TA TAK I SITUASJONEN!!!

God morgen, kjære venner ♥

Jeg føler jeg støtt og stadig snakker om denne forbanna tidsklemmen - at jeg aldri får ting gjort når jeg ønsker, og jeg beklager å plage dere med denne sytingen. For det kan virke litt sytete, og mennesker som syter er faktisk det verste jeg vet. Samtidig har jeg i det siste følt ekstra mye på det å aldri få ting gjort, og det tar fullstendig knekken på meg. Jeg har så usannsynlig mye å gjøre men liksom ikke tid til å gjøre det.. Uansett hvor hardt jeg jobber, kommer jeg aldri i mål, og for hver dag som går hoper oppgavene seg opp og fører til ytterligere utsettelser. Mailboksen er et evig kaos, og jeg vet at flere av dere venter på mails. Det er faktisk ikke greit, og jeg beklager så inderlig mye, men jeg har ikke hatt sjans til å komme meg igjennom alle mailsene. UNNSKYLD!

Jeg er en rotete kontrollfrik, sært men sant.. Og det er faktisk sjukt stlitsomt, haha. Tenk da.. Et enorm behov for å ha kontroll i enhver situasjon, men likevel så rotete og ustrukturert. Det er en dårlig kombinasjon, en ekstremt dårlig kombinasjon, for da får jeg liksom aldri tilfredstilt kontrollfriken i meg. LOL! At det går an.. 

Så.. Hver dag er altså en kamp mot klokken. Jeg ser at den tikker, jeg kjører på i 6.gir, men når dagen har kommet til veis ende har jeg fortsatt like mye ugjort. Er det kanskje nå jeg burde ansette noen? Egentlig er firmaet mitt blitt såpass omfattende og stort (om jeg kan forklare det sånn), at jeg faktisk burde ansatt fire mennesker for å holde alt i sjakk. Men det koster penger, og det er penger jeg ikke har. Bah!

Hverdagen min er et evig kaos. Alt er bare rot. Og når alt er så rotete som nå, glemmer jeg viktige ting. Viktige ting som at jeg faktisk har en postkasse, og at det faktisk dumper en del regninger ned i denne postkassen som skal betales. Og siden jeg lenge har glemt at postkassen eksisterer og at det er noe som heter regninger, har jeg utviklet en frykt for postkassen og postmannen.

Postmannen er en skummel, skummel fyr kledd i rødt. Kunne han ikke vært kledd i rosa? Da hadde han ikke vært så farlig. Jeg står nemlig og titter på han når han kommer inn i bakgården her, og det er alltid min postkasse som får gjennomgå, haha. 

Så.. I dag har jeg tatt tak i situasjonen. Det er jo bare jeg som kan gjøre noe med denne noe uheldige runddansen jeg har forvillet meg inn i, og i dag har jeg mannet meg opp og ryddet ut av postkassen. Nå ligger bunken med jævleskap foran meg, og jeg forbereder meg på å tømme kontoen, og samtidig dra på meg svimmelhet av milelange KID-nummer. Jeg MÅ bare! Jeg kan ikke utsette dette lenger.. 

Jeg krysser fingrene for at jeg i kveld har en lavere puls enn nå. At jeg puster lettere, at jeg føler at jeg omsider har tatt av meg sekken på 100kg som sliter meg ut. Jeg har musikk i bakgrunnen og to do-lister foran meg, så her burde jeg ha et godt utgangspunkt for å komme nærmere målstreken. 

Er vi flere i samme båt? I så fall vil jeg ønske dere masse lykke til med dagens agenda. Måtte vi alle klare å senke pulsen innen mørket faller på. 

Og folkens? Sånn helt på tampen.. Jeg beklager så mye at Colorstorlogy utgår. Det har seg nemlig slik at jeg ikke har tid til å redigere disse bildene, for det er ikke sånn at disse finnes på internett. Først må jeg skrive av teksten fra boken, lete internett rundt etter riktig pantonefarge, for så å lage et eget pantonekort som deretter skal redigeres inn i bildet med teksten. Hver "dagens farge" tar meg i underkant av en halvtime å lage, og i løpet av et år blir det nesten 200 timer som jeg MÅ bruke til andre ting som er viktigere. Håper på forståelse for dette. Sorry ass.. Skulle aldri begynt med dette in the forst place - jeg ser at mange av dere er skuffet. 

LOVE YOU ALL ♥

43 kommentarer

Kristine

28.04.2015 kl.10:06

Her er det skolestress og press på gang.. Men fikk litt mer motivasjon når jeg leste blogginnleget ditt! Er nødt til å skjerpe meg nå

Camilla.

28.04.2015 kl.10:17

Uff, det er ikke bra å gå rundt konstant stresset. Håper det ordner seg for deg snart med tanke på å komme ajour med mail, regninger og forpliktelser. Det kan jo ikke være noe gøy når det bare blir mer og mer som hoper seg opp.

Jeg heier uansett på deg og håper at du snart enten kommer deg frempå eller får muligheten til å ansette noe om ikke så lenge <3 DU ER GULL!!!

xox

Hege

28.04.2015 kl.10:21

Akkurat det jeg trengte å lese nå! Jeg er faktisk hjemme fra skolen, for å gjøre skolearbeid. Hvor unaturlig er ikke det? Men nå er det tid for å ta et skipertak, og få skuta på rett kjøl igjen før eksamen rushet kommer! Lykke til med dagens gjøremål, og så får vi ta i et tak for å kunne nyte godene som kommer når vi er ferdig! Ha en strålende dag Kristin! ☀️

Tora

28.04.2015 kl.10:22

Hei Kristin, er du sluttet å poste dagensfarge og betydning?

Btw, stå på, gi deg selv litt pauserom selv om det føles som om det er det verste du kunne gjort når det er så mye som må gjøres på så kort tid..

Digger deg!! <3

Alexandra

28.04.2015 kl.10:26

Ahh.. Håper dagen din blir bedre etter hvert og at du får gjort masse i dag så du snart kan slappe av! Sender deg en klem <3

xoxo

Karoline

28.04.2015 kl.10:30

Bestilte en pakke fra Styleconnection.no for snart to måneder siden, og har enda ikke fått den. Pengene er trekt fra kontoen min, men den ligger ikke under bestillinger på Styleconnection.no. Har prøvd å sende flere mail og legge igjen flere kommentarer, men får aldri noe svar. Hadde vært fint å fått vite noe snart, for er utrolig kjipt å betale for en pakke man aldri får

StyleConnection

28.04.2015 kl.10:37

Karoline: Say whaaat?? Jeg har sendt deg mail. Dette skal vi fikse opp i ASAP!

Marianne M H

28.04.2015 kl.10:38

Eg hadde ikkje hatt nokke i mot om at du rett og slett tar deg ein pause fra bloggen...ikkje lenge, men lang nokk til at du får komt deg adjour på heimefronten og i butikken.

masse koz og klemz <3

ps! det er lov til å gi litt faen inni mellom.

Karoline E.N

28.04.2015 kl.10:45

Du trenger ikke unnskylde deg for meg, selvom j forstår at du føler det! Det er helt greit og ikke rekke alt, for du er langt i fra alene. Vi har bare 24 timer i et døgn og mye av denne tiden skal man også bruke på og sove, så blir ikke mange timene igjen da! Det som funker for meg, er og sette opp 5 ting jeg skal klare og gjennomføre iløpet av dagen, selvom listen egentlig skulle hvert en hel A4 side 😂 men er det ikke så mange punkter på listen, er det litt lettere og gjennomføre, en når du ser at det 30 punkter på listen. Så får hver dag, skriver jeg ned 5 nye ting på listen. Hater postmannen selv, huff for en fyr! Hver gang jeg ser han, hører jeg pengene fly ut av kontoen min.. Hahaha, tragisk! Menmen! Får håpe du får en fin dag, for det fortjener du ❤️ Stoor klem

Lena Pedersen

28.04.2015 kl.10:48

Uff, det hørtes slitsomt ut! Du må passe på at du gjør en og en ting om gangen, så du ikke får gjort mye halvveis! :)

Her er det litt stress ang oppgaver og eksamen, men er nok ikke i nærheten av det stresset som du har! Lykke til <3

Mathilde

28.04.2015 kl.11:28

Er jo bare å gjøre det ikke utsett

krist.in

28.04.2015 kl.11:39

Tror vi er ganske like du og jeg, for jeg kjenner meg veldig igjen! Tusen idéer og tanker som jeg vil gjennomføre, og minst like mange forpliktelser og gjøremål som ligger i haugen foran meg og måå bli gjort. Vi får bare ta litt tak og just do it !

Plutselig havner man kanskje frempå igjen, hehe.

Jeg sitter her og leser på eksamen, og burde egentlig brukt hele livet på det - meen, så er jeg såå inspirert og kreativ for tiden at jeg vurderer å starte nettbutikk, litt som deg. Sikkert skikkelig idiot av meg, for jeg ser jo hvor vanskelig det er - meen jeg har hvertfall funnet et konsept som gjør at jeg ikke trenger å investere så mye, og dermed er det ikke så stor risiko for meg..

kreative folk ass, vi er litt dumme også. men det er jo såå gøy !

Amaliee

28.04.2015 kl.11:55

Heier på deg, dette klarer du!

Jeg tenkte på noe angående "dagens farge". Hva om du tar bilde direkte fra boken? Jeg er sikker på at du kunne fått det til å funke, du med dine kreative ideer og bilder.

Vilde S

28.04.2015 kl.12:12

Lykke til, Kristin! Dette klarer du :)

Kine

28.04.2015 kl.12:45

Jeg skulle akkurat til å skrive det samme som "Amaliee" her over. Hvorfor ikke ta bildet rett fra boken? :-)

Thale

28.04.2015 kl.13:01

Ville bare tipse dere som savner dagens farge at den er å finne her: http://www.pantone.com/colorstrology

:)

Andrea

28.04.2015 kl.13:01

Hei kjære Kristin.

Alt trenger ikke koste penger her i verden. Jeg er lærling innen for salg og service. På skolen lærte vi en hel haug om det å starte sin egen butikk og lignende. Men det jeg lærte på skolen ga meg ingenting. Jeg må oppleve dette selv. Å jobbe med en som har klart drømmen sin er noe jeg gledelig ville Vært med på.

Nå tenker du sikkert at jeg er skikkelig "kjendiselsker " men nei. Jeg leser bloggen din fordi du rett og slett imponerer meg. Du er et menneske jeg gledelig skulle jobbet med, og kanskje jeg har noen gode ideer.

Alt dette ville jo krevd opplæring og lignende, men da ville du i hvert fall hatt med ei til på laget. Ikke bare ville jeg ha hjulpet deg, men du hadde virkelig hjulpet meg opp mot fagprøven.

Jeg har I hvert fall lagt ved mailen min, så håper jeg å høre fra deg. Høres ut som du trenger meg 👍

Med vennlig hilsen Andrea

Andrea

28.04.2015 kl.13:07

Må ganske legge ved at det skulle Vært en tjeneste. Du hjelper meg, og omvendt. Ville ikke tatt i mot en eneste krone.

🔝kommentaren Over.

Silje

28.04.2015 kl.13:10

Kan du ha spørsmålsrunde om pomeranian-gutten din? :)

Otilie S

28.04.2015 kl.13:17

PUST! Hold ut og vær effektiv, du er superflink uansett og alle forstår at du har for mye på tallerkenen. God klem, prøv å senke skuldrene mens du holder på <3

That Hippiekid

28.04.2015 kl.15:11

Vi er absolutt flere i samme båt, ja! :P

Elsk på bloggen din!

28.04.2015 kl.15:23

Du trenger en intern! Gratis arbeid :)

Guro

28.04.2015 kl.15:33

Hei! Du er ikke alene om å føle at tiden ikke strekker til, det er for lite timer i døgnet noen ganger! Men jeg føler i alle fall at du leverer på bloggen, bare så du vet det :-) <3

Også en ting til, jeg sendte deg en melding på facebook for en del uker siden. Det var etter at jeg vant månedens leser for februar :-) super happy for det btw :D men jeg fikk aldri noe svar, så jeg lurer bare på om du kanskje har glemt den, eller rett og slett aldri fikk den? :-)

Marthe

28.04.2015 kl.15:54

Kan du ikke bare ta bilde av boken? det tar vel ikke så lang tid! ;)

Gro

28.04.2015 kl.16:14

Jaaaa! Vi er flere i samme båt! Den tidsklemma tar snart knekken på meg! Neidaa. Joda. Neida. Men puh. Jeg skjønner så inderlig godt hva du mener.

28.04.2015 kl.16:55

HEI KRISTIN

Jeg lurte på om du kunne snakke om russetiden din i et innlegg/video i løpet av mai? har lest bloggen din lenge men føler ikke du har nevnt så mye om den!! hadde vært dødsgøy

Hanne Lisa

28.04.2015 kl.17:05

Kjære deg, må du ikke glemme deg selv i stress og faenskap! Hadde jeg bodd dær hadde jeg lett gitt deg noen timer av min tid til og hjelpe deg med det som hjelpes kan, men ettersom jeg sitter I Nord, like utom Narvik kan jeg bare sende deg noen ord❤

Du er en sterk og tøff kvinne som kommer deg gjennom det utroligste og jeg er 100% sikker på at du kommer deg over denne kneika også:) Masse lykke til med alt:)

Caroline

28.04.2015 kl.17:23

må bare si at eg elsker at bildene dine e så freshe og friske farger på :D

Kristine / KvDesign

28.04.2015 kl.17:25

Åh, jeg kjenner meg så igjen i det du skriver her! Det er ikke lett å være en rotete kontrollfrik som hver dag må kjempe en evig kamp mot den j**** klokka, det kan jeg skrive under på.

Men jeg synes du er tøff jeg! Det er imponerende å se hvor mye du får til og hvor flink du er til det du gjør - du jobber knallhardt og får resultater deretter. Keep up with the good work! Du er til stor inspirasjon for oss andre - glem ikke det! <3

Emma Julie

28.04.2015 kl.17:27

Kjenner meg godt igjen, alt for mye som skjer på en gang, alt for mange forventninger både fra seg selv og andre. Eneste gangen man faktisk kan slappe av og ikke tenke er når man sover, det er deilig! Skjønner veldig godt det med datoene. Håper du får en bedre dag og kan få lavere puls :)

Lina

28.04.2015 kl.17:56

Kjæresten min er en sånn som skyver unna og drøyer med å betale regninger, hver gang jeg er der har jeg totalt angst for hvor mange inkassovarsler som har kommet.. Er litt kontrollfreak sånn sett så som regel når jeg kommer blir alt betalt med en gang! Avtalegiro er tingen 😊

Silje Marie Angell

28.04.2015 kl.18:16

Det er ikke noe godt å møte på en vegg hver eneste dag... Som bloggleser ser jeg hvor knallhardt du jobber hele tiden, og det er jo åpenbart at du har nådd mange gode resultater!

Å betale regninger er alltid kjipt... Jeg har en liknende angst iblant når jeg må sende e-poster som jeg sender altfor sent. Sitter bare og gruer meg til en kjennepreken i svaret deres.

Ikke bekymre deg for colorstrology-spalten. Den er kjempemorsom og jeg gledet meg mye til å lese om bursdagen min (som forsåvidt er i desember, så du måtte holde på lenge!) men om dette ikke er riktig tidspunkt for sånt, skjønner man at det utgår. Spar det heller til en dag du trenger masse inspirasjon!

Ta et pust i bakken, vi støtter deg hele veien

Evelyn

28.04.2015 kl.18:24

du må ikke stresse for mye! alt kommer til å gå bra! vi digger deg, og elsker deg <3 du er et herlig menneske! stå på! :)

Kamilla

28.04.2015 kl.18:42

Beste tipset som finnes er å stå opp tidlig, da er stresset mindre fordi man har en hel dag på å ordne ting. Hvis mn står opp seint, starter man dagen med å henge etter. Et annet tips er såklart å ta en ting av gangen, og da ta det som haster mest med en gang. Det beste hadde kanskje vært hvis du satt opp det å svare på mail og betale regninger først på dagen, for å unngå at det blir skøvet langt bak i rekken. Så kan du blogge osv, når du har det unnagjort:-) dessuten så har man jo ''påminnelse"-funksjonen på iphonen, hvor du kan føre opp det du skal gjøre til hvilket klokkeslett. Når alarmen ringer, så er det bare å hiv sæ igang. Så fort man utsetter ting, så ligger det bare å gneger i hjernebarken.. Ønsker dæ lykke til videre:-)

Marthe

28.04.2015 kl.20:20

Det er ikke noe hyggelig å ha det sånn, men jeg har troen på at du klarer det hvis du virkelig går inn for det. Ønsker deg lykke til og heier på deg

Anne

28.04.2015 kl.21:48

Hei Kristin,

Jeg har muligens en løsning som gjør at du faktisk kan beholde colorstrology uten at det koster deg spesielt mye tid og innsats! Last ned en app som heter "scannable" for iPhone, ta bilde av dagens farge slik den står i boken, også klipper appen det automatisk til et bilde for deg. Helt genialt, jeg bruker den hver eneste dag i forbindelse med skolearbeid :-)

Annie

28.04.2015 kl.22:30

Jeg stiller opp gratis et par timer i uka jeg as, hvis du trenger en ekstrahjelp! :D

Og du, den derre color-greia? Mulig å bare ta bilde av boka og poste det? eller få scannet det inn på pc (siden jeg vet du ikke liker å skuffe..) Men, det er jo ikke verdens undergang heller! Man kan ikke rekke alt ALLTID ;)

Hege Naimi

28.04.2015 kl.23:59

Huff, det er slitsomt å gå rundt med et konstant stress over seg, og aldri føle at man kommer framover. Høres ut som du kunne trengt å ansette noen ja, men som du sier, det koster jo penger. Går det ikke an for deg å ta inn noen som søker jobb via nav? Der jeg jobber har vi to stykker som jobber via nav, de får all lønna si derfra, og bedriften som ansetter de får gjerne en liten slant i mnd også tror jeg. Bare et tips i tilfelle du vil sjekke det nærmere ut, tror nok det kan være værdt det! :-)

Heier på deg uansett!

Trine - Klisjéhjemmet

29.04.2015 kl.08:29

Hei!

Jeg er også helt lik deg på mange områder! Hodet mitt fungerer som regel best når det er ryddig og det ikke hoper seg opp av ting som må gjøres, men uheldigvis kan det fort samle seg opp mer enn man har kapasitet til. Men jeg tror man har godt av å kjenne litt på kontrastene for å sette pris på ting når livet virkelig går på skinner :-) Det prøver jeg hvertfall å trøste meg med når jeg lister med til postkassen (som ikke er så skummel likevel) og trekker pusten for å gå gjennom selvangivelse, fakturere, ordne og styre.

Og ikke minst, digger jeg friheten som blogging gir, selv om det også kan føre til uendelig mange ting på to-do listen :-)

Håper du får en finere dag i dag, Kristin!

Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

Ingvild L

29.04.2015 kl.10:16

Kjenner meg alt for godt igjen!! Arhhh..

Håper du får en super dag <3
Lykke til med alle gjøremål. Her er det lesing til eksamen :)

Sofie

29.04.2015 kl.13:18

Kan du ikke bare scanne fargene og evt. teksten fra boken? vips så har du disse fargeinnleggene :-)

Ellie

29.04.2015 kl.14:30

Det går helt fint Kristin!! Du har mye å gjøre, og det skjønmer vi. Stå på, du er helt rå! Og du kommer deg gjennom denne harde perioden. Det er jeg bombesikker på. Enten går det bra, eller går det over. Så lett er det rett og slett!

Selv om du sliter, må jeg påpeke at innleggende dine fortsatt er imponerende gjennomførte, og bildene settes stor pris på, og er superinspirerende !

Klem!

Skriv en ny kommentar

hits