NEI, DET HANDLER IKKE OM Å VÆRE HELDIG!

Hallaisen mine fine ♥

Jeg ble i går oppfordret til å komme med et litt dypere innlegg, da det begynner å bli en stund siden jeg delte noen sterke meninger her på bloggen. Jeg elsker jo å by på meg sjæl, som dere vet, og åpne meg opp for dere, men det er jo ikke alltid man har noe på hjertet. Denne kommentaren fikk meg likevel til å tenke litt, og inspirere meg til å komme med en tekst med et litt dypere og mer personlig innhold, enn dagens outfit og neglelakker fra OPI, haha! 

Dette er faktisk noe jeg lenge har tenkt å skrive til dere. 

Jeg får ofte høre at jeg er heldig. "Åh, du er så heldig som får reise så mye", "du er så heldig som har en blogg", "du er så heldig som har egen kleskolleksjon", "du er så heldig som har samboer", "du er så heldig som har kjøpt leilighet"..

NEI! Jeg er ikke heldig.. Jeg har bare jobbet forbanna hardt for å komme dit jeg er nå.

Nå er det nok noen av dere som tenker følgende; "hah, yeah right, hun bare ble med på et TV-program, og vips så hadde hun en blogg, og et eget klesmerke".. Feil! Min reality-deltagelse var på mange måter springbrettet, men gud som jeg har kjempet for å holde bloggen interessant og inspirerende - såpass inspirerende at jeg kan leve av den. Jeg har levd flere måneder uten inntekt, flere måneder med stress og panikk over å ikke ha råd til husleie, men så jobbet jeg på som pokker, la inn et ekstra gir, og gjorde alt som stod i min makt for å få endene til å møtes.

Jeg drømte og jobbet om hverandre. Jeg drømte større, jeg satset, jeg lånte penger, og tråkket gasspedalen i bånn. Jeg gav alt for å lansere StyleConnection - mitt elskede klesmerke - en drøm som har kostet blod, svette, tårer, høy puls, stress, og nesten 2,5 millioner kroner. Jeg har jobbet så sjukt hardt, dere aner ikke!

Man er heldig om man vinner i Lotto. Man er heldig om man har en sånn sinnsyk forbrenning, som gjør at kroppen aldri endrer seg på tross av hva man putter i kjeften. Man er heldig om man får "designe" en egen kolleksjon for en klesgigant, som man ikke trenger å ta noe som helst økonomisk ansvar for. Man er heldig om man er født inn i en styrtrik familie som alltid gir deg endeløse mengder med penger. Man er heldig om man aldri blir alvorlig syk, eller om man faktisk klarer å får barn om man ønsker det - for det er absolutt ingen selvfølge. Man er heldig om man bor i vidunderlige Norge, som regnes som et av verdens aller beste land.

Man er heldig om man får livet servert på et sølvfat, selvom man på den andre siden ikke er et snev av heldig - som aldri får møte livets mange utfordringer, som bidrar til å berike livet. Man er heldig om man får blomster helt uventet, om man blir møtt med et smil på butikken, om man har gode venner samt et tett bånd til familien, og om solen skinner i ferien..

Men man er søren meg ikke heldig om man oppnår noe godt her i livet, ved hjelp av hardt arbeid, en målsetting, ambisjoner og pågangsmot!

Man er ikke heldig om man vinner Idol, f.eks, for veien dit krever nok ekstremt mye. Man er ikke heldig om man har den mest leste bloggen i Norge, for det er pokker ikke enkelt å komme gjennom det mikroskopiske nåløyet. Det krever enormt mye, en vanvittig disiplin, og en evig kamp mot statistikken. Man er ikke heldig om man har stukket av med sjefsjobben i et attraktivt firma, for veien dit har vært lang, og man får ikke en sjefsrolle med mindre man har jobbet hardt for den. Man er heller ikke heldig om man får A på eksamen, for den har man nok jobbet sjukt hardt for, og man er heller ikke heldig om man har en flott kropp, som et resultat av hard trening. 

Jeg hater ordet; heldig! Jeg synes det på mange måter er et negativt ladet ord, som altfor ofte blir brukt i feil anledning. 

Noen ganger ser jeg at dem som ofte sier; "du er så heldig", er dem som i mange tilfeller kunne ønske de hadde så mye mer. Dem som ikke er 100% tilfreds med livssituasjonen de befinner seg i. Dessverre hender det, at det er disse menneskene som ikke gidder å løfte en finger, for å oppnå det de ønsker aller mest. Som bare venter på at gode ting skal skje helt ut av det blå, og som aldri gjør en shit for å leve ut sine drømmer. Man er selv ansvarlig for egen lykke. Du er din egen lykkes smed. Hvis du ikke er fornøyd med livet ditt, er du den eneste som kan gjøre noe med det. Ansvaret ligger helt og holdent i dine egne hender, og hvis du ønsker å oppnå noe, må du gjøre noe med det, fremfor å sitte passivt tilbake.

Dette gjelder i hverdagslivet, arbeidslivet og også i kjærligheten.. Du må bare være villig til å hoppe i det, til å ta noen sjanser, risikoer, gjør noe du ikke liker, og samtidig utfordre deg selv, presse dine grenser, og leve litt kanten. 

Hopp inn i drømmene dine, slipp dine begrensninger, og nyt livet, kjærlighet, sjansene, risikoen og usikkerheten. Livet kommer ikke i reprise, livet er her og nå, og det er opp til deg å leve det livet du drømmer om. Har du et ønske om å flytte til det store utland? Flytt! Har du et ønske om å få en flat mage? Tren og spis sunt. Har du et ønske om å jobbe innenfor et bestemt yrke? Gjør det som skal til for å komme dit. Dette høres nesten litt brutalt ut, men det er dette som veldig kort fortalt er fasiten. Hopp i det! Punktum. End of story!

SMASK

90 kommentarer

Thea

26.05.2015 kl.12:54

AMEN!

Silje Marie Angell

26.05.2015 kl.12:54

WOW.

Først og fremst må jeg si beklager for at jeg har vært dårlig til å kommentere i det siste. Jeg leser bloggen din flere ganger daglig og du inspirerer meg og garantert mange andre lesere mer enn du tror.

Jeg er selv kjempelei av å høre at noen er heldige, men jeg tar meg selv altfor ofte i å si det. I min hverdag opptrer det ofte i studie- og treningssammenheng. "Så heldig du er som er smart". Den har jeg hørt ofte bare fordi jeg studerer petrouleumsteknologi, og jeg kan love at "smart" er det siste jeg føler meg når jeg sitter med alle umulige likninger. Jeg føler meg rett og slett dum! Men man må bare holde seg skjerpet og repetere, repetere og repetere.

Fysisk form blir også beskrevet som "heldig". Jeg må innrømme at jeg ikke synes kjæresten min er "heldig" som har muskler, når jeg vet han trener nesten hver dag og har gjort det i mange år..

Det er godt å se at du tar hånd om begrepet som altfor ofte blir brukt feil..

Over til litt andre ting: Du er en kruttønne av energi, Kristin. Du stråler opp og gjør hverdagen min mye bedre! Lekre farger og motiverende tekster gjør at jeg har tatt hånd om mye kjedelig i livet mitt. Ikke minst i klesveien; jeg er altfor flink til å gå i svart jeans og grå t-skjorte. Men vet du hva? For en måned siden tok jeg tatovering! Det er en rev på leggen, og den er fargerik og rålekker. I tillegg er jeg kjempeglad i accessories og det er perfekt å style et antrekk med for å få ekstra farger. Elsker smykkene på nettsiden din, jeg har handlet masse derifra!

Lover jeg skal bli flinkere til å kommentere igjen, haha. Jeg får nesten dårlig samvittighet, fordi du fortjener å motta så mange gode ord når du er så flink til å gi.

Ha en god uke videre, Kristin! Blir spent å se hva du har i samarbeid med TV2 òg.

Smask

26.05.2015 kl.12:58

<333333333333

Malin

26.05.2015 kl.13:12

Utrolig bra skrevet! Du er så flink:)

Otilie S

26.05.2015 kl.13:16

AMEN. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har misunnet det du har oppnådd, men aldri i livet at jeg kaller deg heldig for det!! Du er en av de råeste damene jeg vet om, du jobber steinhardt og er ufattelig dyktig i det du gjør. Jeg er så enig i hvert eneste ord i dette innlegget, man er ikke heldig om man oppnår noe bra ved hjelp av hardt arbeid. Stooor klem, du ruler!! <3

Tine

26.05.2015 kl.13:16

Kristin! Du er en så inspirasjonskilde, alt du sier er så sant!

Det er så veldig mange som ikke skjønner at vise mennesker må jobbe hard for å nå de målene og de drømmene de har, selv om det kanskje ikke synes at man jobber hardt! Jeg kjenner meg så igjen!

Takk for at du er en så fargerik, morsom og ikke minst inspirerende dame!:-)

Jeg er ikke så opptatt av blogging, men din blogg MÅ leses hverdag!

krist.in

26.05.2015 kl.13:23

Så bra skrevet! Amen sister!

Man må jobbe hardt for det man vil, noen lykkes, og noen gjør det ikke.

Sofie

26.05.2015 kl.13:28

Hei! Jeg er egentlig ikke noen blogg-leser, men det hender jeg får øye på ting du skriver gjennom nettavisene. Syns du er et friskt pust fordi du virker veldig jordnær, og du har så mange fornuftige tanker om ting. Liker også at du skriver rett ut hva du mener, men på en reflektert måte. Leser ikke bloggen din så ofte, men jeg blir aldri skuffet når jeg først havner her :)

Karoline

26.05.2015 kl.13:39

Kunne ikke blitt mer enig! Er så vant til å høre at "jammen du er jo så flink" og "du er heldig som har et talent". Ja, noen er heldigere enn andre i det genetiske lotteriet, men så er det utrolig hva hardt arbeid kan gjøre. Det verste man kan høre når man har jobbet rævva av seg er hvor heldig man er! Godt å høre at vi er flere som tenker likt! U go girl, du fortjener all skryt du kan få<3

Rebecca Fjeld

26.05.2015 kl.13:39

Fantastisk godt skrevet, du får virkelig fram det du mener. Og det du mener er virkelig riktig.. HArdt arbeid kan ikke kvalifiseres som flaks, eller heldighet. Du er en stor inspirasjonskilde, som viser at drømmer faktisk kan bli virkelighet, bare man står på og jobber hardt nok for dem! Nettbutikken din er et håndfast bevis på at det er mulig, og nei, du er ikke heldig, du er dyktig!

U rock, Kristin! :D

Sara

26.05.2015 kl.13:42

Hei Kristin.

Jeg pleier vanligvis å være helt enig med deg, men nå når jeg leste innlegget var det noe som skurret. Må først bare si at jeg mener ikke å rakke ned på deg, jeg mener du er en av de få bloggerne som faktisk legger sjelen din i det du gjør og virkelig viser lidenskap. Når det er sagt så mener jeg faktisk også at du er heldig. Jeg fikk følelsen av at du mente at så lenge man jobber så hardt som deg, da vil man naturligvis tjene nok til å kunne reise så mye som du gjør. Men er det egentlig sånn verden fungerer? Jobber man "mindre" hardt om man har en dårligere betalt jobb? Hva med de bloggerne som jobber minst like hardt som toppbloggerne, men som aldri engang får muligheten til å lukte på topplista og til å tjene på det de driver med. Jobber de mindre hardt enn deg? Helt ærlig Kristin, jeg synes du er heldig. Ikke fordi jeg ikke synes du har jobbet hardt for det, men rett og slett fordi paradise hjalp deg på veien. Dette innlegget fikk meg også til å tenke på at vi lever i en norsk boble. Hva med de i Asia som må jobbe 15 timer hver dag bare for å tjene akkurat nok til å overleve. Alle vi i Norge er heldige uansett hvilken jobb vi har for vi har råd til å leve og vi har rettigheter som mange andre mennekser i verden i dag ikke har.

Som sagt, håper du ikke tar det ille opp. Følte bare for å si min mening.

Cecilie

26.05.2015 kl.13:57

Så enig, så enig! Men, jeg er uenig i at man er heldig som har gode venner! Å ha gode venner krever at man er en god venn selv, at man legger ned tid og omtenksomhet, man har omsorg og gir interesse og gode ører for deres ting, interesser, jobb, osv - gode venner faller ikke ned fra himmelen på de heldige :)

Donna Timida

26.05.2015 kl.14:00

Du har så rett! Du er ikke heldig, du er jævla flink!! FOR en innsats du har lagt i alt du gjør! Du er en sann inspirasjon og et fantastisk forbilde! Du har bevist for alle oss lesere, at om en er målrettet nok og jobber hardt nok, kan en oppnå det en drømmer om i livet. Jeg ble inspirert av deg, og skal nå til høsten begynne mitt store studieeventyr, etter å ha tatt sjansen på (og kommet inn på) det svært lite A4 drømmestudiet mitt. Målet er eget firma, the sky's the limit!

Kristin, du herlige menneske: Stå på, med denne attituden kan du klare ALT! <3

26.05.2015 kl.14:08

Helt sant man er heldig om man har en frisk kropp, ikke når man har jobba hardt for no!

Ina

26.05.2015 kl.14:16

Hei vakre Kristin :)

Nå fikk jeg et lite dytt her :D Jeg er ikke av dem som tenker at andre er så heldige, men jeg er nok også litt passiv. Så denne traff :) Jeg tror jaggu jeg skal følge drømmen og flytte til mitt elskede Portugal ;) Jeg har forsåvidt en plan på det også, og en jobb jeg faktisk kan ta med meg dit, så woo-hooooooooo :D Kanskje drømmemannen dukker opp der også, you never know ;)

Du er fantastisk herlig og inspirerende, Kristin. Du er en av dem som ikke lar andre definere deg eller ditt liv for deg, du lever det på egne premisser. Og som du sier: du er villig til å gjøre jobben, og GJØR den. Du ROCKER <3

Klemmer til strålende deg <3

Anna G

26.05.2015 kl.14:40

Tusen takk for du skrev ett sånn innlegg jeg hadde ønsket! Jeg kan si at jeg har lest det va 7ganger og sitter igjen med frysninger nedover hele ryggen. For dette var ett fantastisk innlegg. Har faktisk ikke ord!

Jeg var på skolen her en dag, vi satt og snakket om akuratt det her!

Det og få til det mann vill her i livet og hvordan skal mann klare det?

Så kom vi inn på det med drømme jobben. Hvordan få drømmejobben? Som du skrev, ja du må faktisk jobbe for det. Men så var det ei i klassen som sa, men Anna du er jo altid snill med alle, og smiler hver dag, du er så HELIG som altid kan gå rundt å smile.

Da kjente jeg at jeg ble veldig provosert!! Jeg er IKKE heldig som er blid og prøver og være god mot alle jeg jobber med meg selv for det også. Ser jeg noen som sitter alene på skolen selvfølgelig går jeg bort eller bare sier Hei. Det er en selvfølge for meg, det er fordi jeg har jobbet/blitt lært til det opp gjennom årene mine. Jeg er ikke heldig som er den jeg er, mamma og pappa har også hvert en god støttespiller, men di har Jobbet med meg.

Som du sa jeg liker heller ikke ordet heldig. For det kan høres så feil ut til tider.

Det siste avsnitte du skrev også, jeg kan ikke beskrive hvor bra det var skrevet.

Håper det var greit for deg, men det kopierte jeg og hengte opp med speile mitt på romme så jeg kan lese det hver dag! For det er såå viktig!

Samme folk sier du er så herlig Anna som er den yngste i Norge som stiller til kommunevalg i Norge. JEG er ikke heldig, jeg har virkelig jobbet for å få den tilliten til å stå som varaordfører for mitt parti i en alder av 17år!! Det er bein har jobbing fra til min største drøm og bli ordfører for mitt pari. Nen selvfølgelig mann kan være herlig her i livet og få en "rolle" servert i fanget. Men vi kan ikke leve på de få gangene.

Stå på videre, fantastiske deg! Du er ett forbilde på så mange forskjellige måter, du er det perfekte menneske (der kommer litt av det samme inn igjen, ja du er det perfekte menneske i mine øyner. Men hvem har gjort deg sånn? Jo, moren og faren din. Men du har sikkert/garanter jobbet med deg selv opp gjennom livet og lært!)

Anna G

26.05.2015 kl.14:49

Skulle skrive det øverst på kommentaren min over, men glemte det helt.

Når jeg spurte om du kunne gjør det mente jeg ikke at du burde gjøre noe annet enn outfit bilde, men det var ett lite "spørsmål" om du kunne skrive om det.. Hahah, jeg tror du skjønte det, håper det hverfall. For digge stilen din det gjør jeg virkelig! I dag har jeg faktisk på meg klær fra din butikk👏🏻

Ha en strålende dag videre kjære deg💕

Charlotte

26.05.2015 kl.14:56

Hei Kristin!

Vil bare starte med å si at du er en fantastisk flott blogger, og at du må stå på videre! Du er en utrolig stor inspirasjon for mange, og i alle fall for meg!

Jeg kom over en artikkel her om dagen, og tenkte at jeg kunne dele den med deg. Du skriver ofte her på bloggen at du og Dennis krangler en god del, og da tenkte jeg at det kanskje kunne vært lurt å lese denne artikkelen;

http://buzzit.no/hun-oppdager-at-hun-har-misbrukt-mannen-sin-uten-a-mene-det

En artikkel som virkelig får en til å tenke over hva man egentlig sier og gjør. :-)

Ha en flott dag videre, stor klem.

Anneilen

26.05.2015 kl.15:05

Hei hei :D utrolig bra skrevet! virkelig noe å tenke over. Tror du jobber hardere enn folk ser. kanskje du skulle fortalt litt mer om hva som ligger bak å få til et klessmerke og timene det tar? Er forresten ny fast leser av din søte blogg! Stå på du er tøff og motiverende!

Du har vært flink og er flink som står på hver dag for det du drømmer om!

Maria M.

26.05.2015 kl.15:11

ÅHH, AMEN SISTAAAAH!!!!! DU ER SÅ RÅ, INSPIRENDE OG KLOK. TAKK!

Du er en bein tøff dame som jeg ser opp til. Du går all inn, og går aldri halveis inn i noe, du er så braaaaa.

Ha en heidundrande bra dag videre :-D

maya

26.05.2015 kl.15:13

Så enig med deg,Sara !

Emma Julie

26.05.2015 kl.15:18

Du kan virkelig si det Kristin! Jeg har kanskje brukt ordet heldig feil noen ganger, men har ikke vært så oppmerksom på det. Du bør være så stolt over alt du har oppnådd! Lykke til på veien videre :)

Lis

26.05.2015 kl.15:20

Det er helt sant! Ofte synes jeg at dersom en jente/kvinne oppnår noe stort så er hun "heldig", dersom en mann oppnår det samme så er det mer "klapp på skulderen - og bra jobba".

Miriam

26.05.2015 kl.15:21

Åhhhh herregud så bra innlegg!!!!! Det er nesten så man må gå ned på kne og tilbe det du akkurat sa fordi det her var helt fantastisk og jeg er så forbanna enig!

Jeg husker en gang jeg kjøpte meg en litt dyr vinterjakke for mine egne penger og som jeg har jobbet for. "Så heldig du er som har den vinterjakka!" fikk jeg høre. Heldig? Jeg har jo jobbet flere timer for å få råd til den jo! Er ikke bare å få ting servert. Alle kan få til noe og skaffe seg noe om dem virkelig vil. Jeg tror dem som sier at andre er heldig pga materielle ting og penger bare forventer å få ting uten å jobbe noe særlig for det.

Jeg slenger meg på det mange andre sier her: Amen.

Emma Julie

26.05.2015 kl.15:22

Der glemte jeg noe.. Jeg lurte foresten litt på denne appen på mobilen som man kan handle palaroid bilder fra. Jeg lurer på hvordan denne esken ser ut? Jeg har sett at du har hatt en slik hvor de kan stå, men på siden ser det ut som det er en flat liten eske hvor de bare ligger henslengt nedi. Lurer også på om kvaliteten blir bra? Har så lyst til å bestille :)

26.05.2015 kl.15:26

Preach

kristinekristensen

26.05.2015 kl.15:44

Utrolig bra skrevet. Trengte å lese det i dag! Du skriver utrolig bra Kristin, forsett med det. Utrolig bra blogg og kleskolleksjon!

Julie

26.05.2015 kl.15:51

kjempe bra innlegg!

Jeg lurer på om du kunne skrive noe om hvordan det var å starte en egen "bedrift"/klesmerke? Har du noen tips og erfaringer og dele for andre som tenker å gjøre noe lignende? :)

Karoline E.N

26.05.2015 kl.16:14

Amen! Fy søren Kristin. Du skriver så bra og jeg kunne ikke hvert mere enig i det du skriver. Man er ikke heldig, for man får ikke ting gratis her i livet, for som regel jobber man bein hardt for å få til det man har som mål. Det er ikke alle som får servert livet på gullfat, for de fleste av oss, jobber beinhardt for å få til ting. Som jeg har skrevet mange ganger før, og som jeg gjerne skriver igjen: Du kan være super stolt av det du får til, for man ser du jobber for det. Livet kommer ikke til deg, du må komme til den! Man kan faktisk ikke bare sitte på rumpa og tro livet kommer flyvende til en, man må stå stå på og jobbe! Ønsker deg fortsatt en fin da, du rocker <3 klem

Tine N

26.05.2015 kl.16:17

Veldig enig med Sara her oppe.

Jeg jobber over 100% i uka som sykepleier. Jeg jobber hardt Jeg også, Kristin. det gjør alle mine kolleger også. Vi tjener ikke nok til å reise på ferie ca en gang i måneden. Haha, å i det hele tatt tenke på å reise bort like ofte som deg er utenkelig for meg og mange andre. Så nei. Det er ikke sånn at ikke noen er heldigere enn andre.. sånn er livet. Sånn er det. Og jeg er glad for at det er sånn. Uten de forskjellige yrkene hadde ikke verdeb gått rundt.

Ja, selvfølgelig står folk fritt til å velge det yrket de ønsker, men det vil ikke si at alle har like mye suksess. Alle har heller ikke muligheten til å la det gå så lang tid før man begynner å tjene penger. For ja, det tok deg nok lang tid og det var nok et slit i årene du ikke tjente mye på det.. skjønner du?

jeg synes som regel du har veldig mye bra å komme med, men jeg er ikke enig I dette.

Hanna

26.05.2015 kl.16:32

Er litt uenig i det du skriver. Ikke det faktum at du ikke har jobbet for det du har - for det har du! Du fortjener alt det du har oppnådd, og det unner jeg deg. Men tenk på alle andre som jobber beinhardt, som hver dag gjør sitt beste. Det betyr ikke at de nødvendigvis får dine muligheter. Du er derfor heldig som har det du har. Det må du sette pris på, og være taknemmelig over.

Akkurat som at vi i Norge bør være taknemmelig over at vi er så heldige over å bo i verdens beste land. Tror det er det folk mener med at du er heldig, og det er vi alle.

Marie

26.05.2015 kl.16:32

Du er rå, Kristin! Du vet å si det og jeg er helt enig! Hvis du vil ha noe i livet, så fiks det selv. Ikke forvent at noen andre skal gjøre det for deg, for det skjer faktisk ikke. Hvis du virkelig vil noe, så er den harde jobben verdt det, og hvis ikke så må du glemme det. Jeg skulle gjerne vært slankere å hatt mer muskler, men jeg er rett å slett for lat til det. Jeg gidder ikke og det betyr ikke nok for meg til at jeg orker å ofre det som skal til. Det er mitt valg, men da kan jeg ikke klage over at jeg ikke er slank nok!

Marianne M H

26.05.2015 kl.16:57

Dette var det eg trengte no, litt real talk og preppig i siste innspurt av skoleåret !!! :D takk :* Og takk for at du seie at det er berre å gutse på og hive seg i det !!

Du er rå Kristin, digga deg, bloggen og klesmerket ditt <3

Andrea

26.05.2015 kl.17:01

AMEN!

Jeg fikk en lignende kommentar av en kollega for ikke så lenge sidne. Jeg flytter over sommeren til USA, og han sa jeg var SÅ heldig som fikk lov til det.

Jeg har ikke fått lov til det. Jeg har siden første skoledag sagt til meg selv at jeg skal jobbe så hardt som mulig, for å få så gode karakterer som mulig slik at jeg kan få muligheten til reise. Etter mange fester som ble valgt vekk til fordel for statistikkoppgaver og finans som ble prioritert foran bursdager, fikk jeg det til. Ikke fordi jeg er heldig, men fordi jeg gjorde alt i min makt for å få det til!

Og det er slik jeg ser på deg også. Aldri har jeg fått inntrykk av at du bare har vært heldig. Litt hell kan man alltids ha, men til syvende og sist bugner det ned til hva du selv gjør. Du er så rå Kristin, og jeg heier på deg :D Stå på videre!

Anine

26.05.2015 kl.17:02

Du fortjener alt det du jobber så hardt for! Tviler ikke et sekund på at du ikke bare er "heldig", men at dette er noe du kjemper for! Stå på, Kristin!

26.05.2015 kl.17:19

Kunne ikke vært mer enig!! Jeg er ganske flink på skolen, om jeg så må si det selv (heh), og det er ofte folk sier til meg at jeg er heldig som er så smart, men jeg er egentlig bare mer disiplinert og velger å jobbe og øve i motsetning til de fleste andre.

Heldig er også et negativt ord for meg og skulle ønkse folk var mer forsiktig med det.

StyleConnection

26.05.2015 kl.17:26

Tine N: Tine N: Heia Tine, her må vi bare være enig om å være uenig, men jeg har et par kommentarer til det du skriver her.

Først og fremst, så synes jeg at dere sykepleiere, som tar på dere en av livets viktigste jobber, burde tjene millioner for den innsatsen dere gjør. Jeg hyller dere, klapper i hendene, og er evig takknemlig for at noen der ute tar på seg jobber som dette. Når det er sagt, så er det som du selv sier, valgfritt.

En ting du har som ikke jeg har, er "friheten".. Når du går fra jobb, går du fra jobb, og da er du ferdig. Kanskje det er litt annerledes for dere sykepleiere, da det sikkert er mange episoder som gjør sterke inntrykk som man går og tenker på, men du kan gå hjem, legge beina på bordet og ikke tenke på jobb før dagen derpå. Sånn har ikke jeg det... Jeg skal produsere noe hele tiden, to ganger daglig, 365 dager i året. Jeg har aldri fri, aldri, men dette er også noe jeg selv har valgt så jeg klager ikke.

Når det gjelder hvordan man velger å disponere pengene sine går det være opp til hver enkelt. Jeg velger å spare så mye som overhodet mulig til reise, og jeg legger ned ekstremt mye tid i å planlegge, og finne de aller billigste og beste alternativene. Man trenger ikke være stinn i gryn for å dra på tur, det krever bare en ekstrem reiselyst og i tillegg være villig til å kutte ned på andre utgifter.

Jeg skjønner noe av det du sier, men jeg tror det handler masse om prioriteringer.

Klem

Ellen

26.05.2015 kl.17:38

Skikkelig bra innlegg, Kristin ! Jeg er veldig enig med deg. Jeg ser hvor ufattelig mye tid og arbeid du legger ned i bloggen din; den er så utrolig gjennomført ! Ingen skrivefeil, to innlegg til dagen, du skriver bra, og ikke minst bildene! Bildene dine er dødsbra - og jeg vet det går mye tid til å finne inspirerende motiver, og deretter redigere dem etterpå. I tillegg til dette har du nå din helt egen klesmerke ! Du e helt rå Kristin, og jeg misunner deg så til de grader. IKKE fordi du er heldig, men fordi du har en rå pågangsstyrke. Jeg digger deg og bloggen din! Stå på videre <3

Ragnhild

26.05.2015 kl.17:53

Hei Kristin:)

Du er et så fint kvinnemenneske og derfor er jeg innom bloggen din hver dag:)Du er tvers igjennom god og du kan klara alt:)

Du er RÅ :)

Ha en fantastisk uke:)

R

26.05.2015 kl.18:14

''Man er selv ansvarlig for egen lykke. Du er din egen lykkes smed. Hvis du ikke er fornøyd med livet ditt, er du den eneste som kan gjøre noe med det. Ansvaret ligger helt og holdent i dine egne hender, og hvis du ønsker å oppnå noe, må du gjøre noe med det, fremfor å sitte passivt tilbake.''

VIRKELIG elsket denne. Skal skrive det opp og henge det på veggen, for fy søren så motiverende det var!

Ida

26.05.2015 kl.18:15

du er flink, Kristin! Og der du har kommet idag er velfortjent!!! :-)

Ursula

26.05.2015 kl.18:16

Ja, du kan få sagt det du! Dette var bra, for jeg ganske sliten av det hele med at mange er så heldige. Vet du hva jeg svarer da? Jobb hardt, så kommer du dit du og^^ Stå på videre <3

Lena Pedersen

26.05.2015 kl.18:20

Fantastisk! :D Kunne ikke vært mer enig! Jeg beundrer de som står på dag inn og dag ut for noe de virkelig brenner for! Selv kunne jeg aldri greid det du gjør både med bloggen og nettbutikken, uansett hvor stor den drømmen hadde vært! All creds til deg og de som virkelig følger drømmen sin! :D Stå på, du er fantastisk! :D

Charlotte

26.05.2015 kl.18:32

Amen!!

Marit

26.05.2015 kl.18:52

For et motiverende og inspirerende innlegg! Dagen bli alltid litt bedre av å lese bloggen din! Du e helt rå Kristin! <3

Sara S

26.05.2015 kl.18:58

Takk Kristin! Jeg kunne ikke sagt det bedre selv!!

Jeg fikk høre nylig at jeg var så heldig fordi jeg kunne ta meg råda til å bo på luksushotell når jeg var på ferie for litt siden.

Svaret mitt var ganske enkelt "Jeg er ikke heldig, jeg er lærling (jeg får derfor utbetalt halvparten av hva en fagarbeider tjener)og jeg har ofret mye for å SPARE opp så mye penger, jeg har droppet å kjøpe så mye mat, jeg har ikke vært på fest/brukt penger på byen, jeg har ikke kjøpt dataspill eller noe jeg har lyst på. DERFOR har jeg råd, fordi jeg har spart i mange måneder".

Det ble plutselig veldig stille fra den personen da.

Folk tar det som en selvfølge at om man har kommet en plass i livet så har man vært "heldig". ÅÅH, blir nesten litt irritert.

Daniel Miller

26.05.2015 kl.19:03

WORD! enough said.

26.05.2015 kl.19:25

Kjenner jeg blir sint. Du er da heldig! Heldig som har det livet du har! Heldig som lever som du gjør, uavhengig av hardt arbeid eller ikke. Fatter ikke at det blir sett på som negativ at noen sier du er heldig.. Herregud

Malene

26.05.2015 kl.19:30

Kjære krisin<3

Dette må være en av dine beste innlegg som jeg har lest til nå..Du er så utrolig inspirerende og jordnær person! At jeg har lyst og legge meg flat... Det er mange som har hatt bdet tøft og alle kjemper vell sine egene kamper og da er det utrolig godt å lese noe som dette her du skriver! Noe som motiverer og gir deg driiiven tilbake.. Så mange ønsker og drømmer...Men så mange tanker og mislykkes at det tar overhånd! Du gidde meg en god boost i dag! Du er hærlig virkelig hærlig:) Stå på og fortsett med alt det brae du gjør!! :D

H

26.05.2015 kl.19:42

Knallbra, Kristin! Tror det er et ord mange bruker uten å tenke helt over hva det betyr. Jeg misliker både holdningen og uttrykket "det ordner seg". Det ordner seg ikke helt uten videre, man må ordne det sjøl, og ikke belage seg på andre!

Elisabeth

26.05.2015 kl.20:07

Ja, helt enig! Både "heldig" og "flink" er ord jeg prøver å ikke bruke, fordi for å oppnå noe, må man jobbe hardt, som du sier. "Flink" bruker mamma å si at jeg er, så det ordet er oppbrukt. Jeg er ikke "flink pike", jeg prøver bare å være selvstendig og gjøre ting jeg tror jeg kan, og ikke kan, og utfordre meg selv så jeg kan sprenge litt grenser og få mestringsfølelse. Istedet for å si at noen er "flink", sier jeg heller "så bra, godt jobba!" :-)

Vilde S

26.05.2015 kl.20:12

AMEN JA!

Du må være et av de mest hardtarbeidende menneskene jeg vet om. Du har en ståpåvilje jeg ikke har sett maken til. Du er FLINK! Du er helt rå på det du gjør, og du er helt rå på å få til det du vil. Og du legger ikke skjul på at det ikke er en enkel jobb. Du er så åpen om ting som ikke er lett, og viser oss at det er ikke bare bare.

Jeg er så misunnelig på deg og alt det du har oppnådd. Ikke fordi jeg vil det samme, men fordi du har så klare drømmer og mål. Og jeg er misunnelig for at du faktisk har klart å oppnå det du vil! Jeg vet at jeg kan klare det selv, jeg bare vet ikke ennå hva jeg vil. Og det misunner jeg deg for at du vet. Jeg unner deg alt det gode som kommer med en blogg og et eget klesmerke, og jeg skulle ønske du slapp det negative som følger med. Selvom jeg ikke kjenner deg (føler jo selvfølgelig at jeg gjør det da), så vet jeg ikke om noen som fortjener det du har fått til mer enn deg! Skulle ønske du fikk mer igjen for alt strevet du legger i bloggen og ditt helt eget klesmerke(!!!). Jeg ser ekstremt opp til deg, du er en stor motivasjen og en stor glede i hverdagen. Jeg håper at jeg en dag har det livet du har. Ikke nøyaktig sånn du har det, men min egen versjon av det. Et liv hvor jeg har oppnådd MINE drømmer, med MIN store kjærlighet (han har jeg allerede funnet da), og med MIN drømmeleilighet! :)

Kristin, du er RÅ! Aldri forandre deg!!

Rebekkaa

26.05.2015 kl.20:12

Halleluja sier bare jeg !

Jeg har respekt får deg, virkelig !! hardt arbeider lønner seg til slutt, selv om man har lyst å gi opp samtidig fordi det er hardt arbeid.

Margrete

26.05.2015 kl.20:14

Eg bare diggar deg! Du e så rå!

A

26.05.2015 kl.20:18

Hei Kristin,

Så på bloggerne for noen uker siden at du og Dennis var i parterapi. Vi har vurdert det en stund, men synes det er litt skummelt. Likte han dere var hos, så lurer på om det er mulig å få kontaktinformasjonen hans?

Håper det ikke gjør noe at jeg spør...

A

MC.

26.05.2015 kl.20:19

Kristin, dette var oppriktig kjempekult skrevet.

Jeg er som Dennis - gründerpartner, og jeg tror kanskje du og kjæresten min er laget av noe av det samme materialet i likhet med mange andre gründere der ute. Den viljen og evnen til å gå de ekstra skrittene, den staheten som gjør at det på ett eller annet vis går an å jobbe til 04.00 om morgenen og så stå opp klokken 06.00 for å rekke et fly for å nå et møte med en samarbeidspartner eller kunde.

Det eneste jeg kan gjøre er å stå opp 06.00 selv om jeg kunne sovet et par timer til bare for å ta en kaffekopp før han fyker ut døren, og sørge for å feire både opp- og nedturene. Oppturene fordi det er de man driver på for, nedturene fordi det er de man lærer av

Takk, Kristin, for at du i dag minnet meg på hvor stolt jeg er av kjæresten min. Når han kommer hjem fra kontoret i natt en gang skal jeg passe på å fortelle ham det. Jeg håper Dennis er flink til å fortelle deg at han er stolt av deg også :)

Lilly

26.05.2015 kl.20:26

Ser veldig godt at du har jobbet beinhardt for å oppnå dette. Likevel så tror jeg du misforstår hva folk mener når de sier du er heldig. Er enig med Sara her oppe, du har jobbet hardt, men likevel så er du heldig som har fått disse mulighetene og kan leve slik du ønsker.

Catharina

26.05.2015 kl.20:28

Bra skreve kristin💛

StyleConnection

26.05.2015 kl.20:43

Lilly: Hva om man selv skaper disse mulighetene? Er man like "heldig" da?

camilla

26.05.2015 kl.21:05

er så enig som det går ann å bli. Har selv tatt fagbrev som frisør, jobbet i nesten 1 år som utdannet, kjøpt meg lelighet og bil. Alle sier jeg er så heldig som har kommet så langt. Den største forskjellen på meg og mine venner, er vel egentlig at jeg valgte yrkesfag, og liker å sette meg mål for fremtiden :)

Vilde

26.05.2015 kl.21:15

Jeg har aldri kommentert en blogg før, men AMEN TO THAT! Jeg er så ufattelig lei av tafatte mennesker som omtaler flinke folk som heldige. Du er ikke heldig, du er FLINK og full av guts!

Veldig bra innlegg!

Selma

26.05.2015 kl.21:35

Bra skrevet!! Du har jobbet alt for alt du har så ingen vet hvor hatt du har jobbet!❤

Anniken

26.05.2015 kl.21:37

Inspirerende! :-)

Hilde

26.05.2015 kl.21:53

Jeg får ofte høre d samme om at jeg er så heldig! Bor i utlandet og har fått en god jobb her. Men har jobbet knallhardt for det og d har ikke vært lett. D har blitt mange tårer opp gjennom tidene for å komme dit jeg er, så jeg hater å høre at jeg er heldig til tross for at jeg vet d er velment og egentlig ment som en kompliment. Synes du er veldig flink og har oppnådd mye! Viss d var bare å melde seg på Paradiset Hotell så er det jo rart at ikke alle tidligere deltakere har oppnådd samme suksess som deg! Synes heller du skal se på paradise hotell som en del av "slitet". Ser for meg at, til tross for at d må ha vært en morsom opplevelse, så tenker jeg at det ikke bare var lett heller! Stå på fine Kristin :) Klem

Ingrid

26.05.2015 kl.22:08

Wow, du får sagt det altså!! Bra skrevet og stå på videre, flinke deg! :)

Hedda

26.05.2015 kl.22:24

Jeg elsker innleggene dine, men vil bare legge til et simpelt syn på det du skrev. Ingen er heldige. Som du skriver alt er opp til en selv. Samtidig er det nødvendigvis ikke det du anser som "heldig" være det samme for en annen person. Nettopp fordi vi har ulike verdier og holdninger om hva som er det perfekt liv. Bare for å legge til - så lever ingen det perfekte liv heller. Det er jo bare noe sosiale medier har fått oss til å tro. De du antok å være heldige, som personen som vinner i Lotto, har høy forbrenning eller er født inn i en styrtrik familie har det nødvendigvis ikke det noe bedre enn noen av oss andre. Alle har sine problemer og utfordringer i livet på tross av tilfeldighetene/flaksen/"heldigheten" sin.

Jeg synes dette er et kjempespennende tema at du tar fatt i! Jeg har aldri tenkt på det sånn før, hverken måten du eller jeg har fremstilt det på. Jeg er enig i mye av det du sier, bare at jeg i tillegg ville legge til dette - som en ny og morsom nyanse til et bra blogginnlegg.

StyleConnection

26.05.2015 kl.22:26

Hedda: Veldig godt poeng - virkelig flott!!

TJ

26.05.2015 kl.22:49

Helt enig! Kjempe bra skrevet!

Mathilde

26.05.2015 kl.23:29

YOU GO GIRL!

Karolina

26.05.2015 kl.23:40

New Fashion Kickstarter campaign was launched. Please visit our Kickstarter page with Awesome Ladies Bags

supermarie

27.05.2015 kl.00:20

WOHO!

Dette innlegget minnet meg en del om det innlegget jeg skrev selv for et par år siden, da jeg var på verdensreise og alle bare "shit du er heldig!", og så VAR jeg ikke det! Trykk på navnet mitt hvis du vil lese :) Great minds think alike? :D

Keep it up!

Guro

27.05.2015 kl.00:59

Først og fremst, wow, du får jaggu sagt det som det er! Og jeg er helt enig med deg, mennesker som får livet servert på sølvfat lærer aldri å jobbe for det man vil ha. Det er sikkert et behagelig liv, men gud så kjedelig det må være. En av livets store gleder er jo å nå mål man har satt seg, og å kunne gi seg selv et klapp på skuldra og være lykkelig over det man har klart å oppnå.

Du er så flink, og du jobber så hardt, det er veldig tydelig! Du er en inspirasjonskilde uten like, og jeg elsker å klikke meg inn her og drømme meg bort i de vakre bildene og de fine ordene du skriver. Spesielt når jeg har en dårlig dag, da hjelper det alltid med en liten dose Kristin og styleconnection <3

Du er så himla flink, og jeg beundrer deg for alt du klarer å skape og for at du alltid følger drømmene dine! Jeg har mye å lære av deg, og det kommer seg litt for hver dag!

Keep up the good work ;-) og ha en herlig dag, snart er det helg igjen :D klemmer i massevis <3

Anna

27.05.2015 kl.01:27

Hei!

På slutten av innlegget tenkte jeg bare ""zzzzzzz...blablabla"....Det ble for kjedelig...

Ja vist, har du jobbet for det du har oppnådd, men hvorfor hisse seg opp av at noen mener at du I TILLEGG var heldig:)

For jeg tror at du var det litt også! Det er IKKE NOK med pågangsmot og alt det der.

Av og til, Kristin, er det rett og slett slik at man IKKE lykkes og IKKE oppnår det man øsnker.

Ikke alle kan oppnå drømmene sine! Å påstå noe annet er BULLSHIT;) Det er ikke nok ressurser i verden for at alle skal kunne komme dit de ønsker.

Fortell det til noe som bor i et land hvor det er krig og alle er korrupt og i de hele tatt man har IKKE sjans for å få bedre liv...

Jeg blir litt provosert av slike påstander folk liker å komme med.

Flaks og det å være heldig finner også sted når man LYKKES

Jeg er ganske sikker på at det at du var med på TV spilte en stor rolle for at bloggen din kunne bli kjent og du fikk deg flere lesere...

Mia

27.05.2015 kl.08:28

For et fantastisk innlegg! Du viser nettopp at livet ikke alltid er en dans på roser, men krever hardt arbeid. Jeg personlig mener at det man oppnår i livet smaker bedre hvis man virkelig har jobbet for det! Så du kan være stolt av deg selv!!

Å sitte med morgenkaffen i hånda mens jeg leser din blogg gjør meg klar for dagen!:) Stå på! jeg heier på deg, Krisin :D

Haley

27.05.2015 kl.10:09

Elsker dette innlegget. Wow. Råbra, rett og slett. Flink, det er du i alle fall! Stå på videre, er stolt av deg :)

27.05.2015 kl.10:45

Selvom man går all in er det ikke sikkert man vinner. Selv med hardt arbeid trenger man inni mellom litt flaks. Men man burde uansett få anerkjennelse for tingene man gjør ikke flaksen man har.

Stine

27.05.2015 kl.11:43

Word

Solveig

27.05.2015 kl.13:54

Helt enig! Bra skrevet! Viktig tema! Digger bloggen din :)

julia

27.05.2015 kl.16:25

du er jo heldig om du blir norges mest leste blogg, selvom man jobber for det, kan det være andre som jobber like hardt for det men fortsatt ikke blir norges mest leste blogg. det er jo å være heldig! skjønner ikke hvorfor du mener det er ett negativt ladet ord heller, jeg skulle gjerne blitt kaldt heldig :P . er jo heldig med noen ting også, men synes ikke det er ett negativt ord.

når man er med på paradise kan det ofte være ett springbrett, det har jo vært det for deg. det var jo paradise som gjorde at folk fikk øynene opp for deg. da er du jo heldig sånn sett, heldig at du fikk den sjangsen, heldig at du turte å ta den sjangsen ? er det negativt å være heldig så vet ikke jeg.

ikke noe stygt ment til deg, håper du ikke tar det sånn, men heller tar det som en mening om temaet, ikke noe med deg og gjøre for deg digger jeg jo til skyene <3 masse kjærlighet

Mathilde

27.05.2015 kl.16:54

Jeg er så utrolig enig med deg! Du skriver så utrolig godt og du sier ting rett fra levra, og det setter jeg utrolig stor pris på :-) Digger deg Gjelsvik <3

Marthe

27.05.2015 kl.17:48

Ikke ofte jeg kommenterer på blogger, men akkurat dette innlegget traff meg.. ikke bare overfladisk om utseende, sommerkroppen osv..

Man må jobbe hardt for å få til ting her i livet.. Og du har virkelig stått på!

Synes du er en fantastisk tøff dame og jeg skal innrømme at jeg leser bloggen din daglig og får et smil om munnen og en finere dag av det :)

Stooor klem <3

Inga

27.05.2015 kl.18:04

Enig i det du skriver, men i det store og hele, kan man se seg på som heldig at du faktisk er født i et land som gir deg mulighetene til nettopp det du gjør. De fleste i denne verden jobber knallhardt i alle mulige sammenhenger, og har ikke engang muligheten til å oppnå det du oppnår (med ja, hardt arbeid). Så i det større perspektiv, så kan vi anse oss som heldige som er født i et samfunn som gir oss muligheter om vi jobber hardt.

sigrid

27.05.2015 kl.18:19

Man kan forsatt være heldig selvom man har jobbet knallhardt for noe, nettopp fordi det ikke er alle som får likt resultat til tross for hvor hardt de har jobbet. Ikke alle har like muligheter til å vinne, selvom grunnlaget i bunn av stigen er likt.

Linn

27.05.2015 kl.19:01

Couldn't agree more!

Maiken

28.05.2015 kl.09:05

Elsker pågangsmotet ditt Kristin! du har virkelig jobbet for det du får til og gjør og som du sier, ting kommer ikke av seg selv med mindre du er blir millionær gjennom lotto! Gjennom det jeg og andre ser ser livet ditt fantastisk ut men jeg tror de fleste vet at du jobber sunnsykt hardt for det og du fortjener alt det du har! Håper du er sykt stolt av det du har oppnådd! for det bør du virkelig være

Tonje

28.05.2015 kl.15:09

Hello Kristin!

Har lest bloggen din i mange år, men har aldri kommentert før. Ville bare si at jeg digger deg, og synes du er norges beste blogger.

Du er virkelig et forbilde!

Alexandra

28.05.2015 kl.21:00

Amen og takk til deg! Du er så rå!! Stå på❤️

Xoxo

Solveig

28.05.2015 kl.21:03

Hei!

Først vil jeg si at det er sjelden jeg kommenterer på blogger fordi jeg liksom ikke vet helt hva jeg skal skrive. Men jeg leser bloggen din hver gang jeg er inne å leser. Og jeg er imponert over hvor mye du har fått til! Du har stå på vilje og er et sunt forbilde for de litt yngre! ;) Vær så snill fortsett det du gjør! Du er utrolig dyktig!

Og takk for variasjonen i innleggene dine, elsker at jeg på en god dag kan smile litt ekstra etter å ha lest bloggen og på en dårlig dag få en bra dag!

Aurora

29.05.2015 kl.22:01

Så utrolig bra skrevet, Kristin! Jeg tviler ikke på at det er mye jobb med å ha en populær blogg - og ikke minst press! Du er utrolig flink og burde være stolt av deg selv. Glad jeg kan komme innom bloggen din og lese om andre ting enn bare OOTD, mattips og treningstimer... Stå på videre!

I tillegg må jeg si at du gav meg et lite dytt der.. ;-)

www.postenfrue.blogg.no

Heidi

05.08.2015 kl.00:13

AMEN!

Skriv en ny kommentar

hits