UKENS..

WANTIE:

Da Stine og jeg var i Paris, gikk vi innom TIDENES råeste utstilling av kunstneren David Cintract, og helt siden jeg satt føttene innenfor døren har jeg hatt så ubeskrivelig lyst på et av de crazy og unike maleriene hans. Jeg MÅ faktisk bare ha et sånt maleri.. Dette er kunst som passer perfekt i vårt fargerike hjem, og hele utstillingen tok fullstendig pusten fra meg. Jeg tror ikke jeg kan leve uten veggpryd som dette, men når prislappen viser nærmere 100.000,- er ikke dette noe man liksom kjøper på innpuls. 

One day, sier jeg bare.. One day!

NEDTUR:
Ukens nedtur var at den løp så til de grader fra meg. Jeg fikk nesten ikke tid til å sjekke mailboksen, og dermed ikke svare på mail, og jeg kjente at hele uken bestod av stress og uro. Nå er jeg vettskremt for å åpne mailen.. Jeg vet at jeg ikke har svart verken samarbeidspartnere eller kunder på flere dager, og det tar så fullstendig knekken på meg. Jeg har så dårlig samvittighet! Jeg har så høy puls, men i morgen MÅ jeg bare hoppe i det. Ta meg selv i nakken og bare ta kontroll over situasjonen. 

CRAVING:

I flere måneder nå har jeg har hatt en enorm cravings på ferske reker og skalldyr generelt. Jeg får vann i munnen av tanken.. Jeg drømmer om reker om nettene liksom, og i går fikk jeg endelig handlet inn både reker, krabbeskjell og krabbeklør. I kveld blir det skalldyraften, og jeg gleder meg så mye at jeg får vondt, haha!

LÅT:

Jeg blir så glad av gode gamle låter - gode gamle soul/R&B/Hip-Hop låter som skaper masse feelgood og godstemning. Sånn som Just Friends.. Jeg digger denne låten!

INNKJØP:

De gule stolene og det nye runde bordet topper listen over favorittinnkjøp forrige uke. Jeg er så vanvittig fornøyd med den nye spiseplassen, og i går fikk vi virkelig føle på kosen ved runde bord. Man ser alle så mye bedre, og dialogen får en herligere flyt. Love it!

WANDERLUST:

Åh!

Jeg drømmer om Santorini.. Om nydelig utsikt, kritthvite landsbyer og blått hav. Vakre solnedganger og romantiske kvelder. Santorini er vel en av de aller vakreste øyene i Hellas, og jeg krysser fingrene for en tur til denne vidunderlige destinasjonen i løpet av sommeren. 

LÆTTIS:

Hahahahaa!

Jeg ler av mye rart, spesielt helt tåpelige tekster uten mening, men som samtidig gir så mye mening at man ikke kan gjøre annet enn å le. Høyt! Le seg ihjel, faktisk.. Den setningen under her tok fullstendig knekken på meg. Jeg ler enda! For den teksten der er så sann, haha. OG morsom.. 

INSTAGRAM: 

Instagram, ass.. Et inspirerende univers som alltid bringer frem et smil, og forrige uke begynte jeg å følge @abeautifulmess med god grunn. Denne Instagramen består av nettopp et vakkert kaos, hvor spreke farger er en gjenganger. Det er bare til å trykke på følg og begynne å like. Dennis er omsider på vei til Oslo, og har allerede kommet seg på Flytoget. Nå skal jeg stelle i stand en real skalldyraften med levende lys og nåkke godt i glasset, så da vil jeg bare ønske dere en helt vidunderlig kveld. Nyt det siste søndagen har å by på, vakre venner.

LOVE YOU ALL ♥

22 kommentarer

Linnea Myrvold Bergqvist

26.04.2015 kl.20:22

Denne "ukens.."-posten din liker jeg skikkelig godt - for min del en braksuksess!! :-D

Karoline E.N

26.04.2015 kl.20:30

jeg elsker disse innlegende 😀 fantastisk! Fy flate for et bilde du la ut over her, fikk sikkelig wow følelse 😍 skjønner at dette er et bilde du en dag vil gå til innskaffelse av. Ønsker deg og dennis en fin kveld ❤️ klem

Emma Julie

26.04.2015 kl.20:30

Artig artig! Så bra at Dennis er på vei hjem. Ønsker dere en super aften :)

Kristine / KvDesign

26.04.2015 kl.21:00

WOW, for noen sinnsykt kule malerier! Skjønner godt at du vil ha et av disse, for det vil jeg også :D

Evelyn

26.04.2015 kl.21:34

jeg elsker bare disse innleggene! og de maleriene var dritkule! jeg skulle gjerne hatt ett på rommet mitt :)

ha en fin kveld, bra at dennis kom seg hjem i dag :)

Reiseglad Reiseglad

26.04.2015 kl.22:03

Sjekk ut mine innlegg fra Santorini!

That Hippiekid

26.04.2015 kl.22:05

Digger den fargerike stilen din! :D

Anniken

26.04.2015 kl.22:14

Ah, Santorini <3 Har allerede begynt å se på billetter! Må komme meg dit i løpet av sommeren :-) Ha en herlig søndag videre, søta! Klemmer

Miriam

26.04.2015 kl.22:26

Wow! Utrolig fete malerier! Veldig morsomt og underholdende innlegg. Du er så creaaative!

Håper du og Dennis koser/koste dere med skalldyr<3

Lena Pedersen

26.04.2015 kl.22:28

Så artig med slike innlegg! Føler vi blir kjent med deg på en ny måte! :D

En kunstner med masse farger som jeg har fått smaken på i det siste, er John Bramblitt! Anbefaler å sjekke ut! :)

Heidi

26.04.2015 kl.22:58

Santorini MÅ og BØR oppleves! Det er helt nydelig der! Herlig avslappende sted og reise til i flotte omgivelser.

Stå på Kristin, du er knall tøff!

Silje Marie Angell

26.04.2015 kl.23:37

Veldig fornøyd med nytt "ukens"-prosjekt, altså! Gjerne fortsett med det :)

Santorini høres kjempedeilig ut, kanskje et sted å dra med de nye bikiniene jeg venter på skal komme ut i nettbutikken?

Kos dere masse med skalldyr sammen! Liker reker kjempegodt, men kreativiteten min går desverre ikke lenger enn reker på brødskiva, så gjerne legg ut noen bilder av maten dere spiser, haha. En skalldyrsaften med kjæresten min hadde vært noe jeg verdsatte svært svææært høyt... Nyt det til de fulle! <3

Ingvild

27.04.2015 kl.00:02

Det nye spisebordet ditt er så fint! Har lett etter et lignende lenge, men ikke funnet et som ikke koster skjorta. Kan jeg spørre hvor det er fra? :)

Benedicte

27.04.2015 kl.04:17

Er så glad for sånne innlegg og du er en stor inspirasjon, alt det du har oppnådd, har bare et ord og si : WOW! Ønsker deg en fin dag :-)

Vilde S

27.04.2015 kl.08:09

Hahahahaha, likte den dumme setningen. Hvordan var skalldyraften? Var det like godt som du hadde drømt om??

Ingvild L

27.04.2015 kl.08:40

Haha, må le litt! Den setninger stemmer SÅ bra :-D Ha en flott dag!

Suzanne

27.04.2015 kl.09:58

Kjære Kristin, jeg har skrevet til deg før og jeg forstår at du har mye på tapeten, men dette er så viktig at jeg ikke kan slutte og prøve helt enda. Broren til min samboer reiser til Israel om en uke for og få gjennomført stamcellebehandling mot ms. Han er bare 31 år, men trenger hjelp til det meste. Hjemmesykepleien er hos ham flere ganger daglig, og han kan såvidt skrive på et tastatatur. Han mangler dog fortsatt 750000 kr og ser seg nødt til og ta opp lån. Fristen for og betale inn til sykehuset er nå på onsdag så derfor Kristin trygler jeg deg til å dele dette på bloggen og Facebooken din. Han har selv en blogg ekstraliv.blogg.no og støttegruppe for Jonn-Idar Norstrand Fjæra på Facebook. Krysser fingrene og det som er for at du kan være vår reddende engel. Stor klem ❤

Alexandra

27.04.2015 kl.10:04

Ahhhhh, ha en deilig mandag!!!

xoxo

Tone

27.04.2015 kl.12:28

Heisann Kristin😊 Har du hørt om Sandra chevre? Sjekk henne ut. Hun lager helt fantastisk kule bilder👍 Måtte le godt av videoen du la ut i går, han som trodde han hadde møtt Gabrielle, fantastisk🙈

Charlie

27.04.2015 kl.12:37

Digger disse "Ukens" innleggene =D Fin måte å runde av uken på!

De maleriene var bare helt insane! Kjenner det klør litt i malerhendene mine etter å begynne å male igjen, men hver gang jeg begynner så stopper jeg igjen.. hehe..

Ønsker deg en strååålende mandag! =D

Hege Naimi

28.04.2015 kl.01:59

Digger disse innleggene!

TUSEN TAKK for at du minte meg på den låta! Fant at par andre gamle favoritter av samme artist også :D

karina

05.05.2015 kl.04:06

den setningen er fra stand-upen til John mulaney. forestillingen heter "new in town"

Skriv en ny kommentar

hits