"PIERRES HOTEL"

Happyyyyy Friiiidaaaaaaayyyyy ♥

Herlighet så deilig, helg og greier, og jeg sitter her med skyhøy puls mens jeg er i full dialog med bank og eiendomsmegler. Når man finner drømmeleiligheten MÅ man bare gjøre alt man kan for å klamre seg fast i et boliglån, så nå får vi se, haha!

Men dere? Vi har snakket litt for lite om Paradise Hotel.. Eller skal jeg si "Pierres Hotel"? Handler årets sesong om noen andre enn Pierre og hennes ice queen egentlig? Haha! Jeg som har fått med meg hver eneste episode, husker jo nesten ikke hvordan de andre deltagerne verken heter eller ser ut, Hver gang Linn (er det Linn hun heter??) dukker opp på skjermen, blir jeg like satt ut og overrasket, da jeg tror det er en ny deltager som har sjekket inn på hotellet, uten at jeg har fått det med meg. Snakk om å bli snytt for TV-tid og fame, ass.. Og Linn, stakkars.. Hun må bare gjøre som de andre sier, hun.. Hun får servert den partneren som passer best for de andre, og er vel egentlig bare en person som bare er der uten å faktisk være der.. Linn, ass. Hadde håpet på litt mer futt, siden hun tross alt er fra Bergen. Haha!

Men altså.. Det er jo bare den blonde drammenseren man får se av deltagerne, sammen med den likegyldige svensken som gir faen i alt. Jeg digger egentlig Pierre sin avslappende holdning til det meste, men noen ganger går det så treigt at jeg holder på å sovne. Men det går fint, for deretter blir jeg vekket av Martine med sin svært gjenkjennelige stemme, som gnager seg inn i ørene mine. De der to ass.. Merkelig par med en sjarmerende tvist. Ice queen med merkeklær og perleøredobber, og care face med tættiser og sæggebukse. FAB kombo, haha. Jeg må si at PH endelig er tilbake der de skal være.. De to siste årene har det vært så altfor kjedelig å følge med på serien, da casten har vært så ekstremt lite inspirerende. Alle deltagerne har vært av samme ulla, og det har vært få som har hatt en klar karakter som skiller seg ut fra de andre. I år derimot.. I år har det sjekket inn mange ulike festlige mennesker med mange ulike og sterke personligheter, at det blir lettere å engasjere seg.

Gladlaksen med et herlig smil og en optimisme fra en annen verden, er min favoritt gjennom tidene! Men han som røk i går? Han var i daffeste laget..

Jeg har aldri opplevd en person som bruker lenger tid på å fullføre en setning, sååååå heeeeeeeeeeeeeeeer buuuuuuuuuuuuuuuuuuurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan fåååååååååååååååååååå liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt fooooooooooooooooooooooooortgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang på snaaaaaaaaaaaaaaakkeeeeeeeeeeeeeeetøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøyyyyyyyyyyyyyyyyyyet! Snoooooooooooooork! Tidig type da.. Funny dude med mange merkelige påfunn, men den borat-drakten? Man må ALDRI gå rundt i en slik drakt. Det er ikke sexy, det er ikke morsomt. Det er bare harry! 

Åååå Paradise Hotel.. Fjasete underholdning på sitt aller beste. Jeg eeeelsker Paradise.. Måtte det aldri bli tatt av skjermen!

Så.. Hva synes dere om årets sesong? Jeg vedder på at mange av dere har noen tanker og meninger, hehe. 

SMASK ♥

52 kommentarer

krist.in

08.05.2015 kl.11:26

Jeg bestemte meg for å ikke se på paradise, for jeg blir sååå hekta og må se alt haha. Så da fant jeg ut at jeg må bruke tiden min på andre ting :p Spennende med leilighet da , kanskje dere plutselig har et nytt hjem ?

08.05.2015 kl.11:31

Digger John, haha. Men ellers så har det vært en sjukt KJEDELIG sesong :(

Mille

08.05.2015 kl.11:32

Hei Kristin! Jeg så på bloggerne nå, og på slutten så jeg at dere går til parterapi som vi får se neste uke! Det lille jeg så, så virket han terapauten laid back og hele settingen virket bra. Er det lov å spørre hvor dere gikk/hvem dere gikk til? Jeg og sambo har lenge snakket om at vi burde ta en tur, sånn bare for å reparere litt småhull før det rakner mer :)

Var dere fornøyd?

Catarina kippersund

08.05.2015 kl.11:32

syntes det du skriver stemmer veldig brs med min mening!

Favorittsesong er jo såklar 4, når du og dennis, stian og de fete sndre folkene var med! Det var underholdning😄

Årets sesong ligger på en andreplass så langt😄😄

Anette

08.05.2015 kl.11:35

HAHA! Er i grunn enig med deg! Begynner å bli passe lei Martine og Pierre nå, eneste de snakker om er sex og få-ut-den-og-den. Heier egentlig på Pierre, bare han blir kvitt Martine! Og Audun da.. Skjønner ikke hvorfor han er der i det hele tatt, han sover jo bare 😂

Sesongen var jævlig bra helt til CF og Isabel røk ut 😒

Emma Julie

08.05.2015 kl.11:36

God morgen! Krysser fingrene for at du får lån, så du får kjøpt deg drømme leiligheten. Jeg følger selvfølgelig med på Paradise Hotel, og når du nå nevner det så går det mye i de samme personene som snakker hele tiden altså. Mange som ikke blir vist så mye. Nå setter russebilen kursen mot Landstreff Lillehammer hvor vi skal feste hele helgen. Kos deg masse i helga :)

08.05.2015 kl.11:39

Hun fra bergen heter Elin (hun svenske) eller valeria, det er 'alice' som sjekket inn forje uke. Linn er "polakken".

Samira

08.05.2015 kl.11:40

hahaha amen 👏 jeg kunne ikke sagt det bedre selv

Vilde

08.05.2015 kl.11:41

Hvem heier du på? :-)

Jeg heier på Elin (og CF, ryktes at han kommer inn igjen. Håper det er sant) :-)

Ida Celine

08.05.2015 kl.11:44

Favoritt sesongen min er absolutt 2012-2013. I 2013 kjente jeg 4 av de som var med.. KLEINT å se på skjermen, men samtidig så morsomt! En av mine beste kompiser var også med i år (Jonas)

I 2017 skal jeg uten tvil melde meg på og vinne hele shiten.

<3 Yes,I said it!

Otilie S

08.05.2015 kl.12:03

Jeg er faktisk litt uenig med deg, jeg syns castingen denne sesongen er dritkjedelig! Syns rett og slett de tidligere sesongene har vært bedre. Sesong 4 er og forblir den beste sesongen! Deilig at han Christer røk i går, han har plaget meg en stund nå, haha. Er også veldig lei av Martine.. og denne "jeg er best"-holdningen til Audun var morsom i fjor men nå er den blitt litt gammel. Heier på Elin, Sara, John(Jon?) og eventuelt CF om han skjekker inn igjen :-)

Kristine L

08.05.2015 kl.12:12

Synes sesongen fra 2013 og den i år er de beste! Så mye underholdning og mennesker alle mener noe om ;) for et program, men som noen av de sa selv, man har en skrue løs når man blir med på noe sånt, haha! God underholdning å se på mennesker som dummer seg ut uten at de skjønner det helt selv da:D digger programmet.. Man blir jo strengt tatt aldri for gammel til å se på det ;) ha en strålende helg!

S.

08.05.2015 kl.12:18

Syns det er et dårlig trekk av deg å snakke stygt om mennesker. Var du noe bedre enn de som deltar i år?

08.05.2015 kl.12:28

Elin og Sara! Drittlei hele martine-pierre-audun-opplegget. Hadde sansen for pierre, og synes han er råmorsom til tider, men resten av gjengen hans...ugh.

Fikk et bedre inntrykk av Martine når hun trøstet Christer, for Audun var et skikkelig rasshøl. For en kvalm type!

StyleConnection

08.05.2015 kl.12:30

S.: Jeg snakker ikke stygt om noen i dette innlegget :)

bcm

08.05.2015 kl.12:32

jeg DIGGER pærra jeg også! Jeg har sett på det i mange år på rad nå, og nå, nå begynner spenninga. Og jeg synes det er så DIGG at ALLE deltagerne VET at Audun bare "seiler" igjennom spillet, men at det ikke er noen som gjør noe med det, uten å få alle mot seg!! Det er så spennende, siden jeg lurer på hvordan det kommer til å ende;)) loooooove it<33

Trine h

08.05.2015 kl.12:32

Heier på pierre, han er en som ikke er rett for og ta egne valg:-). Avslappet fyr som byr på seg selv :-). Sara er ei jeg vil se i finalen. Hun har spilt spillet uten at de blir for skittent spill:-). Martine et litt for drama queen 🙈

B

08.05.2015 kl.12:35

Syntes egentlig hele gjengen er ganske underholdene. Men savner CF og Isabel altså, selv om Martine blei mer morsom og crazy etter hu røyk ut!

Karoline E.N

08.05.2015 kl.12:53

God fredag vakkre deg ❤️

Haha, kunne ikke sagt det bedre selv. Martine har irritert meg så til de grader igjennom hele sesongen, men syns hun har blitt litt bedre etter at Isabell røyk ut. Men er som du sier, stemmen hennes skjerer i ørene og hun sjefer litt for mye! J likte Fredrik og cf veldig godt og j håper rykte er sant om at cf kommer inn igjen. j likte vel sesongen der du var med mest, den kommer j aldri til og glemme 😃 ønsker deg en fin dag - klem <33

Ingvild L

08.05.2015 kl.13:07

Haha, god fredag Kristin! :-D

Jeg er akkurat ferdig med årets tentamen i norsk, og synes det er HELT greit, hadde det ikke vært for nynorsktentamen på mandag, og matte på onsdag.... Og eksamen uken etter... Æsj..

Jajaa, over til paradise! Ingen sesong blir som den du var med i, men er helt enig! I år går det an å følge med :-)

Camilla.

08.05.2015 kl.13:14

Denne sesongen av Paradise er jo helt fantastisk. Topp underholdning på kvelden etter eksamenslesning. Gleder meg til neste uke. Det ser veldig ut som det kommer inn mange som har røket ut tidligere.

For øyeblikket er mine favoritter (ikke etter rekkefølge) Pierre, Audun, Mathias, Martine og Elin. Håper på gjensyn med Isabell og CF til uken :-D

StyleConnection

08.05.2015 kl.13:24

Mille: Vet du? Det er det smarteste dere kan gjøre :D Jeg prøver å ufarliggjøre dette med parterapi, og skal skrive et eget innlegg om nettopp dette neste uke. Klarer du å vente? Stor klem til deg <3

Guro

08.05.2015 kl.13:25

Jeg er så hekta på paradise, og har sett hver eneste episode (takk gud for viaplay) :D synes da at denne sesongen har vært litt kjedelig, og jeg er så lei av stemmen til Martine at jeg må dempe lyden når hun begynner en av de mange talene sine!! Hjelp for en grusom stemme, høres jo ut som hun kommer hver gang hun åpner kjeften!! Haha! Jeg må si jeg er litt lei av at alt går på skinner for den gjengen, og håper Sara kan fucke opp litt og til slutt vinne hele dritten sammen med CF eller Fredrik som må sjekke inn igjen :D

Gøy med leilighetskjøp da, håper det ordner seg for dere :D

ida

08.05.2015 kl.14:02

Heie på Eliiiin <3

ja

08.05.2015 kl.14:27

synes dette var litt fjasete skrevet, hadde vært greit om det kom fra en 14-åring men.. du sa kanskje ikke stygge ting direkte til deltakerene, men synes ikke noe av det var særlig pent sagt uansett. å si at noen har gnagende stemme eller påstå av flere av dem er så kjedelige/daffe at du sovner? nei, det går ikke, ihverfall ikke når du ikke var noe særlig bedre på din tid. virker som om du tror du er sååå mye bedre enn alle de du nevnte her, ærlig talt

Catharina

08.05.2015 kl.14:33

ELSKER paredise hotel❤️

Enig at det handler mye om Pierre og Martine 😕❤️

irenemaries

08.05.2015 kl.15:01

Utrolig mye fint på shoppen din!

Du er heldig som får drive med dette!

Pernille

08.05.2015 kl.15:21

Er veldig enig i at denne sesongen er i en helt annen sjanger enn i de forrige! Mye mer underholdene! :D

StyleConnection

08.05.2015 kl.15:40

irenemaries: Jeg synes ikke "heldig" er riktig å bruke her. Jeg jobber ræven av meg for å få dette til, så dette handler om hardt arbeid - ikke det å være heldig. Liker ikke det ordet, haha. Stor klem til deg

S.

08.05.2015 kl.15:46

Kristin; Jo, du snakker/skriver dårlig om flere av deltakerene.

Maria M.

08.05.2015 kl.15:47

Jeg hadde bestemt meg for å ikke se i år, men kalrte jeg det nej? Blir så hekta på det!! Og jeg må si jeh holder en knapp på Sara fra det glade sørlandet, noe hun lever opp til. Håper Fredrik kommer inn neste uke og de to vinner hele skiten. Martine og Pierre syns jeg har fått for mye oppmerksomhet og tar mye plass. Go go Sara!

Ny leilighet! Spennede, åhhh, virkelig. Jeg gleder meg så til jeg skal flytte ut, studere og finne meg et eget hjem som jeg kan gjøre til mitt.

Har et spørsmål til forrige innlegg ang nettbutikken. Får du inn bikinier? :)

irenemaries

08.05.2015 kl.15:50

Ja det forstår jeg. Stå på :)

Han som ødelegger alt

08.05.2015 kl.15:53

er Martine og cf som vinner. Vet det for viaplay la ut finale uka :-(

Selma

08.05.2015 kl.16:39

Ja eg elsker paradise!!!❤️ eg blei så sur når Emilie røyk ut! Og spesielt CF❤️😥 Men eg elsker russeuke!!! Det er den beste uken i hele paradise!!(og miss og mr paradise❤️❤️😂😂

Klemm❤️❤️

Julie Storlien

08.05.2015 kl.17:38

Hahah, elsker Paradise! Selv om det beste sesongen var da du og Dennis var med! Håper dere får dere leilighet.. Hadde vært så gøy :D Lykke til!

Har giveaway på bloggen min, hadde vært veldig gøy om du ble med!!

Klem i fleng <3

siljepia

08.05.2015 kl.17:53

God ettermiddag ;) ja endelig helg :) hehe

Så spennende da. Krysser fingre på at alt går i orden :) <3

Håper virkelig at dere får Boliglån.. Det hadde vært gøy hvis dere hadde nå tatt det neste steget å kjøpte noe sammen :)

Har ikke fulgt med så mye av paradise hotel denne sesongen men ser på det noen ganger,så kan ikke uttale meg så mye i denne saken :P hehe

Håper dagen har vært fin og håper dere får en fin kveld :) <3

08.05.2015 kl.18:19

ELIN MY QUEEN ER BEST

08.05.2015 kl.18:29

HAHAHAHAHAHHA Christer altså, jeg dør fordi du har helt rett hihi

08.05.2015 kl.18:30

og er veldig enig. Helt utrolig hvor mye av episodene som går til Martine/Pierre. Veldig kjipt.

08.05.2015 kl.19:29

Det mest prippne menneske man kunne sende inn på paradise som kalte de andre jentene for horer om de klina litt har jo virkelig tråkka i salaten. Er det mulig. Og ja han som røk ut hadde ikke mye på skjermen å gjøre. Noen gutter kan se søte ut også åpner de kjeften. Slow mooooo

Mette

08.05.2015 kl.19:39

Til han som ødelegger: Hvorfor er det alltid noen sånne som deg som mååå ødelegge morroa for andre??? Hva godt får du ut av det?

ass

08.05.2015 kl.19:40

Du og typen var ik akkurat så mye bedre da enn de du selv nevner her! :) taper

08.05.2015 kl.22:06

Og hva med Valeria??! Hu har jo aldri noe tid foran kamera, og er enda mer bortgjemt enn Linn :p

outfitideas4you

08.05.2015 kl.22:38

Det hadde vært fint om du hadde giddet å sjekke ut bloggen min :)) digger deg!! You go guuurl!

09.05.2015 kl.10:10

Jeg liker sesongen jeg, er helt enig med at borat drakten var harry!

Ida

09.05.2015 kl.12:08

det handler vel antageligvis om at de som ikke får så mye kameratid ikke gjør noe som lager såkalt "bra" tv!

f.eks. er det vel ikke noe hemmelig at paradise hotel "skal" være sex, alkohol og drama. og både sex og drama er det kun Martine og Pierre som lager for øyeblikket. Elin og CF hadde like mye kameratid som Martine og Pierre før CF røyk ut

Heidi

09.05.2015 kl.17:42

Sesong fem var jo den beste sesongen av alle som har vært, og det vet alle.

Mina

09.05.2015 kl.20:37

Du burde sjekke videoer av deg selv før du uttaler deg om andre sine stemmer som gnager seg inn i ørene..just sayin.

09.05.2015 kl.21:51

Hei.

Har skjønt at du ønsker å reise mye osv. På www.geographicphotography.blogg.no er det veldig detaljert og bra skrevet reiseguider til blant annet Sør-Afrika,Tenerife, Portugal osv. Du burde titte innom:)

Lene

10.05.2015 kl.00:22

Jo, indirekte skriver du stygt om for eksempel Christer. Du sier han ikke er morsom eller sexy, du kan liksågreit si at han er kjedelig å stygg? Og at Martine har gnagende stemme..?

Emma

10.05.2015 kl.23:45

älskar Pierre haha! Kanske för att jag är svensk, men jag tycker att han och Martine är lite vad paradise handlar om, lite drama och "kärlek".

Elisabeth

12.05.2015 kl.19:07

Den beste sesongen var nok da du var med !!!!

Skriv en ny kommentar

hits