OPPSKRIFT - PITAPIZZA

Hahaha, jeg ler like hyt hver gang jeg kommer med en oppskrift her p bloggen..

Jeg fler liksom at det er forbeholdt matbloggere, og de som vet hva de snakker om, og i tillegg vet hvordan man oppfrer seg p et kjkken. Jeg er ikke en av dem, det er det ingen tvil om, men s oppdaget jeg plutselig at flere av dere nsket oppskrift p pitapizza, da jeg for noen uker siden skrev at jeg skulle trkke et par snne i nebbet.

"H? Vet ikke folk hva pitapizza er for noe?", tenke jeg i mitt stille sinn.. Til og med Belinda lurte p hva jeg hadde mekket ihop, og da begynte jeg virkelig lure.. Hadde jeg funnet opp dette p egenhnd, liksom? Jeg skjnner ingenting, men her kommer alts en aldri s liten oppskrift p noe s enkelt og yummy som pitapizza.. Vi snakker pitabrd toppet med pizzafyll, s det er ikke snakk om noe banebrytende og innviklede greier dette her, haha.

Det beste med pitapizza er at man kan lage s mange ulike varianter man nsker, s her kan man f gleden av flere ulike smaker. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som topping, men vi laget tre ulike varianter;

Pizza nr. 1
Parmaskinke //Ruccola //Rdlk //Parmesan

Pizza nr. 2
Kjttdeig //Chorizo //Rdlk

Pizza nr. 3
Chorizo //Kjttdeig //Sopp //Cherrytomater //Rdlk

Fremgangsmten er s enkel som legge pitabrdene p bakepapir p rist, og deretter klsje p tomatsaus og ost. Du topperhele herligheten med de ingrediensene du nsker. Jeg legger alltid kjtteigen under osten, mens bde chorizo/pepperoni samt grnnsaker legges p osten. Skal du bruke parmaskinke, ruccola og parmesan, br disse ingrediensene legges p pizzaen etter den er ferdig stekt.

Sleng pitapizzaene inn i midten av oven, og la dem steke p 200 grader til osten er gyllen. Bruk gjerne varmluft! Jeg glemte ta tiden, men regner med at steketid ligger p snn ca. 10 minutter! Server med det samme pizzaene kommer ut av ovnen, gjerne toppet med en digg hvitlksdressing.

Snn.. S enkelt kan det alts gjres, og dette er perfekt nr man skal lage pizza til seg selv. De store familiepizzaene blir ofte for store for en eller to personer, s da er pitapizza midt i blinken.



Hper det smaker♥

Klem i fleng

35 kommentarer

Isabel Martinez

22.06.2015 kl.11:27

fin blogg! hadde satt stor pris p en kommentar tilbake p min!

Carina

22.06.2015 kl.11:29

Det sg herlig ud! Det ska eg prva til middag :-D

Camilla.

22.06.2015 kl.11:29

Dette er en av mine favoritter! Veldig god med havre-polarbrd som bunn ogs!😍😍

Karoline E.N

22.06.2015 kl.11:53

Nmm, pitapizza er digg og ikke minst super enkelt :) om vi har drlig tid, pleier vi og lage pitapizza. Nesten s j ble litt sulten av disse bildene dine, for det s super digg 👌 det er ogs supert og servere i selskap, da gjestene kan lage sin egen pitapizza, om man setter ut forskjellige ting! God mat, enkelt og dem kan da lage sin egen 👍 jeg hper du fr en super fin dag Kristin. <3 husk at du er god - klem

Emma Julie

22.06.2015 kl.12:10

Herre, det s godt ut! Virker helt greit lage ogs, s dette br vre noe jeg lager nr jeg flytter ut slik at det ikke blir s mye. God mandag :)

Mathilde C. Bjrnseth

22.06.2015 kl.12:13

PItapizza er ikke nytt for min del. Spiste det seinest for noen dager siden, og jeg er enig. Det er supergodt! Ser ut som noen spennende ingredienser du har. Skal prve noe av dette neste gang ;) Ha en fin dag :)

Carina

22.06.2015 kl.12:21

AMEN til enkle og super gode matretter! Har selv aldri prvd lage det, men pizza er jo godt uanset form og strrelse, s pitapizza m n vre innafor det ogs :) Hper du fr en finfin start p en ny uke, hper den blir fantastisk :D

Martine

22.06.2015 kl.12:45

Hahaha, finnes det virkelig noen som ikke vet hva pitapizza er? Jeg spiste det i gr til middag selv👏🏼☺️ nam!!

Ha en super dag!

Lucy

22.06.2015 kl.12:55

Du burde sjekke ut venninna mi, Mia, si matblogg! Hun lager s mye diiiigg:) seinest milkshake med banan og peanttsmr. Miasmat p IG:)

Martha

22.06.2015 kl.13:31

Det er digg!

TH

22.06.2015 kl.13:37

Nam det s veldig godt ut!!

Jeg vil bare si takk for at du skrev et godt og viktig innlegg ang bilkjring, og galninger i trafikken. I gr var jeg og min samboer p vei hjem fra hyttetur i Farsund. Da vi kom til Moi, var det bom stopp og k. Det hadde vrt en ulykke hvor en trailer hadde kjrt i en person bil som sto p en resteplass. Traileren hadde mistet kontroll over kjretyet, og kjrt rett inn i personbilen... Det er s viktig og kjre med vett, vr forsiktig og slutt og tenk "det skjer ikke meg", eller "jeg har alltid kontroll jeg". Det tenkte sikkert trailer sjfren ogs, og han var jo sikkert det ogs alts, men det er s lett og miste kontrollen. Jeg ble helt drlig nr vi kjrte forbi denne bilen som var smadret og most. Jenten p 20 r som var inni bilen dde og sjfren ble hardt skadet... OFF! Pass p folkens, det skal ikke mye til og det er ikke bare ditt eget liv du setter i fare, andres ogs...

Berit

22.06.2015 kl.13:54

Pitapizza er jo s godt og kan varieres i det uendelige😊

Sg ogs en oppskrift der man tok st smreost p frst, deretter hvit sjokolade og bringebr/blbr. Det skal i hvertfall jeg prve i sommer🍓☀️

Ingrid

22.06.2015 kl.14:32

lager det der hele tiden! Er en sann favoritt <3 tips: dryss over litt honning p det frste oppskriften med parmaskinke og ruccola, elsk!

Marianne

22.06.2015 kl.14:49

Pitapizza er topp! Og har du prvd med tortillalefser? Da fr du en tynn og sprere versjon :) Topp m tacosaus, biter av kyllingfilet (gjerne marinert i litt olje og krydder), ananas, grnn paprika, rdlk, revet ost - 10 min i ovn. Nam!

Tea

22.06.2015 kl.15:04

Herlig syn fra en pizza-elsker. Det ser fantastisk ut! :D

... det er godt se du lager de med digge ingredienser. lage pizzabunn med korn, gryn, cottage cheese bunn og all den galskapen man finner p andre blogger er bare tull. Da kan man like godt lage noe annet ;)

silje ML

22.06.2015 kl.15:09

Har du prvd speltlompepizza ogs? Er helt magisk, blir akkurat det samme som dette bare du bruker speltlomper/potetlomper som bunn! Blir akkurat som en italiensk pizza med tynn bunn, mens pitapizza blir jo litt tykkere bunn! Elsker begge deler! Min favoritt er kylling, nachos, ost og fetaost, toppet med ruccola og mager kesam/hvitlksdressing!! NAM

Susanne

22.06.2015 kl.15:22

h, snadder! Pizza er alltid en vinner👍

Neste gang du lager med parmaskinke anbefaler jeg smre et lag med creme fraiche, litt piffi krydder, for s ha skinken p. Smaker himmelsk! Enda bedre er det med baguetter med creme fraiche, bacon og ost...mmMmMm!

Marie Gjernes

22.06.2015 kl.15:24

NAM, det s godt ut! :) Har prvd noe lignende, men med andre fyll. S dette m jeg prve og! :)

helga

22.06.2015 kl.16:18

NAM!! Noe s digg, n sitter jeg her med vann i munnen. Halleluja, jeg tror jeg blir ndt til nske sommerferien velkommen med disse herlighetene til middag!! Selvom det er planlagt st.hans fering med grilling og bl p kvelden.. Jaja, ja takk begge deler sier bare jeg!! Ha en strlendes fin mandag, og start p uken som kommer :)

Celine Dahle:))

22.06.2015 kl.16:20

Hahaha du er meg en skjnn frken😂😂 Du kan vell kanskje gjette hva vi skal ha til middag idag etter jeg s denne nr jeg klikket inn p bloggen din😎 Fyfader s hrlig livet er da! Mat, sommer, venner, familie, is og ja kunne fortsatt i en evighet!! Holey😍😍

Har dere noen store planer for ferien? Kom p tenke idag at alle har ferie en gang iblandt, utenom bloggere! De har jobben med seg over alt!!Men alikevel er det skjelden dere ikke oppdaterer🙌🏻🙌🏻 Flinke ass, fysren!😍😍

Stine

22.06.2015 kl.16:52

Byer meg i stvet, Kristin! ;-)

Snaddermat, og et fristende innspill til inspirasjon.

Mer av snt!!

Jeanett Olsen

22.06.2015 kl.17:04

Oi, n mtte jeg le litt nr du skreiv der var noen som ikke visste hva pitapizza var. Det som er s godt! :-D

Pia

22.06.2015 kl.17:16

, det der s sykt godt ut! :)

Sigrid

22.06.2015 kl.17:26

Det der er s lettvint, og veeldig godt! morsomt at du deler oppskrit, det burde du gjre flere ganger!

iselin F

22.06.2015 kl.18:10

, det s helt himmelsk ut! Jeg har gluten allergi, s kan ikke smake p det selv, men det s helt fantastisk ut!

Fikk meg en liten latter nr jeg leste dette innlegget, tommel opp!

Gina

22.06.2015 kl.21:05

NAM!! Pizza nummer 1 med parmaskinke, rdlk, ruccola og parmesan m testes :) Takk for middagstips til i morgen!

Miriam

22.06.2015 kl.21:38

Hurra! Jeg husker at jeg spurte om du ville legge ut oppskrift. Det s jo ufattelig digg ut! Selv om du ikke skriver noen matblogg liker jeg de sjeldne gangene du gir noen mattips, fordi dem har et personlig preg og en slags SJARM ingen andre fr til like bra som du. Du er god! <3

Skriv gjerne et innlegg om hva du gjr mtp sjmat ogs! Jeg har prvd meg litt, men hadde vrt koselig f en liten tutorial p hva du gjr mtp en perfekt aften med hvitvin og sjmat. Please do!

Ha en fin kveld!

Cathrine

23.06.2015 kl.10:17

Sikkert et meget dumt sprsml; men forsteker du pitabrdene p noen mte? Har hrt om pitapizza, men ikke prvd lage det selv :-) Tenkte jeg skulle prve n :-) Kan egentlig tenke meg at de IKKE forhndsstekes da de stekes sammen med fyll, og ikke skal ha dobbel omgang i ovnen? :p Men, m vite vettu :-)

StyleConnection

23.06.2015 kl.11:11

Cathrine: Heia :) Inegn forsteking ndvendig. Du legger dem bare rett p risten :) Klem

jorgensmatoghverdag

23.06.2015 kl.17:26

Dette s rett og slett snasent ut jo! :)

Alexandra

23.06.2015 kl.21:49

Det hrtes veldig godt ut til tross for hvor kresen jeg er! Jeg m helt klart prve lage disse hjemme en dag i nrmeste tid, bare med litt annet fyll s klart! Snne oppsrkifter som dette liker vi! Enkelt, billig og garantert godt :D Du er jo flink p kjkkenet ser det ut som!

Du kan gjerne komme med flere lignende oppskrifter :D

xoxo

SUPERJANNE

24.06.2015 kl.08:35

Hei Kristin!

Er det lov og "lne" bildene og oppskrift. (med link til deg) ?

Janne c",)

StyleConnection

24.06.2015 kl.08:44

SUPERJANNE: Selvsagt :)

jeanette

25.06.2015 kl.01:20

Nam! Dette er s digg, og perfekt nr man ikke skal lage til s mange! :D

Vil anbefale dere teste ut denne varianten ogs om det frister:

Bunn: speltlomper (forstekes til de blir spr!)

Fyll: Frst litt creme fraiche + pesto

s topper man selvsagt med hva man vil, min favoritt er: fersk mozzarella, pinjekjerner, cherrytomater, spekeskinke/chorizo, rdlk

og en siste finish nr de kommer ut av ovnen: revet parmesan + ruccola- salat! mmmmm:D (+ krydder, of course! En blanding av oregano, hvitlk, chili/pepper, litt salt.. ja, det man har og liker!)

:D

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.01:06

Pitapizza er s utrolig deilig, fordi du kan jo lage akkurat hva du vil p din pizza. Fikk litt inspo til neste pitapizza jeg skal lage, takk igjen<3

klem!

Skriv en ny kommentar

hits