10 RÅKULE DENIMJAKKER

Haha, denne dagen, ass.. 

Klokken 07.00: Vekkerklokken ringer, og jeg later som det fortsatt er søndag. Jeg tillater meg selv å sove i tjue minutter til, men Fokus vil ut, og slutter ikke å mase. Jeg må innse at slaget er tapt. Fokus - Kristin 1-0, og jeg drar meg opp og ut. 

Klokken 08.00: Jeg sminker meg i et lynraskt tempo. Jeg har nemlig innsett at jeg er helt avhengig av å låne bilen til mamsen og Jon i dag, som befinner seg på Lysaker stasjon. Jon har dratt til Stavanger og parkert bilen der, og jeg må komme meg til Stabekk for å hente reservenøkkel, og deretter plukke opp bilen. Jeg må nemlig til fotograf for å levere noen produkter som skal til foto, og jeg har dårlig tid. 

Klokken 08.30: Dennis og jeg ankommer Aker Brygge etter en hyggelig trikketur. Han stikker på jobb, mens jeg haster inn på Espresso House for å kjøpe med meg en kaffe. Jeg har på dette tidspunktet ikke fått i meg morgenkaffen, og fungerer svært dårlig uten. Jeg bestiller, kaffen kopper i koppen, men jeg har glemt kortet hjemme. Snakkes, kaffe! Fader ass.. Jeg haster videre til 151 bussen, for å komme meg til Strand, som er busstoppet hvor jeg skal gå av for å komme meg til mamma. Nå er jeg stresset. Jeg er jo livredd for å gå av på feil stopp, haha. 

Klokken 09.00: Jeg låser meg inn hjemme hos mamsen, hun sover, så jeg lister meg rundt, finner frem reservenøkkel til bilen, og låser meg ut. Jeg tenker på å bestille en taxi som skal få meg fort av sted til Lysaker, men kortet ligger fortsatt hjemme. Pokker! Nå er jeg litt usikker på hvordan jeg faktisk skal komme meg til Lysaker, men jeg tusler bort til Stabekk sentrum, og hopper på 137 bussen som i følge bussjåføren, kjører forbi Lysaker. Jeg setter meg med høy puls. Jeg har jo tross alt gått en hel kilometer, og i tillegg har jeg buss-noia! Jeg kommer meg av på riktig stopp, og finne bilen. YES!! 

Klokken 10.00: Endelig ramler jeg inn dørene hos fotografen.. En time forsinket, men det går fint. Jeg leverer varene, setter meg i bilen, suser hjemover, parkerer bilen, fyrer i gang kaffemaskinen, og setter meg ned på kontoret. Det er på tide å sjekke mails og i tillegg få ut et blogginnlegg, selvom jeg ikke aner hva jeg skal skrive om. I halv elleve-fraget kommer jeg på at flere av dere har ønsket seg et innlegg hvor jeg tipser om kule denimjakker, og går deretter i gang med å lete internett rundt etter noen slike. Jeg mekker en kollasj som dere ser under her, og multitasker med mailskriving, booking av hotell både i Bergen og Stavanger denne uken, planlegger en fotoshoot, samt pusher tollvesenet som pokker, for å få dem til å frigjøre en gigantisk forsendelse med StyleConnection produkter, som MÅ leveres på lageret i morgen! 

Phuuuu.. Alt dette før lunsj, og jeg elsker det.. Slike dager hvor alt er kaos og stressende, er faktisk de dagene hvor jeg er aller mest effektiv og ikke minst produktiv. Nå gjelder det å få unna resten av punktene på agendaen!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

Sånn.. Nå håper jeg at dette innlegget kan være til hjelp og inspirasjon, til dere som har etterlyst noen tips til denimjakker. Jeg digger dem alle selv.. Spesielt nummer 1, 5, 6 og 8! Den BLK DNM jakken med frynser er helt vlll. Altfor dyr, men steike så AWESOME!!

Talk later, hotties ♥

LOVE YA!

36 kommentarer

krist.in

08.06.2015 kl.13:17

litt av en hektisk start på dagen! Jeg blir også mer effektiv når det er mye som skjer. kommer liksom inn i en flow !

Emilie

08.06.2015 kl.13:29

Haha! For en start. Da våkner man :) Knall med tips om jakkene! :) Du er super. Ha en fin dag videre :D love

Karoline E.N

08.06.2015 kl.13:31

En hektisk dag, sånn på morraskvisten får en virkelig til og våkne litt opp! Kafen er jo viktig og det er den følelsen når man finner ut av at korte ligger hjemme. Ingen god følelse akuratt! Godt du kom deg til bilen og at du fikk gjort det du skulle! Morsomt med sånne innlegg der du skriver time for time :) hihi. Jeg har olajakke og det er et plagg man må ha i garderobben :) Tommel opp. Ønsker deg fremdeles en suuper fin dag <3 stor klem

Cecilie

08.06.2015 kl.13:37

Hei Kristin :)

Jeg bestilte begge de råkule bikiniene dine 1.juni, men står at bestillingen fortsatt er på vent? Hadde vært greit å få de tilsendt hjem til jeg reiser på ferie...

08.06.2015 kl.13:37

Hei på deg!

Jeg lurte på om det går an å bestille fra styleconnection via postoppkrav? Har veldig lyst å bestille derfra, men er desverre bare 17 år enda. Ønsker deg en utroolig fin dag videre! :))

silje ML

08.06.2015 kl.13:43

Hei fine deg!

Hørres ut som du har hat en travel morning, har selv et hat forhold til buss så sjønner godt at du blir stresset! Spesielt uten dagens morgenkaffe! Men godt med alt som er gjort, jeg har netopp startet dagen med en treningsøkt :D

Miriam

08.06.2015 kl.13:56

God dagen fine deg!

Hektisk morgen på deg ser jeg. Er noen ganger det trengs for å være effektiv gjennom dagen :-)

Jeg har ventet SÅNN på et denim jakke innlegg, og her er det endelig! Hurra!! Jeg synes alle jakkene var veldig fine, men likte spesielt nr 8. Dritkul!

Stooor klem

Otilie S

08.06.2015 kl.14:17

Kjenner nesten at svetten pipler bare av å lese om hvor hektisk formiddag du har hatt! Godt at du likevel fikk gjort det du skulle.

Denimjakker er livet og faktisk noe jeg mangler i garderoben min. Vi får se om jeg klarer å gjøre noe med det snart ;)

Hadde vært veldig deilig om du svarte på Facebook, venter så ille på den gavekortkodem så jeg får shoppet fra meg litt på styleconnection, heheh! Kan hende meldingen har havnet under "annet", vet ikke om du pleier å skjekke der. Ha en fab dag videre!! :*

Therese Bråthen

08.06.2015 kl.14:18

Hei vakre deg!

Hørtes ut som en herlig start på dagen, selvom det var synd at du ikke rakk kaffe først, det er noe som jeg er avhengig av med en gang jeg står opp :) Elsket innlegget med jakkene, er på utkikk etter denimjakke så dette var til stor hjelp! :) Håper du får en fantastisk dag videre <3

Stor klemmer <3

Lena Pedersen

08.06.2015 kl.14:28

For en start på dagen, synes synd på deg! Men er vanvittig godt når det er ferdig også! :D her har ikke dagen startet ordentlig enda, ligger fortsatt i senga, haha! Men nå starter den, og det ble en ganske fin start med blogginnlegg fra deg! :D

Celine Dahle:))

08.06.2015 kl.14:45

For en stressende dag!! Det er så hærlig å legge seg om kvellen etter sånne dager når du vet at du har vært produktiv!💗 Der kan være litt vanskelig å se hvordan en dag for deg er med jobben du har, så jeg elsker sånne inlegg hvor du forklarer dagen klokkeslett for klokkeslett! Denimjakkene var døts kule!!😍😍 Jeg digger hvordan de kan være både sykt kule til rocka antrekk, men og litt mer "dressed up" antrekk! Ah love it😘😘🎉

Susannecasandra

08.06.2015 kl.15:45

du er god 😊

Selma

08.06.2015 kl.15:48

Ah! For en dag! Og stresset dag☺️ Jeg har nå vert og gjort mitt på skulen og gjort lekser💗💤 håper du har en fin dag og jakkene er helt rrrrrreåååååååååeeeeee😍 love them😍 ha en strålende dag💗

Kleeeeeeeeeeeeeeeeem💗💖

Maiken

08.06.2015 kl.16:35

Stressende dager kan være fæle men da er det utrolig godt når du først får satt deg ned og trekt pusten!

Tror litt oversized denimkakker blir knall i år og jeg synes det er sååå fint!

Frida och Josse

08.06.2015 kl.16:42

Hektisk!

10.30: dra meg opp av sengen, og da er du nesten til ettermiddag i forhold til hvor mye du har fått til ;) Så flink du har blitt til å stå opp tidlig!

Maria S Skiaker

08.06.2015 kl.16:46

Litt av en start på dagen ;) Selv har jeg hatt en ganske rolig dag på skolen siden vi nå er ferdig med skriftlige eksamen og bare mangler muntlig eksamen som btw kommer nå på fredag :-/ Men digget denim jakkene, de var helt rå!!!

Andrea W

08.06.2015 kl.16:58

Hei Kristin!

Har lest bloggen din litt i "sjul" de siste mnd (lest uten å legge igjen kommentar) og elsker den!

Det at du er så åpen, morsom og "vanlig" liker jeg! Jeg elsker at du ikke er ei overfladisk blogger som det finnes så alt for mange av. Når du forteller hendelser som har skjedd iløpet av dagen eller ting du har opplevd i livet er det like morsomt hver gang.

Et eksempel er innlegget du skrev om barberhøvelen. Der kjente jeg meg igjen så innmarrigodt- og betryggende at det finnes andre som har lånt en høvel av ei venninde eller en ukjent på en fest ;)

Det skulle vært flere bloggere som deg, og midre av bloggere som representerer krompspress, perfeksjonist arbeid og "perfekte" dager med gourmet mat hver jævla dag og treningsturener hver eneste time.

Herlig å se at en blogger som deg gjør det så bra og trives !

Ditt humør smitter over på meg, og det er jeg svært takknemmelig for. Har jeg en litt deppa dag, kan jeg bare titte inne på bloggen din, tusen takk !

Keep up the good work Kristin!

Hilsen Andrea, 20år

08.06.2015 kl.17:20

Hei, hvorfor har bloggerne gått ned til å bare vare en halvtime igjen? Hadde ikke det økt med en time!?:)

Susanne S

08.06.2015 kl.17:50

Wow! Dette var en bergensers påmotsvilje! Er stolt over deg Kristin, og over hvor mye tid du faktisk setter av på bloggen! Hihi, godt å vite at det alltid er noe nytt snadder å lese på hver gang jeg trykker meg inn! Jeg har hvertfall blitt en fastleser :)

Og veldig imponerende med en sånn morgen uten morgenkaffen sin ja!

Camilla.

08.06.2015 kl.17:57

Oh my looord, for en travel morgen😂 Det passer ikke meg, men du har fått gjort en hel del da! Morsomt innlegg forresten, underholdende lesing😍

Ha en fin kveld.

Gina

08.06.2015 kl.18:30

Høres ut som en hektisk morgen :/ Men flott at du har fått gjort så mye allikevel - jeg blir også mer effektiv når jeg har slike dager faktisk. Veldig irriterende, men dessverre så er nå slik :P

lezzely

08.06.2015 kl.18:41

Bra og kunne gjøre alt fra morran av så kan du kanskje kose deg resten av ettermiddagen. er vel like smooka vær i Oslo som i vesten!

Stå på videre! :)

Emma Julie

08.06.2015 kl.18:48

Oi, for en travel morgen! Bra du jobber godt i stress da. Er selv himla stressa siden jeg har muntlig eksamen i morgen.. Utrolig kule denimjakker du har funnet! De kler liksom alt. God mandag :)

Silje Wold

08.06.2015 kl.18:54

Travleste ;)

Personlig liker jeg ikke dongeri jakker!

Iselin F

08.06.2015 kl.18:55

Herre, for en stressende dag! Jeg er også mest effektiv når jeg må få mye gjort på liten tid, men liker å ha en lang og rolig morgen med frokost og en god kopp kaffe mens jeg ser utover... Synes det er bedre når det blir mer stressende og sånn litt utover dagen.. blir utrolig effektiv da!

Heidi hell

08.06.2015 kl.20:31

For en dag:0 bra at ikke alle dager er like:))Digger bloggen din og digger deg<3<3

Stella

08.06.2015 kl.20:42

Oida, det hørtes ut som en stressende start på dagen! Mange fine jakker, har selv en oversized denim jakke fra Levis som jeg elsker :)

Camilla berg

08.06.2015 kl.22:33

Ahh, love it! <3

Nikita <3

08.06.2015 kl.22:43

Fine :D

Victorya

09.06.2015 kl.00:01

Hei fine Kristin! Er det planlagt noe salg i nettbutikken din snart, eller at du har tenkt å ha konkurranse/giveaway på feks gavekort? Jeg har nemlig helt ufattelig lyst på Palm Sweat, men er ikke i nærheten av å ha råd til å kjøpe den....er også 1 år til bursdagen min, så det er ingen vits i å ønske meg den :-/ Jeg har bare så sick craving på den, den er 100% perfekt I klesskapet mitt og PÅ meg, jeg blir helt GAH av at jeg ikke kan kjøpe den selv :-(

Julie Nomeland

09.06.2015 kl.02:14

Elsker slike blogginnlegg som dette. Der du skriver time for time, for hva du har gjort! Så får vi et fint innblikk i hvordan dagen din er i detaljer. Digg it!!

Selv ELSKER jeg denim jakker, et must på sommeren. Min favoritt er nr 5, perfect!

Håper du har hatt en strålende både 8 og 9 juni! :D klem

Silje

09.06.2015 kl.12:37

Haha, kjente jeg ble stressa på dine vegner :) Snakk om å leve seg inn i teksten :-P

Denimjakker er perfekt på sommeren :D

09.06.2015 kl.12:52

Ææ har du buss noia? Unnskyld, men det var utroolig forfriskende å lese at jeg ikke er den eneste i verden som har angst for buss. Takk og pris!

Daniel Miller

10.06.2015 kl.14:44

MÅ BARE SPØRRE! Når kommer klær til menn på nettbutikken din?!? :D

Alexandra

10.06.2015 kl.22:48

Før i dag så hadde jeg en så kul idé!

Tenk om du kunne hatt en konkurranse på bloggen der et par lesere kan vinne det å være modeller for styleconnection for en dag? F.eks sånn som jeg så i dag, at du brukte anna, så kunne en av oss vinne en fotoshoot for deg!! Altså, hvor kult? Det hadde vært så kult og litt typisk deg å gi oss lesere noe! Eller at man kan velge mellom gavekort eller fotoshoot for styleconnection dersom man vinner månedens leser??? Altså, du aner ikke hvor gira jeg er og hvor sinnsykt kult det hadde vært!! Ahh, håper du leser dette og faktisk vurderer det! Du er så helt utrolig god og jeg er veldig glad i deg selv om du ikke aner hvem jeg er!! Haha

Xoxo
Rå stilige jakker :D

Skriv en ny kommentar

hits