BEDRE SELVTILLIT PÅ 1-2-3!

//I samarbeid med SB12

Selvtillit, ass..

Et så vanvittig stort og omfattende tema som jeg kan snakke om i flere dager, men akkurat i dag tenkte jeg å snevre temaet litt mer inn, og komme med tre konkrete tips til hvordan man enkelt kan booste selvtilliten. Det er nemlig ikke så veldig mye som skal til, i hvert fall ikke sånn på overflaten. 

Dette innlegget gjør jeg i samarbeid med SB12. De lurte nemlig på om jeg kunne tenke meg å dele disse tre tipsene med mine fantastiske lesere, og det var ingen tvil om at jeg ønsket å bidra. I tillegg ønsket de sort-hvitt bilder med blå øyne for å virkelig fremme budskapet, så da fikk jeg jaggu sett meg selv med en annen øyefarge også, haha. Snakk om vinn-vinn.

Alright - nok fjasing.. Let's get to the point!

♥ MUNNHYGIENE

Etter en dag på farten med mange kopper kaffe, en lunsj, og mye frem og tilbake, er det ikke akkurat uvanlig at den dårlige ånden sniker seg innpå. Plutselig møter du på en bekjent på gaten, bussen eller trikken, som du blir stående eller sittende å snakke med. Man står relativt nær hverandre, du kjenner selv at din egen ånde avslører burritoen du spiste i går med altfor mye hvitløk, og selvtilliten synker så lavt at du blir en annen person. Vi må heller ikke glemme møtet med en kjekkas på byen, som du blir stående å prate med.. Prating blir til småklining, og da er det ikke mye innafor med dårlig ånde!

Dette har jeg opplevd noen ganger for mye, og uansett hvor selvsikker jeg føler meg denne dagen, kan akkurat en slik situasjon bryte meg fullstendig ned. Du står der og leter febrilsk etter en tyggis som du selvfølgelig har glemt å kjøpe, mens du samtidig prøver å unngå å snake så mye, selvom du egentlig har så altfor mye du ville sagt. Fader for en kjip situasjon! Her kan SB12 være redningen!! Skyller du munnen med SB12 i 1 minutt får du garantert god ånde I 12 timer - absolutt en superenkel måte å øke selvtilliten på! At jeg ikke har tenkt på dette tidligere? Det kunne spart meg for så altfor mange kleine øyeblikk, så nå blir det munnskyll hver eneste dag for resten av LIVET!

♥ HENDER

Det er lett å glemme å ta vare på hendene sine - neglene også for den saks skyld, og ingenting er verre enn å håndhilse på nye mennesker, med knusktørre hender og neglelakk som har flasset delvis bort. Hvis jeg sitter i et møte og oppdager at hendene mine er tørre, blir jeg helt stresset og kjenner at selvtillitten raser. Jeg blir ubehagelig usikker, og fokuset forsvinner fra det jeg egentlig holder på med. Det er så ubehagelig, så derfor passer jeg alltid på at neglene er freshe når jeg forlater cribben, samtidig som jeg alltid putter en håndkrem i vesken. 

♥ KLÆR DU FØLER DEG VEL I 

Det er faktisk ganske utrolig hvor mye klær og en god hårdag har å si for selvtilliten. Kle deg opp i noe DU føler deg vel i, ikke det du tror er mest riktig i forhold til trender. Tidligere kunne jeg stresse i flere timer foran speilet, mens jeg samtidig bladde meg gjennom motemagasiner, for å liksom prøve å naile en bestemt type stil som var i vinden. Dette funket aldri. Det var jo ikke denne stilen jeg likte best, og det å kle seg opp for alle andre gir ikke akkurat en selvtillitsboost  - snarere tvert i mot. Går man kledd i noe som ikke sitter riktig eller som ikke gjenspeiler din personlighet, blir det bare helt galt, og det gjør noe med selvtilliten. 

Kle deg opp i noe som får deg til å deg FAB, se deg selv i speilet, nyt synet av deg selv, og si høyt til personen i speilet at hun/han ser forbanna bra ut! Smil til deg selv før du går ut døren, og du vil føle deg mer sikker gjennom hele dagen. En konkurranse er alltid innafor, er dere ikke enig? Og dette er ikke en hvilken som helst konkurranse med en hvilken som helst premie!  Her har jeg nemlig i samarbeid med SB12 gleden av å dele ut en selvtillitsboost i form av en fotoshoot, hvor den råflinke fotografen AKAM13K står bak kamera, og du blir styles av en egen make-up artist. Gøy!!

Deltagelsen er superenkel - du klikker deg inn HER,  lager ditt eget profilbilde i sort-hvitt med blå øyne, og vips så er du med i trekningen.

 

Nå må jeg løpe til dyrlegen med Fokus. Her har det nemlig oppstått en aldri så liten og ubehagelig situasjon i bakenden, og jeg blir jo helt fra meg når jeg ser at lille bebisen ikke har det bra. Stakkars liten!

Talk later, darlings. Del gjerne deres beste tips for en bedre selvtillit i kommentarfeltet ♥  

SMASK

 

24 kommentarer

Huff... masse god bedring til Fokus!

Emma Julie

04.05.2015 kl.10:58

Smarte triks det der altså! Haha, du kledde jo blå øyne da. Håper Fokus får det bedre etter dyrlege besøket. Stor klem :)

Lena Pedersen

04.05.2015 kl.11:03

Åh, det værste er å ha dårlig ånde når man skal snakke med andre mennesker! Jeg er vegetarianer og det går ofte i salat på skolen, og da gjerne med hvitløksdressing til.. stakkars mennesker rundt meg sier jeg bare! Tror helt ærlig ikke at SB12 en gang slår ut hvitløksånden! :'D

Jeg merker at jeg blir mer og mer vel i klær jeg selv ønsker å gå i, takket være deg! Stilen min er i god forandring for tiden, og jeg liker det! :D Endelig kan jeg være meg selv! :)

Har alltid likt de fargerike bildene av deg, men WOW så fin du er i svart-hvit også! :D <3

Ha en fin dag <3

forresten, håper nettbutikken ordner seg snart, har prøvd med flere enheter og nettlesere i en time nå, men har fortsatt ikke kommet inn...

Ida Celine

04.05.2015 kl.11:14

WhoopWhoop! Da var jeg med i konkurransen! <3

Mitt beste tips for selvtilitt er "keep your head high, but your middelfinger higher".

Være seg selv, can't be any better <3

Karoline E.N

04.05.2015 kl.11:44

God mandag, solstråle! For et super bra innlegg.. Dårlig ånde kan ta seg en bolle!! Dårlig ånde får virkelig selvtilliten til og krympe ned på null og da er det ekstra ille om man har glemt og kjøpe tyggis. Kjenner faktisk at j blir litt små klein bare av tanken. Haha 😂 så gode tips! Takk ❤️ Ååh, stakkars lille fokus :/ masse god bedring! Håper han blir fort frisk igjen :) stoor klem

Otilie S

04.05.2015 kl.12:51

Fy for en babe du er i sort/hvitt!! Håper det går bra med Fokusgutten, det er ingenting verre enn å se disse smådyra ha det vondt :(

Daniel Miller

04.05.2015 kl.13:28

Så fin du er! Ha en flott dag :) Digger nettbutikken din.

Evelyn

04.05.2015 kl.14:30

det med onde ja :)

jeg har begynt å bytte til en mer fargerik stil, takket være deg <3 du er SÅ inspirerende :) før gikk jeg bare i en svart bukse, og en vanlig topp eller en genser! men etter jeg har følgt bloggen din en god stund har jeg byttet over til mere farger :) å jeg må si at jeg føler deg mye bedre i farger, enn å gå med grå, svarte, og hvite klær :)

ha en fin dag <3<3<3

Claes

04.05.2015 kl.14:37

Hei. Så fin blogg du har. Kunne du kanskje hjulpet meg med noen tips på hva jeg burde gjøre / endre på min blogg for å få flere lesere?

04.05.2015 kl.14:39

Når jeg trykker på bli med i konkurranse skjer det ikke noe. Har prøvd flere ganger nå

Stine Åsvestad

04.05.2015 kl.14:52

Så fine bilder av deg, Kristin!

Linken til konkurransen funker ikke... eller det skjer rett og slett ingenting når jeg trykker på den :/

Selma

04.05.2015 kl.15:21

Hei superstar! Stakkars fokus😓 håper alt blir bra igjen med han!💞💗 stilig konkurranse!💖 ha en superduper dag videre !💖😚

Catharina

04.05.2015 kl.15:26

Flotte tips har mer selvtillit alerede ❤️

Liker konkurransen 💜

04.05.2015 kl.15:51

Sier det igjen! Du er en kjempe kul jente! 💜 Bra tips! Å god bedring til Fokus 😊

Forsvarsfrue

04.05.2015 kl.19:24

Gode tips :) Selv har jeg nettopp hatt en liten "åpenbaring" og innsett at jeg får bedre selvtillit av å ha på meg litt fargerike klær og gidde å fikse håret osv. Føler meg MYE bedre når jeg ser litt bedre ut også! :)

Sara Josefine

04.05.2015 kl.20:29

Det skjer ikke noe når jeg trykker på "Bli med i konkurransen"-knappen? Veldig synd fordi jeg har veldig lyst å delta :/

Likte bildene dine veldig godt, du er så vakker ^^

Ingrid-E

04.05.2015 kl.21:36

Såå flott du er! Uansett hvilken farge du har på øynene ;)

Nora L.H

04.05.2015 kl.21:41

hvor gammel må man være for ¨å delta? aldersgrense?

Veronika S

04.05.2015 kl.22:02

Gode tips, selv om jeg er usikker på om de vil nå noe særlig opp på selvtillitsskalen, sett bort fra på overflaten - som du også skriver!

En ting jeg ikke forstår, er budskapet blå øyne? Det øker vel på ingen måte selvtillit å ha en annen farge på øynene? Og man burde vel ikke akkurat forandre på seg for og oppnå dette? Eller er det en slags pekepinne på at man ikke trenger fikse på det ytre for å oppnå bedre selvtillit? Haha, sorry hvis jeg er dum nå, men jeg kobler det ikke helt? :-)

Veronika

04.05.2015 kl.22:10

Jeg har konstant tørre hender på vinteren og det er helt umulig å gjøre noe med. Det er selvsagt kjedelig, men jeg føler ikke at det akkurat er DET som trekker ned selvtilliten. Trodde ikke det var noe andre hang seg opp i.

Cecilie Vervik

04.05.2015 kl.22:14

Å so utrulig fine du er😍digga deg du e so kul😘får håpe det går bedre med fokus so må du kose deg resten av dagen!😍

Ingvild L

05.05.2015 kl.10:17

Er ikke så mye som skal til før selvtillitten blir litt høyere :-) supert tips, blir å kjøpe SB12 nå!

Nora L.H

05.05.2015 kl.19:37

Er det aLdersgrense?

Alexandra

06.05.2015 kl.20:12

Hadde sett for meg at du delte noen super bra tips- personlige tips.. :(

Jeg føler liksom at de tre tingene du nevnte er selvfølge.. Menmen

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits