BEKYMRINGER

Tanker i spinn..

Når jeg er på mitt mest tankefulle, befinner jeg meg som regel i et fly flere tusen fot over bakken. Her oppe går tankene i spinn, og jeg kan både føle på en ekstra kreativitet og inspirasjon, samtidig som jeg også kan føle litt ekstra mye på det som plager meg. Det som gjør meg urolig, trist og redd.. 

Det er nemlig en del som gjør meg redd. Urolig og bekymret.. På gårsdagens siste flyreise var det uroligheten som grep fatt i meg.. Planen var å være kreativ og få unna litt jobb, men jeg klarte bare ikke å fokusere. Mye mulig fordi jeg følte på depresjonen etter å vinke Bettyen farvel i Munchen, etter noen deilige dager med etterlengtet kvalitetstid.. Jeg er jo en person som takler svært dårlig at ting tar slutt. Jeg blir så lei meg og trist. Sånn har jeg alltid vært, og i barndommen kunne jeg gråte i flere timer i strekk, da mine søskenbarn dro hjem igjen etter en overnattingshelg. Jeg ble så ufattelig trist, og den dag i dag kan jeg bli veldig lei meg over at noe tar slutt. 

Akkurat nå når fingrene farer over tastaturet føler jeg meg veldig rar. Jeg har det ikke bra, kjenner jeg.. Jeg har en klump i magen og tårer som presser på, men siden jeg når jeg skriver dette sitter skvist inn i mellom to mennesker på bakerste rad, har jeg ikke tenkt å la tårene trille. Det er rart, det der.. At man plutselig får lyst til å bare legge seg ned, hylgrine, og stenge alt ute. 

Jeg grubler mye fortiden.. Jeg bekymrer meg. Jeg tenker på økonomien som tar knekken på meg.. At jeg har gått så all inn med egen kolleksjon og en storsatsning på egen nettbutikk som det virker som de aller fleste gir en blanke faen i. Neida, det er ikke riktig. Jeg har så mange som hyller det jeg driver med, men noen ganger føler jeg meg ubrukelig og at det jeg skaper ikke er godt nok for noen. 

Jeg jobber meg ihjel for å skape noe bra, både med butikk og blogg, og da er det ekstra tungt om man likevel føler at man ikke er bra nok. Det er vondt å se når andre får slengt muligheter opp i hendene uten å ofre en shit. Uten å tenke økonomi i det hele tatt. Jeg synes det er så urettferdig.. Jada - jeg er barnslig på det området, men jeg takler svært dårlig å se at enkelte får servert livet på et søvfat. 

Jeg bekymrer meg for sykdom. For min kjære mamma som sliter med den forbanna MS'en.. En sykdom som som prøver å kontrollere livet hennes og som gjør hverdagen så forbanna vanskelig. Hun har så mye smerter hver eneste dag, hvert minutt, hvert sekund.. Som aldri slipper taket, men likevel sitter hun der og kjemper seg gjennom faenskapet med et stort smil om munnen. Jeg vet ikke hvordan hun vil ende opp til slutt, det er enda en bekymring, og jeg vet at jeg aldri kommer til å takle at hun blir dårligere. 

Jeg bekymrer meg for Fokus. Han begynner jo å bli en gammel liten vofs, og jeg er så redd for at han ikke har det bra. Han er jo veldig glad så da satser jeg på at han har det fint, men han kan jo ikke snakke stakkars liten, og jeg håper bare så inderlig at han får den oppmerksomheten og kjærligheten han fortjener. 

Jeg er redd for å ikke strekke til på vennefronten.. Jeg er så redd for at jeg ikke er en god nok venn. En sånn venn som stiller godt nok opp for vennene sine, som er flink nok til å ta kontakt, holde kontakten, lytte og være tilstede. Jeg har jo så mye å styre med, og føler ofte at jeg ikke strekker til. Det samme gjelder når det kommer til familien. Jeg ringer altfor lite. Jeg tar altfor lite kontakt. Min halvbror, f.eks, han ringer alltid først. Det skal ikke være sånn at det aldri er jeg som klarer å slå på tråden først.. Jeg klarer det aldri, og det fører til en evig dårlig samvittighet. 

Jeg kjenner at jeg sliter med mye dårlig samvittighet.. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg var for travel til å reise oftere til Bergen før morfar døde. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var der enda mer enn jeg var, selvom jeg var der relativt ofte. Jeg stilte ekstremt mye opp for morfar, vi var bestevenner han og jeg, men nå som han ikke er her mer kunne jeg ønske at jeg var der enda mer før han takket for seg. Jeg hadde gitt så inderlig mye for å ta han med på Plantasjen en siste gang - han elsket Plantasjen.. Det er der jeg har det fra..  Bare én lunsjdate til, hvor vi spiser ristet brødskive med gamalost. Bare én klem til! Jeg savner morfar. 

Jeg har dårlig samvittighet for at jeg alltid fokuserer på jobb og blogg fremfor alt annet. Dårlig samvittighet ovenfor meg selv og alle rundt. Jeg er alltid online. Jeg produserer noe hele tiden.. Jeg prøver i hvert fall, og det går ut over tilstedeværelsen. Jeg vet faktisk for å være helt ærlig aldri om jeg er helt 100% tilstede. Jeg håper jeg er det..

Jeg er redd for døden. 

Jeg har opplevd så mye død, og har mistet tellingen på hvor mange begravelser jeg har vært i. Jeg har mistet så mange som har stått meg nær. Så altfor, altfor mange. Grunnet kreft i hovedsak. Kreft skremmer meg! Jeg er redd for å få det selv, og jeg er redd for at noen som står meg nært skal bli rammet. Jeg er generelt redd for sykdom. 

Jeg er redd for å ikke være en god nok kjæreste. 

Jeg er redd for å ikke strekke til, både på privaten og i jobbsammenheng. Jeg er redd for å ikke skape et godt nok univers for dere. Jeg er redd for å ikke svare fort nok på mail. Jeg er redd for postkassen og de inn i satans høye regningene mine, som alltid forfaller før jeg har råd til å betale dem. Jeg betaler aldri tidsnok. Det stresser meg!

Jeg har dårlig samvittighet for at jeg var en shit-kid i ungdomsårene. For at jeg var en sånn tenåring som gav faen i alt, og som gjorde det tøffere for mamma å være alenemor. Jeg var alltid nøye på å vise og fortelle henne at jeg var glad i henne, men jeg drev med en del ting jeg aldri burde drevet med. Som gjorde mammaen min bekymret og stresset, noe hun absolutt ikke fortjente. 

Fortid er fortid. Den kan man ikke gjøre noe med, og den skal ikke sette en stopper for fremtiden. Det gjør den ikke heller i mitt tilfelle, men noen ganger tenker jeg bare over det som var.. Og det er helt ok!

Enkelte dager er så forbanna vonde. Sånn som gårsdagen og dagen i dag forøvrig. Det er greit å ha slike dager, vi har dem alle sammen.. I hvert fall alle oss dødelige.. Jeg tror det er sunt å være deppa en gang i blant. Jeg tror det er sunt å tillate seg å være litt nedfor. Det er sunt å gråte.. 

 

Søndag, måtte du behandle oss alle godt ♥

124 kommentarer

Kristine

19.04.2015 kl.13:44

Du må vite at det du gjør betyr noe for oss som gang på gang trykker oss inn på bloggen din! For å lese akkurat det du skriver for du er en bra person som skriver om alt i livet ditt og ute lukker ikke det som ikke går så bra. Jeg elsker å lese bloggen din, elsker at bildene dine er så utrolige fargerike og sprudlende! Og ikke minst, elsker klesbutiken din, kjøpte min første pakke der fra hær om dagen. Elsker dem! :)

Hanna

19.04.2015 kl.13:50

Føler så uendelig med deg Kristin! Enig at man alle trenger noen dager hvor det er greit å innrømme for seg selv alt som plager én, fremfor å grave ned all elendigheten enda noen meter under jorda. Håper allikevel at de neste dagene smiler litt ekstra til deg! :)

livelifeloppa

19.04.2015 kl.13:53

Alle har bekymringer av og til, og jeg synes det at du som offentlig person sier alt dette, får oss andre til å også vite at det ikke er galt å være bekymret. Et flott innlegg!

Denne helgen har vært ufattelig tung for meg også, med tanke på nettopp bekymringer og negative tanker. Med å lese dette innlegget ser jeg at det er flere som bekymrer seg for de samme tingene som jeg også bekymrer meg for.

Du er en fantastisk person Kristin! Jeg bare digger deg!

Marte B

19.04.2015 kl.13:54

Åh, for et fint og ærlig innlegg du kom med i dag! Jeg trengte virkelig å lese dette. TAKK. - Og du gir MEG noe, Kristin. Hver eneste dag, flere ganger daglig, klikker jeg meg inn for å lese de morsomme, ærlige og bra ordene du skriver!

Du er virkelig en av mine største inspirasjonskilder. <3 igjen, TAKKTAKK.

Miriam

19.04.2015 kl.13:58

Sterk lesing! Jeg måtte faktisk felle noen tårer etter det du sa om noen av punktene, fordi jeg kjente meg så altfor godt igjen. Hvorfor tårene kom, vet jeg ikke. Eneste jeg vet er at følelsene er kaos for tiden. Jeg beundrer deg veldig, Kristin! Stå på, det er så mange som er glad i deg, inkludert oss blogglesere. Du gir så mange glede i hverdagen. Jeg tenker på hvor mye glede du gir i virkeligheten jeg, når du kan gi så mye glede gjennom noen tastetrykk over en datamaskin. Disse følelsene sniker seg inn på oss på enkelte dager og gir oss et kaos av inntrykk som kan være vanskelig å få noen trøsteord på. Det er godt å få det ut noen ganger, og jeg synes det er flott du velger å dele det med oss! Sender deg en god klem fra meg<3

Kari A

19.04.2015 kl.13:58

Du er en fantastisk person som sprer så mye glede! Hver gang jeg er innom bloggen din så får jeg et smil om munnen med alle fargene og de gode ordene dine, du er så flink til å sette ord på ting :) jeg elsker at du ikke er en sånn "alt er perfekt" blogger, du skriver så ærlig og det setter jeg utrolig pris på!!! Håper søndagen kan bli strålende for deg og 😚 Kristin, du er HERLIG <3

supermarie

19.04.2015 kl.14:00

<3

Jævla MS.

Rebecca

19.04.2015 kl.14:01

alle har bekymringer og som du skriver så er det greit og ha noen sånne dager, ikke alle dager er en dans på roser og det skal det heller ikke være!! jeg synes du gjør en helt fantastisk jobb med både bloggen og nettsiden, det er ikke mange som kunne gjort begge deler og du klarer det, så det er jo ikke rart at du får bekymringer iblant, fordi det er ikke så veldig enkelt og ha to fulltidsjobber, men du klarer det ekstremt bra!! jeg skjønner og at det ikke er lett og ha en mor som er syk og det er aldri kjekt og se noen nær deg ikke ha det bra!! alle har noen dager som er litt tyngre enn andre og sånn er det bare, men så kommer og de dagene der man legger alle bekymringene bak seg og bare nyter livet!!

et tips til det med at du synes du ikke tar kontakt med familie og venner er å kjøpe deg en kalender der du skriver ned at den dagen skal du ringe den personen, der kan du og skrive ned alt som du skal få gjort av andre ting!!

håper du får en kjempe fin søndag og prøver og ikke fokusere på alle bekymringene, du er helt fantastisk og det skal du vite<3

Sara Josefine

19.04.2015 kl.14:04

<3

H

19.04.2015 kl.14:05

Tusen takk for at du gjorde en av mine meningsløse dager, til å faktisk få en betydning. Tusen takk for at du får meg til å forstå at jeg ikke er alene. Tusen takk for at du er du, Kristin. <3

Nancy Elin

19.04.2015 kl.14:07

Sender deg en varm klem og håper du straks får bedre dager <3 HUSK; en er elsket og godtatt uansett hvilke feil man gjør i livet, and so are you<3

B

19.04.2015 kl.14:18

Kjære kristin!

det er hardt med sånne dager når alt føles dårlig! Å kanskje ekstra hardt for en fantastisk overskudds person som deg, som uansett vil være positiv for oss lesere. Dette innlegget fikk jeg klump i halsen av rett å slett å jeg sender deg en stor klem!

Vil bare si at du er en rå person og et stort forbilde! Jeg har slitt litt med å finne meg selv de siste årene men etter at jeg kom over bloggen din har jeg funnet ut at det beste noen ganger er å gi litt faen å bare gjøre det du vil! Du har fått meg til å smile stort, drømme meg bort, ler til jeg griner å rett å slett inspirert meg så til de grader!! Jeg kler meg opp med klær fra styleconnection, klæsjer på med knall lebestift å opi på neglene å føler meg fantastisk fresh! Å desto mer farger, desto mer glede å enda mer positive kommentarer fra både familie, venner å ukjente!

Så stor takk kristin!! For at du er den du er! Skiller deg så ut fra andre bloggere, viser at alt i livet ikke kommer gratis å at du er så dønn ærlig mot oss!!

Du er et stort forbilde å jeg digger deg!!

Enda en stor klem å et stort rosa glis fra meg til deg! Håper søndagen din blir bedre <3

Silje

19.04.2015 kl.14:20

Utrolig sterkt å lese, Kristin.

Jeg tror alle har sånne dager. Jeg har ihvertfall også det. Der alt du bekymrer deg for i livet hoper seg opp.

Jeg vet at bloggen er jobben din. Men du må også huske på at du lever kun én gang. Det er NÅ livet ditt er og INGEN tenker "jeg skulle arbeidet mer" på dødsleiet. Du produserer så sinnykt mange kvalitetsinnlegg hver eneste dag. Jeg tror ikke leserne dine ville brydd seg om det noen dager ikke kom et innlegg, eller dager der det kun er ett innlegg. Ikke legg så mye press på deg selv når det kommer til det. Vi digger deg og vil følge livet ditt, selv om du ikke blogger like mye. Det er viktig å leve, nyte øyeblikk og være tilstede med folkene man er glad i.

Nett har tatt for mye over livene våres. Jeg hadde det ihvertfall mye kulere når jeg var barn. Uten alle de sosiale mediene. Da var vi faktisk sammen. DA levde vi.

Og det med morfaren din.. Jeg har det akkurat på samme måte. Jeg tror man alle tenker "jeg skulle gjort mer". Men jeg velger å tro at morfar vet hvor mye han betydde for meg og at han har det godt nå, og er et sted og passer på meg. Og på akkurat samme måte, tror jeg morfaren din passer på deg.

Jeg sender deg en storklem <3 I morgen blir en lysere dag. Kos deg med mannen din i kveld.

Monica aka frøken Giske

19.04.2015 kl.14:23

Forstår deg såg godt når du bekymrerer deg for det ene og den andre<3! Min mamma har migrene (og ikke den mildesort) + noe ledd greier. Jeg har MS og smerter hverdag som lege kaller fybriomylagi!

Sku ønske jeg var der med deg nå å kunne gi deg den varmeste klemme ever<3 Det trenger du når skjønne deg<3! Og ja har selv miste 3 av dem nærmeste pågrunn av kreften:/ og en kompis pågrunn av eplepsianfall.. Håpe din kjære er der og tar vare på deg så du ikke føler der alene i bekymringene dine. Jeg syns du gjør det kjempe bra og du sier ting rett ifra levra og med det så sier jeg all respekt for den<3! Må love meg å ta vare på deg selv oppi alt. For du er jo et menneske med følelser og er ikke redd for å vise oss det og det er en av tinga jeg liker med deg:)! Vet jeg ikke har møtt deg enda men allikavel=)! Du e konge *Hugs*

Cecilia Lithén

19.04.2015 kl.14:24

Sender gode og varme klemmer! Alle har slike dagen noen ganger, og det er helt greit! Dette er en veldig stor grunn til at jeg virkelig elsker bloggen din! Du snakker fra leveren, og legger ingenting i mellom eller prøver å fremstå som perfekt. Tusen takk for at du er du Kristin :D

Daniel Miller

19.04.2015 kl.14:25

Man må alltid ofre mye for å oppnå drømmene sine, kanskje det ikke ser lyst ut nå, men ved tiden kommer du ikke til å angre på alt du har satset og gitt av deg selv! bare stå på dette klarer du! Klem <3

Emma Julie

19.04.2015 kl.14:37

Flotte ord! Først og fremst må du vite at du i alle fall er en god nok distanse "venn" og blogger for oss blogglesere! Vi ser hvor hardt du jobber og setter så utrolig stor pris på det. Oi, haha jeg våknet akkurat og nå kom jeg på hva jeg drømte om. Det var faktisk om deg, haha så merkelig! Du virket som en strålende dame og skulle lære meg og noen andre jenter å lage noe. Du viste også hvem jeg var fordi du sa "Emma Julie ja", når det var min tur. Så jeg fikk sjokk og ble veldig glad for at du viste hvem jeg var uten å ha sett meg før. Så utrolig merkelig, men artig! Tilbake til poenger er at er det en ting jeg kan skrive under på er det at du er en flott blogger og at du gjør en god innsats i nettbutikken din! Ønsker deg en bedre søndag. Stor bamseklem :)

19.04.2015 kl.14:39

Du gjør en knall god jobb blogg og nettbutikk messing!

❤️❤️❤️

Andrea Tiller

19.04.2015 kl.14:39

Kjenner meg godt igjen i det du skriver, noen ganger så kommer alle bekyrmingene på en gang og det er tøft. Jeg håper det hjelper å skirve dem ned og dele med oss som leser bloggen din. For det er godt å lese slike innlegg.

Du er ekte, det gjør deg til en helt i mine øyner. Hvis ting er tøft for deg så er det tøft uansett hva andre mener.

Stå på! Bloggen din er ihvertfall et sted jeg kan glemme mine bekymringer, det er godt.

Sender mange gode klemmer til deg å håper du kjente dem <3

Otilie S

19.04.2015 kl.14:39

Åh, det er så mye jeg kunne tenkt meg å si til deg nå, men så sa du det så fint i slutten av innlegget. Vi er alle mennesker, vi sliter alle med våre egne problemer, frykter og sorger. Hadde vi aldri vært triste hadde vi ikke visst hva glede er. Det er helt greit med slike dager. Jeg tror vi er mange som setter pris på ærligheten din, det er faktisk litt fint å se at ikke alt er fresht interiør, kafébesøk og outfits. Selv om du er flink til å holde deg jordnær og ærlig i hverdagen så er det viktig at vi får se at ikke alt er fargerikt, sprudlende og gøy. Du er en fantastisk flott dame, Kristin. Jeg digger alt du produserer, skaper og skriver, du er ufattelig dyktig. Er det noe jeg anbefaler så er det å ha dager eller kvelder hvor du ikke er tilgjengelig. Skru av mobilen, vær alene med tankene dine eller tilstede med noen andre. Det er så viktig! Du er bra nok, aldri glem det! God klem <3

Betina

19.04.2015 kl.14:53

Åå tusen takk for et så ærlig og fantastisk gripende innlegg! Kjenner meg igjen i veldig mye av det du skriver, og skjønner godt hvordan du har det. Det et utrolig fint å se at en toppblogger kan legge seg helt flat og bare skrive det som du tenker på, det gjør det så mye mer ekte. Tusen takk Kristin, for at du setter ord på ting, ting som gjerne er litt tabu for mange i dag. Du er en fantastisk flink blogger og jeg heier på deg hver eneste dag <3

Guro

19.04.2015 kl.14:57

Alle har sånne dager, og jeg tror vi har godt av det! Tenk hvis vi ikke hadde hatt dårlige dager, hvordan skulle vi da kunne sette ordentlig pris på de gode? Jeg skjønner bekymringene dine, og du er nok ikke alene. Mitt inntrykk er at du er en veldig god venn, og en super datter, og at du stiller opp for alle du bryr deg om. Det er i alle fall det jeg føler gjennom alt du deler på bloggen! Økonomien er nok også grunnen til mye bekymring for veldig mange, du er nok ikke alene der heller. Men jeg både tror og håper at det er et marked for dine produkter, og at du vil kunne leve av nettbutikken din om ikke lenge. Hold ut, for vi elsker det! Jeg gjør i alle fall det <3

Håper dagen din blir bedre, og at du smiler når du legger deg i kveld :-) det har du all grunn til <3

19.04.2015 kl.14:59

Du er bra nok<3 Men hvorfor kjøper du pyntepalme til over 2000,- og masse pynteting, samt sko osv hvis du har så dårlig økonomi? Ser ikke helt den..

Evelyn

19.04.2015 kl.15:01

flott at du skriver, føler med deg :)

vi blogglesere elsker deg <3

ha en fin søndgag:)

klem.

Maria

19.04.2015 kl.15:12

Fine Kristin:)

For et ærlig og deilig innlegg! Noen ganger er det meste vondt, og særlig ille er de tingene som har vært og som vi ikke får gjort noe med. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Jeg er i et avstandsforhold for tiden, mens kjæresten min bor i USA. Etter to fantastiske uker der borte sammen med han måtte jeg forrige helg nok en gang si hade og dra hjem til Norge. Jeg stortutet og han forsøkte å trøste. På flyet hjem (9 laaaange timer) kom alle de vonde tankene. Hvorfor klarte jeg ikke ta meg sammen og gjøre avskjeden lettere, hvorfor viste jeg ikke enda bedre hvor mye jeg setter pris på han, både mens jeg var der og før han flyttet dit osv osv. Jeg klarte faktisk ikke holde tårene tilbake og en fremmed medpasasjer måtte trøste meg mens jeg hulket ut all min fortvilelse (stakkars dame...). Men så kommer man i gang med hverdagen igjen og ting går seg sakte men sikkert til. Poenget mitt er at jeg tror vi alle har slike vonde dager av og til, og særlig når vi har hatt det veldig fint og så skal forsøke å finne tilbake til den noe stressende og kaotiske hverdagen igjen. Jeg er sikker på at du er mer enn bra nok, og at de rundt deg er takknemlige bare fordi du rett og slett er til og hver dag jobber så hardt for å realisere drømmene dine!

Heia deg Kristin!!

19.04.2015 kl.15:12

Åpent og ærlig innlegg. Supert. Jeg tror man alle føler seg bekymret og litt nede en gang i blant. Jeg tror også det er viktig. Det får man til å reflektere over livet og at det egentlig sånn alt i alt så er det ikke så ille som man har det til. Det er også lett når man først føler seg litt nede at man drar seg selv mer ned i søla og fokuserer på kun alt som kan være eller ikke er helt bra.

Det går over. Alt gjør det.

thalesinmamma

19.04.2015 kl.15:27

Mange klemmer til deg, kjære Kristin. Du er tvers gjennom god og snill du, og du er nok mer enn god nok <3

Marianne

19.04.2015 kl.15:29

Kjære Kristin, det er lov å ha dårlige dager, og jeg kjenner meg igjen i all den redselen du beskriver her. Får vondt av å høre at du har det slik, du som må være den mest sprudlende bloggeren jeg vet om. Men hey, jeg tenker at har du dårlige dager så har du dårlige dager, og det er lov. Så lenge du ikke har de dårlige dagene altfor lenge, men kommer deg opp igjen. Dette fikk jeg høre av noen da jeg selv var langt nede i en kort periode, og jeg må si meg enig i det.

Sender deg en stor klem, med visshet om at du kommer deg opp igjen :)

Mathilde

19.04.2015 kl.15:29

Du er så god og du legger ned så mye tid i alt, jeg ser hvordan du bryr deg om alle rundt deg og det er så godt å se<3 Og nettbutikken din er så himla bra, du produserer så mye bra :)<3

Anna

19.04.2015 kl.15:31

Tusen takk Kristin! Du er virkelig en inspirasjonskilde:)

Linda

19.04.2015 kl.15:36

Alle har det sånn av og til, Kristin <3

Jeg bekymrer meg HVER dag, noen dager værre enn andre dessverre. Har også slitt med depresjon to perioder, og den kommer om vinteren i mørketiden. Jeg gruer meg ekstremt mye til vinteren da jeg ikke aner hva jeg skal gjøre for å ikke bli deprimert igjen.. Jeg er jo egentlig en livsglad og engasjert person. Men den tid, den sorg.

Jeg er kjempestolt av deg Kristin som realiserer dine drømmer! Du er et forbilde for meg og får meg til å satse enda mer på det som engasjerer meg og det jeg brenner for !

Keep up the good work, Kristin <3 <3

malin

19.04.2015 kl.15:39

kult veldig kult

Camilla.

19.04.2015 kl.15:45

Kjære vakre fine deg, Kristin!

Du gir meg noe! Jeg får inspirasjon, du lagre lekre plagg som jeg får helt lykkerus av å klikke hjem, du sprer glede og du viser at ting ikke alltid er så lett. Jeg digger deg og det du driver med.

Jeg skjønner at det er noe dritt at andre får ting uten å løfte en fing (nesten), mens andre må kjempe med alt de har og håpe det holder. Jeg har troen på deg!

Håper du har fått grinet litt ut og lettet hjertet ditt i blogginnlegget. Sender masse klemme og gode tanker til deg og din kjære mor <3

<3 <3 <3

Hope

19.04.2015 kl.15:52

God klem til deg, Kristin!

plix

19.04.2015 kl.16:01

Åh, kjære, fine Kristin! Vi alle har de dagene, men de er ikke mindre vond for det om! Selv er jeg helt enig i at de kan være grei å ha, for det er da jeg innser hva jeg egentlig har og hva som må gjøres annerledes. Selv er jeg 19 år og har hatt et litt turbulent liv. Likevel sitter jeg igjen og klarer meg helt fint, mot alle odds. Men hallelujah, når den dårlige dagen kommer... Stakkars de som er rundt meg! Poenget er at det gjelder å finne det positive i alt, og i deg finnes ufattelig mye bra!! Du virker helt fantastisk, livlig, men samtidig mulig å snakke alvorlig med. Jeg er vokst opp med en økonomi som er åå bunn til enhver tid, men jeg kan love deg at så lenge du har kjærlighet og støtte, vil du komme deg gjennom alt, kanskje enda sterkere på den andre siden. Også må vi ikke glemme det fantastiske du faktisk har skapt! En kolleksjon som er rå som få, et eget firma som ikke enda har gått under og su har skapt deg selv. Du er blitt moden og du er blitt ansvarsfull, du gir kjærlighet og du fortjener masse tilbake! JEG HEIER PÅ DEG!!

Kos og klem :-)

Karoline

19.04.2015 kl.16:11

<3

Thea Wangberg

19.04.2015 kl.16:17

Nå sitter jeg her å griner. Jeg blir lei meg av å høre at du føler deg redd og har dårlig samvittighet over deg selv. Ingen mennesker er perfekte! Alle mennesker på denne jord har gjort ting de angrer på. Stå på videre! Du må vite at du er forbildet til mange, inkludert meg!<3 Stå på videre, Kristin! Du er sterk og tøffere enn toget! Elsker deg

Malene

19.04.2015 kl.16:25

<3 <3 <3

Sigrid Elise

19.04.2015 kl.16:31

Alle har disse tankene...:/ Fint av deg å dele, det redder garantert noen som er deppa sin dag i dag! Stå på, Kristin <3

Gro

19.04.2015 kl.16:46

Hei!

Jeg kjenner meg igjen i mye, i og med at jeg nylig startet for meg selv. Det en klok person sa til meg for litt siden var; du klarer å levere 100% på jobb, vennefronten og familiefronten i en liten periode. Så sier det stopp. Man MÅ kunne slække litt ned på en av delene her og der. I og med at du har så mye på spill med økonomi og kleskolleksjonen er det helt forståelig at du kjører 100% og at venner og familie må komme litt i andre rekke. Men så vil du prioritere dem også, og når du da skal ta fatt på jobben igjen har det hopet seg opp arbeid til flere dager, right? Det er i hvert fall sånn jeg har det.

Jeg har skjønt at jeg må få delegert bort mere jobb. Og du har vel snakket om det å skaffe deg en assistent? Jeg tror det er lurt altså. For selvom det blir en ekstra kostnad, så vil du føle deg bedre når du kan yte mer på vennefronten OG arbeidsfronten. Og da vil vel arbeidet bære frukter av det også tenker jeg? Så du kanskje har råd til den lønnskostnaden likevel? Og hvis du bare kjører på og skal rekke over alt, så sier jo kroppen stopp av seg selv til slutt, og da vil jo all jobben være "forgjeves".

Hei og hå dette ble langt! Jeg bare følte for å komme med forslag/råd. For jeg skjønner hvordan du har det på mange av de punktene du lister opp over. Stay strong - du er best! Ha en fin søndag :)

jeanette

19.04.2015 kl.16:57

kjenner meg igjen i ca hvert eneste punkt, du er ikke alene <3 stå på! <3

Vilde S

19.04.2015 kl.17:21

Åååh, Kristin! Blir lei meg av å lese at du har det sånn :( vi har det vel alle sånn i blant, på vår egen måte. Vi er jo bare mennesker.. og livet er ikke lett. Men jeg tror du er mer enn god nok, på alle mulige måter! Det er jeg nesten sikker på :)

Lene

19.04.2015 kl.17:35

Kjenner meg så alt for godt igjen <3

Linnea Myrvold Bergqvist

19.04.2015 kl.17:35

We love you! Og for meg er du alltid bra nok <3 blir trist når jeg leser igjennom blogginnlegget ditt, men det er som du sier - alle dødelige har det sånn.. Du er så flink, og jeg er evig takknemlig for at du står på for å gjøre ting best mulig for oss bloggleserne dine, du er en så flott ung dame <3

malin

19.04.2015 kl.17:42

hei jeg vil veldig mye at du skal ha det veldig bra og fint

Frida Abelsnes

19.04.2015 kl.17:53

tenker på deg fra San Fransisco❤️❤️ du er ei superbra jente som jeg ser opp til❤️

Margrethe

19.04.2015 kl.18:01

Alle har sitt å stri med <3 Men det ordner seg omsider for de aller fleste, innkludert deg. Og du må vite at bloggleserene dine, setter enormt pris på deg hver dag <3 Klem! <3

Cami

19.04.2015 kl.18:09

Skulle ønske jeg kunne gitt deg en god, varm klem akkurat nå! Håper det hjalp litt å 'skrive det av seg'. Det du skriver betyr virkelig noe for meg og for veldig mange, og du er god nok akkurat som du er <3

19.04.2015 kl.18:16

Du er så absolutt ikke udugelig Kristin! Du er den desidert flinkeste bloggeren jeg vet om og du inspirerer meg til tusen! Du må aldri ALDRI tenke at bloggen din ikke duger fordi den er kjempebra!

A-H

19.04.2015 kl.18:16

Takk for at du satte ord på dette. Kjenner meg dønn igjen, og det ga MEG noe (selv om vi ikke kjenner hverandre og du ikke skylder meg en dritt :), som det ofte gjør når jeg kikker innom her - fordi du setter ord på ting og følelser som er vanskelig og viser at det er normalt. Normalt å ha dårlig samvittighet for alt og alle i stressende perioder - som bare skaper enda mer stress og følelsesmessig kaos. Normalt å hisse seg opp for småting og gi tydelig uttrykk for det. Normalt å snakke før man tenker når man er engasjert eller forbanna. Så, takk for at du gir meg litt mindre dårlig samvittighet ved å normalisere hverdagsproblemene. Når du gjør det ovenfor en helt fremmed er jeg sikker på at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å ikke gi nok til dine nærmeste! Du er mer enn bra nok :)

Kamilla

19.04.2015 kl.18:22

Hei Kristin!

Når jeg leste dette fikk jeg lyst til å sende deg noen artikler som har hjulpet meg når jeg hadde lignende tanker som deg. Har du en e-post jeg kan sende de til?

Caroline

19.04.2015 kl.18:36

Hei solstrålen! Håper det ordner seg, noe det gjør. Man kan ikke alltid tenke på alt man burde ha gjort og alt som har skjedd. men heller fokusere på å gjøre akkurat nå så bra som mulig.

Andrea h

19.04.2015 kl.18:48

Jeg kjenner meg igjen i noe av drt du skriver! Du skriver veldig godt, dupt og personlig. Mtp morfaren din har jeg den troen at ånden lever videre, så han vet helt sikkert dine tanker og din kjærlighet for ham. Mtp nettbutikken din vil det ta litt tid siden den er fersk! MEN den er fersk og fresh, og jeg har handla der tre ganger til nå (har dårlig økonomi), har delt antrekker på instagram og ønsket meg den svart/sølv genser/kjolen du brukte på blog awards til bursdag fra typen😊😊 så jeg promoterer for livet ilag med deg!

Fortid er fortid. Og man skal ikke angre på valg. Du er en ærlig jente straight out of comptom(?)!!! Du er et forbilde til tusenvis av folk. La tankene gå og nyt livet i alle stunder!

Iselin

19.04.2015 kl.19:02

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver! Har det dessverre sånn ganske ofte når jeg er stresset, og det er absolutt ikke gøy... Vil også si at du er en stor inspirasjon, og om du hadde tatt noen dager pause fra bloggen eller blogget litt mindre en periode tror jeg ikke du hadde mistet noen lesere av den grunn :-)

Stine

19.04.2015 kl.19:11

<3

Du er ikke alene om de tankene.

Karoline E.N

19.04.2015 kl.19:18

Hei, blomst!

Takk for at du er den du er. Takk for at du har gitt så mye av deg selv. Takk for at du har gitt meg så mye i tunge tider. Takk for at du har gitt så mye glede og latter og takk for at du er så åpen! Husk at for meg er du mer en bra nok, og jeg er 100% sikker på at familie, venner, kjæreste og blogglesere også syns at du er mer en bra nok. Du er ikke annet en snill og god, og det er heller ikke så vanskelig og bli glad i deg, bare utifra at du har hvert så åpen og ærlig på bloggen din.<3 Det fines ingen som er så Rå som deg! Du har all grunn til og være stolt av deg selv, for det du har fått til er jo helt awesome. Jeg kjenner til og med at jeg er ganske stolt, av og få være din blogglesere, det og få kommentere din blogg.

Jeg er helt sikker på at bestefaren din er kjempe takknemlig for den studen du fikk tilbrakt med han, før han gikk bort. Jeg er sikker på at han fremdeles er med deg, mens du tusler rundt på plantasjen, eller spiser ristet brød med gammel ost, eller bare er der for å passe på! Du vil alltid være hans bestevenn og god jente. Jeg skjønner hvordan du tenker :( Jeg tenker akuratt sånn om min bestefar også.. Men sammtidig så vet jeg at han er med meg, det vil han alltid være! Det er så tungt med folk som går bort, og alle sjukdommer i verden, kan ta seg en bolle og grave seg i grava og aldri stikke frem igjen! Jeg sliter også selv med dårlig sammvitighet og bekymringer, og det dukker alltid opp noe som kan få meg til og gråte en skvett. Det er mye jeg bekymrer meg over, og den følelsen er ganske vond. Skulle ønske jeg var 6 år for alltid og ikke hadde noen bekymringer i det hele tatt! Det gjør meg også vondt og lese at du har det sånn, for unner virkelig ingen personer i denne verden og ha det vondt! Skulle ønske jeg kunne ta smerten til folk.. Men ikke hold tårer igjen, det er lov og gråte! og det uansett hvor du er i verden. Om jeg er på en ofentlig plass, og må gråte, pleier jeg og ta en tur på et toalett, sette på meg solbriller eller gjemme meg på en prøverom. Tårer må ikke stoppes, for er sunt og få dem frem!

Igjen, tusen takk for at du satte ord på dette! kjente meg så igjen, og du skal vite at du ikke er alene! Sender deg en super god klem og varme tanker <3 du er god.

Bettina

19.04.2015 kl.19:26

Kjenner meg så godt igjen. Bare vent til du blir mor, da får man kjenne ekstra godt på det.

Jeg selv har en syk mor; kols stadie 4. Legene sier "hun går på vilja". Det virker som livet begynner å snurpe seg rundt henne, og det er ingenting jeg kan gjøre med det. Jeg føler klokka tikker alt for fort, at jeg ikke rekker/ tillater meg selv å nyte dagene ordentlig. Være tilstede i sansningen. Og angsten for å ikke strekke til på jobb og med familien gir meg klump i halsen. Jeg er en karrierekvinne, men jeg elsker den lille familien min så høyt at jeg ikke klarer å sette noenting foran. Samvittigheten kveiler seg rundt nakken, og jeg får lyst til å sette meg på et fly til et varmere strøk bare for å få puste og reflektere over det livet jeg lever.

En ting jeg har lært er at du må leve det livet du har det bra med. Det er så mye en vil, men man må sette begrensninger for en selv skal en ha det bra. Jobben er ikke alt, det har jeg dessverre lært for sent. Prioriterer du bare jobb, hva har du igjen da hvis du ikke kan jobbe?

Og så må en lære seg å ikke gi en selv mental juling med all den dårlige samvittigheten som svulmer. Se det fra en annens perspektiv; hva kan du gjøre med det? Er det noe å gjøre med det? Hvis ikke, la den beskymringen fare.. Gjør det som gir deg mening, glede og fred i topplokket. Livet er for kort til å ikke ha det bra.

Thea

19.04.2015 kl.19:38

<3 Du er så god! Jeg får alltid et smil om munnen av å titte innom hos deg

Charlotte

19.04.2015 kl.19:46

For en fantastisk fint og ærlig innlegg!! Jeg kjenner meg så altfor godt igjen - i alt faktisk... Men du er sterk, og helt fantastisk unik på din egen måte... Slike tunge tanker fortjener du ikke å ha. Jeg håper virkelig du får orden på litt tanker. God klem fra meg!! <3

Susann

19.04.2015 kl.19:53

Du e et fantastisk menneske, med så masse glede å kjærlighet i deg :) Håpa dagen imårra blir bedre, å at litt av bekymringen blir borte!

Caroline

19.04.2015 kl.19:59

Takk for at du er så ærlig og deler, bloggen din og deg er fantastisk. Aldri gi opp, aldri slutt å dele. Du er fantastisk!

Rebekka

19.04.2015 kl.20:04

Hei på deg :)

Burde ABSOLUTT blitt flinkere til å kommentere, for du er en av bloggerne jeg titter innom daglig. Hvorfor ? Jeg blir rett og slette i så utrolig godt humør av utstrålingen din, av de fantastiske fargerike bildene og ikke minst den gode, ironiske og humoristiske teksten :) 10 av 10 poeng fra meg :)

Tusen takk for ærligheten din, og ikke minst at du velger å dele den med oss. Det gjør noe med bloggleserne - du er flink!

Ha en fortsatt god søndag :)

Rebekka

Lureline

19.04.2015 kl.20:07

Hva synes du om Tinder? Hadde vært interessant å høre din mening om det!

Sofie

19.04.2015 kl.20:11

Uff, kjedelig å ha en sånn dag, men håper det går bedre når du kommer hjem til Løkka <3 Men du skal ihvertfall vite at du betyr mye for oss lesere, og jeg setter hvertfall veldig pris på all jobben du legger i bloggen og i kleskolleksjonen <3 Håper det går bra med deg, for du fortjener ikke å ha det kjipt!

Silje Marie

19.04.2015 kl.20:23

elsker bloggen din! Fast leser hos deg <3 akkurat startet å blogge selv, så hadde vært utrolig koselig å fåtte en tilbakemedling av en så fantastisk blogger som deg!!!

Aurora

19.04.2015 kl.20:26

Tusen tusen takk for dette innlegget Kristin❤

Tonje

19.04.2015 kl.20:36

Det er godt å lese andre sider av bloggerne man følger enn alltid det samme positive vrælet man kan få nok av. Livet har flere sider å det er du veldig flink å dele med oss. Føler vi blir kjent med deg på en måte som venninnene dine gjør, det setter jeg stor pris på. Mer ekte, mer virkelig og lettere å sammenligne seg med. Du gjør en ypperlig jobb på bloggen og klærne dine er virkelig freshe! Jeg har et par plagg i skapet som får mye skryt og spørsmål hvor de er fra :)

Klem fra en bergenser til en annen!

lise

19.04.2015 kl.20:44

Kjære deg. Du er mer enn god nok. fokuser på det positive. Husk at du ikke må legge alt på dine egne skuldre. Tenk fremover. Det går bra - skal du se. Normalt å ha deppedager da.

God søndag og håper du våkner til en litt lysere mandag.

Elin

19.04.2015 kl.20:55

Kjære, gode, herlige Kristin!

All respekt til deg som toppblogger, som deler slike tanker og følelser! jeg er så glad for at du gir så mye av deg selv som blogger. For det er så godt å kunne gjenkjenne seg i det du skriver.. For alle har sånne deppe-dager.. 99% av tiden er du positiv og glad, og inspirerer andre! og som bloggleser føler man seg enda "nærmere" og lik deg når du også er 100% deg selv på bloggen! Stå på Kristin, det kommer en dag i morgen - og det blir SOL :-D <3

Emilie j

19.04.2015 kl.21:00

Jeg håper dette gir deg et smil om munnen, for forrige uke da jeg følte meg nede, fant jeg tilbake bloggen din og youtube-kanalen din som jeg ikke hadde sett på lenge, og jeg så mange av videoene dine og du fikk meg til å grine av latter! Etterpå vurderte jeg å skrive en lang epost til deg og takke deg for at du er så vanvittig bra og alltid er deg selv! Du fikk meg til å føle meg mye bedre og nå er jeg helt klart en fast leser.

Håper alt blir bedre snart,

you rock <3

Lena Pedersen

19.04.2015 kl.21:25

Takk for et fint og ærlig innlegg, Kristin! <3 Synes det var godt å lese, for du har alltid vært den positive og glade jenta som sprer så mye glede til leserne dine! Uten å være frekk eller noe, så begynte det nesten å komme til et punkt hvor det nesten virket falskt, siden ingen er så glad hele tiden! Alle sliter med noe hele tiden, både store og små problemer! Er så godt å lese om at man ikke er alene, og andre sine tanker rundt det å ikke alltid ha det så bra som man ønsker!

Du skal vite at vi kunne ikke ønsket mer av deg, Kristin! Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, selv om jeg tror mange er enige i det jeg sier! Du utgjør en stor forskjell i hverdagen til mange mennesker! Du er en inspirasjon og drivkraft som jeg har lett lenge etter uten å finne, før jeg fant deg. Jeg har fått en helt ny selvtillitt takket være deg, noe jeg trodde var umulig! :) Daglig kommer du med inspirasjon til huset, klær, reise, diverse tips, selvtillittsboost, lærerike innlegg og ikke minst GLEDE! Vi trenger ikke mer, du er perfekt som du er! Ikke press deg selv til noe du ikke tror du har mulighet til å gjennomføre, da ødelegger du bare mer for deg selv. Prøv å se deg selv fra en annens perspektiv. Hvis du var din beste venn, hva ville du sagt til deg selv? Jo, du ville skrytet til det uendelige, for du har oppnådd SÅ mye bra! Det er fint at du fortsatt har mål om å bli "bedre", men en plass stopper det på et stadie hvor man må finne seg komfortabel, og for vår del trenger du ikke å kjempe mere! :) Jeg vil si takk for alt du har gjort for meg i min hverdag, så jeg prøver å gjøre en forskjell for deg også! :)

Dette føles rart å si til en jeg "kjenner" over nett, men jeg er kjempeglad i deg, og håper du føler deg bedre snart! :) Jeg er her til å ta i mot deg med åpne armer når den dagen kommer, ta den tiden du trenger for klarne tankene dine! <3 God natt og sov godt! Du er best <3

Charlotte

19.04.2015 kl.21:45

Dette var litt godt å lese Akkuratt i Dag.. Godt å høre at vi er flere, og takk for at du deler dette med oss.. Du er virkelig noe for deg selv du;)

Julie Storlien

19.04.2015 kl.21:54

<3 Kristin <3 Du er så god og så fantastisk på SÅ mange måter.. det skal du vite <3 Bekymringene er alltid der, og det kan man nesten ikke få gjort noe med når man er en følelsesmenneske.. Jeg synes det er bra du deler slike tanker slik at andre også ser at det ikke bare er dem som føler det slik. Masse av det du skriver kjenner jeg meg igjen i, det skal du vite. Du er ikke den eneste!!

Så stå på, du er sterk Kristin<3 Klemmer i fleng

Frida Pedersen

19.04.2015 kl.21:59

Gud Kristin, du slår til igjen! Nok et fantatisk innlegg og jeg håper du leser alle de vakre kommentarene du også får og fortjener og jeg vet at de hjelper deg ekstremt:) jeg kjenner meg så utrolig godt igjen, jeg er så enig mye av det du skriver og jeg har flere og noen ganger alt for mange av disse dagene selv. Hvor alt er bare dritt, hvir man funderer seg ihjel på alle områder! Det er til å bli gal av og ødelegger så mye. Men jeg igså tror det er sunt og vi mennesker er skapt sånn, vi skal ikke være på topp hele tiden og vi er ikke laget til å kun være happy people som har det bra til en hver tid. Jeg tror bare er generelt dårlig til å takle motgang og kjipe dager fordi vi er rett og slett for bortskjemt med alle de gode vi har. Men sånn skal det også være spør du meg, livet må ha flere gode enn dårlige dager for st vi skal orke å leve og har vi det er alt som det skal <3

Likevel er det lov å ha det vondt og jeg føler med deg! Må denne uken behandle deg bra og håper den solfylte og Fantastiske søndagen har fått deg i gått humør igjen! Du er flott og sprudlende og du leverer maks til mine forventninger i allefall, alltid! Smask :*

19.04.2015 kl.22:39

Ååååå, kristin, du og de flotte innleggene, som alltid treffer som spikeren på hodet. Det er helt okei å være litt nedfor en dag i blant, og særlig deg som alltid sprudler og er glad. Du burde bare vite hvor fantastisk livlig og glad du er. Bare å gå inn på bloggen din å lese innleggene dine, gjør at ejg smiler, for du er så forbanna bra på alle mulige måter. Jeg vet ikke om du lever opp til forventningene på de andre punktene for jeg kjenner deg ikke, men en ting skal du ha: Du leverer så til de grader på bloggen, og jeg kan tenke meg du gjør det som kjæreste, datter, søster, og angående det med regninger, er du langt ifra den eneste. Men tenk på alle de mulighetene du har her i livet da? Mange går sin vante gang og går på jobb, f.eks rema 1000, jobber og har ikke nok penger til regninger. Mens du? Du har realisert enhver jentes drøm. Du er toppblogger, laget ditt eget klesmerke osv. Tenk på alt det bra du har skapt iløpet av ditt liv, som mange andre ikke har gjort. Du virker som en helt fantastisk person, og det er helt lov å ha dårlige dager iblant.

siljepia

19.04.2015 kl.22:41

kjære deg Kristin :) <3 Takk igjen for at du skriver og deler så mye som du gjør. Håper resten av dagen har vært bra og har hatt en fin kveld :) Husk at du fortjener det godt og håper du får gjennomført alle dine planer og drømmer , og at ting går oppover med butikken og bloggen fremover..

jeg synes ikke at du skal presse deg til å gjøre så mye mere enn,det du klarer.. Er ganske sikker på at alle dine nærmeste av familie og venner forstår at du prøver så godt du kan å stile opp osv..

Jeg er kjempeglad i deg og det er det mange andre av dine bloggelesere også :) <3

God natt og sov godt :) <3

Linda

19.04.2015 kl.22:55

Tårene mine begynte å trille når jeg leste dette. Har mange tanker selv, som farer rundt i hodet. Evig bekymringsfull. Særlig på søndager. Dagen i dag har vært utrolig lang, og det er godt å lese at jeg ikke er den eneste. Da føler man seg plutselig litt mindre. Kjempefint innlegg. Jeg trengte dette nå.

Mitt eneste ønske er å studere psykologi. For å komme inn må jeg ha A på eksamen. Og hver dag er en kamp mot meg selv og klokka. Jeg vil så gjerne få det til. Jeg vil bevise noe. Oppnå noe. Hvis jeg ikke klarer dét vet jeg ikke hva jeg gjør. Kunne ønske jeg var enda mer pliktoppfyllende på videregående. At jeg jobbet mye hardere med de fagene jeg synes var vanskelig. At jeg fikk gode nok karakterer til å komme inn hvor som helst. Da hadde jeg sluppet den evige runddansen med å strebe etter en A. en bokstav som ligger høyt. Å vite at en B ikke er godt nok. Eller at humøret til sensoren når han retter eksamen har mye å si. Det er skummelt å tenke på.

Ingrid

19.04.2015 kl.23:21

Kjære Kristin!

Du er mer enn bra nok! Takk for alt du er for oss som leser bloggen din. Du inspirerer oss hver eneste dag! Jeg blir veldig lei meg for at du ikke har det bra. Du er blitt som en venninne for meg, selv om det er en rar ting å si til noen man egentlig ikke kjenner. Hehe! Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde penger til å kjøpe alt fra kolleksjonen din! Du burde fått en medalje og mer til for å skape en så utrolig fin og fresh kolleksjon. Du er utrolig modig! Når jeg er ferdig utdannet kommer jeg til å shoppe som en gal! Haha. Vil også si at du ikke er alene om disse tankene! Takk for at du er så åpen og ærlig. Håper du føler deg bedre snart! Og forresten: har du SETT for noen fantastiske kommentarer du har fått?! :D Dette sier mer enn tusen ord. Vi forguder deg! God klem <3

karo

19.04.2015 kl.23:42

Fine kjære Kristin. Jeg gråter, ikke sånn at jeg feller en tåre gråter, men jeg hulker. Godt og vondt å lese dette. Godt fordi du slipper ut mye av det du tenker på, vondt fordi du ikke fortjener det. Du er en fantastisk person, og jeg kjenner def ikke en gang. Prøv å slappe av litt, ring stebroren din, familien din, forklar hvordan du har det. Ring vennene dine, fortell grunnen til hvorfor du føler du ikke strekker til. De skjønner det nok, alle gjør det. Du satser hardt hele tiden, men av og til er det lov å være Kristin og slappe av også. Legg bort kameraet, dataen, mobilen. Ta en time-out!

Jeg har gått til psykolog en stund, for jeg har slitt med depresjoner, jeg har tenkt masse selv. Pappa har MS, jeg hater det. Fuck MS. Og psykologen min sier "sett av 1 time, KUN 1 time hver dag hvor du grubler, resten av tiden skal du kose deg og ikke tenke på noe". Det hjelper, faktisk. Gråt litt, slapp av og kos deg i den timen. Du lærer å kjenne deg selv, og lærer hvordan du skal takle forskjellige ting.

Stor klem!

Amalie

20.04.2015 kl.00:00

Du e ein UTROLIG fin person både på innsidå å utsidå!

Kirsten

20.04.2015 kl.00:54

Kristin!! Du e ein fantastisk person!! Stå på fine deg❤️❤️

Hege Naimi

20.04.2015 kl.01:00

Kjære, kjære Kristin!

Dette er bare enda et eksempel på hvorfor jeg synes du er så veldig flott! Du er så åpen og ekte, som jeg har sagt før. Utrolig fint at du kan dele slike ting som dette også! For det er jo som du sier, alle opplever å ha dager der alt ikke er så bra, og det er så fint at du ikke legger skjul på det.

Vit at du er en fantastisk person. Du er unik. Du er en inspirasjon og et lys i hverdagen til oss som kikker innom bloggen din daglig. Vi setter stor pris på deg, og det er jeg sikker på at det er mange andre som gjør også! Og dessuten, du gjør en kjempejobb med både bloggen og nettbutikken osv. Det krever nok mye av deg, flink er du, stå på! :)

Klem til deg <3

Stine furulund

20.04.2015 kl.03:23

Jeg blir skikkelig lei meg da du forteller oss at du har det slik, selv om alle har slike dager iblant. Jeg vil så gjerne at du skal skjønne hvor mye du faktisk betyr for meg, du gir meg så mye inspirasjon og motivasjon til å gå min egen vei, og å virkelig jobbe for målene mine.

Du gjør en kjempejobb med blogg og butikk, og jeg er stolt av deg. Du har mange baller i luften samtidig, og jeg blir rett og slett imponert over det du får til. Håper morgendagen blir 1000x bedre, og at Dennis støtter deg og tar vare på deg. KLEM!

20.04.2015 kl.07:54

Jeg blir såå glad og oppmuntret når jeg drar innpå bloggen din hver dag. Du er (nesten) alltid superglad og det smitter over. Jeg tror du også må tenke på hva du faktisk har fått til. Du har blant annet en blogg på topplista, som faktisk holder seg der og ikke daler ned igjen etter etpar dager. Du er også et flott menneske, som viser mye omtanke, og det som jeg syns er kjempe viktig, at du sprer glede. Det blir ikke en god morgen uten å sitte i sofaen og lese styleconnection! Stå på kjære Kristin, håper du føler deg bedre i dag. (Klem i fleng!!)

Kristin H. G.

20.04.2015 kl.08:32

Hei, navnsøster!

Takk for at du viser bekymring og dette letter mine følelser veldig. Jeg har så mye bekymring jeg også, mange kjenner jeg meg igjen. Mamma har reumatisme pluss masse andre plager som fører til mye smerte og slitt, og i tillegg sliter pappa med smerter i kroppen, slitasje på skulderen og høyt blodtrykk. Kreft er alltid min frykt. Redd for å være en dårlig kjæreste, ikke være god nok, penger... Utdannelse! Alt er et kaos. Takk for at du viser en annen side, det hjelper å vise at flere går gjennom det samme.

anniken lyng

20.04.2015 kl.08:34

Du skal vite en ting! Du har ingen ting du skal være bekymret for. Tipper alle som svipper innom her blir like glad hver gang di går inn på bloggen din her, Kristin! Det er mange som ser opp til deg. Du lever virkelig livet. Å reiser rundt og opplever verden. Det med økonomi er slik som skjer med alle. Kanskje ett tips er nå å tenke litt mer på økonomi å spare litt. Dette kommer til å ordne seg. Du har vert mye på farten i det siste og da bli det selfølgelig litt penge bruk. Du og dennis er ett helt fantastisk fint parr. Og dere er noe av det søteste jeg noen gang har sett. Du er ikke en dårlig kjæreste. Det trur jeg dennis kan garantere. Dere har vært på så mye ilag og dennis falt for deg med en gang når dere var med på paradise. Din blogg er den eneste jeg leser. Jeg har aldri vært opptatt av blogg før jeg leste din for første gang for noen år siden. å jeg ble starstruckt rett og slett. Mange av oss setter oss ned på tv 21:30 for å se på deg kristin! Du gjør virkelig stor suksess! Dette kommer til å gå bare bra !

Klem ❤

Alexandra

20.04.2015 kl.09:03

Kjære søte Kristin. Du er god nok på alle mulige måter! Alle kan kjenne på følelsen av at de ikke er gode nok, men tro meg, hvis det er ett eneste menneske i denne verden som er god nok, så er det deg. På alle mulige måter. DU er så bra! Du er mitt forbilde og jeg har ENDELIG begynt å finne den klesstilen jeg vil ha som jeg er fornøyd med. Men ikke alle er enige med meg at den stilen jeg vil ha er fin, med magetopper og shortser.. You name it.. Men da hjelper det ALLTID å lese bloggen din. Lese noen positive ord, se noen fargerike bilder! Det gjør dagen så mye bedre!

Og på bursdagen min, husker du jeg fortalte deg om den? Om bestefar som er død og vi som har bursdag samme dag..? Bloggen din hjalp meg den dage, DU HJALP MEG! Og du hjelper så mange andre også !! Du ser det bare ikke, men det kommer du til når du leser alle kommentarene her!!!!

Du er så utrolig bra!!!!! STÅ PÅ!!!! :D:D:D:D <3

xoxo

){ristin

20.04.2015 kl.10:15

💜

Kjersti

20.04.2015 kl.10:38

KLEM I FLENG til en av Norges beste bloggere!! Bekymringer vil man alltid ha, men du skal alltid "ha deg selv i fokus"! Alle rundt deg skal ta vare på deg akkurat slik du føler overfor dine nære og kjære! Stå på Kristin, du er ei unik, sprudlende og fantastisk jente, supert forbilde for MANGE!

Tine N

20.04.2015 kl.10:54

Kjære Kristin, du er ikke alene om dette.

Tror mange har samme tankene og bekymringene, men få pprater om det, og når få prater om det føler man seg alene. Det som hjelper meg, når tankene tar helt over er å prøve å sortere de i to kategorier, problemer jeg kan gjøre noe med og problemer jeg ikke kan gjøre noe med. Det gir meg litt perspektiv.

Takk for at du tar opp et så viktig tema. ❤ ha ei flott uke, flotte Du ❤

20.04.2015 kl.11:26

Jeg har aldri vært redd for døden, for at livet passerer forbi meg. Jeg er fornøyd med mitt A4 liv, sammen med hunden min, i den lille leiligheta på 50 kvm jeg nettopp har kjøpt. Jobben som jeg kun er garantert for 3 mnd i slengen fordi jeg ikke har fast jobb. Det utrolig kjedelige utelivet her jeg bor. Tanken på at jeg møter drømmemannen i løpet av de neste årene, får kids og slår meg til ro.

MEN NÅ KRISTIN, i natt.. Så fikk jeg ikke sove. I frykt for å aldri våkne opp igjen. Tanken på døden tok nesten livet av meg. Jeg var livredd, jeg har hatt mareritt, og svetta meg gjennom natta. Etter å ha lest dette blogginnlegget. Haha, vet ikke om jeg skal le eller gråte :(

Amina

20.04.2015 kl.11:36

Ja, du bør ha dåtlig samvittighet for at du setter bloggen foran andre ting! Denne bloggingen er bare tull! kan ikke komme på mer uviktig ting!

Maria U

20.04.2015 kl.12:21

Uff, har hatt mye lik tankegang i det siste. Man blir utrolig sliten av det. Prøver å komme meg ut i sola og bli litt oppmuntret, men noen ganger tar negativiteten over. Tapper deg for energi. Men det hjelper å vite at man ikke er alene :) Og som oftest så ordner ting seg, på en eller annen måte.

Anniken

20.04.2015 kl.13:07

<3

Ane

20.04.2015 kl.13:35

Dette blir min aller første kommentar på blogger din (eller noen andres) noen sinne.

Men dette innlegget hjalp meg med å smile her jeg sitter på sykehuset. Har i en alder av 20 fått RA (leddgikt) og lever med høye smerter hver dag og får aldri tid til å ta vare på de rundt meg. Har også vært i en stor økonomisk krise de siste årene og vet ikke alltid hvordan jeg skal få betalt regninger.

Men hver gang jeg trenger å smile eller føle at verden ikke et perfekt for noen andre og så kommer jeg inn hit og leser litt og ser på de utrolig inspirerende bildene dine! Hjelper hverfall her inne på dette sykehusrommet hvor veggene er en litt møkkete hvit farge og ellers helt tomme. Har tatt på meg galaxy genseren jeg kjøpte på nettbutikken din og det hjelper i det eller triste rommet.

Takk for at du gjorde denne litt skumle og triste dagen litt bedre ved å dele de innerste tankene dine!

Har kvelt gråten i hele dag for å virke "tøff" men hvem lurer jeg! Livet er skummelt!!

Ha en utrolig fin uke og takk for at du er du!

Klem ifra sykehuset!

Sunniva

20.04.2015 kl.14:46

Jeg er enig med deg Kristin, det er sunt å gråte! Få det ut, kjenne på følelsene og på den tomme, men litt mer avslappede følelsen når man er ferdig. Livet er ikke alltid rettferdig, men når man ser rundt seg er det utrolig mye å smile for og :)

Tora

20.04.2015 kl.14:51

Hei, veldig fint innlegg. Jeg bare lurer på en ting, hvis du sliter med dårlig økonomi, hvordan har du da råd til å dra på så mange ferier hele tiden? Jeg skjønner at denne kanskje var sponset, men sånn som da du var i USA med Dennis i en måned osv? Jeg vet at alle disse reisene dine hvertfall har gitt meg inntrykket av at du har god økonomi.

Lena Pedersen

20.04.2015 kl.14:59

Se her! Alle disse kommentarene! <3 jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser hvor mye du betyr for så mange mennesker! Vi er så mange som setter pris på deg og virkelig er glad for å ha en Kristin Gjelsvik i livene våre! <3 har tenkt masse på deg i dag etter det du skrev i går, og håper virkelig det blir bedre! Ikke for vår del, men for din del! :) det er sunt å møte veggen en gang i blant, for man kommer ofte sterkere ut av det! Jeg heier på deg, ta den tiden du trenger <3 kjempeglad i deg, Kristin! :)<3

Forresten veeeldig fin header du lå inn i dag! ;*

Veronica

20.04.2015 kl.15:34

Du er så herlig Kristin! Digger bloggen din :) stå på <3

Wallflower

20.04.2015 kl.15:38

Å skrive på bloggen er god terapi! (gjør det selv)

Håper du føler deg bedre i dag!

www.wallflower.blogg.no

Cecilie

20.04.2015 kl.15:44

💜💜💜

Catarina kippersund

20.04.2015 kl.15:58

alle har beskymringer, og mine er veldig så like som dine. Ting skal ikke være kjempe lett. Og det er i motbakke det går oppover!:)

Man må bare ta en ting av gangen og ikke prøve å mestre alt på en gang.

Selv kan jeg bare forkusere på en ting av gangen ellers går det isurr.

Du virker som en fantastisk flott person som jeg sitter veldig pris på. Du er en inspirasjon for så utrolig mange og du gjør virkelig noe verdifult med live ditt. Å skape klær er en kjempe bonus for oss som bare elsker stilen din!

Men bloggen din er virkelig en stor inspirasjon for folk. Ihvertfall for meg! Masse farger, kloke ord og masse mer som slltid får meg i godt humør!

Man blir glad i deg uten å ha møtt deg, nettopp fordi du er så åpen på bloggen!

Alltid vær deg kristin, du er mer enn god nok!;)

Og ingen er perfekte så man kan ikke leve opp til alle krav og ting i hverdagen!:)

Kleeem ❤️

Maria

20.04.2015 kl.16:39

Klem<3

June

20.04.2015 kl.17:16

Så tøff du er som tør å dele dette! Stå på, du er herlig, kjempefint innlegg! :)

xx

Dani

20.04.2015 kl.18:23

Jeg skjønner at du har mye å tenke på. Og alle beymrer vi oss og engster oss. Men wow, Kristin! Bare SE på hvor mange støttende og positive kommentarer du har fått. Du er alltid så flink til å sette pris på leserne dine, og SE her da. De/vi setter søren meg pris på deg og!

Ingen kan strekke 110% til på alle områder. Derfor gjelder det å være bevisst hva man prioriterer høyest her i livet. Dessverre, og heldigvis, er det endel ting vi bare må gjøre- og av og til går dette på bekostning av andre ting vi så gjernne heller skulle brukt tiden og energien vår på. Og er det én ting du må huske, så er det å ikke være så alt for streng med deg selv. Vi er som du sier bare mennesker. Vi feiler og snubler oss gjennom livet, dag for dag. Heldigvis treffer vi mennesker underveis som godtar oss, og til og med liker oss, for den vi er. Med alle våre feil og mangler. Bare tenk igjennom ditt eget liv; hvor mange fantastiske mennesker som på tross av til tider manglende initiativ fra din side. Og motsatt. Jeg er sikker på at du er en god venn. Det tror jeg nok de menneskene du er glad i vil si seg enig i også.

Når det kommer til de som "alltid" surfer seg gjennom livet, så tror jeg nok ikke livet deres er så perfekt som de skal ha det til. Selvsagt kan det virke lokkende med et enkelt, problemfritt og "lettlevt" liv. Men noen mennesker har jo måttet jobbe ræva av seg for at de skal få det så enkelt. Og er det virkelig verdt det? I tillegg, tror du de setter like stor pris på livet? Jeg mener ikke å dra alle under én kam. Selvsagt finnes det unntak. Men jeg tror generelt sett det er lettere å sette pris på og glede seg over suksess og medgang i livet når man vet man har jobbet hardt for det. Livet er ikke rettferdig - det er det bare å innse én gang for alle. Men du kan velge å leve DITT liv så rettferdig som mulig. Og jeg tror nok at både du og de rundt deg vil tjene på dette i lengden. Det enkleste ER faktisk ikke alltid det beste :)

Disse tingene er lettere sagt enn gjort. Likevel er det så utrolig viktig å være bevisst hvilke verdier og handlinger man ønsker skal legge grunnlag for livet. Det er mye viktigere å kunne se seg selv i speilet og vite at man har gjort så godt man kan. Og er det én ting du gjør, Kristin, så er det å bestandig gi jernet. Makan til viljesterk, hardtarbeidende og jordnær dame skal man lete lenge etter.

Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget. Men jeg håper virkelig at du tar dette til deg. Dette, og alle de 102 kommentarene over.

Tuva Emilie Sivertsgård

20.04.2015 kl.20:25

Kristin, du skriver så utrolig bra! jeg er bare 16 år, men jeg ser på deg som det store idolet i livet fordi du er så ærlig. Du tør å si det du mener og du tør å si ifra at, vet du hva, når har jeg det vondt. Du er en så stor inspirasjon, og jeg sender deg en million positive tanker. Fordi det er det du fortjener. Du er en så god person, du er mer enn god nok!

Marthe

20.04.2015 kl.20:30

Jeg må innrømme at etter å ha lest dette så fikk du mange tanker i gang. Du har helt rett i det du sier, og du er ikke alene. Du må huske på at du gir enormt mye glede til så mange rundt deg, også via blogg! Håper solen kan få deg til å smile litt ekstra i dag og få deg til å tenke på alt det gode du har medført i livet <3 <3

Ann Helen Kirknes

20.04.2015 kl.21:28

Så utrolig flott innlegg, det er så bra at du setter ord på det du selv, og sikkert mange andre tenker inni seg. You go girl!! <3 :)

Henriette S.

20.04.2015 kl.22:43

Kristin, så godt å se at du også er et menneske. Du er alltid så sprudlende og glad på bloggen, og livet ser virkelig ut til å behandle deg bra, men jeg forstår godt at selvom du prøver å bryte ned bloggfasaden, så vil det jo alltid være enklere å skrive om en spennende hverdag enn tankene som skjuler seg bak. Helt "vanlige mennesker" deler heller ikke slik med andre. I hvert fall ikke ofte. Det er godt å se at du tørr å fortelle oss om dine bekymringer. Det får meg til å bli enda mer glad i deg og bloggen din. Og slike tanker er jo helt normalt! Jeg er akkurat som deg som har slike depressive tanker når ting "tar slutt". Spesielt på søndager. Hater søndager bare på grunn av det. Men vit at du er en av de tøffeste damene der ute som følger drømmene dine, og ingenting er viktigere enn det! Og et lite positivt kompliment på slutten: jeg har virkelig likt blogginnleggene dine i det siste. Virker som du har utrolig mye motivasjon og kreativitet om dagen. Så ikke alt er så mørkt som det kanskje virker ;-)

Charlie

20.04.2015 kl.23:09

Det at du er åpen og ærlig med oss lesere gjør at vi digger deg bare enda mer!

Det at du ikke får livet servert på et sølvfat gjør at vi beundrer deg enda mer, fordi du faktisk jobber for det du får til.

Du er bare så sykt dyktig Kristin, både med bloggen og med nettbutikken og jeg unner deg bare all suksess med begge deler! Jeg personlig ELSKER klærne du lager og shopper så ofte lommeboken tillater det (gjerne litt utenom det også, fordi man kan velge faktura og betale 14 dager senere, hehehehe)

Du har oppnådd så utrolig mye og jeg respekterer deg så utrolig høyt, du skriver fantastisk, du oser av farger og glede og inspirerer, hvertfall meg, til en glad og fargerik tilværelse.

Dette med sykdom kjenner jeg dessverre også alt for mye til selv, både med min egen teite kropp, men også med familien min og jeg syns du håndterer dette så bra (utifra det vi har fått se og lese på tv og bloggen) og dine morsomme innlegg og farger har inspirert meg til å omgi meg selv med farger og glede og det gjør at jeg takler min hverdag mye bedre.

Så vil jeg også si at din mor virker bare som verdens flotteste kvinnemenneske og det er ikke rart at du har blitt den du er i dag.

Stå på Kristin, du e knalltøff!

*virtuell klem sendes*

Harriet

20.04.2015 kl.23:16

Når jeg leser dette Kristin, får jeg så lyst til å gi deg en stor klem ❤️ Tror veldig mange tenker slik, men alle er bra nok - uansett!

21.04.2015 kl.05:32

Vakre, gode skatt <3 <3

21.04.2015 kl.06:05

Du er mer enn bra nok sånn du er Kristin!! Du rocker!! Akkurat nå er jeg i California med veninna mi, og hver gang vi ser noe fargerikt og kult sier vi: "åh, det er sånn Kristin-stil!" Du inspirerer virkelig :D

Stå på videre! Jeg tror vi alle føler det slik av og til, følelsen av å ikke strekke til. I dag, og spesielt i Norge, skal man liksom være best og flink i alt - slik som du sier her! Jeg var nylig i Australia også, og der virket det som om at målet var å være et godt nok medmenneske. Å være vennlig og høflig mot andre var det viktigste! Hvor flink du er til alt mulig har ikke så mye å si - så lenge man er sammen og støtter hverandre. Tror vi i Norge har noe å lære der. Men stå på videre Kristin, jeg digger deg :) Håper du klarer å bekymre deg mindre. Enten gjør du noe med problemet, og hvis du ikke kan - ja da blir det faktisk ikke bedre av å bekymre seg. Don't worry, be happy :D Klem<3

Sara johansen

21.04.2015 kl.11:05

Tar av hatten for deg Kristin. Jeg syns det er så fint at du som kjent blogger også kan vise denne siden. At alt ikke er perfekt, selv om det kanskje er det mange vil lese. Det gjør deg ekte. Det gjør bloggen din realistisk! Dette er jo ting så mange føler på, og her bretter du det ut så vi kan få se, og det er så fint. Og det er så greit!

Når det gjelder det at du har en EGEN KLESKOLLEJKSJON (HALLOOO) så er den faen meg bedre enn bra nok. Jeg lider av shoppinggalskap og du gjør det så forbanna vanskelig for meg (faen ta deg) fordi klærne dine er råkule, annerledes og spesielle! Og det at du har fått til dette alene er jo helt rått!!! Og alle de små kule tingene du har i butikken herregud jeg dør. Kunne fortsatt langt og lenge med dette. Men vit at du hvertfall er bra nok for bloggen og kleskolleksjonen din. Hvis ikke hadde du ikke nådd så langt med det! Du ofrer mye tid for det, og det får du igjen for. Vi er så mange som ser opp til deg!!

Julia

21.04.2015 kl.11:54

Her får du en klem av meg! DU ER SUPER!

Ingvild L

21.04.2015 kl.14:14

Noen ganger er det faktisk helt greit å ha det kjipt. Jeg selv har det dritkjipt innimellom. Jeg har ikke ord for hvor flink du er til å sette ord på ting som så mange sliter med, men som mange ikke tørr å snakke om. Det er det som gjør bloggen din så bra, at du deler tanker og meninger med oss. Jeg er sikker på at du er den beste vennen i hele verden, jeg er sikker på at uansett hvor mange ganger du hadde tatt med morfaren din til Plantasjen, så hadde aldri du følt det var nok. Men jeg er hundre prosent sikker på at han satte ufattelig stor pris på deg og det du gjorde.

Jeg er sikker på at kleskolleksjonen din kommer til å ta helt av om noen år, den er helt utrolig bra!! Jeg håper du får igjen for alt du strever for. Og her får du en klem av meg. DU ER SUPER <3

Monica

21.04.2015 kl.20:50

Dette er en litt random kommentar, men ... Min Oldemor døde i 2006, 17.mai. Jeg var på vei opp til hu for å hilse på, da jeg så søskenbarna mine komme nedover, fordi vi skulle se på toget. Derfor tenkte jeg at jeg bare kan gå innom oldemor seinere istede. Det kunne jeg ikke. Da farfar gikk opp til hu seinere på dagen sov hun, han fikk ikke vekt henne og hun våknet aldri igjen. For noen uker siden drømte jeg at Oldemor kom på bursdag til meg, jeg synes det var så rart for jeg hadde ikke sett hu på såååå lenge. Jeg gikk i mot hu og hu ga meg en kjempeklem :D Det var så ekte.

Poenget skulle være at jeg fikk den siste klemmen, 9 år etterpå. Den klemmen føltes så ekte, så kanskje du også plutselig får den siste klemmen av din morfar plutselig en natt <3

Stå på! Du er knallflink!

Eirin

21.04.2015 kl.22:00

Stress ned - nyt livet! Som du sier fortid er fortid, man kan ikke forandre den, men gjøre sitt beste i fremtiden og intet mer enn det. Du er helt fantastisk, og har oppnådd mye - nyt det til det fulle :-) du er så bra
Jeg er også en person som blir lett lei meg når folk drar osv.

Hater at jeg skal være så følsom!

Kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver her :/

Silje

22.04.2015 kl.09:28

Så fint skreve, Kristin <3 Eg kjenne meg igjen, og da trur eg mange andre gjere òg! Slitsomt at da ska ve slik at ein ikkje føle at ein strekke til, tiden vår styre alt og eg føle at livet går for fort til at ein klara å henga med! Me må bli flinkare til å roe ned og kosa oss ilag med dei me e glad i <3

Takk for at du skreiv dette!

Klem Silje

Linn Solheim

22.04.2015 kl.22:24

stå på <33 du er verdens beste blogg og du lager så utrolig fine, ''alvorlige'', seriøse og inspirerende innlegg! elsker denne bloggen bare mer og mer.

N/A

23.04.2015 kl.17:53

<3<3<3

Eilén Holt

29.04.2015 kl.11:43

<3 Sender varme klemmer.

Kjersti

02.05.2015 kl.11:38

Store goder klemmer til deg Kristin.

Selvom det er en evighet siden du skrev dette innlegget, så fortjener du gode, varme klemmer :-)

Skriv en ny kommentar

hits