EN MAGISK REISE GÅR MOT SLUTTEN!

God morgen, verdens beste lesere ♥

Jeg er helt rørt av alle de fine kommentarene på forrige innlegg - dere er så skjønne og støttende, og jeg føler virkelig at dere heier på StyleConnection og jobben jeg gjør, sånn på ekte. Jeg får virkelig inntrykk av at dere er glad på mine vegne, og hyller det jeg driver med - det er så godt.. Tusen takk! Jeg setter så enormt stor pris på dere, og denne begeistringen jeg har for dere skal jeg få bedre frem i en video litt senere i dag, men først..

Først er det på tide å nevne at det i dag er duket for sesongfinale av Bloggerne.. En magisk reise går mot slutten, og det er så himla trist. Tenk at sesongen er over allerede! Jeg er så glad for at jeg har fått lov til å være med på dette.. Fått lov til å skravle til et kamera, ytre mine meninger, og samtidig sett helt jævlig ut på lansdekkende TV, haha.. Har dere registrert at jeg gjennom både sesong tre og fire, har sett ut som en dass? Med håret til alle kanter og sminke på halv tolv? LOL.. Akkurat sånn det skal være, eller hva? Litt av sjarmen, synes nå jeg, hehe.. 

Takk for at dere har vært med på reisen, og sittet klistret til skjermen hver torsdag kveld ♥Kveldens episode kommer til å bli helt vill, og dere får se en fly forbanna Dennis bli dratt med på poledancing! Jeg ler høyt av tanken på oss begge to i full sving rundt stangen, og dette her vil dere ikke gå glipp av. Dennis gikk all in, og var hundre ganger flinkere enn meg.. Hvis ikke det er helt rått, så vet ikke jeg, haha!

Så.. Tune in på TV2 Bliss i dag klokken 21.30, for å få med dere den aller siste episoden av verdens deiligste serie; Bloggerne ♥

Hva synes dere om denne sesongen av Bloggerne? Håper dere på flere sesonger fremover? 

SMASK

39 kommentarer

theresekristina

11.06.2015 kl.09:36

Klart eg håpa på fleire sesonga! :)

Vilde S

11.06.2015 kl.09:43

Det blir trist.. Håper virkelig det kommer flere sesonger og at du er med!! De to siste sesongene med deg har vært så morsomme. Digger deg herfra og til månen, Kristin! Du er helt rå! Digger at du har vist deg fra alle mulige sider, med og uten sminke, glad og sur! Og ja, som du sier, det er litt av sjarmen. Og sjarm, det har du mye av. Håper på å se mer av deg på skjermen, uansett hva det er :) <3

Eila❤️

11.06.2015 kl.09:45

Jatakk til flere sesonger! Det eneste tvprogrammet som jeg digger helt SYYYKT og som faktisk kjæresten og digger! Sykt kult og håper selvfølgelig du og din ærlighet blir med i neste sesong! Du er en rå blogger som gir f i hva andre mener og det digger jeg!

Har du og Belinda forresten tenkt til å lage litt mer Snikk Snakk! Jeg og mange andre hadde likt om dere hadde det, vet det er 1,5 år siden siste video, men aldri forsent og starte igjen😉

Ha en fin sommer og kos deg MASSE!

Susannecasandra

11.06.2015 kl.09:46

gleder meg veldig til dagens episode 😊

Ja håper virkelig at det kommer flere sesonger, jeg elsker bloggerene det er så gøy 😊

Sara

11.06.2015 kl.09:53

Flere sesonger MED DEG!

Julie

11.06.2015 kl.09:54

Håpet veldig på flere sesonger du er jævla kul ;)

B

11.06.2015 kl.10:02

Håper på mange mange sesonger til med deg! Men syntes det skal vare myye lenger og fler episoder i hver sesong. Det går så fort!

Julie

11.06.2015 kl.10:04

Denne sessongen har vært så utrolig morsom og spennede! Føler jeg har blitt kjent med dere alle sammen :-)

Håper på MANGE sessonger til, og at du er med i de <3

Otilie S

11.06.2015 kl.10:42

JAAA til nye sesonger og aller helst hvor du er med. Serien ble ti ganger bedre da du ble med og jeg krysser fingrene for at det ikke er over allerede. ;)

Celine Dahle:))

11.06.2015 kl.10:54

Åh gud som jeg grugleder meg til å se bloggerne ikvell!! Gleder meg hallt ihel til en brakende sesongfinale, men trist at det er siste episode for denne gang!❤️ Jeg synes virkelig du har fått til et ærlig bilde av deg selv, ikke bare ett "glansbilde" med masse sminke å ryddig bakrunn😂😍💘 Du har virkelig vist deg selv med ett bustete hår, joggeklær og sakt ting som det var, det står det stooor respekt av😍😍❤️👸🏻 Du er best, heier på deg!!

Lena Pedersen

11.06.2015 kl.11:26

Håper virkelig ikke det er slutten!!! :o Bloggerne har vært høydepunktet i uka mi, så hadde blitt utrolig trist om det ikke skulle være mere! :( kommer uansett aldri til å slutte å følge deg da! Du er min aller største inspirasjon ❤️ du gjør så mye for så mange, tror ikke du ser hvor mye du betyr selv! Hver grå dag hvor livet suger litt for hardt, så får du alt til å bli bra igjen bare ved ditt nærvær og humør! Digger deg! ❤️❤️

Camilla.

11.06.2015 kl.11:36

Var kjempegøy å følge med på snapchat i går! Så ut til å være en vellykket shoot, tross at været ikke var så bra. :-) Blir spennende å se resultatene.

Og: JA til flere sesonger med Bloggerne! Det er så perfekt sammensetning av bloggere i denne sesongen. De må jo bare fortsette! :-D

Miriam

11.06.2015 kl.11:41

Jeg sier JA til nye sesonger! Spesielt når du er med, Kristin! Jeg synes du for all del IKKE har sett ut som en dass. Selv med håret til alle kanter er du nydelig :) Synes sesongen har vært bra, morsom og hele pakka.

Haha YES jeg tippet at dere hadde drevet med poledancing, og hvor GØY hadde vel ikke det vært å se? Og nå får vi se det. Gleder meg til kveldens episode.

Berit

11.06.2015 kl.11:46

Synes du er en så ekte og sprudlende person på TV skjermen som brenner for det du gjør med stå på vilje.bDu gir inspirasjon til å ikke gi opp til mange. Så synes jeg dialekten din er så fengende og artig å høre:-) som gjør deg til en fantastisk person. Har fulgt med på hele sesongen og det var det som fikk meg til å starte å lese bloggen.

Christine

11.06.2015 kl.11:59

Jeg syns tv programmet ble bedre når du kom i serien, det er så gøy og se på deg og Dennis, dere er så ekte <3

11.06.2015 kl.12:23

kan dere sjekke ut boggen min, hadde virkelig betydd mye<3

Flymat.blogg.no

Maiken

11.06.2015 kl.12:56

Har gledet meg til bloggerne i hele dag og gleder meg fortsatt! Dennis på poledancing må jo bare bli bra!

Håper på det blir flere sesonger med deg! Du er rå! Denne sesongen har vært dødsbra og elsker å få se et innblikk fra livet ditt på en annen måte! Du er så ekte! ❤️

Line Kristin

11.06.2015 kl.13:14

Wooooop gleder meg!! Og ja, la det bli flere sesonger 🌸

Alexandra

11.06.2015 kl.13:51

Du har helt klart vært favoritten i denne sesongen!! Skulle nesten håpe at du fikk en sesong HELT ALENE! Så bra har du vært! Føler det har vært lite av deg og Dennis og mye av de andre.. Jeg krysser fingrene for mange sesonger og håper du blir med i dem alle, så lenge bloggen eksisterer!!☺️☺️ Du er en helt fantastisk person Kristin, det må du aldri tvile på!!!

Iloveyou babe!!

Xoxo

Kine

11.06.2015 kl.14:57

Håååper det kommer flere sesonger!! :)

Silje ML

11.06.2015 kl.15:12

Gleder meg sånn til bloggerene ikvell, har sett frem til dagens episode i en uke nå!!! Men så trist at det er slutt etterpå:( Håper virkelig du skal være med i neste episode, du er en av favorittene mine i bloggerne!!

Emma Louise Kraakenes

11.06.2015 kl.15:19

gleder meg skikkelig til denne episoden! like gøy hver episode! det å se en ekte bergenser er virkelig stas! håper jeg ser deg videre på skjermen!!

silje

11.06.2015 kl.15:25

Heia :) Gleder meg til i kveld ,skal sitte i sofaen og kose meg med å se kveldens bloggere.

Håper virkelig at det blir flere episoder og at du blir med på neste sesong.. Du har vel ikke tenkt å gi deg med det enda ?

Håper du svarer på det eller skriver litt om det på et innlegg.

Håper dagen har vært fin så langt :)

klem :)

Kristin

11.06.2015 kl.15:49

Du er så bra håper på flere sesonger<3. Du er min favoritt i hele mitt livet <3 hahahahahahahahahahah :*

Vibbedille

11.06.2015 kl.16:04

Forrige uke satt eg KLISTRET til SUMO og fikk med meg ALLE sesongene av Bloggerne og eg ELSKET det! Så JA eg venter med STOR iver på kwellens finale! HÅPER virkelig det blir flere sesonger!

Og DU? Eg ELSKER kolleksjonen din! Har allerede skrevet ønskeliste og gitt den til mann og barn JEPP og eg blir 45 i sommer hehe Men siden eg "egentlig" bare er 25 er klærene midt i blinken, bryr meg fint lite om at mannen rister på hodet! hehe

Håper du har koset deg her i Stavanger, det gjør eg :)

Ha en Fab. day! :)

Vibbedille .)

Nancy Elin

11.06.2015 kl.16:08

Nok en gang sier jeg det; du er et forbilde! Det er jammen ikke mange som tørr å vise seg på TV slik virkeligheten egentlig er. Det står stor respekt av alt du får til, både når det gjelder bloggen, klesbutikken(!❤️!) OG alt annet du har å drive med. Det er virkelig ikke mange som oppå det hele sprer godt humør så å si ALLTID og får andre til å sprudle. DU ER UNIK og du fortjener å høre det! Tusen takk for at du alltid står på for oss som leser bloggen din og handler i NETTBUTIKKEN DIN❤️

Gleder meg utrolig mye til kveldens episode, men må innrømme at det blir veldig trist 😢 Håper du virkelig kommer tilbake til neste sesong eller at du iallefall ikke faller bort fra TV-skjermen. ❤️

Ha en fin dag videre, både du, Dennis og Fokus❤️

Regine

11.06.2015 kl.16:11

Elsker at du tørr og vise hvem du er, blir trist når denne sesongen er over! men håper du er med i neste sesong også <3

HA EN FIN DAAG!

Emma Julie

11.06.2015 kl.16:43

Du fortjener kun de beste ord, Kristin! Merker jeg gleder meg til å se siste episode ja, men trist er det jo. Regner vel med at det kommer en sesong til som du er med i, hehe. Jeg hadde min første dag på sommerjobben i dag, som jeg synes gikk ganske bra faktisk. Nyt torsdagen :)

Aina!

11.06.2015 kl.17:05

JAA!! Jeg håper inderlig at det kommer flere sesonger, men da må det være sesonger der du er med. Det er jo hele grunnen til at bloggerne er gøy. Bir UTROLIG skuffet hvis du ikke er med. Vet du noe om at du kan være med i neste sesong?

Charlotte T

11.06.2015 kl.18:05

Åååå! Torsdagene blir ikke det samme uten deg på skjermen!!

Håper på ny sesong til høsten! ❤️

Martha

11.06.2015 kl.18:16

Håper det kommer flere sesonger, og ikke minst at du er med! Ler meg i hel av deg, du er rå.

iselin F

11.06.2015 kl.19:56

Elsker Bloggerne! Synes det er kjempegøy å se hvordan de menneskene jeg har lest om og sett bilder av i god stund er, sånn på ekte. Gleder meg alltid til å sette meg foran tv-en hver torsdag med masse bær og te. <3 håper jeg får se deg i flere sesonger frem over!

Silje

11.06.2015 kl.20:47

Jeg syns ikke du har sett ut som en dass på Bloggerne, men derimot så ser du ekte og fin ut :-)

Gleeeeder meg til sesongavslutningen i kveld :-D

Veronica H

11.06.2015 kl.21:50

Håper virkelig på flere sesonger!! Dere som er med nå er definitivt favorittene, spesielt du såklart!! Krysser både fingre og tær for mer bloggerne!!

Karoline E.N

11.06.2015 kl.22:26

Hallo :) det er så trist og tenke på at det er siste episode av bloggerne i dag! Ouff.. Jeg skal straks sette meg ned for og se på siste episode, da jeg har hvert tur/retur Oslo for og se utstillingen til søsteren min og resten av trinnet hennes på MK. Så nå er j ganske sliten, så da passer det bra med avslapning og bloggerne. Jeg håper det kommer flere sesonger av bloggerne, og du må selvfølgelig være med på skjermen. Jeg håper dagen din har hvert super duper fin ❤️ Stor klem

Madelen

11.06.2015 kl.23:00

Du er virkelig av de godhjerta bloggerne. Du bryr deg virkelig om leserens dine og er takknemmelig for den minste ting. Men må ikke bare gå den veien. Må få takket deg for alt du deler med oss også. Bloggen din er en stor inspirasjon.

Julie Nomeland

12.06.2015 kl.01:11

Ååååå håper virkelig du kommer med på neste sesong!! Er så sinnsjuuukt gøy å se deg på skjermen!

Batbird

12.06.2015 kl.13:44

Syns det er morsomt å se de "ufine" sidene av dere på bloggerne. Har virkelig vært super fornøyd med alle i programmet denne sesongen. Det er morsomt å se deg og Dennis vise at dere krangler som alle gjør i forhold, kjenner meg så godt igjen. Tror det er det som gjør at det blir så morsomt å se, fordi man identifiserer seg med mye av det som blir vist -uredigert og ærlig!

Digger deg Kristin! 😘

Nysjerrig

16.06.2015 kl.22:07

Hvor er boksen du har på deg på dette bildet fra? 😊😊👌👌👌

Skriv en ny kommentar

hits