FAVORITTAPP AT THE MOMENT!

//Annonse

Hahaha!

Nå har Caroline fått kjørt seg litt bak kamera.. Er man på helgetur hos en blogger, blir man garantert spurt om litt fotohjelp, og ingenting er kjekkere enn at hjelpen kommer med god innlevelse. Her snakker vi engasjement, skal jeg fortelle dere, og Caroline la seg rett på bakken for å knipse bilder fra de beste vinklene.. Hun er så skjønn ass, haha.

Dagens rekvisita er Solo-goodies, og Solo-goodies er faktisk noe av det kuleste som finnes. Er dere ikke enig? Hvor fett er det ikke med Solo-flipflops eller et gigantisk Solo-beach towel? Jeg synes det er dødsfett, og hvis du er enig bør du lese videre..

Husker dere at jeg rundt påsketider troppet opp på bloggen iført strikkegenser med solo-logo og gul topplue? Haha, ELSK på den genseren, og som jeg nevnte for dere kan altså alle disse deilige produktene bli deres, ved å gjøre noe så enkelt som å laste ned Solo Goodiebag-appen. Last den ned i iTunes HER og på Google Play HER.

Når appen er lastet ned er du klar til å lete etter Solo-reklame! Hver Solo-reklame du ser vil ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få umiddelbar beskjed om du har vunnet, og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid.

You get the concept? 

Hvis du ikke skulle være en av de heldige vinnerne, får du i stedet Solo-dollar. Når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo, og det er jo innafor siden Solo er den beste brusen i verden! Solo er LIVET! 

Nytt fra juni er at du også kan vinne i appen ved å bruke koder som du finner på Solo-flasken, så i sommer blir det altså ekstra enkelt å vinne digg Solo-stasj som bl.a solbriller, ryggsekk, retro bag, badehåndkle, flipflops og headphones. HURRA! Nytt stasj deles ut hele året, og du kan konkurrere så ofte du bare vil! Vær aktiv med appen, og stikk gjerne innom Solo på Facebook for å få tips til hvor du finner Solo-reklamen. Tips finner du også på Snapchat @Solosoftdrink.

I videoen som ligger i bunnen av innlegget har Solo lagt inn stæsj slik at dere kan vinne allerede NÅ. Check it out, babes.. Kanskje noen flipflops kan bli dine om få strakser?  







Jeg jubler for #Solobrus og #Sologoodiebag, og ønsker dere masse lykke til i konkurransen!

Nå skal Caroline og jeg ta en liten bloggpause, og hygge med lunsj og vin i fineværet. I kveld blir det grillhygge hos Morten og Caspar, så denne fredagen kunne ikke vært bedre. Nyt den dere også, skjønninger ♥

Peace & Love 

18 kommentarer

<3

26.06.2015 kl.17:27

Åhh artig :-D

Hvilket speilreflekskamera bruker du og er det bra ? :-D

26.06.2015 kl.17:32

Vant nettopp flipflops, skal definitivt bruke dem med gul neglelakk på tærne, haha :))

Karianne

26.06.2015 kl.17:59

Hvor kan man registrere koder? Jeg får bare opp st appen søker etter musikk...

silje ML

26.06.2015 kl.18:15

åå solo, elsker den brusen! Selvom jeg holder meg borte fra brus! Men håndkleet var jo bare awesome, får teste vinnerlykken :D

Berit

26.06.2015 kl.18:45

Artig med slike konkurranser da det er litt annerledes og er spennende👍🏽😊

Nyt kvelden!

StoryPain

26.06.2015 kl.20:22

Hmm, Solo er ikke min favorit brus, men solo tingene så sikkelig kule ut :)

Karoline E.N

26.06.2015 kl.20:23

Hello ☀️🌷 Ååh, solo! Solo er livet og gult er kult :) de Filipfloppene var awesome, og hadde ikke sagt nei til et par sånne i kofferten på vei til Kroatia. Hihi! Bildene rocker og Caroline er en super flink fotograf! Hurra hurra 🎉 ønsker dere en fin grill kveld, måtte kvelden blir super fin uttover kvelden også! Her skal vi eta hjemmelaget pizza og ta det med ro. Klem klem 💜

iselin F

26.06.2015 kl.20:45

hahaha, så gøy! Solo er den brusen jeg unner meg, den sjeldne gangen jeg går for brus. Sommer i en boks!

For noen stygg/kule ting! Synes tingene er så stygge at de bir kule! Hadde ikke hatt noe imot et stort gult strandhånkle, eller noen fete høretelefoner! Appen blir lastet ned as we speak! Haha! Digger det!

elise'

26.06.2015 kl.20:55

solo er en veldig god brus<3 he he digger den, elsker bildene dine. ¨å alt du skriver er kjempe gØy å lese<3

forsett så bra <3 så kommer du på 1 plass på blogg.no <3

elsker deg <3

Martine

26.06.2015 kl.21:02

Åh, tusen takk Kristin!❤️❤️❤️

Etter en superkjip dag på jobb er jeg sur og sliten på vei hjem. Men med engang jeg blar nedover dagens innlegg så blir jeg i godt humør. Du er så sprudlende og go med alt du gjør!!☀️ Tusen takk for at du er du og at du sprer glede! Ha en super kveld☺️☺️

Helga

26.06.2015 kl.21:23

Så gøy!! :-)

Utifra snappene jeg har mottatt ser det ut som at du har en fantastisk kveld. Jeg håper den forsetter å være så fin, og at dere får dere en real flott fredagskveld. Nyt vennine tiden - den er nok gull verdt. Klem fra meg, som sitter hjemme og slapper av denne kvelden. Deilig det også, gitt.

:)

26.06.2015 kl.21:36

Hvilken str. bruker du i shortsen ?=)

JuliaSofie

26.06.2015 kl.21:53

Jeg digger den appen, håper inderlig at jeg vinner det håndkleet siden jeg reiser snart til kreta:) Tenk å få ligge på stranda oppå et solo badehåndkle:)

Susanne S

26.06.2015 kl.23:22

Er det bare jeg som får sykelig lyst på en iskald solo når man ser de håndklende?? Hihi, kos dere og nyt helgen! Husk å være med venninna og ikke bare blogge, du fortjener litt fri etter min mening!! :)

StyleConnection

27.06.2015 kl.03:33

:): Jeg bruker str. S :) Klem

krist.in

27.06.2015 kl.13:06

jeg vant en av hver lue rundt påsketider - men nå skulle jeg jo gjerne hatt et slik håndkle! så freshe !

Emma Julie

27.06.2015 kl.16:41

Det er faktisk utrolig kult selvom det er sært liksom, haha. Råkule bilder! Håper dere koste dere med grilling :)

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.00:50

hahah de er så harry, men samtidig freshe! skikkelig goodfeeling med de deilige soloproduktene!

Skriv en ny kommentar

hits