HAPPIEST DAY OF THE YEAR!

Å herregud!

Å herreguuuuud for en feiring. 17.mai er som jeg har nevt tidligere, den beste dagen i året, og fra klokken ni i går morges til to på natten, feiret vi så til de grader. Vi er så utslitt, men guri land så glad. FOR en dag - FOR en natt, la meg ta dere gjennom dagen i form av bilder og noen få gloser, haha!

Vi begynte altså her i cribben, med nydelig frokost og altfor mye bobler, og i elleve-draget beveget vi oss ut i bakgården for å være helt nørd og leke leikaring. Er det leikaring det heter? Sånn når man sparker i en hatt på en stokk? Hahahaha, jeg ler så høyt. Dere MÅ faktisk se den siste videoen som Betty har lagt opp på instagramen sin, for hun trynte så til de grader, og det var SÅ forbanna funny. Herregud så morsomt. Jeg dør!

Og så beveget vi oss ned til Tjuvholmen for å danse og spise og drikke og skåle og le og danse, før vi fortsatte festen på Stratos. Åhåj! 

Og på Stratos tok det jo fullstendig fyr! Jeg har ingen bilder, men jeg har en 145 minutters My Story på snap (styleconnection) som dere kan ta en titt på, for å virkelig få følelsen av hvordan kvelden utartet seg. Vi snakker endeløse mengder konfetti, og selvfølgelig limbo i bunad. Limbo i bunad er så innafor da, haha. Jeg ler sånn. 

Så.. Nå sitter vi her i såffan og hater litt på formen, men vi har masse digge rester etter gårsdagen, så nå skal vi stappe i oss alt som står foran oss. Det kommer til å gjøre såå godt for kropp og sjel, haha. 

Fininger? Hvordan var gårsdagen? Fortell, fortell, forteeeeeeeell!!

SMASK

45 kommentarer

Hanna

18.05.2015 kl.12:01

Så fine bilder! :)

Hadde en superfin dag, er favorittdagen i hele året :D

krist.in

18.05.2015 kl.12:05

så herlige bilder! hurra for 17 mai! Jeg vandret rundt hele dagen i SOLskinnet <3 Masse is og fine venninner !

18.05.2015 kl.12:06

145 minutter :))) hehehe

Natalie

18.05.2015 kl.12:15

Herlige bilder, og høres ut som en fantastisk 17mai feiring :D

Veronica

18.05.2015 kl.12:33

Ser ut som du stor koste deg i går, for noen herlige bilder Kristin! Igår hadde jeg min aller første champagne frokost med mine herlige venner og de ble hos meg helt til kvelden. Så iløpet av dagen spiste vi masse kaker, drakk mer og grilling til kvelden. Beste 17.mai på lang tid kan man si hehe :) Ha en fin dag!

Tine N

18.05.2015 kl.12:35

Ser ut som at du har hatt en flott feiring!

Men du? Tar jeg helt feil og er skikkelig gammeldags når jeg mener at bunaden er at plagg som skal behandles med respekt? Jeg har i allefall lært at å rave rundt dritings i bunad er et skikkelig big fat no.

Det er jo et erverdig, dyrt plagg, som noen, i mitt tilfelle bestemor har brukt timevis, på å brodere og montere og titusenvis av penger til å kjøpe.. kunne aldri behandlet bunaden så careless..

jeg digger deg, Kristin, men dette likte jeg dårlig.

Otilie S

18.05.2015 kl.12:42

Dette så helt fantastisk ut! Jeg hadde en helt grei dag, noe mer forventet jeg heller ikke siden jeg er syk. Klarte å samle familien på fem til frokost i finstasen og det satt jeg pris på :-) Jeg må nesten si meg litt enig med Tine over her, men hver til sitt eget og det er greit! Håper denne mandagen behandler deg bra, Kristin. Smask :*

malin

18.05.2015 kl.12:48

hallo Kristin du .... jeg har ikke or hvordan du er, som det jeg har sett er du en presjon som jeg ville vært glad for å kjenne. bloggen din er helt fantastisk og den er en av di ¨beste bloggene jeg har leste. du gir meg en så stor glede å inspirasjon til alt mulig

18.05.2015 kl.12:50

Å være full i bunad e stygt, ikke noe å skryte over

Maiken

18.05.2015 kl.12:53

hahahha den videoen gjorde dagen min bra! 😃 så ut som du hadde en utrolig fin dag! Og det så koselig ut med alle vennene dine hjemme hos deg og all den gode maten:) og du var superfin i bunaden din!

Victoria

18.05.2015 kl.13:40

Hei!

Jeg ga nettopp bort flybiletter til spania, hotell og mat - til en liten famillie som eller aldri ville kunnet dra på ferie.. Jeg har mange fler jeg vil hjelpe, og hotell og mat kan vi stå for til maks 5 familier til, men jeg må finne en måte å betale alle flybiletter på. Jeg betaler selv for de jeg plukket ut - kan du hjelpe meg spre budskapet? takk... sorry om dette virker som spam - det ER virkelig kun en god gjerning.. bloggen har 5 posts og alle er om dette, så er ikke promotering for annet enn det...

takk

18.05.2015 kl.13:50

Bunad burde behandles med litt mer respekt.

Emilie-Therese

18.05.2015 kl.13:52

Så mange fine bilder!

Min dag ble brukt til å reparere fyllesyken :P

Susanne Moen Øy

18.05.2015 kl.13:58

Så fantastisk at du hadde ein sååå super dag fine, Kristin <3 For ein insipirasjon du er! Virkelig! Du gjer alt for å tilfredsstille lesarane dine, og det gjenspeglar verkeleg bloggen, og nettbutikken din. Du er eit fantastisk menneske, og ønskjer deg ALT godt.

Lurte forresten på korleis bunad du har? :-)

Emma Julie

18.05.2015 kl.14:09

Åå, dagen din så helt fantastisk ut! Så koselig frokost du hadde stelt i stand og alt blir bra når man har på bunaden. Ønsker deg en fantastisk mandag :)

Julie Storlien

18.05.2015 kl.15:08

Hei hei fineste Kristin!

Ser og høres ut som om du hadde en fantastisk 17. Mai! Fulgte godt med på snapchat også. Jeg så først på barnetoget der søsteren og broren min gikk før vi spiste deilig lunsj hos besteforeldrene mine. På kvelden dro jeg til en venninne på grillfest. Var en kjempe fin 17. Mai.. :)

Ønsker deg en super dag videre!!

Klem i fleng <3

Anna G

18.05.2015 kl.15:08

Ååh! Hørtest ut som du har hatt en fin 17.mai. Jeg har sett på den instagram videoen i går, jeg flirte så jeg neste tisser meg ut (måtte på do når jeg så den sjønner du😂)

Min 17.mai var ikke så spennende, jeg var ute natt til 17. Da kom jeg hjem hal7.. Så formen var ikke helt på topp! Men jeg måtte på med bunaden selvfølgelig, så jeg var å såg på tantebarna mine som gikk i tog. Og etter det så hørte jeg på talen til bestemor (84år) hun er helt rå! Så gikk turen hjem for og sove.

Lena Pedersen

18.05.2015 kl.15:23

Så ut som du hadde en nydelig 17. mai feiring! :D

Birte

18.05.2015 kl.15:26

Hei! Så ut som at du har hatt en kjekk 17 mai og det er virkelig den gøyeste dagen i året!

Uansett så har jeg samme bunaden selv, arvet fra bestemor. Da jeg fikk den til konfirmasjonen oppdaget vi at det mønsteret i vesten ikke lages lengre og at den er veldig sjelden og gammel og absolutt noe å ta vare på! Syns hvertfall det er ganske kult!

Håper du får en strålende dag videre, du er absolutt en av favorittbloggerne!

Renate Kjellevold

18.05.2015 kl.15:30

åh, så herlig! eg skulle egentlig vært på seinvakt igår, men satt istedenfor heime med tidenes værste forkjølelse.

Maria U

18.05.2015 kl.15:31

Så fin du var, ser ut som dere hadde det GØY :D

Jeg var også på champagnefrokost og bare spiste, drakk og kosa oss i fler timer. Så gikk vi ut en tur for å se på livet i byen, gøy å se Oslo på denne dagen :-) Ble ikke akkurat hæla i taket, for vi skulle tidlig opp i dag.

Kristine L

18.05.2015 kl.15:33

Du sender så vittige snaps, så ut som du virkelig koste deg!!! Årets gøyeste dag, er så lei meg i dag for at den er over 😂 haha! Her ble det familielunsj med god mat og drikke i mange timer, før det ble sprell og vin hos en venninne på kvelden :) perfekt dag!

Tonje Siegel

18.05.2015 kl.15:51

Ååå, både ser og høres ut som om du hadde en superfin 17 mai! <3 Følger deg på snapchat, og det så virkelig ut som du koste deg hele dagen! Gladere dame tror jeg aldri jeg har sett før, selv om jeg bare ser deg på bilder og videoer så smitter humøret over skikkelig :-D Her i Trondheim var det regn, surt og kaldt store deler av dagen, og selv om jeg er nordmann og skal tåle all slags vær, så holdt jeg meg for det meste innendørs. Koselig det også da! Bestemoren min bor i en leilighet MIDT i byen, så vi kunne se alle togene osv på virkelig nært hold, også koste vi oss med masse god mat <3 en perfekt 17 mai i mine øyne inneholder god mat, haha :-D så dagen min sto absolutt opp til forventningene! Ha en superfin dag videre Kristin <3

Hilde

18.05.2015 kl.16:05

Hei Kristin! Kjempegøye snapper du la ut i går! Hehe, jeg satt inne HELE dagen med eksamenslesing, så jeg døde faktisk litt av å se de.. men gøy var det uansett heeeehehe... jeg vurderer å kjøpe den denim skjorten på nettbutikken din.. den jeg har er alt for lang, men vil ikke ha de korte heller... sliter med å finne en med akkurat perfekt lengde, så derfor lurer jeg hvor lang den er..? går den så vidt nedenfor rumpen, eller går den nesten ned til knærne? finner ingen bilder av den på en person...

Maren Andreassen

18.05.2015 kl.16:59

Vi var superglad for at været holdt seg i Stavanger og at solen tittet frem, det var det beste med hele 17 mai! Vi var på champagne frokost med gode venner før vi reiste inn til beverly i 11 tiden og var der til pausen av United kampen og reiste hjem for å se resten. Så Dennis, cf og Elin også på beverly! Dennis så veldig bra ut i bunad, samboeren min ble litt misunnelig på hatten Dennis har til bunaden, hvor er den kjøpt? Så glad for at du har hatt en så fin feiring, det fortjener du!

Karoline E.N

18.05.2015 kl.17:08

For noen herlige bilder! Det ga meg sikkelig 17.mai stemmning. Du er jo som alltid super flink med bildene dine. Har sett på snappen og det ser ut til en helt fantastisk fin feiring. Vi gikk i tog og spiste frokost i grenda her vi bor, var på kake og diverse hos svigers og til slutt gikk vi ut for og spise! Kjempe fin dag, så var veldig fornøyd, selvom været ikke var på vår side. Nå lager jeg middag, så vi skrives etterpå. Men hyggelig og se at du har hatt en super fin feiring ❤️❤️🌷

Dumme ensomme meg

18.05.2015 kl.17:21

Satt alene i senga hele dagen, og proppet trynet med sovemedisin så dagen kunne gå over. Ingen som inviterte meg med på noe og alle var opptatt med sitt.

Bente

18.05.2015 kl.18:02

145 min på snap faktisk,LOL

Kristin du e rå,uber-rå!!!

Første gangen æ kommentere t dæ (shame on me)(!!!)

Stooor klem fra fast leser!:-)

Ida

18.05.2015 kl.18:21

Ikke leikarring, men du har danset halling :D Samme det, morro likevel!

Annie

18.05.2015 kl.18:32

Så utrolig flott bunad du har :D

Feiret med champagnefrokost og gode venner selv!

Ha en fin dag <3

Vilde S

18.05.2015 kl.19:33

Så bra at du koste deg, Kristin!

Min feiring var fin og rolig med gode venner og en god kjæreste :) første året på lenge jeg ikke har drukket, men det var helt greit med en edru 17 mai, var jo jobb idag.. 17 mai er gøy uansett!

Stine

18.05.2015 kl.21:37

Jeg digger deg, og er innom bloggen flere ganger om dagen! Er så fan av måten du skriver på, og det du skriver om! Når det er sagt syntes jeg ikke heelt at bunad og fyll hører sammen. Det er et veldig tradisjonsrikt, og burde behandles med respekt. Det er så klart bare min mening, men for meg er 17.mai tog, frokost, gode venner og is. Ikke fyll i bunaden.

18.05.2015 kl.23:32

Haha!kjempe bra og morsomt innlegg😂💗17.mai e den beste dagen i året😍

Synne

19.05.2015 kl.16:16

Nydelig Lofotbunad venninna de hadde på seg! :)

Andrea Lille

19.05.2015 kl.16:46

Like så godt 17 mai! Min dag gjekk i venner å familie, tog å god mat!

Vips

19.05.2015 kl.22:27

Alt ser helt konge ut-maten,stemningen,du i din flotte bunad-blir nesten misunnelig på dere som hadde det så kjekt 😃 ikke noe kritikk men tror du hadde vært veldig fin m håret i en flette eller oppsatt når du går i bunad og ikke sånn løst nedover ryggen....😉

Sandra

19.05.2015 kl.23:35

Heisann!:)

du e så flink til å finne hotell di plassan du drar! :) prøvde å leite litt på bloggen din men klarte ikke å finne. skal til Miami ti høsten, har du noen hotell å anbefale der? :) eller ei nettside kanskje hvor man kan finne noen spennende hotell ?:) send meg gjerne en email :)

ha en fin dag!

Mvh

Sandra

Ingvild L

20.05.2015 kl.11:05

Haha, både ser og høres ut som en fantastisk dag! Selv er jeg fremdeles i bakrus, og håper på bedre tider etter en heidundranes russefeiring! :-D

Lotte

20.05.2015 kl.17:01

Hei. Hvor har du kjøpt den svarte stolen med trebeina? Den var så kul :D

Siri

20.05.2015 kl.22:19

Det kalles laus eller hallingdans :-)

StyleConnection

20.05.2015 kl.22:28

Lotte: Den er fra Jysk :) http://jysk.no/stue/stoler/spisestoler/stol-klarup-svart-stoff-eik SMASK

Malene

21.05.2015 kl.08:33

Hei! Random spørsmål, men vet du hva gråfargen du har på veggen heter? Skal male en vegg hjemme og det er en slik gråfarge jeg vil ha!

Catharina

21.05.2015 kl.14:20

Nydelig du e💛

Den va koselig❤️

Alexandra

23.05.2015 kl.11:10

Det å sparke hatten er hallingdans :) På leikaring lærer vi ulike danser som halling, polka osv. :)

xoxo
Herlige bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits