SLIK SETTER DU PRIS PÅ MAMMAEN DIN!

God fredagskveld ♥

Det er flere av dere som har ønsket noen tips til hvordan man kan vise de flotte mødrene våre at vi setter pris på dem, for det er nemlig ikke alltid like enkelt å finne de riktige ordene eller gjøre det riktige, for å få frem hvor stor pris man setter på disse herlige kvinnene som gav oss livet.

Mammarollen kan lett bli tatt for gitt, og jeg synes det er svært viktig å vise og fortelle min mor at jeg er takknemlig for alt hun har gjort for meg gjennom 28 år. Bare tenk på hvor mye mødrene har gjort for oss.. Hvor mye de har stilt opp, hvor mye dritt de har funnet seg i, hvor vanskelig de sikkert har hatt det når vi har vært drittunger og gitt faen i alt, hvor mye trygghet de har gitt oss, hvor mye penger de har brukt på oss opp i gjennom årene, og ikke minst hvor mye kjærlighet de har vist oss. Hvor mange klemmer de har delt ut og hvor tålmodige de har vært.. De fortjener å bli satt pris på. De fortjener å vite at vi er glad i dem. 

Jeg ønsker å gi dere noen tips til hva man kan gjøre som i hvert fall faller i god jord hos mammaen min.. Nå skal det riktignok ikke mye til for å gjøre mamma glad, for hun blir glad for alt. Hun er så glad, positiv og takknemlig, og viser glede over de minste ting.. Og sånn tror jeg de aller fleste mødre er.. Jeg tror de setter pris på mer eller mindre alt av hyggelige påfunn vi barna kan komme med.

Send en SMS: En SMS kan bety så vanvittig mye, og er i tillegg gjort i en fei. Man trenger ikke stelle i stand en hel weekend of fun for at mamsen skal føle seg verdsatt, og en liten melding med noen fine ord som tikker inn på telefonen, er nok til å gjøre henne varm om hjertet. Det kan være så enkelt som at du tenker på henne, at hun betyr alt for deg, eller at du er glad i henne. 

Ta en telefon: Å slå på tråden til din mor er noe man alltid har tid til uansett hvor hektisk hverdagen kan være. Samtalene trenger jo heller ikke vare i timesvis, men en liten oppringing med en påminnelse om at du tenker på henne og viser litt interesse for hvordan hun har det, kan være nok til å gi henne et smil om munnen. 

♥ Gi en oppmerksomhet: Ta med en liten oppmerksomhet neste gang du stikker innom på en visitt. Dette kan være alt fra en skjønn blomsterbukett, et par komfy tøfler, eller en fin topp du tror hun kommer til å like. 

♥ Lytt til henne: Lytt til hva hun sier og få med deg de små detaljene man ofte glemmer. Kanskje nevner hun i en samtale at hun har fått sånn smaken på en type sjokolade eller en bestemt matrett, og overrask henne med noe av det hun liker best neste gang du kommer på besøk.

♥ Skriv et koselig kort eller brev: Det er ikke alltid like enkelt å formidle hva du føler for din mor. Sett deg ned og skriv når du er i rette modus.. Få ned på papiret hvor glad du er i henne og hvor fantastisk du synes hun her. Send eller gi brevet/kortet personlig slik at hun alltid har noe å lese på når hun trenger litt kjærlighet. ♥ Spotify: Det er ingen hemmelighet at generasjonen over oss ikke er noen racere på dagens teknologi, hvis jeg kan si det sånn. Mamma er helt grønn når det kommer til Spotify, f.eks., så da er det hyggelig å hjelpe til med å lage en spilleliste med musikk som hun elsker, og gi henne en skikkelig opplæring i hvordan Spotify fungerer.

 Dra på date sammen: Skru av TV, legg bort telefoner, og prat over en flaske vin eller noe annet godt. Når man er med sin mor er det fort gjort å være sammen uten å faktisk være sammen, men arranger en date og snakk sammen. Fortell om dagen din, drømmene dine og planene fremover, og inkluder henne i livet ditt. 

♥ Dra på en ferie eller helgetur sammen: Ofte kan den beste reisepartneren i hele verden være din mor. Ta henne med på en utflukt, en weekend-tur eller utenlandsferie, og nyt late dager sammen med solbriller på nesen og noe godt i glasset. 

♥ Kompliment: Herlige mødre fortjener en drøss av komplimenter.. Fortell henne at hun ser bra ut. At hun er superfresh og flott, at hun kler antrekket hun er iført, at hun har flott hår, et nydelig smil, og at hun er den vakreste du noen sinne har sett. Da har du garantert en smilende mor foran deg!

♥ Fotografi: Få noen til å ta et fint bilde av dere to sammen som du kan fremkalle, ramme inn og gi til henne. Finn eventuelt frem et bilde av dere to fra barndommen, og gi det til henne når hun minst venter det. 

Så..

Nå synes jeg at vi alle sammen skal sende en SMS til mammaen vår, med en liten tekst som får frem hvor glad vi er i henne. For noen er det ikke vanlig å sende slike meldinger, og da vil den bety ekstra mye for mammaen som mottar den - det er jeg helt sikker på.

Vi er så heldige - vi som har et nært forhold til mammaen vår, for det er ingen selvfølge. Det er dessverre ikke alle som har en mamma som stiller opp og byr på gode klemmer, og da er det viktig at vi som har mødre som faktisk alltid er der, viser at vi setter pris på dem.

Nyt det lille som er igjen av fredagen, fininger!

SMASK

30 kommentarer

Karoline E.N

10.04.2015 kl.22:33

Åh, så mange fine tips :) selv liker jeg og gi mye tilbake til min mor, da mammaen min betyr alt i denne verden og jeg vet virkelig ikke hva j skulle gjort uten henne! Hun har virkelig tålt mye når det kommer til meg og for meg er henne en super woman 😀 j skal faktisk skrive en melding til henne akuratt nå, for en idee! Også vil j begynne og skrive brev til henne en gang i mnd, da hun bor i Oslo og j i Trysil, så ser henne ikke så ofte lenger :/ dette var kjempe fine tips, Kristin ❤️ Tusen takk! Håper fredagen din har hvert super fin og at den fortsetter og være det. Stor klem

Veronica Hassum

10.04.2015 kl.22:37

Helt nydelig at du poster slike innlegg som dette! Virkelig masse supre tips du hadde å komme med! Nå er min mor riktignok døv så å ringe og lage en spilleliste på spotify blir litt vanskelig, hehe!! Men dette fikk meg absolutt til å ville sende en melding til min kjære mor og fortelle henne nok en gang hvor utrolig glad jeg er i henne! Hun betyr alt for meg og hun setter alles behov og ønsker framfor sine egne, alltid!! Setter så uendelig stor pris på henne og jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort hadde hun ikke vært her idag!! Mødre er noe av det viktigste og kjæreste vi har❤️❤️ Takk til deg, Kristin!!

Emma Julie

10.04.2015 kl.22:48

Utrolig flott tekst Kristin! Jeg selv viser ikke hvor mye mamma egentlig betyr, men håper det forholdet blir bedre når jeg flytter ut og innser alt hun har gjort. Synes det er flotte tips! God fredagskveld :)

tine

10.04.2015 kl.22:52

Hvor er fargebeskrivelsen for April 3?

Veronika S

10.04.2015 kl.22:57

Ååh så gode ting alle burde gjøre for sine fantastiske mødre. Jeg elsker moren min, og hvis jeg skal glede henne pleier jeg å freshe over heimen og rydde opp (i og med jeg fortsatt bor hjemme). Da blir det et stk glad mor, og det gjør meg glad også :-)

Veronika S

10.04.2015 kl.23:01

Hvilken størrelse har du i den hvite hettegenseren på bloggerne episoden som var i går? Den er såååå fin, men vet ikke helt hvilke størrelse jeg skal gå for.

StyleConnection

10.04.2015 kl.23:11

Veronika S: Så herlig å høre at du liker den :) Jeg har den i str. M :) Smask

StyleConnection

10.04.2015 kl.23:12

tine: http://styleconnection.blogg.no/1428056673_nr_du_vkner_opp_til.html

Thea Marie

10.04.2015 kl.23:41

For et fint innlegg! Og speaking of mamma'er! Jeg skal til Stavanger med min kjære mamma neste helg og lurte på om du har noen restauranter å anbefale? :)

Camilla.

11.04.2015 kl.00:01

Så utrolig fint og viktig innlegg. Det er så altfor lett å ta de man er mest glad i for gitt og det er så dumt når de er så glad i oss tilbake. Man er nødt til å vise hvor mye man setter pris på moren sin, man vet aldri hva morgendagen bringer: og da er det så fint å vite at man ikke har holdt tilbake på noe :-)

Stor klem :-)

Mathilde

11.04.2015 kl.00:32

Takk for gode tips :)

Stine furulund

11.04.2015 kl.01:19

Dette her var noen flotte tips, for jeg setter pris på alt det mamma gjør og har gjort for meg, det er bare veldig vanskelig å vise det. Så i morgen skal jeg kjøpe med en liten bukett etter jobb, bare fordi hun er unik :-)

Otilie S

11.04.2015 kl.02:25

Åh, dette er så viktig!! Veldig flott at du skriver litt tips. Her i familien er vi heldigvis flinke til å vise at vi setter pris på hverandre, men hun mor har aldri vondt av litt ekstra oppmerksomhet. Jeg er kronisk syk og har behov for hjelp til det aller meste, alt fra å gå på toalettet til å lukke opp vinduet for meg, og mamma gjør alt uten å klage. Hun er helt fantastisk og jeg kunne ikke bedt om bedre :-) Hurra for flotte mødre, vi er veldig heldige for jeg vet at ikke alle har en slik.

Otilie S

11.04.2015 kl.02:27

Ups, to kommentarer på rad nå. Glemte å si at jeg elsket nye episoden av bloggerne!! Liker veldig godt at dere er tilbake på kun fire jenter, jeg vil heller at vi får mer tid mer hver enkelt enn å se lite av flere. Dennis og du er underholdende som alltid. Denne sesongen syns jeg faktisk alle jentene byr på bra underholdning, gleder meg til fortsettelsen :-)

Anine

11.04.2015 kl.02:40

Jeg er så heldig med den mammaen jeg har. Jeg vet det er mange som sliter med sitt forhold til foreldrene og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fikk et så godt forhold til min mamma. Min mamma er faktisk en av mine beste venner! Selvom jeg flyttet ut for noen år siden er jeg så heldig at jeg får møte henne nesten hver eneste dag! Hvis ikke vi møtes, så snakker vi telefonen. Mamma har stilt opp mer enn noen andre. Hun har vært der da ingen andre var. Det er fantastisk

Miriam

11.04.2015 kl.09:46

Åh, du har så rett! Det gjelder ikke bare mamma, men også pappa. Jeg har verdens beste foreldre synes jeg selv, og jeg må nok lære meg å sette enda mer pris på dem. Hva sku jeg gjort uten dem? Jeg er totalt avhengig av å ha dem nær. Haha, mamma-pappadalt sa du? Det er nok litt for lett å ta dem for gitt. Mams og paps<3<3<3

Hilde

11.04.2015 kl.10:02

Dette var gode tips! Jeg har stort sett vært gjennom alle. Det er viktig å sette pris på mødre, og jeg ringer mamma hver dag. Når jeg kommer hjem pleier jeg å ha med en liten ting, og mamma er jo så lettrørt, og da er det så koselig å se at ho setter pris på det :)

Inger Genberg

11.04.2015 kl.10:06

Gode tips Kristin! Dette er viktig!❤️ Loooove

Lena Pedersen

11.04.2015 kl.10:41

Tusen takk for gode tips! Jeg bor fortsatt hjemme og er snart 20 år, for jeg vil ha nok egenkapital til å kjøpe bolig! Så her i heimen er det alltid anspent stemning mellom meg og mamma, der er bare noe med henne jeg ikke takler lengre, men det kan godt være at vi bare er lei av hverandre, og at det hjelper når jeg flytter! :) men de rådene hjelper meg godt på veien tror jeg! :D

Line

11.04.2015 kl.11:06

Jeg hadde laga påskeegg med kort, godis og flakslodd til mamman min da jeg dro for å være hos henne i påska! Stor suksess! 😁

Evelyn

11.04.2015 kl.11:11

fine tips<3 ha en fin dag ! :)

Tone

11.04.2015 kl.11:13

Heisann jeg ville bare takke masse for gode tips:-) Jeg har et veldig godt forhold til mammen min, så vi er flinke til og sette pris på hverandre, men da jeg leste denne posten måtte jeg bare skrive en melding til henne:-) Så tusen takk for inspirasjon! Jeg vil også skrive at jeg synes denne bloggen er så fin, du er så fin! Du er veldig flink til og poste nye innlegg, og mange innlegg i løpet av en dag! Klapp på skulderen til deg:-D Jeg får så mye inspirasjon fra deg. Har omublert leiligheten en del ganger, etter dine interiør inspirert;-) Samboeren er derimot litt fortvilet;-) Men er det ikke slik det skal være da..:-) Tusen takk for denne fine bloggen, herlige innlegg med (igjen) MASSE inspirasjon!

Hege Naimi

11.04.2015 kl.12:00

Her var det mange fine tips <3 Jeg er veldig glad i mamma, men jeg er kjempedårlig på å vise det dessverre. Håper på at jeg kan ta i bruk noen av tipsene her :) Jeg tror kanskje at vi får et annet forhold til hverandre når jeg flytter ut.

Har forresten nettopp sendt inn en ny bestilling på nettbutikken din, det blir den andre bestillingen på ca en uke, haha! Gleder meg til å få pakken i posten, håper alt passer :D

Ellen Lovise

11.04.2015 kl.12:00

Wow! Bloggen din har vært syyyykt bra i det siste! Veldig gode og ikke mist inspirerende innlegg! Det liker vi :-)

Linn Solheim

11.04.2015 kl.13:31

Har ikke ord for hvor mye jeg digger bloggen din, Kristin! Det er absolutt min favoritt blogg av alle blogger jeg har lest/leser. Gleder meg like mye til å lese bloggen din, jeg storkoser meg masse hver gang! :D

Emma♥♥

11.04.2015 kl.21:50

Herlig innlegg! Du er flink som bruker all den oppmerksomheten du får her på bloggen på litt annet enn bare deg selv som mange gjerne gjør. Har virkelig ikke ord for hvor fantastisk du er!

Håper du får en fantastisk lørdagskveld videre :D

Nikita <3

12.04.2015 kl.09:47

Så herlig :D

Silje Edvardsen

12.04.2015 kl.13:16

Så fint innlegg. Vet jo godt at du setter svært stor pris på mamman din <3 Det gjør jeg også, og prøver å si det til henne ofte. Men noen av disse punktene må jeg kanskje gjøre, allikevel :)

12.04.2015 kl.23:31

Utrolig fint innlegg. Har så lyst til å si noe om hvor mye hun betyr for meg eller sende henne en melding. Men det faller så unaturlig. Vi har aldri sagt glad i deg til hverandre og vi snakker aldri om følelser. Jeg er fortsatt utrolig glad i henne og vet ikke hva jeg hadde gjort uten <3

Mina

13.04.2015 kl.19:19

Jeg stilte spørsmål om nettopp dette på spørsmålsinnlegget ditt, så det passet jo helt ypperlig for meg med dette innlegget:) Det er så mye man kan gjøre som tar lite tid og krefter, men som kan gjøre en annen så utrolig glad! Jeg skal garantert ta flere av disse tipsene i bruk, og jeg likte spesielt den om å skrive et lite kort eller et brev. Det er jo så utrolig koselig, og noe man gjør så sjeldent nå til dags!

Jeg pleier sjeldent kommentere egentlig, men jeg føler det var på sin plass nå som jeg har innsett at jeg har begynt å klikke meg inn her daglig! Ser at du gjør så mye for å gjøre leserne dine tilfreds med både å svare på spørsmål og innholdsrike innlegg. Er ikke vanskelig å se at du legger tid i blogginnleggene dine. Når jeg klikker meg inn her vet jeg at det er flere kreative innlegg som venter på å bli lest, og da føler jeg det er på plass med litt feedback. Er så gøy å se at bloggingen er noe du brenner for, og det gjør jo hele leseropplevelsen enda bedre!! Takk for DET!

Skriv en ny kommentar

hits