UKENS...

Hallaisen, vakre venner ♥

Enda en uke går mot slutten, og da er det på tide å komme med en aldri så liten oppsummering.. Jeg glemte jo hele greien forrige søndag, så nå har jeg lagt ned ekstra energi i denne runden. Det er så herlig å "tvinge" seg selv til å tenke litt ekstra godt over hva som faktisk gjorde smilet bredere i uken som gikk, og under her kommer et realt sammendrag av ukens ditt og datt.. 

INSPIRASJON:

Hehe.. I det siste har jeg vært i et helsikens 90-talls mood, og kjenner at jeg lengter tilbake til denne glade tiden. Min største inspirasjon om dagen er Spice Girls (nå ler jeg høyt), og da tenker jeg både på den fabelaktige musikken, og selvfølgelig de stygg-kule klærene. Det har gått så langt at jeg er keen på både den schtøgge buksen til Mel C og den gule genseren til Geri, men på toppen av ønskelisten troner de hvite buffaloskoene til Emma. OMG! 

WANDERLUST:

Det har kommet frem i disse ukesoppdateringene at jeg drømmer om å reise til vakre destinasjoner i Norge.. I dag er det en roadtrip som står øverst på ønskelisten, og jeg ønsker å kjøre innom både Baldersheim, Våge, Hardanger og Rosendal.

De av dere som "kjenner" meg godt, vet at jeg har herlige minner fra deilige Baldersheim og Våge, da vi ferierte her hver eneste sommer gjennom hele barndommen. I Baldersheim hadde vi nemlig hytte, som dessverre ble solgt for noen år siden, men minnene vil aldri forsvinne. Jeg har så lyst til å vise Dennis denne vidunderlige lille bygden, og i tillegg invitere han på en date på Mandelhuset på Våge. Herregud for en sjarmerende restaurant!

Åh.. En hel uke med vakre destinasjoner, uendelige mengder softis, god mat, reker og hvitvin? Ja takk! Nå skal jeg gå i gang med planleggingen, og jeg satser på at vi får til en slik tur i løpet av juli.

LÅT:

Janet Jackson, ass!

FOR en dame.. Denne uken har Got Til It's Gone gått på repeat - jeg elsker denne låten!

WANTIE:

Dette kommer ikke som et sjokk med tanke på ukens inspirasjon, men jeg har altså så lyst på noen 90's Buffaloes at det gjør vondt. Jeg SKAL ha fatt i to-tre par, og det ene paret bør være av typen under her.. Assååå.. Buffalo platforms med knallfarget camo print?? Jeg dør!

Jeg MÅ ha noen sånne, hahaha!

INSTAGRAM:

Det var min fine venninne, Ida, som tipset meg om profilen under her, og jeg startet å følge @embrajulie umiddelbart. Ekstra gøy at hjemmet hennes også er vist frem i denne utganven av Det Nye Interiør, og Julie inspirerer meg til å male veggene i den nye leiligheten vår i knallfarger. Steike ta.. Nå blir det fargefest!!LÆTTIS:

HE HE HE HE HE... Jeg har så dårlig humor, men dette bildet tar knekken på meg. LOL!

CRAVING:

Det kommer ikke som et sjokk at jeg er en sucker for pæreisen til Diplom Is! Jeg har spist så mange av denne isen denne uken, at jeg har mistet helt tellingen.. Dette må være verdens beste saftis! YUMMY ♥

BESTE INNKJØP:

Jeg så for meg at det ville være sjukt fett med rosa flamingoer på StyleConnection fotoshooten, og letet internettet rundt for å finne noen.. SE hva jeg fant.. De rakk dessverre ikke frem i tide, men det gjør ingenting. Disse skal pryde hagen vår når vi flytter i august, i tillegg til å være den perfekte rekvisita i f.eks. bloggposter.

Det var ikke bare disse deilige flamingoene jeg ende opp med å bestille, for nettsiden jeg fant dem på har så mye fint at det var vanskelig å styre seg, haha. Verdt en titt!BEGEISTRING:

Gud og fader så begeistret jeg ble da jeg fikk se det endelige resultatet av fotoshooten.. Jeg følte meg så stolt og takknemlig, og bildene kunne ikke blitt bedre! Flere bilder ser dere HER, om dere enda ikke har fått med dere det magiske resultatet. Juuuhuuuuu!HOBBY:

HE HE HE!!

Nå kan jeg bare farge håret grått og få meg en permanent.. Og så kan jeg sette opp "Den store kryssordboken" på ønskelisten. Jeg går i mine besteforeldres fotspor, og har nå fått dilla på kryssord. For nybegynnere, selvfølgelig, haha. Jeg ler meg ihjel!

What a week!

Fortell meg noe fra uken som har gått, da!? Hva var høydepunktet, og hva var ukens nedtur? Var det noe som lokket frem latterkrampen? 

Nyt søndagen så lenge, så skravles vi senere!

LOVE YA  ♥

PS! Nå er endelig det superpopulære Sweat Skirt i sort tilbake på lager. Tilgjengelig i ALLE størrelser!

30 kommentarer

nettothoughts

21.06.2015 kl.14:14

Ser jeg riktig på at det er Mandelhuset på Tysnes? Altså i Våge? Vi har hytte ett lite kvarter unna der, og man havner alltid på Mandelhuset under Tysenfest om sommeren! Forstår godt at stedet har falt i smak, hele øya er en perle!

21.06.2015 kl.14:20

Hei, jeg blir vel ikke hørt men jeg saver sex talk på bloggen. Ukas høydepunkt var når det DET NYE kom i butikken og ukas nedtur var og bli syk.

Asalia

21.06.2015 kl.14:37

Så fint innlegg. Du er så flink med ord og bilder :) inspirerende

Pia

21.06.2015 kl.15:32

De flamingoene, har de ikke dem på kremmerhuset også? :)

Gina

21.06.2015 kl.15:43

Den pæreisen ser utrolig god ut, og må absolutt testes i løpet av sommeren. Dessverre er ikke islysten på topp når det er så kaldt ute, men jeg håper sommeren kommer for fullt snart.

Min opptur må nok ha vært at jeg endelig er ferdig med eksamen og kan ta meg en ordentlig sommerferie :)

Sissel Hobberstad

21.06.2015 kl.15:48

Ganske fint innlegg. Spice Girls var min favoritt jentegruppe på den tiden. Jeg hadde dem som rollemodell da og var helt hekta. Har bestilt et par plagg fra kolleksjonen din. Spennende det.

Helga

21.06.2015 kl.16:00

Min favoritt post!!! Ååh. Du virker så glad og fornøyd, jeg kan ikke gjøre annet enn å smile. Den isen der må jeg få se og samkt på, og nå når bergen viser over 15 grader på termometeret (? Nå ble jeg usikker på om man kaller dét det, eller om det bare er sånn man bruker når man er syk..😅) HERLIG. Det må være ukens opptur. Fint vær = glade bergensere. Ellers er det ikke mye vondt å trekke frem. Skolegangen går mot slutten, typiske feriedager står for tur og grilling hver kveld er obligatorisk. Jeg nyter livet, og det håper jeg du også gjør. Det virker iallefall sånn!! Ha en fantastisk deilig søndag Kristin, NYT!

Celine Dahle:))

21.06.2015 kl.16:01

INGENTING er bedre enn "ukens.." innleggene dine😍 De får meg til å sette pris på noe i hver uke, og gad vi har mye til felles😂🙌🏻😍 Jeg og familien min har pleid å reist både til utlandet og rundt i Norge hver sommer, og jeg tror nokk ikke denne sommeren blir noe unntak🌴🌴👙🍕 Vi reiser til Bø i Telemark på camping hver sommer, og det er noe vi har gjort så lenge jeg kan huske!☀️☀️ Det er virkelig ett av årets høydepungter!!💘

Elsker også alt som har med 90-tallet og gjøre, og selv om jeg(desverre) er født akkurat i år 2000 er det noe ved meg som gjør at jeg føler at jeg levde på 90-tallet selv💗💗 Hahaha sært men sant👌

Kyss og klem fra en veldig stor fan!!

21.06.2015 kl.16:43

Ukas høydepunkt: lønning og feriepenger!! Haha. Kjedelig uke med bare jobb :( en uke til på jobb, så er det FEEERIE

Nikita <3

21.06.2015 kl.16:52

Du har så fargerik og fin blogg! Blir glad bare av å lese den :D

Vilde S

21.06.2015 kl.18:49

Åååååååh, Spice Girls for alltid!!! ❤❤❤

Berit

21.06.2015 kl.18:57

Elsker slike innlegg!

Gleder meg til å følge med på opplevelses turen av Norge for Norge er jo et veldig vakkert land med mange skatter😉

Emma Julie

21.06.2015 kl.19:05

Høres ut som en topp uke! Jeg koser meg med klærne dine her i Kos altså! Mange synes de er veldig fine og annerledes. Skulle gjerne vært med på den Norges ferien også! God søndag :)

iselin F

21.06.2015 kl.20:00

Høres ut som om du har hatt en kjempe bra uke ihvertfall! Selv, så er jeg ikke så sikker på disse skoene, emn hvem vet? Kanksje du kan få meg til å bytte mening? <3

Rebekka

21.06.2015 kl.20:50

Våge i Tysnes er magisk, det å sitte på bryggen med en softis i hånden. Eller om sommeren når det er Tysnesfest og sol :D Elsker sommeren på Tysnes.

21.06.2015 kl.21:58

Dere burde så dra på tysnesfest, vist dere virkelig vil oppleve tysnes og mandelhuset på sitt beste! 👌🏻

Mathilde

21.06.2015 kl.22:05

Hei !! Digger 90's min uke har vært nydelig har vært i Kragerø med jentene.... Personelig er jeg dilla på tiedye juhu leses!! Xxx love you Kristin

Sara Josefine

21.06.2015 kl.22:27

Å fy faen Kristin!(beklager ordbruket) Jeg var nettopp inne på shoppen og så de super kul og freshe solebrillene! Herregud elsker dem, har hatt lyst på slike lenge!! Love it <3

Caroline

21.06.2015 kl.22:57

haha ja jeg lo så krampen tok meg av kommentarene til Sophie Elises innlegg om fobier! Jeg quoter en av disse kommentarene:"jeg har fobi mot støvsuger og sofa. Takler ikke å støvsuge en stoffsofa, får frysninger og vil bare løpe bort.."

døøøør..

21.06.2015 kl.23:06

Hei

Jeg skulle gjerne sett en strørrelsesguide i nettbutikken din! Jeg har flere outfits som skulle vært i mitt klesskap, men det er helt umulig å vite om jeg må ha s,m eller l i plaggene dine. Kommer dette på plass? :)

Karoline E.N

21.06.2015 kl.23:16

Jeg elsker ukens 😍😍 det er så MORRO! Den låten er digg, og man kommer så i stemmning, samtidig som man slapper av. Hihi! 90 tallet, ååh.. Den tiden glemmer jeg aldri og jeg sier bare: ta meg tilbake!! Klærne er så stygge, at dem blir døds kule og jeg hadde ikke brydd meg noe om hva folk mente, for man skal gå i det man føler seg vell i! Døds kult og sikkelig annerledes 😃 jeg har sangen: "bare min" som ukens låt, og den har satt seg på hjernen. Pære is er det beste som fins, det er det ingen tvil om! Det er så glede og ha så mange innlegg og gå igjennom, etter at man har hvert borte og det er en sann glede og være tilbake ❤️ Stor klem

22.06.2015 kl.08:52

Kjempe bra innlegg. Jeg har hytte i Baldersheim, og vi er der hver sommer + mange helger. Er så fint der.

22.06.2015 kl.15:04

Du kan jo bare lage no klær som ligner ?? 😂😊🌸

Renate Kjellevold

22.06.2015 kl.22:14

elska dissa postane!

min opptur var oslotur med to av venninene mine for one direction konsert! nedtur.. først mista eg kortet mitt i en minibank i barcelona, flyet heim vart forsinka - 10(!!) TIMA, og på den tida på flyplassen rakk eg å bli matforgifta. så flyturen heim var ikkje så gøy kan du sei.. hahaha for ei veke!

Lene

23.06.2015 kl.00:08

Heisann! Elsker innleggene dine! Ville egentlig bare anbefale deg å ta en tur innom Åkrafjorden i Etne kommune, å få med deg Langfoss(kåret til en av verdens fineste fosser), du kan ta cruise over hele fjorden og oppleve mye kultur og gøy. pluss det er strikkhopp viss du ønsker en utfordring og ett minne for livet:D lover deg der er verdt turen siden du allerede er på vei og skal innom Rosendal:)

Klem<33

Alexandra

23.06.2015 kl.21:45

Høres ut som at du har hatt en bra uke og jeg håper virkelig denne uka her blir minst like bra! :D

xoxo

23.06.2015 kl.23:20

Den nydelige følelsen når ein ser bilde av Mandelhuset på din blogg! Mandelen på Tysnesfest må oppleves, Tysnesfest må oppleves :)

Rebekka Instøy Dalland

24.06.2015 kl.01:03

Tysnesfest! 8. Juli - 12. Juli! :D Ta med deg Dennis og kos dere :D Våge fylt med festglade mennesker, og sommeridyll. Kan ikke bli bedre ;)

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.01:09

Sagt det før, sier det igjen - bloggen din er såå bra! Gleder meg til mange år med deg videre!

29.06.2015 kl.19:59

Så kjekt å lesa at Mandelhuset er med i roadtrip-turen din:)) Sjekk ut Tysnesfest!!! Absolutt ei flott tid å besøke Tysnes/Våge/Mandelhuset:))

Skriv en ny kommentar

hits