DENNE HØVELEN ER BEST PÅ INTIMBARBERING!

//I samarbeid med Gillette

Hei igjen, skjønninger ♥

Hehe, det har den siste tiden vært en del snakk om barbering her på bloggen, og sånn er det når jeg har gått inn i en real testperiode. Nå er det på høy tid å komme med en oppsummering rundt hvilken høvler fra Venus jeg liker best. Jeg har over en lengre periode vært Venus-ambassadør, og nå har jeg testet meg frem til hvilke høvler som funker best både her og der.

Dommen er klar, og under her ser dere mine soleklare Venus-favoritter. Leggo!

1. Venus & Olay: Denne høvelen er favoritten når det kommer til barbering av legger. De fem bladene fører til tett og god barbering, og jeg føler denne får med seg alle hår i en fei. Denne høvelen har faktisk blitt kåret til verdens beste høvel for kvinner, noe jeg ikke har noe problemer med å forstå. I tillegg er man ikke avhengig av barbergel, da Olay fuktapplikatorer hjelper til med å binde fuktighet. Absolutt en soleklar vinner - på leggene riktignok.. Denne funker ikke like bra på musa, for å si det sånn, hehe. 

2. Venus Divine Sensitive: Dette er i mine øyne den ultimate høvel for barbering under armene. I armhulen har jeg ikke plass til å leke meg med en stor og kraftig høvel, og derfor er denne gull verdt. Det er lett å få et godt grep på høvelen, og jeg synes den alltid får med seg alle hårene under armene. Ved bruk av større høvler, er det alltid et par-fire hår som blir igjen, men det skjer altså ikke med Venus Divine Sensitive - HURRA!

3. Venus Embrace Sensitive: Well, helloo! Endelig en høvel som er supersnill når det kommer til intimbarbering. Når man shaver seg der nede, bør man ikke bruke en altfor massiv høvel. Denne her er noe midt i mellom, og perfekt for å komme til overalt. Det er jo en del "krinkelkroker" som skal få høvelen på besøk, og da gjør denne jobben med glans, i tillegg til mykgjøre hele musa. Høvelen er tilpasset sensitiv hud, og vi er vel alle relativt sensitiv down under. Venus Embrace Sensitive er etter min mening, den aller beste høvelen for intimbarbering.

4. Venus Snap: Det er ikke så lenge siden vi snakket litt om denne herlige lille saken her, og den fortjener en plass på pallen sammen med de tre andre. Den er omtrent helt lik som Venus Embrace Sensitive, bare enklere å ta med seg rundt.. Dette gjør den ypperlig til spontan barbering av både legger og underliv, når du plutselig skulle få behov for å fjerne litt hår, uten å måtte stikke av med en høvel som ikke tilhører deg, hehe. 

Når vi først er inne på Venus Snap.. Herregud så mange fantastiske og kleine historier dere delte med meg i dette innlegget!! Halleluuuja, sier jeg bare, for det der sjukt gøy å lese. Det er godt å vite at det ikke bare er jeg som har hatt panikk-øyeblikk på et fremmed bad, med en fremmed høvel i hånden, og en av de beste historiene må være den som kom fra Helene.. Bare les her, folkens:

"Hahaha, jeg har en ganske morsom historie.

Det var lørdag ettermiddag, og jeg skulle ut med jentegjengen den kvelden. Jeg hadde planer om å vokse med nedentil et par dager senere, og hadde derfor ikke barbert meg der på kanskje, ja... 10 dager? Flott og hårete, med andre ord! Også tenkte jeg at, "jaja, jeg får meg jo sikkert ikke no uansett". Hehe.

8 timer senere: jeg er i en taxi på vei hjem til en gutt. Og jeg tenkte "faen faen faen, det første jeg må gjøre når jeg kommer dit er å shave". Det viste seg å være et ganske stort nach i leiligheten hans, så jeg kunne lett snike meg inn på badet. Jeg tok tak i den første og beste høvelen jeg fant, sklæsja på litt skum, tok den ene foten på dolokket og sprika så det holdt, og satt i gang! Dette gikk jo så det suste.. Men, så. Skrekken sjæl. Jeg hører noen tar i døren, og til min store skrekk, gru, ydmykelse, forfjamselse og alt på en gang, hadde jeg GLEMT Å LØSE DØRA!!! Så jadda, i døra sto plutselig roomien til han jeg dro hjem med. Og der står jeg da: skrævende på gulvet, med barberskum på musa og muligens hans høvel i hånda. Fy faen.

Så jadda! Det endte opp med at jeg snek meg ut, og kom meg til hælvette vekk derifra. Også måtte jeg utsette voksetimen min..... Great!

Hahaha, så jeg hadde satt stooor pris på denne geniale lille Venus snap! :) klem"
 

Helene, seff skal du få en Venus Snap. Grattis til deg og til de andre vinnerne som også stakk av med hver sin Snap - Donna Timida, Martine, Andrea, og Elin Marie ♥

Nyt kvelden, fininger. Nå skal jeg på date med Morten - min aller beste kompis! 

SMASK

33 kommentarer

Caroline

08.06.2015 kl.18:51

liker best nr 3 ;) elsker bloggen din <3

Emma Julie

08.06.2015 kl.18:53

Oi, for en bra guide! Haha fy fader Helene sin historie var så bra. Gratulerer til vinnerne! Kos deg på date med Morten :)

Iselin F

08.06.2015 kl.19:01

fy søren for en historie! Sikkert drit flaut der og da, men en knakande god historie i ettertid! Selv elsker jeg de rose høvlene. skikkelig jentete!

silje ML

08.06.2015 kl.19:03

hahahah må være tidenes kleineste øyeblikk! Stakkar jente..

Kos deg på date :D

Camilla.

08.06.2015 kl.19:34

Jeg har begynt med epilering i stedenfor, men trenger jo fremedeles en høvel 'der nede'. Ikke søren at jeg epilerer der, hahaha. Takk for tips! Skal skaffe meg en embrace sensitive. Har hittil brukt Divine. Synes Divine er super også, men hadde vært greit med et litt større blad :-)

Susanne

08.06.2015 kl.19:53

Jeg har prøvd mye barberblad for tiden. Ettersom jeg er lat og lever som lavlønnet ikke høyere utdanning på drittjobb, kjøper jeg ikke forskjellige barberblad. Noe jeg burde. Hehe. Men jeg har de siste årene brukt Venus Divine, da jeg har syntes den er best under armer, funker på leggene og på musa. (Gjerne dårligst på bena, men shit heller. Der barberer jeg meg skjeldnest). Har også prøvd Venus Embrace. Men syntes bladet ble for stort. Spørsmålet mitt kommer nå. Hahah. Er Venus divine sensetiv samme størrelse på bladet!?

Mari

08.06.2015 kl.20:30

Passer bladene til de andre høvlene på venus oleay høvelen?

anonym

08.06.2015 kl.20:51

hahahahah! det er så kjekt å lese på bloggen din! du er liksom ikke redd for å si hva du mener og har gjort, noe jeg setter pris på! Kan ikke du blogge om kleine historier fra din ungdomstid og noe du har synest har vert drit flaut? digger deg kristin!!!!

mathilde

08.06.2015 kl.21:16

liker at du skriver om intimbarbering :)

xoxxo

Selma

08.06.2015 kl.21:29

Hahahahah! Di er giniale💗 spesielt Venus snap! Hahahahah veldig fin historie Helene! Du fortjener virkelig en sånn enn💖☺️😂 ha en superduperfantastisk kveld❤️

Kleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem😍💖

Martine

08.06.2015 kl.21:30

Hahaha, lo høyt på trikken av Helenes historie!

Tusen tusen takk for at du tipser om dette, må teste ut de to siste :-)

Ha en super kveld!

Karoline E.N

08.06.2015 kl.21:45

God mandag, fine du ❤️ Halleluja, endelig en sikkelig andbefaling av barberhøvler, for det er ikke lett og vite hva man skal bruke her og da! Så dette var et super nyttig innlegg, tusen tusen takk! Nå skal jeg på barberhøvel shopping, for denne jeg har nå som halve Norges befolkning sikkert har, er fader meg så dårlig at det ser ut j har hvert i en slags kattekrig når j er ferdig. Nå skal det handles nye barberhøvler med det samme j er på butikken neste gang 👌 hurra. Denne snapp saken skal jeg også handle meg, når jeg kommer over den. Vet du evt hvor den kan kjøpes?? 😃😃

Jeg håper du får en fin fin kveld videre! J skal hoppe i dusjen, etter og ha blitt lurt med på trappe trening! Jeg er så dæv, og peser fremdeles som en stor purke i bingen sin 😂😂 haha. Stoor klem 😘

Celine Dahle:))

08.06.2015 kl.22:16

Fysøren for en historie!😂😂😂 Tror vi alle er enig om at hun fortjener den Barnerhøvelen mest😎 Det er så typisk, skjer ikke det ene så skjer hverfall det andre... Typisk at man tenker "trenger ikke å Shave, ingen skal se den idag uansett" åsså er det nettop da noe skjer..😂😚 Hærlig innlegg, å hallo for å ikke å snakke om dine fab legger😍😍 Det er jo fader meg sånn man ser på TV reklame som er fotoshoppa all the way😍 Ha en nydelig uke videre fineste deg💘💘

Sara Josefine

08.06.2015 kl.22:24

Hæ rre gud, di nye hoodiene på styleconnection! De er til å dø av! <3

Emma

08.06.2015 kl.23:16

Åååå, skulle så sykt ønske at du fikk inn flere av den svarte brooklyn tskjorten i strl :L 💔😃😃😃😃😃

StyleConnection

08.06.2015 kl.23:20

Emma: Det kommer flere av denne på lager i morgen :) Stooor klem

Siri

08.06.2015 kl.23:21

Fyfaen digger at du skriver om intimbarbering! Nesten alle andre bloggere snakker jo bare om shaving av legger, og får shaving nedentil til å bli litt fyfy drøyt ting man ikke snakker om liksom.. Tusen takk for tips gode deg! Skal uten tvil invistere i noen gode barberhøvler fra Venus ja! Igjen, DIGGER DEG!

Miriam

08.06.2015 kl.23:25

Takk for en super barberhøvel guide! Haha måtte le av historien til Helene. Hadde stukket langt vekk jeg også for å si det sånn haha!

Kjersti

09.06.2015 kl.00:32

Elsker at du tar for deg hvert område for seg, ikke bare "denne er fin å shave leggene med", som de fleste andre (blankpolerte) bloggere gjør, haha. Du er så ærlig og åpen, det er så utrolig befriende å lese bloggen din! Ser utrolig mye opp til deg, å kunne snakke så åpent om ting som er fyfy for andre, og være deg selv 100% forran hele Norge er så utrolig RÅTT, har så uendelig med respekt for deg! Takk for at du er den du er, og gjør noe så viktig for vårt innesluttede, lille land. :)

linneavioletta.blogg.no

09.06.2015 kl.01:01

Kjempe bra blogg, setter pris på dette her :) thanx!!

Julie Nomeland

09.06.2015 kl.02:08

HAHAHA jeg ler!! For en historie.. Glad det ikke var meg for å si det sånn!

isadoras lille univers

09.06.2015 kl.06:15

huff ja skikkelig flause det der! ønsker deg en suuuuuuper fin tirsdag!

Line

09.06.2015 kl.08:57

Takk for tips :)

Må man gå for innkjøp av 4 forskjellige høveler da?

Gina

09.06.2015 kl.12:19

Hahahah, jeg er enig i at Helenes historie er priceless og hun fortjener absolutt en liten høvel til å ha i veska 😂

Jeg rakk ikke å være med i konkurransen dessverre, men jeg bør allikevel investere i en ny høvel snart. Jeg bruker nemlig fremdeles en høvel for MENN.

Silje

09.06.2015 kl.12:40

Hahaha, tidenes flause!! Tenker hun har med seg barberhøvvel konstant i veksa nå :-P

Nummer tre er min favoritt :))

Solvei

09.06.2015 kl.18:43

Kan man få disse i posten? Slik man gjorde med Shai :)

Susanne S

09.06.2015 kl.19:54

dette innlegget hjalp hvertfall meg! Har alltid slitet med å finne en perfekt høvel, til både her og der! Sliter alltid med at det blir igjen noen hår, eller at det blir fort litt for stor høvel.

Skal så klart teste ut disse du anbefaler :)

Ha en FANTASTISK dag videre ❤️

09.06.2015 kl.20:20

Du trenger bare 1 venus barberhøvel også passer alle de forskjellige bladene til høvelen. :) Den mini barberhøvelen kan blandt annet kjøpes i Lindex butikker. :)

Charlotte Wollan

09.06.2015 kl.21:28

Då vet jeg hva jeg skal investere i, men hva kan du ta på musen etter barbering for å ikke få de stygge nuppene :'/

Donna Timida

10.06.2015 kl.09:11

Hahaha nå fikk jeg meg en god latter her på morgenkvisten! Og tusen tusen takk for Snap! <3 Håper du har en fin dag! <3

Alexandra

10.06.2015 kl.22:54

Haha, en venninne skulle dusje før en fest, ho var verten, også var vi noen venninner som skulle ordne oss sammen.. I det hun skal gå i dusjen hører vi "faen!" Hun hadde glemt høvelen hjemme så jeg måtte ringe en venninne som akkurat skulle til å dra.. Hun tok med seg høvelen og verten fikk barbert seg under armene! Heldigvis var vi bare jenter på festen uansett, men da tenkte jeg på denne høvelen.. :D

Kan du skrive litt om prisene på de ulike bladene? :)

Xoxo

Marte

11.06.2015 kl.00:50

Takk for anbefalinger!! Det trengte jeg. Jeg har nå lenge brukt shai høvler, som jeg syns fungerer veldig bra, bortsett fra til å barbere der nede.. Så da skal jeg kjøpe meg venus Embrace Sensitive så fort som mulig! :)

Madeleine

06.07.2015 kl.17:11

omg så kleint haha. stakkars xD Velfortjent vinner <3 Takk for anbefalingene =)

Skriv en ny kommentar

hits