KVINNFOLK I TRAFIKKEN!!

Hei igjen, babes!

Nå må vi faktisk snakke litt om kvinnfolk i trafikken, ok? For det er faktisk noe som irriterer meg grenseløst. JA.. Jeg er et kvinnfolk i trafikken sjæl, og noen ganger kjører jeg som en idiot, men jeg mener bestemt at "kvinnfolk bak rattet" er et begrep man ofte bruker når trafikkbildet føkker seg til.. "arrg.. Det er sikkert en dame i den bilden foran der, som skaper denne sjukt irriterende køen, kvinnfolk i trafikken, ass", og veldig mange ganger er det som regel det.. 

NB! Denne teksten er ikke ment til ALLE kvinner bak rattet, men til dem man skulle tro hadde fått førerkortet i et kinderegg. 

Så.. 

La oss snakke litt mer om "kvinnfolk i trafikken"...

I dag har jeg opplevd følgende.. 

1. Å nesten bli påkjørt midt i et gangfelt!
2. Å nesten få en bil most inn i siden, grunnet mislighold av vikeplikt. 

Og disse to hendelsene med bare noen timers mellomrom.

Kjære kvinner.. Om man ikke kjører på forkjørsvei, så har man faktisk noe som heter vikeplikt, for biler som kommer fra høyre. Det går ikke an å fyre gasspedalen i bånn når du skal ut fra en sidevei, UTEN å se deg til høyre, og bare satse på at det går bra. Hadde det ikke i dag vært for at jeg var over gjennomsnittet oppmerksom, hadde jeg sikkert ikke sittet her med en bil uten en skramme, og hele hendelsen fikk meg til å tenke på alle de gangene jeg ser damer bak rattet, som ser ut til å ikke ha en anelse om hva de driver med. 

Mannfolk er ikke mye bedre - de går på et par smeller de også, og det kommer jo frem i flere undersøkelser at menn er verstingene. Dette stemmer sikkert i mange tilfeller, men jeg tror likevel ikke på at kvinner er så mye tryggere bilister enn menn.Det var også et kvinnfolk som holdt på å kjøre på meg da jeg gikk over et gangfeltet i sted...

Jeg måtte typ hoppe tilbake for å unngå å bli påkjøprt av den forbanna SCHTØGGE Nissan Leafen, og glosene som kom ut av kjeften min fikk kvinnen bak rattet heldigvis høre, da vinduet var åpent. Hva faen? Når en person går over et gangfelt - et gangfelt du ikke kan unngå å få med deg på flere kilometers avstad, kan det være en idé å poppe et par chill pills, og bruke den ene pedalen som heter bremsen. Det er en pedal man bør være i stand til å bruke - den kan nemlig komme veldig godt med!

Når jeg tenker på hva som skal til for å kunne omtales som en flink bilist, så er det en person som klarer å se det totale trafikkbildet. At man kan forutse det som skjer litt lenger fremme, og ikke bare det som foregår rett foran bilen. Når det er et gangfelt like etter du kjører ut av en rundkjøring f.eks., så kan det være en idé å bruke hodet til å tenke over at det kanskje kommer noen fotgjengere over veien, og at du da kanskje kan slippe frem bilene som kommer fra høyre gjennom rundkjøringen, selvom de egentlig har vikeplikt for deg. Du må ikke på død og liv stå på ditt og fyke ut i en rundkjøring som du ikke klarer å komme deg ut fra, for her føkker du opp hele trafikkbildet, og forhindrer en fin flyt. 

Dette skjer hele tiden -  jeg opplever dette veldig ofte når jeg kjører rundt i byen her i Oslo, og hvem er det som i de aller fleste tilfellene skaper kvalme og irritasjon i rundkjøringen? Kvinner.. Damer! Damer som kun bryr seg om seg og sitt, og det er lite innafor...

Det som også forhindrer denne fine flyten, er dem som ikke klarer å komme seg ut av et veikryss, i det samme sekundet det røde lyset forvandles til grønt. "Åj, se der ja.. Nå eeeer deeet grøøønt lyyyyys, oooog daaaaa eeer deeeet veeeeel pååå tiiiiideeee å seeeetteee biiileeeen iiii føøørstee giiir, oog kooommeee seeeg uuut aaaav kryyysseeet".. MY GOD!! Få gang, for pokker! Kom deg ut av krysset før det enda en gang blir rødt lys!

Om jeg ikke tar helt feil, leste jeg en gang et sted, at nordmenn er verstinger i verden, når det kommer til fin trafikkflyt, og når det gjelder å komme seg effektivt ut av lysregulerte veikryss. Det forundrer meg ikke, for å si det sånn..

Og så har man dem som soser i trafikken - som ikke helt vet hvor de skal, og som i stedet for å blinke seg inn til siden for å kartlegge hvor de er og hvor de er på vei, blir kjørende i sikksakk i snegletempo. DÈT er pokker ta så irriterende, men dette er irritasjon som retter seg mot både kvinner og menn. Mest kvinner, det er faktisk de som er mest irriterende i trafikken, og sånn er det bare. 

Alrigt.. Det er på tide å runde av her nå før jeg får altfor mange sure kvinnfolk etter meg, haha, men skal vi ikke bare være enige i at enklete kvinner må skjerpe seg litt i trafikken, og begynne å interessere seg mer for ord som både trafikkflyt og vikeplikt? Flotte greier, da er vi enig!

Hva er det mest irritende dere har opplevd i trafikken? Nå er jeg skikkelig spent, og ser for meg at flere av dere kan bruke kommentarfeltet til å uttrykke litt frustrasjon, haha!

Peace & Love ♥

46 kommentarer

Linda

20.06.2015 kl.18:04

Love it! Helt enig med deg 😂😉

Mariann

20.06.2015 kl.18:04

Ha ha ha nå lo jeg godt Kristin, lunta var kort idag?? He he

Men jeg er heeelt enig med bare så det er sagt :)

Kristine L

20.06.2015 kl.18:07

Hehe det er jammen meg ikke det at kvinnfolkene er verst, menn er like gale. Det er som oftest de jeg irriterer meg mest i trafikken. Selvfølgelig er det begge parter, ingen er verre enn den hin. Det som irriterer meg mest når jeg er ute og kjører er folk som ikke får opp farten når de skal ut på motorveien. Hva feiler det slike folk? Ut i 80 sonen i 40..? Da raser jeg forbi og fløyter. Ellers kan folk gidde å bruke det forpulte blinklyset, og holde fartsgrensen. Arhh!!!! Hissig bergenser her, men faen heller, bruk håvve! Hehe ellers ha en fin lørdag, Kristin!

connie

20.06.2015 kl.18:13

skulle jeg sakt alt så irritere meg hadde dette innlegget vært lang, men det er mye av det samme som du sier, det skjer veldig ofte når jeg skal gå over et gangfelt at jeg blir nesten på kjørt. Ikke rart at mine venner er redd for å gå med meg over gangfeltet, hahah.

ha en supper fin lørdag :D

20.06.2015 kl.18:46

Jeg er mest fotgjenger, siden jeg er student, men har lappen og har hatt den i snart 6 år. Det gjør meg absolutt ikke til ekspert i bilkjøring, men jeg tror det er veldig viktig å være klar over at man ikke er ekspert! Dvs. bruk freakings blinklys, bruk øynene i skallen, og kjør fornuftig! :P Har nesten blitt påkjørt av både kvinner og menn når jeg går rundt omkring, særlig i byer. Og i Olav Kyrres-gate i Bergen spesielt! På bygda har jeg nesten albri blitt nesten-påkjørt, selv om vi ikke har gangveier eller gangfelt:P Syns det er bedre å dele opp i hensynsløse og hensynsfulle bilister, og ikke kvinner og menn :)

Pia

20.06.2015 kl.18:49

Kan sikkert fortelle noe for hver tur jeg kjører fram og tilbake til jobb. Heldigvis har vi mange som også er oppmerksomme folk også. Går godt i 90% av tilfellene siden den andre parten er oppmerksom.

Emma Julie

20.06.2015 kl.19:03

Haha, ja synes det er mange av begge kjønn som ikke helt husker hvordan reglene var! Har mange ganger nesten blitt påkjørt flere ganger, så jeg har satt inn tuta milevis, hehe. Det er også skummelt med fotgjengere, men er det en ting jeg har lært siden jeg fikk lappen så er det å måtte se seg enda bedre for når man skal over veien siden det ikke alltid er like enkelt for personen som kjører bilen å se deg sprettende bak en bil. Ønsker deg en god lørdag :)

Stine Furulund

20.06.2015 kl.19:17

Heii, og så utrolig godt skrevet. Haha, jeg fikk lappen i mars, og har siden da vært utfor et par hendelser. Det verste jeg vet er at folk ikke bruker blinklys i rundkjøringer, eller at de bruker de feil. Kanskje jeg hadde sluppet å shoppe bilen og ta første gir om du bare hadde kunnet blinke deg ut av rundkjøringen, og lagt deg i riktig fil??

Det er også ingen sympati for de som ligger klint oppi ræva på bilen, altså unnskyld meg men jeg vil ikke ja noe jævla doggystyle med audien din, back off og hold avstand.

Jeg har også opplevd at biler som blinker til venstre i rundkjøringer (og som jeg da legger meg ut i) henger på tuta og viser finger da de plutselig svinger ut og inn i "min" avkjørsel.

Arggh trafikkflyt og oversikt, samt basic traffic rules, er et stort MUST om man har tenkt å kjøre uten å få en mobb av haters, haha!

Celine Dahle:))

20.06.2015 kl.19:21

Jeg er selv en fotgjenger i og med at jeg bare er 14 år gammel, men jeg blir jo kjørt av mamma og pappa noen ganger.. Min kjære far må vell være den som bruker ordtaket "kvinner i trafikken" mest!😂😂 Altså alt som folk gjør feil i trafikken skylder han på damene, og er det noen forran an som kjører i 50 i 60 sonen så er det ingen tvil om at det ifølge han uansett er en dame😂🙌🏻

Jeg har flere ganger gått over fotgjengerfeltet og holdt på å bli påkjørt av folk som sitter å snakker i tellefonen mens de kjører, og 90% av gangene har det vært damer hahahaha!

Kanskje vi bare skulle holdt oss slik som de gjorde i gamledager, mennene satt bak rattet og kvinnene satt i pasasjer setet👌😚😂🚨🚨

:)

20.06.2015 kl.20:29

De som kjører som et svin og ikke bryr seg om de andre som er i bilen eller hører på hva andre sier til dem.. La meg ta et eksempel.. Har en bekjent som skulle hente venninna mi i boligstrøket der mamma bor.. Hu kjører da kanskje 20 over fartsgrensa, og det er som regel hunder eller unger ute.. Stefar går ned til hu og snakker til hu, og da får han bare en frekk bemerkning om at det er hennes bil og hu kan gjøre som hun vil.. Jeg sendte hu en sms senere og konfronterte hun med det, men da fikk jeg bare beskjed om at han skulle passe sine egne saker.. Og det nytter heller ikke å si fra når hu kjører for fort -.- Og så sender hun gjerne snap når hun kjører.. Og kjører i hundre i femti sonen.. Nei, hu vil jeg ikke sitte på meg igjen ass... (vil være anonym her, tilfelle hu leser det, men du skjønner hvem jeg er mtp mailen :P )

Hege

20.06.2015 kl.20:33

Hei sjønne Kristin! 😍 Nå har ikke jeg lappen, men har opplevd nok av slike episoder selv. Min samboer er en hissigpropp i bil og sitter og banner og steiker når folk tar idiotiske beslutninger og ikke minst farlige. Dette med å ikke være klar når grønt kys dukker opp er et STORT irritasjonsmoment. Selv pendler jeg med buss og har litt gåavstand til jobb. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har nesten blitt overkjørt over gangfelt. Og jeg er ikke av den som bare går rett ut i veien uten å se meg for heller. Det koker som regel inni meg og ikke få har opplevd å få fingeren vist av meg. 😳😜 kjenner meg veldig igjen i det du skriver og er totalt enig!!! 😝

Victoria

20.06.2015 kl.20:49

Noe som irriterer meg grenseløst når jeg er ute i trafikken og kjører, er uten tvil bilførere som ikke bruker blinklys når de er i rundkjøringer. Jeg har ikke en gang lappen og dett irriterer meg veldig når jeg øvelseskjører eller når jeg sitter på med pappa i bilen. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor det er så vanskelig for bilførere å bruke blinklyset i rundkjøringene også. Ved å bruke blinklys i rundkjøringer gjør man ikke kjøringen bare mer økonomisk, men dette øker faktisk tryggheten blant alle trafikanter, for da får vi vite hvor dem skal. Det skremmende er at det er et fåtall som faktisk bruker blinklyset og jeg skjønner ikke hvorfor det er så vanskelig. Spesielt etter den siste måneden har dette irritert meg grønt! Jeg skulle bare ønske folk kunne lære seg at det faktisk er viktig å bruke blinklysene i rundkjøringene også og ikke bare når man tar av veien eller kommer til kryss!! Ja, der fikk jeg også ut LITT frustrasjon!

emilie

20.06.2015 kl.21:23

Hei! Du som de aller fleste er jo glad i hunder og andre dyr så jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om den grusomme festivaln som finner sted i Kina den 21.juni? De torturerer flere tusen hunder før de blir slaktet å spist :( det er flere millioner som har signert. Du kan signere her med navn, epost og sted. Dette er grusomt og må ut i media snarest.

https://www.change.org/p/president-of-the-people-s-republic-of-china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival

Håper du tar deg tid å lese. Ha en fin dag videre:-)

Berit

20.06.2015 kl.21:37

De som er verst i trafikken er slike folk med høy status og som tror de er mye bedre enn andre. De tror de kan gjøre hva de vil men de er sykt irriterende!

Så synes jeg kvinnfolk i trafikken er kult men de bør følge reglene og ha folkeskikk.

Thao

20.06.2015 kl.21:51

Haha, du er helt råå! Det som irriterer meg mest når det gjelder bilder i trafikken er når folk ikke klarer å bruke blinklyset FØR de bytter felt. Gjelder spesielt på motorveien. er jo faen meg ikke noe vanskelig å skru blinklyset. Så er det de som absolutt må sperre veien og sikten når det er kø i rushtiden. Herreguuuud noen mennesker fortjener ikke å ha lappen.

Elise

20.06.2015 kl.22:50

Da kan du se for deg de samme situasjonene på en bitteliten skuter som velter lett ved brå brems (Som kan skade/bli most under bilen) .. Blir så livredd i trafikken uten den store bilen rundt meg pga mange slike situasjoner, at jeg nekter å ta med meg skuteren til Oslo når jeg flytter dit..

Martine

20.06.2015 kl.23:08

Helt enig med deg!! Evnen til å se hele bildet og skape flyt i trafikken er det som gjør deg til en god sjåfør, ikke hvor lenge du har kjørt bil. Funnet ut at fredager er den dagen trafikken er helt umulig og alle kjører ræva, men tydeligvis er det noen på lørdager også😩

Håper dere får en fin kveld!!

ps: Denimshortsen fra forrige innlegg *sikle sikle*😍

Nicole

20.06.2015 kl.23:33

Sinte, stressede damer. Her jeg bor er det et sted hvor det er trangt pga togskinnene. Der må alle vente på tur. Først kjører ca 3-5 biler fra den ene retningen men de andre må vente så omvendt. Alle respekterer det unntatt en ung blond jente i svær sølvfarget Mercedes. Hun venter til noen fra den andre retningen har kjørt inn, så gasser hun på og setter seg frontal foran den andre bilen. Enten hun stopper der og venter eller hun tvinger den andre bilen å kjøre bakover gjennom sakte truende kjøring og sinte blikk. Når hun til slutt har bøllet den andre bilen bakover så viser hun fingeren og smiler. Jeg sverger den dama er så provoserende. Neste gang ringer jeg etter politiet. Kanskje du skulle kåre den verste historien her haha. Fantastisk innlegg!

Nikita <3

20.06.2015 kl.23:57

Enig! :)

M-i

21.06.2015 kl.00:03

AMEN.

Nina J

21.06.2015 kl.00:03

Det hendte faktisk for en time siden. Generelt hater jeg unødvendig tuting. Og med unødvendig mener jeg alt som ikke er "livsnødvendig" tuting.

Jeg skulle komme meg til høyre i et travelt kryss, det var grønt lys, men personen fra en annen vei brøt vikeplikten sin ovenfor meg og hadde grei fart. Jeg ville derfor ikke bare buse inn foran denne bilen og risikere en unødvendig situasjon, bare fordi jeg egentlig hadde vikeplikt. Derfor ventet jeg til denne hadde passert. Og hva gjør bilen bak meg? Tuter, fordi jeg brukte 5 sekunder ekstra på å vente på den kryssende bilen. Altså, hvis du er så sabla utålmodig så må du drite i å kjøre bil i byen. Det hjelper I HVERT fall ikke å tute og bråke bak.

Sånt er faktisk av det som irriterer meg mest i trafikken. Folk som tuter for alt.

Ida W

21.06.2015 kl.00:07

Kristin, jeg skjønner hva du mener, men du får det til å høres ut som om kvinner er en dummere art enn menn når det kommer til trafikken. Og det er jeg ikke enig i. Jeg er som regel enig i det meste du skriver, og bruker å komme med positive kommentarer, men jeg er bare ikke enig i det du har skrevet (mener heller ikke dette som en negativ kommentar, men det handler om å mene forskjellige ting). Uansett så digger jeg deg som alltid (aldri tro noe annet) også håper jeg at kvelden din blir nice.

nettothoughts

21.06.2015 kl.00:30

TAKK!

Jeg er seriøst redd for veien, og det sier mye - jeg bor på landet. Men å kjøre bil er kanskje det værste jeg opplever, rett og slett fordi at de andre på veien faktisk ikke aner hva de driver med. Ingen har hørt om vikeplikt, blinklys, å ligge i sin egen veibane, 5 sekunds-regelen eller har noen respekt eller SYN til å få med seg at det faktisk er andre enn dem på veien. JEG BLIR GAL.

Sophie

21.06.2015 kl.01:21

Kvinnfolk er definitivt verst i traffikken! Husker spesielt godt en gang jeg skulle hjelpe broren min å flytte. Broren min kjørte i bilen foran meg, og siden det var høyre regel, OG vi skulle til høyre, kjørte jeg rett etter han i krysset. Da kommer en jævla svær dritt bil i full fart ut i krysset, dama enset ikke meg og tenkte tydeligvis ikke over at hun hadde vikeplikt, så jeg ble presset ut i grøfta. Enda verre; hun stoppet ikke. Siden broren min var foran meg og da foran henne, så han alt og sperret av veien. Dama klikket helt og spurte hvorfor han gjorde det, før han pekte på meg og spurte hvorfor i all verden det hun kunne finne på å bryte vikeplikten, slik at noen havnet i grøfta, uten å stoppe. Til svar fikk han at hun ikke så at jeg var i grøfta og det var uansett min feil fordi jeg kjørte for fort, i tillegg til at hun ikke var klar over at det var høyre regel. ALTSÅ HALLO! et boretslag uten høyreregel? ja okei den var ny.Jævla møkka dame.

Amanda

21.06.2015 kl.01:54

Du skriver kjempe brae innlegg!!

Helga

21.06.2015 kl.09:31

Nå er jeg under atten, og har vell ikke så mye jeg skulle sagt. Men jeg må si meg enig i at det finnes en del mennesker ute i verden som ikke burde befunnet seg bak rattet... :-) Enten så kjører man som en snegl, eller så kommer man i 120 km/h. Altså, er det rart ting går i krøll ute på norske veier? Selv har jeg opplevd å at bilen jeg satt inni ble smadret ettersom at vi hadde stoppet for en forgjenger, mens personen i bilen bak taster på mobilen og fulgte altså ikke med. Dette var da en mann, men jeg tror det er like mange kvinner dette gjelder. Generelt sett burde man bli mee oppmerksom i trafikken, uansett kjønn og alder!

Camilla.

21.06.2015 kl.10:34

Det som irriterer meg aller mest er folk som kjører ALT for nært bak meg. Det synes jeg er så jævlig. Dersom jeg må nødbremse pga en katt ut i veien, eller noen som løper ut i veien, så vil jo resultatet bli en bil rett inn i bagasjerommet fordi h*n ikke rekker å bremse!!! Klikker på det. Uansett om jeg ligger på fartsgrensen eller prøve å gasse litt fra dem så ligger de helt oppi bilen.

Sånne folk slipper jeg alltid forbi om det er mulig, men de fyker sjeldent fort videre, bare holder fartsgrensen. Så skjønner ikke hvorfor de ligger seg helt inni ræven på bilen!

... og blinklysbruk da! Og folk som ikke 'takker' om man slipper dem inn/viser ekstra høflighet i trafikken. Da angrer jeg på at jeg lot dem kjøre først!😂😂✌🏻️

Kari

21.06.2015 kl.11:03

Det som irriterer meg mest er å nesten bli påkjørt. Det faktum at noen bilister tar sjansen på bonn gass i et gangfelt er alt for sykt. Du vet det gangfeltet ved sofienbergparken, mot 7eleven? Kjæresten min ble påkjørt der, AV EN KVINNELIG VEKTER! Heldigvis kom han ut av det like fin, men hun kjørte for pokker meg videre, drittkjerring. Og her om dagen ble vi nesten påkjørt begge to fordi en forbanna idiot ikke visste hva bremsen var, han så sikkert det grønne lyset lengre opp i veien og dreit i resten. Argh, nå fikk du meg sinna! Haha <3 Og takk! Jeg skal bli mer obs på å kjøre fint selv :)

Stine

21.06.2015 kl.11:32

Kan være ganske enig i det du skriver, men det er en annen gruppe som får meg forbanna i trafikken - GAMLE FOLK! Der er det vel et par som burde tatt den bilprøven om igjen!

Var borti et eldre ektepar som lå i 50 (!!!!) i en 80-sone, laget LANG kø og ikke gadd å kjøre til siden da det var for trafikkert for å kjøre forbi.. Merker jeg blir helt svett bare jeg skriver om det :p

Det var dagens lille utblåsning. Ha en super dag, Kristin :-D

Helene

21.06.2015 kl.11:51

Hahahaha, jeg er en av disse kvinnfolka, men har ihvertfall selvinnsikt og mener selv jeg ikke burde gi fra meg lappen!! Uansett, må bare si at jeg ELSKER klærne dine så HØYT, og kvaliteten er helt fantastisk!! Fikk mitt første plagg i posten for et par dager siden, og venter på en pakke til, men tror jaggu jeg må bestille enda mer! Ha en fin søndag <3

Iselin f

21.06.2015 kl.12:32

Selv føler jeg faktisk at det er mest menn som er aggressive i trafikken. De kvinnene jeg kjenner et gjerne mer forsiktig, holder fartsgrensen, og stopper heller noen ganger for mye. Når de jeg kjenner maser på hvor dårlig bilen foran et til å kjøre, og et helt sikker på at det er en dame, har det skjedd flere ganger at vedkommende er en mann.. Synes derfor at menn og kvinner r veldig annerledes i trafikken. Du er uforsiktig på helt forskjellige måter, mener jeg..

Sigvart

21.06.2015 kl.12:49

Hvis frøken blogg ikke har skjønt det, man skal de seg for før man går uti et gangfelt.Så du har nok skylden selv for nesten å bli påkjørt.

Surrete fotgjengere er på mange måter værre en disse kvinnfolka i trafikken som du viser til.

Julie

21.06.2015 kl.13:12

Det som irriterer med grenseløst er de idiotene som kjører der det er minst trafikk i en tofelts vei i rushen, for så å presse seg inn i køen igjen når det nærmer seg plassen de skal til eller stikkveien de skal kjøre ut av. Som om at deres tid er så mye mer viktigere enn andres som faktisk kjører i den kjørebanen de skal. Og som ikke bare må vente ekstra lenge på grunn av idiotene som gjør dette, men også må stoppe opp i den lille flyten som er i køen for å slippe inn idiotene som har kjørt forbi alle sammen i den andre kjørebanen! Jeg hater disse folkene, og de er det mange av i Trondheim i alle fall!!

I det hele tatt er det mange idioter i trafikken i Trondheim, både menn og damer.

Gina

21.06.2015 kl.14:01

Jeg syns faktisk menn er like ille som kvinner i trafikken. Mine topp tre irritasjonsmomenter når jeg er ute og kjører er folk som ikke bruker blinklys, de som ligger laaaaaangt under fartsgrensa og de som ikke overholder vikeplikten. Det er ikke så veldig vanskelig å sette på blinklys eller svinge inntil veien dersom du har tenkt å ligge langt under fartsgrensen og har tidenes kø bak deg. Arrrgh.

Silje

21.06.2015 kl.14:24

Helt enig at det finnes mange elendige sjåfører, og at mange av dem ofte er kvinner. Men helt ærlig så synes jeg at damer som er treige ut av kryss, holder lav fart osv, er MYE bedre enn de som sitter bak og irriterer seg grønn, legger seg rett oppi rumpa på den foran, blir aggressiv og kjører farligere forbikjøringer. Det er nettopp det at man lar seg irritere av sånne småting som gjør at man kan bli farlig i trafikken og gjøre dumme valg. En av hovedreglene i trafikken er nettopp at man skal være tålmodig, og selvom jeg er enig at det er sykt irriterende med folk som ikke kjører fort ut av kryss eller lignende så er det noe som man alltid vil oppleve og bare må leve med😝 men som sagt, mange som også ikke skulle hatt lappen, som kjører som idioter enten det er mann eller kvinne, gammel eller ung!

Caroline

21.06.2015 kl.15:23

Det som irriterer meg mest i trafikken må være farlige forbikjøringer... Jeg er bare 17 år, men har lappen på scooter. Jeg kjører scooter daglig, og jeg kan si det at i gjennomsnitt vil det være minst 5-7 farlige forbikjøringer i løpet av en uke, som jeg selv opplever.... Dette skjer jo også med bilistene, men spesielt for oss som kjører scooter og moped. Irriterer meg så grenseløst! De setter seg selv, mopedisten og også andre medtrafikanter i fare, kun for å kunne komme kanskje et minutt kjappere fram? Idiotisk!!

Martine

21.06.2015 kl.17:41

Så bra at du skriver om sånne irriterende ting!

Ble selv påkjørt i vinter, og er fortsatt irritert på det: på vei til eksamen om morgenen går jeg over et fotgjengerfelt og merker at en bil kommer i litt vel stor fart mot meg, og kjører rett på meg! Ikke i stor fart, men sånn at jeg havner litt oppå panseret. Forskrekka hopper jeg litt keitete av, og tror du ikke bilen bare råkjører videre?? Noe så IRRITERENDE, men heldigvis gikk det bra både med meg og eksamen.

Caroline

21.06.2015 kl.20:47

Blitt nesten-påkjørt i overgangsfelt fleeere ganger, og den ene gangen så jeg bilisten prate i telefonen samtidig.. ASSA HALLOOOOO????? DA var jeg irritert da.

Karoline E.N

21.06.2015 kl.23:01

Hallo, min søte venn :) (ja, venn var riktig og si, da du gir meg så mye med og holde denne bloggen oppe og det at du er deg selv) dette var en super morsomt innlegg, og jeg har lenge ventet på et sånt type innlegg, da det er så sinnsykt mange kvinner der ute, som irriterer meg noe grenseløst. Noen ganger kan man man begynne og lure på om dem har tatt lappen på tusenfryd!! Arrrg. Jeg har nå sett mange hissige mannfolk der ute i trafikken også, så er jo ikke bare oss kvinner. Men min mening er i hvertfall, at vi kvinner er farlig i trafikken. Hahaa! Jeg har jo også sett mange gode kvinnelige sjåfører, så alle skal ikke under samme kam, men en stor brøkdel er elendig. Veldig morsomt innlegg, da jeg er så enig og lenge har irritert meg over det selv 😂 haha.

Julie

22.06.2015 kl.09:04

Søteste Kristin, jeg er så enig! Kunne ikke vært med enig faktisk. Er selv en ganske hissig sjåfør (ifølge venner), og irriterer meg fort over andres ubehagelige/uheldige hendelser i trafikken.

Her er en liste som irriterer meg: syklister i veien, syklister som på død og liv skal sykle ved siden av hverandre, folk som absolutt IKKE skal stoppe på rødt lys (selv om det er fotgjengerfelt akkurat der, og de nærmest kjører ned fotgjengeren), kø, folk som ikke klarer å bruke blinklyset, folk som ikke forstår seg på rundkjøringer, kvinnfolk, de som kjører kliss i ræven på bilen din... Herregud, listen er lang! Og jeg kunne fortsatt i en evighet.

Er selv et kvinnfolk bak rattet, og gjorde noe vanvittig dumt i bilveien en gang... Jeg og noen venner hadde vært på kino i Bergen og skulle kjøre hjem. Ved siden av Bystasjonen hadde veivesenet (?) satt opp nye skilt mot Sotra, noe jeg var veldig fascinert over, og hadde fullt fokus på de nye skiltene. Det ble rødt lys foran meg, og jeg fikk det med meg litt for sent. Måtte vurdere om jeg skulle gasse på eller bråstoppe. I øyeblikket virket det smart å gasse på for å ikke skape en farlig situasjon med tanke på bilene bak meg. Men plutselig stod foten min på bremsen, og bilen var nå midt i lyskrysset. Det slo meg at Bybanen hadde togskinner nøyaktig der jeg stod, og både jeg og vennene mine i bilen så livene våre passere i revy. Heldigvis fikk jeg samlet meg og trøkket gassen i bånn før Bybanen tok oss, men vennene mine har ikke latt meg kjøre siden... Dette var i 2011.

Kaja Emilie

22.06.2015 kl.11:30

Det er så utrolig mye som irriterer meg i trafikken.... alt for mye til å nevne.. Jeg er kvinne, men har vært bilinteresert siden jeg var 11-12år, og elsker å kjøre bil og i tillegg fått mye skryt for kjøringen :) To ting som har skjedd nå nylig jeg kan nevne er for det første;

Folk som ikke slipper andre ut når trafikken står! Kan man ikke være litt grei å sleppe på den ene stakkarn som har stått der i år og dag?? Jeg gjør ihvertfall det når jeg har muligheten og ser det er nødvendig!

En annen ting var mandagen for en uke siden. SÅ OPPGITT tror jeg aldri jeg har vært!!! Stod i tankekø på den billigste pumpa i området. Det var mandag så alle skulle så klart fylle, jeg var heldig og hadde bare 2 foran meg. Som den snille personen jeg er så er jeg kjapp etter tanking med å komme meg unna pumpa og heller stoppe når jeg har kommet et stykke bort på plassen, og fikse det som fikses skal da(Det er det få som gjør! Egoister!) Jeg hadde litt dårlig tid og gjett hva som skjer? En utrolig smart dame har bestemt seg for å stå i køen som nå hadde blitt 3 ganger så lang. Og gjett hvor hun står? JO HUN BLOKKERER UTKJØRINGEN!!! ER DET MULIG????? Jeg bare stod der og så stygt på henne da jeg var utrolig sjokkert over at det er mulig å bli så dum.. Ikke turte jeg kjøre heller, i frykt for å kollidere da jeg hadde 0 oversikt over veien og jeg måtte ut på feil side først for å komme ut, ikke viste jeg om det var plass mellom den stygge bilen og midtrabatten heller.... Heldigvis kom det en som ikke er like risikoorientert som meg og svingte bak henne, da turte å jeg følge etter. Hadde vell ca 1cm på hver side av bilen mellom idioten og midtrabatten..... Altså ærlig talt?? Er det mulig å være så kort i nøtta???? Arrrrrgh.....

Hilde-Katrin

23.06.2015 kl.23:26

Helt enig! Jeg opplevde to ganger på en dag to som var uoppmerksomme og bare brydde seg om at de skulle frem. Først i et kryss, hvor en bil til venstre for meg kom i full fart rett fram, uten å snu hodet mot høyre i det hele tatt. Brudd av vikeplikt, og jeg måtte stoppe opp. Andre gangen var faktisk i samme krysset, hvor jeg skulle svinge ned mot høyre. Kommer en bil ut fra dit jeg skal, og tar den innersvingen så han nesten kjører inni bilen min. Jeg måtte også da stoppe, selv om det skal gå fint å kjøre to biler samtidig i en sving... Begge tilfellene her var da menn, på kanskje 40-50 år, som synes at de hadde mye mer rett på å kjøre enn lille meg på 18.

Miriam

24.06.2015 kl.04:30

Jeg hater syklister!! Dette skyldes en sykt skummel episode fra den tiden jeg enda øvelseskjørte.. Vi lå i en 50 sone, veien var veldig svingete og det gikk både nedover og oppover... altså.. veldig dårlig sikt fremover. syklistene lå såklart foran, med meg rett bak og 3 andre biler bak meg igjen.. en eller annen drittkjerring lå bakerst og gadd ikke ligge der mer, så hu la seg ut å suste avgårde i en oppoverbakke.. da det kom en bil i motsatt kjøreretning måtte jeg bråstoppe for at hu skulle få legge seg inn mellom meg og syklistene... hadde ikke jeg vært oppmerksom nok da, hadde ingen av oss overlevd.. faen så skummelt!!!

Ellers er folk som ikke bruker blinklys på motorvegen noe som alltid får meg til å slenge noen gloser og vise en finger!

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.01:12

Helt enig!! Så mange ganger jeg har holdt på å bli påkjørt, skremmende nok har det kun vært kvinner. Skjedd 4 fuckings ganger!!! Huff, blir for proversert her jeg sitter bak dataskjermen..

Linn

07.07.2015 kl.17:55

Hah, helt herlig å lese!

Er ikke mer enn et par uker siden som jeg holdte på å bli påkjørt på motorveien i 100 km/t. Dumme kjerringa hadde lagt seg ut for å kjøre forbi meg, legger seg på siden av meg i venstrefeltet og svinger inn. Måtte bare bråbremse for å unngå å bli smadret.

Susanne

11.07.2015 kl.03:41

Hhahaah jeg ler, samtidig som jeg koker med deg!!! Ble faktiak så irritert at jeg måtte ta en snus etter tannpuss..... Jeg kjører scooter selv, og fyyy så irritert jeg kan bli i trafikken! Og til dere som skriver over her, om folk som ikke blinker seg ut av rundkjøring; AMEN. Vi som tenker oss inn i denne rundkjøringen er nemlig kjempenysgjerrige på om du skal svinge deg ut eller forsette videre rundt, av den grunn at vi har lyst til å smyge oss inn UTEN Å FYKE INN I DE BLANKE FELGENE DINE Å SMADRE BILDØRA DI:-):):---) Har faktisk ikke tall på hvor mange sanger jeg lager inne i scooterhjelmen min om disse menneskene!!! Den forrige har blitt ny favoritt i samlinga: "fittegrisefittekjerring alltid blink deg ut av rundkjøring. Fittefittefittefitte alltid blink deg ut av rundkjøring". Ironisk at denne gikk på melodien til en eller annen ellers hyggelig julesang hahahaha!

Skriv en ny kommentar

hits