WEEKEND RECAP

Min fine Caroline har vend den deilige stumpen sin mot flyplassen, og jeg sitter her i ensomheten med et stort savn.. Dere vet jo at jeg hater når noe tar slutt - spesielt sånne helger som dette, og at Dennis ikke kommer hjem før i morgen, gjør ikke saken akkurat bedre, haha. Ensomsøndag er ikke innafor, men guri land så mange fine minner jeg sitter igjen med.. Fine, deilige minner, og masse bilder..

Under her har jeg samlet resten av snapsene som gjemte seg på minnekortet, og jeg kan skrive under på at dette har vært en helt FANTASTISK weekend.

Vi har jo allerede snakket om fredagen og hvor FAB den var.. Solen skinte fra morgen til kveld, og før vi grillet og festet som gale med en gjeng flotte mennesker, hygget Caroline og jeg med reker og hvitvin på Aker Brygge. Gårsdagen gikk med til Oslo Pride, og enda mer herlig hang out med Morten og Caspar. Etter mye moro i Spikersuppa, tuslet vi til Tjuvholmen, og her ble vi sittende å nyte noen himmelske skalldyr i solen, med noe godt i glasset. Da kvelden meldte sin ankomst, slengte vi oss på sofaen med pizza, smågodt og film - perfekt avslutning på en aktiv, morsom og ekstremt fin helg. 

What a weekend! Jeg smiler fra øre til øre ♥Pride Skirt HER // T-shirt fra Urban Outfitters // Vintage denimskjorte // Hatt fra Brixton // Festival Sunnies - Rainbow HER // Multi Bracelet HER

Jeg kjørte på med en riktig og fargerik look i går, og hva passer vel bedre til en slik FAB pride som dette, enn et skjørt i alle regnbuens farger? Jeg tror jeg må bytte navn fra Colorful Skirt til Pride Skirt, haha. (and I just did!!!) Det er i hvert fall ingen tvil om at StyleConnection er med på å synliggjøre skeiv kultur, og i tillegg bidra til økt aksept og respekt for denne delen av verdens mangfoldige borgere. HURRA!!

Love knows no limit! Be who you are, be proud and show your true colors!!!

16 kommentarer

Camilla.

28.06.2015 kl.12:57

Herlig helg og endelig sommervær! 💋 Stemmer for at du bytter navn på skjørtet til Pride Skirt. God idé!

Et spørsmål: har du designet Festival Sunnies selv, eller er de en del av accessories'ene som du bestiller fra andre steder?

Klem til deg <3

Susanne S

28.06.2015 kl.13:03

Elsker at du støtter dette, og at du ikke er redd for hva leserne skal synes om det, at du mister lesere osv. Herlig!! Elsker antrekket også, står i stil med den spesielle dagen! Gledes å høre at du har hatt en fantastisk helg med gode venner, sol og ikke minst farger!! Hihi, kos deg masse resten av dagen! Ta en skikkelig spa dag for deg selv sa får tiden fort! Nyt dagen alene, så er du fresh til Dennis kommer hjem ;)

Linn❤️

28.06.2015 kl.13:21

Å så mange fine bilder....farger skaper så mye glede i livet og du er en fryd å se på😘jeg rocka boyfriend denimshortsen jeg har kjøpt fra deg (så fornøyd)+ en fargerik topp i går.....følte meg så fin selvom beina kunne hatt litt mer farge😂😂😂😂ha en fin søndag Kristin😄😄

Emma Julie

28.06.2015 kl.16:24

For en flott helg! Utrolig flotte bilder. Virker som Pride var en flott dag! Det skjørtet fristet også veldig å kjøpe! Kos deg med alene søndag :)

Karoline E.N

28.06.2015 kl.16:41

God søndag ❤️ Ååh, for en helg du har hatt! Så sikkelig koselig ut, og skjønner at du har mange minner i boksen nå, etter denne helgen. Bildene stråler og skjørte var døds awesome 😊 og jeg digget navnet du endret det til! Jeg digger at du har hatt en minnerik helg, det gleder meg! Jeg har ligget ute i sola i hele dag, og svetten har rent, men skal ikke klage for mye, for nå har jo nettopp det deilige være ankommet Trysil. Jeg har til og tatt meg et bad i elva, og jeg kan si så mye at det blir lenge til neste gang, for fy flate sååå kaldt. Hahaha! Uansett, nyt denne dagen selvom du er alene! Jeg skal tenke på deg ❤️ Stor klem

28.06.2015 kl.17:02

Kan du legge ut bilde av tatoveringen du har på låre?

Vilde S

28.06.2015 kl.17:48

Deilige bilder og deilige mennesker! Blir så glad når du legger ut sånne flotte bilder som viser så godt hvor gøy og fantastisk dere har hatt det :)

Gina

28.06.2015 kl.17:50

Høres ut som en herlig helg med mye latter og kos :)

Alltid kjipt når en slik bra helg ender, men da kan du glede deg desto mer til neste gang dere treffes :)

Martine

28.06.2015 kl.18:33

Så paraden fra vinduet på jobb, herregud så flott! Favoritten må være de stolte mammaene som gikk med plakater og viste helt klart hvor stolte de er over barna sine😍

Høres ut som du har hatt en fantastisk helg! Ha en super alene-søndag😚

Helga

28.06.2015 kl.18:56

En god latter forlenger livet - og det virker som om ditt liv har utvidet livet med x antall dager denne helgen! Skjønner det lett kan bli ensomt når man går fra så mye liv og spetakkel til ro alene i sofakroken.. Men så kan det vell være litt deilig også? Lade opp baterier til en ny uke!! ;) håper du får en strålende uke som kommer, kansje du å Dennis finner på noe kjekt nå når han kommer tilbake. Hihi, det er deilig med savn men aller deiligst å være sammen. <3

Ellers så synes jeg det er fantastisk at du skiftet navn på skjørtet til pride skirt. Ååh, det gjør meg så glad at likeskjønnet ekteskap er blitt lovlig i USA. Føler at drt påvirker hele verden og gjør homofili litt mindre tabu på en måte. Love wins!!!

Kristine L

28.06.2015 kl.19:09

Høres ut som du har hatt en super helg :) jeg og er sånn som hater når ting tar slutt, blir faktisk ordentlig deprimert. Det er forferdelig kjedelig å ha det slik, men sånn er det. Sitter aleine selv i kveld etter en super helg med byn og gode venner :) du får gjøre som meg å gjøre det beste ut av det - se på serier og spise masse smågodt :) stor klem

Berit

28.06.2015 kl.19:27

Helgen din ser fantastisk ut med godt vær også!

Her har også sommeren kommet fram og det har blitt nytt til det fulleste:).

Fortsatt fin søndag!

silje ML

28.06.2015 kl.23:45

PRIDE, PRIDE, PRIDE!!! Er så gla for at så mange er med å støtter opp under at kjærlighet er kjærlighet uansett. Selv liker jeg det motsatte kjønn, men har alltid vært en stor forkjemper for at kjærlighet er kjærlighet uansett hvem du elsker!! Så gla for du også støtter dette!!

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.00:45

for noen fantastiske bilder! så ut som en utrolig gøy dag! Lenge leve pride!!<3
Hvor har du kjøpt hatten din? Elsket den!

StyleConnection

29.06.2015 kl.12:12

http://www.desiretotravel.blog: Den er fra Brixton/Junkyard :D

Skriv en ny kommentar

hits