HELT ÆRLIG..

//Annonse

..hvor mange ganger har du lånt en barberhøvel som tilhører en annen, for å barbere deg der nede? HE HE HE!

Kjære venner, nå kommer et blogginnlegg jeg har gledet meg til å skrive, helt siden den dagen jeg ble ambassadør for Venus!! Jeg ler så høyt, for det vi skal snakke om nå er noe jeg tror mange jenter kjenner seg igjen i.. 

Se for dere dette scenarioet her..

Du er ute på byen, du er singel - supersingel, faktisk! Du danser og ler med gode venner, skåler og hygger max, og så får du øye på han. Kjekkasen som står i baren. Du ser på han, han ser på deg, du smiler, han smiler, han kommer bort, dere flørter, og vips så er dere i en taxi på vei hjem til han.

Du er klar, han er klar, men du er ikke helt klar down under. Du har glemt å barbere deg, enten på leggene eller på musa, og det setter en liten demper for spontaniteten. Du sier at du bare skal ta deg en liten tur på toalettet, og med det samme du låser døren bak deg, begynner du febrilsk å leite etter en høvel som du kan bruke for å få bort de ufreshe stubbene.

Med skyhøy puls og håret opp i en arbeidsvennlig dult, drar du av deg klærene og barberer deg i et tempo til blodet nærmest spruter. Med en høvel som ikke er din. Kanskje den ikke er hans, en gang. Kankskje den tilhører roomien, om ikke roomien sin kompis sin bror som krasjet der natten før, som ikke aner at hans høvel som vanligvis brukes i ansiktet, nå brukes på vaginaen til en fremmed jente. HAHAHA! Det er ikke drømmesituasjon.. Verken for deg eller for han stakkaren som har vagina all over høvelen sin, men du kan bare ikke la nattens erobring få se deg i ustelt tilstand. Du gir blanke F og setter høvelen pent tilbake på plass, etter en lynrask barberingsrunde. Phuuuuu!

ENDELIG har Venus designet en herlig liten sak for alle disse spontane øyeblikkene, hvor du så inderlig trenger en FAB barberhøvel. Jeg klapper i mine hender av begeistring - dette her er søren meg en fantastisk oppfinnelse. 

La meg presentere Venus Snap ♥

En fresh, fargerik og herlig liten sak som passer perfekt i vesken. En barberhøvel i small size, uten at det går utover størrelsen på selve barberbladet. En liten høvel med tilhørende etui som lett får plass i partyvesken, eller i toalettmappen når du skal ut på tur.. Din nye følgesvenn og bestevenn.. Jeg ELSKER Venus Snap. Ikke bare ser den bra ut, den gjør i tillegg en glimrende jobb når du plutselig får behov for å shave deg. 

Plutselig begynner solen og steke, og du blir tvunget til å kaste genseren, til fordel for singletten du har under den. Plutselig oppdager du at du ikke har shavet deg under armene på noen dager, og da er Snap en lifesaver om den er med i vesken. Heretter går jeg ikke ut døren uten at Snap er med.. Du vet aldri når du får behov for en liten høvel, og om det ikke er deg, så kan det være en venninne som så gjerne skulle hatt en slik en lett tilgjengelig. Da er det kjekt å kunne stille opp!

Åh! 

Er den ikke fantastisk? 

Gotta love it, sier jeg bare.. Så nå er det bare til å gå til innkjøp av denne ASAP! Eller så kan dere prøve lykken her hos meg, for her på bloggen gir jeg nemlig bort Venus Snap til fem av dere. Juuubiiiii!

For å bli med i trekningen må du dele en herlig historie her i kommentarfeltet, hvor du har vært spontan og hatt behov for barberhøvel. Du kan også legge ut bilde på Instagram av et spontant øyeblikk, med hashtag #venussnap. SOM jeg gleder meg til å både lese og se spontane bilder, så nå håper jeg på mange spenstige bidrag, haha!

Nyt kvelden, vakre venner. Og husk Bloggerne kl. 21.30 på TV2 Bliss! Dette blir en knall episode ♥

SMASK85 kommentarer

Lena Pedersen

28.05.2015 kl.20:30

HAHA, så utrolig artig! :D Har hatt fast kjæreste de siste årene, så jeg vet alltid når han kommer, og han bryr seg ikke stort heller :) De gangene jeg var singel var jeg ikke av typen som ble med på spontane eventyr! Men har vell hatt en del episoder hvor hårene på legger og under armer stikker usjarmerende fram, hvor jeg ikke har merket det før det har gått en stund.. Men tror faktisk jeg må invistere i en slik høvvel nå til sommeren hvor det blir mye reising til hytter osv! :D Har ikke etui til høvelen min nå, så er alltid livredd for å stikke hånda neddi toalettveska for å få en uventet overaskelse :'D

Ha en fin dag! Gleder meg til bloggerne <3

Maria

28.05.2015 kl.20:35

Vell det var en kveld da jeg var til kjæresten min og vi var på god vei til å get it on, meeeeen jeg hadde ofc ikke barbert leggene eller musa på 3 hele dager, og det la jeg merke til rett før han skulle ta av meg trusa så jeg måtte selvfølgelig i all panikk stoppe han og si at jeg måtte sinnsykt på do, han lo litt og sa "okei" så jeg løp på toalettet og jeg hadde jo ikke med meg barberhøvelen min så jeg lette febrilsk etter NOE å fjerne hårene med, så jeg brukte hans barberhøvel til å shave, jeg vaska den da jeg var ferdig.. men han vet det enda ikke at jeg har brukt den x)

Camilla.

28.05.2015 kl.20:36

Haha... ahh.. Kjenner igjen det spontane behovet for at det gjerne skal barberes. Det er så mange ganger jeg hadde trengt å gå i singlet også har jeg søren meg glemt å fikse det. Det er jo ikke mye, men nok til at jeg heller lider i varmen haha. :-)

Hmm.. Den kjipeste situasjonen tror jeg må ha vært når jeg var på sommerleir et år når jeg var mindre. Jeg hadde glemt hele høvelen og vi var langt unna butikk de første dagene. Oh my God. Man kjente jo ingen i starten og jeg måtte bare tyvlåne det som lå på badet. SKAMMEN!! haha. :-)

Snap hadde vært genial i skolesekken/gymbagen! Jeg vil gjerne ha!! :-) Klem!

😂

28.05.2015 kl.20:38

heheehhh.. jeg og samboeren hadde avstandsforhold før vi flyttet sammen, og de helgene vi så hverandre hadde vi oss som kaniner.. Da følte jeg alltid for å være nybarbert overalt, men en gang jeg ankom hos han oppdaget jeg at jeg har GLEMT å barbere tissen, ettersom jeg akkurat var ferdig med mensen.. Jeg sier at jeg vil ta en dusj, og etter å ha kommet på en eller annen lite troverdig unnskyldning for at han ikke får bli med, leter jeg panisk etter en høvel, og finner en fancy høvel jeg trodde tilhørte han. Jeg låner skum og bruker høvelen nøye, før jeg dusjer og går og koser med med kjæresten.. Dagen etter går jeg inn på badet, hvor faren hans står og bruker den samme høvelen, og attpåtil står og småspytter hår med jevne mellomrom.. Trodde jeg skulle døøøø

Tina

28.05.2015 kl.20:39

Ååååfysøren så geniaaalt!

Connie

28.05.2015 kl.20:40

Nå har ikke jeg sånne voldsomme morsomme historier, da jeg ikke er av typen som tar sånne avgjørelser selv på fylla. Men jeg har vel en litt krisesituasjon.

Det var vinter, og jeg skulle i klassisk nordmannstil til syden i vinterferien. Jeg hadde vært skadet og hadde fritak fra håndballen og hadde dermed ikke barbert leggene på hundre år (ekkelt, jeg vet). Jeg lander, kommer meg til hotellet og skal ut å legge meg ved bassenget.... Og hvem har milevis med fletteklart hår på beina? Jo det er meg. Og hvem har siesta? Jo, alle de spansk infødte på kanariøyene. Redningen ble bestevenninnen sin barberhøvel ;)

Oda Kristine

28.05.2015 kl.20:41

Hahahahaha du er så fantastisk rå kristin! Gliser fra øre til øre her, og måtte lese det for søster også!

Henriette

28.05.2015 kl.20:43

Jeg og min daværende kjæreste hadde gjort det slutt og hadde ikke snakket med hverandre på en måned eller noe rundt der. Før vi plutselig møttes på byen, etter noen gode glass med noe sprudlende i reiste vi hjem til han. Noe som var en stor begeistring for meg, før jeg plutselig klarte å tenke på at jeg ikke hadde barbert meg. Jeg brydde meg ikke så mye når vi var kjærester om jeg hadde noen stubber. Men nå skulle jeg vise han at de var lurt at vi skulle bli sammen igjen og da måtte jeg vise meg fra min beste side. Men det jeg ikke visste var at vi reiste hjem til foreldrene hans, siden de ikke var hjemme og det var kortere hen dit fra byen. Dermed endte det med at jeg måtte låne barberhøvel av enten min tidligere svigermor eller svigerfar. Gud så flaut!

Helene Alvestad

28.05.2015 kl.20:45

helenealvestad@hotmail.com

For en genial liten sak!:-)

Jeg husker jeg var svært uheldig og måtte spontanlåne barberhøvelen til søster eller mora til eksen min da jeg hadde glemt å barbere meg, uff og huff!!

Emilie

28.05.2015 kl.20:51

Jeg og en vennine var på nach hos noen bekjente, da de plutselig bestemte seg for å gå i stampen.

Ingen av oss hadde barbert oss nedentil, og fikk litt panikk. Vi løp inn på badet for å finne en barberhøvell. Vi fant en som var laget for menn, som var ganske så ekkel, men vi tenkte at det var bedre å barbere seg med den enn å ha hår nedentil...

Så der stod vi på badet og barberte oss begge to, med en vi egentlig ikke kjente sin barberhøvell.

Døds ekkelt, men det var bedre enn å gå i stampen med hår.. Dette er en historie vi ler av i ettertid, men det var ikke så kult der og da!

Marthe

28.05.2015 kl.20:52

Lett at denne nå er øverst på handlelisten!!!

Her jeg bor lager vi en lokal juleavis hvert år hvor noen er modeller for de ulike klesbutikkene vi har. Jeg fikk da spørsmålet om å komme på en av butikkene, få et plagg, for så å dra ned for å ta bilde. Uviten om at jeg hadde glemt å barbere med under armene på et par dager, fikk jeg en kjempefin kjole jeg skulle ha på. Drar ned til shooten og står på badet for å ta en siste look på sminken og ser plutselig hva jeg har glemt.. Får selvfølgelig full panikk, for hvordan kan man slå seg løs skikkelig foran kamera uten å vise dette? Ble rett i letingen for å bare låne den første jeg fant. Kunne nesten blitt gaanske flaut..

Helena

28.05.2015 kl.20:53

Hahahaa, åååå så perfekt. Jeg går faktisk med en liten sånn billig jallahøvel i toalettmappa hele tiden, så denne er jo faktisk bare en bedre versjon :P

Tidenes nødstilfelle-øyeblikket mitt var vel for et par mnd faktisk! En lokal tattissjappe (med ~1 års ventetid...så gode er de) fikk en avbestilling og annonserte med ledig time på fb. Jeg får jo seff blod på tann og HIVER meg over den med en eneste gang! Dro rett fra skolen til sjappa, med to venninner på lasset. Jeg forteller tattovøren hva jeg vil ha, og han begynner å skisse opp. Den skulle på arma, og når jeg går på do og skulle tisse kommer jeg på skogen i armhulene mine.... gjett hvem som raka de i himmelens fart?! hahaaha. Hadde smått såre armhuler men tattoveringa var verre, men verdt det ;)

Siri

28.05.2015 kl.20:55

Aah, kjenner meg så igjen! Glemmer spesielt ikke en gang jeg var hos en vennine og en suuuper hyggelig (deilig) gutt var der sammen med en annen kompis. Var veldig uskyldige greier og vi skulle jo bare se film. Snakket litt med han før filmet snurret, og merket at han var litt ekstra keen. Så vi satt sammen i en treseters og han ble meget hands on. Så tenkte jeg shiiiit, dette liker jeg, plutselig kom jeg på at legger og vajay var meget ustelt. Snek meg under popcorn spisinga da inn på badet ved siden av. Fant til slutt en litt slitt mannehøvel i et av skapene, og fortsto raskt at dette var Faren til venninna mi sin høvel. Men ingenting kunne stoppe en nysingel små kåt jente, så jeg høvla i vei.... Og når filmet var ferdig ente jeg opp hjemme i senga hass! Pjoh! Har aldri vært så takknemlig for en høvel noen gang. Skulle gjerne ønske jeg kunne avslutte med å si at dette ente opp å bli drømme mannen: men den gang ei. Er samboer med søskenbarnet nå da, så ekke så ille det heller. Kniiis!

28.05.2015 kl.20:57

Hahahahah jeg døøør!! For rundt et år siden drev jeg med en gutt, vi var på fest og jeg kom meg selvfølgelig ikke hjem igjen. Eneste utveien var at jeg sov over hos han. Fulle som vi var (han var egentlig) begynte jo han å kle av meg osv osv, jeg tenker jo aldri at han i en sånn tilstand skal klare å ha sex, så jeg tenker ikke noe mer på det før han plutselig virker veldig klar.... Jeg får jo selvfølgelig panikk, jeg hadde overhode ikke forberedt meg så jeg kom meg unna med unskyldningen at jeg måtte på do. Jeg lette så fort og lydløst jeg kunne gjennom alle skuffer og skap på badet deres før jeg endelig fant en. Når jeg var ferdig og kom tilbake på rommet hadde han sovna.... Hell i uhell, HAHA!!

Therese K

28.05.2015 kl.21:03

Hahahah har nok opplevd noe sånn et par ganger ja.. men nå har jeg kjæreste så tror ikke jeg trenger å skaffe meg en sånn! Men praktisk er den nok ja :-)

28.05.2015 kl.21:04

Kjøper du venus snap på vanlige matbutikker?😊😊 gleder meg til bloggerne ikveld!!

Guro

28.05.2015 kl.21:05

Oh my, en sånn må jeg ha!!

Jeg var nylig singel, og bestemte meg for å besøke ei venninne og kjæresten hennes en helg for å få tankene over på noe annet. Vi endte selvfølgelig på fylla, og jeg møtte en fyr jeg i mitt vinpåvirkede sinn bestemte meg for at var den perfekte rebound! Jeg overtalte venninna mi til å ha nach hjemme hos seg, så jeg kunne dra han med meg dit.. Jeg hadde på dette tidspunktet vært singel i ca en mnd, og hadde ikke ofret itimbarbering en tanke på den tiden.. Du kan jo tenke deg hva som skjer på EN MÅNED!! Hjelp, det var krise.. Venninna mi hadde lagt seg da jeg selv ble klar over problemet, og jeg fant ikke høvvelen hennes noe sted.. Jeg måtte derfor låne høvvelen til kjæresten hennes, som jeg ikke hadde rukket å bli så veldig godt kjent med enda! Stakkars mann..

Marthe Bøhmer

28.05.2015 kl.21:08

Det er vell alle de gangene jeg skal på trening og merker at jeg ikke har barbert under armene eller på leggene! Jeg trener for det meste i shorts og singlett og siden jeg går på cheerleading løfter jeg armene endel. Hehe. Da er det veldig flaut om man ikke har barbert seg... Da blir jeg ofte usikker på meg selv og presterer ikke like bra.

Emma Julie

28.05.2015 kl.21:11

Hahah, du er bra! Så faktisk en reklame for denne høvelen her om dagen og synes den er super smart. Om jeg vet det er noe interessant man kan møte på så er jeg egentlig alltid klar uansett fra før av. Dermed har jeg egentlig ingen historier om haste shaving/låning av høvel. Har kun blitt lurt av vennene mine om at de har brukt høvelen min når de har dusjet her. Heldigvis håper jeg at de ikke har gjort det fordi jeg er imot deling av slike ting. Tenker at jeg ikke vil ha andres hår, haha. Skulle uansett likt å ha en slik høvel fordi man vet aldri hva fremtiden bringer, hehe! Gleder meg til å skru på bloggerne :)

Caroline

28.05.2015 kl.21:12

genialt :D bra innlegg ;)

Emilie

28.05.2015 kl.21:20

Hahahhah fantastisk !! herregud som jeg lo :D dette er jo genialt <3

Trude <3

28.05.2015 kl.21:21

Det MÅ være den smarteste oppfinnelsen i en jentes liv. Noe så utrolig smart, jeg vet iallfall hva jeg skal skaffe meg.

Skulle virkelig ønske jeg hadde en skikkelig morsom historie nå. Men for min del har det aldri skjedd noe spontant jeg ikke har vært "forberedt" på. Men det har jo alltid vært kjipe situasjoner hvor det har vært litt for mye hår på leggene til upassende tider, og da hadde det ikke vært noe problem med en sånn liten flott sak i veska.

Hva med deg da Kristin, har du noen morsomme øyeblikk å dele med oss? :D

Benedikte

28.05.2015 kl.21:26

Denne har jeg ventet lenge på !!! har ikke noen mega spennede epiode, men det var en vintersdag jeg skulle bade i svømmelhallen. Dagen gikk som planlagt til jeg la merka til at stubbene min gikk igjennom den tynne bikinitrusa mi. Det var litt flaut. du så bare noen svarte prikke på hele framsiden ... Håper denne baberhøvellen kan redde meg for dette neste vinter jeg skal bade :)

Linn Helen

28.05.2015 kl.21:27

Det var en søt liten sak :)

hedin

28.05.2015 kl.21:28

Blir nesten flau før jeg begynner å skrive. Jeg og en venninne drev å flørtet med en gutt. Begge av oss jentene var jomfru på den tiden. Også fant vi ut at vi skulle møtes da. Og jeg fikk da låne dusjen + høvelen til moren hennes for å shave meg. Og har aldri følt meg så dum og flau som jeg gjorde da. Vi dro da ut for å møte han fyren vi skulle møte. Ikke nok med det, han dukket ikke opp. Så da var egentlig alt det med at jeg lånte barberhøvelen til morra til venninna mi noe jeg egentlig ikke hadde trengt. Men i dag så ler jeg bare av det. hahahaahahah :D

Sol

28.05.2015 kl.21:31

Vet ikke om det hadde hjulpet i mitt tilfelle, men det hadde jo vært kjekt å ha i veska hadde historien hatt et litt annet utfall..!

For en tid tilbake da jeg enda var singel og glad i utelivet, hadde jeg under en kveld på byen ENDELIG kapret drømmemannen som jeg hadde siklet etter på treningssenteret i ukesvis... Vi endte opp på samme nachspiel, og etter hvert ble det klart at han var like ivrig som meg. Han fikk meg nesten inn på badet før jeg kom på at jeg ikke hadde barbert meg på flere uker! I all fortvilelse skrev jeg en melding som skulle til venninna mi: "jeg kan jo ikke ta han med meg hjem, jeg har jo BUSH!!!" - dessverre havnet meldinga til sjefen istedet og jeg måtte bare løpe hjem som årets flaueste jente.. Kom aldri så langt at jeg fikk barbert meg og jeg møtte han aldri igjen, men kan vel trygt si at dette er ett av mine aller flaueste øyeblikk. ;-)

Silje Marie Angell

28.05.2015 kl.21:50

Jeg kom innom bloggen din i kveld bare for å gi deg masse skryt av bestillingen jeg gjorde på Styleconnection for noen dager siden.

Har eksamen i morgen, så dette må bli en kjapp historie, i så fall, uuæææ!!!

Jeg bestilte den hvite sexy shirt for å ha på meg under en nydelig bikini i Kroatia om fire uker. Jeg måtte vise samboeren min den og fortalte hvor utrolig fin den var, jeg forelsket meg ved første øyeblikk! Det var hovedsakelig det jeg ville si, den er råååålekker!!!!

Han synes tydeligvis òg den var sexy, for å si det mildt sagt, og overtalte meg til å ta en catwalk kun iført bikini og skjorta. Jeg svarte ja uten egentlig å tenke meg om før jeg innså at jeg ikke har shavet meg på altfor lenge pga eksamensperioden! Så jeg sa jeg ville vaske meg før jeg tok på den nye bikinien, løp inn i dusjen med bikinien og skjorta oppå toalett-lokket og shavet meg altfor fort enn hva man bør med et halvgammelt barberblad. Shaving gel glemte jeg òg!!! Så nå sitter jeg her, to timer senere med røde nupper rett under trusekanten og jobber iherdig videre med konvergerende rekker...

Det var en fin distrahering fra skolearbeidet, og takk gud for at det var mitt eget bad og min egen høvel! Men jeg burde likevel funnet ny høvel før jeg gikk i dusjen..

Generelt sett er jeg altfor flink til å bruke mammas høvel når jeg er på besøk hjemme og har glemt å shave armhulene mine dersom jeg bruker singlet. Den ligger altfor synlig ved siden av vasken, haha :-) Ha en god dag videre, Kristin

Karoline E.N

28.05.2015 kl.21:50

Hei fine Kristin 💜

hahaha, for et herlig innlegg. En sånn mini høvel har jeg SINSYKT lyst på, kjære vene så praktisk. Sånn skal j helt klart gå til innkjøp av! Jeg har hatt den samme kjæresten i mange år nå og jeg har heller aldri hvert noe one night stand jente. Men jeg drev på med en fyr en gang i tiden, og kom spontant på at j skulle sette meg på toget for og besøke han. Det jeg hadde glemt var og barbere både her og der, og det var vel egentlig uaktuelt og ha noe sex om ting ikke var på stell, da vi ikke var kjærester enda!! Så jeg sa når jeg kom, at jeg måtte ta meg en dusj og desperat lette etter en barberhøvel.. Jeg fant så klart en barberhøvel og skum, og jeg fikk selvfølgelig barbert bort det som skulle barberes. Barberhøvelen tilhørte broren hans, og jeg skammes 😂😂 hahaha! Døør jaja. Gjort er gjort

Ella

28.05.2015 kl.22:00

Men hva med barberskum/gel? Det er ikke kult å barbere tørt for huden, selv om det er i krisesetting. Kunne de ikke hatt gel inni høvelen, da, som kunne blitt fylt på?

StyleConnection

28.05.2015 kl.22:01

Anonym: Jaaaa :) Og på f.eks Vita, H&M, og andre steder som selger Venus :)

Anna G

28.05.2015 kl.22:09

Ååh! For en smart barberhøvell, sånn må jeg virkelig kjøpe meg!

Jeg sitter og ser på debatt, så jeg får se bloggerne på tv2sumo etterpå! Gleder meg til å see

Caroline

28.05.2015 kl.22:11

Beste jeg har lest på lenge! Du er bare herlig du Kristin!

Jo, nå skal du høre. Jeg var sammen med en kompis, og det begynte å gå mot den siste delen av kvelden. Jeg hadde jo glemt alt av barbering og ja, kort sagt, hadde glemt alt av barbering i en god stund(er ganske lat sånn sett). Jeg fikk jo panikk, og sa jeg måtte på do. Jeg satte i gang verdens største leteaksjon etter en barberhøvel, og fant til slutt en ny pakke med barberhøvler. Jeg tvilte litt på om jeg skulle åpne den siden da ville de merke at noen hadde vært i den, men det var moren eller søsteren sine barberhøvler så regnte ikke med at han ville legge merke til det. Jeg satte igang og tror aldri jeg har barbert meg så fort før i mitt liv!!

Jeg la alt tilbake og trakk ned i do slik at det hørtes naturlig ut.

Jeg sprang ut igjen og ja da gikk det sin gang.

Dagen etter kom resten av familien hjem(hadde vært alene hjemme). Moren gikk inn på badet og skulle hente den "uåpnede" pakken med barberhøvler. Vi var oppe på rommet hans, og da ringte hun til han jeg var hos og spurte hvorfor han hadde åpnet pakken. Han skjønte jo at det var jeg som hadde brukt den. Moren var ikke klar over at jeg var der enda, og jeg ble ildrød i ansiktet og ville bare legge meg ned og dø, mens han jeg var hos begynte å le så innmari, og forklarte det til moren. Kanskje ikke det beste førsteinntrykket du kan gi til noen.

En av de litt mer flaue opplevelsene i mitt liv.

Kamilla Haaland

28.05.2015 kl.22:27

Genial! Elsker måte du skriver på forresten!! Haha

Adah

28.05.2015 kl.22:29

Den var ekstremt smart!!

Var på fest engang, min første fest faktisk og da fikk jeg jo øye på han som du sa i innlegget , men jeg var ikke forbredt i det hele tatt! Og visste egt ikke hva jeg skulle gjøre.. Skulle gjerne ønske jeg bare kunne gått ut og shavet meg, men det var ikke mulig, så det hadde vært så praktisk med en sånn liten shaver i veska!

Og en annen historie var på skolen, og hadde selfølgelig ikke shavet under armhulen og det var rett før sommerferien så det var kjempe varmt så jeg hadde på meg singlett også glemte jeg det å flæsha hele armhulen og alle guttene så det, og det var dritflaut :-o

Klem <3

Cecilie

28.05.2015 kl.22:29

For mange år siden var jeg på leir, og den store snakkisen i vår camp var hun som ikke hadde shavet seg under armene, sikkert på flere mnd, hårene var kjempelange. Til og med gutta fikk kredla av det. En morgen i fellesdusjen spurte hun om hun kunne få låne høvelen min. Jeg tenkte jeg tok en for fellesskapet, og sa ja. Det viste seg at hun skulle ta dåsa, ikke armhulene! Trodde jeg skulle daue. Da hun ville levere den tilbake sa jeg hun bare kunne beholde den, for jeg hadde en til. Det hadde jeg ikke, og måtte kjøpe, og barbere meg med, en dårlig engangshøvel resten av leiren. Æsj, noen folk ;-)

Lise

28.05.2015 kl.22:44

Hallaien! Må bare si at den var genial!

Om eg nå skulle vinne så flott, men den blir nok uansett kjøpt! 😊

Møtte en mann en varm sommernatt i Bergen, Juli 2004. Vi kysset og koste oss, litt alkohol var det vel og.. vi tuslet bortover til busskuret for litt alene tid.. Men så! Shit? Barbert? Nei! Heldigvis hadde eg strømpebukse på, så når man vanligvis går litt lengre, skrek eg: NEI! Eg har strømpebukse på! Så dette skjer ikke! 😂

Han skjønte ingentig, eller gjorde han det? Uansett,så har han ikke sagt noe og her sitter vi 11 år etterpå, gift og en liten datter 😊 Hvis eg hadde vært barbert, who knows? Hadde kanskje testet godsakene og aldri sett han igjen? ;)

Elise H

28.05.2015 kl.23:22

Var på fest i vinter engang, og for meg er vinter en årstid hvor håret på leggene får vokse fritt (nesten i alle fall). Da jeg satte meg ned i den godt belyste stua, så jeg at legghårene mine stakk ut av strømpebuksa! Veldig ufresht og usexy! Snap hadde vært perfekt :)

Martine

28.05.2015 kl.23:30

For en liten stund tilbake datet jeg en gutt jeg hadde hatt en crush på siden slutten av barneskolen og seks år seinere gikk drømmen i oppfyllelse!

Vi skulle ha vår fjerde date og alt måtte bare bli perfekt. Jeg hadde planlagt alt til fra start til slutt, fra hva vi skulle spise, hvilken vin vi skulle drikke og til hvilke film vi skulle se, før romantikken tok over styringen.

Så ca. en time før han skulle komme, fant jeg ut at barberingen ikke var gjort på et par dager, og som enhver jente ville reagert fikk jeg TOTAL panikk, og lette febrilsk etter barberhøvelen min som jeg ikke kunne finne noe sted - typisk. Dette var også en søndag, og ingen butikk i nærheten var åpen. Men så kom jeg på noe så idiotisk teit. Min mor jobbet på akuttmottaket og jeg visste de hadde en haug med engangshøvler på lageret der til pasienter, så jeg tok en råsjans og kjørte til sykehuset, gikk litt fort forbi de ansatte mens jeg smilte og hilste, smatt inn på lageret og hentet en engangshøvel. Alt ordnet seg, og jeg ble ferdig 10 min før han ringte på døren! Haha, som sagt måtte alt være perfekt :))))

Anniken

28.05.2015 kl.23:32

Jeg og han jeg liker var på hyttetur sammen, og skulle bade i en ganske kald kulp på fjellet. Idet jeg hadde kledd av meg til bikini oppdager jeg at hverken legger eller bikinilinjen var shavet. Heller ikke under armene. Jeg kjappet meg og hentet en shaver og begynte å shave før han oppdaget noe. Da jeg var ferdig gikk jeg opp av vannet, men oppdaget plutselig blod omtrent overalt hvor jeg hadde shavet meg. Vannet var så kaldt at jeg ikke merket at jeg hadde shavet av all gåsehuden. Med en gang jeg fikk varmen i kroppen igjen så sved det noe helt vilt!! *grøss*

Maria M.

28.05.2015 kl.23:38

STEIKE!! FET!!! GENIAAAAAL!!!!

Åh, du er så råå. Bloggerne i dag var sååå bra og funny. Elsker at du vare tørr å skille deg ut og være different. I og med at du er kjent og toppblogger gjør dette påvirknkngkraften og inspirasjon til mange og gå med deg. Jeg har lært av deg og gi mer Fen, bare være meg selv - ikke bry meg om hva media og andre sier om meg og mener jeg skal mene, vær og gjøre. Jeg gjør som jeg selv vil og lever 100% etter det.

10 av 10 Kristin. Der fikk jeg letta hjerte og sakt det jeg trengte. Du fortjener en hau av pokaler for alt du gjør, er, får til, mener og gjennomfører. Verden trenger flere som deg!!!

Såå fuuny med den gresshoppa i deg. "Har aaaaldri vært såå redd før, Dennis 😂"

Go go go venussnap. Absolutt en jeg må skaffe meg. Er ikke en spontan på det område og er en stolt 18.år gammel jomfru. Hoho, lenge lenge veginertyen. Neida. Joda. Er en tid for alt sier jeg bare!

God natt skjønne!!!! Imorgen har jeg norskeksamen, send noen gode tanker da 👏👏

Marie

28.05.2015 kl.23:59

så utrolig rått!

Jeg satt på vors, og kom på i farta at jeg ikke hadde shavet meg nedentil på et par uker. Jeg hadde akkurat satt inn spiral, og det får man litt mellomblødninger av, så jeg droppet det. Senere på kvelden skulle jeg møte en type jeg var litt hypp på, og som den klisjeen det var, enste vi på samme nach. Så der satt jeg, med typen jeg var hypp på, men jeg hadde ikke shavet. Det løste seg siden jeg fikk låne av en veninne, og kvelden kunne ikke endt bedre, men hva skulle jeg ikke gjort for den lille da? Det hadde vært perfekt.

Aurora

29.05.2015 kl.00:03

For en smart, liten dings! Den må testes! :-D

Www.postenfrue.blogg.no

Miriam

29.05.2015 kl.00:23

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg har hukommelse som en gullfisk.. Det siste året har jeg bodd et stykke unna mamma, og ingen av gangene jeg har vært på besøk, har jeg husket å ta med høvelen hjem. Jeg har også en veldig god kompis her i nærheten, og en liten tid etter jeg dro hjemmefra en kveld, spurte han om jeg ville komme til han. Jeg sier selvfølgelig gledelig ja, skrur opp volumet på musikken i bilen, og kjører rimelig fort resten av veien.. Akkurat i det jeg svinger opp innkjørselen hans, kommer jeg på at jeg nok en gang har glemt den forbanna høvelen, samtidig som jeg ikke husker sist jeg brukte den i det hele tatt. Da jeg går inn, smetter jeg inn på badet før jeg i det hele tatt sier hei, og leter febrilsk rundt i skuffer, skap, hyller og du skjønner greia.... fant til slutt høvelen til broren hans... kom på i ettertid at jeg kanskje heller burde gått inn på det badet han kompisen min bruker, og ikke det fellesbadet til resten av familien...

Kanskje jeg blir litt flinkere til å huske å ta det med, med en så lettvin, fin og søt liten sak som Vensu Snap!

Kine

29.05.2015 kl.00:25

Så genialt, en sånn MÅ jeg ha!

Og jeg skulle hatt en sånn for litt over et år siden.. Jeg var på hyttetur med min nye flamme, og vi skulle i badstuen etter en lang dag i skibakken. Jeg hadde barbert det som var å barbere morgenen før, og tenkte at jeg ikke trengte å ta med barberhøvel bare for en helg. Men så skiftet jeg til bikini og oppdaget til min forferdelse at jeg ikke hadde gjort en særlig god jobb dagen før, og fant ut at jeg burde dra raskt over leggene. Jeg tyvlånte barberhøvelen til typen, og satte i gang i et forrykende tempo. Det gikk som det måtte gå, og blodet sprutet fra flere små rifter bak kneet. Det ville jo ikke stanse, så tilslutt måtte jeg åpne badedøren og tilstå. Heldigvis tok han det veldig pent! Han lo godt, og tørket blod og satte på plaster. Nå er vi samboere, så det gikk jo bra, men det var flaut der og da!

Elin Marie

29.05.2015 kl.01:17

hahahahaha xD å gud så morsomt! og genialt!

morsom historie....eeeeeh, har ikke så mange kan du si. Men det var en gang, da jeg skulle til min nåværende kjæreste gjennom 7 år, at jeg måtte låne en gitt. Jeg var ung og uerfaren, jomfru faktisk! og ja, vel, det å barbere seg der nede var liksom ikke så nøye siden ingen (som jeg hadde planlagt hvertfall) skulle ned dit. Men joda, ting ble interessante, og jeg følte for å kjøre på og få meg litt erfaring kan du si! Og når det da var "min tur" til å oppleve litt, trur du søren ikke jeg hadde en 10-dagers busk!!!!? Jeg brukte den mest utslitte klisjeen i boka og sa jeg måtte på do. Etter en NØYE trim ble det moro på meg og xD Han spurte selvfølgelig om jeg hadde barbert meg rett før jeg dro, i og med at det virket sånn kan du si, og dermed at jeg hadde planlagt litt intim moro. Da måtte jeg bare le og si at jeg hadde lånt hans barbehøvel.

Siden det har han faktisk kjøpt en ekstra damehøvel som passer hans høvelskaft som han alltid har i toalettmappen sin i tilfelle jeg skulle glemme min! Så denne hadde vært ypperlig sånn at han slipper dette lenger xD

Hanne Barlund

29.05.2015 kl.01:23

Åh! Kjenner meg så igjen, det er faktisk noe av det verste jeg vet og jeg føler meg ikke komfortabel i det hele tatt! Det er spesielt et tilfelle jeg husker veldig godt, på en skoletur en gang. Hvor været skiftet fra gråvær til knall sol og stekende varme. Jeg tok av meg genseren og var skikkelig hårete under armene i tillegg til at dottene fra genseren hadde festet seg til hårene og svetten. Så det så rett og slett ut som om jeg hadde virkelig spart opp.

Selv om det var varmt ble genseren tatt på igjen, og jeg gikk rundt varm, svett og irritert.

Ida.I

29.05.2015 kl.01:52

Herregud så genialt!! Dette må jeg skaffe meg.

Haha, har ikke noen kleine one night stands historier, i og med at jeg aldri ville turt å tatt meg så lang tid inn på et bad for å shave om jeg hooka med en første gang, han måtte jo trudd at jeg hadde gjort nummer 2...

Men for en stund tilbake, var jeg hjemme hos en gutt jeg nettop hadde begynt å holdt på med. Jeg hadde ikke barbert meg på en stund, og jeg syntes rett og slett det er flaut å gjøre noe som helst om jeg ikke er nybarberte. Jeg tok en dusj, og så tilfeldigvis at det var mange forskjellige høvler å velge mellom. Jeg så en fancy en, sånn stor greie med gel rundt hele. Brukte den på de plassene som kom til (legger og armer) og tok en annen til ja, der nede... Senere i forholdet når vi en gang dusjet sammen, fortalte han om denne fancy store høvelen (som var ny på den tiden), og det var moren hans sin... Huff jaja, må man så må man..

Donna Timida

29.05.2015 kl.03:42

Fantastisk! Vennene mine kaller meg Mary Poppins fordi jeg har alt mulig rart i vesken min, denne her MÅ jo bare bli det nye tilskuddet i veskesamlingen! Skal absolutt investeres i!

Har ingen vagina-historier, men barbering er ikke like lett å få gjort andre steder heller når du ikke har høvel...

I fjor sommer ringte min kjære meg og sa at han skulle hente meg om en 30 min tid for å dra på Huk. Sommeren var over oss og fy f... så varmt det var! Jeg la på og tenkte "Ja ja, da har jeg god tid til å freshe meg opp litt!" Jeg flettet håret, pakket strandbagen, tok på solkrem, og smatt oppi bikini og shorts, da jeg plutselig så ned på føttene mine.

Yes. Føttene mine.

Takket være mine halvveis ikke-fullt-så-norske gener, har jeg en helt utrolig vekst av sort hår alle steder på kroppen unntatt på hodet. Til og med på føttene.

Med andre ord: Jeg ser ut som en hobbit.

Armer, hender, legger og lår var hårfrie og fine, de hadde jeg nemlig tatt hånd om dagen før. Dessverre hadde jeg glemt å fortsette nedover, og hobbit-føttene mine lyste opp mot meg.

Febrilsk løp jeg inn på badet for å finne fram høvelen, kun for å huske at jeg hadde kastet den siste høvelen kvelden før, da den var utslitt og ubrukelig etter siste barberingsrunde. Det var nå panikken slo inn.

Skamfull begynte jeg å rote i toalettsakene til roomien min, men fant ikke annet enn voks. Av en eller annen grunn er hårveksten min immun mot voksbehandling. Hva skulle jeg gjøre nå?

Fortvilet stirret jeg på mitt eget speilbilde med toalettsakene til roomien min spredd utover vasken. Det var da jeg fikk ideen. Jeg hadde fikset øyebrynene mine dagen før, som med alt annet av hårvekst. Jeg napper dem ikke, for det ville tatt evigheter, så jeg threader.

Jeg løp inn på rommet mitt og hentet bomullstråd!

Jeg skulle threade føttene mine!

Og det å skulle threade hår på et område du aldri har gjort det før... Mine damer og herrer, det gjør VONDT!!

10 minutter senere satt jeg i bilen med min kjære på vei til Huk. Føttene var røde og hovne, så jeg sa de var solbrente...

Bedre med solbrente føtter enn hobbit-føtter :)

Helene

29.05.2015 kl.09:09

Hahaha, jeg har en ganske morsom historie.

Det var lørdag ettermiddag, og jeg skulle ut med jentegjengen den kvelden. Jeg hadde planer om å vokse med nedentil et par dager senere, og hadde derfor ikke barbert meg der på kanskje, ja... 10 dager? Flott og hårete, med andre ord! Også tenkte jeg at, "jaja, jeg får meg jo sikkert ikke no uansett". Hehe.

8 timer senere: jeg er i en taxi på vei hjem til en gutt. Og jeg tenkte "faen faen faen, det første jeg må gjøre når jeg kommer dit er å shave". Det viste seg å være et ganske stort nach i leiligheten hans, så jeg kunne lett snike meg inn på badet. Jeg tok tak i den første og beste høvelen jeg fant, sklæsja på litt skum, tok den ene foten på dolokket og sprika så det holdt, og satt i gang! Dette gikk jo så det suste.. Men, så. Skrekken sjæl. Jeg hører noen tar i døren, og til min store skrekk, gru, ydmykelse, forfjamselse og alt på en gang, hadde jeg GLEMT Å LØSE DØRA!!! Så jadda, i døra sto plutselig roomien til han jeg dro hjem med. Og der står jeg da: skrævende på gulvet, med barberskum på musa og muligens hans høvel i hånda. Fy faen.

Så jadda! Det endte opp med at jeg snek meg ut, og kom meg til hælvette vekk derifra. Også måtte jeg utsette voksetimen min..... Great!

Hahaha, så jeg hadde satt stooor pris på denne geniale lille Venus snap! :) klem

Line

29.05.2015 kl.10:38

Hei Kristin :)

Hva innebærer det at du er ambassadør?

Syntes jeg leste at Ida Wulff også er det for Venus.

Ikke bli sur eller irritert for spørsmålene. Er bare nysgjerrig :)

Ellen

29.05.2015 kl.10:52

Var på fest en gang og hadde ikke hatt tid å barbere leggene. Hva gjorde jeg og venninnene? Vi dro på badet og letet febrilsk etter en barberhøvel. Vi fant til slutt en i skapet, den var ganske sløv og virka godt brukt. Har et par bilder som en venninne tok. Meg på gulvet med kjole på,en fot på skapet og en lånt barberhøvel! Æsj, men stubbene på leggene ble i alle fall borte den natta :D

Maren

29.05.2015 kl.11:10

Haha! Been there, done that!

Så sykt artig at så mange har sånne historier! Min er fra en gang jeg og ei venninne dro på spontanfylla etter en middag ute. Jeg epilerer armer og bein, så de er som regel freshe, men musa var langt fra fresh! Uansett, på byen treffer vi på en guttegjeng, og "plutselig" er jeg på vei til taxikøen med en av gutta. DA husker jeg at ingenting er på stell down under. Jeg unnskylder meg med at jeg bare MÅ ha pepsi max, og ber han vente i køen. Jeg løper innom 7/11, narvesen og deli de luca før jeg endelig får tak i barberblader. Jepp. De hadde nemlig kun blader (hodet til barberhøvelen) å by på. Men jeg tok det jeg fikk, og løp tilbake til fyren. Når vi endelig kom hjem til ham gikk jeg på "do", og startet prosjektet. Har du noen gang prøvd å barbere musa med kun hodet til barberhøvelen? Det er ikke bare easy peasy, for å si det sånn! Men jeg sa meg fornøyd, og natten ble bra den ;)

Jeg skulle lett gitt en del for å ha Venus Snap da! Siden har jeg faktisk alltid hatt med meg en vanlig høvel i veska, dersom (u)hellet skulle være ute :D

StyleConnection

29.05.2015 kl.11:24

Line: Heia Line :) Det innebærer at man har et langsiktig samarbeid med Venus (noe de kan ha med flere), etter ønske fra både Venus og meg selv. Jeg har rett og slett ansvar for fronte nye produkter når jeg selv ønsker det, og sagt meg villig til å ikke bruke noen andre merker, da jeg mener at Venus er det aller beste man får tak i :) Gir dette svaret mening? Hehe. Stor klem

Maren

29.05.2015 kl.11:57

En klassevenninne er forlovet med en fyr som er i militæret. Militærbasen på Kjevik hadde frihelg og hun arrangerte vors(for hennes single venninners del), og forloveden hennes tok å inviterte en gjeng av militærgutta. Det ble god stemning på vorset og enda bedre stemning på byen. Vi endte opp på nasj hos det samme paret som arrangerte vorset, og de lot oss få gjesterommet. Jeg vet ikke hva jeg hadde tenk, når jeg ikke hadde klart å planlegge at det mest sannsynlig ville skje noe. Det endte opp med at jeg og venninnen min stod på badet hennes kl. 06 på morran, mens jeg barberte meg og gutta satt nede og ante fred og ingen fare. Hurra for gode venninner!

Maren Victoria

29.05.2015 kl.11:59

For en genial liten sak!

Dette er vel et problem de aller fleste kjenner seg igjen i, og akkurat som mange andre, har også jeg vært i denne litt småpinlige situasjonen. Jeg hadde nettopp slått opp med kjæresten min over en lengre periode, og var på min aller første fest som nysingel. Der møtte jeg en "gammel" flamme, som jeg hooket opp med. Det føltes helt fantastisk, helt til jeg kom på at jeg ikke hadde gjort gartnerarbeidet både her og der, før jeg entret denne festen. "fuck, fuck, fuuuck" tenkte jeg, mens jeg så på det fårete smilet til min utkårede for kvelden. Jeg unnskyldte meg at jeg måtte en tur på toalettet, og rådvill gikk jeg på skattejakt etter en barberhøvel. Her fant jeg ikke bare én, men tre brukte mannehøvler. Jeg tok den som så renest ut, og begynte å rake i vei. Midt oppi hastverket, hadde jeg glemt å låse døra, og gjett hvem som kom for å se etter meg? Jo, det var min utkårede. Så der stod jeg.... Midt i glaninga, med en annens høvel, planta godt nedi skjørtet mitt. Herregud, det ble ikke noe ligg på meg på den kvelden. Det eneste jeg fikk med meg hjem var rød og nuppete hud... Å, hadde jeg bare hatt Venus snap den kvelden.....

Otilie S

29.05.2015 kl.13:07

For en smart greie! Jeg har dessverre ikke noen artige historier da jeg for det første har lyse hår som ikke plager meg for mye og for det andre er for ung for fyll og fanteri ;) veldig gøy å lese historiene over her da, har ledd høyt et par ganger!

Ann-Karin

29.05.2015 kl.13:41

Haha, da må jeg nesten spole tilbake 12 år, til da jeg var i mine "glansdager" som 13-åring :P Jeg og mamma var på sommerferie i Danmark, og jeg skulle ned med noen venner og bade. Jeg syklet som fy hjem for å skifte til badetøy under klærna, da jeg hørte et skrik om hjelp - fra leggene mine! De hadde nylig blitt tilvendt barberhøvelen, og jeg følte det som en stor krise om disse nå ikke skulle lyse sin glatte glans for vennene mine! Problemet var; jeg hadde jo ikke egen høvel.. Tenk deg hvor flaut det er for ei 13åring å handle høvel, liksom!

Jeg slo av et par ord med mamma mens tankene mine løp løpsk om hvordan jeg skulle løse dette store dilemmaet.. Så kom det, fra min gode mor, som ikke ante hva som gikk gjennom hodet mitt i det øyeblikket : Jo, hun fortalte at stefaren min var på vei til Danmark han og, og at på til bare nå var ca 20 minutter unna sommerhuset!

Så, lille frøken 13åring med stubbete legger og venner som ventet på stranden, jo hu venta like gjerne på at stefaren skulle komme på plass og få pakket ut, så hu videre kunne snike seg oppi toalettveska hans og ta en runde med høvelen!! HAHAHAH!

At det går an? Nå sitter jeg oppriktig og ler mens jeg skriver dette!!

Catharina

29.05.2015 kl.14:27

👌❤️

Silje

29.05.2015 kl.14:33

Haha, jeg ler meg ihjel av kommentarene før meg her!

Min historie har heldigvis ikke noe med musa å gjøre, men flau ble jeg!! :-)

Skulle legge opp en kjole hos en skredder, og da jeg står i prøverommet og tar den på, kommer jeg på at jeg har glemt å barbere ALT. Legger, mus, armhuler, you name it. Heldigvis var dette en lang kjole, så det var kun armhulene som ville synes. Problemet var bare at denne kjolen var i minste laget over puppene, og jeg trengte da altså hjelp til å få den på. Da ble valget å prøve å holde pupper på plass mens hun hjalp meg, mens hårene var på vill flukt.

Haha, veldig ukomfortabel situasjon hvor jeg sårt hadde trengt nødhjelp!

Tonje

29.05.2015 kl.14:58

Har faktisk ikke vært en spesiell gang det har skjedd

Noe flaut angående dette. Men det har skjedd

Tilfeller der jeg skulle til å spille volleyball, men har

Måttet komme på en unnskyldning til å vente litt

Da jeg har kommet på at jeg har helt glemt å barbere

Meg under armene.. Men har utrolig lyst på denne her, passer

Supert i veska! Ha en fin dag videre Kristin :-)

Amalie

29.05.2015 kl.15:16

Hadde gått sikkert en uke å barbere meg under armene, gikk såklart i en stor og god hettejakke, men så utpå dagen ble det rimelig varmt og vi skulle ut på piknik med klassen. Måtte ta av meg genseren og sitte med armene så tett inntil kroppen som mulig ettersom det var laange svarte hår under armene mine! Da hadde det ikke gjort noe med en slik liten høvel!

mari

29.05.2015 kl.15:37

Når jeg og eksen min møttes første gang på fest, endte det med at jeg og han dro hjem til han. Var på denne tiden jomfru, og visste lite om hva gutter foretrakk når det gjelder intimbarbering. Vi endte opp i senga, og jeg hadde selvfølgelig ikke barbert. Skulle helst sunket i jorda etter vi ble sammen (og intimbarbering - kunnskapnivået var steget) og han fortalte meg at han helst skulle sett at jeg var mer barbert første kvelden vi møttes... Var fra før klar over at jeg skulle hatt barberhøvvel, men ble enda mer klar over det i ettertid..

29.05.2015 kl.16:39

Jeg bodde i kollektiv med en skikkelig ekkel drittsekk, så for å straffe han shavet jeg meg i rumpa med barberhøvelen hans :)

IdaSurrehue

29.05.2015 kl.17:33

Genialt!

Jeg skulle på date med en dude jeg hadde møtt på sukker.no(!!) av alle ting... Jeg hadde pratet med han i flere uker og praten begynte å bli litt kinky på slutten... Evig singel som jeg var, valgte jeg å si ja til å komme hjem til han på en date! (les: puledate) .. Han hadde bestilt tapas og god vin så jeg måtte være der kl 20.00.. Typisk ble jeg ikke ferdig på jobb før kl 19.. sendte han melding om at jeg ble forsinket.. (måtte jo hjem å dusje, sminke og barbere meg.).. Jeg kjører hjem i en helsikkesfart... Hopper i dusjen og begynner å vaske håret, barberer leggene, og når halve musa var barbert blir vannet iskaldt! Hun jeg bodde med hadde hatt besøk av en venninne og begge hadde selvsagt dusjet og brukt opp varmtvannet! Jeg hopper ut av dusjen.. kler på meg og sminker meg.. og tenker at den andre halvparten av musa fikk vente til jeg kom dit.. (tiden begynte å bli knapp, han ringe og sendte melding om at maten var kommet, og at jeg måtte kjappe meg.)... I bilen på vei bort var jeg dritstresset.. Pga den halvbarberte musa og fordi jeg skulle møte han for første gang.. Jeg kommer meg frem og møter en hyggelig fyr som tar meg i mot med åpne armer.. vi spiser tapas og drikker vin, og det tok ikke lange tiden før vinen gikk rett i toppen på meg.. Før "leggetid" går jeg på badet for å fikse det "lille" problemet mitt.. Jeg leiter febrilsk i vesken min etter høvvelen, men den har jeg så klart glemt igjen i dusjen hjemme! Snur badet hans opp ned for å leite etter en høvel. alt jeg fant var en barbermaskin UTEN strøm og en så sliten høvvel at en hekksaks hadde vært bedre. Gud hvor deilig d hadde vært med en Venus snap i vesken akkuratt da! :) Etter jeg hadde raspet opp den andre halvdelen av musa mi, kom han ned å banket på, for jeg hadde vært der så lenge (kjempeflaut! han trodde sikkert at jeg satt å bajsa!) noe jeg ikke gjorde;) .. Jeg møtte han aldri igjen, og godt var det... han hadde kanskje trengt en venus snap han også... If u know that I mean ;) hahahaha

IdaSurrehue

29.05.2015 kl.17:35

Håper dette var anonymt! hahahah ;)

29.05.2015 kl.20:39

Gud, så mange ekle folk det er.

marianne

29.05.2015 kl.20:49

Haha, tusen takk, nå ble jeg mint på en morsom historie som skjedde for noen år siden! Jeg og ei venninne var på festival, og jeg tenkte at jeg skulle vel klare meg noen dager uten barbering, det er vel ikke noen andre enn meg som tenker over de små svarte hårene uansett? Jeg tok med meg kun det nødvendige, og barberhøvel var ikke i den kategorien. Da godværet endelig kom dro jeg på meg shorts uten å tenke videre på det. Senere den dagen satt venninna mi og jeg og pratet med en gutt som la merke til de 4-dagers lange hårene mine og sa: WOW, du har jo ikke barbert leggene dine på flere måneder!

Det var jo ikke så lange hår såklart, så vi lo godt og tøyset mye med det (ja, jeg har nok av selvironi), og gjør det enda den dag i dag :) Men da ble jeg plutselig bevisst på at det er faktisk ikke bare meg som legger merke til at jeg har hårete legger, og angret en smule på at jeg lot barberhøvelen bli hjemme...

Ingrid

29.05.2015 kl.22:34

Ble med en jeg holdte på med hjem, og hadde helt glemt å barbere leggene. I situasjonens nød lette jeg febrilsk gjennom badet uten å finne noe som helst. Ble ganske flau da "svigermor" lurte på hvem jeg var og hva jeg gjorde med kjøkkensaksa hennes... Klipper legghår...? Jeg dro på flekken, og så hverken henne eller gutten igjen.

Selma

30.05.2015 kl.08:57

Kjempe bra❤️❤️❤️❤️❤️

Sarah

30.05.2015 kl.08:59

Hei Kristin!

Så utrolig søt og smart den høvvelen var! Jeg elsker å reise, enten bare hjem for å besøke familien for et hyggelig lite avbrekk i studiene, eller til utlandet for å oppleve nye kulturer. Og da hadde denne høvvelen vært PERFEKT å smette ned i toalettmappen! Frem til nå nylig har jeg vært i et par lange forhold, så behovet for å spontan-barbere meg har (heldigvis) ikke vært der - men hvem vet hva fremtiden bringer... ;-)

Håper du får en fin helg! Jeg digger bloggen din, og hvordan du alltid er så ærlig og ikke sparer på noe. Klem!

Grø

31.05.2015 kl.10:18

Jeg hadde nettopp begynt å små date drømmegutten!!. Jeg var jo singel og var ikke så nøye med hvordan det sto til downtown. Jeg er ikke en one night stand jente, så jeg ante fred og ingen fare. Jeg skulle kun på date til han. En vennine var hos meg og tiden begynte å fly fra meg. Han foresto at jeg heller kunne sove hos han. I det jeg og venninen min skulle ut døren kom jeg på at jeg måtte barbere bort både towntown og legger+lår.Jeg slang fra meg vesker og dall. Og hev på med barberingen. Jeg visste jo ikke om det kom til å bli noe action men, overnatting er overnatting. Dessuten var karen rå kjekk og hadde super deilig kropp. vennina mi lo seg i hjel for innsatsen min! Kvelden endte med kosing hele 8 ganger på få timer. Den dag i dag er han samboeren min!

Silje

31.05.2015 kl.11:19

Jeg har et par bidrag å komme med her, ja (dessverre)...

Det var nyttårsballet i fjor, jeg hadde en lårkort, veldig fin, svart kjole, den var on fleek og ikke noe problem. Problemet var mine ubarberte legger. Rett før vi skulle inn, jeg var i tillegg kveldens programleder, påpekte en venninne det, jeg freaka helt ut, men fant HELDIGVIS noen med høvel.

Jeg hadde en danseforestilling i vinter, og gledet meg skikkelig. Kostymene våre var hvite singlets og røde skjørt med hvite polkadoter på. Jeg hadde "det lille ekstra", som vil si ubarberte armhuler og legger. Da var gode råd dyre, men en av de andre danserne hadde en barberhøvel! Så jeg stod der, i omkledningsrommet, og barberte meg 30 sekunder før vi skulle på scenen. Det kunne fjort blitt en mindre hyggelig opplevelse§

Kristina

31.05.2015 kl.15:53

Hm, merkelig at du må barbere vaginaen. For de første av oss holder det med kjønnsleppene, også kjent som venusberget...!!

31.05.2015 kl.22:17

Dette er jo bare genialt!!

Jeg glemmer aldri sommeren 2012, hvor jeg en en uke befant meg på Ayia napa med familien. Vi var der en uke, og selvfølgelig måtte det være mensen-uka.. Jeg var 14 år, og brukte enda ikke tampong, noe som gjorde denne ferien enda værre. Men det var ikke det verste. Jeg hadde heller ikke satt igang bruken av barberhøvelen nedentil, kun litt klipping med saks innimellom... Og det har seg sånn at når man går med bikinitruse og ikke-shava nedentil..... Nei, ikke tenk på hvordan det så ut; jeg er flau enda. Tuster som stakk ut litt her og litt der.. Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på!

Men som en liten reddende engel, fant jeg stemoren min sin barberhøvel i toalettmappen hennes, altså de høvlene som du får 10stk i en pakke for 20kr.. IKKE det beste alternativet, MEN det funka, sånn halvveis.

Ferien ble ikke sååå ille likevell, men jeg skulle så gjerne ha hatt min egen barberhøvvel til stede akkurat da.

Hahaha

Ragnhild

31.05.2015 kl.23:41

Om folk ikke tåler litt hårvekst, så får det bare være. Tar av meg genseren uansett, og er ganske sikker på at jeg ikke var nybarbert nedentil da jeg ble med kjæresten på "lugar'n" første gangen. Gikk fint likevel. :-) Det flaueste er bikini og hår som stikker fram!!! DA trenger man høvel. ;-)

suuuuuz

31.05.2015 kl.23:54

Jeg var med noen venner. Det var første dagen med sommerferie og vi var alle rimelig stooked på late, morsomme dager.

Vi dro til en strand i nærheten, koste oss med musikk og en iskald øl. Tror vi alle følte at vi var med i en film. Du kan tenke deg friheten, der du sitter på en stein i ingenmannsland med gode venner.

Etter et par øl begynte guttene å briefe med at de skulle ut i vannet. Jeg har alltid hatt en greie for denne gutten, og tror jeg bokstaveligtalt siklet når han tok av seg på overkroppen.

Jeg og venninnene mine var forberedt på at dette kunne skje, så vi hadde kjørt på med strengt kosthold og trening flere måneder i forveien. Nå var vi klar til å vise fram kroppen og stråle.

Alt lå til rette for en morsom seanse i vannet. Vi skulle nemlig være så dristig å bare bade i undertøyet. Jeg tenkte Yes, fordi jeg hadde på meg lykke-undertøy. Jeg tok av meg shortsen, men den super sexye røde blondetrusen var ikke lenger likee sexy. Mellom blondene stakk de verste stubbene ut. Jeg skjønte ingenting, hvorfor i helsikke hadde jeg ikke barbert meg? Det var helt jævlig. jeg følte de lyste opp som små soler. Så jeg måtte pent si nei til badingen. Det verste er at den dag idag glemmer jeg stadig å barbere meg før viktige eventer - for et gjøkhue!

Andrea

31.05.2015 kl.23:56

Allrighty. Tid for kleint.no!!

Jeg husker jeg nettopp hadde fått min første kjæreste. Jeg var 16 år og jomfru. Vi lå i senga som om ingen ting skulle skje før vi rett etterpå var "all over" hverandre.. Plutselig kom jeg på at jeg ikke var klar... Fordi jeg ikke hadde barbert meg. Jeg sa til kjæresten min at jeg måtte springe ut på toalettet for at jeg skulle holde ut det som var i vente. Jeg var kjent på badet hans, så jeg snek meg inn i dusjen og sang for full hals mens jeg barberte meg, med det jeg tror var hans egen høvel - det håper jeg i allefall. Jeg fikk panikk og det gikk fort i svingene.. Plutselig ser jeg blod nedover baksiden av låret mitt, og høvelen rykker når jeg fjerner den. I høvelen er det en "lang" rifle med hud.. Og jeg kjenner at det er sårt, rett bak "mellom" stumpeballene... Jeg klarte ikke å se det utsatte området.. Tok litt papir og holdt lenge på det jeg antok var riktig plass.. Ingen ende ville det ta, blodet rant og rant og rant... Til slutt banket kjæresten på døra og spurte om jeg hadde sovnet der inne.. "Ehh neida" svarer jeg, før jeg må lukke opp døra med henda mellom beina på vei "inn" i rumpa, som han sa.. Til slutt måtte jeg bøye meg framover i doggy-style, og rekke han dorullen slik at han kunne stoppe "blødningen"... Der og da var det kleint, men i ettertid har vi ledd godt av hendelsen. Så galt kan det gå første gangen.. Som ikke ble noe av den kvelden. Det endte opp med at han måtte fjerne klisteret fra plasteret før vi la oss, og skylle godt der bak...

31.05.2015 kl.23:56

Glemmer dette aldri, var singel og ute på byen. Hadde siklet i flere uker etter en gutt som hadde lagt meg til på snapchat og pratet litt der med han. Han var alle jenters drøm og godt kjent i byen. Jeg dro med han hjem, og flinke meg hadde bestemt på forhånd at jeg ikke skulle verken barbere leggene eller ndentil før jeg dro ut, slik at jeg ikke var så spontan av meg og ble med noen hjem. Denne kvelden skulle jeg klare å holde meg i skinnet. Meen siden det var denne kjekkasen som inviterte meg hjem klarte jeg selvfølgelig ikke å takke nei. Da vi kom hjem til han ba jeg om å få låne badet, jeg lette febrilsk etter en barberhøvel, noe det ikke fantes. det eneste jeg fant var en liten neglesaks. Fulle meg fant ut at saksen var en god ide å shave leggene med! Jeg begynte å kutte med den ene siden av saksa, og skjærte opp hele leggen. Det kom masse blod på gulvet, det var ikke håndduk der eller dopapir forsåvidt til å tørke det opp med. Det eneste jeg hadde var den svarte toppen min som jeg rev av meg og begynte å tørke med. Nå var den full av blod og jeg hadde ingenting å ha på meg når jeg kom tilbake på soverommet, og jeg hadde bestemt meg for at ikveld skulle jeg ikke til sengs med ham da det ikke var velstelt der nede (alt må være perfekt første gangen). Så da kom jeg ut til ham i bare undertøyet, og han fikk selvfølgelig forventninger til hva som skulle skje. Jeg kom selvfølgelig med den standar unnskyldningen at jeg hadde fått mensen. Han godtok det og vi la oss for å sove. Kan det bli værre nå? åjoda. Da jeg våknet neste morgen å skulle dra, ser jeg at sengen er full av blod. Selvfølgelig fra leggene, men den stakkars gutten ville jo tro at det var mensen når han våknet. Han tok aldri kontakt igjen for å si det sånn!

01.06.2015 kl.18:44

Jeg var i bursdagen til en vennine av min storesøster. Shave meg gjør jeg alltid før jeg skal noe sted, men problemet er at jeg barberte meg litt på egenhånd når jeg var mindre. så har har fått større hår areale enn det som er meningen. så har en tendens til å ikke ta alt, og i det jeg så meg i speilet. sånn halvfull så jeg noen lange hår stakk ut armen, og i full panikk "lånte" jeg høvelen i dusjen.
Genial nyhet de har kommet med, må teste :p

Michelle

02.06.2015 kl.20:51

Hahaha Kristin dette var rått å lese. Denne Venus snap må virkelig være den smarteste løsningen på et uvitent problem. Jeg hadde hatt utrolig fordel med denne, med tanke på hvor surrete og glemsk jeg er.

Jeg er en person som hater å være litt stubbete spesielt nedentil eller under armene. Det var en gang når kjærsten min og jeg hadde vært på skolen. Så rett før vi skulle kjøre hjem spurte han om jeg ville bli med han hjem. Jeg sa selvfølgelig ja, men jeg måtte dra hjemom for å gjøre noe, "FJOH" at han ikke spurte hvorfor. Jeg var nemlig ikke bare litt stubbete der nede. Etter noen dager med litt for sløv når det kom til barbering, vokser det godt ut. Mens han satt på mopeden og tutet utålmodig. Hoppet jeg inn i dusjen på de 5 min jeg fikk. Barberte meg så fort jeg kunne, med en mye brukt høvel, og løp ned i all hast. For så å kjøre videre. Haha jeg er litt nøye og sta. Så en "snap" i lomma hadde vært helt supert i alle slags nødsituasjoner!:'-D glad vi er kjærester, trenger ikke være så nøye egt. da. Heldig at jeg enda ikke har opplevd noen KRISE situasjoner :)

Maren

03.06.2015 kl.11:03

hehe, når jeg ble sammen med kjæresten skjedde dette, vi hadde vært venner en stund, begge ville noe mer og begge viste det. Jeg var jomfru og var veldig opptatt av at første gang skulle er bra (som alle andre). Vi var hos han en sommerdag, hadde flørtet hele dagen, jeg var trygg på han og likte han så godt, så vi fant ut at nå var tiden inne for å ta det til det neste steget, i det vi var mitt i råklininga fant jeg ut at "å faen, jeg har ikke shava" så jeg løp febrilsk opp på bade til foreldrene, skrudde på begge vaskene så ingen skulle høre meg. Kledde av meg og satt i gang, etter en sjapp omgang på både legger og andre steder løp jeg ned igjen. Men på veien glemte jeg å legge høvelen på plass og dagen etter sies det rundt frokostbordet "hvem hag brukt barberhøvlen min i går?" Jeg blir sprut rød i ansiktet og alle skjønnte nok antagelig vis at det var meg.

Julie

03.06.2015 kl.13:26

HAHAHA... åå gud! Som alle andre ukedager skulle jeg på skolen og hadde tatt på vanlig tøy. Nærmere sagt skjorte og bukse. Det viste seg at det pluselig ble super fint vær, og alle i klassen bestemte seg at vi skulle til "hovedgården" etter skolen. Vi grillet og skulle sole oss på gresset som vi ALLTID gjør. I min fortvilelse tenkte jeg bare "shit pomfritt, har ikke shavet meg under armene". Siden det var ute, og langt ifra hjemmet til noen av oss, hadde jeg ikke tilgang til å hente en barberhøvel. Så mens alle solte seg, satt jeg i skjortet å svettet IHJEL(!!!) for å ikke vise mine ubarberte armhuler.. Det værste av alt var da en bekjent spurte om jeg frøys og jeg bare "ja", for jeg ville jo ikke si min virkelige unnskyldning. Så sa han "åja derfor du har store svetteringer under arma!"

Aldri vært så flaut i hele mitt LIV

Så ville gjerne vunnet denne herligheten!

06.06.2015 kl.19:58

hahah æææsj

12.06.2015 kl.11:46

Kom over dette innlegget gjennom et tidligere innlegg av deg, og følte for å skrive noe.

Er jeg virkelig den ENESTE som ikke barberer meg på legger og i underlivet? Jeg barberer armhulene, men ikke noe annet. Rett og slett fordi jeg bruker bukser og aldri viser meg med bare legger offentlig. Har aldri barbert underlivet heller, aldri prøvd en gang. Vurderte det, men turte ikke da jeg ikke visste hvordan i huleste det skulle gå for seg. Ikke har jeg orket og brukt tiden på det heller. Sparer mye penger ved å la være ;)

Jeg var alltid litt skeptisk til de spontane one night standene jeg har hatt oppgjennom årene, for man vet jo aldri hva andreparten faktisk forventer. Heldigvis har ingen vist tegn til å ha brydd seg i det hele tatt. Sikkert fordi sex er sex i sånne situasjoner.

Nå er jeg i et fast forhold, og typen kunne ikke brydd seg en gang. Det virker som det ikke er mulig å ha sex med noen som har kjønnshår, men det er det faktisk. Jeg har vel aldri vært den personen som har skjønt meg på intimbarbering. Hvorfor ble det så in? Hva er det som er så fint med å se ut som ei lita jente som ikke er kommet i puberteten? Føler bare meg veldig utenfor, både når jeg leser om intimbarbering overalt på nett som om det nesten er obligatorisk, og når venner snakker om det.

Er det virkelig bare meg?

Hilsen ei som skulle skrevet navn, men har et for unikt navn til å ikke bli gjenkjent.

Skriv en ny kommentar

hits