CUZZ IT'S THAT KINDA FRIDAY!

Åh, fredag ♥

Denne dagen har vært så fin, så altfor travel, men hjelpes så givende! Jeg har rukket både lunsj med Katinka og litt klemming på Belinda, i tillegg til tre møter.. Et av dem var med banken, og verdens beste finansrådgiver. Det betyr så mye at de i banken faktisk gidder å ta vare på deg, haha.. Og ingenting er bedre, enn en uformell tone hvor praten går lett i kombinasjon med latter. Hurra for DNB! Sånn.. Det var dagens lille roserunde, haha!

Kameraet har vært med på slep i dag, og jeg har prøvd å knipse litt bilder gjennom hele dagen. Dette innebærer selvfølgelig også noen snaps fra OPI-kontoret, og i dag fikk jeg jaggu handlet noen ekstra neglelakker til shoppen. Jeg følte jeg trengte litt påfyll av rosatoner, er dere ikke enig? Rosa er jo LIVET!

Verdens beste saftis har gått ned på høykant, og nå skal jeg gå til innkjøp av noen reker som jeg skal kose meg med litt senere.. Dennis er ute med gutta boys, mens jeg har alene/jobbe/reke/ryddefredag! Egentlig ganske innafor.. Jeg henger etter med alt, og har ikke noe annet valg enn å bruke fredagskvelden og helgen generelt til å komme á jour!

Hva står på planen deres denne helgen da? Har dere noe spennede på agendaen?

LOVE YOU ALL.. Aldri glem det, capiche?

♥ ♥ ♥

30 kommentarer

Miriam

19.06.2015 kl.19:32

Her skal det gå i skalldyr/div mat og en god rosé/hvitvin i helgen! Åhhh, for å herme litt etter dine ord og uttrykk: SKALLDYR ER LIVET! Skalldyr med iskald rosé eller hvitvin er LIVET! Namnam. Så det blir nok helgens høydepunkt! Hvis solen kommer frem og det er god temperatur ute, skal man nok ikke se bort i fra at jeg tar en iskald øl ute heller. Herregud så bra helgen kan bli! Skalldyr er jo også mye koseligere med litt solskinn på agendaen. Nå ser jeg virkelig frem til morgendagen, hurra! :-) Sol, sol.. kom til meg.

Ha en fin fredagskveld med reker og litt jobb og andre ting som du har deg føre.

We love you too!

19.06.2015 kl.20:08

SÅÅ koselig!! Og oh my God, den isen ser perfekt ut, men er den helt ny?! Har aldri sett den før - hva heter den? MÅ HA!

19.06.2015 kl.20:48

Når kommer neglelakkene ut for salg? :)

Vilde S

19.06.2015 kl.21:20

Håper fredagen og helgen blir fin uansett hvordan du bruker den :) kjempefine farger på neglelakkene, gleder meg til å kjøpe.

God helg, fine!

Alexandra

19.06.2015 kl.21:25

Den lyseblå neglelakken var nydelig!

I helga har jeg reist til tante og onkel som jeg bodde hos et halv år. Det ble ganske spontant så jeg fikk det litt travelt i dag tidlig! Skal prøve å møte igjen bestevenninna mi i morgen og ta igjen tapt tid både med henne og familien :) Håper du koser deg masse i helga! Du er så sinnsykt bra! Gleder meg til ananas t-skjorta kommer i butikken! Tror nesten jeg må ha den altså :D

Xoxo

Guro

19.06.2015 kl.22:04

Jeg har akkurat gaflet i meg nachos og ser på film alene, iført den nye popcorn tskjorten min, som jeg elsker! :D i morgen står utdrikningslag på planen, en av mine beste venninner skal gifte seg i juli, og hun må selvfølgelig drikkes ut på skikkelig vis :D gleder meg!! Ha en fin helg Kristin <3

19.06.2015 kl.22:12

Her går dt i burstdagfeoring, rydding, vasking og baking ❤🍰🎉

Nikita <3

19.06.2015 kl.22:26

Fine bilder :D

Linda

19.06.2015 kl.23:27

Såå deilig! Høres ut som en super dag! Selv har jeg vært i et sykt gøy og spennende jobbintervju i dag så jeg håper ble vellykket. Kvelden har gått til

Grilling med familien :-) alltid like kos! I morgen drar jeg ut til langøyene for å

Slikke sol og kvelden går til middag på lille Herbert :-) Ønsker deg en fantastisk kveld !! Selv har jeg totalt ferie om dagen og nyter den fullt ut med

Sol, mat, trening, shopping, byliv, familie og venner. Senere drar jeg også til Kreta <3

krist.in

19.06.2015 kl.23:41

herlige snaps fra dagen din! Elsker slike innlegg :)

I morgen drar jeg til haugalandet for å ta noen bilder av en jentegjeng som har utdrikningslag, såå skal jeg tilbake til stavanger for å pakke ferdig før vi setter kursen mot danmark og københavn! Der blir vi en uke, og så er det hjem for å hente en ny koffert og rett til london og barcelona! Det blir såå bra !

Celine Dahle:))

20.06.2015 kl.00:08

Hærlige bilder fra en nydelig fredag!! Min fredag ble tilbrakt forran TV-en med en bunch av godis, my bff, og en hel haug med updates å fortelle hverandre!!😍😍🙌🏻 Det er noe av d beste som finnes ass!🎉🎉

Digger deg å katinka! Hahaha føler bare dere har d perfekte vennskap! Episodene av bloggerne der hun er med må

Virkelig være favoritter av meg ass💘

Natta og god sommer❤️❤️

SG

20.06.2015 kl.00:33

hva skjedde med colorstrology-"challengen" du hadde tenkt til å gjøre? (den med å skrive i slutten av hvert innlegg i ett år)

Maja

20.06.2015 kl.01:53

Fredager er så herlige! <3

maja ♡

20.06.2015 kl.01:56

https://www.change.org/p/president-of-the-people-s-republic-of-china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival

fantastiske du ♡♡ håpa du kan skriv noen ord om dette ☆ så flest mulig skriv under så man kan stopp dette for en gangs skyld !! u go girl! æ digga dæ!!

isadoras lille univers

20.06.2015 kl.10:43

Ser ut som en herlig fredag! Og i dag skinner solen i Bergen =)=)=) Happy!!! Ha en fin lørdag!!!

Susanne S

20.06.2015 kl.10:49

Wow, det var en effektiv bergenser det! Elsker forresten fargene på neglelakken!

Idag tar jeg og typen kvelden hos noen venner av meg, med grillings! Er så heldige med været også, tror ikke vi kunne valgt en bedre dag! :) så idag blir det venner, grilling, kjæresten, sol, varme og bare masse kos på verandaen til langt ut på kvelden! Er jo varmt lenge nå!

Du får ha en fin dag, Kristin! Flink som står på :)

Maiken

20.06.2015 kl.12:15

Åhhhh bildene dine er alltid så fine!😍 i dag er det 20 juni og jeg klarer ikke føle på det at det er sommerferie?! I går regnet det! 20 JUNI! Håper virkelig dagene fremover blir fylt med mer sol!

Så forresten verdens søteste hund på snappen din istad! så liten og nusselig!

Asalia

20.06.2015 kl.13:30

Mmm, det så godt ut! Fine bilder som alltid :)

20.06.2015 kl.15:03

Hvilken café spiste dere på? Så veldig godt ut!!

Gina

20.06.2015 kl.15:03

Høres ut som om du hadde en herlig fredag til tross for at du måtte komme litt ajour med saker som måtte gjøres. Alenetid er gull verdt noen ganger :) Jeg hadde sommeravslutning med kollegaer, og det ble en sen, men morsom kveld :) Nå er det FERIE!!!

Emma Julie

20.06.2015 kl.15:40

Hørtes ut som en god fredag! Spennende med nye OPI farger. Virker som du skapte en fin slutt på dagen også :)

Iselin f

20.06.2015 kl.17:38

Elsker egentlig de travle dagene best! Når du sitter på slutten av dagen, og er overrasket over alt du fikk gjort innen klokken ble 5!

Synes du har kjempe fine bilder! Veldig inspo, med fokus på farger! Ah, love it! ❤️❤️🌸

Maria S Skiaker

20.06.2015 kl.18:46

Høres ut som du hadde en travel dag i går, men så skikkelig koselig ut på bildene :) Hadde en hektisk dag selv i går, var nemlig på ONE DIRECTION konsert! Det var en helt ubeskrivelig stemning, bare elsket det!!!<3 Så dagen i dag har vært ganske avslappende fordi jeg vara ekstremt sliten... Så andre planer har jeg ikke hatt, selvom ferien nå offisielt er i gang. Skolen er endelig ferdig, men så begynner sommerjobben i 4 uker fremover. Det blir faktisk bare 4 uker ferie i alt, hvi man tenker FERIE da ;)

Kos og klem!! Håper du har en fantastsik dag :D

amanda

20.06.2015 kl.19:22

må bare få spørre... Hvor spiste du lunsj idag? Har siklet på et sånt sted i Oslo å spise lunsj på i evigheter, så hadde blitt fantastisk takknemlig om du svarte på dette! :)

Ha en fin dag videre!

Linda

20.06.2015 kl.23:11

De var nok her;http://www.jacobaall.no/Jacob-Aall-Brasserie-&-bar-Aker-brygge.html

Helga

21.06.2015 kl.08:19

åh, nam! reker er livet. Med loff og ekstra majones. Du må kose deg masse, litt alene tid kan være så digg i ny og ne. Her i Bergen er solen _endelig_ komt for fult, og det skal brukes mye tid ute. Grilling er vell prioriter nr.1 åååh som jeg elsker sommer!! Håper du får en strålendes dag, Kristin ❤️

Karoline E.N

21.06.2015 kl.16:32

Åh, den sandwitchen der så magisk ut! Hele dagen så super hyggelig ut, og det gleder meg at du koser deg :) er så godt og se at du har det bra, for det håper jeg at du har. Bildene dine er flotte, som alltid og de gir sikkelig stemmning! O.P.I blir man aldri lei, det går bare ikke. De er fantastiske og holder på neglene lenge 😃 tommel opp! I helgen har jeg tilbragt tiden min på dfds, men min fantastiske bestevenninne. Jeg har akuratt kommet inn døra, drit sliten, men med mange nye herlige minner og ikke minst sene natte kvelder, der vi danset ut i de sene natte timene! Livet er herlig 😊 jeg håper helgen din også har hvert fin og at du har det bra! Jeg har savnet deg, men nå er j tilbake ❤️ Klem

Silje ML

22.06.2015 kl.14:50

Ååå så mye matbilder og matsnakk i et innlegg når jeg ligger her sulten.. haha! Reker hørtes ikke feil ut idag nei, NAM :D Ligger her med tidenes hangover etter 3 dager på fylla på hyttetur! Kjekt, men sinsykt slitsomt! Må nok bli lenge til nestegang vertfall=) Ha en fin dag videre <3

Marianne Gran

23.06.2015 kl.13:32

Jeg skal ut i OsloMarka å gå tur fra Østmarka ved Krokhol også til Nirdmarka ved Vangen og leie Kano og ende opp ved Sandbakken :D så jeg får ikke lest bloggen din i helgen men jeg lover deg jeg tar det igjen vill ikke gå glipp av inleggene dine :D jeg kommer altid til å lese din Blogg :D <3 STOR klem og god helg :D <3

Julie Nomeland

29.06.2015 kl.01:15

travledager er alltid di beste! Så mye man får gjort, så deilig å bli ferdig med også!

KLEM<3

Skriv en ny kommentar

hits