DATE NIGHT MIDT PÅ DAGEN!

Hellooooo ♥

FOR en torsdag.. Deiligste torsdagen på lenge, selvom den startet med regnskap og kjedelige tall hos regnskapsfører. Jeg hadde nå mistet all oversikt og kontroll, så det var skikkelig godt med en real gjennomgang av bedriften. Regnskapsføreren min er så skjønn, og når man er på klemmestadiet, blir det ikke så innmari skummelt å gå gjennom de massive permene, som inneholder kjipe bilag og altfor høye fakturaer, haha. 

Anyways.. Etter møtet, møtte jeg den fine mannen min på Delicatessen til en real torsdagslunsj. I dag bestemte vi oss for å hygge litt ekstra, med en typisk date night, midt på dagen. Det er utrolig hvor godt et sånt lite avbrekk kan gjøre for kropp og sjel, og etter en liten time med kos og masse yummy, dro jeg videre i dagens andre møte i Nydalen. 

Nå er jeg tilbake på hjemmekontoret mitt, hvor det har hopet seg opp med mails og andre oppgaver. Nå gjelder det å legge inn et ekstra gir, for å bli ferdig til en rimelig tid. Det hadde vært så deilig å sette seg ut på altanen i kveld, uten å gjøre noe annet enn å puste. Haha!

Hvordan har dere det, fininger? Behandler torsdagen dere bra?

LOVE YA ♥

38 kommentarer

Stella

04.06.2015 kl.15:39

Åå for en deilig lunsj! Synes det er så hyggelig å titte innom bloggen din, da du omtrent alltid ser lyst på livet og sprer positiv energi. Sånn skal det være :D

Har spurt en gang tidligere, men prøver igjen; kunne du tenke deg å lage en style-guide til det gule skaterskjørtet fra nettbutikken din? Har skjørtet selv, men vet ikke helt hvordan jeg skal style det. Er glad i sorte doc.martens og skinnjakke, men trenger litt inspirasjon til sommerantrekk med det herlige skjørtet :) Stor klem

Silje

04.06.2015 kl.15:42

Åååhh, den maten der såg bare helt fantastisk god ut!! :-D

Selv sitter jeg under teppet, med tjukkelubber og fyr i peisen. Det er iskaldt i Trondheim :-P

Syns du skal sette deg ut på altanen i kveld jeg, og bare nyte stillhet og fred :-)) Fordi du fortjener det!

Kamilla Haaland

04.06.2015 kl.15:42

så koselig :) Maten så dødsgod ut!

Aina Hovlandsdal

04.06.2015 kl.15:44

såg sinnsjukt godt ut! Min torsdag handler om å lade opp til arbeidshelg, som for øvrig starter med en liten tur innom skulen og tentamen i morra. Burde øve, men det frister mer å ommøblere rom og rydde klesskap (faktisk..)!

Emma Julie

04.06.2015 kl.15:51

For en koselig formiddag! Heldigvis så er det så deilig vær i dag, så for en gangs skyld kunne jeg kjøre med caben min nede. Håper du blir ferdig med arbeidet, så du kan nyte kvelden :)

Sofie

04.06.2015 kl.16:05

Her er det nydelig vær idag, og jeg har bare sittet hele dagen på verandaen og nytt fridagen og solen som endelig tittet fram! Så hyggelig med god lunch, så utrolig hyggelig ut :-) Stå på videre, så du får tatt litt fortjent fri ikveld :-D

Elise

04.06.2015 kl.16:20

Er akkurat ferdig med muntlig eksamen :-D så torsdagen min har egentlig vært mitt stressende og nervepirrende men ganske bra :-D fikk en bra karakter og er veldig fornøyd :-D

Klem <3

Miriam

04.06.2015 kl.16:27

Nå har jeg savnet bloggen din nå! Har blitt noen dager uten, hvor jeg har vært helt ferdig på grunn av jobb. Herregud hvor mye en jobb kan knocke en ut både psykisk og fysisk! Derfor, kjære Kristin aka Styleconnection.blogg.no, vil jeg takke deg. Takke deg fordi du gir meg slikt et friskt pust når jeg har det som verst! Jeg kjente det på meg idag at jeg trengte å se litt farger, se noen fine bilder, lese morsomme ord... Jeg beundrer din arbeidsvilje og den inspirasjonen du gir til meg og så mange andre. Bloggen din er fantastisk, og nå syntes jeg det var på tide å takke deg. Takke deg for at du hjelper en leser gjennom noen tunge dager iblant. Vær stolt av det!

Takk.

Kos deg på date!

mathilde

04.06.2015 kl.16:27

elsker deg du har stått på i livet å står på !! det viser hva man kan oppnå og den atituden din da wow just saying

ser digg ut

Otilie S

04.06.2015 kl.16:28

Så koselig <3 Sola skinner og det er så deilig!

Marthe

04.06.2015 kl.16:42

Så koselig! Kjempe fine bilder:)

Susannecasandra

04.06.2015 kl.16:47

det hørtes kjempe deilig ut :) torsdagen min har gått til å ligge syk hjemme. Men blei redda med deilig mat på en resturant som heter lotus her i Kristiansand 😊men kommer bikiniene dine på lager i dag?

Karoline E.N

04.06.2015 kl.16:56

God torsdag, fine Kristin <3 Har du det bra? Regnskap ja, åhh! Grøsser av tanken, men må allikevel gjøres. Godt når det er ferdig i hvertfall! Og når sånt er ferdig, er det helt klart at man fortjener en god lunsj. Fy søren, den lunsjen så super digg ut og disse bildene gjorde magen min kjempe sulten. Oliven ass, det er så digg det! Oliven har jeg likt siden jeg var 4 år, og elsker det den dag i dag faktisk! Så der var det en liten morsom fakta om meg. Hihi! Dere begge ser fine ut og det ser ut som dere har hygget dere max i dag, det gleder meg. Dennis er forresten super fin med håret i strikk, det kler han :) Torsdagen har vel behandlet meg bra, for sola har faktisk tittet frem i dag og det er jeg så suuuper happy for. Meen, det er et MEN! Det BLÅSER noe så hinsidig, at jeg var sikker på at huset skulle lette når jeg sto opp i dag. Kjære vene for en vind!!! Alt av dørskilt, velkommen skilt, lykter og blomsterpotter har flaksa rundt på plenen her, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ryddet opp. Tårene triller fordi det blåser sånn. Men takket være sola, har det ikke hvert så ille allikevel! Håper torsdagen har hvert super snill mot deg også, om man ser bortifra regnskape. Hihi! Stor klem til deg og nyt resten av denne torsdagen! I morgen er det freeedag - hurra.

Berit

04.06.2015 kl.17:13

Må bare beundre bloggen din. I starten så leste jeg den litt sånn annenhver dag, men så har jeg bare lest den oftere og oftere. Nå titter jeg innom flere ganger for dagen. Liker at du er litt annerledes og en så fargesprakende person! :)

Marthe

04.06.2015 kl.17:42

Sitter på jobb og er SYKT sulten nå, og dette hjelper ikke! haha :-D Så ut som himmel på jord det måltidet der ass! VIL HA!! :-)

Olivia

04.06.2015 kl.17:51

Så fantatisk fine bilder! Elsker bloggen din Kristin :-)

Ligger syk hjemme, så torsdagen er utrolig kjip idag.

Håper du får en fin dag videre!

Celine Dahle:))

04.06.2015 kl.18:11

Fine, Fine Kristin som vi alle er så gla i!!❤️❤️ hvordan kan man liksom ikke være gla i deg!?😍 Du sprer utrolig mye glede i alle innleggene dine, men er også ærlig med når ting ikke går så bra! Du og Dennis er et nydelig par, og dere fortjener sånne Night dates(så slår det jo ikke feil midt på dagen,hehe) Ha en nydelig ettermiddag! Håper du kan bli ferdig med alt av jobb å sette deg på terassen og nyte et glass vin sammen me dennis, og ta beina på bordet med go samvittighet! Det fortjener du💘💘

lezzely

04.06.2015 kl.18:26

Dere to!! er topps nye super par!!

så er jo du helt dronning også Kristin. Håper alt ordner seg og at kontrollen kommer sakte men sikkert tilbake! kommet hit du er nå, så er vel bare en bagatell i en stor oppover bakke! stå på :)

Iselin F

04.06.2015 kl.18:28

Er ikke du og Dennis perfekte for hverandre, så vet ikke jeg! Tordag er den perfekte date dagen! En liten forsmak på helgen, som man kunne trengt mer av! Selv sitter jeg dypt i lesebøkene, for eksamen er jo i full sving.. Håper du koser deg masse, nå som Norge viser seg fra sin beste side! :) <3

Stine

04.06.2015 kl.18:49

Hei Kristin 😊 Så koselig med date 😊 Men har et spørsmål, hvor blir "SEX-TALKEN" av?? Savner den spalten ;) Klem fra meg

kristina SO

04.06.2015 kl.19:01

Blir alltid så sulten når du poster mat bilder :3

Du og Dennis er så herlige sammen, ta godt vare på kjærligheten :)

Aurora

04.06.2015 kl.19:18

Mmmm, så utrolig godt ut!! :) Dere er så søte sammen!! Ha en fantastisk dag videre!

www.postenfrue.blogg.no

Maiken

04.06.2015 kl.19:27

så helrig og så bra dere setter av ordentlig tid til hverandre på den måten! Været idag har vært så bra! Godt å endelig få over tid grader og litt sol. Det hjelper også på humøret og sommerfølelsen :) kos deg resten av kvelden!

Stine Furulund

04.06.2015 kl.19:58

Åå så hyggelig med et slikt avbrekk, og en smart måte å få inn litt tid sammen uten å måtte være oppe til langt ut på natt. Jeg og kjæresten har begynt å dra ut på kaffedates, og det er virkelig det hyggelige vi gjør (nesten).

I dag har vi vært i Oslo med klassen, på NHO og Stortinget. Disse oppleggene var helt greie, men etterpå gikk jeg og tre venninner på T.G.I.F, og herregurimalla så hyggelig. God stemning, gode venner, god mat og ikke minst godt vær! Shorts og sandaler, nå er virkelig tiden inne!!

Julie Storlien

04.06.2015 kl.21:16

HERLIG <3

Silje ML

04.06.2015 kl.21:18

Så koselig!! Har bare vært på jobb i hele dag jeg 7 til 7 og det blir det resten av uken også frem til søndag! Kos deg masse:)

Ann Helen Kirknes

04.06.2015 kl.21:26

herlig lunsj! Torsdagen er så bra fordi jeg fikk pakken fra styleconnection idag, meget fornøyd! :)

Susanne S

04.06.2015 kl.21:30

Herregud så koselig det så ut! Er godt å se at Dennis henger med også. Jeg virkelig forguder forholdet deres. Viste bloggen din til kjæresten min, og han bare digget deg og Dennis. Både stilen og personligheten til dere begge.

Vet dere er en inspirasjon for mange parr der ute.

Ser også ut som du klarer deg veldig bra, Kristin! Beundrer motivasjon din og pågangsmotet ditt :) stå på så ser du at alt arbeid var verdt det

R

04.06.2015 kl.21:43

Det så skikkelig koselig ut! Kos deg i fin været :)

04.06.2015 kl.23:43

Så herlig!😊 Hvor ligger den? Kunne tenkt meg til å besøke den neste gang jeg er i Oslo!Torsdagen har vert bare stress, MEN i morgen er det FREDAG!!😆

Alexandra

05.06.2015 kl.10:20

Altså.. Hvor ble det av dere i bloggerne? Jeg hadde gleda meg HELE dagen og ble SÅ skuffa når dere ikke var med.. Men så tror jeg det blir en del av dere og pooldancing neste gang?? Det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har SÅ lyst til å lære meg det.. Det ser jo så fantastisk ut, også så forbanna sexy da! Haha, uff.. Det hadde virkelig vært noe..

Håper du får en helt super duper fantastisk dag :D Stor klem <3

xoxo

StyleConnection

05.06.2015 kl.11:52

Alexandra: Vet du? Jeg aner ikke.. Men neste gang er vi med, og da drar jeg Dennis med på pole dancing! HAHAHAHAHAH! Han har aldri vært mer forbanna på meg ;) Bare til å glede seg! LOL

Jenny Nilsen

05.06.2015 kl.19:38

Ser ut som dere koste dere veldig!! Jeg synes virkelig du og Dennis er så fantastiske og dere er absolutt mitt favoritt paradise-par<3

Camilla

05.06.2015 kl.22:39

Så søte dere er! Det så ut som en fin date night midt på dagen. Dennis var virkelig søt på det bildet altså. Lykke til med kjæresten! ta godt vare på han!

LOVE YOU!!

Charlotte Wollan

06.06.2015 kl.00:18

Gleder meg til neste uke! Da blir det å ta med typen på TGIF, det er bare så deilig å komme seg ut og spise!

Tonje

06.06.2015 kl.11:14

HEY! Må si det så skikkelig godt og ikke minst koselig ut, litt misunnelig der, hehe, men du fortjener det så godt.

Jeg vet ikke om det kommer til å hjelpe, regner med at du leser igjennom en del kommmentarer, men tiden strekker kanskje ikke til alle.

UANSETT, ville jeg spørre deg om hva slags kamera du har og eventuelt objektiv?

Du har sikkert fått spørsmålet alt for mange ganger, men men... Takk for det om du skulle se dette :)

Ha en fin dag!

Julie Nomeland

09.06.2015 kl.02:39

Dennis ser skikkelig bra ut! For noen øyne!! Ta vare på hverandre, Kristin <3
Så koselig det så ut :)

Skriv en ny kommentar

hits