UKENS...

Folkens? 

Har dere innsett at juni nærmer seg slutten? Ikke nok med at enda en uke snart er over, men det er søren meg måneden også. Jeg blir helt satt ut over hvor fort tiden flyr forbi.. Før vi vet ordet av det skraper vi is av bilen, men først har vi heldigvis noen måneder igjen med sommer og feelgood all the way. 

Det er på tide å komme med den ukentlige oppsummeringen av uken som har gått, og under her får dere et realt sammendrag. Denne uken har vært et eneste stort høydepunkt, og jeg sitter igjen med et bredt smil og glad energi.

CRAVING:

Denne uken har jeg cravet mexikansk mat, og turen på Tijuana tidligere i uken var derfor midt i blinken. I tillegg har jeg fått lekt meg litt på kjøkkenet, og gjett hva jeg klarte å mekke ihop? Quesadillas med kylling og hjemmelaget guaqamole.. Som smakte godt! Jeg ble faktisk litt satt ut, haha!

INSTAGRAM:

@beachysummerlife bugner av glade, vakre og sommerlige bilder, og en svingom innom denne profilen gjør alltid noe med humøret. Absolutt verdt en titt!LÅT:

Jeg er fortsatt på Janet Jackson kjøret, og helt avhengig av den deilige musikken hennes fra back in the days. Denne uken er det All For You som har gått på repeat, og jeg digger den. Fredagen toppet seg så til de grader, da denne plutselig ble spilt på full guffe mens vi satt ute i solen på Lektern. Ferske reker på tallerkenen, iskald hvitvin i glasset, havutsikt, sol i fleisen og Janet på høytaleren. Magisk!

LÆTTIS:

Hahahah, den villeste latterkrampen denne uken oppstod grunnet den elleville jakkebommen.. Herregud som vi lo!FLAUSE:

Okei, dette er ikke noe som skjedde denne uken, men en tidligere hendelse som jeg akkurat kom til å tenke på. Dette skjedde da jeg bodde i Bergen, og dette er FOR flaut til å ikke dele med dere, selvom det er noen år siden. Ojoj, er dere klar? 

Dere vet når man noen ganger bare vrenger av seg alle klærene sant? Typ når man skal gå å legge seg, og så vrenger man av seg både bukse og truse i samme slengen.. Vel.. Når man vrenger buksen og trusen på denne måten, har trusen en tendens til å bli stuck i buksebeinet, og hvis man da glemmer at man brukte denne buksen i går, og velger å ta den på seg når man skal ut for å gjøre noen ærend, tenker man ikke over trusen som kanskje ligger å lusker på innsiden. HE HE!

Hva gjør du når du da stikker innom Lefdal, tar en solid runde, og på vei ut ser at den brukte trusen din ligger midt i inngangen til butikken? Fanget opp av videoovervåking og en gjeng ansatte som står i hver sin kasse.. Hahahahah, dette skjedde med meg.. Der lå trusen min for faen.. Midt i inngangen! En brukt, sort, blondehipster, og den var det noen av de ansatte som måtte plukke opp for å si det sånn.. Jeg ble så satt ut av hele greien og SÅÅ flau, og jeg har vel aldri løpt fortere til bilen noen gang. Hahahaha, nå ler jeg høyt. Måtte dette aldri, ALDRI skje igjen!

Noen av dere som har opplevd noe lignende?

WANDERLUST:

Åh.. Nå går jeg bare å drømmer om ferie.. Den lille roadtrippen vår i Norge, først og fremst, men også den årlige turen vår ned til "hytten" i Spania. Vi koser oss like mye hvert eneste år, og både Dennis og meg gleder oss max til å tilbringe kvalitetstid med mamma og Jon i deilige omgivelser. Jeg elsker denne plassen! Vi er så godt kjent med området og det er en fryd å komme tilbake år etter år. Hurra!

INSPIRASJON:

Tokyo står på toppen av bucketlisten! Dette er en destinasjon jeg tror enhver bør oppleve en eller annen gang i løpet av livet, og er det én plass i verden du finner crazy fashion, så er det nettopp her.

Denne uken er det Tokyo Fashion som har inspirert meg mest. Den er i overkant crazy, men det er så deilig å se at enkelte mennesker kan gi så blanke F, og i tillegg være så insane kreativ, leken og fargerik. More is more, det er det ingen tvil om, og du kan fint gå rundt i Tokyo utkledd som en unicorn, haha. Tenk om vi kunne innføre mer av Tokyo her i Norge, da? My god så rått, og det er det jeg sakte men sikkert skal prøve på gjennom kommende StyleConnection kolleksjoner. Ikke totalt Tokyo-crazy, men i en litt mildere grad, haha. HØYDEPUNKT:

Som jeg nevnte i starten av dette innlegget, er hele uken i seg selv et eneste stort høydepunkt. Den har vært supersosial, og jeg har hygget i godt selskap med både venninner og venner her i Oslo, i tillegg til Caroline fra Bergen, og Bettyen, som var her frem til fredag. Sommeren ble kicket i gang for alvor denne uken, og jeg gleder meg til fortsettelsen og de kommende månedene. Hurra for livet!

Hvordan har uken behandlet dere, vakre venner? Snakker vi full sommer og feriemodus? 

Nyt resten av søndagen, så skravles vi i morgen. 

LOVE YOU ALL ♥

20 kommentarer

Elin

28.06.2015 kl.20:05

hahahha sitter og ler av den flausen! Hysterisk

Camilla.

28.06.2015 kl.20:27

Aaahhaha, så utrolig pinlig! Jeg hadde sunket i jorden om min truse hadde chillet i inngangspartiet til en butikk! Aaah, skammen 😂 Men så utrolig fargerikt og morsomt de kler seg i Japan! Var ikke klar over at noen av dem dro det så langt. Må være morsomt å være med i en sånn gjeng et par måneder, hihi.

Har btw bestilt masse snacks fra StyleConnection nå! Blant annet det grå skjørtet og Pineapple Tee! Gleder meg som en liten unge til å bruke det resten av sommeren.

Klem!

Gina

28.06.2015 kl.20:39

Hahahaha, jeg hadde aldri turt å sette mine bein innenfor Lefdal resten av livet tror jeg! Men det blir selvsagt en god historie, og man kan le av det i ettertid selv om man holder på å dø akkurat der og da :P

Helga

28.06.2015 kl.20:43

Haha jeg ler sånn av flausene dine. Jeg har selv aldri opplevd noe lignende, meen jeg kan se det for meg. Uff, for ett syn. Jaja, det ble iallefall en god historie utav det hele :-)

Min uke har nok vært litt gråere enn din. Ikke bare er været i Bergen litt sånn halvveis til tider, men jeg jobber også. Sommer jobb, argh. Jeg trenger de pengene, men å vaske fra 7-3 man-fre tar virkelig på. Både fysisk og psykisk - jeg er sååå sliten. Men det gjør jo bare at jeg gleder meg mer til ferien starter for real - og da kommer det til å bli lite innesittig på denne jenta for å si det sånn.. Jeg gleder meg!!

Og ja, huff, disse sommermånedene flyt jo bare av gårde. Jeg synes det var julaften for 2 dager siden, og for ikke mindre enn ett halvt døgn ønsket jeg liksom mai månes velkommen. Nå er solen snudd for pokker, og hva skjedde i mellomtiden??? Konklusonen er vell at jeg burde leve mer i nuet, men hverdagen i 2015 er jo så hektisk!! Puh, jaja, måtte den nye uken bli veldig fin. For oss alle. <3

krist.in

28.06.2015 kl.21:30

her er det fullt feriemodus, og akkurat nå er vi kommet hjem fra en uke i danmark og skal sove her en natt før vi drar til london i morgen og så videre til barcelona! sommer ass! innså nettopp at jeg har glemt å blogge ukens.. for forrige uke - så nå må jeg lage et slik innlegg for uken som har gått nå hvertfall!

Emma Julie

28.06.2015 kl.21:59

Tiden går alt for fort! Flott å se på hva som har vært dine høydepunkter og lignende denne uken. Haha, den flausen vil jeg helst ikke oppleve selv altså! Jeg har hatt det så utrolig bra i Kos denne uken og i helgen har det vært back to work. Stor klem :)

Nicoline

28.06.2015 kl.22:14

Tokyo! Du MÅ dra dit! Jeg brukte alle pengene jeg tjente på ekstrajobben v siden av studiene på en tur til Tokyo+Kyoto i våres, vi fikk med oss kirsebærblomstringen og byene var utrolig fine begge to, på hver sin måte. Kyoto var rolig og vakker, mens Tokyo var ekstremt kult! Japanere er langt mer høflige og hjelpsomme enn her i Oslo, så det er en fantastisk opplevelse i seg selv å oppleve. Akihibara, Electric City, er dødsfet. Masse lys og lyd, manga og alt mulig rart de har, for eksempel maid cafes. Om du reiser på budsjett så anbefaler jeg Space Hostel - ligger kjempebra til ved en metrostasjon, og det var veldig rent og ordentlig, med en hyggelig japanskinspirert stue :) Japan gjorde så stort inntrykk på meg, og jeg har vært mange steder i verden, at jeg håper å flytte dit når jeg er ferdig med å studere.

Mange klemmer!

Karoline E.N

28.06.2015 kl.22:31

God søndags kveld, fineste Kristin 🌷 jeg er helt enig med deg, tiden går så fort og jeg kjenner at jeg gruer meg allerede til at det blir vinter og mørke tider. Brr, fryser bare av tanken. Her i Trysil har jo ikke snøen dratt fra fjellet enda, så her blir det vel ikke sommer i det hele tatt :p hehee. Men men, deilig vær i luften, så da får vi være fornøyd med det :) jeg elsker disse innlegende i slutten av uken. Jeg er helt hekta på den nye chipsen fra maarud, med holiday smak, drikke er vel den nye farisen med sitron og annanas. Hihi :) HAHAHAHA, nå ler jeg meg ihjel 😂😂 det har skjedd meg, men jeg har faktisk merket det før jeg går inn noen stand, så da har jeg bare lagdt den igjen i bilen. Men jeg har en truse flause! Vi hadde nettopp kjøpt oss hund, så den var da bare valp. Svigers skulle komme på besøk for og hilse på den, men etter at den var ferdig med og kose og leke, gikk den seg en runde rundt i leiligheten (da vi leide, før vi kjøpte huset) så da han var ferdig med sin runde rundt, hadde han hvert innom badet og rotet i skittentøysdunken. Der hadde han klart og snappe med seg min neon grønne stringtruse i munn. Min svigerfar bryter ut, før jeg har rukket og sett hva som hadde skjedd: hva er det bosse kommer bærende på da? Tar tak i trusa mi og løfter den opp i været... Altså!! Jeg trudde jeg skulle dæve 😳 Hhaha.. Dør litt inni meg 😂 haha. Håper dette kunne muntre deg litt opp på en alene søndag. Nyt resten av kvelden fine deg ❤️❤️ Klem

Susanne S

28.06.2015 kl.22:33

HAHAHA, nå lo jeg godt med ble samtidig litt letta! Det har seg sånn at jeg har opplevd samme flause, bare på bussen! Jeg kledde på meg denne buksa, satt meg på bussen. Når jeg skulle av så jeg mot buss sjåføren for å vinke hade siden vi kjenner hverandre. I det jeg så ned lå selvfølgelig gårsdagens truse 😂 jaja, hva skal man gjøre?

Kunne ikke vært mer enig om at denne måneden har flydd forbi! Håper virkelig ikke resten av sommeren flyr like lett forbi. Sommeren som har vært så etterlengta skal nytes til absolutt siste sommerdag! Håper du får en nydelig søndag videre, og blir glad i hjertet når du forteller om hvor bra du har det! Rart når jeg ikke kjenner deg, men føles alikavel som at vi er kjent. Men men, kos deg masse og gled deg til Dennis kommer tilbake imorgen ❤️Mange klemmer fra meg

Renate

28.06.2015 kl.22:53

hahaha ler HØYT av flausen!

Jeg anbefaler Tokyo på det sterkeste! absolutt en plass verdt å besøke! masse å se, gjøre og oppleve! Var der på klassetur i år, og det er den beste reiseopplevelsen jeg har hatt hittil! TOKYO ER MAGISK! <3 dette er en destinasjon du ikke bare burde vurdere, Just DO IT! det var absolutt verdt det.

Massoma

28.06.2015 kl.23:24

Hahah, elsker slike innlegg! Skjønner ikkje korleis du klarer å komme på så masse å skrive, kvar gang når eg skal oppsumere ei veke så hugsa eg veldig lite. Hehe

silje ML

28.06.2015 kl.23:40

Hørres ut som du har hat det helt fantastisk! :D

Helt erlig så har det meste av uken min vært dårlig, har sovet stort sett hele uken siden jeg har vært slakk, også toppet slutten av uken seg med avvisning fra personen jeg liker best her i verden.

Meen har også vært med gode venner og kost med, så takk gud for mange gode venner :D Gjør alltid uken 10 ganger bedre uansett utgangspunkt

28.06.2015 kl.23:42

jeg har ikke brukt blogg.no på en stund.. så jeg lurte bare på hvordan jeg endrer design på bloggen min, eller endrer designet mitt? er på profilen min og trykker på design, men finner ingenting:p brukte å være et sted du limte inn koder osv. hadde blitt glad for svar:)

Helene K.E

28.06.2015 kl.23:44

Hahaha fyy søren! Umulig å ikke trekke på smilebåndet av den flausen der! Ler høyt! Skal ærlig innrømme at jeg har opplevd at det plutselig dukker opp en truse eksra i buksebenet, men ALDRI at den detter ut og i tillegg at den detter ut i en BUTIKK. Også Lefdal da, av alle butikker!!

Jeg danset engang med en av de kjekkeste guttene på skolen, i en eller annen 18 års dag for mange år siden. Ut av det blå lå kyllingfilleen jeg hadde stappet inn i bh-en for å få litt mer volum på gulvet. Rett i mellom beina våres. Score! Da følte jeg meg høy i hatten da!

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.00:44

ahhahaha vittigste flauelsen! Jeg ler!!! takk gud for at du er så åpen og ærlig på bloggen, kristin! i <3 u!

PS: vært dårlig til å kommentere i det siste pga ferie og vært veldig sosial. Så må ta meg en runde blant innleggene å slenge igjen kommentarer! sorry!!

29.06.2015 kl.07:00

Ukem min har vært helt magisk. Mandag dro jeg til Gardermoen, fløy til London, til LA, og til slitt endte jeg opp på Kauai i Hawaii!! OMG det er så nydelig her at jeg dør. Hjelpes. Palmer, turtles og feelgoodmennesker all the way!

Berit

29.06.2015 kl.08:51

Kan du legge ut oppskriften på quesdillaen?

Uken din ser helt fantastisk ut og opplevd mye. Nå blir det godt med en ny uke med nye muligheter:)

Tone

29.06.2015 kl.11:49

Hahaha jeg sitter på bussen og leser bloggen din, så kommer jeg til flausen og ler høyt! Off stakkar deg...:-) jaja flauser skjer oss alle, og da skape du iallefall en morsom opplevelse for de som jobbet der, og en god historie for deg (i senere tid) ;-)

StyleConnection

29.06.2015 kl.12:12

Berit: Det kan jeg selvfølgelig gjøre :)

Karoline Bjerknes

30.06.2015 kl.12:42

Hæhæhæhæhæhæhæhæhæhæ, der døde jeg. My god, du et bare helt genial!

Takl for fantastisk lesing i hverdagen, måtte du aldri slutte å skrive og inspirere! 👌

Skriv en ny kommentar

hits