HVOR SKAL JEG BEGYNNE?

Fy fader..

Det har vært så vanskelig å begynne på et nytt innlegg etter posten i går, rett og slett fordi jeg ikke helt klarer å få frem hvor inn i granskauen mye dere betyr for meg. Ord blir liksom så fattige, og det er vanskelig å bevise for dere hvor glad jeg er i dere. Dere er virkelig den beste støtten og den beste motivasjonen en blogger kan ønske seg. Takk for at dere er så innmari gode, og for at dere tar dere tid til å skrive så mye fint til meg. Jeg setter så inderlig stor pris på dere, og det er godt å vite at vi er så like på så mange områder. Jeg synes det er flott av vi snakker åpent sammen!

Dagen i dag har gått med til et superdeilig møte med Nettavisen/Side2. Det er så godt å vite at man blogger på en seriøs plattform med et enda mer seriøst team i ryggen, som tar godt vare på en. Jeg er så priviligert over å få være en del av dette teamet, og kunne ikke drømt om et bedre sted for bloggen min og meg. Vi har gått igjennom en hel haug av viktige og spennende punkter - hva som er bra, og hva som kan gjøres bedre, og etter et godt møte hygget vi med en god lunsj. 

Før jeg hoppet på trikken, stakk jeg innom blomsterparadiset på Stortovet. Herlighet så masse fine blomster da gitt, og siden den gamle mannen som som solgte dem var så skjønn og behjelpelig, var det vanskelig å styre seg. Nå har jeg handlet inn en hel haug av flotte blomster som skal plantes utenfor her, og det kommer garantert til å gjøre noe med både humør og livsgnist. 

Solen skinner i hovedstaden i dag, og det er så deilig at sommeren har blitt kicket i gang for fullt. For det er jo nesten sommer.. 20 grader og greier, så i ettermiddag skal Dennis og jeg grille i parken - det blir fint. Grillkos og kvalitetstid!

Hva står på deres plan? Jeg regner med at det er sol i store deler av Norge, eller hva?

Uendelig glad i dere, fininger. Nå er jeg tilbake og back on track! 

SMASK ♥

36 kommentarer

Camilla.

20.04.2015 kl.15:27

Åååh! Nå ble jeg superglad. Velkommen tilbake til godt humør, sol og blomster på terrassen. Høres fristende ut å dra på grillutflukt og nyte livet. Vi trenger å være nede i blant for å kjenne på hvor digg det er når ting går rett vei :-)

Heia livet og deg <3

Susann

20.04.2015 kl.15:29

Du fortjent kvært einaste gode ord som blei sagt i kommentaran i forrige innlegg, du e fantastisk! :)

Dela av Nord-Norge må nok slå seg te ro mæ at sommeren ikkje e kommet hit riktig enda

veronica

20.04.2015 kl.15:29

Åååh, så herlig kristin! Skal selv kjøpe en hel del med blomster når jeg får tid hehe ;D På planen i dag er det trening! Desverre ingen sol her i Trondheim :(

Julie Storlien

20.04.2015 kl.15:30

Hei fineste Kristin!

Må først si at jeg elsker den nye headeren din! SÅ fin :D Håper du føler deg bedre i dag og at det var deilig å kunne dele følelsene og tankene dine med oss, som sagt i går så er du ikke den eneste som føler det slik.

Så fint på noen nye blomster. Vurderer om jeg skal kjøpe meg noen freshe knallrosa roser i dag! Hadde vært så fint. Blomster gjør noe med en.

Solen skinner som bare det her også, er så deilig at det går mot sommer. Kos dere masse med grilling i parken ;)

Klem i fleng <3

Anonym

20.04.2015 kl.15:38

Hei godeste Kristin. Livet er ikke helt på topp for tiden - men jeg må ærlig innrømme at når jeg klikker meg inn på bloggen din, så øker humøret ti hakk. Du gir meg så mye glede,inspirasjon og motivasjon. Du er helt fantastisk og jeg vil ikke at noen skal få deg til å tro noe annet! Keep up the good work, I LOVE U

Maja

20.04.2015 kl.15:44

Åå så herlig du er, og du fortjener virkelig alle de fine ordene og kommentarene du får. Du er en utrolig skjønn og snill dame, og du virker så sinnsykt hyggelig! Til blogger å være er dette et megapluss for det er definitivt ikke alle bloggere som virker særlig hyggelig hele tiden.

Sola er ikke så mye å se av her i Trønderlag og i det siste har vi hatt alle årstider på en dag, men satser på at det blir mer stabilt utover våren og SOMMEREN!! GUD som jeg gleder meg til solskinn og 25 grader nå!

Ønsker deg og Dennisen en strålende dag, klem <3

Ingrid

20.04.2015 kl.15:47

Hei!

Elsker bloggen din!! Du er så utrolig kul, og når jeg ser på bloggerne, så blir jeg superglad når det er du som dukker opp på skjermen! Du virker helt super, og er den kuleste bloggeren av dere alle!! Superglad for å ha oppdaga denne bloggen!! Go on!!

Martine S

20.04.2015 kl.15:48

Ble så glad for å høre fra deg snuppa!! :)) Også så utrolig fint å høre at dagen i dag er en mye bedre dag, blir såå glad når du er glad vakre deg!! :*

Vedder på at det kommer til å bli så sommerlig ute hos deg med de fargerike blomstene :))

Planene mine for dagen blir å rydde og vaske bilen, så må jeg få pakket litt for reiser til Tromsø i morgen! Blir skøy :):)

Du og Dennis må kose dere masse i parken og nyyte hverandres selskap og en god kvalitetstid sammen :)

Stort smask :*

Cecilie

20.04.2015 kl.15:50

Hei.

Du har den beste bloggen, stå på Kristin.

I dag blir det å se Brann kamp på pub i Bergen.

Bergen bader også i sol 💜

Klem

Fra Cecilie

Henriette

20.04.2015 kl.16:01

åå, så bra du er back on track med det gode humøret ditt <3

Kos deg masse med dennis og nyt varmen vi har fått!

Nancy Elin

20.04.2015 kl.16:04

Så bra du føler deg bedre❤️

Her er det også veldig fint vær, men 20 grader er det ikke her da😅Elsker virkelig når solen kommer frem og viser seg, det er så HERLIG! ☀️

Ha en fin dag videre, skjønne du!

PS. Likte virkelig godt den nye headeren din 😄

Emma Julie

20.04.2015 kl.16:05

Må takke for dine snille ord! Så artig. Åå, så fine blomster! Sommeren er på vei endelig. Kos deg masse med grilling :)

Lena Pedersen

20.04.2015 kl.16:46

Du trenger ikke takke oss, det er vi som skal takke deg for at du er den du er! <3

I Trondheim har det vært helt grei temp, men litt vind og overskyet! Sommeren har ikke truffet her helt enda, nei! Men det kommer seg etter hvert! :D <3 dagen her skal hvertfall brukes til å slappe av, var ikke helt klar for en ny uke enda kjente jeg, haha :)

Thea

20.04.2015 kl.16:50

Så bra humøret er tilbake! Høres ut som en fantastisk dag i Oslo.

I Trondheim er det overskyet, men heldigvis er storebror i byen og spanderer middag på meg i kveld. Det trengs med mindre enn en måned igjen til innlevering av masteroppgave og en forkjølelse som går på tredje uken.

Kos dere masse :)

Maria U

20.04.2015 kl.17:02

Herlig :D Har kjøpt jord i dag, og nå har jeg sådd masse salat som jeg håper kommer frem snart :-) Elsker å pynte med grønt i leiligheten!

Vilde S

20.04.2015 kl.17:02

Kan ikke klage på været nå for tiden, nei! Kos dere masse :)

Maria

20.04.2015 kl.17:14

Kristin, vet du hva? Jeg snakket med en eldre dame på ett 50årslag engang. Jeg sa til henne "Jeg har så mye dårlig samvittighet. For alt. Jeg blir så sliten av meg selv" Hun lo da jeg da dette, og sa "Vet du hva Maria? Hver eneste kvinne på denne jorden er født med dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for å ikke strekke til på hjemmefronten, hos kjæreste, i vennskap og for andre. Dette kommer aldri til å forsvinne enda hvor mye du elsker, gir eller rydder. Du kommer alltid til å ha dårlig samvittighet for at du ikke ga litt til! Det er en del av å være kvinne. Så slapp litt av, la den klessvasken ligge, ikke gå helt i stå fordi du glemte å ringe en venn, og vær fornøyd med alt du har klart i dag og i går".. Jeg syntes det var klokt sagt av en eldre dame med livserfaring.. PS: Jeg har ca. 2 uvaskede vaskemaskiner liggende på gulvet på badet. Jeg må dytte møkkete klær for å gå på do. HERLIG :D

Lioma

20.04.2015 kl.17:19

Digge bilder og blomster. Kos deg:*

Annelin

20.04.2015 kl.17:27

Så utrolig fint å se at humøret igjen er på topp. Selv om det er slik vi kjenner deg, så er det lov å være litt nedfor av og til. Alle har slike dager! Stå på Kristin. Du er fortsatt like fantastisk :)

Her i Bergen skinner solen og jeg har så lyst ut for å nyte det. Desverre blir jeg sittende inne sammen med skolearbeidet i dag. Heldigvis rakk jeg en tur på Fløyen i går, og da fikk jeg nytt godværet et par timer sammen med venninnen min. Det er bra jeg ivertfall får det inn i små mengder.

Du må ha en fortsatt strålende dag Kristin, og kos deg i parken med Dennis! :)

20.04.2015 kl.18:19

Har du sluttet med fargegreiene for hver dato?

Miriam

20.04.2015 kl.18:50

Ååå, Kristin! Jeg er så glad i ditt sprudlende jeg <3 Man er nødt til å kjenne på litt negative følelser iblant! Da blir de gode dagene som kommer i ettertid ENDA bedre!

Hørtes deilig ut å dra ut på grillings nå. Her er det også SUPERvær(!), vanvittig sommervær ute nå. Herregud så digg! Må si det hjalp maks på humøret i dag. Sol og SOMMER ute, åh - Sommer, som jeg har savnet deg.

Du er herlig! Jeg husker at jeg var med i en slags "bloggdiskusjon" en gang. Jeg pratet på bloggen din som om jeg kjente deg som person. Dette fikk jeg da høre, litt sånn "Lol, Miriam. Du kjenner henne jo ikke". Jo, på en måte, sa jeg da. Du gir så utrolig mye av deg selv, og det er fantastisk. Du er fantastisk!!

Klem<3

Driftefrue

20.04.2015 kl.19:12

Fin blogg:) se gjerne på min og:)

http://driftefrue.blogg.no/1429540710_eg_er_imot_pels.html nytt innlegg ..

Christine

20.04.2015 kl.20:03

Ååå, så koselig<3 Elsker bloggen din, du er sykt flink:)

Har vært veldig varmt her i Bærum i dag også, 23 grader på det meste!

Rebecca

20.04.2015 kl.20:04

Må bare først si at jeg elsker den nye hederen din, den var døds kul!!

For noen kjempe fine blomster, er ikke 20 grader og sol her i Trondheim, men det er rundt 10 grader og det er ikke så værst!! du må kose deg kjempe masse med grillings i parken og det fine været!!

Du er helt fantastisk og har bare den beste bloggen!!<3

AM

20.04.2015 kl.20:25

ååå, blir så fantastisk happy av de blomsterbildene! Og kan absolutt ikke klage på det deilige været i Oslo nå!

Og for en utrolig stilig header!! DIGGER DEG <3

Stine

20.04.2015 kl.20:25

Slår aldri feil med masse blomster! :D Håper dere har hatt en fin dag i solstrålene!

Her i Fredrikstad har det vært sydenvær og deilig varme :)

Og forresten: den nye headeren din ga meg skikkelig sommerfølelse! Hihi.

Marianne M H

20.04.2015 kl.20:41

Takk for forrige innlegg :*

Det var eit innlegg som eg kunne kjenne meg igjen i... og fekk tankane til å svirre. Og så fant eg ut at F?#"$ it ! eg er den eg er, og du er sånn du er. Og du er fantastisk, du er ein real fargeklatt for, ei grå mus på vestlandet.

Remember that; the sun is rising

https://www.youtube.com/watch?v=nGBNAylWe1I

Koz og klemz lille meg.

Sofie

20.04.2015 kl.21:28

Skulle bare mangle at du får litt støtte fra oss, får vi får jo så mye fra deg! Håper du har hatt en super dag i finværet idag etter en litt trist dag :)

Evelyn

20.04.2015 kl.21:36

Hei❤️ det er vi som skal takke deg👍 du lar oss lese om hverdagen din, og kommer med gode tips innimellom😃 her jeg bor er det egentlig ikke noe Serlig sommer😞😔 det har hvært overskyet mesteparten av dagen! Før solen tittet innom en liten tur👍 men forsvant etter knappe 10minutter😁

Karoline E.N

20.04.2015 kl.23:33

Hei solstråle ❤️ Det skulle bare mangle! er bare en sann glede og kunne være der for deg, når du alltid er der for meg og alle de andre leserne dine :) vi setter stor pris på deg, fordi du er så good.

Så deilig med blomster og enda bedre, at det går mot sommer. Det har hvert så deilig og sitte på hverandan og lese en god bok og ta mot solstråler! Hihi.

TJ

21.04.2015 kl.00:13

Kristin, du er en så nydelig og fargerik person! Håper du føler deg litt bedre i dag! : )

Hege Naimi

21.04.2015 kl.00:33

Så fine blomster! Blir sikkert sprudlende og fint på terrassen nå kan jeg tenke meg :D

Nussepusse

21.04.2015 kl.13:56

Et fint ordtak til deg fra en ikke så bekymringsløs småbarnsmor: Jeg har hatt mange bekymringer, men de fleste har det ikke blitt noe av =)

Tenk litt på den =) Etter at jeg leste det første gangen har jeg bare omfavnet det ass.. Ta ting for det det er her og nå, gjør noe med det du kan påvirke og drit i resten <3

Alexandra

22.04.2015 kl.09:02

Hahahhaa, hvor mye penger bruker du i måneden eller UKA på blomster? Det må være helt SYKT mye!!! Hadde vært så gøy å sett hvor mye du faktisk brukte :D

xoxo

Karo

23.04.2015 kl.08:31

Hvor er de skoene/ sandalene fra? Fantastisk fine.

StyleConnection

23.04.2015 kl.11:26

Karo: De er fra H&M :)

Skriv en ny kommentar

hits