TREAT YOURSELF... UTEN Å FÅ DÅRLIG SAMVITTIGHET!

God morgen, fininger ♥

Vet dere hva jeg ser på som svært viktig? 

Å gi seg selv en belønning innimellom - et realt skulderklapp.

Jeg synes det er så viktig å unne seg selv noen fine eller gode ting, eller rett og slett en hyggelig opplevelse. Det virker som at altfor mange får dårlig samvittighet om de drar på en liten weekend-tur, tar en tur på velværesalong, eller snoper seg et nytt plagg eller noen nye sko, og det synes jeg er så trist. Innimellom er det greit. Innimellom SKAL man gi seg selv en liten treat, og si til seg selv at du i dag fortjener det!

"Å nei, nå får jeg så dårlig samvittighet.. Jeg burde egentlig bruke disse hundrelappene på noe fornuftig"... Noen som kjenner seg selv igjen? Det er som å høre meg selv i mange tilfeller, men jeg har blitt flinkere med årene til å si at det er ok. Jeg er blitt flinkere til å si at jeg i dag fortjener å shoppe et par nye sko eller en ny topp, rett og slett fordi livet er for kort til å ikke gå litt i minus over noe du har så inderlig har lyst på!

Jeg er også litt for flink til å komme med gode unnskyldninger, for det er fort gjort å unne seg noe litt for ofte, haha. "Jamen, Kristin.. Denne her fortjener du, bare TENK på hvor hardt du har jobbet i det siste, og TENK på hvor lite denne tingen faktisk koster deg hver dag, hvis du deler totalprisen på antall dager du kommer til å bruke den".. Hahaha, jeg ler! Dette er en gjenganger..

Jeg glemmer aldri hvor mye jeg stusset og grublet over palmen jeg gikk til innkjøp av for en stund siden, men jeg ble enig med meg selv om at det var ok å unne seg denne. Guess what!?? Nå har jeg hatt denne palmen i 76 dager, og det vil si at den per dags dato har kostet meg 28 kroner dagen. DÈT er et beløp jeg klarer å avse til noe som gir så mye glede, så sånn kan man altså tenke om den dårlige samvitigheten griper fatt i deg, haha. 

Det passer perfekt å tipse dere i dette innlegget, om at den helt sinnsykt freshe Mesh Long Tee endelig er på lager! Jeg har fått så vanvittig mange henvendelser vedr. denne toppen etter at jeg la ut bildene fra shooten, og nå er den her - HURRA!! Kanskje det er denne toppen du faktisk skal unne deg selv i dag? 

Mesh Long Tee HER (Jeg har på meg str. S på bildene) 

Gotta love it! Denne her er så awesome, og en absolutt must-have i enhver garderobe. Like kul til hverdags som til fest ♥

Så.. Hva står på planen i dag da, skjønninger? Snart helg, wuuhuuu!

SMASK

22 kommentarer

Gina

24.06.2015 kl.09:51

Jeg er nok en av dem som nesten alltid får dårlig samvittighet når jeg unner meg noe. Jeg tenker ofte at det alltid er noe mer fornuftig å bruke pengene på... Også angrer jeg som bare det dersom det blir tomt i butikkene, haha! Så jeg bør absolutt bli flinkere til ikke å få dårlig samvittighet hver gang jeg kjøper meg noe :) Dessuten var det utrolig smart å regne ut hva mye en ting koster deg hver dag:P Det rettferdiggjør det meste syns jeg, og absolutt en "forsvarsteknikk" som kan funke her i heimen :)

Emma Julie

24.06.2015 kl.10:10

Er nok dårlig på å unne meg noe ofte siden jeg ikke har så mye penger å rutte med, men noen ganger blir det litt! Nok en gang må jeg si at klærne i nettbutikken er amazing! Ha en super dag :)

Karoline E.N

24.06.2015 kl.10:12

God morgen, Kristin 🌷 Jeg er vel også en av disse som får dårlig samvittighet om j bruker noen hundre lapper på en ting jeg har ønsket meg lenge. Så som regel kjøper jeg ikke det j har lyst på, å så angrer jeg noe sinnsykt om det blir tomt i butikken eller at str min blir utsolgt. Jeg har blitt litt flinkere til og unne meg litt nytt av og til. Hihi :) er jo alltid spennende og få pakker i posten også 😊 hihi. Åh, den var awesome 😍 du innponerer sånn, så hurra for deg ❤️ Det du lager er så unikt! Håper du får en super deilig da! Her regner det som vanlig, så blir en inne dag, i dag også 😊 stor klem

Nina Hoel

24.06.2015 kl.10:23

Jeg er også en av de som tenker at jeg ikke burde kjøpe den eller den, men ender opp med og gjør det alikavell. Fordi jeg føler jeg fortjener det :)

I dag skal jeg og samboeren signere papirer på huset vi har kjøpt oss å jeg gleder meg så sinnsykt! Bare 13 dager til overtakelse 😀😀

Nyt dagen i dag kjære, Kristin 😘

Victoria

24.06.2015 kl.10:57

God morgen fine deg <3

Er denne stor eller liten i størelsen eller vil du si den er normal??? <3 Ha en finfin onsdag <3 Klem!

Karianne

24.06.2015 kl.11:23

Hvilken str bruker du vanligvis i overdeler? Er det en vanlig str small?

StyleConnection

24.06.2015 kl.11:35

Karianne: Jeg bruker vanligvis S/M, kommer an på hvordan jeg ønsker at toppen skal sitte på kroppen :) Mesh top har en oversized shape, så denne har jeg i S :)

StyleConnection

24.06.2015 kl.11:36

Victoria: Heia :) Denne er helt normal i størrelsen, men shapen er oversized. Det vil si at du ikke trenger å gå opp i strørrelse for at toppen sitter relativt slækt på kroppen :D Klem

24.06.2015 kl.12:32

I mitt tilfelle er jeg nesten for flink til å unne meg selv noe godt eller noe nytt plagg! Hehe. Det kan vel gå begge veier. Sånn er det når nettsiden din har så mye freshe klær man har lyst på. Har blitt flinkere da, handler bare hvis jeg trenger noe hvis jeg har økonomi til det da. Må skaffe meg en jobb ved siden av skolen så kan jeg gå helt bananas!! :D.

Ha en fantastisk dag videre Kristin! Første dag med sommerferie idag så GOD SOMMER!!!

Line Kristin

24.06.2015 kl.13:08

Søren, nå må jeg jo bare ta meg den turen på urban å kjøpe den ene t-skjorten som jeg har sikla på i to uker, som jeg har utsatt og prøvd å la være å kjøpe? Skattepengene kom jo også i dag, så dette innlegget timet du bra, hahaha!

silje ML

24.06.2015 kl.13:48

Jeg shopper alt for ofte.. haha! Men er så verdt det somregelt uansett :D Elsket denne toppen!!

24.06.2015 kl.14:33

Denne kommentaren har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg så på en eller annen reprise av bloggerne i natt. Første gang jeg har sett programmet, og må si at jeg fikk et helt sinnsykt godt inntrykk av deg! Ga meg skikkelig lyst til å lese bloggen, som også viste seg å være veldig bra :)

Berit

24.06.2015 kl.14:56

Dagens plan - shopping!

Selv jeg unte meg noe selv i dag siden jeg har jobbet hardt i det siste og da var det vel fortjent.

Tskjorten er dritkul så må vurderes 😊👍🏼

StyleConnection

24.06.2015 kl.15:12

Anonym: Så koselig å høre <3 Det varmer! Stor klem

Lene

24.06.2015 kl.16:00

hahaha! Så sinnsykt gøy å se at det ikke bare et meg som tenker på den måten! Tenker det samme hver gang jeg bruker mye penger på noe! 🙈

Alexandra

24.06.2015 kl.16:37

I dag har mamma faktisk hjulpet meg med å farge etterveksten! Noe som var på sin tid :D To cm blond ettervekst på mørkebrunt hår er ikke veldig pent akkurat! Haha, men det blir så fort bleika i sola mens jeg er i Tyrkia.

Xoxo

Helga

24.06.2015 kl.18:09

Der traff du virkelig blink, Kristin..! Jeg er av den typen - med dårlig sammvitighet. Enten fordi mamma insisterer på å betale eller fordi jeg egentlig har en god del klær. Jeg synes liksom det er dumt at vi i den "rike" delen av verden skal sløse vekk alt vi eier.. Jeg grubler også over oljen.. Tar den slutt? Får mine barn rå til å kunne kjøpe det de vil?? Men det er så lenge til, og jeg kan faktisk ikke bekymre meg så mye over det at jeg ikke klarer å unne megselv et klesplagg en gang i blandt.. Faktisk har jeg ikke en eneste shorts som passer, og det er jeg jo nesten nødt til å få gjort noe med.. Blir for dumt å måtte gå med skjørt hver gang solen titter frem... Nei, dette var en real tankevekker.. Jeg skal iallefall svinge meg innom shoppen ;)

Viktoria Pedersen

24.06.2015 kl.18:22

haha kjenner meg så igjen!

Kan du få den inn i hvit? synes svart blir så varmt om sommeren :)

iselin F

24.06.2015 kl.19:16

Mange som får dårlig samvittighet av mye! Synes godteri og usunn mat er en gjenganger hos mine venner. Selv har jeg aldri hatt dårlig samvittighet for noe slikt. Om jeg vil ha en sjokolade, så spiser jeg en sjokolade med beste samvittighet. For jeg er egentlig ganske sunn, så hvorfor føle seg dårlig for noen unntak? Samme med klær. Om det er noe jeg har skikkelig lyst på, eller noe jeg kommer over som jeg har utrolig lyst på, hvorfor ikke kjøpe det? Om du absolutt ikke har penger på det tidspunktet, så går det også ann å vente til neste lønning. Det er alltid bra å ha noe å glede seg litt til. Når den dagen hvor du kan kjøpe plagget, eller prøve restauranten du ønsker kommer blir det gjerne ekstra spessielt!

Synes t-skjorten var veldig fin, og sexy, uten å være for avslørende. Elsker den!

Helene K.E

25.06.2015 kl.00:15

Noe av det beste jeg vet er å sette meg et mål, og hvis jeg klarer det så kan jeg unne meg noe fint! :D Jeg pleier som regel ALLTID å spare tl en eller annen tur, for som du sier selv så er reising LIVET! :-D Og man får til en tur til nesten hvor som helst hvis man bare prioriterer det!

PS: klærene dine er sååå rååååååååååå!!!!

Elise

25.06.2015 kl.22:43

Jeg får definitivt dårlig samvittighet når jeg bruker penger på annet enn utstyr jeg bruker til hobby/fremtidig jobb! Dårlig vane det dær, får jo nesten ikke nytt nye ting før de begynner å bli gamle!

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.01:00

Det jeg gjorde i helgen var hyttetur til fantastiske Søgne i Kristiansand! <3

Skriv en ny kommentar

hits