NERDER PÅ TUR!

//I samarbeid med Elkjøp

Haha, okei..

Før dere fortsetter å scrolle dere nedover, skal dere bare være obs på at dette er et skikkelig nørde-innlegg, oki? Dette er for de spesielt interesserte.. De som er over gjennomsnittet interessert i elektroniske duppeditter og annet moro man finner på el-messe. Jeg ler!

De som følger meg på Snapchat, har fått med seg at jeg dro Bettyen med meg på messe for noen dager siden, og jeg må bare innrømme at vi hadde det vanvittig gøy. Når man ser for seg en messe hvor diverse Elkjøp-produkter skal presenteres, tenker man liksom at det kan bli litt traust. Hvor gøy kan det liksom være å tusle rundt på messe, for å titte på husholdningsartikler og vaskemaskiner? Men så finner man ut at det ikke dreier seg om vaskemaskiner i det hele tatt, men skikkelig festlige ting som kameraer og TV, spill, høytalere, og data. Nørd 1 og 2 hadde the time of their life, haha!

Vi snakker ELBIT-messen, som jeg ble invitert med på, for så å velge ut noen favorittprodukter jeg ønsker å skrive litt mer om. Det perfekte samarbeid, med andre ord ♥

Første stopp var Canon, og Canon hadde photo booth med festlige rekvisita, og photo booth er LIVET! Så vi ble stående hos Canon en stund, for å si det sånn.. Rettere sagt inni denne photo boothen, mens vi fikk gutta på standen til å ta bilder av oss, for så å printe ut galskapen som fikk bli med oss hjem. Vi ville aldri dra derfra, noe som må ha vært sjukt irriterende. To overbegeistrede bergensere kan fort bli for mye, haha! 

Og så gikk vi rett over "gaten" hvor vi fikk ta en titt på Polaroid Cube actionkamera, som er en soleklar Elkjøp-favoritt. Dette er rett og slett et knøttlite kamera som spiller inn video i Full HD, som er resistent mot vann og snø, og som enkelt kan festes der du måtte ønske med innebygd magnet. Nesten som en GoPro, bare mindre og ikke minst billigere. Det er noe å rope hurra for!! Jeg MÅ faktisk ha et sånt lite kamera, virkelig helt genialt når man er på reise, og skal lage stemningsvideo!

Vi tuslet litt videre i dette paradiset av spennende produkter, og tok turen innom Samsung. Her var det ikke bare de ville TV'ene som tok pusten fra oss, men også en festlig liten sak med navn Samsung Gear VR.

Dette er det sjukeste jeg har testet, og jeg skal love dere at Dennis ble misunnelig, da jeg kunne fortelle at jeg hadde hatt på meg et par "briller", som gjorde at jeg plutselig befant meg i en 3D verden (nesten som en simulator) sammen med Iron Man. HE HE! Da jeg stod der med disse brillene eller maskinen på hodet, følte jeg meg gammel, mens jeg samtidig sa, "woooooow, har vi virkelig kommet så langt med teknologien??".. Haha.. Det skal ikke så mye til for å imponere meg, men denne lille duppedingsen var helt vill.

En sånn skal D-boy få til jul, så kan han sitte der og nørde seg i sofaen, med Iron Man og resten av Marvel-gutta like i nærleiken. Hahahaha!

Og så hygget vi litt ekstra med en digg is, før vi fortsatte på runden. På dette tidspunktet var vi så begeistret at det gjorde vondt, haha.. Vi hadde jo sett så mye moro - stasj vi aldri før har sett, husk på det at jeg er hun som ber om den styggeste og biligste TV'n de har, når hun shopper TV på Elkjøp. LOL!

Apropos TV.. Vi fikk ta en titt på verdens beste TV. Den er faktisk kåret til verdens beste TV, og det forstår jeg godt. LG Curved Oled TV. My god! Forskjellen på TV'n hjemme på Løkka og denne er så stor, at det ikke går an å forklare forskjellene. Det er som dag og natt. Jeg MÅ ha en LG! Og den koster over femti tusen kroner, så det kan jeg bare glemme. Men det er da lov å drømme litt, er det ikke? Fargene.. Bildet! Snakk om å bli blown away!! 

En annen litt fiffi sak som jeg forelsket meg i, var de trådløse og fargerike høytalerne fra JBL.

Herlig design og liten størrelse, i seks ulike og freshe farger, som man enkelt kan ta med på tur. Man kan i tillegg lade telefonen sin i denne høytaleren om jeg ikke husker helt feil, og det er jo smart siden batterikapasiteten på iPhone suger!! Lydkvaliteten på JBL GO er helt fantastisk, og høytaleren er i tillegg rimelig! Jippii!!

Åhåj..

For en dag, altså.. Dette gikk over all forventning, og verken Betty eller jeg trodde det skulle være såpass interessant og ikke minst GØY, da vi satt i bilen på vei utover. Jeg krysser fingrene for å få en invite neste år også, så dukker kanskje muligheten opp for å teste noen enda villere gadgets, enn dem som er nevnt over her. 

Nå skal jeg rydde i klesskapet, noe som kan ta sin tid.. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en real opprydding, så nå skal jeg omsider få orden i sakene. Jeg gleder meg faktisk. 

Hva gjør dere på i kveld, darlings?

SMASK ♥

21 kommentarer

Amanda

01.06.2015 kl.19:25

Hei, <3 har sett på bloggerne og fikk helt latterkrampe når du så den gresshoppa! Det jeg gjør i kveld er og hjelpe søstera mi med lekser. Søtnos er hun. Ha en fin kveld<3<3

Selma

01.06.2015 kl.20:40

Elsker kameraet!!!💖💖💖 drit bra har prøvd hos en venn! Såg drit gøy ut på på tivoliet eller hva det nå hvar😂😂 a en nydelig kveld 💖

Kleeeeeeeeeeeeeeem😘😘😘😍

Lena Pedersen

01.06.2015 kl.20:54

FANTASTISK! Jeg holder på å vurdere gopro til sommerferien, men kanskje jeg skal gå for Polaroid Cube actionkamera isteden? :D Det er jo såååå mye finere enn gopro-kameraet! :D Takk for tipset! :D

Ha en fin kveld <3

S Hesten

01.06.2015 kl.20:58

Tusenvis av likesinnede medlemmer ser etter frekk dating, uten forpliktelser!

https://tr.im/CPXF0

susannecasandra

01.06.2015 kl.21:04

hehehe så skjønne dere er :) <3

Ida Kristin

01.06.2015 kl.21:09

hei, så det var flere som hadde spurt om dette, men fant ikke noe svar. Hvor er de stickersene på tastaturet ditt fra? er alle tastene riktige?

kleeem <3

Cecilie vervik

01.06.2015 kl.21:19

Haha! So kule bilder😅😘du e so morsom😅

Maria M.

01.06.2015 kl.21:22

SYKESTE!!!!!! Reiser eller flytter til Uganda for et halvt år ca, vurdere gopro - men kanskje den Polaroid cube actionkamera er tingen!! Hm, gøye tips. Takk!

Vurderer å legge meg, er det innafor? Halv ti liksom!? Er dødstrøtt etter 5t på jobb så 4,5 på jobb, wuups. Sier god natt herlige jeg!

Anna G

01.06.2015 kl.21:39

Jeg sitter her og jobber som F med eksamen, og da må jeg selvfølgelig innom bloggen din, den stopper ikke eksamenslesingen til i morgen. Så jeg kjenner jeg er klar for å begynne å lsse igjen nå etter å sett de bilden der! dere er bare så skjønne. Og som vanlig veldig bra innlegg.

Så kvelden og natten kommer til å gå til lesing og skriving. for i morgen er den store skummle dagen..

Håper du får en finere kveld og natt enn meg, herlige deg! <3

Aurora

01.06.2015 kl.21:46

Så ut som dere hadde det gøy! Ha en fin kveld :)

www.postenfrue.blogg.no

Emma Julie

01.06.2015 kl.23:10

Oi, mye spennende! Mye rart man aldri har hørt om. Så ut som dere koste dere gløgg! Kos deg med klesskapet, hehe :)

Maiken

01.06.2015 kl.23:41

selv om dette var et nøyde innlegg så digget jeg det! Og bildene fra photoboksen ahhaha så herlige mennesker! Og må si jeg likte det polaroid cube actionkamera ekstra godt! Det virket jo bare utrolig på alle mulige måter! Og denne Samsung Gear VR er noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve! Teknologien har kommet sykt langt, det er helt utrolig men også sykt heftig!

Love love

StyleConnection

02.06.2015 kl.00:03

Ida Kristin: Haha, jeg har svart på dette tusen ganger tidligere ;) De er fra H&M!! Klem

gunn

02.06.2015 kl.00:40

kjedelig å lese bloggen din når hvert innlegg er reklame. :( ikke slemt ment.

StyleConnection

02.06.2015 kl.07:56

gunn: Heia <3 Det har vært litt mer enn vanlig den siste tiden, så nå blir det en stund til neste gang. Til gjengjeld legger jeg ned sjelen min i alle innelggene - også reklameinnleggene, sånn at de forhåpentligvis er like kjekk å lese som de andre :) <3 Stor god klem til deg

Vilde S

02.06.2015 kl.08:37

Haha så gøy!! Hvordan var lørdagen egentlig? :)

Karoline E.N

02.06.2015 kl.11:05

Hei super søte. 🌷 det ser virkelig ut som dere koste dere masse på messe! Messe er super gøy syns jeg, uansett hvilket tema det handler om. Dette så jo faktisk super gøy ut, og det er utrolig hvor langt teknologien egentlig har kommet ;o syns ikke det er lenge siden jeg jublet over min første Nokia tlf uten farger, men kjøpte ringetoner som tømte kontankorte mitt! Hahaa. Lurer virkelig på hvordan verden er om 20 år!
Haha, for noen kule bilder :p

Genialt det lille kameraet da :)

Ida Kristin

02.06.2015 kl.19:29

plager det deg at stickersene ikke stemmer med tastaturet? tror jeg kommer til å få noia hahha

Sunniva

02.06.2015 kl.23:28

Høres ut som en herlig dag, og ikke minst, en plass for meg! tror jeg hadde kost meg til døde! :D

Julie Nomeland

03.06.2015 kl.12:47

For en opplevelse! Virker som dere koste dere kjempe mye. Hadde likt å dratt på noe av det samme! Som jeg hadde elsket det :D

Skriv en ny kommentar

hits