JEG GÅR ALDRI LEI!

Heia, darlings ♥

Vet dere hva? Jeg må faktisk konsentrere meg skikkelig for å ikke snakke om været, haha. Jeg klarer bare ikke å holde værsnakket mitt tilbake. UNNSKYLD! Jeg MÅ snakke om været.. Jeg bare MÅ!! 

En av dere fortalte meg at det i går snødde i Hemsedal, og på nyhetene hører man om snøkaoset på fjellovergangene. Unnskyld meg, men det er 2. juni for pokker. Man skal ikke være nødt til å bytte til vinterdekk for å krysse Hardangervidden, liksom.. Jeeez, hva pokker skjer? Regnet høljer ned utenfor, og det er så kaldt at jeg har funnet frem parkasen som holdt meg varm i vinter. I fjor på denne dagen satt jeg i Valdres med gode venner, iført bikini fordi det var så hinsides varmt, mens vi grillet og hadde det helt fantastisk.. Dette er helt tragisk, haha, og nå har jeg fått sagt det jeg ønsker om været.. Jeg lover å ikke snakke så mye mer om det, ok? 

Så.. Over til hva dette innlegget egentlig handler om - instaaaa-piiiinstaaaaa! It never gets old!

Jeg syntes det var på tide å samle mine siste instaøyeblikk i en sprudlende kollasj, og hvis du enda ikke følger meg, blir jeg kjempeglad om du velger å gjøre nettopp det. DU finner meg HER. Sleng gjerne igjen ditt brukernavn også.. Det er så kjekt å se ulike profiler og fine bilder, og så skal du ikke se bort i fra at du blir ukens Instagram, som publiseres hver søndag, hurra!

Okei, fine venner.. Nå skal jeg spise resten av rekesalaten jeg begynte på for to dager siden, og så skal jeg fortsette på ryddeprosjektet jeg startet på i går kveld. èn ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg bør ha et klessalg i nærmeste fremtid!!

Måtte dere få en nydelig tirsdag ♥

LØØØV

55 kommentarer

Janne Bodin

02.06.2015 kl.10:11

jeg elsker din fargeglade insta- profil!! :-) @jannelb

- Hanne Lisa -

02.06.2015 kl.10:17

Regnet høljer ned hær også:

hannelisa9 på insta😉

Ha en fortsatt steååålende Tirsdag:)

isadoras lille univers

02.06.2015 kl.10:22

Ja.... det været... I Bergen er det ikke noe å skryte av hehe. Jeg fant deg på insta=) Jeg digger stilen din! Veldig leken!!! Jeg fikk kommentar her hin dagen om at jeg kledde meg som en 40/50 åring. Og er 27 år... så tenkte å la meg inspriere litt! hehe

Min insta er MinstefrkJohansen

Ha en fin dag!

Ragnhild

02.06.2015 kl.10:28

Jeg skjønner godt at du snakker om været! Jeg gjør det altfor mye selv. Haha! Men er nesten umulig å la være med det "sommerværet" som er nå om dagene... Passer fint å drømme seg litt vekk på instagram da.

Ha en fortsatt fin dag!

matthami

02.06.2015 kl.10:32

Sitter her å leser din blogg, før jeg er nødt til å øve til eksamen. Så mye mer interessant å sitte på din blogg, finner mye inspirasjon her :)

Du finner min instagram-konto under navnet matthami :D

Digger deg :)

Alexandra

02.06.2015 kl.10:41

I og med at du faktisk så kommentaren min om at det snødde hjemme i Hemsedal i går, så må jeg også fortelle deg at jeg og en venninne har funnet ut av noe helt fantastisk!!

Alle snakker om den globale oppvarmingen, og at det blir lengre og varmere sommere.. Men dette stemmer jo ikke- gjør det vel?

Så det jeg og min kjære venninne fant ut av er at det er neimen ikke noe global oppvarming, det er varmepumpe effekt! Det vil si at vi tar kulden her fra Hemsedal, kjøler den ned enda mer og tar energien fra den kulden og peiser på nede ved ekvator. Så vi fryser til slutt i hjel her hjemme, mens de på ekvator renner bort.. Kjipt?

Grunnen til at vi kom fram til dette er at vi nå har hatt om solenergi og varmepumper på skola, så det var jo logisk! Håper du får en fantastisk dag!! :D

xoxo

Annie

02.06.2015 kl.10:50

Følger deg fra før :D Elsker instapinsta'n din!

Min er alilleng :)

Marianne

02.06.2015 kl.10:51

Følger deg fra før av jeg også :D min er; mariannemartinsen

Maja

02.06.2015 kl.10:52

Haha fytti, ja man snakker mye om været, men det været her!!! Herregud!! Det er sykt, det er juni og det skal søren meg ikke være 6 grader ute! Hva skjeeer med verden, hehe

mitt brukernavn på instagram er: majarossum <3

Stor klem til deg, håper dagen blir fin selvom været ikke er det!! :-)

Charlotte Molander

02.06.2015 kl.10:59

For det første; JAAA TIL KLESSALG!!!😍😍

Jeg må si st jeg ELSKER instagrammen din, og at jeg blir superinspirert! Jeg prøver å være ganske aktiv jeg også, så gjerne ta en titt! @charlottemolander heter jeg😚

Stor klem😘

Karoline E.N

02.06.2015 kl.11:12

Jeg hater været fortiden.. Det hagler, regner og blåser så mye at træra har bikket over ende mange plasser! Jeg har aldri hvert borti en så deprimerende mai og nå er vi jammen i juni og være fortsetter og være grått! Dette blir en kort sommer, da kulda begynner og snike seg innpå allerede i august/september. I fjord ja, da var det kjempe fint vær, bikini sesong allerede i mai og grillen var brukt flere ganger allerede! Nå håper jeg snart denna sola stikker frem, for dette er faktisk ikke greit.

Instagram er livet, og jeg blir aldri lei! Jeg er ikke så aktiv der selv, men elsker og bli inspirert fra den siden. Hihi!

Jaaa! Kles salg hadde hvert GØY 😃😃 håper du får en kjempe fin dag! Stor klem 💙

Lena Pedersen

02.06.2015 kl.11:16

Her i Trondheim har det vært regn så lenge jeg kan huske! Så i avisa at det var registrert kun SYV dager uten nedbør her, og de dagene var det fortsatt grått.. Og i dag, første dagen på over en mnd er det sol.. men jeg er stuck med eksamensoppgaven! Livet suger virkelig hardt noen ganger!! Da hjelper det utrolig mye på humøret å lese bloggen din og bla seg gjennom instagrammen din! <3 Du er motivasjonen min når resten av hverdagen ikke leverer som forventet!

Prøver selv å få inn farger på instagram, men i en grå og kjedelig hverdag strekker ikke fargene helt til.. Men snart er det sommerferie og forhåpentligvis godt vær, så DA kommer fargene! :D <3 Instagramen min er "lenapeders", gjerne ta en titt på den! Den er ikke helt etter mine forventinger enda, men det kommer! :D

Ha en fin dag <3

Kathrine L.

02.06.2015 kl.11:19

haha, det der været altså! Idag høljer det ned som bare pokker i Drammen, og når jeg da jobber i barnehage å har vært ute halve dagen, er ikke det noe særlig..æsj as

Men over til en annen del av innlegget.. Plis ha klessalg snart. Kunne godt tenkt å kjøpt hele garderoben din om mulig, haha, du har så sykt bra stil og du er uten tvil min inspirasjon og mitt stilikon 💃🏼

Ha en super dag videre, til tross for det dårlige været 😊

Maria

02.06.2015 kl.11:29

Kristin, hvor er hatten din fra? Jeg dør etter å få kjøpt den, for den er så forbanna rå!

Ønsker deg en fantastisk dag, selv med høstvær i luften <3

Otilie S

02.06.2015 kl.11:43

Jeg er bare glad vinden ikke er fullt så kraftig i dag!!

Åh, klessalg av klærne dine er jo rene paradis, men jeg kommer meg jo ikke til Oslo :'( håper veldig at du kan selge litt gjennom bloggen også, det hadde vært kjempe gøy :)

Silje

02.06.2015 kl.12:03

Du har en super Instagram som gleder, so keep up the good work girl! Jeg bor i London så har en litt annen profil enn deg, men ta deg gjerne en titt: @siljeskarra!

Heier på deg!

Gina

02.06.2015 kl.12:40

Du kan snakke om været så mye du vil for min del, for MAKAN til møkkevær denne våren har bydd på... Jeg er klar for sol, sommer og bare tær, men fyrer fremdeles i ovnen og sitter med ullsokkene på :(

Da er det herlig at du byr på fargerike, sommerlige og inspirerende bilder på blogg og instagram :) Nå håper jeg virkelig sommeren kommer snart!

Kristine

02.06.2015 kl.12:46

Har bevisst valgt å bruke fridagen min fra jobb på NADA, bare så jeg slipper å gå ut! Vurderer å lage meg kakao liksom... Da er det ille.

@aboutkrissie på insta! ✨

Kristine

02.06.2015 kl.12:47

@aakeson :)

Maria

02.06.2015 kl.12:53

Får sikkelig sommerstemming av slike bilder!:D Og det trenger vi jo alle sammen nå, ettersom at været ikke akkurat hjelper med det..

Cassandra

02.06.2015 kl.13:02

Din fargerike Insta-konto ga meg nettopp et lite påfyll av motivasjon og inspirasjon. Hiver meg tilbake i eksamensmodus, med nyvunnet motivasjon! Lag deg en fin dag, skjønne Kristin! Klem fra regntunge Bergen.

Vilde S

02.06.2015 kl.13:30

Haha, det er helt innafor å klage over dette rare været som i Norge!

Nå venter det en pakke fra StyleConnection til meg på posten!! Gleder meg så til å bli ferdig på jobb og dra for å hente den!!! Hadde jo gledet meg til å kjøpe popcorn tskjorta, men den var selvfølgelig utsolgt da jeg bestilte.. Så fort den kommer inn igjen MÅ jeg bare ha den!

Ha en fin tirsdag, Kristin! Ps, tror sola titter frem i løpet av dagen :)

Inger Genberg

02.06.2015 kl.13:35

Haaha jeg er også altfor opptatt av været! Alt avhenger av det, er det fint vær blir det sminke og fargerike glade klær, er det regn blir det null sminke uvaska hår og klær valgt i blinde😂 haha jeg ler meg ihjel! Nå skal jeg hoppe tilbake til engelskboka, eksamen i muntlig om 2 dager, Hjelp!! Da er det kanskje greit med dårlig vær, så slipper jeg å bli fristet til å spise is i sola! Hehehe, spiser is uansett😂

ingergenberg

Emma Julie

02.06.2015 kl.14:18

Haha, du skal få lov til å klage fordi jeg må si meg så enig! Instagramen din stråler! Skulle gjerne hatt noen av dine klær, så det hadde vært artig, hehe. Ha en fin dag :)

entreflex

02.06.2015 kl.14:19

Helt enig i det du sier om været.. kjenner det i sjela. Men, det er fortsatt tidlig, så vi får håpe været plutselig overrasker oss!

Jeg sitter i skrivende stund og gruer meg til engelsk eksamen i morgen, burde jeg øve? Ja. Øver jeg? Not at all. Ikke helt enda i hvert fall, viktig å ta turen innom favorittbloggen først for å få en fin start på dagen :-)

02.06.2015 kl.14:22

Kunne du ikke hatt et lite tb fra mai/juni i fjor? Hadde vært gøy å se forskjellene fra i år og fjor værmessig haha

02.06.2015 kl.14:38

Elsker å drømme meg bort på insta! Regner her å!

Sjekk ut min : rosa_mirabella

Krysser fingrene for finere vær og ønsker deg en finfin dag!:-)

Anette

02.06.2015 kl.14:44

@annieheg :)

Marianne Brevik

02.06.2015 kl.14:55

Fantastisk inspo. Digger det!

Victoria

02.06.2015 kl.15:08

om det blir for kaldt for dere, kan dere godt komme hit til meg :)

Selma

02.06.2015 kl.15:19

Kjempe dritt vær her!!!!!!!! Det regnet og blåste og trampolina vår havna helt hos naboen!! Hahahahah........ Jajaja❤️ Kjempe fine bilder 💗 eg hadde instagram men den ble hacka også gidder jeg ikke og lage ny enda😂💖ha en fin tirsdag💖

Kleeeeeeeeeeeeem😍❤️

Maiken

02.06.2015 kl.17:00

dette må være det verste været jeg har vært borti i juni! Det skal være steikende sol nå! Ikke bøtte ned med regn og vind som drar folk over ende!

Maren Berg

02.06.2015 kl.18:32

sitter her på stua i to lag ullundertøy, oh my god det skal ikke være lov i juni altså. fyrt opp i peisen har jeg også! HVA SKJER? da er det godt å nyte litt av de friske fargene dine, både på insta og på bloggen :) min insta er: marenbrg
Snakker om været selv jeg :p

Herlige bilder :)

02.06.2015 kl.18:44

Har laget en skikkelig fargerik instagramkonto! Thehappyplace__ :D

02.06.2015 kl.19:13

Emiliehornseth :)

Carina

02.06.2015 kl.19:14

@Daftojenta på instagram. Jeg følger deg, håper du kan følge meg også! :) digger bloggen din, Spesiellt bildene.

Maren Victoria

02.06.2015 kl.20:14

Du inspirerer både her og på instagram. en fryd å følge deg!

@marevicco

Anngunn

02.06.2015 kl.21:32

annbak92 :)

Digger deg! Du er rå 😊👍

Christine

02.06.2015 kl.21:35

Dine bilder inspirerer meg virkelig, alle bildene dine er så fine. Kanskje jeg kan inspirere deg også :) Her er min insta: christineskundberg

Jenny Nilsen

02.06.2015 kl.21:50

Det har bøttet ned i hele dag i Tønsberg også, men rundt 16-tiden gikk det fra drittvær til supersol på bare 2 minutter, hah det var fint å se litt solskinn:D Jeg stemmer for klessalg i nærmeste fremtid, hihi:P

Aurora

02.06.2015 kl.22:17

Så fine bilder! Min instagram er så langt ifra å være så bra som din!

www.postenfrue.blogg.no

Malin

02.06.2015 kl.22:24

INSTA: malinschanche

Elsker bloggen din Kristin <3 Du er perfekt.

02.06.2015 kl.23:05

@weheartit_js

Sunniva

02.06.2015 kl.23:29

Jeg digger instagrammen din! Den er så sommeraktig hele året! :D Gir meg sommerfølelse når det er 7 grader og plasker ned med regn, i juni! Vi har til og med fyrt i peisen! haha!

Jeanette

02.06.2015 kl.23:41

Instagrammen din er så kreativ og inspirerende, det er så flott med masse fine farger midt i all maten og babybildene til alle andre :)

Min instagram er @jeanettelstad, gjerne stikk en tur innom

Ellie Summer

03.06.2015 kl.01:43

Insta: elliesummer94

Julie Nomeland

03.06.2015 kl.12:40

Jaaa, du må få til klessalg! Hadde vært utrolig gøy. Digger din fargerike og kreative stil!

Julie

03.06.2015 kl.13:32

Nydelige bilder Kristin :D

Min er jgjerde1

Synne

03.06.2015 kl.14:15

digger instagramen din, blir alltid i så godt humør av den! :-D min er @synneoie

Karoline

03.06.2015 kl.18:35

Kjempefine bilder med mange deilige farger!! Min er @karolinerd. Har nesten just startet så er ikke så mange, men jeg jobber med saken :D

marita

03.06.2015 kl.23:19

jeg elsker både bloggen og instagramen din!! alt er så fargerikt og du virker så utrolig morsom og har en fantastisk personlighet! håper du har noen minutter til å gå innom profilen min, hadde betydd utrolig mye <3 heter marita_halvorsen på insta :)

Silje

05.06.2015 kl.20:30

Elsker dine fargerike bilder. du er utentvil en ispirasjon! :)

min insta er siljeslettis

Therese Bråthen

06.06.2015 kl.12:34

elsker bildene dine på insta, har fulgt den veldig lenge nå, virkelig elsker den ! :) Min er tbraathen91 :)

Anna Charlotte

15.06.2015 kl.19:35

annacharlottee heter jeg på insta! ^^

Skriv en ny kommentar

hits