UKENS...

Ojsann.. 

Plutselig var det over et døgn siden sist jeg var innom, men det går fint.. Sant vel? Hele gårsdagen gikk med til fest og moro, og selvom jeg tok med kameraet, glemte jeg å bruke det - sånn går det når man er for opptatt av å kose seg, hehe! 

Her kommer et sammendrag av uken som gikk..

MOTIVASJON:

Nettbutikken er min store motivasjon om dagen, og jeg gjør så godt jeg bare kan for å oppdatere den, og i tillegg fylle den opp med nye varer. Hver bidige krone går til produksjon av styles, og i disse dager ramler det inn med masse deilige produkter som jeg håper vil falle i smak. Bikinisalget har tatt helt av, forståelig nok da vi snakker ÅRETS fineste bikinier, og det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å se at dere liker det jeg designer. Takk for interessen og engasjementet. Det betyr så mye, dere aner ikke!

LÅT:

Jeg digger Jason Derulo, og jeg smiler fortsatt av tanken på hvor gøy Dennis og jeg hadde det, på konserten hans på Ibiza i fjor sommer. "Want to want me" er så fengende og herlig, og når jeg hører denne klarer jeg ikke la være å rocke litt på dansefoten, haha! 

 WANDERLUST:

Ojojoj!! SOM jeg drømmer om å komme meg til Jamaica! Denne destinasjonen har lenge stått på bucketlisten, så nå gjelder det å finne tid i kalenderen, spare penger og gjøre litt research om denne vidunderlige destinasjonen. Er det noen av dere som har vært der før? Eller som kanskje drømmer om dette reisemålet, like mye som meg? Jeg MÅ dra til Jamaica, og satser på en tur i løpet av vinteren 2016. 

HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om at ukens soleklare høydepunkt, var da vi skrev under på kjøpekontrakten. Leiligheten på nedre Grünerløkka er offisielt vår, og nå er det bare til å begynne å glede seg til flyttekaos og flyttekos. Det skal bli så deilig å flytte inn i noe som er helt eget, og at vi faktisk betaler ned på vårt eget lån fremfor en annens. Jeg tør ikke tenke på hvor mange tusenlapper som har gått rett ut av vinduet de siste to årene jeg har leiet her på Løkka, men samtidig har det vært så sjukt verdt det. Løkka i mitt hjerte!

INSTAGRAM:

Ah! @goldfish_kiss, ass.. Feelgood all the way!INNKJØP:

Jeg har snopt meg noen nye heels, litt chunky heels som er behagelige å gå i, samtidig som jeg får noen ekstra centimeter på høyden. Jeg elsker snøringen - det gjør skoene superfreshe, og disse er like perfekt til jeansen som til kjolen. Prisen var heller ikke ille, så da er det jo bare til å rope høyt hurra!

Disse skal brukes på ELLE-festen neste uke, så nå gjelder det bare å finne noe å kombinere disse skoene med. 

Shoes HER

CRAVING:

Okei.. Er det én ting jeg aldri får nok av, så er det edamame bønner.. MY GOD!! 

Har dere smakt dette? Man får som regel bestilt en skål med slike bønner på asiatiske restauranter, og jeg kan med hånden på hjertet si at disse bønnene er noe av det beste jeg vet. De serveres som oftest dampet og lettsaltet, men noen ganger kan man også velge en mer spicy-marinert variant. Yummyyyy!! Dette er så digg, jeg elsker disse bønnene, og har en evig craving på disse. NAM!

LÆTTIS:

Her forleden var jeg på date med Gabrielle. FOR en dame. FOR en kveld! Vi utveklset gode og morsomme historier - noen mer kleine enn andre, som resulterte i total latterkrampe for begge to. Jeg lo så jeg grein, og måtte gjennom hele daten, sitte klar med servietten for å tørke lattertårene. Jeg er hundre prosent sikker på at en god latter forlenger livet, og ingenting er kjekkere enn å le til tårene spruter. Hahahahhaahh!

Herlig, herlig uke!

Fortell meg litt om deres, da.. Hva var ukens høydepunkt eller ukens nedtur?

Klem i fleng ♥

36 kommentarer

krist.in

07.06.2015 kl.15:13

elsker ukens oppsummeringer <3

Selma

07.06.2015 kl.15:19

Alltid gøy med ukens høydepunkt! Det det er ukens høydepunkt på min uke💗håper du har hatt en fin uke og ha det i den neste💖

Kleeeeeeeeeeeeeeeeeeem😍

Martine

07.06.2015 kl.15:21

Hører på "Want to want me" as we speak, sykt fengende!

Håper du koste deg på Musikkfest i går :)

Elsker bikiniene du har designet, den bikinitrusa er perfekt i fasongen. Venter på lønning, så da håper jeg hvertfall en av fargene fortsatt er på lager :)

Ha en super dag i sol og varme!!

Nancy Elin

07.06.2015 kl.15:22

Så koslig at du deler en oppsummering av uken din, da får vi lære deg å kjenne enda mer ❤️

Hos meg var ukens nedtur da jeg fikk vite at jeg kom opp i matte muntlig, og ukens høydepunkt da jeg fikk 6'er på den 😃

Ønsker dere en fin dag! ❤️

susannecasandra

07.06.2015 kl.15:24

når kan man regne med å få bikiniene man har bestillt ?

StyleConnection

07.06.2015 kl.15:26

susannecasandra: Lageret begynte å sende ut på fredag, så du har dem ila. starten av uken :)

07.06.2015 kl.15:37

Hør : want to want me av andie case😍

Therese Bråthen

07.06.2015 kl.15:49

Elsker oppsummeringene dine, de er høydepunktene på søndagene :) Håper du får en fantastisk kommende uke :D

Tonje

07.06.2015 kl.15:56

Det er helig å lese!

Her er ting vanskelig for tida og ukas store nedtur at leiligheten jeg skulle leie ble tatt rett forran øynene mine... Livet i Frankrike er ikke bare bare for tida, savner mye og stresser med alt som skulle vært gjort...

Får ta seg sammen og prøve å klatre opp over igjen...

susannecasandra

07.06.2015 kl.16:28

okei tusen takk kristin ! <3 gleder meg sån til å få den.

Vanja

07.06.2015 kl.16:39

kjenner godt den følelsen av å betale på lånet til noen andre. Glad vi fikk taki eget, og aaaaldri skal leie igjen :p ukas opptur; startet i ett bra transportfirma og begynte å kjøre lastebil. Ukas nedtur; siiinnsyke nerver og problemer for at det er snart bare én uke til samboeren skal i rettsak.

Ha en superfin søndag, fine du ❤️

Berit

07.06.2015 kl.16:44

Elsker denne typen for oppsummering!

Gleder meg til å se fortsettelsen på flytteprosjektet. :)

Maiken

07.06.2015 kl.16:54

nettbutikken din er super!

Åhh Jamaica! Det virker så utrolig interessant å dra dit! Bare med tanke på stedet og kulturen, det er definitivt på min bucketliste også!

Æhhhh gleder meg allerede til å se de skoene med et outfit!

Iselin F

07.06.2015 kl.17:35

ÅÅÅÅ, så koselig at du fikk drømmeleiligheten! Der kommer dere til å kose dere masse! Den virker super koselig!

Lene

07.06.2015 kl.17:42

Hei!

Jeg har vært to uker på Jamaica i Montego bay og Negril! Hvite fine strender og hyggelig mennesker, selvom de kan være litt vel direkte og innpåslitne! YS falls anbefales også å dra til når du er der! Og utestedet margaritaville er også å anbefale!

Ida

07.06.2015 kl.17:47

Kortid skal dokke flytte? :D

Aurora

07.06.2015 kl.18:05

Du tar så utrolig fine bilder :) Tenkt på å bli fotograf? ;) Elsker å lese bloggen din! Sjekk gjerne ut min også: www.postenfrue.blogg.no

Maylinn

07.06.2015 kl.18:43

Elsker disse innleggene❤️

Karoline E.N

07.06.2015 kl.19:13

Hallllo 😃 har du hatt en fin helg?

Jeg elsker ukens og jeg gleder meg til hver søndag når disse innlegende kommer! Det er så morro! Jamaica ja, dit hadde det hvert awesome og dratt til. Høres ut som et spennende sted :) de skoa var døds fine, åååh 😍 de kommer du til og se fantastisk ut i. Gleder meg til og se hva du skal bruke dem til! Hihi. Håper du får en super fin kveld ❤️ Stor køen

Karoline E.N

07.06.2015 kl.19:13

Klem** 🙈😃😃❤️

Christine

07.06.2015 kl.19:39

Jeg har vært på øl festival, og det var sykt gøy :) Det var ukas høydepunkt for min del. Nå ser jeg frem mot neste uke å lurer på hva den bringer :)

Silje ML

07.06.2015 kl.20:05

Herlig oppsumering av uken:D

Jeg har jobbet 07.00 til 19.00 hver dag fra mandag til søndag, så har vært en relativ kjedelig uke på privaten, men kjekt på jobb da :D

Elsker bikiniene, jeg føler desverre ikke jeg kan gå i bikini pga den kroppen jeg har.. så blir nok ikke sånn på meg, men hadde jeg følt meg vel og gått rundt i bikini hadde jeg ikke vært i tvil om hva bikini det skulle vært!! ELSKE DE! spesielt den blå:D

Susanne S

07.06.2015 kl.20:22

Hihi elsker når du oppsummerer uken din! Selvom det ikke er en hel bibel på vært punkt får du det uansett til å bli gøy å lese, og ikke minst oppmuntrende. Hjelper alltid på humøret å gå inn her :)

Elsker fasongen og fargene:)

Anna G

07.06.2015 kl.20:41

Ukens nedtur er vell at jeg kom opp i muntlig eksamen. Og ukens opptur er at jeg fikk 6'er på muntlig eksamen

mathilde

07.06.2015 kl.21:10

mhhh... ser helt nydelig ut

Silje

07.06.2015 kl.21:14

Dagen opptur er å titte innom bloggen din :)) Blir så vanvittig glad av de fargerike bildene dine!! :)

Ha en fin kveld videre :) Klem

07.06.2015 kl.22:54

Jeg har vært på Jamaica:) Det var en fin opplevelse, men var egentlig ganske stressende å være det. Uansett hvor du gikk maste alle på deg om at du måtte kjøpe ting, og de kastet omtrent tingene etter oss. Er noen år siden vi var der, men de ville flette rastafletter på hele håret til mine 2 lillsøstre, de begynte med at vi skulle betale 15 dollar for begge. Men mine søstre ville ikke ha. Men dette forstod ikke de som ville de som skulle flette, så de gikk bare ned og ned i pris, og til slutt var de på 1 dollar. Og dette gjaldt egentlig uansett hva det var man gikk forbi, så de som solgte ting der var egentlig ganske irriterende.

07.06.2015 kl.22:58

Jeg har vært på Jamaica:) Det var en fin opplevelse, men var egentlig ganske stressende å være det. Uansett hvor du gikk maste alle på deg om at du måtte kjøpe ting, og de kastet omtrent tingene etter oss. Er noen år siden vi var der, men de ville flette rastafletter på hele håret til mine 2 lillsøstre, de begynte med at vi skulle betale 15 dollar for begge. Men mine søstre ville ikke ha ettersom de var så hårsår. Men dette forstod ikke de som de som skulle flette, så de gikk bare ned og ned i pris, og til slutt var de på 1 dollar for begge. Og dette gjaldt egentlig uansett hva det var man gikk forbi, så de som solgte ting der var egentlig ganske irriterende.

Emma Julie

08.06.2015 kl.00:05

For en flott uke det virker som du har hatt! Stilte deg noen spørsmål i forrige innlegg angående nettbutikken som det hadde vært flott at du svarte på. Jamaica må være utrolig morsomt og vakkert sted å reise til. Utrolig kule hæler du har kjøpt! Håper du hadde en fin søndag :)

Alexandra

08.06.2015 kl.08:03

Forrige ukes nedtur var at det ble slutt med kjæresten min, noe som er sinnssykt vondt! Det har vært slutt for tredje gang nå, men jeg håper igjen at vi får det til. Jeg og han har hatt ett sånt forhold som deg og Dennis.. Vi krangler, er bestevenner, krangler litt mer, og sånn fortsetter det.. :( Det er utrolig vondt, og jeg nekter å gi opp enda. Jeg vil at det skal være meg og han. Han sier vi må ta tiden til hjelp, men jeg er redd han går feil vei og at han ikke vil mer.. Det er min absolutt største frykt.. Han er på vei til Polen med klassen, og vi har ikke sett hverandre på to uker, og nå vet jeg ikke om han i det hele tatt vil møte meg når han kommer hjem.. På onsdag har han bursdag.. På søndag hadde vi vært sammen i halvannet år.. Så det blir sinnssykt vanskelig...

Kan du være så snill og komme med noen råd og tips? Vennene mine har liksom ikke tid, og når de finner på andre ting, så spør de ikke om jeg vil være med.. Så jeg føler meg så jævlig alene, og det er vondt..

xoxo

Kamilla Hansen

08.06.2015 kl.10:25

Mannen på bildet fra Jamica har en utrolig historie og sprer glede til alle og enhver. Var i Negril i Januar og møtte han titt og ofte på stranden. Familien min tok kontakt med han, ga han klær og bedre skotøy og fikk høre at han bor 5 timer unna den stranden, kommer dit hver dag for å tjene penger til familien sin, og at han ble påkjørt av et tog når han var liten gutt og at det var årsaken til at han bare har en igjen, men det så ikke ut til å plage han, når man ser hvor mye kjærlighet og glede han sprer. "Onelove", var det siste han sa til oss.

Nikita <3

08.06.2015 kl.11:08

SÅ gøy :D

Julie Nomeland

09.06.2015 kl.02:29

Elsker disse innleggene dine!!

Mitt høydepunkt denne uken, var definitift da vi var en stor gjeng på byen i helgen. Var helt sykt mange kjentsfolk på byen,alkohol, latter, god atmosfære og stemning. Ååå en av de beste kveldene ute på lenge!

Forrige ukas nedtur var da jeg fikk glassskår i foten og måtte på legevakten... Endte opp med krykker og 2 sting!

12.06.2015 kl.23:36

Hvor kjøper du edamame bønner? :D

Chridtibs

14.06.2015 kl.02:18

Wee! Skal til Jamaica i november, to uker. Hus på stranda- drømmeferie!!

Maria Emilie

02.07.2015 kl.14:29

Kul oppdatering!:)

Hvem elsker ikke Jamaica?

Jeg reiser ned ditt i november og blir til April (skal jobbe der).

Du får legge meg til på instragram (mariaemilie123). Det blir litt andre ting enn "turist bilder" på den siden i vinter.

Fantastisk blogg :D

Skriv en ny kommentar

hits