SÅNN SER DET EGENTLIG UT

HE HE!

Jeg nevner både titt og ofte at jeg aldri klarer å holde orden, og at det veldig ofte ser helt inforjævlig ut her hjemme. Sånn som nå! Jeg har funnet ut at rotet som regel oppstår på grunn av meg, for det var faktisk helt ok her da jeg kom hjem fra Italia på lørdag.

Det er jo helt utrolig hvor jævlig det kan bli seende ut på bare noen få dager, men her har dere den nakne sannhet. Jeg vasser i rot, søppel og oppvask. Fy fader jeg er så ekkel, nå MÅ jeg ta grep om situasjonen, og det er også planen. 

Bak freshe bilder hvor jeg tenker nøye over detaljene, ser det egentlig slik ut. Ikke alltid, men ofte.. Og selvom jeg vet at de aller fleste er glad i den "ekte" versjonen, synes jeg at det går en grense for hvor mye av det trashy man skal vise.

Dere vet at jeg er ærlig og ekte selvom bildene er freshe - det kommer godt frem i tekstene mine, men jeg ser ikke behovet eller nødvendigheten ved å gjøre bloggen ufresh og trashy BARE fordi man liksom skal være så "ekte". Ekte er jeg uansett, men dette lille universet skal være et inspirerende sted å komme til, hvor vi kan snakke åpent om alt mellom himmel og jord, UTEN at dere skal bli møtt av bilder som er av så dårlig kvalitet at dere nesten ikke ser hva som er motivet, eller at dere hver gang blir møtt av en haug med skittentøy og en kjøkkenbenk fylt til randen av oppvask.

Er vi enige? Er vi enige i at det er bedre med en blogg med fine bilder og en ærlig tekst, enn en blogg som ser ut som oppkast etter fire dager på fylla?  Jeg blir nemlig litt nysgjerrig på hva dere egentlig tenker om dette.. En bitteliten håndfull mener at jeg stager blogginnleggene mine, jeg mener det handler om å gå all in og gjøre seg flid med en bestemt oppgave. Staging kan rosabloggerne ta seg av, det er jo det de kan best, og denne bloggen her er så langt i fra rosablogging man kan komme. 

Deler vi samme oppfatning? Og hva liker dere egentlig best? Ufreshe mobilbilder eller kvalitetsbilder?

Nå skal jeg få fingern ut og sette i gang. Det går faktisk ikke an å leve i slike omgivelser som det her!!! Hahahahahahahha. 

Nyt dagen, darlings ♥

45 kommentarer

krist.in

21.04.2015 kl.10:04

haha, love it! sånn ser det ofte ut her hjemme også, men nå er det faktisk suupershinet for jeg får snart besøk av interiøravis som skal ta bilder! haha!

Vi liker jo best å se freshe bilder, det er jo det som er inspirerende :D Rot har jeg selv, haha ! Men du er jo flink til å få frem at ikke alt er så superperfekt som rosabloggere fremstår ting som - så jeg liker det sånn :) !

Camilla.

21.04.2015 kl.10:07

Jeg liker en god blanding av alt. Jeg synes det er veldig visuelt fint når det er fine kvalitetsbilder og god lang/kort tekst til, men jeg liker også innlegg som dette. Og herreguuud, må nesten flire litt. Du har det kanskje rotete, men jeg kjenner ingen som har det så fargerikt i rotet sitt! ;-) Snakker om artig fargeklatt! :-D

Likevel er jeg enig i at dersom dette hadde vært bildene hver dag hadde det sikkert sett litt mer 'rotete' ut på bloggen, men hva jeg foretrekker er jeg usikker på. Jatakk, begge deler? :-)

Stor klem xx.

Hege

21.04.2015 kl.10:07

Ah! Kjenner meg SÅÅ godt igjen!! Her ser det rimelig ofte ut akkurat slik som du viser, kanskje til og med verre :O Fytti grisen... Men sånn er det :) Eier ikke støv på hjernen, selv om jeg ikke liker rot. Er et skikkelig rotehue selv, så kan liksom ikke skylde på andre ;)

Tonje Haaland

21.04.2015 kl.10:08

dette er en herlig ærlighet og se. Jeg postet slike bilder på en dritt gruppe på Facebook som heter vi som er hekta på intriør. Jeg tok et steg mot alle perfekte staget hjem med perfekte puter og perfekte bord og alt så så sykt prikk fritt ut! Ser jo ikke ut som folk bodde der en gang. Så jeg la ut ærlige bilder fra et hjem det faktisk bor noen i!

En liten hyllest til normale mennesker i normale hjem

Lena Pedersen

21.04.2015 kl.10:09

Haha, fantastisk kristin! :'D Jeg er helt enig i deg, for alle stager vell på bilder de skal publisere, om det så er en selfie, middagen osv! Hvorfor skal ikke du ha lov til å stage uten å bli hengt ut? Stagingen er jo inspirasjonen vår! :D

xoeponaxo

21.04.2015 kl.10:12

Stilfullt :D Det skal være litt sånn!

Anonym

21.04.2015 kl.10:13

Det er jo ikke akkurat mange som har det så rotete da.Da har du en jobb å gjøre...Men gøy å se da.

Karoline E.N

21.04.2015 kl.10:26

God tirsdag! :)

Jeg syns faktisk det er litt godt og kunne se sånne hjem, for da ser det faktisk ut som at det er noen som bor der og ikke et hjem som ser ut som en interiør katalog! Men et ryddig hjem er jo også koselig i blant. Men det j liker, er at du deler deisse bildene med oss, selvom huset er litt rotete, for andre blogger viser hjemme sine som om dem er tatt ut av et interiør blad. Haha! You go girl.

Kos deg med ryddingen, dette klarer du <3 klem

Linda

21.04.2015 kl.10:35

Hahahaha jeg lo godt når jeg så disse bildene! Herlig å se andre hjem som også er grufulle av og til :p Her er det ikke fint om dagen, men vi tar det igjen! Null stress tenker jeg :D

Jeg vil gjerne ha litt grisebilder, men flest inspo bilder mens morsomme og ærlige tekster :D

Terese

21.04.2015 kl.10:39

Helt klart kvalitetsbilder!

Eline

21.04.2015 kl.10:51

Likere! Da er det ikke bare meg :)

Inger

21.04.2015 kl.11:43

Hahah, herlig, Kristin! :D Ærlige og ekte bilder er helt ok en gang i blant!

Heller kvalitetsbilder enn ufreshe mobilbilder! :-)

charlotte

21.04.2015 kl.12:09

Kan ikke folk bare ha bloggen sin som de vil? Hvis de bare vil ha trashy bilder er vel det greit, og hvis de vil ha freshe bilder er det greit

21.04.2015 kl.12:21

HYL! Jeg er glad jeg ikke er en av de nærmeste venninnene dine :D Jeg kan uansett love deg at du hadde fått en shina kåk før jeg hadde dratt. Sånn er jeg! Hahaha. Du er bare rå du Kristin :)

Otilie S

21.04.2015 kl.12:27

Hahaha! Kos deg med ryddingen. Jeg er enig med hun over her, man skal kunne poste hva søren man vil, og så er det opp til leseren om de velger å lese eller ei.

Jeg tripper rundt med krone på hodet og spiste berlinebolle til frokost fordi BURSDAG :D gleder meg til å lese bursdagsfargen min! Ha en nydelig dag, Kristin :-)

Katrine

21.04.2015 kl.12:27

Det er så deilig å se at flere har det som meg! Hahah!

Kvalitetsbilder, definitivt, men skader ikke med litt ufresht en gang i mellom ;)

Ingvild

21.04.2015 kl.12:29

Sånne bilder gjør meg glad!:)

Lena

21.04.2015 kl.12:54

Synes du - som du sier selv - er langt ifra en rosablogger i hva du skriver, og hvordan du skriver, så at bildene er freshe og fine, og litt "staget" gjør det bare ryddig og fint! Men at du skriver et innlegg som dette i blant, er jo helt fantastisk! For det er jo sånn vi er, alle sammen. Vi har ikke alltid orden på alt, og det er bra å vise litt av det også, når man har såpass stor innflytelse på mennesker som deg (og andre bloggere) :) Du er kul! Håper du får en superduperfresh tirsdag!

- Hanne Lisa -

21.04.2015 kl.12:54

Sånn ser det ut hos oss også titt og stadig! Blir i skikkelig godt humør av slike bilder for det viser at ddet er ikke bare meg liksom!:) Haha! Du skal bare blogge om akkurat det du ønsker uten og tenke så mye på det, da blir bloggen din skikkelig original! Uansett så elsker jeg deg og bloggen din med eller uten rot;) Kos deg med oppryddingen når den tid kommer, den er det verste når man lar det rote over!:) Haha 😊😊

Emma Julie

21.04.2015 kl.13:24

Haha, greit å ha det slik i blant, men liker heller de fine bildene. På den måten får vi inspirasjon mens du er ærlig i innleggene dine! Kos deg med ryddingen :)

Hilde M

21.04.2015 kl.13:51

Hehe :P Kan minne om hvordan det ser ut her det der! Søndagene er verst. Men da skylder jeg på ungene... De roter og roter, mens mammaen bare sitter å ser på. NOT! Jeg roter nok minst like mye selv. Men sånn er det... rot er rot.. Det er ikke verdens undergang. Midt på treet ryddig syns jeg er innafor! Vi er jo tross alt mennesker.

Ingvild L

21.04.2015 kl.14:01

Kan minne meg litt om hvordan det ser ut her i huset innimellom! Godt å vite vi er flere :-D nå har jeg ikke fått vært innom bloggen din på... MANGE dager!! Har vært i Gøteborg i en uke, og i løpet av den tiden ble det lite tid til internett og MYE til til hygge og gjenforening med gamle kjente :-) Håper du får en TOPP dag og at du koser deg masse og nyter sommervarmen :-D det gjør i allefall jeg!

Guro

21.04.2015 kl.14:09

Det er helt klart de bildene du legger ned litt arbeid i som er min favoritt :D rot kan jeg se på hjemme, og jeg liker det ikke da heller :p haha! Men jeg liker at du ikke legger skjul på hvordan det egentlig er, ingen kan ha et perfekt shinet hjem til enhver tid! Selv om jeg helt klart et stort forbedringspotensiale :p

Karina J

21.04.2015 kl.14:13

En gang i blant er det bare fint å se "ekte" og litt trashy bilder, men det er jo ikke derfor jeg leser blogg! Jeg vil jo helst se fine og inspirerende bilder, ikke mer ekte bilder for å døyve på samvittigheten for egen latskap ved å se at andre også kan ha det rotete. Litt rot av og til er greit og litt bra å se, men det inspirerer jo ikke nødvendigvis så vanvittig mye.

J

21.04.2015 kl.14:30

Ja takk begge deler! :D

Vilde S

21.04.2015 kl.14:47

Deilig å se litt rot! syns ikke det der er såå ille da. Det er sånn det ser ut hos meg ETTER jeg har rydda! Haha, neida, joda... Men det sier vel mer om meg enn om deg, for jeg er et super rotehue! det ser jo ikke så fint ut, men jeg har system i rotet mitt, det har jeg ikke når det er ryddig. Ha en fin dag, Kristin!

Elin

21.04.2015 kl.14:52

Oi, nei, det der syns jeg faktisk var skikkelig ille! Greit med litt rot, men søppel? Det er nasty.. Haha, kan være rotete selv altså, skikkelig også! men da er det mest klær og det jeg har i armene når jeg kommer inn døra, haha, uff var jeg ekkel nå?

Sunniva

21.04.2015 kl.15:17

Ååå, dette likte jeg! Er gøy å se VIRKELIGHETEN, men din leilighet er jo så fresh likevel at det nesten ikke gjør noe :D

Madeleine

21.04.2015 kl.15:38

bra du er menneske du å! haha, vi kom hjem fra oslo for 3 dager siden å vi har enda ikke orka å ordne her etter vi kom hjem med alt. haha.

Ida W:)

21.04.2015 kl.16:27

Haha, litt rot kan vi vel tillate? Ville bare stikke innom for å si at bloggen din virkelig er noe som lyser opp hverdagen altså:) Jeg elsker all den positive energien, fargene, det gode humøret og egentlig alt annet som har med denne bloggen å gjøre:) Jeg digger stilen din, den er så stilig og fresh og alt på en gang. Håper at du aldri slutter å blogge, og at du og Dennis som er det søteste paret EVER kommer til å være sammen så lenge dere lever og at alt kan fortsette å være sånn som det er nå:) Livet er så bra nå for tiden!

Veronica

21.04.2015 kl.17:24

Haha, fantastisk Kristin! Er så glad for at du lager et slikt innlegg og viser hvordan man egentlig har det hjemme og at det er ikke alltid ryddig hjemme! Du er herlig og jeg bare digger deg :D Litt rot må man jo tåle ;)you go girl!

Izzy

21.04.2015 kl.17:33

Er helt enig i at "ryddige" bilder ser mest inspirerende ut, men det er samtidig moro å se forskjellige sider av en person. Opplever deg som jordnær og fargerik, selv om bildene dine i enkelte situasjoner er oppstilte. Det blir noe helt annet enn f.eks fotballfrues blogg, hvor en morgen i sengen er tatt rett ut i fra et interiørmagasin, eller en runde med jogging ikke ser ut til å kreve så mye som en svettedråpe...

En blogg er til for å inspirere, og man bruker da sine beste og mest interessante sider når man skal engasjere folk :) Skriver man et personlig innlegg bruker man gjerne mindre bilder, for å forsterke selve teksten. Du gjør alt riktig her :))

Men igjen, hyggelig at du viser oss et par innblikk i den allminnelige hverdagen. Det er vel slik det ser ut hos de fleste av oss, selv om vi alle ønsker å holde det clean!!

Klems

Kristin

21.04.2015 kl.19:50

Haha, Kristin! Det er vel sånn de fleste av oss har det, fordi hvem kan skryte på seg at de bare ELSKER å rydde, vaske og holde orden HELE tiden?? Ikke jeg i alle fall, og tydeligvis ikke du heller. Jeg digger hvordan du sitter innimellom alt rotet med en fancy klype i håret som bare er prikken over I´en, haha.

I tillegg mener jeg virkelig ikke at du stager innleggene dine, det eneste jeg legger merke til er en klar visjon og en rød tråd fylt av god stemning hele veien gjennom innlegget! Så klart kan dette oppfattes som staging på noen naive individer, men om de hadde lest de herlige og innholdrike tekstene som følger med hvert innlegg hadde de nok snurpet igjen hullet sitt. Bloggen din er like nydelig som deg, og er det perfekte speilbildet på hvem dama bak er, jeg føler liksom at jeg kjenner deg litt gjennom bloggen din.

Ha en strålende dag videre, og fortsett det gode og inspirerende arbeidet ditt! Du rocker<3<3 Klem fra trøndelag

Benedicte

21.04.2015 kl.20:20

Det bildet av deg med sofaen var genialt!! :D Kudos til deg for at du viser hvordan ting faktisk er! :D

Og litt artig egentlig at du ikke ser på deg selv som en rosablogger når du er med på programmet Bloggerne med tanke på de rosafargene som blir brukt i introen der. :p Men jeg skjønner jo veldig godt at det er forskjell på deg og de faktiske rosabloggerne da. Postiv forskjell, altså. :)

Mamman til Ludvig

21.04.2015 kl.20:43

Du kan ha det så rotete du bare vil, så lenge bildene dine er like fershe så gjør det over hode ingen ting :D

Evelyn

21.04.2015 kl.21:00

hahah, men det er jo ikke mulig å alltid ha det ryddig! så det er jo bra at du viser sannheten :) det blir koseligt når du har ryddet :)

Christine

21.04.2015 kl.21:04

Hehe så enig med deg! Er jo på grunn av de freshe bildene jeg elsker bloggen din ;D

Nina Hoel

21.04.2015 kl.21:55

Jeg elsker at du viser fram bilder sånn som dette, ler meg skakk, fordi du er så rå! Sånn som dette kan det også se ut hjemme hos meg og samboeren å!

Jeg synes du er ekte på alle mulige måter, Kristin!

Heidi

21.04.2015 kl.22:08

Hihi, dere er nok ikke alene der nei. Ha en fin kveld.

caroline

21.04.2015 kl.23:35

haha shit så mye rot! haha, men godt å se at det kan være ville tilstander hos andre også. Jeg er blitt sånn om livet mitt er litt rotete, så er leiligheten fylt av kaos! Men om livet går på skinner så er det strøkent. Veldig merkelig det der altså. Blir jo egentlig veldig stresset av rot rundt meg.

Ha en stråååålende dag <3

Victoria

22.04.2015 kl.10:48

Heelt enig med deg! Tumbs up for slik du blogger; flotte inspo bilder, som man kan drømme seg bort i! Samt ærlige tekster, med humor!

Victoria

22.04.2015 kl.20:06

Jeg liker best kvalitetsbilder (med fine motiv), men synes dette innlegget var artig! Det er litt stas å se at du ikke har det 100% perfekt hjemme hos deg heller, for det har få av oss... Den nakne sannhet er fin å vite om, men man trenger ikke flashe den hver dag, hehe! Ha en fin dag, Kristin :-) Klem

Alexandra

23.04.2015 kl.07:50

En ting er å legge ut sånne bilder hver eneste dag, men en gang i blant er det godt å se at det ikke bare er oss ikke-bloggere som har det rotete hjemme!

Du er så fantastisk!!

xoxo

Hege Naimi

25.04.2015 kl.01:25

Vi er enige ;) men jeg synes ikke det gjør noe om du legger ut noen bilder med dårlig kvalitet, kanskje tatt med et mobilkamera på en eller annen happening, det er litt sjarm i det også. Og sånn som her når du legger ut bilder av rotet ditt, haha, det gjør meg ingenting, MEN jeg blir utrolig inspirert av de bildene du legger ut som du virkelig har gjort deg i flid med! Du er så flink til å få til kvalitetsbilder med masse sjarmerende og fine detaljer som jeg kanskje ikke ville lagt merke til ellers. Så ja, det er helt klart mer inspirerende med bilder som ser ordentlige ut :-) dessuten er det som du sier, uansett hvordan bildene dine ser ut, og om noen vil kalle de "staget" så skinner det godt igjennom i tekstene dine hvor ærlig og ekte du er :-)

gentiana

27.04.2015 kl.12:42

Ironic hah? ;)

I jobbsammenheng er det nesten verre å snakke kolleger eller andre aktører og konkurrenter ned, for å fremme seg selv.

Staging kan rosabloggerne ta seg av, det er jo det de kan best, og denne bloggen her er så langt i fra rosablogging man kan komme.

Uavhengig om det er staging fra rosabloggere eller ikke så rakker du jo ned på noen for å fremme deg selv? eller? Just saying..

Skriv en ny kommentar

hits