SPRUDLENDE INTERIØRSNAPS

Hallaisen og god ettermiddag, darlings ♥

Jeg ler av oppskriftposten min, ass.. Selvfølgelig vet de aller fleste av dere hva pitapizza er for noe, haha. Jaja.. Da fikk vi alle en god latter i hvert fall, og det er jo alltid innafor. 

Det som også alltid er innafor og en real innertier, er interiørbilder. Er dere ikke enig? Nå kan det jo være fordi jeg er er over gjennomsnittet interessert i interiør, men det er noe med slike snaps som inspirerer meg til tusen. Jeg har fått inntrykk av at dere er like giret på interiør som meg, så derfor tenkte jeg å vise dere en oppdatert bilderapport fra vårt happy home. 

Jeg fikk nemlig tilsendt alle bildene som ble tatt i forbindelse med reportasjen i juni-utgaven av Det Nye Interiør, og under her ser dere altså litt bilder fra alle rom. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi har det akkurat nå, men herlighet som jeg gleder meg til å komme plass i en leilighet som faktisk er vår. Da skal malekosten frem, og jeg kan leke kreativ med farger på vegger, i tillegg til farger på møbler og dekor. Hurraaaa!

//Foto: Jorunn Tharaldsen Instagram: @vidipix

Dennis har kommet hjem fra jobb, og sitter i skrivende stund i sin egen lille FIFA-boble.. Derfor skal jeg nå ta en pause fra jobbingen, dra frem kryssordbladet mitt (for nybegynnere), ta på meg den gråkrøllete parykken, noen briller, og løse kryssord til blyanten tar fyr, haha. Blyant, dere.. Og viskelær.. Kan ikke løse kryssord med kulepenn, vett! 

Hvordan har mandagen behandlet dere, vakre venner? Noen som har et godt middagstips, forresten? 

LOVE YA ♥

42 kommentarer

Mali

22.06.2015 kl.17:41

Kristin!! Herregud så fresht dere har det! Jeg skal flytte til Bergen til høsten for å studere, og da er det snakk om en liten kritt hvis studenthybel. Men nå gjør ikke det noe etter så mye inspirasjon fra deg, helt fantastisk! 😀👏 men lurer på, den fjæra på badet deres? Hvor er den kjøpt? :)

Vilde S

22.06.2015 kl.17:45

Dere har verdens fineste, kuleste og fresheste leilighet nå! Jeg gleder meg så mye til å se deres nye leilighet når dere er ferdige med den! :)

22.06.2015 kl.17:47

Flørtegratinert poter er godt til middag

InA

22.06.2015 kl.18:05

Åherregud! Det der er jo heaven!😍😍😍😍

Lene

22.06.2015 kl.18:06

En solid shoppingrunde i vakre Bergen slår aldri feil på en mandag! Ellers, middagstips:

Kalkunfileet med hasselbackpoteter (toppet med revet ost og paprikakrydder, eller annet valgfritt krydder). En kremet kylling/kalkunsaus med litt paprika og hvitløk (Toro sin er supergod om du ikke gidder å lage selv) og en blanding av rosenkål og brokkoli ved siden av som tilbehør.

En dessert som er god til dette, (og samtidig supergod i sommervarmen) er hjemmelaget sitronfromasj med vaniljesaus, lett å lage og utrolig godt!

iselin F

22.06.2015 kl.18:08

WOW, det var super fint! Sliter litt med hva jeg skal gjøre med mitt rom, så synes dette var til stor hjelp! Synes du er så flink til å sette sammen gjenstander og farger, som fungerer sammen.

Celine Dahle:))

22.06.2015 kl.18:08

Hahaha ler enda av oppskriften😂😂 Du har seriøst den beste intriør smaken jeg vet om!! Skal bruke disse bildene som inspirasjon den dagen jeg flytter ut😍😍 Det er helt utrolig hvor perfeksjon i en intriørstil du har!! Å jeg kan låve deg at jeg har så lite intiresse for intriør at skal en del til for å vekke min intiresse🙌🏻🙌🏻😎🌴

Du er så utrolig festlig og du legger personligheten din i alt du gjør! Stilen, huset osv😍 Du er best honey🎉

elise

22.06.2015 kl.18:35

jeg elsker bloggen din. å ossen du skriver den. det er alltid gøy å lese den, digger vidioene dine, å hils masse til dennis. synnes du er kjempe flink med mote å kær. takke være deg ser jeg på meg selv å føler meg bra <3 du er en kjempe pen å kul jente/dame. jeg synnes du har den beste klestilen å ossen dere har det hjemme

Berit

22.06.2015 kl.18:39

Man kan ikke annet enn å bli glad av å se på leiligheten deres den er jo kjempe fin!

Middagstips:

Vil anbefale trines matblogg kyllingsuppe den er kjempe god - link her:http://trinesmatblogg.no/2012/03/12/gmn-indisk-kyllingsuppe-med-eple-ingefaer-og-chili/

Toysekopp

22.06.2015 kl.19:02

Dere har det så syyykt fint Kristin!! Jeg elsker at det er så fargerikt og kult!! Aldri gi slipp på den stilen der! Du er så flink og jeg unner deg virkelig alt godt 😄

Monica

22.06.2015 kl.19:07

Jeg visste ikke hva pita pizza var for noe, så jeg har nettopp laget det, og takker så masse for tips til ei som mulighens hater å lage mat enda mer enn deg ;)

Benedicte

22.06.2015 kl.19:23

Herregud, jeg elsker leiligheten din! Den er så utrolig fin, samt jeg liker planløsningen. Det er kanskje et rart spørsmål, men jeg skal flytte til Oslo og ser etter en leilighet i Grünerløkka området, og da lurte jeg på om du vet om en fin leilighet som leies ut rundt august/september måned? Gjerne en som ligner din. Er så mye forskjellig på Finn, men personlige tilbakemeldinger er så mye bedre! Mange takk på forhånd, Kristin!

Guro Ertvåg Eidsæter

22.06.2015 kl.19:49

Åh, så utrolig fint! Elsker fargene og alt, perfekt!

Gunn Hege

22.06.2015 kl.19:49

Av alle interiørentusiaster i verden, har du det mest stilfulle og inspirerende hjemmet, Kristin!

Karoline E.N

22.06.2015 kl.19:53

God mandags kveld, fine Kristin ❤️ Leiligheten din er så fin og stilen din er awesome! Du kam virkelig det du gjør, for ressultatet blir døds kult. Jeg har kjøpt bladet og lest det, og jeg må bare si at jeg blir så imponert og inspirert av den flotte leilighetene deres. Jeg gleder meg så sykt mye til og se hvordan den nye leiligheten deres kommer til og se ut, og jeg håper vi får følge dere under flyttingen. Kanskje du kan snappe litt under opp pussinng og flytting? Hihi :) middags tips, hmm. Nå kan det jo hende at du alt har spist middag, men hva med tikka, salat og nam brød? :) ønsker dere begge to en fin kveld. Du med kryssord og han med FIFA 😊😊 stor klem

Kamilla Haaland

22.06.2015 kl.20:48

Åh, som jeg ELSKER hvor fargerik bloggen din er <3 Blir i skikkelig godt humør hver gang jeg er innom :-)

Gina

22.06.2015 kl.21:08

Herregud så fresh leilighet dere har!! Alt er så gjennomført, personlig og sprudlende:) Akkurat som bloggen din. Jeg ser at du legger mye energi i både interiør og bloggen. Det er derfor det er så hyggelig å titte innom hver dag :)

Ingrid

22.06.2015 kl.21:23

Hei! Jeg lurer på noe! Jeg har sendt en mail til contact@styleconnection.no fordi jeg lurer på om en pakke jeg har bestilt har blitt returnert. Er det riktig mail å henvende seg til?

Tips til kjapp og kjempegod middag: bladspinat, mango, paprika og kylling. Dressing og pasta hvis dere vil

helga

22.06.2015 kl.21:47

Det der må jo være drømmeleiligheten.. Så fresh og fin!! Jeg har ett spm, angående flytting.. Du leier jo nå, så da må du vell ta med alt av møbler osv? Eller har du tenkt å kjøpe nytt og heller selge det gamle?😅 Du eier jo så utrolig mye fint, eks det gule skapet du inviet så mange blogg-poster til (knis). Og ja, jeg skjønner jo du tar vare på småting som vaser og servise men jeg tenker mer på store skap, bord og sofa osv.. Har du noen planer?? Gleder meg sånn til å ta del i innflyttingen deres, jeg er sikker på at nye boligen vil bli knall!! Åååh, jeg skjenner jeg blir glad i hele meg - på deres vegner.

Middagstips: Jeg er ikke noen mester på kjøkkenet - men ukens cravings er grillmat. Nærmere bestemt ostepølser, potetsalat, grillede maiskolber (med smør!!) og ellers grillede grønnsaker. Grillet killyng med seranoskinke rundt, poteter og en lett salat er også himmel. Sommer mat generelt - jeg elsker det

Susanne S

22.06.2015 kl.22:00

Ser jeg har gått glipp av noen innlegg disse dagene uten nett, men vit at jeg har tatt igjen hvert eneste!

Elsker bildene, og inspirasjonen! Prøvde meg litt på en Kristin style på rommet, men huff.. Det så absolutt ikke ut som du hadde gjort det for å si det sånn. Men har bestemt meg for å prøve meg fram enda litt til, og ikke minst følge med på bloggen! Da burde jeg klare freshe opp rommet! Du og Dennis for kose dere masse sammen! Er dessverre ikke noe flink på kjøkkenet, men sushi funker alltid! Smak og behag :)

Forresten gikk jeg innom nettsiden din igjen, og Gud så mye fint som er inne nå!! Gleder meg til sommeren og sommerjobb, for jeg vet akuratt hva hele første lønninga skal gå til ;)

silje ML

22.06.2015 kl.22:27

Elsker hvordan det ser ut i leiligheter dokkers :D Blir sinsykt inspirert, skal selv kjøpe leilighet nå, etter å ha leid møblert i 2 år, gleder meg sykt til å velge alt selv :D Blir så glad av å se på alle fargene!!

middagstips: her er det enkelt og greit skipperpai til middag idag, enkelt og godt=)

Ida W

22.06.2015 kl.22:43

Jeg blir så inspirert av leiligheten deres. Alt er jo så stilig! Jeg selv har et ganske basic rom, hvor hovedfargene er GRÅ (elsker grå:), hvit og rosa, da som du leser, bruker jeg ikke så mye farger. Men å se leiligheten deres som er så fresh, gjør meg virkelig inspirert:)

Håper at du og Dennis har en kjempe grei mandagskveld, og at du er flikere til å løse kryssord en meg, haha:)

Emma Julie

22.06.2015 kl.23:07

Herre, for noen flotte bilder! Herlig leilighet! Så fint med så mye mønster og farger. Kos deg med kryssord :)

connie

23.06.2015 kl.00:27

jeg er en som liker hvit,svart, gråt, og lilla. Men du får det til med fargene ass ;) kjempe inspirerende. Du får alle disse knalle fargene til å leve, og se kjempe kult ut.

cathrine

23.06.2015 kl.01:18

Digga leiligheta dokka å stilen din! Et enkelt middags tips med pitabrød. Steik kyllingfilet i biter i en marinade fra santa maria. Gjerne chicken,garlic eller all around. Skjær opp salat og grønsaker rasp gjerne litt ost vis du vil. Bland dette sammen å ha det oppi stekte pita brød. Enkelt og veldig godt. Vis man vil kan du ha en dressing til også :)

Helene K.E

23.06.2015 kl.04:16

Hei og hå!!! For en fin og kreativ leilighet du har! Det må være så utrolig forfriskende å komme hjem til deg! :-D Min mandag behandlet meg veldig bra, da fikk jeg en fire - seter for meg selv på flyet til selveste AUSTRALIA :-D Så der sov jeg i et par hundre timer, før jeg endelig kom frem. Har du vært her før?

Klem!

SB

23.06.2015 kl.10:29

Skulle ønske det sto hvor de forskjellige tingene er kjøpt i bladet..

Hilde

23.06.2015 kl.10:53

Pizza

StyleConnection

23.06.2015 kl.11:10

SB: Bare spør meg her i kommentarfeltet, så svarer jeg :D

StyleConnection

23.06.2015 kl.11:11

Helene K.E: Så herlig :) Aldri vært i Australia, men MÅ ta turen i løpet av livet!! Nyt og kos deg gløgg <3

Elisabeth

23.06.2015 kl.12:19

Hei.

Hvor er den gule hodegavlen fra? IKEA?

mathilde

23.06.2015 kl.12:45

elsker stilen din driver å printer ut bilder jeg skal ha til inspirasjon når jeg flytter ut haha....

Carina

23.06.2015 kl.13:01

Herregud! Den leiligheten til deg og Dennis er bare fantastisk!! Hvor mye er han med på å bestemme hvordan det skal se ut?? Eller er du litt sånn at du bare kjøper? :) Har en kjæreste som er litt skeptisk til innkjøp av alt som skriker farge! Noen tips til hvordan jeg kan få han på gli?? :)

Håper du får en finfin tirsdag! :D <3

Linn Solheim

23.06.2015 kl.17:40

Ååå, du har det så utrolig koselig hjemme hos deg og Dennis! Ønsker deg og Dennis en riktig god sommer. Håper dere 2 snart kan lage en video sammen. :D <3

Thea

23.06.2015 kl.20:32

Du har så utrolig kul stil, og virker som ei utrolig kul jente! Lykke til med nettbutikken din og livet generelt! God sommer :)

Alexandra

23.06.2015 kl.21:55

Ahh endelig noen bilder som faktisk viser litt mer av hvordan leiligheten ser ut og ikke bare små deler!

Så sinnssykt kult og ikke minst inspirerende! Farger gjør virkelig sitt altså :D Føler rommet mitt nå ble veldig kjedelig i forhold, men det er kanskje ikke så vanlig å ha masse farger på rommet i en alder av 17 år? Ikke har jeg penger til så mye heller! :S Tror forhåpentligvis det blir mer farger når jeg flytter for meg selv. Du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å kunne innrede hjemmet mitt en dag! Haha, drømmer meg bort :D

Helt siden jeg var liten har jeg likt veldig enkelt, ikke for mye (hater for mye), så jeg tror jeg må finne en balansegang også må jeg få trøkka inn noen fargekladder her og der! :D Det skal bli så awesome!

Men over til noe HELT annet! Kan du tipse om noen nettsider som har helt sinnssykt herlige snapbacks? Vet jo hvor glad du er i det! Føler jeg vil kjøpe meg en ny før ferien starter for godt, men jeg har bare ikke funnet den perfekte enda.. Så et lite snapback innlegg hadde absolutt ikke vært dumt :D

xoxo

Ingrid-E

23.06.2015 kl.23:12

ELSKER stilen din!!! Jeg har kjøpt meg leilighet som jeg fikk for en uke siden. Jeg holder på å pusse opp, å jeg må bare si at du har inspirert meg såå mye!! Det blir rosa kjøkken å blå/grønn stue, heheh.. Håper det blir bra :D skal pusse opp soverom og gang også, men har ikke bestemt meg for hvordan det skal bli enda.

Gleder meg til dere skal pusse opp i leiligheten deres :D Stor klem ❤

martineeljostveit

24.06.2015 kl.08:53

Du har seriøst drømme leiligheten :) sykt fascinert over kossen du har det der :)

24.06.2015 kl.15:41

Kan ikke du lage et innlegg hvor du skriver hvor du har kjøpt forskjellig av interiøret ditt? Er veldig interessert i det :) Både hvor du kjøper de gull ananasene, rammene i forskjellige farger, lampene dine osv, hadde vert veldig kjekt om du kunne gjort det :)

Lina

24.06.2015 kl.19:48

Så fint Kristin! Hvor har du kjøpt spisebordet ditt?:)

StyleConnection

24.06.2015 kl.20:25

Lina: Hmmm.. Jeg husker ikke :( Jeg googlet "runde spisebord" søkte på bilder, og da dukket dette opp. Jeg klikket meg inn på bildet og vips så var jeg på en nettside som solgte dette :) Kanskje du finner det ved å søke på samme måte som meg? :)

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.01:04

WOW!!!! for et hjem du har Kristin! Deilig farger og interiør. Hadde jeg flyttet ut ville jeg gjerne hatt deg som interiørdesigner! Kanskje et yrke du kan satse på ved siden av bloggen og nettsiden? Hadde jo passet deg helt perfekt!

Skriv en ny kommentar

hits