskapet (det er ganske ironisk, er det ikke:(?)

Venninna som alltid var snill og grei sliter med deprisjoner pga det og kan ikke finne noe hin kan være sammen med siden ikke mange vil ha et forhold til en som er gift.

Hva hadde du gjort til den "venninne"

Hvem kan gi meg et råd om hvordan det går an å løse en sånn drittsituasjon?

TUSEN TAKK

Håper at du kan svare litt på det

29.06.2015 kl.22:12

jeg har ikke brukt blogg.no på en stund.. så jeg lurte bare på hvordan jeg endrer design på bloggen min, eller endrer designet mitt? er på profilen min og trykker på design, men finner ingenting:p brukte å være et sted du limte inn koder osv. hadde blitt glad for svar:)

Frida

29.06.2015 kl.22:24

Ang. Spørsmål 14, anbefaler absolutt å reise til jamaica! Tilbragte fire måneder der, og det var det mest fantastiske jeg har opplevd! Men anbefaler å leie hus e.l. istedenfor å bo på hotell. Menneskene der er så fantastiske! Det er en bortkastet tur om man rilbringer den på hotell og turistaktiviteter. Du må bli kjent med kulturen og folka! Herlig kultur! Og husk å besøke Floyds Pelican Bar! Plassert på ett korallrev ett par hundre meter utpå havet.

Maren

29.06.2015 kl.22:44

Gleder meg til de neste 30 svarene! :-) I natt drømte jeg forresten om deg. Vi to løp i en vannmelon-åker og sklei på vannmeloner som var kuttet i to, hahahah. Rareste drømmen jeg har hatt! :-D

Josefine Fevang

29.06.2015 kl.23:06

Osen går man egentlig fram med og fine en fabrikk for og produsere klær? Jeg har altid lurt på det. Liksom osen man går fram da jeg har en liten gründer i meg som kunne tenkt seg og starta med noe slikt.

www.josefine.blogg.no

Maiken

29.06.2015 kl.23:46

Er så fantastisk at du byr så mye på deg selv og jeg er så glad du ble med på bloggerne! Og innlegg som dette byr du også på deg selv og jeg får vite mer om deg noe jeg alltid er glad for! Håper sextalk innleggene snart er tilbake! Skal besøke Stavanger nå snart og jeg gleder meg så mye! Aldri vært der før, noe sted du anbefaler at jeg bør dra? 😃

Inspo

30.06.2015 kl.00:03

Hei!

Kanskje du kunne skrevet litt om prevansjon i en sex talk? Det er hvertfall et evig stress for meg og sikkert flere andre, så om du har noen tips hadde det vært nyttig!

Hva skal man velge og myter rundt angrepilla osv haha

Mi

30.06.2015 kl.00:20

Hei :-)

Jeg tenkte bare å si at bloggen din er en av de få bloggene som faktisk får meg i bedre humør. Har det litt vanskelig om dagen, og merker at å titte innom her bringer frem flere smil hos meg. Tusen takk for det :-)

Emma Julie

30.06.2015 kl.00:30

Flott svart på alt! Synes dette er en fin måte å gjøre det på, selvom jeg elsker videoene dine. Jeg har vært i Lillehammer i dag og leid meg min første leilighet. Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg kommer inn på skolen der, hehe! Håper du koste deg hos din mor :)

Silje

30.06.2015 kl.02:16

Hahaha, lever litt i samme tro som deg når det kommer til barn, barn er bare ikke helt min greie, ønsket om de kommer sikkert en gang med tiden, men om det blir opp til meg, så blir dette veldig veldig mange år til.

Btw, kommer Paradise Sweat til å komme i XS? Bestilte S men jeg lyver om jeg sier at jeg ikke føler jeg er på telttur når jeg vandrer rundt i den :-P

silje ML

30.06.2015 kl.05:19

Hahah, flotte svar!!

Håper du snart kommer ut med neste sextalk ;D

Josefine

30.06.2015 kl.19:06

Herregud, du er det største girlcrushet jeg har hatt noen gang. Du er så vanvittig rå! Når jeg leser dine meninger er det som om jeg skulle skrevet det selv. Skjønner ikke at jeg kastet bort flere av mine bloggleser år på å ikke lese din blogg. Djises du er awesome.

Emilie

30.06.2015 kl.23:39

Jeg digger deg! Du er helt rå, og fyfader for ei dame! Bare jeg er innom her merker jeg at jeg blir inspirert og det er du hele grunnen til. Stå på!!

Julie Nomeland

01.07.2015 kl.05:54

Bra svar! Håper virkelig det kommer flere sex-talks, haha! ;)

Marianne

01.07.2015 kl.19:33

Forslag til sex-talk: hvordan sprite opp sexlivet når man har vært sammen i 3-4 år?! Gjerne noe annet enn det man "alltid" leser om rundt samme sak. Kanskje du eller en venninne har noen erfaringer selv? :)

Alexandra

01.07.2015 kl.22:42

Kjære søte Kristin! Du er så sinnssykt god og bra! Du er rå på absolutt alle mulige måter og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten deg og bloggen din, og styleconnection så klart! Du motiverer og inspirerer! Jeg blir stort sett alltid glad av å lese bloggen din og får faktisk dårlig samvittighet de dagen jeg ikke får lest... Uff.. Sånn er livet.. Vil bare si at svarene dine er like bra som deg! Og jeg fikk meg en god latter innimellom her! :D

Xoxo

Rachel

02.07.2015 kl.18:13

Ler meg ihjæl av deg.

Blir d en episode til av bloggerne MÅ du være med. Du e så innmari moro,gir av deg selv,ærlig og åpen.. Og kul klesstil ikke minst. Men savner baggy/boyfriend jeans i kolleksjonen din.

Hadde jeg en dårlig dag og så på bloggerne, så kunne du få meg i bedre humør bare av latteren din eller en kommentar. Som f.eks når du snakket om fitness og at d var så "inn", og der kommer du m en knallkommentar; nei i sommer blir d valker på fri flukt! Trodde jeg skulle krepere av latter.

Men du,den genseren i sølv og svart,har du ikke den i kolleksjonen lenger? Utsolgt?

Fortsett med å være sprudlende og kos deg med din kjære

Klæm fra Rachel i Trondheim og selvfølgelig ha en strålende sommer

Anonym

03.07.2015 kl.04:55

Hei, hei 💛 Jeg elsker desse flotte jakene dine fra styleconnection med print på!! Jeg bare lurte på om du fikk di inn i flere ulike farger og print? 💛💗

Skriv en ny kommentar

hits