#OSLOFROMABOVE

Hallaisen ♥

Sorry.. Jeg forsvant helt i går, men programmet var stappet fra morgen til kveld, og da klokken bikket ni var både Dennis og jeg så sliten, at vi hoppet rett til køys, haha.

Dere vil ikke tro hva vi drev på med i fem-draget i går, HE HE! La oss bare si det sånn at vi var på trening, og da snakker vi ikke om en hvilken som helst form for trening.. Vi snakker en treningsform som innebærer en kort, inntilsittende shorts og mange sjuke bevegelser, og dette skal dere få se mer av i Bloggerne om ikke lenge. TV2 hang nemlig med på slep gjennom hele treningsøkten, så det er bare til å glede seg til å sitte klistret til skjermen. 

I dag er jeg så støl at jeg nesten ikke klarer å taste på tastaturet, men et par blogginnlegg skal jeg få ut uansett, haha. Jeg ler!

Gårsdagen startet med et superinspirerende event på Ekebergrestauranten i regi av Canon. Canon er LIVET! Jeg elsker Canon, det vet dere, og for en gangs skyld fikk jeg gleden av å stille på et event, hvor cupcakes og overfladiske kvinnfolk var byttet ut med kamerautstyr og kreative mennesker. Vi fikk teste ulike kameraer og i tillegg styre spakene på en drone, og på toppen av det hele ble vi tatt med på en tur over i Oslo i helikopter. 

Som dere sikkert skjønte på Snapchat, var ikke helikopter noe for meg. Jeg var livredd fra begynnelse til slutt, og følte at noen hadde tatt meg med opp i den verste rollercosteren på et tivoli, MEN, opplevelsen var så spesiell og unik, så jeg klarte å komme meg gjennom hele runden, haha.

Hva har skjedd med meg egentlig? Herregud for en forbanna pingle jeg har blitt. Da jeg var yngre kastet jeg meg ut i både fallskjerm og strikkhopp, og nå er det så vidt jeg tør å entre en fornøyelsespark. I need to man up, haha!

Anyways.. Det øverste bildet dere ser her har jeg lånt av Andrea (Fashionforall) som også var med på eventet. Er det ikke magisk? Dette er tatt med Canon Powershot sx60 hs, som har den villeste zoomen ever. Jeg fikk testet en 5D med en splitter ny 50mm, men denne egner seg aller best til close-ups, og ikke så mye overblikksbilder..

Men så.. SÅ kom jeg over verdens beste objektiv. Et Canon EF 11-24 f/4L vidvinkelobjektiv, som tar verdens fresheste bilder. Bare SE på det bildet under her f.eks. Sjekk ut den vidvinkelen da.. Er det ikke flott? Det er akkurat et sånt objektiv jeg drømmer om. Jeg MÅ ha et sånt et, men når prislappen viser 29.000 kroner, kan jeg se lenge etter denne herlige saken her. Det er bare til å begynne å spare!Nei, dere.. Dagen i går, ass. Hektisk men veldig fin! Perfekt tirsdag, med andre ord. 

Nå skal jeg jobbe iherdig for å komme i mål med dagens gjøremål, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag, og folkens? Nå er de nye råfine lakkene fra OPI endelig tilgjengelig i butikken, WHUUUHUUUU! Jeg vet at dere har ventet på disse freshe fargene, og i tillegg både sort og hvit lakk, så check it out HER.

SMASK ♥

#oslofromabove #comandsee

39 kommentarer

Linn Therese

20.05.2015 kl.11:42

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om (dette er altså ikke reklame, men jeg vil tipse deg om det fordi jeg synes du fortjener det) det annet siste innlegget mitt der gir jeg bort en helt gratis kjole som jeg kjøpte på nelly! Gi beskjed i innlegget mitt hvis du vil ha den :)

StyleConnection

20.05.2015 kl.11:45

Linn Therese: Du legger igjen akkurat den samme kommentaren på flere blogger. Det blir litt vanskelig å ta til seg det fine du skriver her, når dette er copy-paste ;) Klem til deg

Natalie

20.05.2015 kl.11:48

Høres ut som en drømme dag. Og ikke minst fantastiske bilder :D

krist.in

20.05.2015 kl.11:54

Åh, det så ut som en event jeg hadde likt å være på! Canon <3 Det finnes såå mange linser jeg kunne tenkt meg - har prøvd et par som en kompis har and i love them! Får bare sette i gang med sparingen ..

B

20.05.2015 kl.12:03

Åååååå Kristin!! Jeg holdt på å daue av latter av snappene dine i går😂 så utrolig gøy! Du gjør dagen så utrolig mye bedre med dine vakkre bilder, herlige smil og fine tekster ! Tusen takk for at du er du! Digger digger digger deg!! 😃

Stor onsdagsklem! :)

Hanne 😊

20.05.2015 kl.12:16

Har du sluttet med å skrive utdrag fra den fargeboken i slutten av hvert innlegg? :-)

Otilie S

20.05.2015 kl.12:44

Helikopter ser jo så sinnsykt gøy ut!! Jeg hadde sannsynligvis vært redd jeg og, men for en opplevelse.

Bildene ble skikkelig fine og det suger litt at kamerautstyr er så dyrt.. Håper du får en fantastisk dag videre, lykke til med jobb ;)

Karoline E.N

20.05.2015 kl.12:56

God dag <3 herregud, jeg fikk gåsehud og hjertebank bare av og se på snappene fra hellikopter turen. Hjelpes meg! Hadde det hvert meg som hadde sutti der, hadde jeg tisset på meg! haha. Jeg kjenner meg igjen på det og bli pinglette, for har blitt det selv de siste årene. Før var jeg en som hoppet i alt som hadde med fart og gjøre, og syns det var super stas. Nå blir j faktisk litt redd om jeg har litt for stor fart på snowboard. HAHA! ouff.. Man merker at man blir eldre :o jaja. Kjempe flotte bilder, men 29.000 da. SYK PRIS, men garantert hvert det. Ønsker deg en super fin dag! J skal hive meg rundt og rydde litt, før jeg skal pakke til Oslo tur. Klem klem

Emma Julie

20.05.2015 kl.13:06

Ser ut som du hadde en veldig spennende og opplevelsesrik tirsdag! Canon er livet slik som du sier og det er utrolig hva et objektiv kan gjøre. Det tar så utrolig fine bilder! Husker jeg tok helikoptertur over NY, helt magisk! Kos deg med gjøremålene :)

Lena Pedersen

20.05.2015 kl.13:36

Så ut som du hadde en fantastisk dag i går, skulle gjort mye for en slik dag jeg også!! 😍 og jeg gjetter at det var poledancing du trente i går, haha gleder meg til å se! :D

Ha en fin dag videre <3

thathippiekid

20.05.2015 kl.14:03

Masse fine bilder :D

Mariell

20.05.2015 kl.14:08

Helikopterturen så kjempe gøy ut☺ Skulle gjerne gjort det igjen! Hadde Helikoptertur over NYC for 7 år siden. For en opplevelse😄 Kan jeg forresten spørre når bikiniene kommer i butikken?☺ Kleem❤

Vanja

20.05.2015 kl.14:14

herlige Kristin <3 lo godt av snappene dine i går, og FOR noen fantastiske vipper du har. Skikkelig forelsket i de øynene dine. Hadde besøk av John Fredrik her om dagen, han som var med til California. Samme dag som bloggerne gikk på tv'n. Så sa samboern at jeg måtte komme, for vennina mi var på tv'n. Så spurte John Fredrik om jeg likte deg. Eneste jeg svarte var "Kristin e konge! Digge den dama der!" Eneste grunnen til at jeg ser bloggerne.

Men anygay, nå som du skriver om canon, så husker jeg ett innlegg om en skriver fra canon som du skrev så bra om. Er det mulig å kjøpe den i butikk nå? Sa til samboeren at vi måtte skaffe en slik skriver, for jeg hadde lest det på bloggen din. Men nå husker jeg verken hva den heter og får ikke til å snoke i innleggene dine via telefon.

Ha en awesome dag, Kristin! 😘😘

Tonje Siegel

20.05.2015 kl.14:57

Jeg har alltid drømt om å ta en tur i helikopter, så du er veldig heldig! Prøvde å finne ut for noen uker siden hva en 30 minutters sightseeingtur i helikopter koster i trondheim, og det kostet 7000 kroner, det er galskap! Så du er heldig som får oppleve slike ting gratis, og ikke minst få prøve ut nye kamera! Har jo merket i lang tid at du har en liten lidenskap for bilder, så jeg synes faktisk du burde unne deg en linse eller to, selv om de koster mye, for vet du hva? Det fortjener du. Du fortjener litt materialistisk lykke en gang i blant, Kristin :-D

Selma

20.05.2015 kl.14:59

Hei hei💗

Du er tøff ass!flyr i helikopter og er på trening dagen etter!!💖💎spreking💞 men et (Domt) spørsmål: har dere butikker som ikkje er nettbutikker i Noreg???💘 hadde vert veldig kult💋men anyways,, kjempe fine neglelakker💅 lov it👭👭👭💨💨 ha en strålende onsdag💛

Kleeeeeeeeeeeeeeeeem💖💗

Amalie

20.05.2015 kl.15:24

Åh så gøy!! :)

Forresten, er det lenge til de bikiniene blir til salgs på nettsiden din? De ser så fine ut! Gleder meg!

Klem

Marianne

20.05.2015 kl.16:33

Åh så fine bilder! jeg har lyst til å begynne å ta bilder, har et brukbart kamera, men kan ingenting med instillinger osv. Kunne du lage et innlegg for nybegynnere i fotografering? :)

Hanna

20.05.2015 kl.17:26

Hei Kristin!

Jeg har lest bloggen din lenge, og jeg er en fan. Du er så glad og go'. Elsker at du er så glad i farger, og at du prøver så inderlig å gjøre en forskjell. Både i innhold og i klesveien, da "alle" de andre bloggerne er litt mer streite. Og det er sinnsykt kult å kjøre i helikopter. Plutselig ble lille Olso til en metropol som NY. Haha.

Du er jo en gründersjel, og jeg tenkte bare å tipse deg om en gjeng som lager solbriller. Jeg har tenkt på deg hver gang jeg har sett disse brillene (litt usikker på hvorfor, men mye fordi det er bra humor). De har heelt sikkert prøvd å kontakte bloggere for å få litt markedsføring osv, jeg personlig kjenner de ikke så godt til å vite hva slags plan de har laget, men håper du har lyst til å ta en titt. Her er i hvert fall hjemmesiden deres:

http://vudd.no - jeg tror disse vil kledd deg, fordi du er kul, og brillene er kule.

(dette er ikke et sponset innlegg ;);))

klemzi

Maria M.

20.05.2015 kl.17:50

Steike ta og gøy!!!! Hahah, kjempe gøy med snapsa i går.

Nyydelige bilder også, syykt.

Digger bloggen din, energien din og deg <3

Ha en skjønn dag videre!

Camilla.

20.05.2015 kl.17:54

Tør jeg tippe på at dere var på Poledancing som treningsform? Hadde vært helt vanvittig kult om det var det dere prøvde dere på, haha. :-)

Har ENDELIG blitt ferdig med alle eksamener og det var en fryd å få lest på bloggen din igjen. Stå på videre. Lots of love :*

Lena Pedersen

20.05.2015 kl.17:57

Hva skjedde forresten med de nye leggingsene du skulle få inn i nettbutikken? Det sto jo alltid "coming soon", men nå står det plutselig "ikke på lager"... rakk det å bli utsolgt så fort, eller er de ikke kommet inn enda? :) og når kommer resten av varene du sa skulle komme innen mai er ferdig? :D

Miriam

20.05.2015 kl.17:57

Åh serr jeg hadde kost meg gløgg i HJEL av å kunne vært med på denne turen. Flotte bilder du har tatt!

I tillegg vil jeg bare få takke deg! Dagene er litt tunge for tiden, og dine energiske og supre blogginnlegg (og Snapchat-stories), gir meg energi! Klem<3

Miriam

20.05.2015 kl.19:44

Jeg tippet Yoga på snap, men så tenkte jeg: Er yoga en sport? Hva med poledancing?!? Åh det hadde vært gøy, og det er vel en sport? Jeg ble veldig nysgjerrig på hva dere har gjort nå....

Gina

20.05.2015 kl.19:56

Jeg skjønner godt at du blir fristet til å kjøpe nye objektiver som øker bildekvaliteten - det er gøy med flotte bilder :) Jeg er by the way dødsmisunnelig på helikopterturen din, selv om du var litt redd!

Prøver igjen her, hvor har du kjøpt koppen i forrige innlegg?

Mimi

20.05.2015 kl.20:36

Hei, når kommer de tightsene ut i butikken din, jeg dør hvis ikke jeg snart kan kjøpe en sånn!! ! Ellers sykt fin blogg, elsker fargene du bruker!

Anna

20.05.2015 kl.20:47

Hvilken kamera/objektiv bruker du til bildene til bloggen?

20.05.2015 kl.21:18

haha, elsker svaret ditt til den første kommentaren her!

Har selv et canon kamera, EOS 450D (knallgammelt sikkert, men fortsatt like bra!).

Maiken

20.05.2015 kl.21:29

Gleder meg så utrolig mye til å se den treningsøkten! fulgte med på snapchat og jeg var så misunnelig på deg som fikk være med!

Louise Bellingmo

20.05.2015 kl.21:36

For noen flott bilder! Og herregud hvor tøft det EF 11-24 f/4 vidvinkel-objektivet var! Im in looove<3 Men de fins ikke billigere enn 29 large? Evt et annet objektiv som er likt men til lavere pris?

(Ang denne Linn Therese, fikk den samme mld for akkurat 1 år siden og igjen bare noen måneder siden! Kreeps the shit out of me :p )

Anette

20.05.2015 kl.21:55

Heldige deg!!!!!

kan du kanskje legge ut størrelsene på bikiniene som snart kommer i butikk? Feks, hvis man bruker 80C i bh hvilken størrelse bør man ha da, hvis du skjønner!

Håper du gjør det!

I ADORE YOU

StyleConnection

20.05.2015 kl.22:26

Gina: Ja sant vel? Jeg MÅ spare! Bilder er jo tross alt en viktig del av jobben :)

Koppen er fra Kremmerhuset :) SMASK

StyleConnection

20.05.2015 kl.22:27

Lena Pedersen: De har enda ikke kommet, så det er bare til å glede seg :) HUrraaa! Varene sendes i disse dager, og er på lager i slutten av mai :) Klem til deg

StyleConnection

20.05.2015 kl.22:30

Marianne: Here you go, cutie :) http://styleconnection.blogg.no/1430159891_qa_of_the_week__camer.html

StyleConnection

20.05.2015 kl.22:31

Selma: Heia søta :) Nei, jeg har kun nettbutikken min.. Mer en nok å styre med siden jeg gjør alt alene, haha. Men drømmer om en butikk på sikt ;) Smask

StyleConnection

20.05.2015 kl.22:32

Anette: Ja visst :) Kjempegodt tips, skjønne deg <3 Klem

Ingvild L

21.05.2015 kl.10:56

Å kjære, så spennende!! :-D Har faktisk sittet i et helikopter en gang jeg også, og fy søren for en opplevelse! Og forresten, det er ikke poledancing du har drevet med? Hehe ;-)

SMASK

Catharina

21.05.2015 kl.14:16

Nydelig opplevelse❤️ Fantastiske bilde💛

Alexandra

23.05.2015 kl.11:15

Det er så lenge siden jeg har vært innom nettbutikken, at jeg tror jeg snart må ta en kikk snart.. Får nesten dårlig samvittighet

xoxo

Anna Charlotte

02.06.2015 kl.19:30

Så gøy! Dette må ha vært litt av en opplevelse :)

Skriv en ny kommentar

hits