10 TING DU MULIGENS IKKE KAN RELATERE DEG TIL!

God kveld i stuggu, darlings!

Jeg kom over en skikkelig sjarmerende artikkel her om dagen, som jeg kjente meg ekstremt godt igjen i. Denne handlet nemlig om hvilke problemer dagens unge ikke kan relatere seg til, og noen av disse punktene må jeg bare dele med dere her på bloggen. 

Den siste timen har jeg sittet her og mimret, mens jeg har vært på jakt etter bilder fra fortiden. Hvert eneste punkt bringer frem både gliset og latteren, så len dere tilbake og nyt!

KASSETTEN:

Guuuud så irriterende.. Når du satt kassetten inn i kassettspilleren, og båndet plutselig floket seg. Da var det bare til å finne frem en blyant, for å bruke denne som redskap til å skru båndet på plass. Dette førte som regel ikke til langvarige resultater, og en kassett med føkka bånd var som regel en føkka kassett. Punktum!

OPPBLÅSBARE MØBLER:

Hjelpes så trendy det var med oppblåsbare møbler, og hjelpes så fysisk dårlig man ble av å blåse dem opp. Pumpe, sarru? Ikke her i gården, så her brukte man alt av lungekapasitet for deretter være nær å svime av. Det tok selvfølgelig ikke lange tiden før det gikk hull i møbelet, og det var så forbanna nedtur. Herregud så deppa jeg ble da den oppblåsbare stolen min ble ødelagt!

TELEFONKATALOGEN:

Ikke nok med at boken var tyngre enn et par-tre leksikon tilsammen, som man forøvrig brukte som informasjonskilde til skolebruk. Telefonkatalogen inneholdt også tusenvis av sider som var så tynne at det nesten var umulig å skille dem fra hverandre, og det var ikke bare enkelt å finne telefonnummeret til tante på landet. Når man omsider fant frem til nummeret du trodde var rett, var det som regel ikke det, og det var fort gjort å ringe feil på den tiden. 

KLISTREØREDOBBER:

Åh, disse øredobbene! Jeg elsket dem, men de klistret seg i håret enn på øreflippene, og det var ikke akkurat enkelt å få dem ut av manken. Når man omsider var fri for klisteøredobber i håret, var som regel limet blitt så sløvt, at øredobbene ikke lenger ville sitte fast på flippen. Sjuuukt irriterende!

DISCMAN ISSUES:

Da kassetten hadde tatt kvelden og CD'en hadde sin storhetstid, var det en selvfølge med discman. Denne ble flittig brukt til og fra skolen, og i tillegg til å bidra til litt selskap på den kjipe skoleveien, førte den også til forsinkelser. For hver meter man passerte hoppet CD'en av sporet, og man måtte stoppe opp for å fikse opp i problemet. Det var ikke snakk om å høre en hel sang uten hakk og avbrytelser, og det skapte enorm irritasjon, haha!

BUFFALOSKO:

De elskede Buffaloskoene var kule å se på, men ikke gode å gå i. Nedturen av alle nedturer var da man hadde glemt å ta med seg joggesko til gymtimen, og måtte løpe rundt i disse svære jævlene, tunge som bly. 

POG:

Pog var LIVET! Å spille pog gav livet mening, og den kuleste i klassen var den som hadde den største og fresheste pog-samlingen. I tillegg til råstilige slemmerter, selvfølgelig. Å tape i pog var tirstere enn 10 en julaften uten snø, og en kunne gå i en ukeslang depresjon av å tape de kuleste poggene i pog. Pog, ass. Jeg MÅ få fatt i noen pog!

KASSETTSPILLEREN:

Jeg tar oss tilbake til kassett-tiden, hvor det kjekkeste av alt var å mekke sine egne kule kassetter, med den feteste musikken. Problemet var bare at man måtte høre på radioen hele dagen, for så å sitte klar og trykke på REC med det samme favorittsangen kom på. Da gjaldt det å være musestille for å ikke ta opp annen lyd, og som regel var det umulig. Lydkvaliteten var rævva, men kassetten med de feteste hitsene bidro til mye dans og moro. 

TAMAGOTCHI:

ALLE hadde tamagotchi, og ALLE elsket den som den skulle vært familens kjæledyr. Nedturen av alle nedturer var når den døde, eller når den sov på det eneste tidspunktet du hadde tid til å leke med den. Den kunne ikke vekkes, så da var det bare til å sitte der og glane ned på datadyret, og håpe på at den våknet til liv før du måtte haste av sted, LOL!FOR en tid! Og guri land så glad jeg er for å kunne relatere meg til galskapen over her, haha!

Hvordan er det med dere? Noen som kjenner seg igjen? 

SMASK

88 kommentarer

Tonje :)

16.06.2015 kl.19:36

Jeg husker ALT det der! Hahah, så mye bedre ting enn både iPad og alt det tullet som barna nå til dags driver med.

Guro

16.06.2015 kl.19:39

haha, det jeg husker best er nok discman som halket og de ultrakule klistremerkeøredobbene, gud som jeg elsket det! Og det var et hat å få ut av håret! Haha! Minner ass <3

16.06.2015 kl.19:40

Åå det er er barndommen!

Husker ennå hvor utrolig skuffet jeg var etter at jeg og mamma hadde TRÅLET byen for å finne buffalo sko, uten å finne for de var utsolgt absolutt overalt. Nedtur.

Ida W

16.06.2015 kl.19:45

Haha, for en tid sier jeg bare! Jeg som er så godt som 13 år, kan vel ikke kjenne meg igjen i alt over her, men noe av det må jeg nok innrømme at jeg har opplevd selv i mitt hittil korte liv:) Klisterøredobbene, kassetten og telefonkatalogen kan jeg vel si meg så godt som enig i at vært en del av livet mitt. Jeg er i alle fall glad for at noe av det har vært med meg. Med mine gammeldagse foreldre så har jeg vel litt kjennskap til resten av tingene, men de oppblåsbare møblene kan jeg ikke huske å sett:)

Ha en koselig tirsdags kveld (ønsket deg en fin tirsdag i forrige innlegg, men det skader vel ikke om jeg gjør det igjen?)

Magnhild :)

16.06.2015 kl.19:52

Jeg husker så og si alt av det der, haha :-D

Maren A

16.06.2015 kl.19:54

HAHAHA!!! For en tid :-D Husker spesielt godt pog og klisterøredobbene. Gode minner!

Silje M

16.06.2015 kl.19:56

Guriland! Husker så utrolig godt dagen jeg fikk min første Discman, tror jeg aldri har eid noe som var mer elsket enn den (og forøvrig hatet, siden det var helt umulig å få den ned i jakkelommen) For ikke å snakke om hvor utrolig irriterende det var når kassetten begynte å hakke, fordi at båndet lingnet mer en ball, enn et lydbånd. Evig takknemlig for at jeg fikk vokse opp på 90 tallet, selv om hele filmkvelden selvfølgelig ble ødelagt det øyeblikket man oppdaget at VHS film kassetten ikke var spolt tilbake.

Dagens unge vet virkelig ikke hva de går glipp av :-D

StoryPain

16.06.2015 kl.19:56

Jeg hsuker faktisk alt av det! Er 16 år men har fått med meg alt sammen, gud for en herlig tid vi hadde som barn a! :D

Benedicte

16.06.2015 kl.20:06

Å, ja. Det var det gode gamle 90-tallet det.. :)

Maria S Skiaker

16.06.2015 kl.20:12

Helt riktig, ikke mye jeg kunne relatere meg til her. Men overraskende nok var det noe som blant annet klistreøredobbene. Elsket de når jeg var liten og pleide og gå med de hele tiden før jeg fikk lov til å ta hull i ørene :D Til og med etterpå gikk jeg med de fordi alle andre gjorde det og jeg syns de var sååå fine!!

Lena Pedersen

16.06.2015 kl.20:16

åååå barndommen!! <3 savner virkelig den tida! Husker alt bortsett fra buffaloskoene, mulig de ikke var så populære på min skole :)

Mathilde

16.06.2015 kl.20:29

Husker mye av dette, å som jeg savner det :(

Mie

16.06.2015 kl.20:46

Jeg husker godt Tamagodchien, ikke fordi jeg hadde en, men en av mine sønner hadde en. Og å passe den ble selvsagt kjedelig i lengden, men den måtte for Guds skyld ikke dø ( litt sånn ønske seg hund og skal selvfølgelig gå tur hveeeeeer dag hele livet bare vi får hund, særlig...) Resultatet var at jeg og min mann måtte passe det jævli datadyret og vi ble jo helt skrudd i knotten av pipelyden som kom for det minste lille behov den hadde. Seriøst det var verre enn å ha en baby i hus. Så en dag døde den bare.......pappa skulle passe på, men gikk på fotballkamp og lot "dyret" være alene hjemme. Litt sorg, men vi kjøpte gullfisk i stedet. De matet lillebror ihjel. Så da var det slutt på datadyr og andre dyr.

Stine Helene

16.06.2015 kl.20:52

Hele barndommen min jo! :D

Celine Dahle:))

16.06.2015 kl.20:53

Oi gud! Her var det mye variert😂😂🙌🏻 Husker godt klisterøredobbene for å si det mildt!! En gang når jeg var typ 8 år sa jeg til alle vennene mine at jeg hadde hål i ørene fordi en som jeg synes var veldig kul, på trinnet over hadde fått det.. Så da tok jeg på meg klisterøredobber og sa det var ekte😂 Så sa hun som hadde ekte øredobber om hun kunne få se bak øret for der skulle det vist være en bakdel(som jeg ikke viste om, smart som jeg var), men jeg sa det gjorde vondt å bøye øret😂🙌🏻 Hahahha hun trodde nokk ikke på den nej😔😅😅 Prøvde hvertfall hahahaha😂😂🙌🏻

Gud det er rart å tenke tilbake på alle disse tingene ovenfor..

Birgitte

16.06.2015 kl.20:56

Er du flau over ditt eget bloggnavn? :p

Gina

16.06.2015 kl.21:00

Hahaha, jeg husker ALT sammen! Fra kassettmarerittet til discmanen. Jeg var så heldig at jeg hadde en med volum- og sangbyttejustering på ledningen, slik at jeg kunne ordne opp i problemene uten å ta av meg sekken og rote frem dicmanen.

Også disse oppblåsbare møblene da? Hva i alle dager VAR det for en trend? Og som du sier, så mye styr for å blåse den opp for deretter å få bruke den i ti minutter mens lufta sakte men sikkert ség ut av dem. Hahaha. Åååh, 90-tallet :)

Tina

16.06.2015 kl.21:01

bwaaah! dette måtte på facebook, herregud for en HERLIG flashback..

frysninger langt inni margen <3

charlotte

16.06.2015 kl.21:01

haha!! nå smilte jeg godt;) jeg er 27, og husket plutselig alt som det var i går! gud så gøy og sitte å mimre litt igjen!!

Berit

16.06.2015 kl.21:18

Jeg husker veldig godt kassetter og discmann.

Kjenner meg veldig igjen i det å få discmann til å ikke hakke og holde den mest mulig stabil. Så hadde vi en smurfekassett med smurfesanger som var min favoritt😊 - artig å tenke tilbake på i forhold til nå.

Karoline E.N

16.06.2015 kl.21:19

åh, nå gliste jeg fra øret til øret! Minner. <3 jeg husker alt sammen, og jeg husker den dype depresjonen da plastikk stolen ble ødelagt og luften gikk mer og mer ut 😂 haha! Tider altså. Disse øredobbene var jo et must have, og selvom dem klistret seg til håret og ikke var mer brukernes, fordi limet var fult av støv og hår, brukte man fortsatt de siste lommepengenne på disse herligheten. Man kunne gjerne vente i evigheten på favoritt låten, for så og få den på kasetten! Teknologien har jaggu forandret seg! Nå er det bare og laste ned sangen på spotify og putte tlf i lomma. Ikke hakker det heller. Tiden har jaggu forandret seg, men fader og j savner denne herlige tiden 😃 veldig morsomt innlegg! Håper på flere sånne mimmre innlegg! Håper denne tirsdagen har behandlet deg pent og at du får en super fin kveld videre, vakkre Kristin ❤️ du rocker og jeg er så glad for at du er her og for at du er den du er! Stooor klem

Malene Kristianna

16.06.2015 kl.21:29

Jeg hadde aldri Buffalosko =(

16.06.2015 kl.21:34

Er født sent på 90-tallet så har ikke fått med meg alt, men jeg husker spesielt godt klistreøredobbene og tamagotchi. Haha, jeg var helt besatt av tamagotchien min!

Susannecasandra

16.06.2015 kl.21:46

Kjenner meg så sykt igjen i alle 10 punktene. Haha :) sykt vittig 😊dette innlegget var gøy 😊sånne innlegg må du prøve å få til flere ganger :)

Anine

16.06.2015 kl.21:48

ååå, minner!

16.06.2015 kl.21:49

Åh, nostalgi- følelse!

Jeg husker alt sammen, men pappa kjøpte en discman som man kunne løpe med. Du kan tro jeg var populær!

Amalie

16.06.2015 kl.21:58

Husker 6 av tingene!

16.06.2015 kl.22:00

Minner fra barndommen :D Kjenner igjen alt! :) Neste så jeg begynner og savne Buffalo skoene mine litt nå, håper de kommer på moten igjen ;) :p hehehe.

May Kristin

16.06.2015 kl.22:01

Husker alt det der, Hadde buffalo sko av alle slag følte jeg, diskman min gikk for fulgt etter kassetene ble ute. Savner 90 tallet faktisk.

Fredrikke

16.06.2015 kl.22:17

Har faktisk tatt vare på mine favoritt pogs!!!! har opplevd alt over, utenom de skoene haha!

Camilla.

16.06.2015 kl.22:20

Kjenner igjen kassettproblemene og discman. Husker en av naboene hadde oppblåsbar minisofa🙈 Vi lekte ikke med poggs, men noen minifigurer (husker søren meg ikke hva de het😓) og pokémon kort. Er født i -94, så gikk glipp av mye 90-tall😊😊

K

16.06.2015 kl.22:22

6 av 10, men husker alle :-) har fortsatt kasettspiller med pluttipluttipott kaset som blir tatt frem til nesten hvert år til pepperkakebakingen....

mammasinetanker

16.06.2015 kl.22:26

Dette innlegget her tok meg rett tilbake igjen til 90 tallet da jeg vokste opp. :D Dette er grunnen til at det var ganske greit og være født i 1990 :-D <3 LoveIt<3

Marielle

16.06.2015 kl.22:31

husker omtrent alle disse tingene, for en tid!

Nancy Elin

16.06.2015 kl.22:34

Haha, så koselig et innlegg! Takk for at du minte meg på hvor fantastisk den tiden var! Selv om jeg riktignok bør født i 99, har jeg likevel brukt mange av disse tingene 😂 (har kanskje en sammenheng med at jeg har fire eldre søsken da men).

Ha en fin kveld videre!

Anna MJ

16.06.2015 kl.22:42

haha!! Mange gode minne da der altso! Sjølv om eg født i 91 har eg erfaring med alt sammen!:) einaste eg sakna fra "før i tida" e VHS, dog da egentli berre e ein større modell av kasetten! Og buffalosko, eg e nok berre ein av mange som har dårlige ankla av å springe rundt på dissa klossane:'D ha ein fantastisk kveld vidare! No sitte eg her og kryssa fingrane for at da kjem pakke fra styleconnection i postkassa før turen går til Bergen i helga!:)

:)

16.06.2015 kl.22:42

7/9 x3

KatieP

16.06.2015 kl.22:55

Haha, jeg ler! Husker alt dette sykt godt!

Jeg husker jeg mine første kasetter; Kine, Jannicke og The Boys.

Og jeg husker jeg hadde verdens kjipeste mamma(syns jeg på den tiden) som nekta og kjøpe Buffalosko til meg, så jeg lånte alltid venninnen min sine som var aaalt for små! Det ble det mange gnagesår og blemmer av det! Hahah :D

Tone

16.06.2015 kl.22:58

For ikke og glemme furbi, spice girls, Helene og gutta og penny klubben eller tlklubben:-) ah det gode 90 tallet! Jeg er så takknemlig for alle minner, og selv er jeg født i 1986:-)

Takk for god mimring Kristin:-D

Silje

16.06.2015 kl.23:00

Åhhh! Kjenner meg igjen, koselig <3

Trude <3

16.06.2015 kl.23:08

Elsker slike innlegg. Var faktisk på glitter i dag,og der hadde dem slike brett med klistre-øredober, såå morsomt å se igjen :D

Anniken

16.06.2015 kl.23:17

Ahh.. deilig nostalgi. Kjenner meg igjen i alle minnene. :-D

Connie

16.06.2015 kl.23:20

hehe ja det kjente jeg meg igjenn i. Gode tider :D kjempe gøy å lese. og serlig når de som er 5 år eldre eller mer enn meg trur jeg ikke vett hva noen ting er, og nok en gang kan jeg vise at de tar feil. hvor er egentlig grensen på "de unge i dag" går ? jeg er 19år, og når jeg snakker med min søster eller andre som er i 24 års aldere og de blir så skjokkert vist jeg har sett på de samme barnetv som de eller hørt den samme musikken som de når de var ungdom. Så jeg lurer på ofte om det er bare meg, eller om det er flere der ut som kan kjenne seg igjen i dette.

Men kristin du er kjempe flink, kult innlegg. ha en forsatt fin kveld :)

Gina

16.06.2015 kl.23:27

Husker når mummitroll kasetten min ble ødelagt, da ble det liv skal jeg si deg xD Hahah for en tid! Synes nesten litt synd i de som har vokst opp på 2000-tallet

Madelen E Tujak

16.06.2015 kl.23:36

åh herremin så mye morro vi hadde før i tida :-D Nostalgi på høyt nivå! Kjente igjen alle, veldig artig å se tilbake på :-D Virkelig glad jeg fikk med meg den tiden, for nå til dags er det mye som er litt for tragisk <3

Vilde S

16.06.2015 kl.23:39

Haha, savner 90-tallet! Digget å høre på kassetter!!! Men var stress å spole til favorittsangene. Er sykt å tenke på at vi faktisk gikk med buffalosko og hadde oppblåsbare stoler, men moro å tenke tilbake på! Hadde det mye moro på 90-tallet/tidlig 2000. Glad jeg fikk oppleve det :) jeg er født i 91 og lillesøsteren min er født i 99, og hun blir ganske sjokkert når jeg viser bilder og forteller om ting fra den tiden hahaha. Forandring fryder!

Therese

16.06.2015 kl.23:49

Kjente meg igjen 😊 flotte 90 tallet 😊 hehe. Husker eg trynte så mange ganger og vrikket foten i buffalo skoene. Mine var lyseblå. Og arvet et par svarte av min kusine.

Caroline

17.06.2015 kl.00:02

Åhhhh!!! Selv om jeg bare er 16 år, så minnes jeg mange av disse tingene! Har fremdeles min discman :)

Hanne

17.06.2015 kl.00:02

Haha!! Kjempebra innlegg :) husker alle tingene du har på listen din! Har mange gode minner fra alt sammen, spesielt discman og pog! Mamma kom faktisk med hele samlingen min av pog for noen uker siden.. så gøy og se de igjen at jeg har ikke hjerte til å kvitte meg med dem!!😜 masse pog og slemmerter 😃

"A walk down memory lane" ❤

Susanne S

17.06.2015 kl.00:04

Hahaha, tider! Jeg kjenner meg kun igjen i bruk av diskman! Den var med på alle lange bil ferier! Den oppblåstbare sofaen så veldig fresh ut da, så kunne gjerne hatt en sånn :D hihi, artig med sånne innlegg hvor det strømmer på mange gode minner :)

MK

17.06.2015 kl.00:17

Klisterdobbene finnes!! =D

Charlotte Wilborn

17.06.2015 kl.00:30

ÅÅ tamagochi!! klisterøredobber ja, det var tider det

17.06.2015 kl.00:41

Buffalosko og pog var det eneste jeg ikke hadde i min barndom, eller det eneste fra denne listen jeg ikke husker haha.

Mitt verste minne fra jeg var liten var da jeg skulle sove, og foreldrene mine satte på kassett for at jeg skulle ha noe å sovne til (ettersom det da også skulle ta lang tid fra jeg la meg til jeg faktisk sovnet). Det eneste dumme med dette var da Bamsebrakar og hans venner gikk inn i den skumleste hulen EVER så stoppa kassetter og det skumle klikket kom! Jeg var altså såå redd at jeg har ikke ord! Hahah

silje ML

17.06.2015 kl.01:34

Leste den artikkelen på buzzit jeg også, fikk skikkelig mange barndomsminner tilbake! Åååå... gode tider. Husker alle disse tingene, men var heldigvis ikke så populært med buffalosko når jeg gikk på skolen så det har jeg aldri eid! Supergla for jeg fikk oppleve 90tallet og ikke er født etter 2000, nå er det jo bare pc/mac, playstation, x-box osv. Ser ikke lenger unger som springer ute i gaten å leker boksen av, gi et lite vink osv, synd! Var så kjekk tid :D

nina hoel

17.06.2015 kl.07:14

hahahaha, døde litt nå! husker aalt dette, å spesielt datadyret :P

Pappa fikk disse gratis fra jobb, så han hadde med seg en hel kasse med disse hjem, alle vennenne mine fikk en hver og kansje to, og datadyr var LIVET!

goood times, good times :D

Camilla Korsnes

17.06.2015 kl.08:17

Er 92-modell og kunne relatere meg til alt utenom oppblåsbare møbler her :D Såå gøy mimring!

Silje Wold

17.06.2015 kl.09:12

Hei Kristin:) Jeg blir 19 i år og Discman'en min fungerer enda;) Og jeg kan huske alt sammen, utenom Ploggene, det har jeg ikke peiling på hva var, men jeg hadde klinkekuler :) Ha en fin dag videre, gleder meg til å lese mer fra deg, det er høydepunktet på dagen:)

iselin F

17.06.2015 kl.09:40

Herre, minner! Jeg er 18 år gammel, men flere av tingene er fortsatt fra min barndom! Kasetter, tamagotchi, klistreøredobber, etc! Er egentlig veldig glad for at jeg fikke være "barn" så lenge som jeg gjorde! Synes alle vokser så fort opp i dagens samfunn! Jeg har hørt om flere ejnter i 2. klasse på barneskolen, som klager over hvor feit hun er, eller hvor stor nesen hennes er. Hva har skjedd med samfunnet vårt? Når man er barn skal man være fri, leke og ha det gøy! Ikke tenke på kroppsidealer..

Bettina

17.06.2015 kl.10:36

Herregud så gøy! Og så mye jeg hadde glemt.

Maiken

17.06.2015 kl.10:47

Jeg husker så mange av disse tingene! Og ja jeg savner det faktisk litt! Jeg er superglad smartphone og alt det finnes, men skulle ønske barn idag kunne fått opplevd det samme jeg gjorde i min barndom! Nå sitter de fleste fra 3 år med en iPad?! Nei Gud skulle ønske noen ting var som før!

Donna Timida

17.06.2015 kl.10:51

Åhh nostalgi! <3

Helene

17.06.2015 kl.11:36

Har fortsatt en svær eske med neste hele pogsamlingen å min! Venter bare på å finne noen andre som også har det slik at kampen igjen kan begynne

17.06.2015 kl.11:41

Jeg er bare 19 år, men husker alt det der! Så mye minner. Takk for dette innlegget...var koselig å mimre litt 😊 Haha, må le litt også! Ha en strålende dag, fine Kristin!💕

sminkemamma

17.06.2015 kl.12:22

Ha ha ha.. Der var det mange minner!

Husker jeg var så stolt da jeg kom tilbake fra Oslo og hadde kjøpt meg RØDE bufalo sko! Ville ikke ha svart som alle de andre. De ble lagt merke til for å si det sånn.. Både på godt og vondt! Tror jeg har de liggende i kjelleren hos pappa fortsatt! :)

Tina

17.06.2015 kl.13:56

Dette så utrolig kjent ut. Kjenner minnene strømme på, og det gikk plutselig opp for meg at jeg begynner å dra på åra.. :((

Tina

17.06.2015 kl.14:23

Så utrolig mange gode minner. Savner denne ¨gamle¨ tiden :-/

Kine Panda

17.06.2015 kl.16:50

De selger enda klistreøredobber og tamagotchi :) Men husker det fra når jeg var yngre :D

Ingrid-E

17.06.2015 kl.17:58

Åååh! Klisterøredobbene! De var såå kule haha :D

Hadde kassettspiller en gang også, men jeg husker når discmanen kom, fy søren så kult det var!

Birgithe

17.06.2015 kl.18:03

Herregud så morro! Husker absolutt alt :D ting var mye morsommere før i tiden, enn nå som alt handler om ipader og iphones. Lenge leve 80/90-tallet!

17.06.2015 kl.18:13

Jeg husker det meste, Spesiellt data dyr (som jeg kaldt det) haha. Husker at det kom noen borti reset knappen :( så måtte starte på nytt.. det var irritasjon det hehe.

Emma Julie

17.06.2015 kl.18:35

Det er så rart hvordan slike ting blir byttet ut! Kjenner igjen 1,3,4,5 og 9. Tider det der altså. Håper du hadde en fin dag i går :)

Elise

17.06.2015 kl.18:49

Kjenner vel igjen alt utenom de Buffalo skoa :)

Helene K.E

17.06.2015 kl.19:07

Oioioi, skal si du er rask på updaten! Hurrahurra! En dag på jobb og jeg er helt ute av kurs. Nok et feelgooood, innlegg! Husker alt utenom de oppblåsbare møblene. Bufflasko fikk jeg aldri, og det synes jeg fortsatt er kjipt? haha. Men ville nok ikke brukt de nå om jeg fikk noen i posten. Kanskje det er det vi kommer til å tenke om Converse eller Airmax om noen år? Nei huff, skrekk og gru. PS: Du må jo bare bli programleder. Hvilket program kunne du egenlig ønske å være det for? Nailet jo den reklamefilmen!!

Synne

17.06.2015 kl.20:05

Kjenner meg igjen i en del ting, men ikke alt. Klistreøredobbene, hahaha! Elsket det, men da jeg skulle pynte meg litt ekstra ble de disney-clipsøredobbene haha!

17.06.2015 kl.21:05

Husker supert godt dette😍 savner di tiene,når det

Var andre ting enn facebook som var "livet"😊

Sandra

17.06.2015 kl.22:25

Eg hadde walkman :) portabel kasettspiller!!!
Jeg kjenner igjen alt dette :p Sitter å ler selv her :)

purefab

17.06.2015 kl.23:00

Hæhæhæh, genialt innlegg :):) Sitter her med kjæresten og har høytopplesning. :):)

Julie Nomeland

17.06.2015 kl.23:44

Åååå hahah minner!! Spesielt kassetten og tamagotchien!!! åååå sjukt hvordan teknologien forandrer seg på så få år!

Rikke Swan

18.06.2015 kl.00:18

Wæææ, Discman,Tamagotchi,Klistreøredobber, Pog, Kasettspiller, minner man aldri glemmer. Var en stor krangel om hvem som hadde de kuleste pogsa, og hvem som klarte å holde datadyret sitt lengst levende.Husker alt dette veldig godt, som om det var i går. Gøy å mimre tilbake til det fantastiske 90 tallet. Alt var bedre, uten om kassetmarerittet. alt er helt forandret.

Celia

18.06.2015 kl.09:55

Hahaha!! Minner :D Lo godt av kommentaren din til Buffalo! lol:D

Caroline

18.06.2015 kl.15:37

ååå, husker alt det der og jeg er bare 95er heheh:) Forgudet radioen min jeg hadde på rommet, og jeg og venninnene mine brukte dagene på å leke med klinkekuler eller bygge hytter i hagen og hoppe paradis. Så takknemlig for at jeg akkurat rakk å vokse opp før internet og apper tok over oppdragelsen! De få gangene jeg brukte dataen var det Josefine-dataspill, og jeg husker da internett begynte å bli en greie og man måtte ringe og holde linjen opptatt, for å så få lov å være innpå internett og MSN kanskje i 10 minutter. TIDER!

May-Lise

18.06.2015 kl.22:01

HERREGUD sier jeg bare, nå har jeg mimret tilbake til bardommen gjennom hele innlegget her, kiler nesten litt i magen :))

Michelle

19.06.2015 kl.14:18

Så tragisk at denne artikkelen også finnes på sol, før du skrev innlegget. Eneste du har gjort er å finne nye biler og endre teksten litt.

Blir ikke dette kopiering? Forstår at du har lite å blogge om

StyleConnection

19.06.2015 kl.14:39

Michelle: Jeg skriver jo at jeg kom over artikkelen i innlegget, men at jeg likevel ønsket å dele videre :) Ikke vær så hårsår da ;) Det er sommer og sooool - smiiiiiil :):) Klem

Ingvill

19.06.2015 kl.23:17

Elsker det! :-)

Elise

06.07.2015 kl.13:43

Haha, nå kjenner jeg at jeg kanskje er litt gamlere enn jeg innbiler meg, for nest alt står sterkt i minne fortsatt, eller kanskje vi bare var litt utrendy i huset mitt, haha!

Christoffer

03.03.2016 kl.02:13

hehe, her var d mange gobiter. Leter ennå etter den hvite dobbelt kassettspilleren jeg hadde da jeg var 8. man kunne ta høytalerne fra hverandre, d var litt kult.

Pog sa du? wow. Hadde mange pog og har spart på dem. Har sånn samle permer som jeg har spart på. ;-) husker jeg hadde over 1000 stk men sparte vel bare på par hundre av dem som var kule. :-D

Skriv en ny kommentar

hits