UKENS TOPP TI

Yes!

Fremover kommer jeg hver søndag til å ta for meg en topp ti - liste over uken som gikk, og dette er virkelig en helt genial måte å dele enda litt mer med dere, som ellers kanskje ikke hadde kommet på bloggen. I tillegg pusher jeg meg selv til å huske på hva som egentlig har skjedd de siste dagene, noe som er bra da jeg som regel har så mye i tankene at jeg glemmer det som skjedde for fem minutter siden. Hurra for blogg - dette er gøy! Og takk til Kristina Andersen for sabla god inspo! 

Alright, here we go.. 

MOTIVASJON:

Det er ingen tvil om at denne ukens aller største motivasjon kom med min nye kontorplass. Denne lille kroken gir meg arbeidslyst, skrivelyst og blogglyst, samt en deilig trang til å inspirere og komme med kreative innspill. Jeg får lyst til å jobbe ekstra hardt og ta fatt på de kjipe arbeidsoppgavene, som alltid blir utsatt og utsatt og utsatt.. Hurra for denne plassen, her skal jeg virkelig kose meg fremover!NEDTUR:

Det var definitivt ikke særlig alright at påsken tok slutt. Dette var nedtur! Noen ganger ønsker man bare at feriene skal vare for evig, og sånn føltes det med påskeferien. Den var så magisk og herlig. Helt vidunderlig, faktisk! Jeg gleder meg allerede til neste år.. 

LÆTTIS:

Jeg ler av veldig mye rart, og har en humor som jeg selv synes er helt fantastisk, haha. Jeg kan få totalt lættis av morsomme bilder eller sitater, filmer som florerer på Facebook og noe så snodig som detention notes. Det er så mange morsomme detention notes der ute, og grunnene for hvorfor elever verden over må sitte igjen, er ikke annet enn hysterisk funny. Sånn som den under her f.eks. Jeg dør av latter! Dette er så forbanna komisk!TANKE:

Denne uken har jeg tenkt veldig mye på barn. Om jeg vil ha i det hele tatt eller om livet er fint nok som det er uten. Jeg kjenner jeg blir livredd av tanken på å bli mor en gang, om jeg noen gang skulle bli det. Jeg er redd for å føde, redd for å aldri kunne være spontan, redd for at en bebis skal oppta all tid av livet mitt, slik at jeg ikke har tid til å tenke på noe annet.

Jeg vil leve livet, jeg vil reise, jeg vil oppleve alle verdens hjørner, og det tror jeg er helt umulig med smårollinger på slep. Jeg ser på morsrollen som hyggelig men samtidig ekstremt hemmende, og jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å bli klar for å bli hun der som ikke kan bli med på alt hun har lyst til, fordi det er en liten krabat der hjemme som er totalt avhengig av henne. Jeg vet at livet ikke tar "slutt" selvom man bringer barn til verden, men jeg er bare ikke klar. Jeg er så laaangt fra klar, men i følge en artikkel jeg kom over for noen dager siden, er man jo nesten litt for gammel for å bli mor om man har bikket 30 år. Say whaat?? For gammel? Må man hoppe i det nå? Wæææææ, jeg orker ikke tenke på det. Jeg booker en ferie i stedet, haha!

LÅT:

Noen godlåter på øret når man er ute og tusler, når man rydder, sitter på trikken eller jobber er et must for meg, og Me and You har snurret på repeat denne uken. Jeg digger beaten, og får bare lyst til å bevege meg i takt med musikken hver eneste gang jeg hører denne.. Og det gjør jeg også forøvrig!

BESTE INNKJØP:

Jeg har kjøpt veldig mange freshe ting denne uken, spesielt på interiørsiden.. Den nye palmen og skrivebordet går inn på en soleklar førsteplass, men så kom jeg også over noen småting på H&M i går, som er typisk meg og som gjør meg sååå glad. Sånn som denne iskrem bagasje-taggen.. Er den ikke helt rå? Denne MÅTTE jeg bare ha, og jeg kan ikke vente til jeg ser denne lyse opp på kofferten min, neste gang den ruller rundt på et bagasjebånd i utlandet. 

CRAVING:

My god jeg har hatt en enorm craving på grateng denne uken. Alt som er gratinert er jo LIVET! Fiskegrateng.. Pølsegrateng.. Give it to me, sier jeg bare.. Jeg elsker pølsegrateng - det er noe av det beste og mest usunne jeg får i meg, og i kveld blir det pølsegrateng for alle penga. Jeg tror jaggu jeg skal komme med oppskrift også, er dere keen? Haha!GLADMELDING:

Jeg fikk tilsendt bilder fra leverandøren av to nye hoodies jeg har satt i gang, og halleluuuuuja.. Disse hoodiene er de freshese EVER, og de ble akkurat like fin som planlagt. Produksjonen er nå i full gang, og om ikke så altfor mange uker kan dere glede dere over en hoodie med tropisk leopardmønster, og en som er heldekket av palmer. Disse kommer dere til å elske!!!

FLAUSE:

Åhåj.. Flause, ja. Hmm.. Jeg driter meg ut både støtt og stadig, men i går ble jeg faktisk flau i et lite sekund før jeg gav faen. Jeg slapp nemlig en fis. En høylytt fis mens jeg stod å snakket med Dennis. Tidligere har det bare skjedd med et uhell, eller når jeg har sittet på dass som selvfølgelig er helt innafor, men i går skjedde det altså mens jeg stod rett-opp-og-ned. Dennis så på meg med den verste grimasen, mens jeg knakk sammen i latter. Han er heldigvis forelsket i meg fremdeles! LOL!

GODE GJERNING: 

Gode gjerninger bør gjøres ofte, og det er ikke så mye som skal til før du faktisk har gjort en god gjerning. Det kan være så enkelt som å gi et kompliment, eller å hjelpe noen med det de måtte ha behov for. Denne uken har jeg gitt bort mange komplimenter, og i tillegg hjulpet Jon med noen bilder som skulle bli tatt til en Finn-annonse, men den beste gjerningen er nok dialogen jeg har tatt opp med Redd Barna. Jeg nevnte så vidt for dere at jeg har noen spennende tiltak på lur - jeg ønsker nemlig å bidra i et større omfang enn å gi et bestemt beløp i måneden, så nå får vi se hvordan mitt lille prosjekt utvikler seg videre. 

Så..

Nå er jeg litt spent på om dette var et innlegg som falt i smak hos dere.. Er det noe jeg bør gjøre hver søndag?

Del gjerne noen øyeblikk fra uken her i kommentarfeltet.. Kanskje du ønsker å dele en opptur, en opplevelse, en craving eller en nedtur?

Ønsker dere alle en helt fantastisk kveld ♥

SMASK

54 kommentarer

Evelyn

12.04.2015 kl.20:07

hahahha flauser :) ler meg i hjel! jeg er også ganske komlette, og dummer meg ofte ut :)

og jeg blir så utroli inspirert av kontoret, får lyst på kontoret ditt nå:)

Anna Marie

12.04.2015 kl.20:12

Hei Kristin! Jeg må bare spørre deg. Den genseren/kjolen som du har på deg på Wixen :) Hvordan er den i str?

Emma Julie

12.04.2015 kl.20:19

Utrolig artig innlegg! Liker at du er så ærlig og ikke minst morsom. Klem :)

Inger Genberg

12.04.2015 kl.20:20

Dette liker jeg! Spesielt tanke, egne tanker er alltid gøy og lese. Stå på Kristin! Looove

Marthe Dybdahl

12.04.2015 kl.20:21

Hellu! Jeg digger bloggen din!!!!

Jeg lurte på om du kunne svar på disse spørsmålene:

-Hvor får du din inspirasjon til å blogge fra?

-Hva gjør deg til at du leser en blogg?

-hvor ofte blogger du?

Klem fra Marthe som holder til på martheeeee.blogg.no :)

12.04.2015 kl.20:30

Haha, flauser er alltid morsomt å lese. Jeg har selv en flause som er skikkelig pinlig.. :P For en gang skyld var jeg å trente på SATS. Jeg varmet opp på tredemøllen og ante ingen fred og fare, da en liten fis plutselig slapp ut. Jeg ble så flau at siden har jeg ikke vært der. Det ble er dyrt medlemsskap med andre ord.

Eller vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og er en fast leser. Du gir meg en liten glede i hverdagen mens jeg av og til skulle tro at jeg sovnet stille inn på skolebenken! Så takk for at du er så åpen og deler både flauser, inspirasjoner, gleder og er en ekte gledespreder! Tipp topp tommel opp :)

Anine

12.04.2015 kl.20:34

Hvor blir det av de videoene av deg og Dennis som du skulle gjøre 1 gang i uken?...

Karoline E.N

12.04.2015 kl.20:45

Kristin ❤️ Så GØY, dette var et kjempe morsomt innlegg! Ha gjerne flere sånne innlegg, hihi :) j vil bare si, at j trur du hadde blitt en fantastisk mamma :) og jeg trur deg er normalt og ha sånne tanker, for har selv hvert innom det tema der, men føler meg aldri noe klokere. Hehe! Pølsegrateng er så digg. Pleier selv og lage det :) kos deg med middagen, begge 2 :) 🌸😃 klem

Kristine

12.04.2015 kl.20:45

Helt enig i at at påsken var over var ukens nedtur, virkelig!! Men hverdagen kommer alltid og det er jo litt (...) godt også.

Ellers har min craving vært kvikklunsj dyppet i kakao. Da smelter den delen som er dyppet. Åh, det er helt fantastisk og den ultimate måten og spise kvikklunsj på. Det har jeg virkelig kost meg med idag, og anbefaler å prøve det neste gang du spiser kvikklunsj, mmm!

Klem

Gro

12.04.2015 kl.20:46

Bra type innlegg :)

S.

12.04.2015 kl.20:57

Joa, skjønner tanken og skrekktankene rundt det å velge å sette barn til verden eller ikke. Tanken er en modningsprosess, er min erfaring. Jeg tenkte som deg mens jeg var sammen med feil mann, rett og slett. Da jeg traff min ektemann så bare ville jeg ha barn, så det der er noe helt spesielt. Så lenge du ser på livet som et reisefat av goddies så reis! Husk bare på en en dag så vil du oppleve at du har reist fra deg, og alle turene vil nesten være som å rømme fra seg selv. Dessuten vil du også sansynligvis oppdage at du er ganske alene om den livsstilen, og i det hele tatt veldig alene. Kjenner ei som deg, giftet seg, og de reiste og reiste. Null barn, ja, hun så på det å få barn akkurat som deg. I dag sitter de alene, og har ikke noe å fylle livet sitt med annet hus, mat og døde ting og tang. Ingen som spør etter dem, en alenetilværelse som for oss virker ganske tom og meningsløs. Men, igjen, det er jo ditt valg.

Tone

12.04.2015 kl.21:05

Jaaa fortsett fortsett😃 Alltid like gøy og høre om flauser😊 Og alltid gøy og høre om hva du har kjøpt, enten det er klær, sko, interiør o.l.

Et tips til innlegg. Kunne du ha filmet leiligheten din? Vise oss på film, hvordan dere bor😊 Du gir så mye av deg selv på bloggen, drit bra!

12.04.2015 kl.21:28

Hva med farge-bildet til 11.April?? 😩

Sofie

12.04.2015 kl.21:30

Veldig morsomt å lese, så dette er bare å gjenta neste søndag! Morsomt å lese på søndagskvelden :) Og med tanke på det å få barn, vil man ikke så vil man ikke, men plutselig endrer det seg og du er keen, men før den tid er det ikke noe hastverk, ingen som kan si at man må få det før man er 30, er aldeles ingen hast :) Og du har jo en ekstra fordel, nemlig at Dennis er yngre så du har den å skylde på i tillegg, hehe ;);)

ML

12.04.2015 kl.21:33

Dette synes jeg er en drit bra ting å gjøre! Når man leser både morsomt og koselig som du skriver så setter det mine egne tanker i gang. Du burde absolutt fortsette med dette, man føler at man kommer litt nærmere deg!

Er koselig at du i allefall tenker på barn, men jeg personlig digger deg uten. Fikk bilder av bloggen din med deg som mor oppi hodet mitt og det ga meg faktisk gåsehud. Du kler så godt å være sprudlende Kristin! Håper aldri bloggen din blir om til en mammablogg, haha!!

Synes du har mange bra innlegg, savner egentlig ingenting. Ser det er mange som vil ha videoer, men jeg tenker alltid på hvor mye krangling du og iMovie har:)

Ha en fin avslutning på helgen, selvom det er sent allerede! Klem fra meg:)

siljepia

12.04.2015 kl.21:38

Høres ut som et fint innlegg å komme med på søndager :) <3

Mange fine svar på ukens topp 10 :)

Hva skjer med svar på ukens spørsmål da ?

stor klem :) <3 Hadde også håpet på prosjektet til deg og Dennis som inneholdt video ,men kan forstå at det blir endringer i planer :)

Ha en fin kveld :)

Anonym

12.04.2015 kl.21:39

Hvor er pulten/skrivebordet fra? :))

Veronika S

12.04.2015 kl.21:42

Falt i smak for meg! Helt enig i det med påsken, den skulle vart evig. Hadde en knallhard skoleuke rett etter med prøveeksamen og drit som jeg hadde gruet meg til, men heldigvis resulterte det i en veldig sterk femmer, og jeg sa meg godt fornøyd etter alt for mye nerver. Innlegget var artig, keep it up. Bestilte forresten min første genser fra styleconnection i dag, gleder meg så til den kommer!!

Rebecca

12.04.2015 kl.21:42

synes det var et supert og morsomt innlegg og vill absolutt at du skal gjøre det neste søndag og!! må bare si at jeg synes det er helt fantastisk at du vill gjøre noe for andre barn som ikke har det like bra som oss, og gjøre noe mer enn å betale en vis sum hver måned!! det viser bare hvor fantastisk du er som person!!

ha den beste søndagskvelden ever<3

12.04.2015 kl.22:05

Supert innlegg, fleire slike! Men "ukas spm" da? Må halde fram med det og syns eg..

Tilla

12.04.2015 kl.22:11

Dette var morsomt å lese, fortsett med dette!

Nancy Elin

12.04.2015 kl.22:12

Jeg synes det var veldig inspirerende, så dette håper jeg du fortsetter med! :D Angående det du leste om å få barn når man er over 30, så tror jeg ikke du trenger å bekymre deg. Selvfølgelig er jo dette (som med alt annet) forskjellig fra person til person, men tanta mi fikk barn nr en da hun var noen år over førti, og barn nr to året hun ble førtifem. Dette viser bare at det er godt mulig å få friske og fine barn selv om man bikker tretti.

Uansett, barn eller ikke, ønsker jeg deg, Dennis og det lille "barnet" Fokus en fin kveld videre og en god uke som kommer! God klem fra meg <3

Kine lunde

12.04.2015 kl.22:22

hei Kristin! Digger bloggen din og er fortsatt fast følger etter maaange år. Lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvor du kjøper interiøret ditt? Du har så utrolig mye fin og fargerik pynt.

Silje Edvardsen

12.04.2015 kl.22:32

Haha, dette var ett bra innlegg :D Fortsett med det :) Syns bloggen din blir bare bedre og bedre! :D Men hva du heter på snap har gått meg hus forbi :( Hva er nicket?

StyleConnection

12.04.2015 kl.22:40

Silje Edvardsen: Styleconnection :D

StyleConnection

12.04.2015 kl.22:41

Kine lunde: Jepp :) Skal komme med et innlegg ila uken :)

StyleConnection

12.04.2015 kl.22:42

Anonym: Helt enig :) Disse spørsmålene svarer jeg på hver mandag :)

StyleConnection

12.04.2015 kl.22:42

Anonym: Det er fra IKEA :)

Vilde S

12.04.2015 kl.22:48

Fortsett med dette :) er morsomt å lese!

Barn er en skummel tanke!! Jeg er noen år yngre enn deg, men har veldig mange venninner som har både et og to barn, og det er så langt ifra noe jeg ønsker som bare mulig! så skjønner veldig godt dine tanker om det :)

Håper helgen din har vært helt fantastisk! :)

Miriam

12.04.2015 kl.22:59

Dette innlegget likte jeg! Ble veldig spent på de nye hoodiene som du skal få inn. Gleder meg til å se!!! Håper du kan gi noen små bildehint, selv om du ikke viser hele antrekket nødvendigvis! Koos<3

Lena Pedersen

12.04.2015 kl.23:09

JAAA, flere slike innlegg! Det var artig å lese :D gleder meg syyyykt mye til de nye hoodiene, og kanskje det ender opp nye nytt på ønskelista til bursdagen 1. mai? :D jeg mener at din gode jerning var å inspirere oss! Å bare være den beste bloggeren vi kunne hatt! :D

Her har det ikke skjedd alt for mye uka her! Har kommet i gang med trening igjen, som er såååå deilig! Jeg var ute med fine jenter på fredagen, både en lunsjdate og kveldsdate!

Jeg vet jeg har spurt før, men må spørre igjen! Kan du skrive et innlegg med tips til hvordan man kombinerer forskjellige mønstre og farger i klær? Jeg sliter veeeldig, så det blir som regel bare ETT fargerikt plagg, med resten svart for at det skal se bra ut.. Vil ha mere farger enn det..hjeeelp!

God natt, Kristin! Sov godt <3

Otilie S

12.04.2015 kl.23:20

Dette innlegget var helt fantastisk!! Du må veldig gjerne gjøre dette til en fast greie for dette var veldig god lesning. Ukens høydepunkter for meg var en grilltur med familien og at jeg stripet håret. Craving: nudler! Hahah, nudler for alle penga. På innkjøp må jeg nevnte pakken fra deg, til tross for at et par ting var feilsendt ble jeg veldig fornøyd med de to plaggene som var rett :-) håper du får en knallstart på uken i morgen, du er best Kristin!

12.04.2015 kl.23:21

Tommel opp!

Cassandra

12.04.2015 kl.23:45

Helt genial liste! Skal begynne å gjøre det samme selv, både for å trimme hukommelsen, men og for å bli mer bevisst på hva som skjer i livet mitt. Du er gull, Kristin!

Nina

12.04.2015 kl.23:55

Vet du hva? du er rett og slett genial!! du er også hysterisk morsom, veldig god til å skrive, utrolig vakker og har den fresheste stilen jeg har sett på lenge. Du er inspirerende, kvinne! Når jeg klikker meg inn på bloggen din blir jeg alltid i godt humør. Og lese om deg og ditt og ikke minst alle fargene som møter øynene når jeg klikker meg inn her er et friskt pust i en litt grå hverdag :-)

Thea

12.04.2015 kl.23:56

Ååååååå fy!!! Gleder meg til å se hoodiene!!

Veronica Hassum

13.04.2015 kl.01:10

Så utrolig morsomt å lese, dette falt i kjempe god smak her☺️ men så er jeg jo så fornøyd med alle dine andre innlegg også da, hehe! Er fullstendig enig med deg når det gjelder barn, jeg og min samboer har tenkt og snakket mye om dette temaet, vi er vanvittig glad i barn altså, men er virkelig ikke klar for å miste den friheten man er vant til! fritiden blir så grådig begrenset!! Så forstår så veldig godt hvordan du har det på det området❤️ elsker bloggen din og det du skriver!! Du betyr så mye!!

Veronica Hassum

13.04.2015 kl.01:21

Forresten så må jeg bare få lagt til at man SELVFØLGELIG ikke er for gammel til å få barn når man er blitt over 30! Du er jo kjempe ung nå og i mine øyne har du virkelig fremdeles GOD tid☺️ få barn akkurat når du føler for det og når du er klar for det😃 vet med sikkerhet at du hadde blitt en helt fantastisk mor uansett!!

Stine furulund

13.04.2015 kl.01:46

åå jaa dette bør du gjøre hver søndag! så utrolig gøy å lese om at det burde ikke vært mulig.

jeg har i det siste hatt en utrolig craving på tørket frukt og nøtter, og jeg kødder ikke da jeg sier at en pakke på 600 gram (minus rosin for det er ikke godt) gikk ned på en dag..

Alexandra

13.04.2015 kl.09:09

Ahh, jeg elsker alle flausene dine!! :D Du er bare helt fantastisk :D

xoxo

ingvild L

13.04.2015 kl.09:15

Definitivt noe du kan gjøre hver søndag! Kjempe morsomt å lese om hvordan uken din har vært, selv om jeg klikker meg innom hver dag :-) Har vært borte nå i noen dager, og jeg hadde MYE ulest her.. Men hva spiller det for noen rolle når jeg koser meg mer enn noen gang når jeg sitter med frokosten og leser bloggen din? :-D

Håper uken blir flott og inspirerende!

Og forresten, inlegget om hvordan man kan vise at man setter pris på mammaen sin var kjempefint! <3 du kan godt lage flere slike, og pappa, kjæreste etc. :)

anonym

13.04.2015 kl.10:25

Tips om sanger

Kunne du lagt ut? :)

MarlenyDalsboe

13.04.2015 kl.11:37

hei Kristin! Jet er fast leser her selv om jeg ikke skriver kommentarer så ofte, og siden du spørrer etter tilbakemeldinger synes jeg innlegget har fint og morsomt, men jeg liker best din spontanitet og den måte du vanligvis skriver på, denne listen her var litt slitsom å lese gjennomm, så for min del det er noe som ikke du burde gjøre fast hver uke, vi leser alt du skriver hver dag uansett . Ellers elsker jeg alt ved deg, og jeg begynte å se bloggerne kun for å se deg, du gjør programet histerisk morsomt og er "a breath of fresh air" blant de andre som er så opptatte av å vise de overfladiske verden de bor i. Ha en fin dag :)

Hege Naimi

13.04.2015 kl.13:29

Ja, dette falt i smak! Kan godt komme med et sånt innlegg hver søndag.

Gleder meg skikkelig til de genserene du nevnte kommer i butikken din, høres ut som de blir veldig kule :D

Silje Marie Angell

13.04.2015 kl.15:26

Ukens topp ti tror jeg er kjempelurt! Ikke bare for vår del som blogglesere, men også for din del. Det er viktig å sette seg ned og tenke tilbake på uken som har vært og tiden som har gått, slik at vi ikke blir sittende fast i de samme rutinene og mønstrene som alltid. For min del er det kjempeartig å lese gjennom og bli mint på hva jeg også har sett et hint av tidligere i uken, for eksempel den palmen. Jeg blir jo like glad av å tenke på den hver gang! Kanskje jeg må ta en tur innom Kremmerhuset for å se om de har noe annet inspirerende?

ReddBarna-opplegget du holder hemmelig gleder jeg meg mye til! Jeg håper vi som blogglesere også får være med som en del av prosjektet ditt, for jeg har lenge tenkt å støtte de på en eller annen måte, men et fast beløp i måneden blir for vanskelig for meg, altså.

En annen ting jeg har tenkt på som hadde vært koselig for oss sammen, er om du kan arrangere en sosial kveld? Med dét tenker jeg på en byttekveld av klær, som du kanskje har vært med på før med venninner. Man tar med seg klær man liker, men ikke bruker lenger, og ser om noen andre kan ha goder av det. Det er jo veldig miljøvennlig og koselig, samtidig som jeg venter på en liten anledning til å møte deg. ❤️ Dette kan jo arrangeres enten i Oslo eller Stavanger og klærne som blir igjen kan for eksempel gis bort til Fretex eller liknende. Men man bør ha en liten tanke i bakhodet om at det man selv synes er stygt, kan andre også mene!

Ha en fin dag videre, Kristin. Du inspirerer meg veldig mye, og selv om jeg ikke får kommentert hele tiden, gjør jeg det så ofte jeg husker på det, eller har noe å si. Har hatt i bakhodet mitt om at jeg bør bli mye flinkere, siden du fortjener å vite hvor mange flere du inspirerer enn bare de som kommenterer alltid. ❤️

Kristina SO

13.04.2015 kl.17:22

Dette var kjekt å lese. Fortsett med det kjære vakre Kristin❤️ Du er best!❤️❤️❤️

Amalie

13.04.2015 kl.17:41

Mine foreldre tok meg, søsteren og broren min ut av skolen i tre måneder og tok oss med på backpacking i Asia! Vi har reist utrolig mye sammen, og jeg er så glad jeg har foreldre som ville ha meg med på sånn! Idag reiser jeg masse selv også, men vet jeg vil ha kids selv en dag, fordi det trenger ikke være enten eller, man kan gjøre begge deler 😃 mamma var 30 når hun fikk meg (jeg er eldst) og pappa 33! Det er ikke noe hast 😃

Beate K Støfring

13.04.2015 kl.18:23

Hei! Ønsker at du får inn igjen capsane dine på nettsida di? Ønsker spesielt den svarte capsen med leopard. Kan du få inn den snart?:)

13.04.2015 kl.20:23

Kan du legge ut oppskrift på gratengen? ^^

Mathilde

14.04.2015 kl.10:36

Kommer oppskriften snart ? :)

Lise

14.04.2015 kl.18:04

Hei. Når du blir gravid vil hele din tankegang forandre seg. Du blir faktisk ikke så opptatt av din nåværende livsstil. Du kan uansett bevare noe av den.

Hva er det forresten som er så ille med å slippe en fis av og til? De er jo helt naturlig og ikke alltid like lette å styre. Med vennlig hilse

Pia

16.04.2015 kl.16:22

Du kan absolutt få barn etter fylte 30! Jeg er møkk lei folk og media som sier at man ikke kan få barn etter 30, "jeg vil være en ung mor", "fler og fler får barn i senere alder".. er det så innmari galt å vente til man har alt på plass og til man VIL få barn før man får barn? Må man være 18-25 år og mor? Fysj nei. Jeg ser på mine venninner som er unge mødre og hvor lite de gjør for seg selv, de er aldri på ferier eller andre ting som koster penger fordi de rett og slett ikke har råd. De er aldri en tur på byen, fordi det koster penger og fordi ingen kan passe barnet. De sliter med økonomien fordi de prioriterte barn fremfor utdannelse og karriere. Er det verdt det, tenker jeg da, når du sitter der som minstepensjonist fordi du valgte og få barn i en alder av 19 år.

Min 27 års dag er rett rundt hjørnet, jeg drar på ferie minst en gang i året, jeg gjør det jeg vil, når jeg vil. Den dagen jeg skal ha barn, hvis jeg i det hele tatt vil ha barn, kommer når jeg minst er 30 år, gjerne eldre også. De mest sukssesfulle voksne menneskene jeg vet om, er de som har gode jobber og fikk barn når vi var over 30 år.

Få barn når du vil du! Forresten, innmari fin blogg, første gangen jeg var innom i dag faktisk.

A

26.04.2015 kl.19:05

Moren og faren min dro med meg på ferie over hele verden! Fikk jeg sitte på skuldrene til Pappa så var verden tipp topp. Her er det snakk om ryanair billetter og udefinert reise! Har nå som 25-åring fått beskjed om at jeg må få barn nå om jeg skal ha det. Kjenner på angsten selv, men jeg tror ikke man ville bli gode foreldre om man ikke gjorde det :)

Kjersti

02.05.2015 kl.11:31

Huff!! Henger helt etter på alle innleggene dine nå.

Ikke fått tid til å lese på en stund.

Sånne innlegg må det komme flere av!

Sitter med samme tanke som deg ang. barn.. Huff, vanskelig det der..

Og ønsker virkelig en oppskrift på pølsegrateng!!! :-D

Skriv en ny kommentar

hits