TÅRENE PRESSER PÅ...

... i takt med den dårlige samvittigheten!

Folkens, la oss være ærlige.. Hvor mange ganger har vi ikke trykket på "like" når vi har sett de ekstremt skjønne slow lorisene på Instagram? Hvor mange ganger har vi ikke tagget en venninne og skrevet noe sånt som, "en sånn ønsker jeg meg", eller "SEE! JEG MÅÅÅ HA EN SÅNN!!", når man ser hvor nydelig de strekker armene opp i været, når noen kiler dem? 

Jeg er en av dem.. Som har blitt sjarmert i senk av disse skapingene, som har vist seg frem på Instagram - de er de skjønneste på jord! Selvfølgelig vet jeg jo at slike dyr skal leve i det fri, og ikke være et kæledyr for mennesker, men lite visste jeg om at slik kiling er ren tortur. Når den lille krabaten strekker armene i været, tyder dette på at den er livredd og at den prøver å beskytte seg selv.. Fy fader jeg får så vondt i hjertet!

Jeg kom heldigvis over denne videoen for litt siden, og jeg håper så inderlig at dere både vil ta en titt på den, og i tillegg dele den videre. Det er nok mange av dere som er fullstendig klar over hvordan situasjonen egentlig er, men jeg vet også at det er flere som ikke aner at altfor mange av disse vakre skapningene, blir utsatt for tortur ved kiling, som på mange måter kan se ut som kos. Uvissheten kommer i hvert fall godt frem på Instagram og Facebook, for de aller fleste kommenterer hjerter og skjønne gloser, når man ser disse skapningene på video. 

Vær så snill..

Aldri trykk på "like" eller kommenter noe positivt når dere ser en slow loris på sosiale medier, ok? Alle hjertene og likerklikkene bidrar ikke akkurat til redusert dyremishandling!!! 

Huff.. Om det bare var noe en kunne gjøre for å få slutt på all dyremishandling i verden? Det er så mye grusomt som foregår, at jeg blir helt kvalm. Bare ta den forferdelige Yulin Dog Meat Festival i Kina f.eks... Fy faen!! Jeg blir helt stum, hva pokker er galt med folk? Hvordan kan man i det hele tatt være bidragsyter til en slik festival? Jeg fatter det bare ikke..

Jeg håper at vi på en eller annen måte kan gjøre en forskjell, ved å stå sammen mot mishandlingen, dele og gjøre verden oppmerksom!

Klem i fleng

65 kommentarer

mathilde

17.06.2015 kl.13:20

så nydelig at du bruker din "stemme" eller plass i samfunnet på noe sånt...

Hanne Lisa

17.06.2015 kl.13:23

Så trist😢

Miriam

17.06.2015 kl.13:28

Å neeeei! Det gjorde vondt i hjertet. Hadde ingen aning! Når du gjorde meg klar over dette, ble det plutselig ikke så søtt lenger. Ble bare hjerteskjærende om man tenker på hva dyret egentlig føler. Åh! Værsåsnill verden, slutt med dyremishandling.

</3

17.06.2015 kl.13:29

fikk vondt i hjerte mitt

17.06.2015 kl.13:31

Kjempefint at du bruker stemmen din i så viktige saker som dette! Jeg har også lyst til å oppfordre deg til å dele og få leserne dine engasjert i den grusomme YuLin Dog Meat Eating Festival som tar sted i Kina den 21. Juni, hvor tusenvis at hunder blir kidnappet, torturert, hengt og kokt levende til folks fornøyelse og sultne mager! For DET er grusomme greier!

Tea

17.06.2015 kl.13:34

Synes det er utrolig flott at du deler saker som dette på bloggen din og fremmer saker som er et problem i samfunnet. Synes det var så trist og mener at denne saken fortjener/burde bli sett av alle.

Renate

17.06.2015 kl.13:37

👏👏

knall bra innlegg, Kristin

mathilde

17.06.2015 kl.13:42

det er forferdelig, hvordan det gjøres.. forresten de heter SLOW loris hehe :-)

amalie

17.06.2015 kl.13:45

Åh nei :( stakkars!! :(

Apropos den grusomme hundefestivalen. Kunne du ikke fått bloggleserne dine til å skrive under på denne kampanjen? Den har fått 1 million underskrifter og det haster :(

https://www.change.org/p/president-of-the-people-s-republic-of-china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival

Veronica H

17.06.2015 kl.13:46

Tusen takk for at du skriver om et så utrolig viktig tema! Dette som skjer med de stakkars dyrene er forferdelig og grusomt, får så vondt langt inni meg, blir kvalm rett og slett! Tusen takk igjen for at du bruker bloggen din og den store stemmen du har for å gjøre folk oppmerksomme på hva som egentlig skjer! Jeg er selv medlem av NOAH og støtter dem i kampen om dyrs rettigheter med en sum hver mnd, oppfordrer alle til å gjøre det samme :-)

Karoline E.N

17.06.2015 kl.13:47

fy faen.. Jeg griner, tårene triller og jeg syns ikke dette greit i det hele tatt! Visse mennesker skulle prøvd og bli satt i bur selv, bli torturert og blitt middhandlet som disse dyrene her, så skulle dem fått se selv hvor jævelig dem faktisk er mot disse dyrene! Jeg blir så kvalm, så det er nesten så jeg har lyst til og kaste opp. Jeg får grøssninger helt ned til lilletåa, og dette er så forferdelig at fy faen! Jeg liker aldri sånne videor på facebook og jeg sletter dem om noen delere de på veggen min. Jeg missliker dyreisshandling så sterkt, at jeg ikke klarer og sette ord på hvor mye jeg hater det! Er det noe jeg kunne gjort for og stoppe dyre misshandling, hadde jeg stoppet det for alt i verden! Jeg skulle blitt gjelds slave for resten av livet, om det kunne stoppet dette tragiske greiene som skjer rundt i verden! Jeg ville gjort alt i min makt! Men dessverre, så er det vel aldri noen som kommer til og slutte og plage disse uskyldige dyrene :( Jeg er så glad for at du bruker bloggen din til og dele sånne ting som dette, så flere får med seg hva som faktisk skjer i verden, med små/store uskyldige dyr. At du bruker din stemme til og dele dette, er kjempe bra og det viser at du bryr deg! Jeg skal så klart dele denne videon du la ut på bloggen din med alle mine venner, for dette må spres. Jeg håper at dette tragiske greiene en dag skal ta slutt. Det er en drøm, men dessvere er jeg redd for at det aldri skjer!! Igjen Kristin, TAKK for at du blogger <3 dette er så viktig og få frem!

Jeg håper at du har hatt en fin dag så langt, og får en super hyggelig kveld! Du er god, husk det. Stor klem

KatieP

17.06.2015 kl.13:52

Ånei! Nå føler jeg meg skikkelig BAD :( Jeg har og sikkert trykt like på en sånn video :(

Nå har jeg hvertfall skrivd under på www.ticklingistorture.org, og delt videoen offentlig på facebook :)

Stå på videre Kristin, takk for at du opplyser oss om slike forferdelig viktige ting! <3

helene

17.06.2015 kl.14:18

HELT umenneskelig og GRUSOMT!! Hjertet mitt griner... :´(

Har delt på facebook og håper alle som ser dette bidrar til å spre budskapet- det er SÅ viktig!!

Kristina SO

17.06.2015 kl.14:21

Bra at du sprer budskapet!

Caroline

17.06.2015 kl.14:47

omg!! Nå ble eg satt ut .. :( skal aldri like sånne ting igjen, så grusomt :( godt du delte det Kristin :)

Ingvild

17.06.2015 kl.14:48

Ååå herregud det visste jeg ikke! Jeg har alltid syntes at det var søtt når de kilte de under armene, hadde ingen anelse om at det var tortur, helt forferdelig!! Uff skal aldri like eller dele slike videoer! Flott at du tar opp slike viktige temaer på bloggen din, stå på! <3

Aina Hovlandsdal

17.06.2015 kl.15:15

oi! Dette visste eg ikkje.. Synes det er bra at du bruker din stemme på denne måten, det viser virkelig hvilken god person du er, som bryr deg om det som skjer rundt deg!

Charlie

17.06.2015 kl.15:19

Dette er en av grunnene til at jeg elsker bloggen din og ser opp til deg Kristin!

Tusen takk for at du sprer et så viktig budskap og tar slike ting som dette seriøst! Dyremishandling er så grusomt og unødvendig og det er helt sykt, syyykt!! at mennesker får seg selv til å behandle disse nydelige skapningene på denne måten!

Jeg har signert oppropet og håper at alle andre som leser dette innlegget ditt også signerer!

Lena Pedersen

17.06.2015 kl.15:26

Uff, så grusomt! :( Jeg viste mye av det i videoen siden jeg er ekstra engasjert i dyrevelferd! Men det er uansett forferdelig å bli minnet på den torturen de går gjennom...

Synes også det er litt hyklersk å si at du vil stoppe Yulin Dog Meat Festival i Kina, og at det er såååå forferdelig! Du spiser vell kyr, sau, svin, kylling osv? Hvorfor er det værre å spise hund enn de dyrene du spiser? De dyrene du spiser blir også torturert på mange måter, men det er bedre skjult enn hundefestivalen i Kina! I Kina drepes dyrene på åpen gate.. men har du noen gang sett de dyrene du spiser bli drept? For det er virkelig ikke en ok måte å gjøre det på, og mange av dyrene har det helt forferdelig iløpet av det korte livet de lever. Selv er jeg vegetarianer, og har aldri tenkt å spise kjøtt igjen, synes det er helt forferdelig! :( Men bare tenk over hva du selv spiser og hvilke industrier du støtter, før du klager på noen andre :)

Ha en fin dag :)

Amalie

17.06.2015 kl.15:29

Har både delt og signert for en stund siden! Bra du tar opp dette temaet ❤️

17.06.2015 kl.15:33

Til Lena Pedersen: kyr, svin, sau osv blir ikke hengt, slått med pinner på åpen gate, bundet til beina knekker, kidnappet og kokt levende før de blir servert på fat - og det er DET som er så grusomt med denne festivalen.

Susanne S

17.06.2015 kl.15:33

Så bra at du som har så mange som ser opp til deg påpeker dette. Synes de var så nydelige der de lå og koste seg. Men mot slutten av videoen var det et stikk i hjertet. Gjorde så utrolig vondt. Håper alle som leser bloggen din ble påvirka, slik at dette kan stoppe! Stå på videre, bra du bruker stemmen din på dette.

Ha en nydelig dag videre skjønne du ❤️

Lisa Li

17.06.2015 kl.15:33

Vet du hva Kristin? Jeg digger deg, men uten å kanskje være klar over det- du er en hykler. Du reagerer på disse to sakene (som ER grusomme), men du spiser gris? Du spiser ku? Du spiser fisk? Du drikker morsmelken til kua, i en industri hvor kalvene blir drept for at VI skal få deres morsmelk. Du spiser egg fra høner som er så dopet på hormoner at de har flere tusen eggløsninger i året, når de egentlig har månedlig eggløsning? Du reklamerer for flere produkter som driver med dyretesting? Jeg liker svært godt at du tar opp dette, men om du spiser egg, melk, kjøtt og fisk- sorry. Det er dyreplageri.

Edel Kristina

17.06.2015 kl.15:43

Fyy søren så dårlig gjort av folk! Har heldigvis aldri trykket "like", og det skal jeg aldri gjøre heller! Flott at du deler dette ♥

JuliaSofie

17.06.2015 kl.15:55

Så fint at du skrev om dette, for jeg hadde aldri trodd at dette var tortur for denne stakkarsen. Håper inderlig det blir gjort nor med denne dyremisshandlingen. Vet at i kina har di noe som heter hundekjøttfestival. Der slår di hunder i hjel før di kutter di opp og spiser kjøttet. Og det er liksom kultur for kineserene, helt grusomt:(

silje ML

17.06.2015 kl.16:03

Off får helt vondt inni meg.. stakkar søte dyr!!

Så en over her skriver at høner bare legger egg en gang i månden, der er feil, har selv hat høner! De legger egg omtrent hver dag naturligt i varpeperioden! Også det at vi spiser kjøtt er "feil" for dyrene blir torturert, i Norge slaktes dyrene på en grei måte, de blir ikke torturert før de blir drept og solgt i butikken!

Gina

17.06.2015 kl.16:05

Jeg kom også over denne videoen for en tid tilbake- helt forferdelig... Syns det er fint at man retter fokus mot slike ting, da man som regel ikke tenker over hva som ligger bak.

Lena Pedersen

17.06.2015 kl.16:21

til anonym som sa at dyrene vi spiser i Norge har det bra: har du vært på en kyllingfarm noen ganger? Se videoer/bilder så vet du hvordan de har det! Har du sett hvordan fisken kveles til døde i gigantiske nett med flere andre tusen fisker? Har du sett hvordan enkelte dyr blir plassert i båser store deler av livet sitt? Ville du likt å ha 2 meter i en bås å leve i hele vinteren og natten om sommeren? For ja, mye av kjøttet i butikken kommer fra dyr som blir torturert/plaget, det skjer mye vondt mange ikke vet om!!! Og hvordan kan du/dere være så sikker på at kjøttet er fra Norge, og ikke importert?

jorgensmatoghverdag

17.06.2015 kl.16:24

Huff, det er mye forferdelig folk gjør for å tjene penger. Jeg blir helt satt ut av og til over hvor kyniske folk kan bli. Det er bra at du bruker din posisjon til å skrive om slike viktige ting.

Ida W

17.06.2015 kl.17:02

Noen ganger så vet jeg ikke helt hva jeg skal si, annet at dette er forferdelig. Det er i alle fall bra at du gjør oss blogglesere bevisste på hva som i det hele tatt skjer rundt om på denne jord. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har likt noe av dette på sosiale medier, men det er vel bare fordi jeg så vidt er inne på disse tingene, men om jeg hadde vært der oftere hadde jeg vel gjort det, fordi hva skal man gjøre når de ser så søte ut. Om bare ALLE visste hva dyrene føler og kunne vise litt empati ovenfor dem også. Det er så mange som tror det er greit å bare gjøre som man vil med dyr fordi vi ikke er den samme arten. Hvordan kan man tenke slik?

Jeg håper at en dag vil det bli slutt på dette, men med så utrolig mange mennesker som gjør alt for penger, vil det ikke være så lett. Noe som er sikkert er at det alltid kan gå.

17.06.2015 kl.17:15

Du synes dette er fælt, men du spiser kjøtt og animalske produkter? Hahahaha, da bryr du deg ikke mye om dyr kjære deg.

vårin

17.06.2015 kl.17:42

Nei!! Nå har jeg vondt i hjertet mitt! Jeg forstår ikke hvordan mennesket kan bære så slem! Jeg vil bare brase inn den døren hvor de er å redde alle! Stakar dyr!😭

17.06.2015 kl.17:44

Lena Pedersen: har jeg noen gang sagt at dyrene i Norge har det bra? Har jeg sagt at de ikke lider de også? Selvfølgelig, de blir født for å slaktes. Jeg spiser selv kjøtt, men gjør mange andre tiltak for industrien.. Jeg bruker ikke skinn/pels, jeg unngår alle produkter som er tester på dyr, jeg betaler årlige summer til Noah osv. MEN, jeg klarer uansett å se forskjellen. Forskjellen har jeg skrevet over her. Og hvis du har sett bilder og videoer av hva som foregår i Kina så skjønner jeg ikke hvorfor du fortsetter å diskutere! Det som skjer med disse hundene er forkastelig, kvalmt og urettferdig - PUNKTUM.

Frida Olsen

17.06.2015 kl.18:07

<3 :( fikk sjokk da jeg kom over den videoen for noen uker siden! bra du tok det opp slik flere får det med seg..xo

Helga

17.06.2015 kl.18:09

Sett den videoen før, og jeg orker virkelig ikke sette den på enda en gang. Er så vondt å vite at dyr blir utsatt for slik tortur, for at vi mennesker skal se på det!?? Finner det ikke det spor søtt med slike videoer lengre, og jeg synes det veldig positivt a du som blogger bruker din plattform til å dele informasjon og gjøre leserne obs på ting som dette!! :) -tommel opp for innlegg som dette, selvom jeg helst skulle sett at det ikke var nødvendig.. :/ klem.

_LanciA_

17.06.2015 kl.18:17

Så flott du bruker din stemme til å få oppmerksomhet på dyremishandlingen.

Du virker som et ekte menneske i motsettning til mange andre bloggere.

Maria S Skiaker

17.06.2015 kl.18:24

Helt ærlig har jeg aldri sett en av disse videone fordi jeg selv har tatt en pause fra visse sosiale medier, men har sett dyrene og hørt om de. Det er helt forferdelig å se hvordan de behandles og denne videoen gjorde så tårene rant nedover ansiktet mitt :( Fikk virkelig vondt inni hjertet mitt av denne videoen :( Syns det er veldig bra at du tar opp slike temaer på bloggen din! Stå på videre, Kristin! :D

iselin F

17.06.2015 kl.18:26

Fy søren, dette viste jeg ikke! Har synes disse dyrene var super søte, som elsket å bli kilt! Her har jeg vist tatt helt feil! Tror det er mange som er som meg, uviten om hva som egentlig skjer med disse dyrene. Mangelen på kunnskap. Synes det er kjempe bra at du gjør folk oppmerksom! Neste gang noen kommenterer "sånn vil jeg ha," så vet jeg ihvertfall at jeg absolutt ikke er enig! Jeg kunne aldri hatt dette dyret hjemme! Jeg signerte nettop en kampanje for å hjelpe disse dyrene! Håper mange gjør det samme!

Helene K.E

17.06.2015 kl.18:45

å herregud nå ble jeg faktisk sykt kvalm? ALLE de gangene jeg har kost meg med å se disse filmene og delt de videre liket og kommentert. Fy søøren!!! Tusen takk for at du delte dette. Nå skal jeg spre budskapet! Har akkurat delt filmen med en av mine "SEE SÅ SØØØT"- venninne. Shitt? Er sjokkert. Ja, hvis man bare kunne stoppet dette. Æsj.

Emma Julie

17.06.2015 kl.18:46

Oi, dette hadde jeg ingen aning om! Klem :)
Fikk skikkelig vondt inni meg. Greide ikke å se hele engang jeg.

:)

17.06.2015 kl.18:57

OMG :O

M

17.06.2015 kl.19:24

Jeg skriver aldri, og da mener jeg ALDRI noe på facebook, men dette innlegget møtte deles! Ble helt kvalm og fikk vondt i hjertet av å se på det, helt utrolig fælt. Er lite her i verden jeg hater mer enn dyremisshandling! Jeg digger deg, og elsker at du, som forbilde og en med så stor "makt" skriver om slike viktige ting og bryr deg om sånt. Du er virkelig et forbilde, på mange måter!

Skriver aldri kommentarer her heller, men måtte det nå. Ville bare si at innlegget er delt og at du er best! Stå på, og fortsett med det du gjør, du inspirerer

Ikke viktig :)

17.06.2015 kl.20:17

Forferdelig !! Og den der hundeslaktedagen 21. Juni er helt SYK!! Alle sammen følg @iansomerhalder på instagram, han er imot denne og har et prosjekt elns mot denne! DET ER BARE NOEN DAGER IGJEN! (Takk for at dere bryr dere om dyra også, det rører hjertet mitt!)

Linn

17.06.2015 kl.20:32

Kristin! du er altså den råeste bergenseren jeg vet om! Jeg har følgt bloggen din en stund nå, og liker veldig godt innleggene du skriver, spesielt slik som disse! Dette visste jeg ikke fra før av...helt grusomt.

Anita

17.06.2015 kl.21:25

<3<3<3

Hanne

17.06.2015 kl.21:37

Hei Kristin:)

Det finnes en organisasjon som er imot nettopp dette, husker ikke helt hva den heter i farten, men det er en underskriftskampanje! Finner den sikkert ganske lett ;) Du bør absolutt dele linken å få flest mulig til å støtte kampanjen deres! Synes det er så bra at du skriver om sånne saker som dette! Heia Kristin!!!

Klemmer fra meg :)

Celine Dahle:))

17.06.2015 kl.22:01

Åå gad, kjenner jeg blir forbanna!! Jeg har så lenge sett på bilder av de skjønne skapningene å tenkt "hvor kult hadde der ikke vært å ha en sånn som kjæledyr!".. Det skal aldri slå meg igjen, ever!😔 Jeg blir lei mei av tanken på at dyrene blir misshandlet og lever i tortur😤😤

Er selv veldig glad i dyr og en vennine av meg som også er det er på ferie i Tyrkia as we speak, og hun sente ett bilde av en sulten, tapper hjemløs hund😢🐶🐶 Grein av tanken på alt den kan ha opplevd🐶🐶😢

Håper det en dag ikke lenger fins noe som kan kalles for dyremishandling lengre!❤️❤️

axela

17.06.2015 kl.22:21

Jeg blir provesert av at mennesker kan være sånn. Det skulle ikke vært sånn!

charlotte

17.06.2015 kl.23:21

er så glad du gjorde meg oppmerksom på dette! skrev under med en eneste gang! så bra at du lager ett innlegg om dette!

Tina

17.06.2015 kl.23:35

Takk for at du skriver om dette.. Dette var jeg ikke klar over og jeg er en av de som trodde dette var harmløst.. Skal aldri trykke like på en slik video igjen! Har delt videon og håper flere også gjør det.

Julie Nomeland

17.06.2015 kl.23:38

Utrolig bra at du er så oppmerksom på dette, og at du tar deg bry til å skrive om dette. Detter er helt FORFERDELIG!! Dette innlegget skal deles!

Maria Eidsaa

17.06.2015 kl.23:54

Det er helt grusomt hva folk klarer og gjøre mot uskyldig stakkars lite dyr. Får helt vondt inni meg av alle som klarer og skade, torturere og plage et dyr. De gjør jo ingenting for og skade oss. De er jo bare søte og snille:)

Fantastisk at du bruker din stemme og tør og stå opp for det som er feil og galt :D

connie

18.06.2015 kl.00:00

noe så forferdelig, jeg elsker dyr, og hater å se de lide, jeg får helt vondt i hjerte mitt. når jeg såg denne videoen ble jeg helt skjokert, og begynte å grine. helt ubegripelig hvor forferdelig mennesker behandler dyr.

syns det er kjempe flott av deg Kristin å lagge et innlegg av dette, og at du støtter for at sanheten skal frem, og at dyremishandling skal bli en slutt på.

Rikke Swan

18.06.2015 kl.00:04

Takk Kristin for at du tar opp dette. Det er helt sykt at folk som ikke har peiling på dyr sine forsvarsmetoder kan si at dette er søtt. uten å vite noe. Dyremisshandlig er en forferdelig ting og kan ikke sette ord på hvor sur jeg blir når jeg ser slike ting som dette. Its Discusting.

Sara Josefine

18.06.2015 kl.00:19

<'3

Ragnhild

18.06.2015 kl.00:22

Synes det er så fint at du som stor blogger bruker stemmen din på å dele slike viktige budskap og meldinger, og ikke bare sminke og mote slik som de fleste andre bloggere. Fortsett med det! :-) Du skriver bra

Marte

18.06.2015 kl.01:07

Tusen takk for at du viste oss denne videoen. Tåårene triller. Jeg skjemmes over at jeg har likt videoer og bilder av dem, i uvitenhet om at de egentlig er i forferdelig smerte. Vi er en ond rase vi mennesker. </3

Ida

18.06.2015 kl.09:32

Du ser bra ut!

Julie Storlien

18.06.2015 kl.10:16

Uff! Dette var vondt å lese om! Fy så forferdelig .... Bra du deler saken med oss og verdenen!!

charlotte

18.06.2015 kl.10:58

herregud, stakkers uskyldige dyr! Fikk gåsehud..

Syns det er bra at du som har stilling til å spre et budskap, sprer slike budskap om at det som på utsiden kan se positivt ut, har sine negative sider.

Takk for at du deler saken med oss, slik at vi er noen kunnskaper klokere!

Jeanett

18.06.2015 kl.15:22

Takk for at du skriver om dette! <3

Elise

18.06.2015 kl.15:26

Yulin Dog Meat Festivalen i Kina er grusom, det er ikke det eneste de gjør... Du burde lese dette: faluninfo.no / faluninfo.net

Alexandra

18.06.2015 kl.20:25

Å gud! Noe så forferdelig! Jeg har egentlig ikke sett så mye til dette dyret, men gud så skjønt! Helt nydelig og jeg håper virkelig alle som selger disse dyrene får en streng straff og at vi klarer å bekjempe dem!

xoxo

Elise

18.06.2015 kl.21:10

Jeg har lest "oppfølgerinnlegget", men jeg kommenterer likevel på dette.

Kristin, det er flott at du gjør folk oppmerksom på dette med slow loris, det er nok mange som ikke har fått det med seg. Det er også flott at du nevner festivalen i Kina. Jeg håper at du har signert underskriftskampanjen på change.org.

Til Lena Pedersen: Jeg syns kommentaren din var helt innafor, helt til det nærmet seg slutten hvor du poengeterer at du selv er vegetarianer. Er ikke dette litt hyklerisk? Jeg hadde klappet og ropt hurra om jeg hadde lest 'veganer' istedenfor 'vegetarianer'.

Til anonym som kommenterte som nr 2 under Lena Pedersen: Jeg antar at du ikke har gjort research om hvordan kyr, sauer, griser og høns blir behandlet siden du kom med en slik kommentar som du gjorde.

Torturen hundene på festivalen i Kina går gjennom er ekstrem, og dyrene i Norge går nok ikke gjennom det samme. Men hvor langt unna er vi egentlig? Hadde det vært glassvegger hos norske slakterhus og gårder hadde tonen vært en annen for det er veldig mye ille her også.

Jeg anbefaler alle å sjekke ut Gary Yourofsky. Søk på youtube, og trykk på 'the best speech you will ever hear'. Han har også kortere forelesninger om det er tiden det skulle stå på. Jeg leste at du, Kristin, ikke ville se earthlings. Dette er en mye mildere versjon, siden dette er mest snakk.

Skriv en ny kommentar

hits